thoralf

Direktlänk till inlägg 2 september 2017

ÖSTRAN UPPMÄRKSAMMADE MITT BLOGGINLÄGG

Av Thoralf Alfsson - 2 september 2017 23:25

Ser att Östran uppmärksammat mitt blogginlägg om demonstrationen vid Lars Kaggskolan. Tidningen har precis som jag reagerat på att det är Grön ungdom som sökt och betalat för demonstrationstillståndet och att inget tillstånd ännu beviljats. Det är alltså Miljöpartiets ungdomsförbund som demonstrerar mot sin egen regering.


Det är också ärligt och hederligt av Ulf Carlsson på Östran att ange källan till dessa uppgifter.Frågan är nu om Barometern och Radio Kalmar även kommer uppmärksamma de faktiska omständigheterna runt demonstrationen eller om deras läsare repektive lyssnare skall hållas ovetande om dessa fakta.


Under den senaste veckan har vi kunnat läsa att minst tre miljöpartister i riksdagen inte kommer att kandidera i kommande val till riksdagen. De tycker att Miljöpartiet har svikit sina egna väljare i de beslut partiet tagit i regeringen. Läste även att ett kommunalråd/oppositionsråd i Landskrona också väljer att göra samma sak som riksdagsledamöterna. Det finns säkert flera liknande fall ute i landet.


Tänk om dessa besvikna miljöpartister startar ett nytt och än mer radikalt parti när det gäller miljöfrågorna och massinvandringen och inte minst med koppling till klimatalarmisterna. Jag har svårt att tro att Carl Schlyter, Annika Lillemets och Walter Mutt har för avsikt att lämna politiken helt och hållet. Jag undrar om de inte har något annat i kikaren efter den behandling de fått utstå av sina partikollegor i regering och riksdag.


Ett nytt parti med dessa tre personer skulle sannolikt innebära att Miljöpartiet inte klarar 4-procent spärren till riksdagen 2018!

 
 
Ingen bild

Veritas

2 september 2017 23:50

"Ett nytt parti med dessa tre personer skulle sannolikt innebära att Miljöpartiet inte klarar 4-procent spärren till riksdagen 2018!"
Härlig förutsägelse!
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2017 00:02

Östran borde också uppmärksamma Fredrik Antonssons krönika ”Elefanten i Väntrummet”. En slutgiltig och osentimental uppgörelse med politisk korrekthet. Utan att tveka berättar han att det är muslimer, araber och afrikaner som stormar, hotar vårdpersonal och förstör den svenska sjukvården.

Men, det visste vi ju redan.

ELEFANTEN I VÄNTRUMMET
http://tinyurl.com/ydgolp93
http://iotakt.se/elefanten-i-vantrummet/

”Vilka som hotar oss, vilka som hatar oss – vilka som har bristande impulskontroll och är de mest utåtagerande i vår arbetsmiljö. Nästan alltid handlar det om män födda i Mellanöstern eller Nordafrika”

"Blickar som kan döda. Hot och svordomar i en strid ström. Könsord och förklenande omdömen. Allt sådant som ”MENA”-mannen i det närmaste har monopol på i vårdmiljön, och det som gör att det nu delas ut överfallslarm till höger och vänster på svenska sjukhus. "

Reinfeldt, Fridolin, Ullenhag, Löfven m.m skuld till förstörelsen av Sverige kan inte underskattas och kommer inte att förlåtas.

 
Ölandsbonde

Ölandsbonde

3 september 2017 00:56

Det blir inte det första parti som splittras i flera fraktioner. Kan tänka mig ett parti som är än mer extremt än det nuvarande. Det är visst möjligt, tro inget annat. Det skulle kunna dra till sig den gröna ungdomen och alla de som tror att pengar är något som växer på träd. Skulle sitta som en smäck med två treprocentare utanför riksdagen,

http://vzhr

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2017 01:25

Förhoppningsvis dyker det snart upp bilder på den ”17-årige” Muslimen, Hussaini Mohammad. Bilder som visar att muslimen har deltagit i den olagliga ockupationen av Medborgarplatsen.

Det är det som behövs nu.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 september 2017 01:32

Eller om de går till Feministiskt initiativ. Den tanken kom när jag hörde detta på radion... Men bäst om både Mp och Fi stannar på 3,95%, nästa höst...

 
janne

janne

3 september 2017 06:35

Om jag skräpar ner i naturen så blir jag insydd och dömd
varför händer inte detta i detta tydliga fall av nedskräpning?

http://Janne

 
Ingen bild

Tony

3 september 2017 08:01

Och till Mp ifall dom åker ur kan jag bara säga "Far i Frid",
Detta lilla skitparti har kostat landet och skattebetalarna astronomiska summor, dessutom lidande för många som råkat ut
för importerade primater!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 september 2017 08:02

Miljöpartiet är medskyldigt till Reinfeldts nedmontering av Sverige.
Deras rätta plats är bakom galler och det gäller särskilt avhopparna som är mest ivriga för fortsatt förstörelse och minska förutsättningarna för oss pensionärer.

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 september 2017 09:19

När MP säger adjö kan dom gärna ta med sej Ylva Johansson (S)som också har kostat oss astronomiska summor med sina idiotförslag ! Det ena galnare än det andra !

 
Ingen bild

Edde

3 september 2017 09:19

Klart att dom lämnar frivilligt, dom kommer väl inte att bli nominerade. Hoppas dom startar eget så MP slittras i 2 delar det ökar ju chanserna att de hamnar utanför riksdagen.

 
Ingen bild

Hacke

3 september 2017 10:09

Äras den som äras bör. Det är du Thoralf som är den enda grävande journalisten i regionen värd namnet.

Och det är mainstreammedia som med sitt tysta medgivande, mörkande, lögner och även egenmedverkan ger vänsterpöbeln frikort att i känd anarkistisk anda härja fritt på område efter område.

 
Ingen bild

A.R

3 september 2017 10:36

Vilken överaskning för msm brukar iof sig utnyttja dylikt vänster trams till sin agenda

 
Ingen bild

Bill

3 september 2017 10:56

Japp så är det, har sagt det förut, Ulf är stans enda journalist så all heder åt honom o antar jag chefredaktören också.

 
Ingen bild

Dille

3 september 2017 12:03

Även jag har svårt att tro att Schlyter och de andra miljöpartisterna tänker lämna politiken. Så kan grön ungdom valsamverka med t ex fi, vilket kanske till och med skulle ge plats i riksdagen. Men det kan lika väl bli ett eget parti eller samverkan med kommunisterna.

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 september 2017 13:36

Saken är helt klar med tanke på Mp:s tidigare samröre - de blir ett annat M-parti. Det finns gott om m-er att samla till sig, många kanske tacksamma att få vana, svenska politiker till sin hjälp.

Ropa inte hej!

 
Ingen bild

calle

3 september 2017 13:41

miljöpartiets ungdomsförbunds agenda är som klippt och skuren för globala investment banker. vem är det hjärntvättat ungdomarna?

 
Ingen bild

Observer

3 september 2017 14:02

Kan inte alla bara följa lagen?!! ..Hur svår är det, egentligen?

 
Ingen bild

calle

3 september 2017 15:22

varför vill grönungdom har hit flera, Sverige är redan ett kalifat. vem skall försörja alla ?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/tusentals-firade-eid-al-adha-i-orebro

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2017 16:25

När kommer SD och Jimmie Åkesson att kräva stopp för all utländsk finansiering av politiska stridsledningscentraler (moskéer)?

När kommer SD och Jimmie Åkesson att kräva stopp för all nybyggnation av politiska stridsledningscentraler (moskéer)?

Det börjar bli bråttom nu med tanke på alla planerade terrorbyggen. Jag känner för var dag hur paniken blir mer och mer ohanterlig. Lokalpolitikerna verkar skita i den folkliga opinionen och vreden över hur vårt land förstörs av den blodiga antidemokratiska politiska mördarideologin islam.

 
Ingen bild

Knoghultarn

3 september 2017 17:09

En reporter i kraftig motvind, dom där sittstrejkerna är ren ockupation av allmän mark, protesterna i Stockholm (emot att följa Lagens beslut!!!!) fortsätter i ALL evighet kolla ... https://samnytt.se/de-ensamkommandes-demonstration-flyttar-igen-polisen-beviljar-nytt-tillstand-trots-tidigare-brott/ ..... 'citat; Polisen har beviljat ett nytt demonstrationstillstånd till den pågående sittstrejken av afghanska ensamkommande trots flera brott mot föregående tillstånd. Denna gång flyttar demonstrationen till Norra Bantorget. Polisen säger att ensamkommande teoretiskt sett kan demonstrera hur länge de vill: “Finns ingen begränsning i lagen”Slut Citat ..... Ha inget hopp dock att MP stollarna kommer under 4proc, önskar det sker men hoppet är ute,, Senast valet 2022 är sista chansen, sen blir Sverige aldrig sig likt ..... Igen. Rösta SD nu för hte alla sömngångare där ute .........

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 september 2017 18:00

Att det finns olika politiska uppfattningar är helt normalt.
För och emot i olika frågor också helt i sin ordning.
Men allt bygger på majoritet före beslut.
Det var väl Ingvar Carlsson som yppade:
"Man måste lyssna på gräsrötterna".

Felet idag och långt tidigare är att det inte finns nån lyhördhet från politiker.
Och att ett "myggskitsparti" med Fridolin i spetsen tillåts att rasera ett helt land.
Jämför med Tyskland 1935 !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2017 19:10

Expressen: "Tiden innan mordförsöket syntes han till vid sittstrejken på Medborgarplatsen"

http://www.expressen.se/nyheter/17-aringen-uppfattades-som-en-konstig-figur/

Snart har vi en bild på muslimen också.

Ung I Sverige(Ung i Sverige är en grupp som jobbar för att förhindra utvisningarna av skäggbarn från Afghanistan.) har samlat in 460 000:- .

Jag föreslår att alla insamlade pengar går oavkortat till polisen som den 17-årige muslimen försökte döda.

 
Ingen bild

SR-Sveriges Röda radio

3 september 2017 20:15

Sara Stenholm Pihl, programledare för Sveriges Radios program Gomorron världen, har en bild av Mao Zedong på sitt skrivbord.
http://www.friatider.se/inramad-mao-p-srs-redaktion
https://www.google.se/search?q=Sara+Stenholm+Pihl%2C&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=DUasWYGvNImAzAWD2Kgw

 
Ingen bild

Jimmie Åkesson gästar Morgonstudion på måndagen

3 september 2017 20:26

Det är ett knappt år kvar till valet och SVT:s nya morgonprogram Morgonstudion gästas under sina första veckor av ledarna för riksdagspartierna. I dag, måndag, kommer Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson.

Vilken är Sverigedemokraternas viktigaste valfråga? Hur stor är oron över att en ny moderatledare kommer att stänga dörren till Sverigedemokraterna?
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/stall-dina-fragor-tilll-sd-s-jimmie-akesson-i-morgonstudion

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 september 2017 21:40

Ingen kommer att se upp till Ulf Kristersson.
Han kommer att bli nertrampad i skoskaften.
Nu får dom ställa in en pall till vid TV-debatterna förutom Löfvens.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2017 21:53

Skottlossning i Frölunda
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/skottlossning-i-fr%C3%B6lunda-1.4597659

"En skottlossning har inträffat i Frölunda, enligt GT. Det är för närvarande ett stort pådrag vid platsen[...]Samtidigt har polisen spärrat av Älvsborgsbron i riktning mot Hisingen, enligt Trafikverket. Det är oklart om avspärrningarna har någon koppling till händelsen. "

"spärrat av Älvsborgsbron"!?

Detta kostar pengar. Betalar gör etniska svenskar. På löpande räkning!


 
Ingen bild

Rödhaken

3 september 2017 21:57

I Ölandsbladet lördag den 2 september finns en notis under rubriken ”Ensamkommande vill ha bidrag”:

”MÖRBYLÅNGA. Ett tidigare ensamkommande flyktingbarn har lämnat ett medborgarförslag till Mörbylånga kommun. Enligt nya ekonomiska riktlinjer för socialtjänsten måste han använda sina egna buffertsparade pengar för att kunna köpa möbler och ta körkort. Mannen tycker attt han borde få fortsatt försörjningsstöd, för att kunna möta livet som vuxen i det nya landet.”

Jag förstår att det är känns hemskt att behöva köpa möbler och ta körkort för egna pengar, när man vant sig få allting gratis. Det här känns verkligen som ett sätt att missbruka möjligheten att lämna medborgarförslag. Jag hoppas att kommunen avslår förslaget. Annars är det ju fritt fram för alla andra ungdomar i kommunen att kräva bidrag till möbler och körkortet betalt.

Jag har kollat på kommunens hemsida och där finns inkomna medborgarförslag listade, dock har inte sidan uppdaterats sedan i januari, så det här finns inte med där.

Jag hoppas att SD:s representanter i kommunen kollar upp det här. Sen undrar man också vem som hjälpt till med att lämna in förslaget. Medborgarförslag lär inte vara vanligt förekommande i de länder varifrån de enskommande smugglats hit.

Thoralf Alfsson

3 september 2017 22:10

Har läst lördagstidningen och tänkte göra ett blogginlägg av artikeln men har inte hunnit med det ännu.

 
Ingen bild

Organiserat tiggeri är en råtta i pizzan

3 september 2017 23:49

https://www.google.se/search?q=tiggeri+myt&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=s3esWbWoKKq8zAXVxq-wDg

I morgon, tisdag, börjar den största rättegången hittills om tiggare som har utnyttjats i människohandel. Tiggarna lurades till Sverige och fick inte behålla pengarna, enligt åklagarna. De åtalade huvudmännen nekar till brott.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/de-lurades-till-sverige-tvingades-att-tigga/
Studie om tiggare slår hål på myter
http://www.dn.se/nyheter/sverige/studie-om-tiggare-slar-hal-pa-myter/

Så ljuger SD om tiggarna
http://expo.se/2014/sa-ljuger-sd-om-tiggarna_6512.html

Så var det med den råttan i pizzan...........

 
Ingen bild

Theo

4 september 2017 09:58

Dessa avhoppare kommer troligtvis att gå över till Annie vid nästa års riksdagsval! Är ju enda alternativet för de som fortfarande älskar den exotiska kulturberikningan!

 
Ingen bild

s29

4 september 2017 22:40

Miljöpartiet har lyckat sabba mijön mer än 5mijoner gamla DieselMersor.Feministiskt inkopetens parti har lyckats berika Sverige med fler våldtäkter än Vikingatiden. Kvinnor kan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se