thoralf

Direktlänk till inlägg 15 november 2018

EU-ARME

Av Thoralf Alfsson - 15 november 2018 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om delar av Merkels tal visats i Rapport eller Aktuellt, så har i varje fall jag missat det.


”Angela Merkel tryckte på behovet av en gemensam europeisk armé och starkare europeisk utrikes- och säkerhetspolitik. Liknande tankar har förts fram av den franske presidenten Macron nyligen.”

 

”– I det här huset slår demokratins hjärta. EU behöver mer än någonsin respektera både sina egna och andras intressen. Toleransen är central i Europa. Solidariteten är en hörnsten och vår styrka, sa Merkel inför Europaparlamentet i Strasbourg.”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/merkel-europa-behover-egen-arme-och-solidaritet


Solidariteten är en hörnsten och vår styrka sa Merkel. Jag tror att det just är den naiva synen på solidariteten som kommer bli EU:s fall. Att EU-parlamentet skulle vara demokratins hjärta är det nog väldigt många som har synpunkter på.


Jag säger Nej tack, till en EU-arme.

 

Om ca 6 månader är det dags för val till EU-parlamentet. Att inte public service anstränger sig mer för att informera det svenska folket om vad som pågår i EU-parlamentet är en skandal!

 

Se på ovationerna över Angela Merkels tal. Sverigedemokraternas Kristina Winberg kommenterar också Angela Merkels tal i detta klipp.

 Nigel Farage gav givetvis Angela Merkel svar på tal. 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 november 2018 23:43

”Låt Allah förgöra alla. De är under våra fötter, de är smutsiga eftersom att de föraktar islam. Allah skulle vilja det, skulle ni anklaga Allah för att ljuga?”, predikar imamen”

Imam är en muslimsk hatpredikant och politisk ledare.

Detta brinnande muslimska hat pågår i alla muslimska terrorceller (moskéer) som för tillfället är uppställda i vårt land. Tro inget annat. Den som påstår något annat är antingen rejält dum i huvudet (Strandhäll, Palm m.m.) eller en lögnaktig liten orm (Reinfeldt, Fridolin, M. Johansson). Islam och muslimer måste ut ur Sverige och ut ur Europa. Om det inte genast påbörjas en tvångsrepatriering och rivning av moskéer, kommer vi ha inbördeskrig inom max tio år.

Det är våra barn och barnbarn som annars kommer att tvingas leva i ett muslimskt inferno. När kommer det första muslimska pedofilnätverket, att avslöjas - i Sverige? Finns det i England så finns det i Sverige.

Tyskt tv-bolag avslöjar: Hat mot staten, kristna och judar predikas i moskéer

https://samnytt.se/tyskt-tv-bolag-avslojar-hat-mot-staten-kristna-och-judar-predikas-i-moskeer/

Hur kunde det bli så jävligt i Sverige på bara tio år? Jag vill att Sverige ska bli normalt igen. Att svenska fattigpensionärer och sjuka inte ska tvingas försörja parasiterande somaliska niobarnsfamiljer? Hanif Bali beräknar att den somaliska niobarnsfamiljen kostar 40 000:- /mån. Jag gissar på minst 60 000:- / mån.

Jag klarar dessutom inte en enda dag till med Annie Lööfs hånflin på alla löpsedlar eller ens höra hennes vedervärdiga namn nämnas. Hon är en livsfarlig maktgalen och inkompetent psykopat. Hon bör omedelbart omhändertas enligt Lag (1991:1128) om psykiatrisk tvångsvård.

Förresten är det någon som vet var klåparen och fåntratten Anders Thornberg håller hus? Rånvåg i Helsingborg, gruppvåldtäkter och dagliga skottlossningar. En psykopat efterträds av en lallande nolla.

Hur länge dröjer det t.ex innan vi tvingas ha beväpnade vakter på alla vattenreningsverk?

”Mohamed M, ran a "particularly active account in the pro-jihadist sphere”

Man charged after French police foil Paris ricin terror plot
https://tinyurl.com/yc59tf9k
https://www.telegraph.co.uk/news/2018/05/18/french-police-foil-ricin-terror-plot-arrest-egyptian-brothers/

Joakim Lamotte: KAOS PÅ SKOLOR I GISLAVED
https://tinyurl.com/y7zcmbky https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/285051468799625/

Gör Sverige normalt igen.

 
Ingen bild

Laglydig

16 november 2018 02:23

@Cosmik Debris
Torsdag 15 nov 23:43

Vad fan yrar du om Cosmik? Jag har alltid bedömt Dig som en sansad individ som har balans i det du yttrar... Men nu vet jag inte längre? En somalisk niobarnsfamilj? 60 000 i månaden... ????

I det följande har jag antagit att barnen är fördelad på åldern 0-15 år, varav fem går i skolan.

Kontant utbetalat stöd till familjen enligt Socialtjänstlagen:
Gemensamma hushållskostnader: 2 520 kronor per månad
Barnbidrag och flerbarnstillägg: 19 240 kronor per månad
Personliga kostnader: 30 940 kronor per månad
Summa: 52 700 kronor per månad (kontant utbetalt, inga skatter eller annat skit som svenskar måste betala)

Sen kommer vi över på mer svårbedömda kostnader (t ex hyreskostnad, brukar oftast ligga på minst 10 000 för en liten nybyggd lägenhet), läkarvård/mediciner, tandvård etc.
Jag har i det här exemplet räknat på ett absolut minimum, men den verkliga kostnaden är förmodligen mycket, mycket högre!

Hyra: 15 000 kronor per månad
Internet, hemförsäkring etc: 500 kronor per månad
Skolpeng (5 barn): 35 000 kronor per månad
Läkarvård, mediciner etc: 500 kronor per månad
Transportkostnader (till skolan): 500 kronor per månad
Tandvård: 1 000 kronor per månad
Summa: 52 500 kronor per månad

Total kostnad: 105 200 kronor per månad

Detta utgår från en ytterst skötsam somalisk familj som har anpassat sig till det svenska samhället. INGET behov av varken tolkar eller advokater, lever totalt enligt svensk lag (inga kostnader för rättsväsendet), INGA problem i skolan som kräver extra resurser (barnen talar perfekt svenska och vill assimileras i det svenska samhället så fort som möjligt), ingen eftersatt sjukvård eller sjukdomar som kräver extra resurser, väldigt välskötta tänder, inget behov av möbler eller annat (tillkommer en liten start up kostnad där när familjen flytt hit) etc.

Du är INTE ens i rätt härad Cosmik! 105 200 kronor per månad är väldigt, väldigt lågt räknat!

 
Ingen bild

C Andersson

16 november 2018 03:02

@Cosmik Debris 15 nov 23:43

Vilka kan göra vårt land normalt igen? Inte är det sverigedemokraterna. De håller på att förgöra vårt land. Inte på egena hand men de hjälper till så gott de kan.

Thoralf Alfsson

16 november 2018 08:26

Nu får du faktiskt förklara dig!

 
Ingen bild

Jan

16 november 2018 06:26

Kommer du ställa upp i Europaparlaments valet?

Thoralf Alfsson

16 november 2018 08:26

Nej

 
Ingen bild

Facktopparnas lyxresa kostade 600 000

16 november 2018 07:16

Fackförbundet Transport åkte på konferens till Singapore för runt 600 000 kronor.

Alla bodde på lyxhotell och flög i business class för 25 000 kronor per person – trots att flera började resan med privata semestrar.

– Jag tittade inte på priserna innan, det gjorde inte jag, säger ordförande Tommy Wreeth som själv tog ut semester direkt när han kom till ö-riket.

Förra året avslöjade Aftonbladet hur Transports dåvarande ordförande Lars Lindgren missbrukade sin ställning.

Fackförbundets medlemmar fick betala lyxmiddagar med hummer och ostron, årgångswhiskey, dyra viner och resor han gjort med en privat vän.

Till slut tvingades Lindgren avgå.

Nu i oktober reste den nye ordförande Tommy Wreeth och flera ledande företrädare på en konferensresa till Singapore för runt 600 000 kronor – en resa som enligt Wreeth var helt enligt reglementet.

 
Ingen bild

Iceman

16 november 2018 07:28

När Merkel och de som styr Sverige använder begrepp som demokrati och solidaritet, så är det inte uttryck för naivitet, tyvärr utan ondska. De talar orwellianska dvs vänder på ordens betydelse, och ger dem motsatt innebörd. ”Demokrati” i EU idag betyder alltså ”Diktatur”. Jmfr ”Frihet är slaveri” och ”Krig är fred” Det Merkel och Macron vill är att en EU-armé ska försvara EU-diktaturen, inget annat. De arbetar för de som vill införa den nya världsordningen, en global marxistisk diktatur. Naiva är det sista de är. Sverige måste ut ur EU.

 
Ingen bild

Tony

16 november 2018 08:34

nej det är mycket som man inte får reda på av Desinformations kanalen SVT,man frossar i allt negativt som händer i USA samt det vanliga skitsnacket om Donald Trump , men lotsas inte om alla bilbränder och
andra otrevligheter som händer här hemma.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 november 2018 10:01

Det ska bli roligt att se på Annie Lööf när hon gråtande kommer till Andreas och säger "alla djaj i mig och vill att jag ska komma övej till dejas lag,jag ojkaj inte mej"

 
Ingen bild

Thor

16 november 2018 11:13

Klart att Macron och Merkel vill ha en EU-armé att sätta in mot uppstudsiga medborgare och medlemsländer. Och lojaliteten i den EU-armén ska köpas med fördubblade löner med låg eller ingen skatt. Precis som det är med EU-byråkratin i övrigt.

 
Ingen bild

Åke.

16 november 2018 11:59

Putin tycker inte om Natos närvaro i östra Europa, och Märkel är Putins ombud som framför hans önskan.
Det vore olyckligt om Tyskarna lyckas övertyga grannländerna om att avrusta sin egen, och satsa på en EU-arme.
Och ännu värre om Tyskarna får tillgång till en Europeisk arme, det har historien visat.

 
Ingen bild

SM811

16 november 2018 12:37

Forskare erkänner avgörande fel i studie om hur snabbt haven värms upp
https://samnytt.se/forskare-erkanner-avgorande-fel-i-studie-om-hur-snabbt-haven-varms-upp/

 
Ingen bild

Vidrigt

16 november 2018 12:54

Omfattande Djurplågeri på Guldfågeln på Öland. Kalmar FF bör bryta med kycklingfabriken genast.

 
Ingen bild

Lööf

16 november 2018 13:18

Enligt Djurens rätt i Barometern är det rätt tvivelaktig djurhantering på Guldfågeln; vingar som bryts i transport o.s.v ingen rolig läsning. Kalmar FF bör nog se över namnet på arenan, då detta samarbete kommer belasta föreningen som är i fritt fall.

 
Ingen bild

Freud

16 november 2018 13:26

Jimmie Åkesson är bäst i klassen,
Därför mobbas han!

Jimmie Åkesson är långt INTELLIGENTARE än resten av partiledarbunten. Han får dem osökt att känna mindervärdeskomplex, en känsla som konverteras till starkt hat mot Jimmie.

 
Ingen bild

Lena1

16 november 2018 13:32

Mycket bra inlägg, Thoralf, och så sant som det är sagt:"att inte Public Service anstränger sig mer för att informera svenska folket..."
Nej Public Service är mer inne på att desinformera oss alla. Vi måste anstränga oss än mer för att motverka deras lögner, det finns ingen annat sätt. Man märker ju tydligt hur irriterade de är över att vi fortfarande anstränger oss att finna information om vad som sker bakom våra ryggar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

16 november 2018 13:50

@Laglydig Fredag 16 nov 02:23

"Hanif Bali beräknar att den somaliska niobarnsfamiljen kostar 40 000:- /mån. Jag gissar på minst 60 000:- / mån."

Jag utgick från Hanif Balis beräkning. Använde mig av också av försiktighetsprincipen. Därför skrev jag minst 60 000:-/mån . 52 700 plus en hyra på 8 000:- blir ungefär 60 000:-

Du skriver: ”Hyra: 15 000 kronor per månad”

Man betalar inte 15 000:-/mån för en 2:a på 62 kvm, i Biskopsgården. Det gör man helt enkelt inte.

Lägenhet, Godvädersgatan, 41838 Göteborg.
Antal rum: 2
Antal m²: 60
Hyra: 3.000 kr

Lägenhet, Godvädersgatan, 41838 Göteborg.
Antal rum: 3
Antal m²: 66
Hyra: 5.081 kr

https://www.hyrenbostad.se/hyresbostad/706714/2-rums-laegenhet-paa-60-m

 
Ingen bild

Lars Lille

16 november 2018 14:30

Merkel och Macron, 2 sorgliga globalister,
inte har de några barn heller som många vi andra som ser en mörk framtid med den invasion av islam som sköljer över Europa.
Vilket nästa generation få ta ansvar för(själv 60-talist)
Hade jag varit 20-30 år yngre skulle jag dragit härifrån.
Till Thailand,Argentina,Uruguay,Nya Zeeland helst.
Macron gillar äldre damer,kanske det kan hetta till mellan dem??

 
Ingen bild

Lena1

16 november 2018 14:37

Något konstigt hände när jag skulle svara OK för att meddelandet skulle accepteras först, så skriver samma igen för säkerhets skull.

Detta är ett så bra inlägg Thoralf, och någon behöver verkligen ta upp detta och lägga det bordet. Av SVT och andra MSM förväntar jag mig endast desinformation.

Vi som är kritiska måste nu anstränga oss ytterligare för att få upp denna fråga på agendan, det är ju rak upp och ner en en fråga om VART ÄR VI PÅ VÄG, och de flesta svenska har somnat in framför underhållningstvn….

 
Ingen bild

Lena1

16 november 2018 14:42

En annan sak som nu visas på SVT och som är ren o skär desinformation. Vad är det Theresa May har signerat för Brexit-avtal och som föranlett ett strömavhopp från hennes kabinett? Det får vi inget svar på, men här kommer Mr Farage himself och förklarar, det är ett HÅN:

"Globalists still having it their way"
https://www.youtube.com/watch?v=a20XZz7O-rA

håll tillgodo, ingen vet när England blir en självständig nation enligt häxan mays avtal.

 
Ingen bild

Lena1

16 november 2018 14:44

Brexit SVEKET. May hånar Brexit , det är ett ICKE BREXIT-avtal. "Det sämsta avtal någonsin"

https://www.youtube.com/watch?v=StFkQDkkYKM

 
Ingen bild

Lena1

16 november 2018 14:49

Hittade ett annat intressant klipp med Farage när det debatteras i EU-parlamentet med Orban. I detta klipp ca 4 minuter in säger Farage att Soros skänkt 15 miljarder dollar = lågt räknat 105 MILJARDER kronor, på att få nationer att upphöra, och det är världen över.

Intressant vad Soros lagt ut för att förstöra länder, stater, nationer...

https://www.youtube.com/watch?v=kjlS0jZCDE

 
Ingen bild

Friholt

16 november 2018 15:26

Ämliga armén mobiliseras

 
Ingen bild

Hasse Pannband

16 november 2018 17:02

Alla dessa galna kvinnor: Merkel, Europas onda häxa.
May, Lööf, Sahlin, listan kan bli lång.
Och dom galna männen? Listan kan bli ofantlig...
Gode Gud, vare oss nådig i dessa mörka år.

 
Ingen bild

Von Kätting

16 november 2018 17:13

EU tränger allt längre österut och inlemmar gangsterländer
som Rumänien och Bulgarien, med kända obehag för Sverige.
Det Hitler inte lyckades med verkar EU kunna servera Tyskland.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

16 november 2018 17:27

Ja ha, så får vi se vilken av Sveriges städer som
tar ledningen i helgens antalet skjutningar.

Stockholm får tyvärr inte räkna skjutningen vid Fridhemsplan
eftersom helgen räknas från 24.00

Det finns alltså goda chanser för Malmö eller Göteborg att
ta ledningen. Eller varför inte Borås, eller Uppsala som senaste
tiden utvecklats starkt i Skjut-statistiken. Jag hejar på Uppsala.


Sverige, ett genomsjukt samhälle.

 
Ingen bild

Pepparholm

16 november 2018 17:37

Vi har inte längre ens råd med vår eget försvar som vi hade förra seklet. Ska vi då skicka det lilla som vi har kvar till Merkel och Macron? De som tycker att den tysta infiltration som vi redan har i statsapparaten är bra. Något som vi inte hade på den tiden som vi slog vakt om vår integritet och vårt eget försvar.

 
Ingen bild

Friholt

16 november 2018 17:40

von Kätting 17:13 Mitt i prick - och en saknad armé kan alltså vara på gång. Here we go again.

 
Ingen bild

O´ Hyra

16 november 2018 17:51

Så fort ett Europa-land är dumt nog att ansluta sej till EU
är tyskarna där och lägger beslag på marknaden, konkurrerar
ut lokala företag som ersätts med tyska kedjor.

Det föder naturligtvis hat. Därför behövs en EU-arme.
Naturligtvis kontrollerad och till största delen finansierad
av Tyskland, med Frankrike som den strykrädde knähunden.

 
Ingen bild

Antabus

16 november 2018 18:05

Det ser svart ut.
"Fördomar bekräftas."

Sydafrikas första ‘svarta bank’ kollapsar efter plundring av ÄGARNA...

https://samnytt.se/sydafrikas-forsta-svarta-bank-kollapsar-efter-plundring-av-agarna/

 
Ingen bild

Didrik

16 november 2018 18:28

Herregud. Alla verkar vara "utsatta" nu för tiden.
Folkgrupper, städer, stadsdelar, barn, eller ekorrar...

Dom som i verkligheten på riktigt är utsatta är dom
som betalar för vansinnet, inpå bara skinnet, som upplever
att helvetet flyttat in i just deras trappuppgång.
Dom som arbetat hela livet och som nu fått en obehaglig,
tyngande ryggsäck av parasiter på ryggen och som
inte kan köpa sej iväg från situationen.

Vi gamla lever mitt i detta helvete, i denna trappuppgång,
där aldrig Major Björklund eller Lööf kommer att sätta sin fot.


Vad är det som är så konstigt Björklund? Att du är hatad?
Eller att vi som är på riktigt utsatta reagerar?

 
Ingen bild

Laglydig

16 november 2018 18:43

@Cosmik Debris
Fredag 16 nov 13:50

Nu var inte mitt inlägg riktat som kritik mot dig (jag hoppas att du inte tog illa upp!) utan mer som en allmän kritik mot alla som lever i villfarelsen att visst, det kostar alldeles för mycket, men inte så mycket.
Det kostar väsentligt mer. Mycket mer!

Då det gäller hyran så hävdar jag med bestämdhet att du aldrig kommer ner under 15 000 kronor/mån för en somalisk niobarnsfamilj.
De hyr inte en 2:a på 60 kvm. De måste ha en 6:a som även den är för liten egentligen enligt normen. Socialen betalar.

Om vi nu skall röra oss i Göteborg så hittade jag en 6:a om 190 kvm i Angered som möjligen skulle passa familjen.
Där är hyran 16 500 kronor/månad.
https://www.hyrenbostad.se/hyresbostad/706017/6-rums-laegenhet-paa-190-m

Det finns också en mer centralt belägen lägenhet på Götabergsgatan (6:a, 207 kvm) för 23 000 kronor/månad.
https://www.hyrenbostad.se/hyresbostad/720784/laegenhet-foer-23000-kr
Det är dock tveksamt om hyresvärden skulle godkänna hyregästen.

Men vi skall komma ihåg att det är många stora bidragstagande familjer som är i behov av dessa extremt stora lägenheter och det råder stor bostadsbrist i många kommuner. Därför är trycket stort i många kommuner att helt enkelt bygga nytt och då hamnar i regel hyrorna betydligt över 20 000 kronor/månad i det här segmentet.

Så faktum kvarstår att en skötsam somalisk niobarnsfamilj som vill assimeleras i det svenska samhället kostar skattebetalarna en bra bit över 100 000 kronor/månad.

 
Ingen bild

Laglydig

16 november 2018 18:47

@Lena1
Fredag 16 nov 14:49

Det är dock inte första gången som Soros varit ute efter att förstöra europas länder och delvis lyckats. Soros var avgörande för att exempelvis pundet och den svenska kronan föll på hösten 1992.

Jag får intrycket av att George Soros är en mycket ond varelse som njuter av människors lidande!

 
Ingen bild

calle

16 november 2018 20:25

lena1, censuren gör att länken funkar inte, men
sök på :"Orban and Farage stand up to George Soros and his EU Parliament cronies"

https://www.youtube.com/watch?v=-kjIS0jZCDE

tidkod 4:12 george soros poured 15 billions dollars till att bryta ner nationalstater och deras traditionella form av demokrati.

svenska 7 klövern och deras kreatur till mähän har fått betalt för att förstöra sitt egna land.

 
Ingen bild

Robban

16 november 2018 20:42

Många av "våra" politiker och EUs pratar om hur viktigt det är att skydda vår "demokrati"!
De ljuger faktiskt inte! De har en egen definition av demokrati!
Fascism kallar alla andra det för!
Med "vår demokrati" så menar de sin egen version, inte det som vanligt folk förknippar med demokrati!
Att EU vill skaffa en egen armé, som bla ska skydda "vår demokrati" kommer då i ett helt nytt ljus!

Vi måste lämna EU innan det är för sent! Innan Juncker, Macron och Merkel förslavat oss alla!

 
Ingen bild

Karl

16 november 2018 20:46

Nu har det gått över 1 månad sedan du blev "avstängd" Har du fått besked nu?

Thoralf Alfsson

16 november 2018 23:33

Nej, då kommer det på bloggen men jag gissar att media kommer vara först. I synnerhet om jag blir utesluten.

 
Ingen bild

Stefan A

16 november 2018 21:51

Hänger väl samman med att usa,s skattebetalare genom
donald trump inte längre vill finansiera europas
försvar över nato, med all rätta, bror duktig landet
kommer antagligen ställa sig först i ledet för att
överta notan under devisen "vi har råd", medan
fattigpensionärer får inreda sitt boende på bussar och
pendeltåg så gått det går bakom potemkinkulisserna.
Svensken är totalt omedveten om vad EU kan besluta om
och vad vi kan besluta om själva,ingen debatt förekommer
i frågan, fulmedias information är lika med noll.
Östtyskan frau Merkel tycker att demokratins hjärta
slår i det byråkratiska monstret i bryssel, med
det här valdeltagandet kan man knappast
kalla det demokratiskt...

http://www.europarl.europa.eu/elections2014-results/sv/turnout.html

 
Ingen bild

Molle

16 november 2018 22:15

SVT ja, den nya skatten på c.a 1300 kr/år slipper man inte ifrån bara för man dör. Dör man i januari så får efterlevande betala för den året ut.
Snart ligger Nordkorea i lä.
Vilken diktatur...det jag tänker passa sig inte att skriva här.

 
Ingen bild

Karl

17 november 2018 02:09

Det sägs att Mattias Bäckström Johansson vill ha bort dig från Sd.

 
Ingen bild

onkel sven

17 november 2018 08:43

Nu ser vi verkningarna efter den stora flyktingmottagningen i Högsby 5 miljoner i brist i den sociala kassan , det är klart som korvspad att nästan 500 asylsökande med uppehållstillstånd inte kostar gratis !Har syriska grannar som går på "extratjänster", hur ska dom hinna jobba ihop till sin pension , han 56 och hon 46 ??

 
Ingen bild

Ove

17 november 2018 11:57

Skulle du kunna tänka dig att byta parti om du blir utesluten?
Jag tror med din retorik att Afs hade passat dig.

 
Ingen bild

Petter

17 november 2018 13:35

http://www.foodmonitor.se/index.php/bransch-produktnytt/5504-1-800-kycklingar-med-brutna-vingar-per-dag-pa-guldfageln

Kalmar FF bör självklart bryta avtalet med Guldfågeln. Alltid tyckt att Guldfågelns produkter är kass. Detta stärker bara än mer den uppfattningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se