thoralf

Direktlänk till inlägg 25 november 2018

DAGLIGA KRÄNKNINGAR

Av Thoralf Alfsson - 25 november 2018 12:38

De senaste månaderna har antalet kommentarer på bloggen som jag inte kan godkänna ökat ganska radikalt. Många kommentarer skrivs med olika alias men jag ser att de kommer från ett och samma IP-nummer. Vi kan väl kort och gott kalla skribenterna för troll.


Syftet är att göra mig illa! Antingen genom att kommentarerna är kränkande och förnedrande. Eller så är de till för att provocera mig till att svara något dumt och kränkande tillbaka, som senare säkert skulle användas emot mig. Vilka som ligger bakom vet jag inte men det är inga vänner i varje fall. Jag får dagligen radera ett antal kommentarer, ibland upp emot 10-15 kommentarer per dag.


Bland annat så kommer det mer eller mindre dagligen kommentarer och frågor som anknyter till AfS. Min uppfattning är att dessa kommentarer endast går ut på snärja mig vid AfS. Alla kan säkert räkna ut syftet med alla dessa kommentarer. Det är inte aktuellt för mig då jag alltid varit och är lojal mot Sverigedemokraterna.


Man kan ju fundera över vilka det är som ligger bakom detta.


Det här kommer sannolikt betyda att jag kommer byta bloggportal till Wordpress där man måste logga in för att kunna skriva kommentarer. Det går givetvis ha t.ex ett fejkkonto på Facebook för inloggning men jag tror att en hel del skit som jag får kommer att saneras bort automatiskt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Niklas R

25 november 2018 12:46

Förstår logiken bakom det hela men tycker det är synd eftersom jag då inte kommer att kunna kommentera artiklar.
Av den enkla anledningen att jag aldrig skulle komma på tanken att skaffa Facebook - har aldrig sett poängen i att lämna över min personliga information och kontaktnät till ett företag, som inte gör hemlighet av det säljer denna information till högstbjudande "för din upplevelses skull".

 
Ingen bild

Egon

25 november 2018 12:51

Trist Thoralf!
Vi vet ju alla att du är Sveriges bästa kommunalpolitiker.
Jag fattar inte varför partiet inte vill ha dig i Riksdagen........
Hade du varit där så kanske det skulle bli fart på tröttmössorna som bara sitter och gäspar sig till en fet lön.
Kämpa på!

 
Ingen bild

GP

25 november 2018 13:09

"Jag är inte ett dugg rädd för det vi kallar för media i vanlig mening. Jag är rädd för nätet, sociala medier, där kommer man ju att bokstavligt talat döda folk framöver. Nästan vad som helst kan sägas om vem som helst och det kan spridas lögner om människor, kan påstås saker och ting, kan finnas en bild från ett olämpligt tillfälle som är privat som plötsligt blir helt tillgängligt för alla, du är sårbar, du är naken, du är lätt att skada. Det där håller sig traditionella media för goda för att deltaga i och har aldrig gjort det och de har heller aldrig ljugit. De har missförstått, de har övertolkat, de har kanske dolt ett och annat men de har aldrig gjort den medvetna lögnen. Det är det nya politiska läget som vi nu går in i att lögnen har blivit ett politiskt vapen."

Citat från dokumentären "statsministratna", avsnitt Göran Persson.

 
Ingen bild

ME

25 november 2018 13:30

Jag är imponerad av att du kämpar så hårt. Det måste kännas som om att du kämpar mot väderkvarnar. Problemet med SE är att en majoritet av landets befolkning är efterblivna och/eller sinnessjuka och med dessa kan du inte föra en meningsfull diskussion. Därför borde du flytta utomlands som jag har gjort. Visst har man problem med språk och andra saker till en början, men är man för länge ihop med efterblivna och sinnessjuka blir man likadan själv och det vill inte jag riskera.

 
Ingen bild

Rune

25 november 2018 13:41

Men, kan du inte bara radera dessa falska kommentarer rakt av?
Kanske någon datakunnig kan tipsa om hur man lägger in en spärr mot vissa IP-nummer?

Thoralf Alfsson

25 november 2018 14:19

De använder dynamiska IP-nummer i de flesta fall men efter en tid lär man sig känna igen dem även om det är olika IP-nummer.

Vid ett speciellt tillfälle kan de skriva 4-5 kommentarer med olika alias. När de skriver kommentarer nästa dag har de ett nytt IP-nummer när de skriver ett antal nya kommentarer.

Alltså hjälper det inte att börja blockera enskilda IP-nummer.

 
Ingen bild

AWSvensson

25 november 2018 13:43

Sitter man inte som någon skrivit som Tröttmössa o gäspar så får man räkna med att man stöter på folk som inte klara av när folk ifrågasätter deras ingrodda uppfattning . Se det som ett gott betyg .

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

25 november 2018 13:51

Som jag ser det så försvarar du din partiledare i kommentaren. Vilket Jimmie och SD skulle hyllat dig för och inte med uteslutning. Om det nu är den de vill utesluta dig för. Säger som Egon vägrar facebook .

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 november 2018 14:04

Thoralf är bäst - och säg inte emot!!!

Alla vet att jag har rätt. Även de slafsiga troll som hänger här och sprider sin dynga ... i hopp om att begrava dig, Thoralf.

Men de är avundsjuka, giriga, oförnuftiga etc ... och får sitt straff när de minst anar det. Allting går igen ... och kommer tillbaka ... som en bumerang.

Kom ihåg, Thoralf, att du har så många fler vänner i världen som sänder dig tack och kärleksfulla tankar - energier som håller dig uppe från träskfolket.

 
Ingen bild

I

25 november 2018 14:19

Många beräkningarna utgår från att det finns en exakt slutkostnad för invandraren, att vid en viss tidpunkt så är invandraren ett - ur ekonomisk synvinkel - avslutat kapitel. ..Som en bil: När den skrotas kan man göra en exakt summering av alla utgifter man haft: Bränsle, försäkring, underhåll etc, etc. Man vet att inga nya kostnader tillkommer.

Men så kan man inte räkna när det gäller invandring av muslimer, ty kapitlet avslutas aldrig. Muslimerna assimilerar sig inte. De vägrar att kulturellt bli svenskar, ens efter många generationer.

Vad är den verkligakostnaden för en arg arab som tillverkar många barn och uppfostrar dessa till att inte bli svenskar, varpå dessa barn i sin tur får ännu fler barn som uppfostras i samma Sverigefientliga anda?
Var tar det slut?

Jag skulle vilja säga så här: -Invandring av muslimer är så ofantligt destruktivt att det inte går att räkna på det, ty ingen beräkningsmodell kan ta hänsyn till de långsiktiga konsekvenserna för samhället. Det tar ju aldrig slut.. Alla diskussioner om kostnader blir meningslösa.

Dessutom, hur räknar man ut kostnaden för muslimernas brott? En person som blir misshandlad eller våldtagen och får så allvarliga fysiska eller psykiska problem att denne inte kan jobba utan måste få bidrag, det är också en kostnad .

Och trygghet och tillit människor emellan hur värderar man det.
För att inte tala om skolmiljön det viktigaste vi har, vår barn hur mår dom?

 
Ingen bild

Friholt

25 november 2018 14:50

@ I 14:19 Effekterna av invandring beträffande muslimer kan sannolikt beräknas och åskådliggöras genom Fibonaccis talföljd.

 
Ingen bild

C Andersson

25 november 2018 14:54

Dessvärre. Jag kommer sannolikt inte att läsa din blogg om jag inte kan kommentera vad du och andra skriver. I varje inte regelbundet. Nu läser jag den varje dag.


 
Ingen bild

C Andersson

25 november 2018 14:58

Kom att tänka på en sak. Kan du inte göra en enkät om hu många av läsarna som har fakebook?

 
Ingen bild

Allan

25 november 2018 16:12

Varför vill du inte gå med i Afs?
Afs är bra parti för uteslutna Sverigedemokrater.
Ska du vara partilös när de kastat ut dig?

 
Ingen bild

O.N.

25 november 2018 19:07

Det vore synd att inte kunna kommentera, jag kommer heller aldrig att skaffa Facebook.

Thoralf Alfsson

25 november 2018 21:48

Det finns fler sätt att logga in för att kommentera

 
Ingen bild

Hacke

25 november 2018 19:14

OT. Nu verkar det som åtminstone ungmoderaterna fattat att partiet måste agera kring de mest hårresande besluten som moderpartiet medverkat i om de ska behålla minsta trovärdighet och existensberättigande som motvikt till de olika nyanserna av vänster.
https://nyheteridag.se/muf-avveckla-public-service-fullkomligt/

 
Ingen bild

jaså

25 november 2018 19:34

Skiten som du kallar den kommer ju finnas kvar trots att du byter plattform!
Det är ju du som godkänner skiten som sedan hamnar i ditt kommentarsfält.
Problemet kan ju aldrig vara dom som vill dig illa utan jag är övertygad om att du släpper igenom alldeles för mycket rasistiska kommentarer och detta hr du tydligen blivit blind för.

 
Ingen bild

Joho

25 november 2018 20:00

Nu kl 20,00 är Hanif Bali i min sanning kan va intressant om man orkar eller kan titta på Stasi tv

Thoralf Alfsson

25 november 2018 21:50

Det var några intressanta avsnitt i intervjun som jag kände igen mig i.

 
Ingen bild

Göta

25 november 2018 21:18

@Signaturen "I", 14:19
Jättebra kommentar "I"! Exakt så är det. Det politiska dårskapet inbillar sig att de kan fixa ett slut på detta ständigt accelererande vansinne, som de själva har åstadkommit och hela tiden oavbrutet FÖRVÄRRAR.
Trots att mördandet, bilbränderna, butiksräderna, skottlossningarna, rånen, misshandelsfallen, de bestialiska våldtäkterna både enskilda och i grupp,
med mera, med mera ständigt har ÖKAT i omfattningar och intensitet i över 20 år nu, så har 7-klöverns representanter under alla dessa år lyckats inbilla de lättlurade svenska väljarna att det alldeles strax väntar härliga tider.

Läs om verkligheten i Sverige här:
http://katerinamagasin.se/sexuellt-vald-sverige-valdtakterna-ar-pagaende-terrorattacker-mot-kvinnor-och-barn/

 
Ingen bild

Skämt åsido!

25 november 2018 21:58

Annika Hirvonen Falk (Mp) skyller den kraftiga ökningen av sexualbrott på brister i sexualundervisningen!

Agenda SVT 25/11/2018

Thoralf Alfsson

25 november 2018 23:51

Ja, men det är ju sant då de aldrig gått i svensk skola

 
Ingen bild

En som vet

25 november 2018 22:08

Det är klart en Syrien som rånade på netto funkabo,men det var inte första gången. Utvisning nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej .
Vi måste behålla alla som gör BROTT. Heja Sverige.

 
Ingen bild

Tommy

25 november 2018 22:12

Varför vill du inte gå med i Alternativ för Sverige.
Någonstans måste du ju ta vägen om blir utesluten

 
Ingen bild

Lotta_1

25 november 2018 22:18

Tittar på Agenda om den katastrofala ökningen av sexualbrott i landet från 2014 och framåt. En verklighetsfrånvänd miljöpartist inbillar sig att samtyckeslagen och ökad sexualundervisning i skolorna kommer få bukt med sexualbrotten. Tror verkligen miljöpartisten att våldtäktsmän eller gruppvåldtäktsmän kommer rätta sig efter samtyckeslagen? Skulle exempelvis de 8 afghaner som våldtog en tjej i Mariannelund eller de 6 Rinkeby eller de 5 i Fittja eller de 3 i Husby eller de 2 vars våldtäkt sändes ut live på Facebook rätta sig efter samtyckeslagen? Tror verkligen miljöpartisten att dessa ursäkter till människor innan övergreppen skulle frågat sitt offer: hör du vi är 6 stycken som vill gruppvåldta dig, är det ok? Samma sak med ökad sexualundervisning. Hur tror miljöpartisten att det skall gå ändra individer i vars uppväxt man blivit uppfostrad att tycka att alla av kvinnligt kön som inte täcker sig med tygsjok från topp till tå är horor som man HAR RÄTT att göra vad man vill med.

 
Ingen bild

Sven

25 november 2018 22:44

Jag föreslår att du inte berättar mer om detta, men undersöker var IP numren kommer från. Det finns mer än IP nummer som kommer ut från servern och datorn.

 
Ingen bild

Sven

25 november 2018 22:46

Den senaste kommentaren jag skrev tycker jag att du behåller för dig själv.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

25 november 2018 23:19

Håller med Niklas R. Ingen fakebook för mig heller. Tråkigt att missa Alfsson, men det finns gott om alternativa sidor.

Här är vad som kan hända fakebookare.
70-åring skrev att gruppvåldtäkter kan bero på låg IQ – åtalas för hets mot folkgrupp
75-årig kvinna åtalas: Skrev att det förekommer kusingifte bland muslimer
65-årig kvinna kritiserade islam – utsattes för sex förhör, husrannsakan och riskerar nu fängelse
65-årig dam skrev att IQ-nivån kommer sjunka – åtalas för hets mot folkgrupp
80-åring som rånats av araber skrev "fuck Allah" – nu döms han för hets mot folkgrupp
Skrev att afghaner har homosex – åtalas
Mannen kommenterade på Facebook skriverierna om afghanska så kallade flyktingbarn som gruppvåldtar varandra. Nu åtalas han för hets mot folkgrupp – både mot afghaner och homosexuella.
60-åring skrev att Sverige borde "kasta ut" tiggare – åtalas för hets mot folkgrupp
Skrev att "blattar är hjärndöda" – åtalas
71-årige Denny kallade islam för ”fascistisk ideologi” – åtalas för hets mot folkgrupp
Kvinna skrev att våldtäktsmän borde utvisas – åtalas för hets mot folkgrupp
"Kastrera parasiter" – invandrarkvinna i 70-årsåldern åtalas för hets mot folkgrupp
75-årig kvinna blev antastad av utländska män och skrev argt på Facebook: Nu får hon "ett kännbart straff" för sin "rasism" (8.000 i böter)
Ville "skicka tillbaka alla muslimer" – fälls för hets mot folkgrupp
"Föreslog att afrikaner ska bo i Afrika – nu döms 74-åriga kvinnan"
Skrev argt om Löfven och IS-muslimer efter terrordådet – döms för åsiktsbrott
Kallade Ikea-mördaren "neger" på Facebook – döms
Skrev "neger" på Flashback – döms till skyddstillsyn
Flicka sa "neger" – döms till böter
Ifrågasatte invandring från Somalia – döms
Påpekade att somalier har låg IQ – åtalas
”Blir lite otäckt”: Hilda Frick (SD) dödshotas för tweet om Ramadan
60-årig kvinna döms: Ifrågasatte att gärningsmän bakom rekordvåldtäkt fick stanna i Sverige
Dom: Olagligt skriva att svarta har lägre IQ – trots att det är sant
Denny Abrahamsson, 71, pressades hårt av polisen till att erkänna hatbrott: ”Du får inte skriva det du tycker och tror”
64-åring döms för satirbild om islam på Facebook (Rolig bild är det)
Åklagare vill döma utlandssvenskar för åsiktsbrott på svenska
Anklagade somalier för att vara som romer – döms för hets mot folkgrupp
65-åriga kvinnan döms till fängelse – för hets mot folkgrupp
75-åring åtalas för hets mot folkgrupp
Skrev att ”muslimska samhällen befinner sig på medeltidnivå” – döms
"muslimerna har alltid och kommer alltid lösa sina problem med våld" och att "deras hederskultur kräver att hedern bara kan upprätthållas med våld". villkorlig dom och 40 dagsböter á 80 kronor.
Åtalas för hets mot folkgrupp – skrev att muslimer borde "skickas ut i rymden"
"Fortsätter det så här kommer intelligensen i Sverige att ligga på guldfisknivå" – nu får 65-åriga kvinnan FÄNGELSE för att ha kritiserat invandringen
Postade den här bilden – får böta 19.200 kronor
Skåning skrev "försvarstal för judarna" – döms
Gatukonstnären Dan Park döms till tre månaders fängelse för förtal och hets mot folkgrupp.
Lag & Rätt. Sverigedemokraternas gruppledare i Karlskrona kommunfullmäktige, Christopher Larsson, åtalas nu för hets mot folkgrupp sedan han kritiserat böneutropet i Karlskrona.
Lag & Rätt. Den 57-årige skåningen blev så upprörd när han läste om en antisemitisk kommentar från en imam att han beslutade sig för att skriva "ett försvarstal för judarna". Men nu döms mannen för sitt Facebook-inlägg, som enligt domstolen utgör hets mot muslimer. 
Ingen bild

Stefan

25 november 2018 23:29

SD gör rätt om du utesluts, man kan inte ha en politiker som ger sig på bråkstakar på facebook och skriver "Knulla mammor i hemland".

 
Ingen bild

Skämt åsido!

26 november 2018 00:11

Thoralf
Hen-odågan menar brister i sexualundervisningen i den svenska skolan!
Alltså, återigen svenskarnas fel.
Oklart dock hur mycket är hens och hens partis fel som har haft makten och fortsätter att ha den trots avsättning?!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 november 2018 00:18

Det är inte längre lika lätt att skaffa ett fejkkonto på Facebook. Man avkrävs mobilnummer m.m Då måste man jobba sig med kontantkort, om man vill vara anonym. Det orkar inte folk. Jag tror att du missar många som skulle vilja kommentera om du byter plattform. Dessutom är det en styggelse att allt ska kopplas till Facebook och därmed åsiktsregistreras.

Jag har sedan länge ett fejkkonto och skulle inte använda den för att kommentera hos dig. Jag skulle ha blivit avstängd omedelbart då takhöjden är mycket låg på FB. Det räcker med att man delar eller gillar fel personer/parti. Det vet jag av erfarenhet under valrörelsen. Mitt fejkkonto använder jag bara för att kunna läsa Lamotte, Ganman, Thomas Gür, Westerholm m.fl

Behåll sidan som den är.

 
Ingen bild

Laglydig

26 november 2018 02:10

@Stefan
Söndag 25 nov 23:29

Har du fattat någonting? För att citera Margot Wallström, Annie Lööf med flera "kryp tillbaka till den sten som du kom ifrån!"

 
Ingen bild

Björn

26 november 2018 02:35

Ölandsbonde 23.19
Det mesta som dessa nu dömda har skrivit har ju varit sant.
Med tanke på att statistiken för brottet hets mot folkgrupp har stigit kraftigt de senaste åren, visar det ju bara att det är samhällets sätt att få tyst på kritiken mot den förda politiken. 
Ingen bild

Svenne

26 november 2018 06:10

Håll ut Thoralf! Jag tror nog att du blir kvar.

 
Ingen bild

Tony

26 november 2018 14:51

Ja varför skulle Nomaderna rätta sig efter samtyckeslagen
när dom skiter högaktningsfullt i andra lagar, men e naiv
Miljöpartist går ju alltid att lura till häcklefjäll?

 
Ingen bild

Tony

26 november 2018 14:55

Att det är mycket som havererat i samhället kan man se dagligen, men att hela rättssystemet skull kollapsa trodde man nog inte, men så är fallet med tanke på alla löjliga straff som utdöms , ofta på offren?

 
Ingen bild

C Andersson

26 november 2018 15:51

Den hemlöse Gica har idag begravts i sin hemby.

 
Ingen bild

Embla

26 november 2018 16:09

Välkommen till det nya näthatet som politiker sliter fullständigt i.

 
Ingen bild

Calle

26 november 2018 17:21

Kan vara avundsjuka " gropgrävare" inom egna leden, som försöker
beslå dig med pro- Afs kommentarer, för att bygga på det magra materialet för en ev. uteslutning. Låt dig inte reagera eller kommentera dessa, och låt bli Fakebook efter fredagsölen.

 
Ingen bild

Von Kätting

26 november 2018 17:40

C Andersson 15:21
Hemtransport på svenska skattebetalares
bekostnad kan man förmoda.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

26 november 2018 17:50

Östra Småland skriver idag:

"Vad Alfsson sagt eller skrivit är av underordnad betydelse, för det här handlar om makt."

Partiledningen i Sverigedemokraterna har tydligt visat att man inte tänker tolerera några andra maktcenter i partiet.
Kan man tolka det som om att SD centralt är emot fri debatt?

 
Ingen bild

Lena1

26 november 2018 18:46

@ölandsbonde m fl, bl a Göta de löjliga domarna mot svenskar som uttryckt sig oförsiktigt ska jämföras med att "sila mygg och släppa igenom kameler". Så varför de s k rättsvårdande myndigheterna ägnar så mycket tid till det här men inte har tid att se till att grova brottslingar får adekvata straff? Är det för att skrämma den svenska befolkningen ytterligare, som de anser är olydiga och inte tystnar.

 
Ingen bild

Lasse

26 november 2018 19:32

Tyvärr Thoralf, läser att du uteslutits ur partiet, mycket tråkigt.

 
Ingen bild

Nisse

26 november 2018 19:54

Så precis, sorgligt

 
Ingen bild

E

26 november 2018 20:05

Följt det här utan att kommentera. Lär fortsätta rösta SD, men mitt medlemskap i Kalmar får de ej mer. Det lilla jag kan göra för att visa mitt missnöje. Lycka till sedan med vad du än tar dig för!

 
Ingen bild

Lotta_1

26 november 2018 20:19

Beklagar också Thoralf. Där tror jag SD gjorde ett mycket stort misstag, om inte annat kommer det märkas vid nästa val.

 
Ingen bild

URK

26 november 2018 20:22

Vilka inom SD är det som fattat beslutet? Är Åkesson med på detta?

Thoralf Alfsson

26 november 2018 20:46

Partistyrelsen

 
Ingen bild

Magne

26 november 2018 20:24

Riktigt tråkigt det här. Borde vara en varning först innan uteslutning kan man tycka. Jag hoppas du överklagar beslutet, Thoralf. De måste tänka om.

Thoralf Alfsson

26 november 2018 20:45

Det går inte att överklaga.

 
Ingen bild

En som vet

26 november 2018 20:24

Tänk vad du vet om dom som utesluter dig. Jag kan tänka mig att dom inte ska kasta sten i glashus!!!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

Magne

26 november 2018 20:48

Bäckström Johansson: ”Det var jag som öppnade personärendet mot Alfsson”

Tråkigt Thoralf. Märkligt att det inte går att överklaga beslutet! Tycker man borde kunna det.

 
Ingen bild

Anders

26 november 2018 20:50

Sverige är då i ett sanslöst eländigt skick.

 
Ingen bild

OH

26 november 2018 20:54

Om man tillhör de bästa får man ofta många fiender även inom de egna leden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 november 2018 21:07

Ett ofattbart beslut... :-(

 
Ingen bild

Nils Dacke

26 november 2018 21:25

Beklagar verkligen Thoralf, din insats har varit fantastiskt, jag har för några minuter sedan skickat ett e-mail via SD hemsida med begäran om utträde från SD med omedelbar verkan.

 
Ingen bild

Molle

26 november 2018 21:41

Mycket tråkigt, Thoralf. SD vet inte sitt bästa. Och framförallt förrädaren Bäckström. Vilket stolpskott.
Det blir inte en röst till på det partiet.

Se på fotot i barran på bäckström...håller händerna som muslimer gör när de ber till sin "allan".

Starta ett eget parti i Kalmar

 
Ingen bild

SD Kalmar utesluter Thoralf Alfsson

26 november 2018 21:45

SD-politikern Thoralf Alfsson hamnade i blåsväder under valrörelsen efter en dispyt på Facebook.

Nu utesluts han ur partiet.

– Beslutet fattades med bakgrund i en samlad bedömning kring hur blogginlägg som publicerats återkommande bidragit till en negativ bild, säger Mattias Bäckström Johansson, ordförande för Sverigedemokraterna i Kalmar län, till Östra Småland.
https://www.expressen.se/kvallsposten/sd-kalmar-utesluter-thoralf-alfsson/

Tack och adjö till allt vad SD innebär blir det för min del.
Mats
Skåne

 
Ingen bild

Johan Kraft

26 november 2018 21:51

Jag beklagar verkligen det tunga beskedet, Thoralf. Partiet har nog förlorat markkontakten, vilket är ytterst allvarligt. Hoppas att du har en plan B, för jag vill även i fortsättningen läsa din blogg som gett mig så mycket intressant information de senaste åren.

 
Ingen bild

llarsson

26 november 2018 22:01

Tråkigt men väntat. En tydlig signal från SD var ju när du åkte ur riksdagen. Efter det har partitoppen bara väntat på att du ska skriva något olämpligt på din blogg. En blogg som är mäkta populär bland folket och som gett oss vanliga en inblick i en vardagsnära SD-politiker liv.
Det här var inte bra för partiet och en tragedi för dig Thoralf som kämpat så hårt med din personvalskampanj utan stöd från partitoppen.

 
Ingen bild

llarsson

26 november 2018 22:09

Synd att du inte kom in i riksdagen. Hade SD då gjort dig till politisk vilde?

Thoralf Alfsson

26 november 2018 22:15

Nej, de väntade tills personrösterna var räknade innan den första verbala attacken kom.

 
Ingen bild

Växjöbo

26 november 2018 22:10

Då så tappar SD ytterligare en röst nu och det blir efter vad jag förstår betydligt fler.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

26 november 2018 22:13

Håller man sej till sanningen så är man icke önskvärd!Bara att beklaga !

 
Ingen bild

Galne Gunnar

26 november 2018 22:20

Tyvärr ett väntat besked. Partiledningen är fullkomligt livrädda för Thoralf som på landsbygden byggt upp en stor beundrarskara som inte partiledningen kan kontrollera.

Toppstyrda SD tar nu chansen att göra sig av med den som borde vara ett av de mest självklara namnen i riksdagen.


Skulle vilja mäta Thoralfs kunskapsnivå med SD:s riksdagsledamöter. En jämförelse som hade blivit jobbig för många.

Herre Gud! Uteslutning? Varning, helt ok.

Står bakom dig vad som än händer i framtiden.

 
Ingen bild

Bertil

26 november 2018 22:40

Väldigt tråkigt besked Thoralf.
Om fler politiker var som dig hade förtroendet för politiken inte varit så lågt som det är. Dina kritiker jublar säkert men de har inte fattat att det verkligt farliga är politiker som bara följer med och agerar knapptryckarkompani.

Du sätter dig in i ärenden och tar reda på fakta likt en undersökande journalist. Tänk om fler politiker var som dig och höll sig till fakta och förnuft istället för partilinjer, värdegrunder och annat nonsens.

Bor i annat län så har aldrig kunnat kryssa Thoralf. Därför har partiet fått min röst, trots mina tvivel om många av deras representanter. Så här behandlar man inte en eldsjäl, kommer förmodligen aldrig rösta SD igen och samma gäller flera i min närhet.

Partiet har verkligen bekänt färg i och med denna uteslutning.

Thoralf Alfsson

26 november 2018 23:06

"Du sätter dig in i ärenden och tar reda på fakta likt en undersökande journalist. Tänk om fler politiker var som dig och höll sig till fakta och förnuft istället för partilinjer, värdegrunder och annat nonsens."

Det ligger mycket i dessa två meningar.

Tack för stödet.

 
Ingen bild

Lamt

26 november 2018 23:28

Var Åkesson inblandad i beslutet?

Thoralf Alfsson

26 november 2018 23:36

Jag gissar att han höll i klubban när beslutet togs.

 
Ingen bild

En småländska

26 november 2018 23:51

Väldigt tråkigt beslut, tyckte att du begick ett övertramp ang kommentaren men trodde ändå på en varning i detta fall. Mattias Bäckström Johansson framstår som en riktig Judas i detta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se