thoralf

Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

DENNA GÅNG TT

Av Thoralf Alfsson - 18 januari 2013 09:35

Igår blev jag uppringd av en journalist från TT. Han ville ställa lite frågor om mitt blogginlägg om Ungdomsstyrelsens beslut om att neka SDU ekonomiskt bidrag.


Han var väldigt intresserad av ”fotsoldaterna”! Jag förklarade att detta var ironi på Åsa Linderborgs krönika i Aftonbladet där hon angriper mig. Se mitt blogginlägg ”Fotsoldaterna”.


Jag fick förklara detta för journalisten gång på gång. Men ändå förstod han uppenbarligen inte detta! Att det var Aftonbladets Åsa Linderborg som myntade begreppet ”fotsoldater” och menade på att jag genom min blogg ”klickade igång fotsoldaterna” kom ändå inte med i artikeln han skrivit. En artikel som nu valsar runt i de flesta lokaltidningar som använder TT som källa.


Jag förklarade även att det inte är jag som ”triggar igång” och gör människor upprörda. Det är istället Katarina Mazetti med sin krönika eller Ungdomsstyrelsen med sina beslut. Det är inte mina blogginlägg som är orsaken till att människor agerar utan jag bara skriver mina egna tankar kring andras agerande. Jag tar givetvis starkt avstånd från alla hat och hotmejl eller liknande. Däremot tycker jag att det är bra om människor vill ställa politiker, myndighetspersoner eller liknande mot ”väggen” så att de får förklara sina beslut. Det är ett sätt att påverka som alla har sin fulla rätt att utnyttja.


Att det i kommentarerna på min blogg finns kontaktuppgifter till personer på Ungdomsstyrelsen ser jag inte som något konstigt då dessa uppgifter redan finns på Ungdomsstyrelsens hemsida. Att någon kopierar dessa till kommentarerna är helt ok enligt mig.


Var och en förstår säkert varför TT inte förklarar var och hur den ironi jag syftar på uppstått. Syftet med artikeln är ju att ”smutskasta” mig och inte förklara de bakomliggande orsakerna till mitt blogginlägg.


För er som fortfarande har uppfattningen/tron att TT är en objektiv nyhetsbyrå rekommenderar jag att läsa mitt snart två år gamla blogginlägg ”TT SVERIGES STÖRSTA PK-FILTER”.


UPPDATERING!


Nyheter24 har också hört av sig och jag har svarat på några frågor. Uppenbarligen har vissa journalister fått som "underförstått uppdrag" att fråga om jag kommer fortsätta med min blogg. Personligen tolkar jag dessa frågor och de påståenden som sedan kommer i artiklar att man försöker sätta stopp för mitt bloggande eller försöker påverka mig i mitt bloggande. Läs artikel i Nyheter24.


Barometerns journalist Anders Blank har varit i kontakt med vår presschef Martin Kinnunen i denna fråga.


Jag kan lugna mina läsare med att jag kommer inte låta mig påverkas i mitt bloggande. Snarare får det motsatt effekt. Jag har flera intressanta uppslag som jag bearbetar. Jag har ju möjligheten att utnyttja Riksdagens utredningstjänst för att få fram anmärkningsvärda uppgifter om hur vårt samhälle fungerar. Den möjligheten kommer jag fram till valet utnyttja i allt större omfattning för att hitta sanningen.

 
ANNONS
 
Observer

Observer

18 januari 2013 10:14

Kan man dra slutsatsen att att Linderborgs alster inte läses av hennes kamrater i medianätverken? Som Alfsson påpekar så använde hon ordet fotsoldater i sina skriverier.Svaret på frågan äe naturligtvis nej.Det vi ser på nytt är en vrängning av verkligheten ifrån TT:s sida, trots att man vet att sanningssajterna korrigerar ljugeriet omgående.När sedan tidningar och andra medier runt om i landet okritiskt alt. medvetet publicerar lögnen om fotsoldaterna i TT-versionen så är det ett lysande exempel på hur "nyhetsförmedling" fungerar i landet idag.Sanningen tycks har blivit ett jättelikt medialt problem.Detta ska tydligen korrigeras med att trycklagstiftningen ska ändras så att problemt försvinner.

http://stdv

 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 10:18

Ja, det förekommer mycket "tillrättaläggande" av vad som TT producerar.
Journalister är inga dumhuvuden, men de har inte bara sanningen som drivkraft. De vill också styra samhället i den riktning de finner rätt.
Därför anser de desvärre att lite "journalistisk korrigering" behövs ibland...

 
Ingen bild

biran

18 januari 2013 10:35

Så här ser det i våra slaskmedia.
Miljöpartiet har förlorat 50 procent av sina väljare på ett år, 14,6 till 7,3 procent. Detta med Romson och Fridolin i ledningen. Frågan är då varför tiger media. Svaret är att 42 procent av de media anställda röstar på Mp, 16 procent på S och 14 procent på V. Summa 72 procent av mediakåren röstar till vänster och med tyngdpunkten på Mp. På SVT och SR ser det ännu värre ut.
Källa: Göteborgs Universtet Statsvetenskapliga instution och SOM institutet under professor Sören Holmb

 
Ingen bild

SD påverkar

18 januari 2013 10:37

Bra jobbat,dom fattar inte att all reklam för SD är bra reklam.

PS:Skulle gärna sett en mediacreeper här på bloggen.

 
Ingen bild

biran

18 januari 2013 10:37

Givetvis så skall det vara Sören Holmberg ovan.

 
Ingen bild

AWSvensson

18 januari 2013 10:40

Även om de förstod så vill de inte förstå ,det viktigaste är att misskreditera SD vilket är deras mission. I det "goda" arbetet så får sanningen stå tillbaka. I takt med ökad opinion för SD så kommer paniken sprida sig i dessa led,många kommer lämna skeppet och positionera sig inför den verklighet som ligger om hörnet,dvs PK:s och mångkulturens död,tar det nu inte bokstavligt utan för er som inte begriper så är det ett talessätt och inte ett hot,tål att upprepas i tider som dessa.

 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 10:48

Skulle det inte vara mer lämpligt att denne TT-journalist gjorde ett riktigt jobb istället.
Ett granskande reportage om Ungdomsstyrelsen och ev. kopplingar till mörka krafter som är mot en rättvis hantering av ansökningar och beviljande av stöd?

 
Ingen bild

Kurtan

18 januari 2013 10:52

Aj Aj Aj nu gjorde du det igen Thoralf....

Du skrev att det är bra att ställa "ansvariga" mot "väggen" ???

Detta, med de s.k "journalisternas" "logik", betyder ju helt klart att du menar arkibusering som nazisterna gjorde...

Alltså kommer de till slutsatsen att du är en nazist....
MVH


 
Ingen bild

SM811

18 januari 2013 10:52

Att de inte begriper att folk inte går på deras vinklingar längre. Bara några klick så hamnar man på någon sida som förklarar hur det ligger till. TT är ett stort PK-censurfilter som sedan tidningar tror på i alla lägen. Särskilt om det är något negativt om SD.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 januari 2013 11:11

Kurtan : Dom är mera patetiska än supermobbaren på dagis, därför växer SD så det knakar, mobbare gillar inga svenskar.

För övrigt är Bosse Frank ute i 0-xpressen och placerar foliehattar på partiledningen i Moderata islamisterna, hur länge får dessa egentligen vara kvar AW Svensson?

Visst behöver moderaterna en partiledare som kan samarbeta med SD
Kommer det innan valet, SD stånkar på mot 25% 2014.
Börjar bli bråttom för moderaterna att göra sej kvitt Fredrik Rheinfeldt, socialisterna kan böka runt på den politiska bakgården

Till uppringande reporter vill vi påtala att det är bättre med en rövare i Polen än en polare i röven.
Står inte TT för tilt i turbanen Svensson ?

Gubben o Gumman skriver som oberoende Sverigevänliga journalister utan någon koppling till Thor-alf Alfsson SD, eller Inte rasist men ....snacket om barnfattigdom sög

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 januari 2013 11:15

Har alldeles nyss mailat till Oskarshamns Tidningens webbsida och ställt frågan om varför det inte står något om SD:s fina siffror under gårdagen , är man prenumerant så tycker jag att man ska kunna läsa alla nyheter , men det är väl stora byxskälvan som slagit till !

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 januari 2013 11:23

Bo Frank bara fiskar röster, är rädd att tappa dom.

Efter valet låter det säkert annorlunda igen

 
Ingen bild

Vit älg

18 januari 2013 11:27

Det här med "fotsoldater" skulle förstås ses som något positivt om det kom från vänstern, särskilt om det gällde att bekämpa "främlingsfientligheten". Under många år har ju vänsterns "fotsoldater" stört och saboterat SD:s torgmöten och andra sammankomster mer eller mindre på sjuklöverns uppdrag.
Inte bara har Reinfeldt sagt att man får acceptera våldsattacker om man har de åsikter som SD företräder åt en tiondel av folket, utan följande om "fotsoldater" i form av "utomparlamentariska rörelser" sade kommunisternas ledare Lars Ohly på valvakan 2010 efter valförlusten:

– "Vi vill inte bli ett land, där välfärden blir en plånboksfråga, där privatiseringarna fortsätter okontrollerat, där utförsäljningarna accelererar. Vi måste nu bygga utomparlamentariska rörelser för att förhindra en sådan politisk utveckling. Det är vår främsta uppgift. Det är det vi ska arbeta med!"

Reaktionerna från media på detta förtäckta hot blev förstås... ingen alls.
Och för den som tror att "utomparlamentariska rörelser" innebär flygbladsutdelning eller diskussionsmöten i andra lokaler än Sveriges riksdag, kan jag hänvisa till att även wikipedia informerar om att det handlar om våldsrörelser och antidemokratiska terrororganisationer, som alltså ett av riksdagspartiernas ledare uppmanar sina anhängare till.

Inga reaktioner alls från TT eller andra media, som sagt. Det är ju skillnad på "vi" och "dom" i dagens Sverige.

 
Ingen bild

Lisa Bjurwald megaloman och paranoid?

18 januari 2013 11:31

Högerextrema värvar unga online

Lisa Bjurwald är aktuell med boken Skrivbordskrigarna som kommer ut i veckan och finns med oss för att prata om hur extremister värvar unga via exempelvis sociala medier. Hur gör de och hur kan man som vanlig nätsurfare bidra till att stoppa det här?
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5409641

http://sverigesradio.se/sida/sok.aspx?q=Lisa+Bjurwald+

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

18 januari 2013 12:40

Benämningarna varierar beroende på vem mottagaren och avsändaren är?

Näthat = Journalister, politiker och debattörer ställs till svars för hur dom uttrycker sig och vad dom gör.
Storm = Som ovan, fast här rör det sig om att några enstaka har synpunkter på vad någon av ovanståendes motparter har gjort eller sagt.
Fotsoldat = När folk faktiskt engagerar sig politiskt fast mot den egna ståndpunkten.
Gräsrot = Som ovan, fast när man håller med.
Höger = Allt höger om Vänsterpartiet.
Högerextremist = Allt höger om Socialdemokraterna.
Oberoende källa = Expo.
Obunden politiskt = Rättvisepartiet.
Drev = När journalister för en gångs skull granskar makten och sig själv.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 januari 2013 12:49

Det finns inga fattiga barn i Bo Franks modera värld, alla har det bra
-----------------------------

Så kom Uppdrag granskning som visade hur Rädda Barnen, Bris och Majblomman bluffat med barnfattigdomen. Vi är några som länge hävdat det. Svenska barn svälter inte om inte föräldrarna är psykiskt sjuka. Svenska barn går inte barfota i snön. Men detta triggade igång Juholt och sossarna som sedan dess pratat om hur illa det är i alliansens Sverige. Och sossarna fortsätter att skicka runt cirkulärskrivelser om detta. Sverige har världens mest generösa bidrag och får barn inte mat och kläder hänger det inte på bidragen.

http://www.vaxjo.moderat.se/website1/1.0.1.0/4/1/?item=art_art-s1/939

 
Ingen bild

Gute

18 januari 2013 13:07

Givetvis försöker man med alla medel att stoppa en av Sveriges bästa politiska bloggar när den tillhör SD.

Jag vill påstå att den här bloggen är en stor anledning till att SD har över 10% efter endast två år i riksdagen, jag har länkat till många bekanta som då har ändrat inställning till SD.

Det är bara bra att bloggen omnämns i media, bättre reklam går inte att få.

Bra jobbat Thoralf, och ha en trevlig helg!

 
Ingen bild

Odalbonde

18 januari 2013 13:12

Termen fotsoldat sjösattes av Åsa Linderborg för att ge negativa associationer. Hon kunde lika gärna ha skrivit fotfolket, men den termen är redan förknippad med Socialdemokraterna. Men det är just där skon klämmer - att vanligt folk säger ifrån.

 
Ingen bild

Errbe

18 januari 2013 13:18

Thoralf !

Varje gång du blir intervjuad, upprepa flera gånger det fundamentala:

Jag berättar bara sanningar. Sådana som PK-media förtiger eller ljuger om.

Säg det många gånger.

 
Ingen bild

Lärare

18 januari 2013 13:26

Heja på Thoralf!

Du är banne mig lika orädd och skicklig som Janne Josefsson vad gäller granskning av journalister och det övriga PK- etablissemanget som sprider osanning och rena rama lögner snart sagt varje dag.
Dra fram dom i ljuset bara!

Glädjande är att det faktiskt finns fler journalister än Josefsson som anser att samhället är på fel väg med denna mörkläggning av vissa känsliga uppgifter.

Bra sagt av Josefsson: - "Det man inte får tala om i Sverige, är just det man SKA tala om"!

Du har folkets stöd Thoralf, dvs alla utom PK-folket!

Jag träffar ofta, även icke SD:are som är irriterad över all denna mörkläggning av känsliga uppgifter, t ex pixling, utelämnande av signalement, gruppvåldtäkter, slöseriet med våra skattepengar osv...

Rädslan och paniken inför SD:s framfart visar sig alltmer i Svensk Media!
SD har en enorm potential, det hör vi varje dag!
Höjer därmed mitt tips, SD 25-30% i valet!

 
Ingen bild

Realist!Inte rasist.

18 januari 2013 13:30

@Gute
Bra jobbat,vi gräsrötter har även vi en del av kakan då vi sprider sanningen till vänner,nära och kära.
Nu siktar vi mot 20%
Trevlig helg alla SDare och andra potentiella sympatisörer.

 
Ingen bild

Mer Bo Frank(M)populism?Annars joina SD

18 januari 2013 13:35

Moderaten Bo Frank, kommunalråd i Växjö, kritiserar partiledningen och menar att det finns en stor klyfta mellan synen på massinvandringen på lokal nivå och riksnivå. Han menar också att staten stjälper över problemen på kommunerna.

Bland annat kritiserar Bo Frank det kvävande debattklimatet i Sverige gällande massinvandringen och påstår att frågan är tabu.

”Mina partikamrater ‘hyllar’ mig för att jag rutit i när det gäller Sveriges extremt höga flyktingmottagande. Och samtidigt får jag veta att frågan är näst intill tabu i riskdagsgruppen.”

”Allt fler människor anser att Sverige slagit i taket när det gäller flyktingmottagande. Och att utmåla dessa som minde vetande kommer inte att funka”, skriver han och föreslår bland annat att ”Sverige behöver ett tillfälligt flyktingstopp”.
http://www.friatider.se/m-politiker-kritiserar-invandringspolitiken

 
Ingen bild

Kurtan

18 januari 2013 13:45

Bra Thoralf !

Din/vår förfader, Konung Gustaf Vasa, skulle vara mycket stolt över dig och ditt brinnande för att få fram sanningen och främjandet av Sverige!

Misstänker, när du försätter att gräva på djupet, så kommer du att märka att "etablisemanget" är en enda stor inavlad "varböld" med förgreningar ända upp i regeringen !!!

Ett bra tips (som du säkert redan känner till) är:

FOLLOW THE MONEY !

MVH


 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 13:48

Nu ska vi inte höja Janne Josefsson över skyarna. Han är en journalist, med allt vad det innebär.
Bara han och den redaktion han tillhör, vet vad som blir i programmen fram till valet nästa år.
Jag kan sätta en rejäl peng på att det kommer minst ett kritiskt program om SD och säkert något rejält avslöjande om någon SD-politiker.
Men han är dock en av de få som vågar peta i olika jordgetingbo, nu det som hamnade om "barnfattigdom".

 
Ingen bild

Per

18 januari 2013 14:28

Ju mer sanning du skriver Thoralf och ju fler vridna artiklar media skriver desto snabbare kommer folk se hur klimatet är i Sverige. Vi pratar numer om ett land där folk kan påstå att Kamomilla stad är högerextremistiskt för att folk är vänliga och glada och husen är pastellfärgade.

Vi har blivit ett absurdt land på många plan med en journalistkår som gärna vrider och vänder på svar så det passar deras agenda. Objektiviteten är det väl minst sagt lite sådär med. Jag har alltid röstat moderat men inser nu att det troligen är sista gången såvida partiet inte vaknar upp ur sin dimma!

Din ironi i dina blogginlägg är solklara! Antingen har journalister ingen humor eller så väljer dom att tolka in.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 januari 2013 14:42

Bosse Frank har mött en seriös journalist från TV4. ( Då måste han haft verklig tur)


20130118 - Sista gången
Datum 2013-01-18
Jag pratar mer med Expressen.

I alla fall i år. Gick på Storgatan och såg en krigsrubrik om att jag gått till angrepp mot partiledningen. Känner inte alls igen mig i det samtalet jag hade med reportern. Däremot ringde det en seriös journalist från TV 4 i Stockholm i samma ärende. Påläst och nyanserad. Vi hade ett långt samtal!


Bo Frank
Växjö 20130118

http://www.vaxjo.moderat.se/website1/1.0.1.0/4/1/?item=art_art-s1/944

 
Svensson

Svensson

18 januari 2013 14:48

Politiskt korrekta människor, är fotsoldater åt regeringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Rune

18 januari 2013 14:56

Thoralf kanske skulle hänvisa till sin blogg i stället för att ställa upp på intervju när TT ringer. Det verkar ju vara helt meningslöst att föra vettiga samtal med dessa TT-journalister.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

18 januari 2013 15:27

Det är bara positivt med sådan uppmärksamhet Thoralf, ser för övrigt på din statistik till höger att du redan haft fler besökare denna månad än under hela december och då är vi bara drygt halvvägs in i januari! Fantastiskt bra jobbat och bra att du bara blir ännu mer "taggad" av såna löjliga förvrängningar och rena lögner som du utsätt för!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tony

18 januari 2013 15:40

I Kväll kommer jag att välja bort på spåret,
jag tål nämligen inte att se den förnumstiga
Mazetti tanten sitta och bre ut sig.
Sverigeföraktare ska hållas kort!

 
Ingen bild

charlotten

18 januari 2013 15:45

Ja om de försöker få dig att sluta så är det helt rätt att fortsätta! Ett bevis på att du gör ett jättebra jobb!

Det där att journalisten inte förstår din förklaring med fotsoldat, är mer ett spel för gallerierna. Man vill avsiktligt missuppfatta dig, allt för att hänga ut dig i dålig dager.

Idioter är de, som inte förstår att vi läsare mycket väl insett deras ryggradslösa arbetsmetoder.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

18 januari 2013 16:46

Ingen med vett i, gillar Mazetti!

Istället för att stå till svars mot kritiken, eller tvingas rätta till uppenbara faktafel. Än mindre argumentera för sina sak, så väljer man att kalla det näthat.

Såg att en undersökning tyder på att 75% av Svenskarna tycker att SD har den bästa invandringspolitiken. Att jämföra med att ca 60% tycker att Moderaterna har den bästa ekonomiska politiken.

 
Ingen bild

Lars-Inge

18 januari 2013 16:47

@ Rune

Jo det tycker jag låter bra. Thoralf kan hänvisa till att den s.k journalisten läser vad han skrivet i sina tidigare trådar, så undviker man alla de missförstånd som tydligen uppstår vid den här typen av intervjer. Kort, vänligt och koncist. Men risken är väl nu att det blir stor rubrik av detta typ: "Thoralf Alfsson flyr undan och vägrar att svara på frågor". Av dagens journalister kan man som vi vet förvänta oss synnerligen märkliga påståenden.

 
Ingen bild

Inge Sandén

18 januari 2013 16:48

Tack till Thoralf,som klargör för oss alla sanningshungrande inom den växande sverigevänliga folkrörelsen SD,att Du tänker öka ditt skrivande och bemöta alla orättvisor,vi svenska folket får utstå från den osakliga journalistkåren.

Nu är det ju som så,att vi som röstar SD är folket och elaka journalister skriver mest för att dom i sin naivitet fortfarande tror,att man skadar SD genom påhittade hot och näthat.
Eftersom det inte finns ett uns av sanning i hittepåordet "näthat" så ökar SD med tusentals röster vid varje sådant påstått tillfälle,då folket förstår att det är endast ondska som ligger bakom och att ondskan i sig självt är dumheten.

Om inte dumheten upphör när SD nu är på väg upp emot 20% kommer det att visa sig,att dom begår kollektivt själmord på sin egen kår.

Svenska folket som älskar sitt land är ännu så länge i majoritet och det kommer att visa sig att det är så i valet2014 
Ingen bild

sarak

18 januari 2013 16:51

Väldigt sällan man ser politisk härstamning i pressen när någon annan än SD är inblandad

 
Ingen bild

Larsson

18 januari 2013 17:09

Det är sanslöst så journalisterna håller på!
Stå på dig Thoralf! Du är viktig. Vi är många som håller på dig.

 
Ingen bild

Funtaren

18 januari 2013 18:40

Nästa val kryssar jag dig.

 
Ingen bild

Solidus

18 januari 2013 19:10

TT har en styrelse och i styrelsen sitter bla. Jan Helin chefredaktör på Aftonbladet. Många svenskar tror att allt som refereras till TT är opartiskt och sant. Dessa journalister på TT är styrda av politruker dvs. Vänsterns "fotsoldater".

 
Ingen bild

Zelotai

18 januari 2013 19:37

Jag kryssade dig Thoralf i förra valet och det ångrar jag inte en sekund. Det finns inte många som är lika engagerade som du.

 
Ingen bild

Leif

18 januari 2013 19:46

EN sak är säkert och det är att jag kryssade rätt när jag personvalde Thoralf.

Orädd och med sanningspatos, så vill vi att svenska politiker ska vara.

SD 51% 2014

 
Ingen bild

Tony

18 januari 2013 20:06

En undran är, umgås Svenska Journalister överhuvud taget
med kollegor från andra länder, som ju brukligt är i många
yrken? Och i så fall, hur förklarar dom sin liering med
Makten, där det går ut på att Mobba och diskriminera ett
folkligt invalt parti i Riksdagen. Jag menar så jobbar ju
inte journalisterna i andra länder, där bevakar man makten!

 
Ingen bild

PKcensuren

18 januari 2013 20:28

PK hatarna vill väl få Thoralf att avgå för minsta lilla

Angående Katarina Mazetti

Min gammelmormor är född 1896 och jag är 4 generationen från henne. Anser hon min släkt är svensk?

Jag är i alla fall mer etnisk svensk än Mazetti

 
Ingen bild

Angermannaland

18 januari 2013 21:40

Du gör det bra Thoralf, vi är många som är tacksamma för det arbete du lägger ner. Att du attackeras allt mer beror ju helt enkelt på att vad du skriver har stor spridning och påverkar, du blir en allt starkare kraft för oss försöker bevara välfärden till våra barn.

 
Ingen bild

OH

18 januari 2013 22:19

Det måste vara något fel på alla dessa fotbollar som pryder vänsterflocken när dom angriper uppdrag granskning. Dom borde vara glada och nöjda över att invandrarna själva säger att dom har det bra och får mycket pengar. Dom sade också att dom helst ville arbeta för pengarna.

 
Ingen bild

UncleBob

19 januari 2013 03:42

Thoralf! Det kvittar hur mycket de smutskastar och försöker sänka dig till sin egen nivå, de där belackarna när deras nonsensargument är legio. Om du har HELA folkets stöd vet jag inte. Men du lyckas alltid få med dig det sunda förnuftet.
Då behövs inga överord. Ett varmt tack för dina insatser.

 
Ingen bild

World Traveller

19 januari 2013 06:18

Det ar klart att de forsoker fa dig att sluta blogga Thoralf. Om de kan fa dig och Kent Ekeroth att sluta blogga och samtidigt staenga ner alla andra "hat-sajter" (Avpixlat, Fria Tider, Exponerat m.fl) saa hindrar de effektivt sanningen att traenga fram och kan fortsaetta som tidigare i sin gamla DDR-anda.

 
Ingen bild

Monamuslim

19 januari 2013 08:19

Sådan herre sådan hund, korkskallarna på Aftonbladet är väl inte smartare än cheferna Jan Hedin och kulturchefen Åsa Linderborg och TT ägs till 100% av massmedia.

 
Ingen bild

Warge

19 januari 2013 11:48

Är man sverigedemokrat måste man, oavsett om man är sympatisör eller riksdagsledamot avhålla sig från ironi, skämt, skoj, överdrifter eller något annat som inte håller sig till den absoluta 100-procentiga sanningen och hårda fakta.

Sverigedemokrater kommer därmed ses som fullkomligt humorlösa och tråkiga, men det är mycket bättre än att hela tiden ställas till svars för vartenda ironiserande som görs. Nu var det Alfsson som anklagades; för något år sedan Björn Söder i samband med Loreens schlagerseger.

Vi får inte glömma att PK-media i synnerhet letar febrilt efter angreppspunkter på Sverigedemokraterna; låt oss inte ge dom någonting.

 
Ingen bild

Ludvig

19 januari 2013 11:50

När jag var ung minns jag att äldre vänner ofta nämnde att man inte kan lita på massmedia, nu inser jag vad rätt dom hade.

 
Ingen bild

sm

19 januari 2013 16:24

PK mediernas tid är förbi. De kunde skriva precis vad de ville när inga alternativa medier fanns men nu har vi internet och där kan de aldrig stoppa oss. Bara för de PK att rätta in sig i ledet.

 
Ingen bild

SM811

19 januari 2013 16:55

TT-journalist begriper inte att det är Åsa Linderborg som hittat på uttrycket "SD:s fotsoldater"

 
Ingen bild

s29

19 januari 2013 17:26

Är man Sverigedemokrat så får man passa sig för att byta avgasrör på bilen när det är ljust ute. Tänk om nån skulle se en ranta runt med en massa rör i nävarna.

 
Ingen bild

Bengt

20 januari 2013 12:11

.
DÖP OM TT TILL "KRÖSA-MAJA"

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

21 januari 2013 09:59

Alfsson är så korkad att han inte förstår personligt ansvar när drägget går igång ... I och för sig ingen nyhet, förefaller inte som om Alfsson är den vassaste kniven i besticklådan direkt.
Luktar också 30-tal när "partiet" publicerade godkända åsikter och svansen aggerade.

 
Ingen bild

sarak

21 januari 2013 10:57

Tack för din blogg. Du är informativ och nyanserad. Beundrar att du orkar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se