thoralf

Direktlänk till inlägg 8 februari 2017

TINO TOPPAR

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 22:56

Boken Massutmaning toppar flera nätförsäljningslistor. Nu kan till och med media inte längre undvika att ta upp boken. Idag var Tino Sanandaji inbjuden till StudioEtt för en intervju. Tino bet ifrån bra när programledaren försökte angripa Tino.


StudioEtt:s rubrik på inslaget är minst sagt missvisande ”Stor kritik mot Tino Sanandajis nya bok”. Men ändå så köper väldigt många boken, till och med så många att den toppar flera försäljningslistor.


Som vanligt så försöker SR misskreditera Tina Sanandaji och hans bok. Den är ju inre politisk korrekt. För att göra det har SR kallat in professor Stefan Jonsson från Linköpings universitet. Tino Sanadaji beskriver Stefan Jonsson enligt följande på sin Facebook.


”Kritiken är av professor Stefan Jonsson. Sveriges Radio talar inte om att han är en marxistisk litteraturvetare som försvarat Sovjet och skrivit essäer om "kamrat Lenin". En övernattad marxist slår fast att jag är extrem och att invandring är lönsam.”

 



PS


SD Calmar har årsmöte på söndag den 12 februari  klockan 15:00. Alla medlemmar i vår kommunförening är välkomna. Tänker du komma är vi tacksamma om du anmäler det på kalmar@sd.se eller ringer mig på 072-5179099.  

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 februari 2017 23:26

Tino är nationalekonom.

Stefan Jonsson är professor i etnicitet vid Linköpings universitet.

Varför inte också bjuda in en höjdhoppsinstruktör eller en rörmokare? Den där fåntratten Stefan Jonsson är en skamlös aktivist och borde aldrig ha bjudits in.

Bjuder på en annan fåntratt som inte hörts av på länge.

https://www.dailymotion.com/video/x3tvu7u_arnstad-borlange_news

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 februari 2017 00:25

Snart ur en korkad statsministers mun?

-De flesta kirurger(döda eller levande)som flyr från krigets Syrien är egentligen ingenjörer och adjunkter.

Ni skrattar ni.

 
Ingen bild

Observer

9 februari 2017 00:45

Jag vill att kommunisterna som förstört public service och vårt lands demokratiska process hämtas och slängs i fängelse dagen efer SD vunnit valet 2018.

Thoralf Alfsson

9 februari 2017 07:30

Inte ett demokratiskt förslag. Däremot skall vi berätta hur de förstört vårt land

 
Ingen bild

s29

9 februari 2017 01:01

Sverige ÄR fantasktiskt,det är lättare att bli välbetald proffesor,rikspolischef,statsminister än rörmokare.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

9 februari 2017 02:25

Från Ledarsidorna: "Det finns en anledning till varför de flesta samhällen har lagar och rättsapparater. Hade människan varit genomgående god hade dessa inte behövts. Men det gör de. "
Intressant men sant. För de som vill grotta ner sig rekomenderar jag läsning av Xenofons, om det nu var hans, bok om "De tiotusendens återtåg". Där får vi veta hur den grekiska demokratin fungerar i praktiken. Demokrati=är bra internt. Mot främlingar råder att den som är starkast kan göra som den vill.
Det fanns ingen lag förutom Solons utan den starkas rätt gällde. Ingen skam i att plundra människor om ditt svärd var det vassaste.

"Poliser behöver inga universitetsexamina eller treåriga utbildningar."
När polisen var kommunal rekryterades de från den lokala atletklubben i min hemstad. Stora och starka höll de ordning på stan. Ingen käftade emot Julita Lasse.

Jag tycker sr´s journalist sköter sig bra. Tino är inte bra på att prata för sin sak. Bättre på att skriva.

Citat Lotta Gröning: "Polisen går ut och pratar om hur de upplever problemen". Fakta blir till upplevelse

Och självaste stassminstern har åsikt om Sprängares redovisning. Vill bara passa på att erinra om att stassminstern ännu inte yttrat sig över IKEA-morden. Det är bara tre politiker som gjort det. Jimmie Åkesson, Söder och en miljöpartist som undrade över vilken IKEA-kniv som användes.

Repatriering av invandrare kommer inte att fungera.
Före beslutet att alla från Syrien skulle få PUT låg andelen asylsökande med verifierad identitet på några få procent. 95% var av okänt ursprung. Hur ska dessa kunna "skickas hem". Vart då?


Tack till dig Thoralf för att du låter så många skriva vad de tycker. En lite men nödvändig ventil.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

9 februari 2017 02:35

Tack Cosmic Debris för Arnstadinslaget. Det är alldeles för lite av honom numera. Något ska man väl att glädjas åt.

Gilla den här:
https://nyatider.nu/video/vavra-suk-pa-svt-mot-henrik-arnstad/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 februari 2017 02:41

Ted Ekeroth på Aftonbladet.

”Jag har under en längre tid noterat en förskjutning i argumentationen från riks i en allt mer liberal riktning. Det har pågått ett tag nu. Jag är inte emot att prata med de andra, men det finns en risk att man tappar kompassriktningen ifall man är allt för inriktad på att nå regeringsmakten.”

”Jag får hoppas ni inte tappar spåret i så fall, och gör en "miljöpartiet". SD lär bara få en chans, viker vi ner oss är 30 års arbete kört”,

”SD lär bara få en chans,”



Jag instämmer. Om SD inte uppfyller de förhoppningar SD-väljare ställer på partiet, kommer Mp:s ras att framstå som en mild bris och botten kommer att gå ur SD. Tålamodet kommer att vara begränsat om man märker att partiet går i en ”liberal riktning”. Jag är övertygad om att 99,9% av dem som röstar på SD gör det på grund av att det förts en katastrofal och skadlig invandringspolitik.

Det SD måste göra om de får makten är att påbörja repatriering av dem som lever på bidrag och har PUT. Återkalla även alla PUT som givits på falska grunder. Det måste också göras skillnad på utnyttjandet av välfärdssystemet om man inte är svensk medborgare. Svenska medborgare skall ha högsta prioritet och full tillgång till systemet. Skrota även det djupt orättvisa äldreförsörjningsstödet.

Den politiska ideologin islams utbredning måste stoppas genast, om landet ska gå att rädda.

Förbjud politisk slöja på arbetsplatser och skolor, Förbjud halal. Förbjud även importerad obedövad halal (Läs: besinningslöst djurplågeri). Vår rätt att slippa politisk mat är ljusår överordnad deras rätt att kräva det. Byggstopp för politiska moskéer. Förbjud hotfulla och på arabiska framförda ordningsstörande politiska böneutrop. Förbjud all utländsk finansiering av muslimska politiska lokaler.

Klassificera islam som en politisk ideologi och inte en religion. Har man ambitionen att förändra ett samhälle in i minsta detalj är man en politisk ideologi. Punkt slut. Behandla dem som vilket nazistiskt eller kommunistiskt parti som helst.

Accepterar man inte detta åker man genast hem till öknen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/6Gx5W/intern-kritik-mot-akessons-strategi

 
Ingen bild

Sverigevän

9 februari 2017 03:21

Han tycks vara en svenskfientlig invandrare som vill mästra oss svenskar. Skicka honom dit han kom ifrån.

 
Ingen bild

Veritas

9 februari 2017 03:42

Det är så bra att vi steg-för-steg får reda på vilken ringhörna dom RIKTIGA nazisterna finns i;
http://nyheteridag.se/manifestation-om-kristallnatten-utestanger-judar-i-umea-vidrigt-och-historielost/
Vänsterstollar/feminister är tvättäkta fascist & nazist svin!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 februari 2017 08:35

Fredrik Önnevall
Godhetsaposteln eller ska vi kalla honom Jesus tycker att han kan ställa sig över svensk lag.
Att tänka med hjärtat är en kvinnlig egenskap och största orsaken till att Sverige börjar bli "vilda västern".

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 februari 2017 09:03

Stefan Jonsson, troligen en av gårdagens vänsterextremister. Var finns de andra och vart hamnar dagens Vänsterextremister..? Stenar byts med stigande ålder ut mot lögner och propaganda..

 
Ingen bild

Hacke

9 februari 2017 09:10

Alltid lika förutsägbara Stasiradion. I vilket annat sammanhang presenteras en bok på detta vis? Naturligtvis enbart då handlar om regimkritiker? Vore det inte mer naturligt att Tino och kommunisten fick mötas direkt. Dessutom puffade man för ännu en politruk som ska såga, trumvirvel… Sarnecki!
Men för var dag blir det bara mer och mer genomskinligt med public servicepropagandans förtvivlade fäktande mot oppositionen. Inte bara Tinos bok gör braksuccé. Har det f ö någonsin hänt att en samhälls-/nationalekonomisk bok toppat en bästsäljarlista? Samtidigt är också Springares utspel en viral succé där facebookgruppen stormar fram mot den absoluta toppen. Det är närmast underhållande att se hur msm försöker bemöta dessa fenomen på sitt alldeles speciella sätt. Förhoppningsvis kan det vara en bra ögonöppnare för de som ännu inte förstått medias roll i demokraturen. Tydligare än så här kan detta ömkliga skådespel knappast bli.

 
Ingen bild

Christer

9 februari 2017 09:44

Jag tänker ibland på det tandlösa svenska rättssystemet som skall hantera all grov brottslighet från framförallt ett importerat kriminellt klientel från MENA. Vårt demokratiska rättssystem, med höga beviskrav och oftast löjligt låga straff, har placerat sig själv i ett fruktansvärt underläge. För att en muslim skall acceptera vårt rättssystem så måste hotet från samhället vara större än hotet från den egna stam/klankulturen. Alltså - Det måste kosta mycket mer att vara kriminell och vägra medverka vid en rättegång, att ta tillbaka eller ändra sitt vittnesmål. Men säger vän av ordning: Att gå emot sin egen klan kan innebära att man blir skjuten/mördad! - Just det, och det är här som den verkliga utmaningen ligger. Hur ska det svenska samhället trumfa det? Att samhället skulle skjuta dom 2 gånger?
Jag tror att samhället i första läget måste, via utökade muskler göra klart vad det är man riskerar om man är kriminell medborgare i detta land. Man ska veta att man riskerar att få: 1. Sitt svenska medborgarskap upphävt. 2. Där repatriering inte är möjligt p.g av att ursprungslandet inte vill kännas vid sina f.d medborgare, så skall: 3. Förhandlingar med det landet inledas. Där skall ekonomisk kompensation ges till både landet och den i Sverige icke önskvärda individen/familjen vid repatriering. - Money talks! Blev detta svensk lag, och allmänt känt så tror jag det skulle få en avskräckande effekt från att både deltaga i kriminella nätverk, och att försöka strula när man är föremål för rättsstatens åtgärder. Jag tror nämligen att den kriminelle måste inse att hans leverne i Sverige innebär en stor risk för honom. Endast detta skulle få individen att inse faran med att vara kriminell i Sverige. Svenska myndigheter måste vara starkare än muslimsk stam/klankultur!

 
Ingen bild

SD-väljare

9 februari 2017 09:53

@Thoralf

Har SD tittat på hur en SD-regering skulle kunna gå tillväga för att gräva djupare i vad som hänt i Sverige de senaste 30 åren? Skulle vara upplyftande med en rejäl genomlysning och räfst i Sverige så att det dåliga verkligen hamnade på pappret.

 
Ingen bild

Niklas R

9 februari 2017 09:55

@Veritas
Ummm... nazister är per definition socialister. Och socialister är per definition antisemiter eftersom judarna sågs som det näst största hotet efter klassfienderna av Marx (eftersom han var skyldiga olika judar massor av pengar som de hade mage att kräva tillbaka).

Så nazism och kommunism är två sidor av samma mynt.

 
Ingen bild

Stefan A.

9 februari 2017 10:09

Dålig timing för TU,s (tidningsutgivarna) kampanj "vi pixlar" samtidigt som en av deras värsta underhuggare står inför rätta just för att ha åsiktsregistrera, hänga ut och skandalisera en 70- åring....

 
Ingen bild

Veritas

9 februari 2017 10:41

@Niklas R
Helt överens med dig och det var ungefär det jag skrev också. Underförstått att vänsterstollarna inte erkänner att dom är fascister! Det är bara fram och baksidan på myntet som skiljer sig. Den tredje sidan, insidan har dom gemensamt.

 
Ingen bild

Hacke

9 februari 2017 11:07

Precis Stefan A. Således har inte en endaste representant för mainstreammedia följt eller ens uppmärksammat denna viktiga och unika rättegång som möjliggjorts genom insamlade medel från allmänheten.
Saltsjöbadsandans olika former lever i högönsklig välmåga och mörkningsindustrin drar ner byxorna på sig själv – igen och igen och...

 
Ingen bild

Ölandsbonde

9 februari 2017 11:45

Utanför ämnet, men ändå innanför. Mycket bra inlägg av "den arga utlänningen". På engelska.

https://acidmuncher.wordpress.com/2017/02/08/feminist-trump-satire-goes-viral-but-the-feminist-is-a-massive-hypocrite/

 
Ingen bild

calle

9 februari 2017 12:07

Sverige nu är som Iran och Libanon var innan dessa länder fick sin av hjärntvättade kommunister efterlängtade Islamiserings revolutioner.
Kommunismen var ju finnanserad av bankirer. för man visste man skulle få folks tillgångar.

exakt samma mänster i Sverige, bankirer hjärntvättar befolkningen genom media. och sedan sätts stat och kommuner och privatpersoner i skuldfällan.

sedan kommer nog Saudi och de amerikanska investmentbankerna att ta ekonomisk kontroll över Sverige. och sedan whabaismen införs i Sverige.



 
Ingen bild

Senaste Demoskop

9 februari 2017 12:18

S: 26,9 (+0,2)
V: 9,0 (+0,9)
Mp: 4,7 (+/- 0)
M:18,5 (-5,8)
L: 5,8 (+1,1)
Kd: 3,6 (+1,0)
C: 11,1 (+1,7)
Sd: 17,5 (+1,3)

Övriga: 0,8 (-0,4)

Osäkra: 18,3 (+ 4,5)
Källa:Expressen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 februari 2017 14:02

Nedanstående rubriker och artiklar är INTE hämtade från Avpixlat.

"Barnmorskor flygs hit på könsstympningsfester"
http://www.gp.se/nyheter/sverige/barnmorskor-flygs-hit-p%C3%A5-k%C3%B6nsstympningsfester-1.4147573

”Liseberg redigerade bort ljushåriga”
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/liseberg-redigerade-bort-ljush%C3%A5riga-1.4147034

GP har nyktrat till :-)

 
Ingen bild

Lena

9 februari 2017 14:38

Apropos Arnstad, man undrar vem som är fascist egentligen. Här en liten video från en demonstration i USA, en reporter frågar en mexikansk tjej som stolt bär en mexikansk flagga om allt skulle vara ombytt, dvs en amerikan med amerikansk flagga i Mexiko protesterande mot Mexiko? Då kommer en vit amerikansk galen, identitetsvänster tjej och se vad som händer. Har folk blivit så oerhört galna i vår värld?

https://www.dailymotion.com/video/x3yopa9_var-identitetsvansterns-varldsbild-kommer-ifran_news

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 februari 2017 15:13

Enligt demokraten Maxine Waters är Putin på väg att invadera Korea. :-)

Oj, oj, oj!

https://www.youtube.com/watch?v=XXPGPMTulDw (tidskod 1,15)

 
Ingen bild

Göta

9 februari 2017 15:17

DET VERKAR BLI EN NYGAMMAL ALLIANSREGERING 2018
Jag konstaterar följande:
1) De korkade, självutplånande Godhetssvenskarna är för många för att Sverige ska kunna räddas.
2. Hur än Batra vrider och vänder sig har hon rumpan bak.

När Batra nobbar SD:s inviter blir de någorlunda förståndiga och verklighetsnära väljarna bland Moderaterna förbannade och flyttar över till SD, och när hon nobbar samarbete med Sossarna blir de reinfeldtska Godhetsväljarna bland Moderaterna förbannade och flyttar över till det nya Godhetspartiet Centern.

Med PK-mediernas stora stöd och hjälp får Centerpartiet nu väljare från både M, MP och S. Centern kommer att vara tillräckligt stort 2018 för att det ska kunna bildas en Alliansregering bestående av ett sargat Moderaterna på knappt 20 procent + ett Centerparti på minst 15 procent + de två småpartierna L och KD, som hamnar något över 4-procentspärren. En Allians strax under 45 procent alltså.

S + MP kommer att hamna på 25-30 procent tillsammans, och V på ca 7.

Det blir alltså högst 25 procent över till SD. Ett mycket bra resultat, men det räcker inte för att rädda Sverige från att inom ett par decennier utvecklas till ett land med muslimsk majoritet och med samma kaos och stridigheter mellan olika islamistiska grupperingar som i Mellanöstern och Afrika. Det är precis detta som våra svenska PK-medier kämpar för.

 
Ingen bild

RobertSt

9 februari 2017 16:22

"...är ju inre politisk ..."
...är ju inte politisk...
Behöver du någon som korrläser eller fungerar inte stavningskollen? I det här fallet duger inte en enkel stavningskontroll, innehållet i meningen måste tolkas. Endast de mer avancerade stavningskontrollerna grejar det.

 
Ingen bild

Observer

9 februari 2017 17:15

@Thoralf -Nej, det är inte ett demokratiskt förslag, Men när motståndarlaget inte heller kör med demokratiska metoder spelar det väl knappast någon roll menar jag. De har redan aktivt avskaffat demokratin. Inte minst med den sk "Decemberöverenskommelsen” och sitt sätt att agera mot folkviljan. Vad kan nästa steg bli mån tro? ..Att de förbjuder allmänna val i Augusti 2018, En månad före valet när de inser att de kommer att förlora? Det är ett minst lika troligt scenario som decemberöverenskommelsen. Jag vill påstå att läget är så pass illa att landet omgående borde sättas under förmyndarskap. Springares rapport visar på detta b.l.a Snart sagt ingenting fungerar i landet längre, Samtidigt har vi en media med public service i spetsen som tvärt om mot sitt arbetsuppdrag ej belyser händelser av vikt för folk, De sitter istället och hjälper till i den negativa utvecklingen genom att bedriva politisk aktivism.
Detta har lett till att landet inte längre har ett försvar och till en dysfunktionell polis och sjukvård. Vi jobbar varannan dag gratis åt staten (51% tot skattetryck) Det här är grov vanskötsel det handlar om. Grov oaktsamhet och grov trolöshet mot huvudman, D.v.s gentemot skattebetalarna. Det är odemokratiskt nog att förslösa skattebetalarnas inbetalda pengar på utomstående i en omfattning som nu görs, Jag vill påstå att det är olagligt dessutom. Och jag menar att de som nu så kaxigt ägnar sig åt sådant här och sitter på tidningsredaktioner landet över och aktivt mörklägger SKALL häktas och prövas i rättegång –Så snart det överhuvudtaget är möjligt.
Befinns de skyldiga så skall de slängas i fängelse!
Därför det här får ju aldrig upprepas. De har gjort mitt land till en bananrepublik som jag i mina värsta mardrömmar aldrig ens kunde föreställa mig år 1985. Jag vill att de prövas för detta. Samt återställd ordning.
Jag hoppas Sverigedemokraterna klarar detta, för görs inte det, att vi får ytterligare en period av detta fruktansvärda förfall så är jag rädd att man har ett nytt ”Bosnien/Serbien” hos oss själva att tampas med när folk blir tillräckligt pressade. Det vill nog ingen ha.

 
Ingen bild

Peter L

9 februari 2017 18:11

Den Kokta Grodan Kasselstrand och Berglund SD + M

https://soundcloud.com/den-kokta-grodan/48-sd-m-sant

 
Ingen bild

pg

9 februari 2017 18:48

Det påstås Sverige är en demokrati!


Val var fjärde år, men på vad och vilka partier gäller resultatet?

Var på valsedeln fanns att läsa konsekvens av att rösta på ett "högerparti" blev en soppa av fyra olika partier!

Framgick aldrig på valsedeln information om att en röst på till exempel moderaterna blev ett stöd för KD.

Var fanns informationen på valsedeln att en röst på Socialdemokrater blev/blir en röra av S och MP?

Helt uppenbart och med all tydlighet finns det otroligt överskott av försörjning av riksdagsledamöter.
Minska antalet riksdagsledamöter med 50%.

Omedelbart förändring av ersättning till avgående riksdagsledamöter.
3 månaders uppsägning, automatisk anmälan till Arbetsförmedlingen.
Avgångsvederlag, motsvarande gällande A-kassa.


 
Ingen bild

X

9 februari 2017 19:51

Apropå att Expressen-Mattsson friades av sina kompisar...

Den som betalar för gammelmedia inklusive SVT är enligt min uppfattning inga goda patrioter.

Avanmäla TV-innehav.
Lämna Svenska kommunist-kyrkan.
Gå ur facket.
Köp inga "etablerade" tidningar.
Rösta SD.

Några som steg mot ett gott samvete.

 
Ingen bild

calle

9 februari 2017 19:52

idag upphörde demokratin i Sverige. tidningar har rätt att begå brott mot enskilda personer. fy-fn vilket mygel inom rättsväsendet. hoppas nån högre domstol griper in.

http://www.friatider.se/mattsson-frias

granländer och EU och övriga världen borde gripa in, och tvångsförvalta Sverige.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 februari 2017 19:55

Fredrik Önnevall fick villkorligt för att om han inte hade smugglat pojken hade han hoppat ner på ett lastbilsflak !

Dom får att till det dom goda.

Ponera att en sverigedemokrat hade smugglat en flykting (ej troligt förståss) då hade det vart ett års fängelse.

Är dom inte nyktra på sifo ?
Senaste väljarundersökningen visar 10 % för lite för SD och att M rasar är bara taktik och ska bero på att Batra har hälsat på Jimmy.
Äckligt !

 
Ingen bild

Axel

9 februari 2017 20:30

M trodde att de skulle vinna över väljare från SD. I stället förlorar de väljare till C. Och nu kan de inte svänga en gång till. Batra och hela partiledningen är en katastrof.
Valresultat 2018: SD 32%, M 15%. SD + M bildar regering med SD i förarsätet. KD+MP åker ur riksdagen. Fi kommer inte in.

 
Gary Aelius

Gary Aelius

10 februari 2017 11:36

En underbar intervju med Tino. Jag är väldigt imponerad av Tinos kompakta saklighet. Han svävar aldrig ut. Journalisten skötte sig utmärkt. Ställde kritiska frågor till Tino och bemötte även professorn kritiskt. Väldigt balanserat. Många journalister är nog skraja att intervjua Tino, för han är en mycket svår nöt att knäcka. Är man för invandring, vinner Tino debatterna ständigt på KO. Lilla Sverige lägger dubbelt så mycket på flyktingarna här som FN lägger globalt på flyktingarna. Speaks volumes!

http://www.garyaelius.se

 
Ingen bild

pg

10 februari 2017 15:20

Magdalena och underskott i statsbudgeten.

Underskott kan tydligen vara i balans!
Hon bedömer att budgeten kommer att vara i balans redan under 2018 och räknar med ett överskott i finanserna 2019 och 2020. Totalt presenterades satsningar på 23,6 miljarder. 10 av dessa miljarder kommer som tidigare offentliggjorts att gå till kommunerna.
– Det är viktigt att kommunerna själva kan styra över hur de bäst använder de här pengarna. I vissa kommuner kommer de att användas till att slippa neddragningar, i andra för att förstärka välfärden, främst inom vård och skola, säger Magdalena Andersson.
Men hur står det till?

http://www.statsskuld.com

Finns ett antal utgifter som fullständigt saknar folkligt stöd.

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag/utbetaldastatsbidrag2015sid1.4.19f3f9d81531f2e7b326417b.html
Hyckleri på religiös politisk toppnivå.
Samtidigt som Svenska kyrkan försöker dra ner på kostnaderna när medlemsantalet minskar, ökar dess finansiella tillgångar och är nu närmare sju miljarder, vilket är en ny rekordnivå.
Länsstyrelsen bestämmer!
Det finns ingen mänsklig rättighet att i levande tillstånd besluta hur den sista viloplatsen/resan skall hanteras?!
Liket är helt i beroende på hur anhöriga respekterar egna önskemål och krav.
Att sprida aska:
Om du vill strö ut aska efter en avliden person någon annanstans än på en begravningsplats,
eller i godkända vatten/hav.
Krävs tillstånd från Länsstyrelsen.
Länsstyrelsen ger tillstånd för att sprida aska när någon har avlidit.
Det går inte att söka tillståndet i levande tillstånd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards