thoralf

Direktlänk till inlägg 11 februari 2017

PK-BUBBLAN

Av Thoralf Alfsson - 11 februari 2017 09:27

Attackerna mot PK-bubblan kommer från allt fler håll och attackerna har större tyngd. PK-etablissemanget har dessutom svårare och svårare att försvara sig. Jag tror att ”bäst före datum” har gått ut för ett antal PK-personer som varit stamgäster i TV-soffor och morgonprogram och som varit försvarare av PK-lögnerna. Låt dem vila i frid!


Frågan är vilket parti som kommer gynnas mest när PK-bubblan spricker?


Just nu finns det så många ämnen i min lista över saker jag tänkte skriva om på bloggen att jag måste skriva flera blogginlägg varje dag. Det händer mycket just nu.


SVT:s Fredrik Önnevall dömdes i veckan  för människosmuggling till villkorlig dom och samhällstjänst. När det nu kommer uppgifter om att SVT betalar rättegångskostnaderna med licenspengar blir jag minst sagt förvånad. Men samtidigt förstår man mer hur det gick till. Beslutet att begå brott genom människosmuggling var givetvis förankrat inom redaktionen och SVT-ledningen i Stockholm. Det var inget eget beslut av Fredrik Önnevall och hans kollegor, utan ett PK-beslut fattat av Fredrik Önnevalls överordnade inom SVT.


Det är givetvis därför som SVT betalar rättegångskostnaderna för Fredrik Önnevall.


 


Dessutom gör man allt för att rättfärdiga sin människosmuggling till Sverige, till och med i nyhetssändningarna.


Dublinförordningen betyder dessutom inte ett smack i praktiken.

 
 
Ingen bild

lena

11 februari 2017 09:49

Att gå emot PK-samhället tyder på civilkurage så heder åt Önnevall.

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 09:56

Årets "smartaste" kommentar ;-)

 
Ingen bild

Licensbetalare

11 februari 2017 09:56

Att Du orkar bry Dig i allting. Du har väl nog mycket inom SD att rota i vart SD:s pengar tar vägen. Dina anhängare verkar ju inte ha varken radio eller TV så det drabbar ju inte dem.

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 10:00

Jag har koll på vart varje krona går till när det gäller både vår kommunförening och distrikt Kalmar län där jag är kassör.

Men jag förstår att du är irriterad på att det avslöjats vad SVT använder licenspengarna till!

Men jag är säker på att du inte skulle bry dig det minsta om SD använde partistödspengar till Kent Ekeroths rättegångskostnader.

 
Ingen bild

Veritas

11 februari 2017 10:41

Bara bra att det blir mer o mer tydligare vad SVinsTians licenspengar används till. Ja, förutom till högavlönade propagandafrasmakare och inkvoterade chefsbimbos ....
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Veritas

11 februari 2017 10:45

@ Thoralf 11 feb 10:00
"Men jag är säker på att du inte skulle bry dig det minsta om SD använde partistödspengar till Kent Ekeroths rättegångskostnader."
Det är lite skillnad på att förskingra tv pengar som alla enligt lag måste betala för en dumburk oavsett om du väljer att glo på stasi tv eöller inte. Medlemspengar är ingen skyldig enligt lag att betala, det är frivilligt att vara medlem, du kan tom rösta på SD UTAN att va medlem i SD. Så skäms inte för att betala Kents kostnader.
SD 2018 >>>>>>>

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 11:04

Partistödet är skattemedel som delas ut till partierna.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 februari 2017 10:51

Bra Thoralf , så ska det svaras !
Trevlig helg !

 
Ingen bild

Trump was RIGHT!

11 februari 2017 10:51

Presidential electoral fraudsters who voted TWICE set to face prosecution.
http://www.express.co.uk/news/world/765524/Trump-electoral-fraud-voted-twice-Michigan-Detroit-US-election-2016-prosecution-Ryan

 
Ingen bild

Hej_igen

11 februari 2017 11:04

SVT anser sig stå över lagen, men stöder sig på lagen när den passar. Så kasserar SVT oblygt in sin licenspengar och månar om sitt oberoende enligt gällande lag och avtal.

Men innefattar oberoende kriminalitet?

 
Ingen bild

Veritas

11 februari 2017 11:11

@ Thoralf 11 feb 11:04
"Partistödet är skattemedel som delas ut till partierna."
Visst ja, tänkte inte på den skillnaden. Men du har en poäng där, Sverigehatare borde ju inte se nåt hinder mot ditt resonemang!
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 februari 2017 11:19

Önnevall är fortfarande kaxig om sin kriminalitet !
"Jag ångrar mig inte" säger han sturskt !
Han vet ju att Hanna Stjärne skriver ut en check.
Undrar om SVT köper flygbiljett om grabben vill åka ner och kriga med IS.

 
Ingen bild

Tony

11 februari 2017 11:38

Betalar SVT uppehället för hans familj också, för
om dom inte redan är här så kommer dom säkert?

 
Ingen bild

Viveka

11 februari 2017 12:00

Jag har hört att dom redan är här. Det är nog fler än bara mamma och pappa. Förmodligen syskon, far- och morföräldrar samt kusiner.
Hur många kan det bli tro?? Men det tog Önnevall säkert med i beräkningen och har budgeterat för detta ur egen kassa. Som god medborgare han är.

 
Ingen bild

Balder

11 februari 2017 12:00

Hej Thoralf. Du skrev bl.a:
Jag tror att ”bäst före datum” har gått ut för ett antal PK-personer som varit stamgäster i TV-soffor och morgonprogram och som varit försvarare av PK-lögnerna. Låt dem vila i frid!

Jag skulle nog ha avslutat med:
Må de aldrig få vila i frid för sitt svek mot oss svenskar och Sverige, samt må deras eventuella avkomma förbanna dem i all evighet!
MVH

 
Ingen bild

Rose-Marie

11 februari 2017 12:04

Hej Thoralf! Gillar din blogg mycket. Kommer du ställa upp i riksdagsvalet 2018? Det är många som röstar på SD som är besvikna över hur ledningen avsatte dig platsen, andra får sitta kvar trots skandal efter skandal.

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 12:11

Jag kommer ställa upp i riksdagsvalet men det innebär ju inte att jag kommer på någon riksdagslista. Det avgör troligen valberedningen och partistyrelsen.

Jimmie Åkesson har ju förhoppningar om att vi skall bli största parti i riksdagsvalet 2018 och det är inte osannolikt att partiet får 100 mandat. Om då inte distrikten ges en möjlighet att sätta en del namn på riksdagslistan är väl knappast partiet moget dagens utveckling.

 
Ingen bild

Lena

11 februari 2017 12:05

@Hasse Pannband fredag kl 17.43 Din kommentar är onödig. Misstänker starkt att du är en översittare som inte förstår sig på kvinnor. Men du erkänner att det finns skillnader i alla fall alltid något! Logos=tanke (manlig princip och den rigida vänstersidan) Eros=hjärtat (den kvinnliga sidan, fri och berör även det mystiska livet) men du kanske har glömt?

ps om en del kommentarer är otydliga är det för att man skriver i all hast och hinner inte kontrollera hur det blev. Rädslan att "rullningen" kommer och tar bort allt som i den sjunde vågen)

 
Ingen bild

Maja Dacke

11 februari 2017 12:15

Och gamla SDU tänker bilda nytt parti - Alternativ för Sverige.

Vad säger du om det, Thoralf?

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 12:37

Jag är inte förvånad!

 
HM Gotland

HM Gotland

11 februari 2017 12:20

Vi är väl som Orcher i dessa PK´s ögon. Vi mejas ned, förlöjligas och förhånas för fulla muggar. Några av oss står pall men det dyker ständigt upp nya som kanske den här Angelica som frågar på facebook. :-)

För mig var Peter Springare i Örebropolisen som väckte sånt rabalder med ett facebookinlägg en helt ny bekabskap men läser man hans ytterst välformulerade, kunniga och sakliga blogg så förstår man att det var helt fel gubbe PKiterna gick på och polisanmälde.

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hacke

11 februari 2017 12:22

Public service och övrig pk-media får lägga alltmer tid och energi på att försvara sina tilltag och sin propaganda förklädd i journalistik. Det här var naturligtvis ett väl regisserat spektakel från början till slut. Media och deras ”journalister” tror att de i sin förmenta godhet står över lagen. Det har vi många exempel på. Frågan är om man inte dessutom kallt räknar med att riskera ställas inför rätta då och då - med ett symboliskt straff som värsta scenario – och genom det nå extra uppmärksamhet kring sina agendaalster. SVT var ju inte sena med att puffa för denna partsinlaga till reportageserie på hemsidan. Samtidigt som godhetsknarkaren Önnevall får kokettera med sin kriminalitet och symboliska dom på förstasidor hos kollegorna i pressen. Trögfattarna gapar, sväljer och betalar- dubbelt upp.
Extra vidrig dimension får denna händelse då den utspelar sig samtidigt med den friande ”domen” som den politiska juryn bjöd Mattsson på. Här stinker det så mycket rättsröta att de värsta bananrepubliker ter sig som seriösa och anständiga vid en jämförelse.

 
Ingen bild

X

11 februari 2017 12:22

En omedelbar sverigevänlig insats alla kan göra direkt:
Avanmäla TV-innehav. Nu!!!

Vägra finansiera vänsterliberal PK-propaganda.

 
Lotta_1

Lotta_1

11 februari 2017 13:17

Läser i dagen Östran vars artikel jag inte hittat i nätversionen om en kvinna som blivit dömd för förtal. Enligt tidningen angrep hon en man av utländsk härkomst och kallade honom för IS-terrorist och att han borde åka tillbaka till sitt hemland. Händelsen inträffade vid en busskur på Erik Dahlbergs väg i Kalmar i mars 2015. Kvinnan döms för förolämpning och ofredande och döms att betala skadestånd till mannen på 5000 kr samt dagsböter på 4000 kr till staten. "En utredning har konstaterat att kvinnan vid tidpunkten led av en allvarlig psykisk störning, men rätten slår fast att hon trots det varit "väl medveten om sina uttalanden samt att dessa var nedsättande för målsäganden.""
Jämför detta med den nyss avslutade rättegången mellan en 70-årig privatperson som hängdes ut av Expressen med både namn och bild samt hembesök som man filmade där Expressen lögnaktigt tillskrivit 70-åringen inlägg som han inte ens hade skrivit.
http://www.friatider.se/mattsson-frias
Min slutsats är att om man som privatperson ägnar sig åt förolämpning och förtal blir man dömd men om man som privatperson hängs ut av en slasktabloid har man inte en chans att få rätt. Är det rättvist och anstår en rättstat som Sverige att använda så olika måttstockar?
Den vidriga slaskblaskan firade sin "seger" med att hånfullt hänga ut privatpersonen ytterligare en gång.
http://www.friatider.se/expressen-firar-segern-genom-att-hanga-ut-sitt-offer-igen
Har sedan uthängningen, som endast kunde ske efter ett dataintrång där användaruppgifter i en databas stals undrat varför ingen ställts till svars för det? Är det så att man kan komma undan med vad som helst bara man har de "rätta" åsikterna?

http://https://youtu.be/WoQFUBgAMyo

Thoralf Alfsson

11 februari 2017 13:28

Väldigt bra reflektion Lotta!

Alla människors lika värde ;-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 februari 2017 13:38

Det verkar som Kasselstrand läste ett av mina tidigare inlägg ;-)


Uteslutna SDU-politiker startar nytt parti
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/uteslutna-sdu-politiker-startar-nytt-parti

 
Ingen bild

Hood

11 februari 2017 15:13

Sverige är numera en demokratur. SVT:s handlande och rättsväsendets hantering av Expressens uthängning av en medborgare är tecken på detta.

 
Ingen bild

s29

11 februari 2017 16:15

Läste nyss på Fria Tider att vi "Svenskar" har lyckats tappa bort 500000 pass sedan 2008. Ja ni läste rätt,det är ingen nolla förmycket,i texten alltså.

 
Ingen bild

crille

11 februari 2017 16:19

Licensbetalare
Så du tycker att det är rätt använa licenspengarna till ett lagbrott?

 
Ingen bild

calle

11 februari 2017 16:45

pk-etablissemanget, har troligen bara egna plånboken i huvudet. och kan inte tänka själva. nu blir det syntax error, när fakta och förnuft återinförs genom Donald trump.

nu måste pk-folket följa nya ekonomiska direktiv för kunna hålla sig kvarvid köttgrytorna

elbilar är nu inte miljövänliga !
http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/gammal-bil-kan-vara-miljovanligare-an-ny

varför vågar ingen tala om fraktfartygens 2 takts motorer +
därför det tjänats miljarders på att ha slavarbetare i låglöneländer och handa skräpvaror i affärskedjor.
trump har ju rätt i att tillverka inom landet

 
Ingen bild

osborn

11 februari 2017 17:01

Jag vill spy när jag ser personer som Ohly, Helle Klein, Virtanen, Anders Lindberg, Arnstad, Schulman, Mattsson, Schyffert för att ta några av dom värsta.

 
Ingen bild

Dumle

11 februari 2017 17:24

Kul att det händer mycket positivt. Tror att både du och många läsare inklusive mig själv, skulle må bra av att ibland fokusera på de positiva förändringar som faktiskt sker. Vi har varit svältfödda på sådant tidigare.

 
Ingen bild

Veritas

11 februari 2017 17:52

@ Lotta_1, 11 feb 13:17
"Är det så att man kan komma undan med vad som helst bara man har de "rätta" åsikterna?"
Just så är det i DDR 2.0

 
Ingen bild

X

11 februari 2017 17:54

Noterar att Aftonslasken glömt pixla ett gäng vedervärdiga mördare på sitt löp i dag. Undra varför...?
Passar det etniska ursprunget kommunisterna på nämnda publikation?

 
Ingen bild

Axel

11 februari 2017 19:53

@veritas
@licensbetalare
Vad anser ni båda om att inga kontroller av tv-innehav görs i invandrartäta områden? Helt i sin ordning tycker ni?

 
Ingen bild

Bo

11 februari 2017 21:43

Om journalisten förgripit sig på barnet betalade SVT?

 
Ingen bild

Veritas

11 februari 2017 23:28

@ Axel 11 feb 19:53
"Vad anser ni båda om att inga kontroller av tv-innehav görs i invandrartäta områden? Helt i sin ordning tycker ni?"
Svar: nej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards