thoralf

Direktlänk till inlägg 16 november 2018

ANNIE LÖÖF OCH TRILATERAL COMMISSION

Av Thoralf Alfsson - 16 november 2018 23:34

 

Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson


Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug, före detta språkrör för Miljöpartiet och MaLou Lindholm, före detta EU-parlamentariker för MP.


I en debatt artikel som publicerats i Expressen skriver de följande.


”Ett kort som på framsidan visar en glatt leende drottning med vurm för human flyktingpolitik bör synas. Men baksidan visar något annat, något som hon uppenbarligen inte vill tala om, som få känner till och som innebär att hon rimligen bör vara diskvalificerad som såväl statsminister som utrikesminister. Att ens vara statsråd i en svensk regering kan ifrågasättas. Förra året blev nämligen Annie Lööf invald i Trilaterala Kommissionen.

 

Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar.”

 

”Att som aktiv partiledare låta sig väljas in i denna organisation pekar på extremt dåligt omdöme. Att sitta i en regering är ett förtroendeuppdrag från oss som bor i Sverige, syftet är att ta tillvara vårt intresse. Inte den globaliserade sentida kapitalismens intresse.”

https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/


 

”Behind closed doors (of course), they are meeting this weekend in Lisbon. Some call them "the shadow government," "the Establishment," the "global elite" that runs the world.

They call themselves simply ... the Trilateral Commission. (Chills run up spine.)

Depending on which conspiracy theory you subscribe to -- and the Trilateral Commission has found its way into many -- this 19-year-old organization is anti-American, anti-democratic, anti-Christian or anti-worker, and is scheming ultimately to abolish the sovereignty of nations and establish one world government!”

Washington Post

 

Om man går till Wikipedia så kan man läsa följande om Trilateral commission.


”Trilateral Commission är en privat organisation, grundad 1973 på initiativ av personer inom Council on Foreign Relations och Bilderberggruppen, bland andra David Rockefeller, Henry Kissinger och Zbigniew Brzezinski. Omkring 300–350 europeiska, asiatiska och nordamerikanska medborgare samarbetar bland annat för att nå ökad förståelse mellan regionerna.

Trilateral Commission syftar bland annat till att ledande personer skall få möjlighet att träffas och diskutera i en informell miljö utan insyn från media, vilket öppnat för konspirationsteorier.[1] Många påstår att organisationen verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN.

Organisationen granskas kontinuerligt av politiska aktivister och akademiker runt om i världen. Svenska medlemmar är bland andra Marcus Wallenberg, Urban Ahlin, Carl Bildt och Annie Lööf.”

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission


Det är Annie Lööf som nu fått ett sonderingsuppdrag av talmannen i Sverige riksdag. Varför får Annie Lööf inga frågor från media om Trilateral Commission?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Apa

16 november 2018 23:45

Bilderbergsgruppen är lika värre om inte värre, där Annie Lööf, Carl Bildt, bland annat, deltagit. Vad händer på dessa möten?

 
Ingen bild

Apa

16 november 2018 23:46

Varför granskar inte heller media FN's avtal med fri invandring som klubbas i genom i december?

 
Ingen bild

Laglydig

16 november 2018 23:59

Varje gång jag ser Annie Lööf kommer jag osökt att tänka på det gamla ordspråket "den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket".

Att det finns en för oss vanliga okänd "annan agenda" torde stå bortom allt tvivel.

Varför MSM inte frågar Annie Lööf om Trilateral Commission är väl återigen en retorisk fråga Thoralf?

Vi kan väl trösta oss med att Annie Lööf också sannolikt åtminstone delvis är människa hon också och därför inte är odödlig...

Jag hoppas att Jonas Sjöstedt håller sitt ord och röster emot henne i alla omröstningar i riksdagen!

 
Ingen bild

Laglydig

17 november 2018 00:12

Min morfar var med om att start Bondeförbundets lokalavdelning i Falkenberg (sannolikt 1920-talet). Det var en hederlig, lojal och strävsam man om än med häftigt temperament med tradintionella och konservativa värderingar som också särskilt värnade om de utsatta i samhället.
Min morfar rycktes dock bort alldeles för fort i hjärtsjukdom då min mor endast var 9 år gammal. Jag har ofta fått höra att jag är mycket lik honom till sättet. Det stämmer nog.
Om morfar hade levt i vår tid så hade han förfasats över situationen i vårt kära fosterland och definitivt varit organiserad Sverigedemokrat, det är jag helt säker på!

Tänk om han hade kunnat se in i framtiden och lyckats utesluta ALLA falska Centerpartister i Annie Lööfs släkt...

 
Ingen bild

Göta

17 november 2018 00:17


VAD ÄR DET SOM PÅGÅR EGENTLIGEN?
Är det ett lömskt rävspel från Lööf för att så småningom nå någon smaskig, välavlönad position inom Bilderbergarnas och Trilaterala Kommissionens domäner efter att ha hjälpt dem att skänka bort resterna av Sverige till det mångkulturella globalistparadiset? (Vad gäller Björklund, så hoppas han kanske att han ska få halka in på något bananskal vid sidan om och åtminstone få smaka på en liten smula av kakan.)

Njae, ska man tro på Aftonbladet så är både Lööf och Björklund de mest ädla och osjälviska partiledare som existerar på vår jord. I en artikel i tidningen har
Peter Kardhammar skrivit en i mina ögon ganska så makaber och löjeväckande lovsång till Lööfs och Björklunds ära efter att de nobbade Kristersson som statsminister. Här kommer ett utdrag ur denna stora hyllning till de båda enligt tidningen så fantastiska människor.

(Citat:) "...De kunde ha sagt ja till Kristersson. Då skulle Lööf och Björklund och ett helt gäng av deras partikamrater blivit ministrar. Det är för den positionen de har kämpat, sammanträde för sammanträde, valmöte efter valmöte, år efter år.
De hade makten inom räckhåll. Den låg framför dem och det var bara att plocka upp den. All instinkt, allt de lärt sig, hela deras väsen sa: ja, jag tar dig. Men de vände sig bort." [...] "De stod emot. De röstade nej. De var beviset för att våra politiker står för något mer än makt för maktens egen skull." [...] "En högtidsstund för demokratin..." (Slut på citatet)

Fina fåglar eller fula fiskar, det är frågan.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/6nJ3k8/loof-och-bjorklund-ar-beviset-for-att-vara-politiker-star-for-nagot

 
Falken

Falken

17 november 2018 00:33

Mycket farlig o inflytelserik org ligger bakom agenda 2030 värld utan gränser ägare av konglomerat som har banker livsmedel o läkemedel och därmed önskar skapa kaos och därmed föra ut sina profukter. Soros är givetvis med och har legat bakom bl a Sveriges kris 1992 med föytande krona för att speculera och därmed tjäna grymma pengar.

http://Thoralfs blogg

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 november 2018 00:59

Wikipedia om narcissistisk personlighetsstörning:

"Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning vars kännetecken är överdriven självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattad självbild, ett stort behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati."

Allt. Precis allt, stämmer in på Annie Lööf.

 
Ingen bild

Björn

17 november 2018 01:43

Skulle kvinnan nu gå och bli statsminister eller tom vice, då har åtminstone min tilltro till det demokratiska systemet fått sig en ordentlig törn.

"Att ens vara statsråd…". Är det egentligen lämpligt att ens som riksdagsledamot ha hemliga agendor. En riksdagsman/kvinna ska väl kunna stå fri från alla sådana misstankar . Som väljare vill man ju att denne ska hålla sig till de vallöften som är lovade.
Annars kan vi ju lika gärna sluta gå och rösta och istället göra något annat meningsfullt.

När det gäller frågor till Annie L, så kan man ju undra hur mycket gammelmedia överhuvudtaget har grävt under valkamapnjen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 november 2018 01:57

En normal kväll i folkhemmet?
"Storbråk vid stationen i Alingsås också ikväll. 30-50 pers"
"Stort slagsmål i Hjällbo, 2st knivskurna"

Stackars jävla land.

Snart i en park nära dig.

Titta på klippet från Rochdale i norra England. Gravt förståndshandikappade uppför sig bättre än dessa muslimska varelser. Det är primitiva invasiva arter som överhuvudtaget inte ska befinna sig i civiliserade samhällen. Med Annie ”Psykopatra” Lööf i spetsen kommer Europa att förvandlas till en stinkande soptipp med raketfart.

https://tinyurl.com/ycq7qwb9
https://www.facebook.com/thetommyrobinson/videos/176217753328908/https://www.facebook.com/thetommyrobinson/videos/176217753328908/

 
Ingen bild

Lena1

17 november 2018 01:57

Det är ju fasansfullt, är människa inte klok, och varför frågar inte MSM om detta? Kanske är de ovetande??? Tror inte det....
Mycket bra Thoralf!

 
Ingen bild

Ölänningen

17 november 2018 05:13

Anyone surprised?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 november 2018 05:47

I demokratins namn skulle Jimmie fått uppdraget.
För Annies del räcker det att prata med Jan.
Det är dom två som måste prata ihop sig.Dom två är ju "veligpetterna" !

 
Ingen bild

Ludvig

17 november 2018 07:25

Bra att detta kommer fram, men PK-media håller väl tyst.

 
Ingen bild

Friholt

17 november 2018 07:59

Och flickan hon går i ringen med röda guldband
Och flickan hon går i ringen med röda gullband
Dem binder hon om sin kärestas arm,
dem binder hon om sin kärestas arm.

 
Ingen bild

Friholt

17 november 2018 08:11

Komplettera gärna dagens Thoralf med dagens Patrik Engellau på detgodasamhället.com

 
Ingen bild

Tony

17 november 2018 08:56

ja vår media är ju rutten, därför får Annie Lööf inga
besvärande frågor om varför hon är medlem i hemliga sällskap,
och för Sveriges skull är det önskvärt att hon aldrig får en ledande position i landet, hon är farlig för landet!

Vad är hennes syfte med att tillhöra hemliga sällskap, hon som i övrigt gapar om öppenhet?

 
Ingen bild

SM811

17 november 2018 09:06

Denna skrikpia som hela tiden verkar så aggressiv och inte kan parat rent har fått sonderingsuppdrag är oövertänkt.
Många ”r” försvinner i hennes prat.
Självklart skulle Stefans förslag att bilda regering röstas om i Riksdagen så skulle det sedan bara vara 2 försök kvar.
Att hon är en falsk person är utom all tvivel när hon röstar emot de personer/Alliansen som hon skall samarbeta med som hon påstår.

 
Ingen bild

SM811

17 november 2018 09:11

SD större än någonsin i Sifo
https://samtiden.nu/2018/11/sd-storre-an-nagonsin-i-sifo/

 
Ingen bild

SM811

17 november 2018 09:17

Varför så tyst om detta?
Bert Karlsson om migrationsavtalet:
Skriver de under blir det 300 000 till
https://www.nyatider.nu/bert-karlsson-om-migrationsavtalet-skriver-de-under-blir-det-300-000-till/
även kallat självmordsavtalet.

 
Ingen bild

Niklas R

17 november 2018 10:09

Med tanke på att både Reinfeldt och Löfvén besökte Bilderbergermöten innan de blev statsministrar får en att ana oråd eftersom Lööf åkte på det senaste Bilderbergermötet innan valet 2018.

Frågan är varför inte detta följs upp närmare av "journalisterna".

 
Emil

Emil

17 november 2018 10:09

Trevligt att Miljöpartister kritiserar globalism...men, samtidigt ger det ett falskt sken av att de är globalisternas motståndare. Hoppas ingen går på det. Jag köper det inte i vart fall...

http://https://blottettlitetstra.wordpress.com

 
Ingen bild

Ibbe

17 november 2018 10:27

I vanlig ordning förtiger och undanhåller media information av vikt. Därav vreden från etablissemanget mot alternativa sajter som delger obekväm info. När t.o.m miljöpartister i debattartikel berör c-ledarens märkliga kontakter finns inga ifrågasättanden någonstans. Det är tyst i tidnings- och tv-husen. Likriktning har blivi ledord.

 
Ingen bild

Lena1

17 november 2018 10:57

OT Lars Bern på Swebbtv kommenterar SVT fake news i "Dokument Utifrån"

https://www.youtube.com/watch?v=/aS5Jh5U6Zx4

 
Ingen bild

Hacke

17 november 2018 11:59

Annie har allt som krävs av egna mörka egenskaper och minst lika mörka och framför allt mäktiga krafter bakom sig för att ta över tömmarna efter tidernas största skurk och landsförrädare Fredrik Reinfeldt.

Dick Erixon beskriver i en klinisk analys vad och vem som ligger bakom Alliansens haveri.
https://samtiden.nu/2018/11/nej-akesson-har-inte-forstort-alliansen-det-har-de-gjort-sjava/

 
Ingen bild

calle

17 november 2018 12:20

kors i taket, 1a gången på 30 år en moderat, har ett bra förslag.

MIT skall få en filial i Sverige
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stockholms-stad-vill-locka-internationellt-universitet-med-mark-och-pengar 
Ingen bild

Gus

17 november 2018 12:23

Kan rekommendera en bok av G. Edward Griffin. ''The Creature from Jekyll Island''.
Där finns hela bakgrunden till vad Lööf, Bildt, Löfven, Rockström och resten av gänget har sålt sig till och vad den verkliga agendan är.

 
Ingen bild

Leif

17 november 2018 12:27

Svenska politiker ska arbeta för Sverige och det svenska folkets intresse. Dom skall inte arbeta för främmande makt eller i främmande organisationers intresse!

 
Ingen bild

Elias Brunzell

17 november 2018 12:30

Kan inte Jimmie Åkesson eller någon annan Sverigedemokrat i Riksdagen ta upp Annie Lööfs skumma medlemskap i riksdagen eller i någon intervju?

 
Ingen bild

Ulla

17 november 2018 12:32

Annie var inbjuden på det senaste Bilderbergsmötet. Det bestämdes där att hon ska bli statsminister.

 
Ingen bild

joffe

17 november 2018 13:13

jag är mycket glad du tog upp detta konstaternde i din blogg. Jag har kopierat det för mina ca 450 vänner på min FB. Jag är bosatt i Australien sedan 36 år. Tack Thoralf och din bloggsida har jag nu läst i alla år. Du är en sann förnuftig Svensk smålänning...

 
Ingen bild

Roffe

17 november 2018 13:17

Folk borde bekymrar sig mer över Bilderbergsgruppen där Annie deltog i somras. Anledningen är lätt att räkna ut.

 
Ingen bild

Gustaf

17 november 2018 14:11

Henrik Jönsson om Public Serviceskatten. You Tube.

 
Ingen bild

Ove

17 november 2018 14:21

Alla SD-medlemmar som utreds kommer att uteslutas, uppger SVT på lördagseftermiddagen.

Men presschefen Henrik Vinge förnekar att några beslut är tagna

 
Ingen bild

DecemberKartellen

17 november 2018 14:23

@Göta. "Är det ett lömskt rävspel från Lööf för att så småningom nå någon smaskig, välavlönad position inom Bilderbergarnas och Trilaterala Kommissionens domäner efter att ha hjälpt dem att skänka bort resterna av Sverige till det mångkulturella globalistparadiset?".

VARFÖR INTE? REINFELDT FICK JU JOBB PÅ BANK of AMERICA.

Bank of America Hires Ex-Swedish Prime Minister Fredrik Reinfeldt ...
https://www.nytimes.com/2016/03/16/business/dealbook/bank-of-america-hires-ex-swedish-prime-minister-fredrik-reinfeldt.html

... hired Fredrik Reinfeldt, the former prime minister of Sweden, as a senior adviser for its business in Europe, the Middle East and Africa.

“Fredrik Reinfeldt has been one of Europe’s most highly respected politicians in recent years,” ???????????? WHAT?????

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 november 2018 15:04

Lyssna gärna på vad Karin Olsson och Paulina Neuding säger/tror om Annie "Psykopatra" Lööf som statsminister.

Korrekt analys.


Veckopanelen: Vem vill hjälpa Annie Lööf?
https://tinyurl.com/ybe7qrnf
https://kvartal.se/artiklar/veckopanelen-vem-vill-hjalpa-annie-loof/

(tidskod 40:20)


 
Ingen bild

MagnusH

17 november 2018 17:27

Annie Lööfs medlemskap i denna organisation är väl ett fall för SÄPO att undersöka?

 
Ingen bild

Pepparholm

17 november 2018 17:38

Jag läser Expressen på nätet: ”Statsminister Lööf stärker den humanitära stormakten”.

Vilken virrpotta har då skrivit detta och som får det publicerat i en stor betaltidning – jo Per Gahrton! En person som har lika låg trovärdighet hos allmänheten som Jean-Claude Juncker.


 
Ingen bild

W&D

17 november 2018 18:10

Så fort den rabiata xantippan Annie Lööf visar sitt tryne på TV byter vi kanal. Man mår illa framför allt av hennes läte.

 
Ingen bild

V

17 november 2018 21:27

https://detgodasamhallet.com/2018/11/17/gastskribent-hans-jensevik-en-ekonomisk-situationsbeskrivning/comment-page-1/#comments
Jag har tidigare gissat på storleksordningen 1 miljon illegala invandrare i Sverige, en gissning som jag har fått många himlande ögon för. Men fakta kvarstår:

* Varje människa som legalt eller illegalt befinner sig i Schengen-området är en potentiell illegal invandrare til Sverige, de har bara att valsa in bäst de vill.

* I Stockholm har svensken i många år varit i minoritet i kollektivtrafiken, ofta är man t.o.m ensam svensk i bussen/vagnen, detta gäller även city (dessutom ges engelskan lika stort utrymme som svenskan i kollektivtrafikssystemet).

* Var och varannan person man möter på gatan pratar annat språk än svenska, förut var det mest arabiska och afrikanska språk men har märkt att de slaviska språken är på mycket stark frammarsch.

Det skulle inte alls förvåna mig om demografin i verkligheten ser ännu värre ut med svenskar i minoritet, typ 6 miljoner svenskar, 4 miljoner ”legala” invandrare och 3 miljoner illegala invandrare.

 
Ingen bild

C Andersson

17 november 2018 22:25

Monty Putin • för 6 timmar sedan
Aldrig mer en röst på något parti. Tyvärr har SD inte heller någon vilja till effektiv lösning.

Ulimus 10 > Monty Putin • för 6 timmar sedan
SD borde väl ändå gå ut i media och varna för detta vansinniga undertecknande.Men SD tiger som muren varför?

ensomintevet > Ulimus 10 • för 6 timmar sedan
Håller med.

Anton > Ulimus 10 • för 6 timmar sedan
Kanske för att all energi ligger på att förhandla med moderater och kristdemokrater just nu.

Edde > Anton • för 5 timmar sedan
Precis. Vi måste alltid komma ihåg att SD inte är ett folkuppror utan ett politiskt parti. Med allt vad det innebär.

Bajen666 > Ulimus 10 • för 4 timmar sedan
Dom har fullt upp med uteslutningsärenden och att slicka Kristersson i rumpan.

https://samnytt.se/estland-sager-nej-till-fns-migrationsramverk/

 
Ingen bild

Nisse

18 november 2018 00:06

Thoralf. Du som är insatt i det politiska.
Nu sägs det ju att inte något kan göras utan det måste till en ny regering först.
Hur kommer det sig då att Sverige kan skriva under avtalet i december ?
Vem eller vilka har rätt att nu ta ett sånt här beslut, samt även vara tillåtna att skriva under det.
Skam att inte media tar upp sånt här. Bevisar bara vad det är för skitstövlar.

 
Ingen bild

Halal

18 november 2018 01:33

https://www.umo.se

Sexsajten firar 10 år skriver Barometern. Det första man ser på sidan än en tjej i huckle. Vilka riktar sig denna och systersajten, som finns bl.a på arabiska, till?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 november 2018 07:07

Annie och Jan har förklarat hundratals gånger att det viktigaste av allt är att hålla SD utanför för att rädda landet.
Det är helt fel slutsats av dom.

Rätt slutsats av dom skulle istället vara.
"Vi tycker att det är viktigt att SD hålls utanför så att vi andra kan fortsätta att förstöra Sverige och se till att det blir ett totalt kaos som vi kan överlämna till våra barn".

 
Ingen bild

Tony

18 november 2018 07:43

Ove:
Det är inte bara dom som utreds som partiet utesluter
i så fall, tror att många liksom undertecknad, kommer att klippa
medlemskorten och skicka in, det är tid att sätta ner foten
mot flera konstiga uteslutningar av duktigt folk i partiet?

 
Ingen bild

SM811

18 november 2018 07:59

Henrik Jönsson: Tvångsskatt på statlig propaganda en skamfläck
https://juliacaesar.blog/2018/11/17/henrik-jonsson-tvangsskatt-pa-statlig-propaganda-en-skamflack/#more-7988


SKRIV PÅ PROTESTLISTAN:
https://goo.gl/r62rBF

 
Ingen bild

Sann Liberal

18 november 2018 09:52

SVT är Sveriges största fake news fabrik. Jag vill inte finansiera det. Jag vill få välja själv det medium jag vill finansiera som jag litar på.
I sann liberal anda!

 
Ingen bild

Tim

18 november 2018 12:31

Bilderbergsgruppen då?

 
Ingen bild

Anonymous

18 november 2018 12:59

The Alliance's gang-bang-collective has split into two steady going couples. Uffe got the Bush and Janne got the Vixen.
Congratulations!

 
Ingen bild

Lars Lille

18 november 2018 14:38

Blir Annie Lööf statsminister är apokalypsen här.
Hon måste bort. Kommer röna samma öde som Palme och Anna Lindh.
Och Lööf är dubbelt värre än Lindh.

 
Ingen bild

Karl

18 november 2018 16:53

Jag tycker det är för jäkligt, kommer det inget besked hur det blir med utredningen innan årets slut så lämna SD. Jävla skitparti

 
Ingen bild

Pepparholm

18 november 2018 17:12

Jag tycker det är rimligt att väljarna får veta vad man konkret snackar om i slutna rum. Vecka efter vecka.

Samtidigt har vi SD som fått paus. Då borde ni ha god tid att besluta i märkliga uteslutningsärenden. Eller är ni lika veliga eller medvetet förhalande som regeringsförhandlarna???

 
Ingen bild

Gunnar

18 november 2018 17:45

Det är inte bara Centern och Liberalerna som gör bort sig så det skriker, Thoralf hade den 8/11 en mycket bra artikel om SSU i Skåne som på ett skrämmande sätt avslöjade hur islamisterna kapat hela SSU organisationen i Skåne, och Sossepartiet stoppar huvudet i sanden och gör ingenting!!

I dag på Ledarsidorna finns en artikel på samma tema skriven av Malcolm Kyeyune, denna bör läsas av alla!

https://ledarsidorna.se/2018/11/ssus-varderingar-satter-ljuset-pa-en-fraga-dar-vi-inte-vill-hora-svaret/

 
Ingen bild

Morgan

18 november 2018 17:55

Problematiskt utskott
Posted on oktober 28, 2018 by Jan Milld
Thoralf Alfsson kan ses som en önskemedlem för varje parti. Som SD-ledamot av Kalmar kommunfullmäktige gör han ett starkt lokalt politiskt arbete. Som bloggare fungerar han som en grävande journalist av bästa märke. Nu hotas Thoralf Alfsson med uteslutning ur SD. Varför? Han lät sig provoceras av en kommentar på sin blogg till att svara i samma aggressiva tonläge som kommentatorn. Han insåg att det var ett misstag och erkände detta. Det var emellertid inte nog för SD:s medlemsutskott som öppnade ett uteslutningsärende mot Alfsson. SD:s medlemsutskott framstår alltmer som en belastning för partiet.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 november 2018 19:10

Manifestation mot skjutningarna i Stockholm.
Mammorna har fått nog !
Undrar hur många av dom som röstar på det partiet som vill återställa ordning i samhället ?
Om dom har fått nog borde dom göra det.
Tyvärr tror jag att dom lägger sina röster på partier som vill öppna gränserna för gott.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 november 2018 20:05

Annie Lööf måste tas ned på jorden.

Hur spelar ingen roll.

 
Ingen bild

Thomas

18 november 2018 23:36

Fan vad arg jag är Thoralf har blivit utesluten!

 
Ingen bild

C Andersson

19 november 2018 05:43

Hatvåg: Åklagare i Blekinge utsatt: http://www.blt.se/karlskrona/hatvag-mot-aklagare-i-blekinge/

Det finns all anledning att än en gång påpeka att hat inte är olagligt. Hatar man själv riskerar man att själv bli hatad. Själv göra själv ha sa brukade min gamle far säga.

 
Ingen bild

C Andersson

19 november 2018 11:56

33 SSU-medlemmar: Den pågående smutskastningen av vårt förbund har fått stått oemotsagd:

Amanda Svensson
Tiba Awni Almashadani
Max Eksten
Dennis Lindecrantz
Ellinor Hammarsköld
Jonathan Olsson
Martin Tunström
Electra Ververidis
Wilma Carlén
Aylin Pamuk
Tonka Frodlund
Merita Makolli
Mohammed Adeeb
Filippa Juhl
Dafina Lugici
Bujamin Ismaili
Jarra Jatta
Zeina Guven
Ajat El-Khalayli
Aurora Belulaj
Aurela Sadiku
Ali Mohammed
Jafar Mosawi
Shler Bradostin
Mariam Matar
Hadi Matar
Harisa Nocic
Riham Azzam
Elma Zverotic
Ramiza Selimovic
Leith Al-Bayati
Mustapha Abdulrazek
Albin Mikullovci

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/L07rwx

Kommentar överflödig!

 
Ingen bild

Boss

20 november 2018 00:47

Det är väldigt tyst från Annie Röv och sjuklövern! Bilderbergsgruppen bestämde redan i somras att Annie ska bli statsminister. Sossarna verkar nu kunna tänka sig att släppa fram henne, enligt Aftonhoran.

 
Ingen bild

C Andersson

20 november 2018 07:41

@C Andersson 19 nov 11:56

Mohammed Adeeb har lämnat sitt uppdrag. Vi får se om det blir fler på listan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se