thoralf

Direktlänk till inlägg 10 november 2018

DEN SOM GRÄVER EN GROP…..

Av Thoralf Alfsson - Lördag 10 nov 10:24

Det mycket gamla och kloka ordspråket ”den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri” kan väl med fördel användas på kammaråklagare Lena-Marie Bergström idag.


Enligt Samhällsnytt bytte först Lena-Marie Bergström till ett nytt falskt namn på sin Facebook för att sedan radera den helt och hållet under fredagen. Samtidigt avslöjar Samhällsnytt fler delningar med SD-hat från kammaråklagare Lena-Marie Bergström.


https://samnytt.se/kammaraklagaren-bergstrom-gar-under-jord-efter-avslojanden-om-politisk-aktivism/


Var är kvällspressen när det gäller denna skandal på åklagarmyndigheten i Blekinge? Står kvällspressens journalister utanför Lena-Marie Bergströms bostad och väntar på att få ställa kritiska frågor, knackar de på hos åklagare Bergström, tittar de i fönstren, knackar de på hos hennes grannar, kontaktar de vänner på Facebook, pratar de med kollegor på åklagarmyndigheten? Men framförallt har de börjat granska alla rättsfall där hon varit åklagare?


Eller behandlas inte alla lika av kvällspressen?

 

Jag förväntar mig betydligt mer från svenska pk-journalister. Annars kommer alternativmedia åter en gång framstå som de som rapporterar bäst och mest.


Barometern och Östra Småland har inte skrivit en rad, trots att de ingår i samma koncern, Gota Media,  som Blekinge Läns Tidning och Sydöstran.


Jag tror det är många fler som borde ägna en tanke åt det gamla ordspråket ”Den som gräver en grop åt andra, faller ofta själv däri”.

 
 
Ingen bild

Friholt

Lördag 10 nov 10:55

Det påstås nu från Grönköpings horisont att kammaråklagare Bergström är släkt med polis Bergström i Grönköping.

Grönköpings veckoblad, som följer händelseutvecklingen, påstår i en ledare att eftersom polis Bergström samt kammaråklagare Bergström inte bara bär samma efternamn utan också förevisar samma beteende då de jagar bovar är släktskapet fastställt.

 
Ingen bild

Sverigevän

Lördag 10 nov 11:05

Att vara motståndare till nyfascismen är väl inget brott.

 
Ingen bild

Tony

Lördag 10 nov 11:21

Ja den stöddige ledarskribenten Cjaba Perlenberg borde
ju stå utanför kammaråklagarens fönster och skrika om
en intervju, men han är väl fullt sysselsatt med att
gräva fram skit om SD som tycks vara det enda han sysslar med!

 
Ingen bild

Tony

Lördag 10 nov 11:22

Ledarskribenten i KVP föll bort.

 
Ingen bild

Putte

Lördag 10 nov 13:48

Har du alltid otur när du tänker, Sverigevän?

 
Ingen bild

Dåre

Lördag 10 nov 13:49

Vad hade hon för fake-namn på Facebook?

 
Ingen bild

BT

Lördag 10 nov 13:55

http://www.bt.se/tt-inrikes/aklagare-ska-utredas-for-jav

BT ingår också i Gota Media. De skriver mycket om islamisering och kulturberikning.

Thoralf Alfsson

Lördag 10 nov 14:35

Då kanske Barometerns anställda borde åka på studiebesök.

 
Ingen bild

Rut

Lördag 10 nov 14:07

Barometern är ju Johan Perssons tidning. Vem är förvånad?

 
Ingen bild

Björn Larsson

Lördag 10 nov 14:38

Med vår nu 101-åriga erfarenhet av socialism borde ordspråket omformuleras till:
"Den som gräver en massgrav..."

 
Ingen bild

C Andersson

Lördag 10 nov 14:44

"utanför kammaråklagarens fönster"

Var finns det fönstret? Jag hittar ingen lämplig eller olämplig Lena-marie Bergström på ratshit.

Existerar människan över huvud taget eller seglar hen under falsk flagg?

 
Ingen bild

C Andersson

Lördag 10 nov 14:56

Barometern/Östran kan länka till Sydöstran. Det tipset bjuder jag på.

http://www.sydostran.se/ledare/larsson-en-martyr-for-sd/

 
Ingen bild

Bo Hofvander

Lördag 10 nov 14:59

Ja, du Thoralf och många andra rakryggade och modiga svenskar, både inom SD och i grupper av mycket befogade migrationskritiker. De har fått utstå samma kränkande och diskriminerande behandling av MSM som du och i vissa fall har kränkningen lett till självmord, som i till exempel Båstad. I mitt fall försökte man socialt och politiskt ”avrätta” mig genom att Expressen några dagar före valet den 9/9 -18, objudna ringde på min bostadsdörr.
Journalisten hade fräckheten att välja en lördagskväll, genom att lura sig in i min privata bostad, med kameraman, under tiden jag var i duschen. Min fru med utomeuropeisk bakgrund öppnade aningslöst. Jag själv var ovetande om vad det gällde, men snart gick det upp för mig. Jag hade nämligen ställt upp för SD i vår stad och mitt namn stod längst ned, sist på valsedeln till kommunalvalet – alltså på 38:e plats. Jag var inte ens valbar, politiskt fullständigt ointressant, en helt vanlig svensk doldis i 76-årsåldern som ansåg sig ha fått nog av vårt lands öppna gränser. Vad kunde jag utgöra för en ”fara” för den ”Humanitära Stormakten Sverige”? Dessutom hade jag ju ingen medieträning och var ju som ett oskyldigt barn när det gällde allt vad försåtliga frågor och påståenden som våra slipade journalister kunde slänga i ansiktet på en.
Vad gav denna journalist anledning att lura sig in i min bostad på detta sätt? Jo, han började genast anklaga mig, för att för mer än fem år sedan (mer än 5 år sedan!!) skulle ha skrivit en hotfull kommentar på nätet, något som journalisten enväldigt och uppenbarligen själv hade tolkat på sitt politiskt korrekt, förnedrande och kränkande sätt. Han påstod att jag skulle ha önskat livet ur en riksdagspolitiker. Det var något jag inte kunde dra mig till minnes och dessutom uttalar jag mig aldrig på det sätt som journalisten påstod, så det måste bara vara påhitt som var omöjligt för mig att kunna motbevisa. Själv bevisade han absolut ingenting!
Men i det han läste upp från ett papper för mig, om och om igen, gjordes utan att han lät mig få se veta vad han hämtat detta ifrån. Men det skulle innehålla något om att jag hade önskat livet ur en riksdagspolitiker. OM det nu var så att jag skulle vara författare till något sådant, så var det i så fall en lite tillspetsad kommentar, som menade att en ansvarig politiker egentligen skulle få uppleva konsekvenser av sina beslut bara för att bättre förstå vad man beslutat om. Vi vet ju alla att våra politiker så gott som aldrig gör någon konsekvensutredning före ett omfattande och för oss kännbart politiskt beslut.
Expressenjournalisten kräkte också ur sig en del andra förolämpningar och oförskämdheter om mig, som t ex att jag skulle framhålla ”den svenska vita mannens hudfärg” och detta gjorde han trots att min snyggt mörkhyade hustru stod mitt framför ögonen på honom! Tydligen är det tillåtet inom denna yrkeskår att vara så otroligt korkad och infantil att bara tillåta sig anklaga en annan människa för att vara rasist genom att hylla den vita hudfärgen? Så detta besök i min bostad var bara till för att få en möjlighet att skandalisera och skämma ut en ny SD-kandidat endast några dagar före valet.
Dessutom hade han fräckheten, att mig ovetande låta sin kameraman filma allt vad som utspelade sig, när jag kraftigt reagerade på hans oförskämda anklagelser. Att bara gör så i en privatpersons hem måste vara ett brott mot våra lagar och mot allt vad som kan vara tillåtet. Man chansade på min okunnighet om de lagar som gällde och lät kameran gå bakom min rygg.
Sedan klippte man ihop valda delar av denna inspelning för att kunna framställa mig som den rasist och nazist man ville ha mig att framstå som. Allt för att skrämma eventuella väljare för att lägga sin röst på SD. Denna falska uppfattning spred man sedan till hela mediaetablissemanget, alla dagstidningar, TT, SR och SVT och SVT Lokal med lögner, filmklipp och kränkande kommentarer.
Dessutom passade man på att ställa Jimmy Åkesson mot väggen i SVT, genom att fråga vad SD tänkte göra med en politiker som ”önskade livet ur en politisk motståndare”? Ja, vad skulle Jimmy svara? Han hade ju inte en aning om vad det handlade om, inte mer än det som Expressenjournalisten påstod och hade klippt ihop åt honom?
Detta påhopp resulterade i ett rent karaktärsmord av mig, som inte är någon annan än en som rakryggat försökt försvara mitt folk och land, som fått lära mig att försvara Sverige med vapen i hand och om det var nödvändigt också med sitt liv. Nu behandlade Expressen och MSM mig som en rasist och potentiell mördare. Så det är en skandal det som dessa förrädare tillåter sig att begå mot oss svenskar och det uppenbara förtryck man utsätter var och en av oss som vågar ha en annan uppfattning än den som passar in i den påkallade ”Åsiktskorridoren”.
Jag delar därför helt din frustration av det man utsatt dig för och att SD-ledningen i Stockholm påbörjat ett uteslutningsärende av dig. Jag däremot, uteslöts genast det blev känt vad som utspelats i mitt hem den där lördagskvällen. Dessutom finner jag det svagt av vårt parti att inte ens försöka försvara sina tappra och rakryggade medlemmar och politiker. Ett sådant handlingssätt kan leda till att personer som utsätts för en sådan svekfull behandling får en ökande extrem inställning till det som händer i vårt land.

Thoralf Alfsson

Lördag 10 nov 16:25

Du skulle uppmanat journalisten och fotografen att lämna ditt hem och om de inte lyssnat på det ringt polisen och anmält att två journalister gjorde intrång i ditt hem.

 
Ingen bild

Ibbe

Lördag 10 nov 15:18

Undanhålla, förtiga och förvränga tycks vara ledord på många ställen i den mediala världen. Samma
medier predikar vikten av källkritik. Vilka sanningsbärare vi har.

 
Ingen bild

Problemas

Lördag 10 nov 15:25

I Borås stad tycker jag alla har vaknat upp, även politiker. Man kanske måste utsättas för skiten för att inse problematiken. Kalmar tycks ha varit fredade från alla sorts problem som andra städer haft i tiotals år. Nu tycks skiten komma även till Kalmar där politiker levt i en bubbla i decennier. Det kommer gå riktigt illa för Kalmar. Polis, socialtjänst och politiker är inte rustade och står handfallna. De klarar ju inte ens hitta en försvunnen 33-åring eller lösa brott. Affärer läggs ned, restauranger går i konkurs, knark säljs i köpcenter, knivdåd etc....Kalmar är på fallrepet helt klart.

 
Ingen bild

Tony

Lördag 10 nov 17:36

Bo Hofvander:

Legitimerade inte denne skitstövel sig? I så fall skulle du lämna ut namnet på honom, Expressen står inte över Svensk lag, och har ingen rätt att tränga sig in i någons hem. Vill dom intervjua så ska dom förhandsanmäla detta!

 
Ingen bild

Friholt

Lördag 10 nov 19:31

Den som kvarstannar i annans bostad och efter tillsägelse vägrar lämna bostaden kan avlägsnas med hjälp av nödvärnsrätten.

 
Ingen bild

Molle

Lördag 10 nov 20:37

Jag tycker det är gammal-media och PK-folket som är nazisterna och SD som blir jagade och ska utrotas. Stora likheter.

 
Ingen bild

tony1

Söndag 11 nov 11:16

ett gammalt ordspråk: om du skall gräva en grop gräv två

 
Ingen bild

C Andersson

Måndag 12 nov 16:27

Magnus Manhammar vill ha hjälp. Hade jag varit på sociala medier hade jag hjälpt honom.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=7088318

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 11 dec 22:54

Talmannen Andreas Norlén överraskade idag med att han kommer föra fram Stefan Löfven som statsministerkandidat redan imorgon och med en omröstning på fredag. Men vad kommer hända sedan?   Kommer Andreas Norlén våga gå på en ny statsministerkandid...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se