thoralf

Direktlänk till inlägg 13 januari 2013

FOTSOLDATERNA

Av Thoralf Alfsson - 13 januari 2013 22:13

 

Häftigt!                                          

                      Foto Thoralf Alfsson


”Hur går det till när en skribent plötsligt får mejlen full av hat och hemmet attackerat?

I Mazettis fall började det med att Thoralf Alfsson bloggade. Thoralf Alfsson sitter i riksdagen för Sverigedemokraterna. När han bloggar klickar hela systemet i gång. Fotsoldaterna ger sig ut, på nätet och ända hem till folk.”

 

Åsa Linderborg, Aftonbladet 13 januari


Skall jag känna mig smickrad för att Åsa Linderborg uppenbarligen tror att jag en sådan makt över fotsoldaterna? Nej, jag känner mig inte det minsta smickrad. Det bästa med artikeln är att Åsa Linderborg avslöjar sig själv på mer än ett sätt. Hon förstår inte orsak och verkan, men hon är ju inte ensam om detta. Om någon vill ha mejlen full av kritik skall man skriva något som kränker den svenska befolkningen, precis som fru Mazetti gjorde.


Jag utnyttjar endast min lagliga rätt att uttrycka mina tankar och åsikter på samma sätt som Åsa Linderborg gör på Aftonbladets kultursidor. Jag gissar att Åsa Linderborg har klickat igång inte bara vänstersoldaterna (AFA) mer än en gång under sin tid som skribent. Skillnaden är bara att när någon Sverigedemokrat utsatts för inkastade stenar eller fulla ciderflaskor genom fönstren, som i mitt fall.


Då blir det inga rubriker i riksmedia, möjligen en notis i lokaltidningen!

 

Ingen Sverigedemokrat får vara med i radioprogram eller TV-sofforna i morgonprogrammen. Journalistkåren blundar och vänder ryggen till. Det är ju en Sverigedemokrat som drabbats, inget att bry sig om.

Åsa Linderborg tillhör de som blundar allra hårdast. Det är inte för inte som mina läsare röstade fram henne till Sveriges sämsta journalist. Enligt min mening beror det på hennes journalistiska ohederlighet, som genomsyrar det mesta hon skriver. Ohederlighet är nog en av de sämsta egenskaperna hos människan.


”Under nyårshelgen hade Alfsson omröstningen ”2012 års sämsta journalist”. Jag sopade hem första platsen med 38,7 procent av rösterna. Tvåa kom Expressens David Baas med 15,3 procent. Trea Oisín Cantwell, Aftonbladet. Fyra Anders Lindberg, ledarskribent på Aftonbladet. ­Göran Greider, knep femte plats.

 

Kvällspressen tog storslam.

 

Jag siktar på att vinna 2013 också, även om konkurrensen kommer vara stenhård. Jag hoppas det i alla fall.

 

Året har bara börjat, men jag ser redan nu en ohygglig utmanare i Lisa Bjurwald. Om några ­dagar kommer hennes bok Skrivbordskrigarna, som handlar om hur högerextremismen formerar sig på ­nätet. Boken anbefalles, som det heter på norska. Med den stridsskriften är det mycket ­möjligt att hon sopar hem hela vasakärven.”

 

Nu är jag helt övertygad om att utnämningen svider i skinnet även på en ”rödstrumpa” även om hon gör allt för att hålla skenet uppe.


Givetvis hoppas jag och säkert många fler att Åsa Linderborg fortsätter på den inslagna vägen. Deras ologiska tänkande och brist på insikt om vad som pågår i vårt land kommer då bli än mer uppenbar. Jan Helin kommer då få än mer vikande upplagor och tvingas sparka än fler av sina helsvenska medarbetare.


Mitt släktträd har uppenbarligen haft den effekt som jag hoppas på. Annars skulle Åsa Linderborg aldrig nämnt vasakärven. Det retar tydligen henne så mycket att hon inte kunde avstå från att ta upp det ;-)


Någon vasakärve kommer Åsa Linderborg dock aldrig erhålla! Den är förbehållen personer som värnar vår nation, inte för de som vill söndra och splittra fosterlandet!


http://www.aftonlognen.se/kultur/article16061877.ab

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sven Dacke

13 januari 2013 22:55

När vi är kristiska mot Åsa Lindeborg, tänk då på att hon har haft en uppväxt som satt sina spår, och som förklarar mycket av hennes hat som nu "kanaliseras" på SD

Man kan läsa hennes bok eller läsa en del på nätet .

¤¤¤ Men fäder och söner i all ära. I en av årets mest uppmärksammade litterära debuter är det metall(verks)arbetaren, kraftkarlen och ensamvargen Leif Anderssons rödhåriga jänta som berättar om far sin, och hon gör det med känsla, förnuft och fördomsfri stolthet men även med en stor portion skuld som tillsats. Boken heter Mig äger ingen (Atlas 2007) och författarinnan Åsa Natasja Andersson, mera känd som Åsa Linderborg, filosofie historiedoktor och på senare år kulturskribent i Aftonbladet.
Snitsaren Leif Boris kom från Skiljebo i Västerås och var lovande fotbolls- och bandyspelare i ungdomsåren men hamnade tidigt på Metallverken  ”Mentalvärken”  inne i centrum liksom sina äldre bröder (dvs alla Bojans och ”Kalle Baddares” raska gossar). Vid 26 gifte sig Leif B. med den två år yngre Nadja Linderborg. I nästa rond föddes lilla Åsa, och livet tycktes arta sig relativt väl för pappa Leif, åtminstone ytligt sett. Men ytvattnet kom tyvärr att grumlas av hans djupt kända vantrivsel med jobbet och starka begivenhet på destillerade drycker, till en början främst mellanöl. Inne på verket arbetade Leif som härdarmästare. Skicklig i yrket var han utan tvivel, enligt egen utsago rent av landets vassaste i sitt gebit, men pressen, fysisk som psykisk, blev hans eviga följeslagare.
Betecknande nog avskydde han just de sysslor som ändå skänkte honom utkomst, identitet och självkänsla.
I januari 1972 kom så dråpslaget likt blixten från en gråblek vinterhimmel: hustrun Nadja bröt upp från hemmet i Västerås och drog iväg tillsammans med nyförälskelsen Lasse men utan sin treåriga Åsa. Far och dotter blev kvar i lägenheten på Rönnbergagatan och levde där i symbios med varann  som ”bästisar och bundis”  ända till början av 80-talet. En säregen gemenskap, materiellt fattig men andligt rik, kom att utvecklas mellan de båda. Husfarsan lämnade (tidigt) och hämtade (sent) på dagis, spelade kort med sin ”gummelumma” fram till midnatt, lät henne beundra hans svällande ”armmuckler” och berättade för henne om det socialistiska lyckoriket, ett framtida Elysium eller Arkadien, där solen alltid skulle skina och där snö och is var okända fenomen, ja ungefär, menade sagesmannen, som på det fjärran Kuba…
Också i övrigt växte Åsa upp under, milt uttryckt, ganska okonventionella former. Sängkläder, tandkräm och d:o borstar klarade man sig utan, och någon frukost avåts inte. Efter reveljen var det strängt taget bara Leifs ordinarie ”morgonkräkningar” som tog viss tid i anspråk. Sedan for man i ilfart raka vägen till dagis på farsans gamla hoj med jäntan och ”Länsan” (Vestmanlands Läns Tidning) där bak, den senare som övligt (ändalykts)skydd åt den förra. Dagens huvudmål serverades i regel hos Åsas farföräldrar på Björkgatan, där ”Kalle Baddare” och Ingeborg hade bopålarna nedslagna. Smutsiga kläder togs om händer och tvättades med aldrig sinande energi av faster Majken.
Ofta nog kunde pappa Leif vara stökig på grund av sprit- och ölandet och inskränkt dogmatisk till följd av ett ramponerat självförtroende: Lära mig engelska? ”När skulle jag ha nytta av det där imbecilla tattarspråket?”
Den kolsvarta rasen ansåg han vara den gängse (gris)skära överlägsen både på ett intellektuellt och moraliskt plan  Ola Ullsten, Östen Warnerbring och Björn Borg kunde ju inte på villkors vis mäta sig med Harry Belafonte, Louis Armstrong eller Arthur Ashe. Och av motsatta könet, alltså kvinnosläktet, fanns djupare sett tre skilda begreppsklasser: käringar, jävla käringar och, nota bene, ”jävla bra käringar”. I den sistnämnda kategorin hamnade med given automatik alla fröknarna på dagis och fritids liksom pålitliga nedrustningskäringar av typen Alva Myrdal och Inga Thorsson. De överdrivna förväntningarnas ädla konst behärskade Skiljebo-Leffe nära nog till fulländning; t ex inbillade han sig att vi alla får nya tanduppsättningar inte bara två gånger, utan vid hela tre tillfällen i livet. Juste, onekligen juste, vill man utbrista.
Men på just den punkten vederlades Åsas far tämligen bryskt av en krass (överkäks)verklighet på andra sidan de 50.
Som en riktig lirare ville ”Kalle Baddares” yngste grabb stå fram både i egna och andras ögon. Efter att först ha nöjesläst Mig äger ingen och sedan yrkesläst boken har jag övertygats om att Leif Boris även var en ”reko lirare”, en ganska ärlig polare. Jag skulle ha tyckt om honom som min äldre bror, inte förbehållslöst, verkligen inte, men dock. I stort, men definitivt inte i smått, hade jag faktiskt litat på honom.

http://www.marxistarkiv.se/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=47

 
Ingen bild

Jonas Nordh

13 januari 2013 22:59

Bra T-A!

 
Ingen bild

Hulda

13 januari 2013 23:01

Det SVIDER säkert i ögonen hos Åsa Linderborg när hon inte kan stå oemotsagd. När hon blir ifrågasatt och inte får det sista ordet.
När andra åsikter än de hon tycker är rätt, framförs.

Vad gäller Lisa Bjurwalds bok har jag kommenterat den på annan plats och min övertygelse ökar hela tiden om dess bästa användningsområde.
Skräcken ökar varje dag över SD,s ökande väljarstöd. Nu i helgen blev Miljöpartiet återigen nedtryckt till plats fyra av SD,s sympatisörer i Expressen.

Om nu Åsa Linderborg anser sig vara en feminist, så bör hon givetvis engagera sig i helgens gruppvåldtäkt av en 20-årig kvinna i Sundbyberg.
Hon har ju en oerhört stor möjlighet att slåss för att kvinnor ska kunna vistas ute nattetid utan att drabbas av detta hemska brott.
Sveriges största kultursida och ett kontaktnät över hela feministsverige. Snabb tillgång till både radio och TV för att föra kampen effektivt.

Kan man arrangera massdemonstrationer i Indien, så är det säkert en smal sak i centrala Stockholm....

Kom igen Åsa, vad väntar du på???

 
Ingen bild

Essendon

13 januari 2013 23:22

Journalisterna har tappat greppet!
Känns som PK-muren inte har så långt kvar innan den kollapsar!
Äntligen!

 
Ingen bild

Sveno

13 januari 2013 23:46

Livet kan vara orättvist men pga människor. De här förföljelserna av "oliktänkande" som de vill få till att vara de värsta brottslingar är en charad av demokrati. I den svenska grogrunden har vi fostrat folk att tycka synd om våldtäkter men inte i Sverige. Det är dessa "demokrater " vi verbalt utmanar. Än en gång livet är orättvist men det är inte naturen som ställer till det. Vi har fostrat och höjt upp mobbarna och pöbeln står där feg som de gjorde på skolgården också. Det känns dystert för att mobbarna kommer inte ge sig. Men en dag kommer pöbeln att vara på vår sida. Jag omvänder folk lite grann varje dag så vändningen kommer men sakta och stabilt med fakta.

 
Ingen bild

En vanlig Svensson

14 januari 2013 00:00


MYCKET TYDLIGT SKRIVET THORALF!

Absolut mitt i prick. Kan omöjligen bli tydligare.

 
Ingen bild

Stefan A.

14 januari 2013 00:36

Man slutar aldrig förvånas, hur kan en sådan som Anders Lindberg bjudas in till folk och försvar (antagligen på skattebetalarnas bekostnad) och där få driva grov politisk propaganda, förutsätter att det var sista gången han bjöds in,annars kan man lägga ned verksamheten med omedelbar verkan....

 
Ingen bild

SD 12,5% Yougov

14 januari 2013 02:36

De rödgröna ökar sitt försprång och får 45,8 procent mot Alliansens 41,3 procent i Yougovs mätning som publiceras i Metro. Centern och Kristdemokraterna har klättrat över riksdagsspärren som de hamnade under i december.

14 januari 2013 kl 01:36 , uppdaterad: 14 januari 2013 kl 01:39

Sverigedemokraterna går fram trots skandalerna och får 12,5 procent. Men ökningen med 1,6 procentenheter ligger liksom de övriga förändringarna inom felmarginalen.

Mätningen bygger på en webbpanel, där 1 787 personer deltog.

 
Ingen bild

B Johansson

14 januari 2013 04:57

Lysande krönika från Julia Cesar om "Näthatets Offer"
Läs och håll till godo, även länkarna!

http://snaphanen.dk/2013/01/12/sondagskronika-nathatets-offer/

 
Ingen bild

Lotta

14 januari 2013 06:12

@B Johansson
Håller fullständigt med. Julia Caesar är till skillnad mot hatspyorna Mazetti och Lindeborg en journalist väl värd namnet.

 
Svensson

Svensson

14 januari 2013 06:29

Fotsoldater ? Vi är helt vanliga medborgare, som är rädda om vårt land. Vi vill ge våra barn samma chans som vi själva har fått.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

14 januari 2013 07:18

Vad som förvånar mej är hur man kan mobilicera ett sådant hat mot SD som Mazetti och Lindeborg gör. Det måste vara jobbigt.

 
Ingen bild

Hulda

14 januari 2013 07:56

Ludvig...
Har man hamnat i kommunismens klor, så är hat en av drivkrafterna. Hat mot allt som inte marscherar i takt med de Röda Fanorna.
Eftersom SD är en folkrörelse underifrån, och kommunister nu är en del av etablisemanget, är det upplagt för konflikt.
Linderborg och Mazetti vill styra och kontrollera medborgarnas tankar och gärningar.
Vi ska inte tänka själva, vi ska tänka som de vill.
SD utmanar deras MAKT. För MAKT över massorna är det de vill ha.

Ser fram emot Åsa Linderborgs hatartikel mot gruppväldtäktsmännen i Sundbyberg.....

 
Ingen bild

J

14 januari 2013 08:03

0 motioner och 0 interpellationer. Jobbigt att vara kommunpolitiker.

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 januari 2013 08:11

Smålandspostens ledaredaktion ser saker som inte "Mainstream media" lyckas upptäcka


Men konflikterna kan inte reduceras till att handla om global uppvärmning.

Det är att reducera islamisters ambitioner. Det är att frångå en lång tradition av vetenskaplig analys över hur stater maximerar egna intressen. Genom valet av perspektiv faller också förändringar i omvärlden - som blir allt större - utanför fokus.

Hur många tänker på att oroligheterna i Mali snart kommer att beröra Sverige? EU förbereder nya insatser i regionen för att förhindra att skräckväldet etablerar sig inom en historisk intressesfär.

Läs hela ledaren om Folk o Försvar
http://www.smp.se/ledare/slalomakning-i-salenfjallen(3602890).gm

 
Ingen bild

Odalbonde

14 januari 2013 08:55

Åsa Linderborg är sur... för att ordet är fritt.

 
Ingen bild

SM811

14 januari 2013 09:15

Glädjande nyhet idag. SD slår nytt rekord i YouGove januari-mätning.
12,5% (+1,6) http://www.yougov.se/wp-content/uploads/2013/01/YouGovValjaropinionJan2013.pdf

 
Ingen bild

Hurra

14 januari 2013 09:23

SD bara växer.
c+fp+kd = 13,9 procent
v+ mp = 14,4 procent
SD 12,5 procent
Detta innebär att den omskrutna alliansen kan skrotas och att (s) saknar regeringsunderlag....
Om inte politikerna kommer till Åkesson med hatten i hand

 
Ingen bild

Hacke

14 januari 2013 09:48

Den växande yrkesgruppen hatkolumnister går på högvarv inom den skattesubventionerade gammelmedian.
Tror dom verkligen själva på att det är ännu mer hat- och förföljelsejournalistik som ska rädda deras sviktande upplagor och förtroende hos svenska folket?
Det är bara att tacka och ta emot för denna samlade enfald och se fram emot 2013 som fulmedias största krisår - hittills. 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

14 januari 2013 10:14

1. När SD får bra siffror så är det inte statistiskt säkerhetsställt. Eller så ligger det inom felmaginalen. 2. Åsa L hade säkert gjort karriär i gamla DDR. 3. Vi vid " fronten " känner de nya vindarna som blåser i Sverige idag. Och tack Mazetti för att du sprider ut gödsel. Det växer bättre då.

 
Ingen bild

“SD:are får inte handla på mitt Konsum!”

14 januari 2013 10:16

I mailet till bloggaren Cavatus utvecklar hon sitt människoförakt och antidemokratiska synsätt:
“Så nu sitter massor av SD:are och strimlar sina ICA-kort och hotar att börja handla på Konsum istället – och då säger jag bara! Ge fan i det! Jag är medlem i Konsum och vill för liv och kniv inte ha in en massa obskyra SD:are i mitt konsum! Skaffa er en egen affär!”
Katarina Mazetti förbjuder alltså Sverigedemokrater att handla i “hennes” Konsum. Gammal vänsterimperialism förnekar sig aldrig. Vad säger konsumentkooperationen om att förlora uppåt tio procent av kundunderlaget?

Läs mer i Julia Caesars senaste söndagskrönika: Näthatets offer.
http://snaphanen.dk/2013/01/12/sondagskronika-nathatets-offer/

 
Ingen bild

Märklig analys av SDs rekord 12,5%

14 januari 2013 10:29

SD når rekord höjder och analysen är som sådan:

– Vi var många som trodde att skandalerna skulle undergräva SD:s ambitioner att bredda väljarstödet.
"Men väljare som har funderat på att ta steget över till SD kan ha dragit öronen åt sig, säger Peter Esaiasson, statsvetare vid Göteborgs universitet."
Härlig gul stapel i grafiken i alla fall.
http://www.metro.se/_internal/gxml!0/r0dc21o2f3vste5s7ezej9x3a10rp3w$m1hqi782xog94o43u6yqa8uof6sq/reinfeldtmatning.jpeg

 
Ingen bild

AWSvensson

14 januari 2013 10:44

Det gamla talesättet "den som sig i leken ger får leken tåla" är något som de båda damerna glömt eller förträngt.

 
Ingen bild

biran

14 januari 2013 11:23

KGB agenten och Aftonbladets medarbetare Jan Guillou har fått ett totalt hjärnsläpp. I hans värld så blir zoomaliska terrorister svenskar då det ställs inför rätta för sina brott. UD har enl. denna KGB agent gjort fel som inte tog "hem" dessa till Sverige för ompyssling och intervjuer som hjöltar i Aftonbladet. KGB agenten är helt enkelt ett gravt psykfall.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article16061633.ab

 
Ingen bild

s-e karlsson

14 januari 2013 11:25

Har en tanke om detta med brottsregistret hur ska ett företag kunna få reda på om en invandrare dom tänker anställa har begått något brott i hemlandet ? Brottsregistret är väl för oss svenska medborgare ?

 
Ingen bild

Stefan A.

14 januari 2013 12:48

Krigarkonungen Reinfeldt importerar med varm famn muslimer från mellanöstern, samtidigt som han bekrigar samma muslimer i andra länder, nu senast tydligen i Mali, det är som att jonglera med en osäkrad handgranat, det påverkar oss alla,vi är inte längre ett litet neutralt land långt uppe i norr som ingen bryr sig om, utan nu är vi ett legitimt mål vid sidan av israeler och amerikaner, undrar om krigarkonungen förstår vad han drar in oss i?

 
Ingen bild

Tony

14 januari 2013 13:07

Såg att SD söker efter Mediaansvarig, vilket är bra.
Dock ska dom nog vara väldigt observanta på så att
inte personer från den etablerade Medie branchen
försöker att nästla in sig , och sen sitter som
spindeln i nätet och läcker ut hemlig information
till fulmedia!

 
Ingen bild

joffe

14 januari 2013 13:27

Du är en pärla Thoralf med dina inlägg! - Applåder från Down Under!

 
Ingen bild

Pär Green

14 januari 2013 14:08

Nu skall islamismen bekämpas med svenska soldater, men INTE i Sverige!
Frankrikes attacker mot islamisterna i norra Mali applåderas i huvudstaden Bamako. Bilarna bär franska flaggor och hälsningar till franske presidenten Francois Hollande, enligt nyhetskanalen al-Jazira English.

Nu överväger Sverige att bidra i kampen. Om beslut om en EU-insats tas kan det bli aktuellt att skicka 12–15 militärinstruktörer till det krigshärjade landet.

Målet är att instruktörerna ska vara med och snabbutbilda Malis egna säkerhetsstyrkor på fyra–fem bataljoner som finns i Bamakoområdet. Säkerhetsstyrkorna skulle i sin tur flyttas upp till stridsområdet i nordöstra delen av landet.

- Det handlar till exempel om allmän vapenträning och strid i mindre förband, säger Anders Silwer, insatschef hos Försvarsmakten till TT.
http://www.expressen.se/nyheter/sverige-vill-skicka-militar-till-mali/

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

14 januari 2013 14:11

Det kommer en dag när väljarna inser att det inte bara är invandringsfrågan som är förnuftigt med SD, utan även deras partiprogram som innehåller bra åtgärder FÖR svenska folket. Tills dess är det helt underbara siffror! Ha det härligt i solen Thor-Alf.

 
Ingen bild

Conlon

14 januari 2013 14:52

http://polytempik.blogspot.se/

 
Sveasrika

Sveasrika

14 januari 2013 15:13

Sprid denna fort och till alla!!

Skam på torra land

http://www.youtube.com/watch?v=57I5SprGfeo&feature

 
Ingen bild

Skånepåg

14 januari 2013 16:19

@ Sveasrika

Någon som vet vilka personer som ingår i denna Ungdomsstyrelse? Deras beslut är inget annat än ett totalförakt för all anständighet och fullständigt befängt i ett demokratiskt samhälle, som sjunker allt djupare och djupare i PK-träsket.

 
Ingen bild

Pär Green

14 januari 2013 16:33

Skånepåg!

Varför är Du emot ett demokratiskt samhälle där alla har rättigheter
att framföra en politik och åsikt?
Politik eller Censur?

Publicerad den 14 jan 2013

Ungdomsstyrelsen har beslutat att ge
0 kr till Sverigedemokratisk Ungdom samtidigt som man ger miljonbidrag
till en rad andra organisationer trots stora brister i deras
ansökningarna. Detta är ett politiskt ställningstagande från en statlig
myndighet i syfte att motarbeta Sverigevänner!

http://www.youtube.com/watch?v.

 
Ingen bild

Sveasrika

14 januari 2013 16:38

Hittade denna kommentar av monamuslim på Exponerat.info

@Skånepåg


Vilka sitter i ungdomsstyrelse, 7-klövern så klart

Om Ungdomsstyrelsen
Ungdomsstyrelsen är en statlig myndighet med drygt 70 anställda och vi finns i Stockholm. Vår generaldirektör heter Per Nilsson.

Ungdomsstyrelsen har funnits sedan 1994. Myndigheten hette tidigare Statens ungdomsråd. Rådet etablerades 1959 och blev en myndighet 1976.Read more: http://www.exponerat.info/miljonbidrag-till-sveriges-unga-muslimer-0-kr-till-sdu/#ixzz2HxrlAPfO

 
Ingen bild

Skånepåg

14 januari 2013 16:50

@ Pär Green

"Varför är Du emot ett demokratiskt samhälle där alla har rättigheter att framföra en politik och åsikt?
Politik eller Censur?"

Var har jag framfört detta? Det som Ungdomsstyrelsen beslutat är ju det direkt motsatta, i och med att alla som sökt stöd tilldelats detta förutom SDU. Skämtar du med mig eller vad i hela fridens namn menar du? Om det skall vara ironi, så får du nog vara lite tydligare så det framgår när du tillämpar detta.

 
Ingen bild

Pär Green

14 januari 2013 17:11

@ Skånepåg
Var Du otydlig eller menade Du inte vad Du skrev?
"Någon som vet vilka personer som ingår i denna Ungdomsstyrelse? Deras beslut är inget annat än ett totalförakt för all anständighet och fullständigt befängt i ett demokratiskt samhälle, som sjunker allt djupare och djupare i PK-träsket."

 
Ingen bild

Hulda

14 januari 2013 17:30

Stefan Nilsson skriver idag ett inlägg på Newsmill om gruppvåldtäkten i Sundbyberg och jämför den med gruppvåldtäkterna i Indien. Mycket läsvärd och tänkvärd.
Den borde Åsa Linderborg, Mona Sahlin, Gudrun Schyman, Katarina Mazetti och alla andra Svenska feminister läsa.
Men jag har väldigt svårt att tro, att poletten ramlar ned.
Har man inopererade politiskt korrekta skygglappar, är det helt omöjligt...

 
Ingen bild

Fale hin Unge

14 januari 2013 17:31

GUSTAV VASA gjorde vad vi borde göra ånyo idag, tycker jag.
Han samlade ihop Svenskarna och gick till Stockholm och slängde ut de som höll på att förstöra landet.
-Du har lite att brås på ;)
Det gick ju alldelens utmärkt efter den händelsen på tidigt 1500-tal. GUSTAV VASA satt sedan i hela 40 år.

...Tycker det är dags för en repa till !

 
Ingen bild

Fale hin Unge

14 januari 2013 17:35

..Och förresten!
Vi kan väl ändra succetionsordningen TILLBAKA till att VÄLJA en kung!
-Då får vi en kung som FÖRTJÄNAT tronen.
Det vore väl trevligt.

 
Ingen bild

Sveasrika

14 januari 2013 17:37

@ Fale hin Unge

Jag följer gärna med fastän jag inte tycker om att besöka Sthlm längre men lite får man väl offra för barnbarna.

 
Ingen bild

AntiKomunist

14 januari 2013 18:11

Vart tog lejonmanen vägen?

 
Ingen bild

VindarnaViskar

14 januari 2013 18:17

Sverige behoever en ny wasakung. En som Gustav Wasa, Carl IX eller Gustav II Adolf.

Bernadotterna haaller helt enkelt inte maattet.

 
Ingen bild

Verklighetsförfalskning förklarar SD:s framgång

14 januari 2013 19:34

Att den svenska invandringspolitiken aldrig varit folkligt förankrad bevisas av att vi nu utifrån en enda fråga – invandringen - upplever en kraftigt växande missnöjesrörelse som knappt existerade för ett decennium sedan.

I morgonsoffor, debattprogram och intervjureportage trängs de. Politiker, journalister och kändisar som i en flod av mer eller mindre medieregisserade kampanjer, slåss om att klä av Sverigedemokraterna in på bara skinnet. Självsäkra förståsigpåare som med hemsnickrade teorier deklarerar att partiets framgångar beror på allt ifrån lågkonjunktur, mediala misslyckanden eller trubbig debatteknik till att ingen tar itu med dem. Allt medan landets ledande missnöjesparti växer som en majsbroiler.

Som en skänk från ovan för dessa debattörer kom strax innan årsskiftet filmen om den för Sverigedemokraterna så olycksaliga festnatten i Stockholm som av alla påstås visa partiets rätta ansikte. Kort senare det rullstolsburna rasistpräglade fyllebedrägeriet om ryggsäcksstölden. Tre ledande SD-riksdagsmän gör bort sig och blir i linje med partiledarens nolltoleranspolicy beslutsamt utsopade. Ståup-komikern Soran Ismail hyllas i SvD:s påföljande helgporträtt för att han står upp. Miljöpartiets Maria Ferm deklarerar på Brännpunkt kort därefter att framgångarna i princip beror på att landet befolkas av 10 procent diskriminerande rasister. Och mitt i Sverigedemokraternas värsta kris levereras nya rekordsiffror. Sympatierna växer. De skadeglade sofftyckarna skakar uppgivet på huvudet och söker nya förklaringar.
Hela här:
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/verklighetsfoerfalskning-foerklarar-sds-framgang-4391?vote=0#no-vote

 
Ingen bild

Erling Johansson

14 januari 2013 20:07

Göra som Gustav Wasa? Välja ny kung? Känner vi möjligen till någon Wasaättling?

 
Ingen bild

Lärare

14 januari 2013 20:08

Har nyss sett och hört Gustav Kasselstrands video. Det var nog det mest bedrövligaste jag sett och hört. Bra att Kasselstrand reagerar. Jag tycker han är en alldeles fantastisk förbundsordförande för SDU, intelligent, vältalig och mycket trevlig kille.

Hoppas detta kommer ut i all media, vi får hjälpas åt att sprida diskrimineringen. Här kan man använda ordet SKANDAL, förstår inte hur de öht vågar behandla SDU på detta sätt. Men jag tror att SDU inte ger sig, vi får se hur det slutar.

Den enda ljusstrålen i det hela är att SD kommer öka pga diskrimineringen av SDU!

Kör på Gustav, du har folket med dig!

 
Ingen bild

VindarnaViskar

14 januari 2013 20:11


Verklighetsfoerfalskning.......

SDs vaexande sympatisoerskara vaexer paa grund av att de likgiltiga bolsjevikerna doer av aalderdomssvaghet. Maffioserna gaar samma vaeg.

Vid skolvalet hoesten 2010 fick SD 12%. I somliga gymnasieskolor aenda upp till 60%. Paa Baeckadalsgymnasiet i Joenkoeping 45% paa 1100 elever.

Det aer de unga vaeljarna som med ren, skarp och klar syn kommer att raedda Sverige.

 
Ingen bild

OH

14 januari 2013 21:01

Jag har röstat på SD och tänkte göra det även fortsättningsvis, MEN om det är Sverigedemokrater som önskar avsätta kungen , då är det ej ett parti för mig. Jag utgår ifrån att det är några socialister som söker splittra partiet.

 
Ingen bild

Skånepåg

14 januari 2013 21:55

@ OH

Om du tänker efter vad du har läst här i bloggen, är det inte ovanligt med "låtsas sd-sympatisörer" som på ett mer eller mindre subtilt sätt försöker att så ett frö till splittring och orsaka en otrevlig stämning. Det gäller alltid att vara skeptisk till det som skrivs på Internet och i alla bloggar, samt tänka efter och värdera det som man läser.

Detta är åtminstone min egen filosofi och som jag tror att merparten tillämpar?

Har inte läst vad Sd skrivit om kungahuset, men skulle bli ytterst förvånad om inte Sd anser att detta är en självklarhet i Sverige.

 
Ingen bild

Sveasrika

14 januari 2013 22:06

@ OH
Det finns nog ingen här som på allvar skulle hitta på sådana stolligheter .
Jag för min del hade inte en tanke på att Fale hin unge skulle mena allvar med det han/hon skrev utan spann enbart vidare på Thoralfs spår i historien av Vasa.
Så mig kan du i alla fall avskriva som Kungastörtare.
Allt är inte svart eller vitt däremellan finns även lite trams.

 
Ingen bild

SD påverkar

14 januari 2013 22:10

@OH

A till Ö

Våra åsikter
Det Sverigevänliga partiet
Våra viktigaste frågor
Invandring
Brottslighet
Ålderdom
Principprogram
Vår politik A till Ö
Vad är svensk kultur?
Åsiktsdokument
Övriga dokumentStöd Sverigedemokraterna
Bli medlem
Facebook
Twitter
Stöd oss
SD-Butiken
Kontakt


Vår politik A till Ö

Klicka på en bokstavsknapp för att komma till respektive rubrik.Klicka på rubriker för att få visa eller dölja förklaringarna. Du kan också välja att visa alla eller gömma alla.

A
B
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
P
S
T
U
V
Y
Ä

A
A-kassan
Abort
Anhöriginvandring
Arbetskraftsinvandring
Arbetsmarknad
B
Bistånd
Bensinskatten
Brottsbekämpning
D
Deltidsarbete
Demensvård
Djurförsök
Djurskydd
Dödsstraff
Drog- och alkoholpolitik
E
EMU
EU
F
FAS 3
Fildelning
Flyktinghjälp
Flyktingmottagande i kommunerna
Folkomröstningar
Frihandel
Friskolor
Försvaret
Föräldraförsäkringen
G
Gruvnäringen
H
Halalslakt
HBTQ-frågor
Hemspråk
I
Ideologi
Illegal migration
Instegsjobb
Integration
Invandring
IPRED-lagen
J
Jobbskatteavdraget
Jämställdhet
Järnvägen
K
Kulturpolitik
Krogmomsen
Kvotering
Kärnkraft
Könsstympning
L
Lärlingar
M
Medborgarskap
Monarki

Vi ställer oss positiva till dagens konstitutionella monarki med monarken som Sveriges statschef. Vi menar att kungahuset har ett traditionsbärande och representativt syfte som stärker Sveriges varumärke. Vidare ställer vi oss även bakom den förändrade successionsordningen där den förstfödde ärver tronen.
https://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/var-politik-a-till-o/#M

 
Ingen bild

Lars

15 januari 2013 00:58

Suck, snart kommer Bjurwald att sitta i varenda tv-program och sväva ut i sina åsikter om skrivbordskrigarna och diverse kopplingar till Hitler, Breivik och terror. Givetvis har hon plockat de tio värsta citaten från Internet de senaste åren för att bevisa sin tes. Det enda hon kommer att lyckas med är att göra ännu fler frustrerade.

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

15 januari 2013 12:13

Hej Thoralf, jag tog mig friheten att försöka sammanfatta Ahonens bisarra kampanj mot dig:
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/01/ahonen-och-alfsson.html

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Clusterfuck Coalition

15 januari 2013 12:49

Awwww,
Så Thoralf som känner att yttrandefriheten inbegriper att sprida uppenbara lögner om invandrare blir upprörd när han får en ciderflaska inkastad i hemmet? Och att det på något sätt skulle rättfärdiga folk att trackasera skribenter i tidningar, bojkotta företag som inte har ett skvatt att göra med saken och allmänt ha bisarra åsikter. (NÅja, det sista må ju vara hänt - hen är ju SDare - Det ingår liksom).

Att som riksdagsperson uppmana "fotfolket" att agera mot en statlig handläggning visar på hur dåligt omdöme Alfsson besitter - oavsett om resultatet av själva handläggningen.

Men vem kan längre vara förvånad över Alfssons dumhet - det kanske är det som räddar honom undan "nolltoleransens" konsekvenser?

 
Nurmahal1@hotmail.com

Nurmahal1@hotmail.com

15 januari 2013 14:58

Tack Thoralf, vill bara säga att du bloggar föredömligt! Du är lika konsekvent och uthållig som din anfader Gustav Vasa och det vill inte säga lite det.

http://FG

 
Ingen bild

Jimmy

15 januari 2013 18:47

Var det någon som såg SVTs fruktansvärda "forum" idag, Lindeborg & Daniel Poohl och några andra vänstertomtar som stod och klappade varandra om ryggen för det fruktansvärda näthatet de ständigt blir utsatta för utav "lågutbildade unga män som inte förstår sitt eget bästa"?
SVT är fan ett skämt, inte en enda balanserad röst eller en enda ifrågasättning gjordes.

 
Ingen bild

Klartexten

17 januari 2013 18:15

Håll flaggan högt mot fascisterna! Väl skrivet!

 
Ingen bild

Armfeldt

17 januari 2013 19:20

Läste nyss på text TV att detta inlägg har blivit anmält

 
Ingen bild

Vax

7 november 2017 20:01

Läste på Ny Tider att en 15-årig pojke som kallar sig nationalsocialist har tvångsomhändertagits efter en dom i Förvaltningsrätten.

Rätten menar att en åsikt i sig inte kan leda till att ett barn tas från sina föräldrar och spärras in, men hävdar att åsikterna är ”socialt nedbrytande”.

I sociala medier har en del varnat för ett sluttande plan, där detta kan bli ett pilotfall som ger myndigheterna större befogenhet att frånta föräldrar deras barn på ideologiska grunder.

Att en sådan tendens finns illustrerar de bland annat med att Aftonbladet nyligen publicerade en artikel där socialtjänsten uttrycker oro över att ett barn tar efter sin far, som är nationalsocialist, och ser upp till honom.

Så långt har det alltså gått.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se