thoralf

Direktlänk till inlägg 8 februari 2017

BESVIKEN

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 16:18

Jag har drabbats av besvikelse och sorg över hur vårt samhälle utvecklas. Ägnar några timmar, några gånger i veckan åt att dela ut information i Kalmar. Då möter man i vissa områden hur verkligheten ser ut. Hur många Muhammed, Ahmed, Haidari och liknande som bosatt sig i Kalmar. Man möts av hatiska blickar, framförallt från deras kvinnor när man befinner sig i ”fel bostadsområde”.


Jag blir både besviken och sorgsen när jag ser och upplever detta. Det sorgliga är att så få förstår vilken framtid vi håller på att skapa. Vi kan fullständigt glömma bort det välfärdssamhälle vi har skapat och som vi levt med under ca 50 år. Vårt samhälle kommer bli väldigt segregerat, motsättningarna kommer öka, klasskillnaderna kommer öka fort under det kommande decenniet. Skatteunderlaget kommer minska och bidragstagarna kommer öka. Med ökad segregation och klasskillnader kommer ökad brottslighet som ett brev på posten!


Sammanhållningen i samhället kommer krackelera, viljan att betala skatt och att göra rätt för sig kommer sjunka dramatiskt. Malmö är idag redan ett utmärkt exempel på detta. De kommande åren kommer flera eller många städer följa efter i rasande takt!


Hur kan människor vara mer intresserade av Bonde söker fru, Så ska det låta och alla andra lågkvalité underhållningar som SVT, TV3 och TV4 tillhanda håller snart varje kväll, än hur samhället försämras och krackelerar? Att så många människor i åldern 24 till 55 år kan vara så fullständigt ointresserade av sin egen pension och hur de skall få sin ekonomi att gå ihop när de blir gamla är häpnadsväckande. Det gör min otroligt besviken och sorgsen.


Att vi sedan har sju partier i regering och riksdag som inte bryr sig det minsta utan prioriterar all värdens befolkning före den svenska befolkningen är bisarrt. Att svenska folket inte reser sig mot dessa landssvikare är helt oförståeligt!


Att en så stor majoritet av svenska folket val efter val röstar för sin egen "utplåning" är helt sjukt! Att inte fler människor engagerar sig är väldigt bedrövligt! Tänker de överhuvudtaget?

 

Utöver detta är jag även besviken och sorgsen över en hel lång rad av andra saker men det tänker jag hålla för mig själv. Men det gör att man tappar lusten!


Kunde jag, skulle jag helst köpa en restresa till solen imorgon! Man kanske blir deprimerad av att inte få se solen på flera veckor. Vet inte om jag står ut till den 14 mars!


Islam är en politisk ideologi som måste stoppas i Sverige!

 



 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 februari 2017 16:37

Lyssna på Trekaffe från Swebbtv med Camilla Grepe från tidskriften Bright. Hon pratar om den våldsamma och antidemokratiska politiska ideologin islam.

Camilla Grepe återkommer hela tiden till att islam är en politisk ideologi. Hon pratar också om att när en kritisk massa uppnås händer allt i en rasande fart. Jag tror inte tillräckligt många svenskar har det klart för sig ännu. Det är för mig gammal skåpmat och något jag insåg för 20 år sedan.

Hur länge skall vi acceptera att vettvillingar såsom Fridolin, Löfven och Dinamarca injicerar detta dödliga gift i den svenska samhällskroppen?

Om inte islam och muslimer stoppas kommer inbördeskriget.
https://www.youtube.com/watch?v=tmjHqxMD9RE

 
Ingen bild

calle

8 februari 2017 16:38

jag har protesterat och torgfört mina icke pk.sympatier tack för att man ville upprätthålla svenska modellen är bara hat och ondska, man möter. så nu struntar jag i alla djäv-la dumhuvuden som är hjärntvättade. låt dom få leva i ett Sverige som går i konkurs. våld och kaos. arbetslöshet och nedskärningar.

hot upptejpa på min entredörr, förtal och köpar i hjulet hela tiden. men mest från etniska Svenskar. alla personer med utländs härkomst gillar mig. och tycker som jag också.

så detta land går nog inte att rädda. alltför många av de hjärntvättade pk-svenskar har fått så bra med bankernas utläning.
så de gillar nog vad 7 klövern skapat.
men en dag tar utöäningen slut och då finns det inga pengar i omlopp längre

 
Ingen bild

calle

8 februari 2017 16:43

historisk sett så har Svenskarna levt i fattigdom och hårt arbete. innan industrin skapade läneslvar så var det trälar. bara under 50.60.70.80.90 talet var det bra.

kanskr det blir som trumps usa. att bankerna tjänar pengar på att bygga upp Sverige på nytt. går väl inte att avveckla mer.
botten nås nog 2018. sedan uppåt igen. jobben flyttas till Sverige igen

 
Ingen bild

Gubben Svensk

8 februari 2017 16:44

Detta är globalisternas verk, till skillnad från nationalisterna!
Tidningarnas ägare styr chefredaktörer som sedan styr journalisterna. Dessa används som nyttiga idioter.
Känns som folk börjar vakna upp från dvalan och inser att det hela börjar gå fanders!
Media har medvetet fört folk bakom ljuset och svalt lögnerna och mörkningarna!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 februari 2017 16:48

Jo, man kan bli förtvivlad ibland. Men ett gott tecken är aktiviteten runt Peter Springare. Hoppas att det föder ännu mera aktivitet och uppvaknande för flera..

 
Ingen bild

crille

8 februari 2017 16:50

Ja du Thoralf! Inte blir man glad när man tänker på hur det kommer att se ut om bara något år.
Oroa mig inte bara för min pension, tänker mer på mina barn p barnbarn. Mår faktiskt dåligt när jag vet att det aldrig blir som fet var förr

 
Ingen bild

bengt malmberg

8 februari 2017 16:51

Hej Thoralf. Jag känner samma som du och tom vaknar mitt i natten med ångestkänslor över vad som händer

 
Ingen bild

AWSvensson

8 februari 2017 17:06

128331 har via facebook visat sitt stöd för Peter Springare nu senast ,se det som att lavinen kommit i rullning o förhoppningsfullt sopar undan alla dessa destruktiva samhällsfientliga politiker o media.

 
Ingen bild

norrsken

8 februari 2017 17:13

”Göteborg borde klara sig utan Stockholmsmiljarder”

– Jag förstår att glesbygdskommuner med stora ytor och lite folk behöver hjälp. Någon form av utjämning behövs.
Men att storstadskommuner som Göteborg och Malmö får stora tillskott känns helt felaktigt.
De borde vara bärkraftiga på egen hand, säger Lotta Edholm.
Enligt statistik från SCB får Malmö 4,5 miljarder kronor och Göteborg 2,5 miljarder kronor.

Finansborgarrådet Karin Wanngård (S) håller delvis med om kritiken:
– Det skatteavtal som gjorts upp mellan Malmö och Köpenhamn kan diskuteras.
Att bo i Malmö och skatta i Köpenhamn är ett märkligt upplägg. Vill vi verkligen vara med och betala för det
http://www.svd.se/l-goteborg-borde-klara-sig-utan-miljarder-fran-stockholm/om/Sverige

 
Ingen bild

T

8 februari 2017 17:16

Vet hur det känns,,, äter upp en innifrån o små glädjeämnen uppslukas av en inre sorg 😢

 
Ingen bild

Tony

8 februari 2017 17:18

Anledningen till att sådan program som bonde söker fru
och liknande är just för att hålla folket utanför verkligheten
därför finns fördumnings TV.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 februari 2017 17:40

En fårskock i regeringen som satsar våra skattepengar på en större skock analfabeter helt gränslöst är ingen bra kombination.
Att tro att problemen försvinner om man öser pengar över denna grupp samtidigt som man pissar på oss som bidragit till att bygga upp landet är helt sanslöst och ett fruktansvärt svek av politiker under decennier.

 
Ingen bild

X

8 februari 2017 17:41

Man kan bara spekulera i svenskens destruktiva självskadebeteende.
Sjunkande begåvningsnivå?
Tilltagande feghetsbeteende kombinerat med ängsligt flockbeteende?
Eller mental låsning framkallat av någon drog myndigheterna tillsätter i dricksvattnet?
Det blir väl en uppgift för framtidens forskare att reda ut varför vi begick kollektivt självmord.
Apropå resa så blir det en sådan, enkel, när möjligheten finns... 😀

 
Ingen bild

RobertSt

8 februari 2017 17:49

"...röstar för sin egen "utplåning" är helt sjukt!"
Jo, de flesta kommer att ångra sig när det är försent. Visst, repatriering borde ju vara en lösning, men det är 'osvenskt', så det lär bli bidragsindragningar, krav på arbete och minskad anhöriginvandring istället. Vi har ju bara sett början till detta.

 
Ingen bild

Hacke

8 februari 2017 18:03

Ett tips Thoralf i tvivlets stund. Läs svensk mainstreammedia, lyssna på kändiseliten och Löfven. Då får du genast ”klart för dig” hur enastående bra det står till med landet och dess folk. Det återstår i princip bara några små utmaningar som ska justeras annars är det snudd på paradiset.
Skämt åsido. Önskar jag kunde muntra upp dig med åtminstone någon liten ljusglimt i det svenska beckmörkret. Men tyvärr är jag inne i samma tankebanor som du. Hur ska det under överskådlig tid gå att få ordning på landet igen efter 50 år av tilltagande vanstyre? Jag ser faktiskt inga utsikter för det även om sd skulle få egen majoritet 2018.
Men vad som helst, vi får aldrig ge upp kampen och tron att det åtminstone går att vända. Tillsammans är vi starka och växer dessutom obönhörligt hela tiden.

 
Ingen bild

B i halmstad

8 februari 2017 18:14

Samma är situationen i min hemstad Halmstad.
Mullor i hijab och tajta byxor är vanligt syn när man går igenom stan.
Synd att du inte är kvar i riksdagen, Thoralf.
Du gör ett bra arbete för Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Pepparholm

8 februari 2017 18:14

Vi har inte "egna" riksdagsmän. Vi röstar på ett parti där eliten av betalande partimedlemmar har valt ut dem som ska stå på sedeln. Dessa träffar inte folket på hemmaplan. De träffar den lokala partieliten. Läs boken om knapptryckarna.

I UK, om jag är riktigt underrättad, så väljer man lokalt sin egen parlamentsledamot. Han/hon finns tillgänglig för frågor och råd på hemmaplan nästan varje vecka, även om du kanske röstat på någon annan. Då kommer man i varje fall närmare demokratin än i Sverige.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 februari 2017 18:24

Jag förstår inte en sak !

Nu vill regeringen att invandrarna ska återvända men är det inte längre så att dom med 100 procents säkerhet blir avrättade hemma ?

Hur blir det med dom som kommer i år ?

Ska dom också bjudas in för att söka asyl och därefter erbjudas hemresa ?

Besviken Thoralf !

Det är en känsla av många andra som man har.
Politiker som ursäktar sig med : Om vi hade vetat att det skulle bli så här hade vi aldrig låtit så många komma hit. Borg t.ex
Politiker får inte vara så inkompetenta.
Folk blir mördade i mängder idag för att idioterna "inte kunde veta" !
Att jämföra dom med höns är bra taskigt mot hönsen !
Mord och bränder var eviga dag.
Hur mycket mer brinner det idag mot på 70-talet. Finns det statistik på det ?

 
Ingen bild

Thor

8 februari 2017 18:32

Drog i stort sett samma innehåll för en bekant igår. Vi var så småningom överens och att anledningen till att det får rulla på är att majoriteten är förslöad av att trots allt än så länge ha det ganska bra. Drför måste det tyvärr bli sämre innan det kan bli bättre. Hoppas bara att det inte blir för sent.

 
Ingen bild

Classe

8 februari 2017 18:41

Vad gör du för att hjälpa dessa människor som flytt från krig och elände? Jag har ännu inte sett någon form av empati eller medlidande från din sida. Tycker detta är tragiskt. Sluta hata.

Thoralf Alfsson

8 februari 2017 19:06

Fråga istället vad t.ex Saudi Arabien gjort för dessa flyktingar!

Varför skall Sverige ta emot allt elände och till på köpet islamiseras? Islam är en politisk ideologi! Men det har du uppenbarligen inte förstått.

Din kommentar tyder på att du är en naiv godhetsnarkoman eller ett pundhuvud!

 
Ingen bild

K

8 februari 2017 18:42

Håll ut!!!Du har till 100 procent rätt! Snart måste de flesta inse hur det står till i Sverige. 10 miljoner människor är för mycket för landet. I runda slängar en miljon måste åka hem. Då lättar trycket på skolor, sjukhus, rättsväsendet etc.

 
Ingen bild

Didrik

8 februari 2017 18:43

Dom har verkligen dålig attityd, nysvenskarna.
Ett tidigare trevligt bostadsområde förvandlas
snabbt till slum. Det första som händer är fimpar
överallt, felparkerade bilar, gap och skrik.

 
Ingen bild

Mats Svensson

8 februari 2017 19:16

Kan inget annat än hålla med dig Thoralf !!

 
Ingen bild

Anneli

8 februari 2017 19:34

Håller med dig fullständigt Thoralf. Man blir bestört och ledsen och det är skrämmande med en framtid som vi inte har. T.o.m i det här samhället där jag bor har det kommit en massa invandrare som går omkring klädda som om vi skulle bo i Saudiarabien,. Det är slagsmål och många blänger när vi möts, precis som om dom undrar vad jag har där att göra. Mitt samhälle som jag bott i hela mitt liv och där jag inte törs gå utanför dörren ensam då mörkret börjar skymma på. Detta är för oss alla en skrämmande verklighet i vårt samhälle och som tyvärr inte blir bättre

 
Ingen bild

Hood

8 februari 2017 19:42

Sveriges befolkning röstar och betalar för sin egen undergång.

 
Ingen bild

?Sanningen

8 februari 2017 19:43

Om Classe, tror helt enkelt att Classe vill dig illa. Var har hans alla har lika värde tagit vägen kan man undra?

Ta en paus Thoralf, gå ut och sparka på trädet. Även om trädet inte gjort något så delar du med dig av förtvivlan.

 
Ingen bild

Mattias R

8 februari 2017 19:52

Thoralf Alfsson
Onsdag 8 feb 19:06
Men snälla Thoralf. Sverige har bara tagit emot en liten liten del av världens flyktingar. Och vårt land håller inte på att islamiseras, vart har du fått det ifrån? Hur ser den här islamiseringen ut?

Thoralf Alfsson

8 februari 2017 20:18

Mattias R

För några dagar höll du med mig i min kritik mot Stadsbiblioteket där muslimer hade "hijabdagen" och dessutom propagerade för islam med bland annat kritik mot kristendomen, vår religion!

Du får vara hur naiv som helst det är inte mitt bekymmer! Men jag är vare sig naiv eller blind. Jag ser vad som pågår i vårt samhälle och i Kalmar.

Men du menar kanske att antalet muslimer inte ökar för varje år i Kalmar?

För varje muslim som bosätter sig i Kalmar så ökar islamiseringen! Det är bara en tidsfråga innan det kommer krav på Kalmar kommun att peka ut en lämplig tomt för en moské.

Skall jag gissa på några platser? Tallhagen, Berga Centrum eller Oxhagen. Detta är sunnimoskén. Sedan blir det även en shiamoské i Smedby.

Om du inte ser islamiseringen är du mer än blind och döv.....

 
Ingen bild

Tony

8 februari 2017 20:10

Du Classe:

Tycker inte du själv att det något märkligt med dom
som du säger har flytt från krig? 80-90% är unga friska
pojkar, men kvinnor flickor och barn drabbar inte kriget dom?

Thoralf Alfsson

8 februari 2017 20:19

Dessutom reser de tillbaka till det land de flytt ifrån så fort det fått PUT eller TUT!

 
Ingen bild

X

8 februari 2017 20:56

I vänsterliberalernas drömland skyddas skolor med väktare och taggtråd, snöskottning kräver skyddsvästar, akuten i mångkulturella Malmö har insläpp via väktare, en generell accelererande våldsspiral m.m m.m
---
Varför flockas muslimer till det kristna Europa? Varför inte söka asyl i något muslimskt land?
Eller är det krig i alla muslimska länder...?
Bidragen som lockar...?
---
(Glöm inte att avanmäla TV-innehav).

 
Ingen bild

ire red

8 februari 2017 21:03

Svenska folket har sovit ända sedan 70 talet, pga att de inte haft något inflytande i samhället. Hade vi haft folkomröstningar hade Sverige varit ett annat land i dag.

 
Ingen bild

calle

8 februari 2017 21:10

det otäcka är att ungdomar har tillgång till handgranater, automatpistoler, automatvapen. dras in i knarkligor och måste sälja till skolkamrater och bekanta. det förvaras ju knark i mopeddäck, cykeldäck och miltära hitsmugglade vapen i källarföråd, skogsdungar, i bilar

när som helst kan en knark påverkar 16 åring får för sig att testa sin nya automatkarbin i ett köpcentrum.....

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 februari 2017 21:11

Är det verkligen värt att lägga arbete på Mattias R längre ?
Han hör ju till dom trögfattade.

 
Ingen bild

Leif W

8 februari 2017 21:20

Lägg ned de Islamiska friskolorna, men varför gå ut ur Svenska Kyrkan? Som motpol till islamiseringen i Sverige så behöver vi en stark Svensk Kyrka med många medlemmar! Låt oss i Sverige i första hand hjälpa de förföljda kristna som söker asyl.
De flesta svenskar har varit otroligt gästvänliga och visat hänsyn mot asylsökanden, men nu känns det som i det svenska ordspråket Òtack är världens lön`. Vädjar till samtliga boende i Sverige att samarbeta med våra myndigheter så att vi tillsammans får stopp på våldet och kriminaliteten för att bygga ett bättre Sverige.
Det skulle vara intressant att se på statestik vilken religions tillhörighet, och för den delen också ateister, som är representerade i olika områden i Sverige.
http://www.brightmagasin.se/

 
Ingen bild

calle

8 februari 2017 21:22

det jag hoppas på nu är det kommer finnas elström, mat i butiker, vatten och varmvatten, värme i bostaden. internet och kollektivtrafik. och arbete och inkomst. sjukvård, resten av välfärden kommer nog försvinna för de flesta.
och att man hinner ta skydd, när kriminella skall nöjes skjuta från balkonger och bilar.

 
Ingen bild

Peter

8 februari 2017 21:32

Lite märkligt också att det inte uppmärksammas mer att det finns betydande stora områden i Syrien där INTE krig råder, varför flyr och flyttas inte det syriska folket dit? Där hade världens länder och FN kunnat ta emot dom som drabbats med enkla medel. Syrien är inte unikt i detta , så ser de flesta länder ut.
Övriga som rör sig mot Europa och bara "flyr" för att få en enklare vardag borde behovsprövas innan inresa sker. Sverige först!

 
Ingen bild

calle

8 februari 2017 21:54

peter 21.32

planen är att skapa flyktingströmmar till rika länder i väst, som sedan måste låna av de stora investmentbankerna för att försörja alla.
på sikt skall det skapas en global låglöneklass som skall stå med mössan i hand, alla länder skall väl bli lika fattiga. och så skall det väl vara en rik sfär i varje land som fixar gränslandet till makteliten. nwo

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 februari 2017 22:02

Mattias R Guldfågeln ökar snart sin produktion

 
Ingen bild

Observer

8 februari 2017 22:06

Jag är mest förvånad över att ingen grupp har försökt lyfta ut regeringen från riksdagshuset eftersom ingen skulle stoppa dem!

 
Ingen bild

Christer

8 februari 2017 22:09

Håller med dig Thoralf, ibland ser de jävligt mörkt ut. Stunder av optimism, som t.ex stödet till polisen Peter Springare, följs av det djupaste mörker. Såg Youtubeklippet från Riksdagen där Löfven fick en fråga från en orolig judinna som undrade vad regeringen gjorde för att skydda den judiska befolkningen i Malmö. Löfven delade inledningsvis hennes oro, men förklarade att dom hade stark motvind i och med att det fanns ett parti numera i Sveriges Riksdag med nazistiska rötter. Man såg Magdalena Andersson sitta och nicka bifall i bakgrunden.
Min oro är inte i första hand Löfvens retorik för att för sjuttielfte gången försöka brunsmeta SD. Nej oron sitter djupare, och det är den fundamentala oförmågan att blunda för sanningen. Det som hotar den judiska minoriteten i Malmö (och i Sverige) är endast islam, och i förlängningen det socialdemokratiska partiet. S är nära lierat med olika företrädare för Muslimska Brödraskapet. En organisation som förhoppningsvis snart kommer att terrorstämplas. Orkar inte räkna upp alla ormar som åtnjutit lön o feta arvoden via skattemedel, men med Mehmet Kaplan, Yasri Khan och Abderizak Waberi får det räcka.

 
Ingen bild

Mormor

8 februari 2017 22:22

Det är exakt så jag känner: "Jag har drabbats av besvikelse och sorg över hur vårt samhälle utvecklas." Jag brukar titta på kroppsspråket hos de svenskar som ibland irrar sig till mitt bostadsområde. De ser ut som slagna hundar. Så annorlunda än den välklädda och självsäkra aristokratin som härskar här. Kvinnorna tittar ofta fientligt eller föraktfullt på mig. Även deras barn. Männen tittar bort. Vet ej varför, kanske för att jag har blont hår, kanske tycker de att jag inte ska vara där. Jag bara undrar: I vilket område i Sverige tillåts mina barnbarn bo när de är stora? Finns det någon plats för dem eller måste vi alla flytta innan dess?

 
Ingen bild

Friholt

8 februari 2017 22:25

Det påstås att tjuvjakten ökar. Undrar om det också gäller vildsvin?

 
Ingen bild

SD 2018

8 februari 2017 22:31

Thoralf, Tack för du finns, Vi läsare på bloggen får inte glömma att tidningen Barometern förleder , förskönar verkligheten varje dag. Hjärntvätt från SVT. Till "Mattias R" vill jag säga : " må du brinna och plågas i helvetet när din tid är över!" ! Och Tiill " Classe " , Tomma tunnor skramlar mest .

 
Ingen bild

Patrik

8 februari 2017 22:40

Är du klok så lämnar du du statskyrkan snarast ! Säg även upp SVT licens och tidning .rösta SD och var lycklig resten av ditt liv !

Thoralf Alfsson

8 februari 2017 23:33

Om det ändå vore så enkelt!

 
Ingen bild

Björn

9 februari 2017 01:07

Vad jag undrar över, är hus ska SD kunna få ordning på det här landet igen. För att kunna få någotsånär ordning så behövs en klar egen majoritet i nästa val. Och det tror jag inte att de får.
För att sen börja kunna föra en politik som behövs för att få ordning på landet behövs en ordentlig upprustning av både polisväsende och kriminalvård. Och där har man ju redan idag problem med rekryteringen.
Även ett utträde ur EU är nog nödvändigt, för jag gissar att EU nog inte godtar de åtgärder som skulle behövas.
Så, det är lätt att deppa. Men vad ska man göra? Landet skulle nog behöva en statskupp. Är rädd för att vi snart har ett muslimskt parti som ställer upp i val.

 
Ingen bild

s29

9 februari 2017 01:29

Tyvärr så måste vi ner i fattigdom och misär innan "flygtingar" flyr tillbaka, innan Ipodfördummade tonåringar måste skaffa sig egenproducerad fantasi och realism samt innan övriga PK fördummade inser att inget är gratis.Vad vi realister kan göra är att bibehålla vår hälsa bunkra upp och förbereda oss.Krachen kommer.Det nya EUROPA som följer kommer att präglas av nationalism och fattigdom,men även hopp.

 
Ingen bild

Veritas

9 februari 2017 03:36

En efter en vaknar svensken upp ur den politiskt korrekta hypnosen. Allt fler svenskar tvingas smaka på mångkulturella företeelser som dom inte tycker ett dugg är berikande. Iofs så går det långsamt, men glöm aldrig. I sep/okt 1989 trodde ingen att Muren skulle falla i början av nov det året. Ändringar kommer i bland blixtsnabbt; och till slut når svenska folket en viss punkt, där den breda massa vaknar upp. Östtyskarna fixade det, det gör vi svenskar också. För varje visselblåsare typ Peter Springare, som kommer ut med fakta ur verkligheten, för varje sådan visselblåsning kommer det svenska ”Murfallet” närmare och närmare. / SD 2018

 
Ingen bild

Mattias R

9 februari 2017 06:12

@thoralf
Ja och det är inte så märkligt, religiös propaganda i utställningsform har inte på ett bibliotek att göra. Det var ett riktigt lågvattenmärke.

Men det har ju inget med islamisering att göra, snarare en ansvarig på kommunen som inte haft koll. Nog så dåligt det.

Vi har haft uppe frågan om religionsfrihet flera gånger här, känns inte som att vi ska ge oss på det igen.

Gubben o Gumman
Onsdag 8 feb 22:02
Ökad produktion är väl bra saker? Skapar både arbetstillfällen och genererar inkomster till staten. En win win situation.

Thoralf Alfsson

9 februari 2017 07:43

Så propaganda för islam är inte en del av islamiseringen? Det får du gärna förklara!

 
Ingen bild

Hamza Bey

9 februari 2017 06:20

Merde!
Så otroligt mycket rädsla, inskränkthet och hat i den här bloggen.

Thoralf Alfsson

9 februari 2017 07:44

Tål du inte kritik av islam!

 
Ingen bild

Leif W

9 februari 2017 06:24

Tack Thoralf, du gör ett fantastiskt arbete!!

 
Ingen bild

Mattias R

9 februari 2017 06:48

SD 2018
Onsdag 8 feb 22:31
Just det är jag inte så orolig för.
Johannes 14:6

 
Stefan K

Stefan K

9 februari 2017 07:25

Jag känner igen din beskrivning av vuxna människor som kan allt om dokusåpor och sport, men som är totalt okunniga om det som sker i landet Sverige.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Mahmoud

9 februari 2017 08:58

@Hamza Bey
Kom och hälsa på mig på Risingeplan i Tensta ska du få se på ÄKTA inskränkthet och hat, mannen!

 
Ingen bild

Mattias R

9 februari 2017 10:12

Thoralf Alfsson
Torsdag 9 feb 07:43
Nej Thoralf, sådana här broschyrer för oss inte närmare islam än vad Jehovas vittnens "vakttornet" eller "vakna" för oss mot kristendomen. Det enda det gör är att möjligen skapa viss irritation, och det främst för bekännande kristna då det i bäggee fallen innehåller direkta felaktigheter. Men någon påverkan på samhället kan jag inte se. Vari ser du den?

Thoralf Alfsson

9 februari 2017 10:19

Hijabdagen på stadsbiblioteket syftade till att normalisera slöjan. I mina ögon handlar det om islamisering och jag tror de flesta delar min uppfattning!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 februari 2017 10:31

Mattias R: Det finns alltid olika sätt att se saker på vid tex överraskningssex är säkert ena parten ganska nöjd.....
Hur friskt det sedan är är en annan sak

 
Ingen bild

Viveka

9 februari 2017 13:59

Att misströsta är kontraproduktivt. Prata med alla hur Ni känner och visa på exempel hur det står till i landet. Jag har sagt det förr; utlänningar har bättre rätt till välfärden än svenskar. Har en närstående som inte har råd att gå till tandläkaren medan illegala invandrare går gratis (ja fr 50 kronor per gång). Ett svek utan all like Det är viktigt att vi pratar med vänner och bekanta och även obekanta även om det kanske kan kännas obekvämt när det gäller vissa. Rak i ryggen och säg din mening. Till slut töms ketchupsflaskan allt snabbare. Det är inte endast i val som man kan förändra. Många människors protester är en annan väg. (se på Rumänien, Polen osv. osv. När går vi ut på gatorna för att protestera?

 
Ingen bild

Ludvig

9 februari 2017 16:27

Nu ska det visst gås omkring med toppluvor för att demonstrera mot Trump och hans kvinnosyn. Det vore mer behövligt att demonstrera mot den kvinnofientliga religionen islam.

 
Ingen bild

Hamza Bey

9 februari 2017 17:17

@Ludvig; Du syftar förmodligen på Mothers of Odin, som är en reaktion mot Soldiers of Odin - rasistiska, kvinnofientliga män i grupp, som de inte vill bli skyddade av.

 
sunken

sunken

9 februari 2017 22:36

Vi har all anledning att vara missmodiga, Är vi ärliga mot varandra så förstår vi också att allt kommer att bli värre. Invandringen fortsätter med höga tal som i sin tur föder mer av våldtäkter, sämre välfärd och allt annat elände. Realistiskt kommer SD aldrig att få egen majoritet och har inget partiprogram för att kunna hantera en sådan situation. Först när allvarliga skador på samhällskroppen inträffar, är allt redan för sent.

http://http:s

 
Ingen bild

Mojo

9 februari 2017 23:35

Henna,hamza och alla ni andra som ifrågasätter eller vill föra en diskussion med Thoralf: Du är arrogant,spydig,attackerar dom som inte håller med och ditt hat kan man ju bara fundera över. Du vänder frågor mot den som frågar,ger inte ett svar utifrån vad frågan defacto handlar om. Skulle gärna möta dig i en debatt men det går inte eftersom du bara tror på attack, eller hur. Har jag fel ? Svara då genom att ge en vettig förklaring till varförjag har fel,inga tasksparkar tack.

 
Ingen bild

tinna

10 februari 2017 15:50

Jag läser inte din blogg, har tyvärr ögnat igenom delar av den. Detsamma gäller den trycksak du har lämnat i min och mina grannars brevlådor idag/igårkväll. Igår kom info.blad ifrån sd och jag mejlade naturligtvis och påtalade att det står på min brevlåda att jag undanber mej gratisreklam och gratistidningar. Detta har hittills (4 år) respekterats av alla utdelare, utom sd.
Väldigt dåligt av ditt parti och av dej att inte bry dej om dina medmänniskors önskningar! Det handlar om något så simpelt som respekt. Jag hoppas detta inte händer igen.

Thoralf Alfsson

10 februari 2017 18:48

tinna

Nu är det så att politisk information inte är vare sig gratisreklam eller gratistidningar utan samhällsinformation.
Den får därmed även delas till de med skylten ej reklam.

Vill du undvika detta skall du även ha en dekal som säger "Ej samhällsinformation".

Den bör du sätta upp så snart som möjligt då vi kommer återkomma flera gånger innan valet 2018.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards