thoralf

Direktlänk till inlägg 19 juni 2014

SD ÄR PÅ GÅNG

Av Thoralf Alfsson - 19 juni 2014 23:14

Peter ”nalle” Lundgren gjorde bra ifrån sig i Studio Ett när han blev utfrågad om den nya gruppen. Väldigt bra att han sa ifrån direkt till programledaren. Givetvis blev han avbruten men då var det lite för sent.Mattias Karlsson blev också avbruten när han debatterade med Daniel Poohl från Expo. Det var nästan lite panik i studion när Mattias avslöjade lögnerna i Expo:s så kallade vitbok när det gällde varför vi tågade ut ur storkyrkan vid riksdagens öppnande 2010.Jag har laddat hem den så kallade vitboken och blev inte det minsta imponerad. Expo har sammanställt ett antal händelser som de uppenbarligen anser skulle vara rasism eller intolerans.


Jag har fått äran att medverka på två punkter. I första fallet gäller det att jag har dömts för förtal av en kommunist. Personligen har jag inte något dåligt samvete då allt det jag skrev i ett blogginlägg var helt sant. Men sanningen får inte skrivas offentligt om det inte handlar om en offentlig person. Enligt min mening var det en offentlig person men den uppfattningen delade inte det svenska rättsväsendet. Helt sanslöst!


Mitt andra omnämnade är faktiskt väldigt märkligt. I ett blogginlägg för bara drygt en månad sedan skrev jag om befolkningsutvecklingen i Kalmar län. Uppgifter som var hämtade från befolkningstatistik men som av Expo och ”Inte rasist men” ansåg vara rasistiskt eller till och med ännu värre. Nu tar man upp det ännu en gång.


 

Jag funderar på vad som kvalificerade mitt blogginlägg att få vara med i vitboken!


Det märkliga är att Barometern och Östran inte har uppmärksammat detta blogginlägg. I vanliga fall brukar Anders Blank på Barometern vara väldigt snabb med att plocka saker från Expo eller Inte rasist och slå upp det stort i Barometern. Men inte denna gång. Varför!


Har Barometern gjort bedömningen att man inte vill upplysa läsarna i Kalmar län om det stora befolkningsutbyte som pågår. Det senaste decenniet har årligen antalet svenskar i länet minskat med ca 1000 personer/år men samtidigt har antalet med utländsk bakgrund ökat med ca 1000 personer/år. Det kan utan tvekan beskrivas som befolkningsutbyte.


Med tanke på att landshövdingen Stefan Carlsson och länsstyrelsen nu övertalat alla länets kommuner att öka mottagningen av invandrare kommer sannolikt takten i befolkningsutbytet öka. Men i grund och botten ligger ansvaret på 7-klövern.


 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

19 juni 2014 23:53

Lika förbannad, som jag blev på SR och Daniel Poohl i morse, lika tillfredsställande var det att höra den rake och förnuftige Peter "Nalle" Lundgren. Han har precis som jag mångårig erfarenhet av åkeribranschen och då både inrikes- och utrikes- vägtrafik. "Det var bättre förr" gäller verkligen i den svenska åkerinäringen. På 60-talet när jag började var både inrikes och utrikestrafiken strikt tillståndsreglerad. Detta "skyddade" den svenska näringen från osund låglönekonkurrens, då främst från tyskar och holländare. Regleringen var nödvändig, eftersom Sverige hade 20-40% högre lönekostnader än omvärlden. I och med EU-medlemskapet blev det lättare att få tillstånd att köra inom hela EU, varvid jag skaffade egen bil+släp och fortsatte med samma mycket seriösa uppdragsgivare (Schenker - TRANSFLEX - Bring i Jönköping). Tyvärr blev jag sjuk (KOL) 2003. (Behöll ekipaget några år, som då framfördes av en kompis till "Nalle"!) Idag har svensk åkerinäring havererat p.g.a bristande handlingskraft och -förmåga hos svenska politiker. Därför känns det tryggt med just Peter "Nalle" Lundgren i EU-Parlamentet!
Han skötte sig mycket bra idag och fick samtidigt tvålat till media, mycket bra!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

OT

20 juni 2014 01:03

"Vi är på gång nu!": http://www.youtube.com/watch?v=KVlcmHRFM-Q

Jag riktigt hör hur sossarna runt om i Sverige med desperation i rösten ropar "Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd..." - Vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S Något som kan rädda er är SD och dess väljare; Tänk på det och kom över till oss. Vi förlåter er.

 
Ingen bild

Stefan i Std

20 juni 2014 01:22

Detta var första gången jag hör Peter ”Nalle” Lundgren. Han gav ett mycket bra intryck och handskades föredömligt med de så kallade "journalisterna". Om han getts större utrymme i valrörelsen tror jag SD landat på 11-12%

 
Ingen bild

Waterbug

20 juni 2014 04:36

Även om Karlsson bidrog starkt till att kasta ut min favorit Thoralf från riksdagslistan får jag medge att han är helt briljant i P1-morgon.

Faktum är att Karlsson besitter en retorisk förmåga som många SD-politiker borde lära sig av, anfall är bästa försvar helt enkelt och han klär av extremisten Poohl så till den grad att varje normalbegåvad lyssnare torde ha svårt att inte genomskåda Expo och till viss mån programledarens agenda.

Lundgren briljerar även han när han får prata om sitt kunskapsämne transport/logistik, enkla och glasklara självklarheter även om han har öppet mål i frågan. Då jag själv arbetar inom transportbranschen vet jag precis hur makalöst snedvriden konkurrensen är, det är givetvis totalt ohållbart att fortsätta på samma sätt då vi inte kommer ha en enda svensktalande åkare på vägarna om 10 år när andra kan göra jobbet för halva priset, alla stora logistikföretag (Posten, Schenker, DHL) sneglar redan på hur man kan 'cutta' sina kostnader och leja ut vissa transporter österut.

Lundgren borde troligen rent kunskapsmässigt och retoriskt varit förstanamnet på EU listan, men jag förstår taktiken bakom att lyfta fram Winberg även om jag tror att det var ett förhastat beslut i ivern över få en kvinnlig frontrunner.

Nåväl

Att Alfsson medverkar i 'vitboken' på grund av blogginlägget han citerar säger mer om vitboken än om vår riksdagsbloggare, ty har man en sådan brist på komprometterande material att man tar med detta så borde SD framstå som rena liberaldemokraterna i åskådarens ögon.

 
Ingen bild

M&E

20 juni 2014 06:06

Till Vitboken kan läggas att konstnärer som målar något som SD inte tycker om skall sättas i fängelse enligt riksdagsledamot Margareta Larsson.

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 juni 2014 06:15

Som jag påpekat så många gånger ,enligt Ratlibris Personfakta så har det lilla samhället Fågelfors i Högsby kommun 40st familjer med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital ,hur många under 18 år som ingår i dessa familjer framgår inte . Alltså vi byter inte bara ut svenskar vi betalar för det också !

 
Stefan K

Stefan K

20 juni 2014 07:03

Jag har hört Peter Lundgren i två intervjuer och tycker att han gör ett bra och mycket trovärdigt intryck och detta lär väl reta motståndarna.

Enligt Daniel Poohls retorik borde väl då Vänsterpartiet vara ett våldsbejakande parti, med tanke på alla medlemmar och politiskt aktiva som deltagit i våldsamma demonstrationer, som på twitter försvarat våldet och som i skrift använt ord som "döda".
Ska vi tala om partiers historia är det väl bekant, även för vänstersocialisten Poohl, att Vänsterpartiet har ett förflutet inom kommunismen, den ideologi som mördat flest oskyldiga i historien.

Fortsätter vi historiebeskrivningen går det inte att utelämna Socialdemokraterna. Förutom att partiet låg bakom historiens första rasbiologiska institut, har man det "rasistiska" Luciabeslutet på sitt samvete och dessutom har man f.d partiledare som uttryckt följande: "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden." (Tage Erlander 1965), "Så kunna vi i dag hälsa vår blågula fana icke blott i den befriande känslan av en överstånden fara utan jämväl i starkare medvetande om en levande svensk vilja och förmåga till nationell hävdelse, till beslutsamt värn kring fosterlandet och dess dyrbara värden. Leve fosterlandet, leve Sverige!" (Per Albin Hansson 1945).

Moderaterna hade sitt Sveriges Nationella Ungdomsförbund och deras uniformerade kampgrupper med dragning till nazismen på 30-talet. Visst minns vi Gösta Bohmans ord från 1976: "Vi moderater brukar inte tala europeisk partipolitik på det sätt som Olof Palme allt oftare gör. För oss är de nationella uppgifterna tillräckligt krävande och framgångsrika. Vi ser dem som det primära."

Centerpartiet är heller inte särskilt oskyldiga. Detta stod att läsa i partiprogrammet 1933: "om en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling."
I denna text av Peter Wolodarski påminns vi också om Centerpartiets förflutna som ett rasistiskt och antisemitiskt parti.
http://www.dn.se/ledare/signerat/ingen-gron-vitbok-om-det-bruna/

Daniel Poohl blir knappast trovärdig om han inte belyser samtliga partiers historia och gör kopplingar mellan partierna och enskilda partiföreträdares ord eller handlingar. Fast trovärdighet kanske inte är Expos signum, vad vet jag?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

M&E

20 juni 2014 07:25

@Stefan K
Det är ju ett känt faktum att ju skyldigare man vet att man är desto mer försöker man påskina att alla andra är ännu mer skyldiga och det bär verkligen något som sd gör hela tiden. Man kan ju då fråga vilka andra vill sätta konstnärer i fängelse om de målar något man inte gillar?

 
Svensson

Svensson

20 juni 2014 07:33

Är Expo medvetna om att dom för allianspropaganda,en gång i tiden var dom på Expo ett gäng kommunister,nu tycks dom ha övergett kommunismen för alliansen,är dom på Expo populister ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

20 juni 2014 07:46

@M&E

Margareta Larssons uttalande står då jag inte bakom och ser det snarare som ytterst olämpligt.

Dina ord om skuld skapar en del frågor. Är det inte just SD som alla hävdar är mer skyldiga än andra? Innebär det att de politiska motståndarna innerst inne är mer skyldiga och i sådana fall, till vad?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Sven Dacke

20 juni 2014 08:02

Jag håller med Margareta Larsson. i att "sexualisering" av skloan gått för långt med "fittor" på väggarna, och varför är dessa feminster som kallas konstnärer så fega, varför inte en redig "balle" kanske svart vid sidan om "snippan"

Att slänga dessa målare i fängelse var ett dåligt förslag, dom behövs för alla gruppvådtäktsmän

 
Ingen bild

SM811

20 juni 2014 08:02

När Mattias drar upp Expos kommunistiska rötter blir det panik.
Fortsättning kunde blivit hur bra som helst men då var det slutpratat enligt den PK kvinnan.

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 juni 2014 08:12

Expos anställda lever på bidrag bland annat från Arvsfonden = avlidna människors pengar ! Skäms,skäms ,skäms .

 
Ingen bild

Stefan A

20 juni 2014 08:54

Det lär inte vara sista gången vi får höra huuuur marginaliserade SD är, övriga Svenska partiers inflytande kommer vi öht. inte att hör ett ljud om, de har precis lika lite inflytande som SD. Expo kan inte, med trovärdighet, skriva ett enda ord om Sverigedemokraterna, då de är politiska motståndare till SD, borde också framgå vid varje intervju med expo och inte framställas som någon "oberoende" forskningsstiftelse, det kravet borde man iaf. kunna ha på public service, och det är också därför som de är medias gullungar, och tyvärr även lyckats snika åt sig mina och andras skattepengar genom Statens kulturråd och dess ordförande Kerstin Brunnberg, tillika styrelseledamot i expo....

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juni 2014 09:04

Appropå EXPO,s "Vitbok" om SD, undrar jag om det inte vore lämpligt med en liknande bok eller annan sammanställning om Vänster-EXPO.
Med en historik av de framträdande personerna inom EXPO, allt ifrån grundaren Stieg Larsson fram till Daniel Pool och andra. Politiska hemvister, ungdomssynder och annat..
Mycket intressant skulle säkert komma fram i ljuset...

 
Ingen bild

Exilenskalman

20 juni 2014 09:07

Befolkningsutbytet pågår i hela landet och det har det gjort i trettio år nu med takten ca en procent om året. Hastigheten har dock ökat år från år och verkar inte bli lägre. Om inte alltför många år är vi i minoritet i vårt eget land...

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juni 2014 09:12

Annat ämne.
Vi nås idag genom Radio Östergötalands nyhetssida om en omfattande tortyr av flickor i Norrköping. Ett 60-tal flickor ska ha blivit omskurna på det mest vidriga sätt. Deras vuxna sexuella liv är för alltid förstört.
Ansvaret faller tungt på våra myndigheter som inte med kraft har informerat föräldrarna (Somalier?) om lagar, traditioner och kvinnosyn i Sverige.

Kommentarerna till artikeln är mycket läsvärda och den som kan, bör spara dem för publicering på någon Sverigevänlig sida. Det lär inte finnas kvar länge till...

 
Ingen bild

M&E

20 juni 2014 09:12

Vore det utbyte av folk skulle väl inte folkmängden öka.

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 09:31

OT/ Jag anser att den kriminelle individ som igår bombhotade moderaterna och socialdemokraterna skall stå för notan för vad hans attentat kostar i utryckning av polis, insatsstyrkan, bombvagn osv. Samma anser jag bör gälla vid rättegångar där kriminella individer döms till straff. Jag är hjärtligt trött på att behöva betala dyra advokatkostnader för individer som genom sin brottslighet spottar på det svenska samhället och dess laglydiga befolkning. Kan brottslingarna, ofta unga inte betala bör fakturan skickas till deras målsmän. Det borde åtminstone avskräcka några från att begå brott.

 
Stefan K

Stefan K

20 juni 2014 09:34

@ M&E

"Vore det utbyte av folk skulle väl inte folkmängden öka." ???
Vidareutveckla denna tes.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 juni 2014 09:44

M&E räknar faen imej sämre än jag med min blott 6 åriga folkskola !

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 09:45

På tal om Expo. Läs hur de sprider lögner som bland annat Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg samt PO Tidholm och Lena Sundström på Dagens Nyheter hjälpte till att sprida vidare. När sanningen uppdagades var man inte lika kvicka att basunera ut den. Expo har fortfarande inte ändrat sin lögnaktiga text. Man kan fråga sig varför?

http://avpixlat.info/2014/06/19/roger-sahlstroms-forlorade-heder/

 
Ingen bild

Asyl

20 juni 2014 09:51

@Lotta, enligt sjuklövern är alla asylsökande fattiga, förföljda människor. Hur tror de att han har råd att betala för sin cirkus. Asylsökande var det.

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 10:15

På tal om könsstympning. Läser i Expressen följande: "Könsstympning av kvinnor är straffbart i Sverige sedan 1982 - och sedan 1999 också om barnen utsätts för ingreppen i ett annat land, skriver TT.
Nu fruktar skolhälsovården att många flickor hamnar i farozonen under skollovet.
- Vi försöker informera föräldrarna att de kan få fängelse om de kommer tillbaka och barnen har könsstympats."

Jag kan inte tolka texten på annat vis än att föräldrarna tar sina döttrar till hemlandet för att könsstympa dem. Då undrar jag hur de kan åka hem till hemlandet de "flytt" ifrån? Eftersom sedan hot om fängelse inte tycks bita på dessa individer anser jag att det enda rätta är att skicka hem dem för gott. De har ju själva bevisat att det går ypperligt att åka hem och vistas i hemlandet då behöver de inte heller något skydd i Sverige utan detta kan i så fall tilldelas riktiga flyktingar. De har dessutom visat att de fullkomligt struntar i svensk lag.

 
Ingen bild

Asyl

20 juni 2014 10:23

@Lotta, vem tror du bryr sig. Inte sju-klövern i alla fall. Vilken kanal gräver djupare i saken än att bara rapportera den. Orsaken till att de rapporterar är att detta är en internationell nyhet.

Inte bara att de tar sina döttrar tillbaka till landet de flytt från. Sverige betalar dem för att göra det, tur och retur.

Om SD hade vettet att informera massorna om vad som sker så kunde något hända. Vad gör SD, jo de spenderar miljoner på projekt som lever en dag p.g.a klantskallar i ledningen. En stavas PB, liberal och feminist. Vad gör en sådan hos SD?

 
Ingen bild

Tony

20 juni 2014 10:23

M&E:
Du/Ni som tjatar om konstnärlig frihet, tycker Du/NI
att den även ska gälla Lars Vilks som ju fått leva
under mordhot i flera år på grund av dom lättkränkta,
eller var det bara för att det var en SD kvinna som i
provokativt syfte uttalade sig om konstnären?

 
Ingen bild

Tony

20 juni 2014 10:30

Av det jag har hört av SD s båda representanter så
tyder mycket på att dom kommer att göra ett utmärkt
jobb nere i Bryssel!

För övrigt önskar jag alla Sverigedemokrater en
glad och trevlig Midsommar med allt vad där tillhör!

 
Ingen bild

Motivation slår klass

20 juni 2014 10:31

Som alla vet beror svenska ungdomars dåliga resultat på att vi reser så mycket + att den globala uppvärmningen får våra barns hjärnor att mjukna.

Den f d hedervärda dagstidningen Dagens nyheter har "forskat" i Pisaresultatet och genom att fråga, enligt svenska betyg, duktiga elever varför de inte presterade bättre. Svaret de gav var att de inte var motiverade då provet inte var betygsgrundande. DN´s slutsats var att svenska elever var omotiverade. Detta presenteras på ca 6 helsidor under några dagar.

Och visst är motivation viktigt!
Klicka på denna länk och hör en lärare berätta om läget för motivation. Fundera sedan på var du ska lämna din bil i framtiden.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5888059

 
Ingen bild

Dille

20 juni 2014 10:36

@Thoralf
Såg en artikel om bland annat klimat och medias lögner som jag tror kan intressera dig

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juni 2014 11:29

Annat ämne.
Den man som lamslog större delar av Stockholm igår, med en attrapp av ett bombbälte, var en asylsökande som ansåg sig orättvist behandlad.
Vi kan nu förvänta oss "locket på" från media om denna allvarliga händelse.

Tänk om det istället varit en "rasist". Då hade inte ens KRIGS-rubriker räckt till...

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 12:02

Mer om könsstympning i Norrköping. Hur flata är våra myndigheter solvet med sig att "flyktingar" åker till hemlandet för att lemlästa sina småflickor men inte ifrågasätter hur de kan åka hem till det land de flytt ifrån. Undrar även hur stor en skolklass är där 30 av dem består av könsstympade flickor? 30 elever torde vara en normal storlek på hela klassen. Varför finns en hel skolklass med endast flickor där de dessutom hör till en viss kultur?

http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/allt-fler-konsstympade-flickor-upptacks-9908656.aspx

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 12:03

Solvet skall vara som vet.

 
Ingen bild

Lotta

20 juni 2014 12:06

@Asyl
Har man råd att betala flera tusentals kronor till flyktingsmugglare kan man säkert skrapa ihop kostnaden för den massiva polisinsatsen igår. Har man inte råd så låter man bli att bombhota, så enkelt är det.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 juni 2014 12:50

Jag tycker att både Mattias Karlsson och Peter Lundgren gjorde bra ifrån sig i Radion. I fallet med Mattias Karlsson verkade även reportern ovanligt neutral och även i viss mån kritisk mot Daniel Poohl.

Mycket bra jämförelse med Valstugereportaget och hur Moderaterna som parti definieras.

Hade gärna sett mer av Peter Lundgren i EU-vals kampanjen.

Hela tiden får man höra att det skulle vara rasism att se efter de egna medborgarnas intressen? Vilket är extra märkligt då det innefattar alla möjliga ursprung.

Jämför med att ett Aktiebolag skulle börja dela ut vinster och förmåner till de som inte hade investerat i aktier.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juni 2014 13:22

Funderar vidare efter några nyhetsinslag på radion om de stackars 60 flickorna i Norrköping som blivit utsatta för grov och allvarlig könsympning.
Några funderingar och frågor dyker upp.

30 flickor är från samma klass. Hur många pojkar finns i samma klass?
Hur många elever får det vara i samma klass? Kommunens ansvar..?
Visste inte deras föräldrar/vårdnadshavare att detta är ett allvarligt brott?
Misstänkte inte lärarna något?

Sedan kommer andra tankar.
Jag förutsätter att detta redan nu är polisanmält.
Ett sådant allvarligt brott, bör inte då föräldrarna ifrågasättas som vårdnadsinnehavare?
60 flickor och två föräldrar per flicka, det måste innebära rättegång mot 120 personer. Alt. mindre om detta grymma drabbat systrar ur samma familj.

Förväntar mig nu skarpa uttalanden och fördömanden av samtliga feminister i Sverige. 
Ingen bild

Göran

20 juni 2014 15:32

@ Lotta m.fl.,

De som av någon orsak tagit till harvärjan och berett sig tillträde till svenskt territorium kallas lämpligen för DESERTÖRER.

 
Ingen bild

TT

20 juni 2014 15:54


Nyhet idag

HEL SKOLKLASS KÖNSSTYMPAD

Gissa i vilket land

 
Ingen bild

Tommy

20 juni 2014 16:05

Kan glädja merparten med att den klassiska svenska midsommaren verkar finnas kvar. Rickard Olsson som konferencier, midsommarstång och ett potpurri av svenska klassiker. Dessutom typ 97 procent svenskfödda ( även om vi bidrog med en homosexuell sydamerikan)Dessutom femkamp, fiskdamm och lotterier. Undertecknad stod själv lite stel med en tjeckisk öl och betraktade ömsom spektaklet som havet. Glad midsommar!

 
Ingen bild

AntiRasist

20 juni 2014 16:09


Vad har rasisterna emot Könsstympning?

Sverige är ett mångkulturellt samhälle, det står fastslaget i självaste grundlagen,
Könsstympning är kultur, en av många berikande kulturer som Sverige har begåvats med de senaste decennierna från Afrika och Mellanöstern.
De får väl utöva sin kultur fritt här.
Vad är problemet?
Har jag missförstått något?

 
Ingen bild

Christine

20 juni 2014 16:28


Södermalmsslusken Stefan Sundström duger bättre som böneutropare än vissångare.
Varje gång jag hör honom undrar jag vad han har fått sig i halsen,
varje gång jag ser honom undrar jag när han tvättade håret senast.

 
Ingen bild

B-E Johansson

20 juni 2014 16:40

Det är väl det att motsätta sig ett befolkningsutbyte som är rasism. I de ockuperade länderna på fyrtiotalet.. Nej jag avstår!

 
Ingen bild

De kallar oss rasister

20 juni 2014 16:50


Vi tycker absolut att
kurder har rätt till egen kurdisk stat i Kurdistan,
turkar i Turkmenistan,
araber i Arabien,
...
inte i Sverige."Sverige åt svenskarna"

Per-Albin Hansson

 
Ingen bild

B-E Johansson

20 juni 2014 17:12

Det känns som både Expo och SR börjar hamna på defensiven i valspurten
Mycket bra genomförda framträdanden av båda SD-företrädarna
Skönt!

 
Ingen bild

B-E johansson

20 juni 2014 17:13

Var man sig i staden vänder
ser man folk från andra länder

 
Lassekolja

Lassekolja

20 juni 2014 17:47

@Antirasist, Du har ett mycket märkligt sinne för humor!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tony

21 juni 2014 08:08

Lassekolja:

Sådana som antirasisten är det enbart synd om, för
tydligen är personen lika genomkorkad som han ger
intryck av, han välkomnar säkert även Stening som
straff, och avskiljning av huvud från övriga kroppen
som är vanligt i vissa efterblivna kulturer!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se