thoralf

Direktlänk till inlägg 24 februari 2017

BERÄTTA FÖR TRUMP

Av Thoralf Alfsson - 24 februari 2017 20:04

 


Tidigare idag såg rubrikerna ut enligt ovan på Barometerns webbsida. Lite som Springare rapporterat.


Att det inte är etniska svenskar som ägnar sig åt barnäktenskap förstår nog de flesta.


Av rubriken ”Kvinna utvisas efter sminkstöld i Kalmar” framgår det ju att personen skall utvisas och att det därmed inte handlar om en svensk. I detta fall kommer kvinnan från Litauen.


Av den andra rubriken ”Långt fängelsestraff för våldtäkt” framgår dock inte nationalitet, inte ens om man läser Barometerns artikel. Men den som följt med vet att mannen varit efterlyst och häktad i sin frånvaro för våldtäkten. Han greps nyligen på en flygplats när han återkom till Sverige. Enligt domen är han medborgare från Bosnien och Hercegovina men han döms inte till utvisning efter avtjänat fängelsestraff. Han döms även för olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Emir dömdes den 4 juli 2014 till 15 månaders fängelse och var villkorligt frigiven när våldtäkten begicks.


Åklagaren har uppenbarligen inte yrkat på utvisning av Emir. Barometern menar i rubriken att ett fängelsestraff på 34 månader men som i praktiken innebär 23 månader där en månad redan avtjänats under häktningstiden. Personligen anser jag det inte vara ett långt fängelsestraff.


Men sedan kommer vi till den stora mörkningen i Barometern med rubriken ”18-åring åtalas för våldtäkt i tvättstuga”. Givetvis vet journaalisten detta!

 

Jag har tidigare skrivit om brodern till 18-åringen, Hamid Sha Zaman på bloggen som är dömd för flera allvarliga brott. Det var han som jag kallade för ”bussmuhammed” efter att han försökt överfalla en busschaufför på Ölandsbron. Efter hans tredje misstänkta våldtäkt dömdes han till fängelse och 10 års utvisning.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/01/02/11402636-trott-pa-idioter-som-forstor-vart-samhalle/

 

Nu är det den yngre brodern som åtalas för våldtäkt. Shabir Sha Zaman dömdes för mindre än ett sedan för grov misshandel av sin flickvän men på grund av att han inte var 18 år blev straffet endast ungdomstjänst i 140 timmar. Han måste skrattat hela vägen från Kalmar tingsrätt.


Nu åtalas Shabir Sha Zaman för två fall av våldtäkt. Jag hoppas att han får göra sina broder sällskap till Afghanistan. Allt annat än fängelse med minst 10 års utvisning är otänkbart. Hans ålder irrelevant.


Kommer nu Barometern och Anders Blank göra ett 3-sidigt reportage med bilder och intervjuer om dessa synnerligen kriminella och kvinnohatande bröderna från Afghanistan som uppenbarligen har en kvinnosyn som hör hemma i deras stenålderskultur. Jag förväntar mig ett fördjupande reportage! Inte ett snyftreportage.

 

Berätta för Trump!

 

PS

Sverigedemokraternas konsolideringsfas som pågått under ca ett år är över. Nu är det dags för nästa uppgångsfas! En första signal om det var Sentios mätning som presenterades idag och som innebar ett nytt rekord för SD på 26,9 procent. En teknisk analys av SD visar på en stark ”köpsignal” med en ny riktkurs på 30 procent ;-)


 
 
Ingen bild

X

24 februari 2017 20:15

Härligt när den svenska PK-förljugenheten svettas när Trump sätter strålkastaren på Absurdistan (=Sverige) 😂😂😂😂😂
Äntligen har våra kommunistiska agenda-"journalister" en värdig motståndare i Trump som inte bryr sig om det barnsliga nazi-stämplandet.

 
Ingen bild

s29

24 februari 2017 20:31

Jag kan inte begripa varför man tidsbesstämmer utvisningsärenden. Har man kommit till Sverige som påstådd flygting och tackar genom att begå grova brott i landet så har förverkat sitt medborgarskap Sverige kan för fan inte vara hela planetens socialkontor.

 
Ingen bild

Observer

24 februari 2017 20:50

I SVERIGE BETALAR VI 51% I TOTAL SKATT.
Riksdagen ska utreda flyktingbarn som vill ha bidrag för att flyga fru och barn till Sverige
Publicerad 24 februari 2017 kl 12.26
Av Mattias Albinsson (Avpixlat)


Jag accepterar inte att behöva jobba varannan dag gratis för att betala dessa bedrägerier!
Jag kräver vidare att de ansvariga lagförs och åtalas.
Jag kräver ÄVEN att de ansvariga betalar tillbaka de pengar som jag fått erlägga på deras bedrägerier, Utbetalt via skattekontot!
Fixar man inte det kräver jag att få se dessa ansvariga dömda till livstids straffarbete.
Det är vad jag förväntar mig efter 2018.
Därför att sådana här bedrägerier i denna skala måste straffas.

 
Ingen bild

Observer

24 februari 2017 20:54

De som har tagit hit problemen, Helt medvetet, och låtit dig & mig betala är kriminella!!!!! -De skall åtalas!

 
Ingen bild

Observer

24 februari 2017 20:56

Vi har ett helt gäng kriminella som sitter i myndigheter som fattar beslut om att fiska hit detta elände OCH DE LEVER PÅ DETTA, DET ÄR DERAS LEVEBRÖD!!
....OCH MEDIA SOM FÖRSVARAR DET HELA Ä R KRIMINELLA.

 
Ingen bild

n

24 februari 2017 20:58


Trump om Sverige
Folket där vet att jag har rätt.

Det är bara pajaserna på Rosenbad och Gärdet (regeringen och Sveriges radio/ tv) som inte vet.

Kontaktuppgifter
Regeringen #31#084051000
SVT #31#087840000

 
Ingen bild

AyC

24 februari 2017 21:06

Kul börsanalys där ... Och helt i "ekonomins" riktning ...

 
Ingen bild

X

24 februari 2017 21:11

Kommunisterna på Aktuellt, SVT, gör verkligen sitt i kväll för att förgifta livet för svenska folket.
Måtte ni få ert straff någon gång.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 februari 2017 23:10

Expressen:
"Till slut slog Zeliha Dagli larm om att religiösa fundamentalister tar allt mer plats i förorten och att kvinnorna är de stora förlorarna. Det har hon betalat ett högt pris för."

"religiösa fundamentalister " ska givetvis vara muslimska fundamentalister.

Den som bär skulden för att det muslimska förtrycket har fått frodas i VÅRT land är den nu dömda brottslingen MONA SAHLIN, Alla som inte vill ha muslimsk terror på den egna orten ska givetvis högljutt protestera om det blir snack om något moskébygge.

Håll bara inte käften!

Islam är politik, och muslimer är politiker.

Ps.
Karl XV:s valspråk(ny uppdaterad socialdemokratisk version)

Land skall med sharialag rivas

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 februari 2017 23:47

"Svartskallemajoriteten" enligt Guillou

Janne Guillou i Aftonbladet (bilaga om invandring januari 1996)

”För bland de intagna på fängelse är invandrarnas överrepresentation mycket större än vad man kan utläsa ur brottsstatistiken. Jag överraskades själv av denna syn när jag besökte Norrtäljefängelset förra året för att hålla ett föredrag. Så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm (idag 75% på just det fängelset)”

Hur tror ni sammansättningen ser ut i dag? Min gissning är att 85-90% av dem som sitter för grova våldsbrott är muslimer, araber eller afrikaner. Inte undra på att Jerzy Sarnecki sliter sitt hår för att dölja detta enorma misslyckande för svenska folket. På Norrtäljefängelset finns 200 platser fördelade sju avdelningar:.

Det borde vara lätt som en plätt att uppdatera dessa siffror.

Då får vi svaret på vem som ljuger.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/guillou/guillou6.html

 
Ingen bild

ruben

25 februari 2017 00:40

Ha ha, berätta för Trump är bra! Enda sättet att bli hörd.

 
Ingen bild

Detta är något för Trump

25 februari 2017 05:16

Riktigt bra jobb av Tino Sanandaji på SVT
Publicerades den 24 feb. 2017
Tino Sanandaji Massutmaning
Tino Sanandaji diskuterar sin bok och Jerzy Sarnecki.
https://www.youtube.com/watch?v=6sc7jclzCpI

 
Ingen bild

Tomas

25 februari 2017 06:53

Den svenska makteliten vill göra gällande att man är mycket human för att man har tagit emot alla dessa flyktingar från mellanöstern och Afrika. Jag hade varit imponerad och även varit beredd att betala en del av det hela med mina egna pengar om det hade handlat om de flyktingar som hade behövt mest hjälp.

Hade Mona Salin och hennes kompisar åkt till Syrien och valt ut ensamma kvinnor med barn, lemlästade soldater eller ensamma barn som skulle få hjälp i Sverige, hade jag hjälpt till. Men nu handlar det om unga män som har offrat 10 000-tals dollar för att betala till brottslingar som har smugglat in dem in i landet efter en resa på uppåt 5 000 km genom länder – de flesta utan krig.

Den svenska makteliten har bara varit lat och släppt in dessa unga män – det hade varit jobbigt att ta egna initiativ och tagit in de som behöver vår hjälp mer. Istället har man bara låtit detta ske och nu vill man få beröm för att man varit lat – makteliten borde skämmas.

 
Ingen bild

X

25 februari 2017 07:42

Blir nästan imponerad av PK-medias väl samordnade kampanj för massinvandring och mot Trump.
Var höll ni samordningsmötet? I Rosenbad med de andra landsförrädarna?
Goebbels hade inte gjort det bättre...

 
Ingen bild

Quo Vadis

25 februari 2017 08:13

Helt rätt! De politiker som beslutat om denna sinnessjuka invandringspolitik och de medier som jobbat hårt för att stödja denna politik (isället för att sköta sitt jobb och granska makten!) och som jobbat hårt försvara den falska bilden av det "mångkulturella lyckoriket" ska lagföras för landsförräderi! De ska sitta i fängelse!!

 
Ingen bild

SD är vår enda räddning 2018

25 februari 2017 09:21

Adolf Hitler hade sina egna hantlangare, den störste var Josef Göbbels. Stefan Löfven har sina egna demagogiska propaganda spridare i form av chefredaktörer för våra dagliga tidningar. SVT och SR hjärntvättar oss dygnet runt. Sluta läs.! Sluta lyssna! Sluta titta! ....... Säg upp Barometern!!! Läs bloggar, där finns sanningen!

 
Ingen bild

Fredde

25 februari 2017 09:40

PK-media anklagar alternativ media för att vara "Trollfabriker".

Men, det ständiga hackandet på Trump som PK-media håller på med, ofta genom TT, och skrivet utan någon författare, det är tydligen OK?

Jag läste i veckan hur SVT (med sin nya miljon-logga)försökte skjuta Trump och FOX i sank med diverse svammel.
Kruxet är ju att Trump och FOX har rätt, men det vill inte PK-media låtsas om!

Men, det ska jag säga till PK-media, B-kändisar och andra gullefjun som Ygerman och Eliasson:
Sverige lever farligt!! Och värre blir det!

 
Ingen bild

Hacke

25 februari 2017 09:54

Inte för att jag tror det hjälper men "journalisterna" på Barometern och övrig gammelmedia kan ju åtminstone försöka reflektera kring vad en och annan klarsynt kollega har att förmedla. Johan Hakelius är definitivt en av dem:
http://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/aktivisterna-tar-over--i-regeringskansliet-och-pa-redaktionerna/

 
Ingen bild

SD är vår enda räddning 2018.

25 februari 2017 10:38

Johan Hakelius är en hycklare , liksom kolleger till honom som inte skriver om SVERIGES TOTALA FÖRFALL! Johan Hakelius är Valium och Sobril för Sveriges folk.

 
Ingen bild

Stefan A.

25 februari 2017 10:39

Kom hit och se själv är Bildts råd till Trump, när såg vi Bildt själv i förorten utan livvakter eller tillrättalagda besök.

 
Ingen bild

Lotta_1

25 februari 2017 11:03

Läs nedanstående text som är hämtad ur en artikel från slaskmedia.

http://www.expressen.se/debatt/darfor-lamnar-jag-husby/

"Vi vet att många av de muslimska länderna styrs av sharialagar. I länder som Iran och Afghanistan kränks kvinnors och barns rättigheter ständigt. Små flickor gifts bort med äldre män de aldrig har träffat, gravida får inte visa sig ute, det anses skamligt. Våldtäkter anses alltid vara kvinnornas fel, orsaken skulle vara att de inte har täckt sig tillräckligt. Hedersrelaterat våld ökar, kvinnor får inte skilja sig. Nu ser jag dessa skrämmande tendenser här i Sverige. Många politiker vågar inte ta i detta för de är rädda att det ska ses som rasistiskt."

Tänk speciellt på detta citat: "Våldtäkter anses alltid vara kvinnornas fel, orsaken skulle vara att de inte har täckt sig tillräckligt."

Hur många svenska kvinnor täcker sig? Det innebär att samtliga svenska kvinnor och flickor är potentiella våldtäktsoffer. Våra politiker har med berått mod sett till att vi inte kan leva fritt i vårt eget land.

 
Ingen bild

Lasse P

25 februari 2017 11:13

Tänk om Mona Muslim hade fått härja fritt att att ta hand om alla is krigare som kom tillbaka,fri sjukvård, fri bostad,jobb, skuldsanering meddela. Men jag har tittat in i hennes hjärna,jag såg.FRI SEX SÅ LÄNGE JAG LEVER MED MINA IS KRIGARE DOM KOMMER MED JÄMN STRÖM TILL SVERIGE HELA TIDEN. Så tänkte Mona Muslim.Tänk vad man kan se när man kryper in i folks hjärnor.

 
Ingen bild

Holohoaxx

25 februari 2017 11:18

@Observer.
Nja, räknar du in alla skatter, moms, "arbetsgivar"avgift, drivmedelsskatter, energiskatter mm mm så är det snarare 70-80%. Du får alltså behålla 20-30 kr av varje hundralapp som du jobbar ihop. Det är ett fullständigt förljuget socialistiskt h-e detta land blivit. Dessutom när du förstår att dessa 70-80 kronorna används för att bildligt talat bygga massgravar åt dig, dina barn och dina efterkommanden och för att finansiera våldtäkter, skändning och förnedring av alla svenskar så blir det inte så kul.

 
HM Gotland

HM Gotland

25 februari 2017 11:54

Ja den här "bragden" av vår nuvarande regering har väl aldrig Sverige varit i närheten av. I konflikt och handelskrig med en stormakt i vår närhet, Ryssland, för att sedan ge sig in i mycket irriterat käbbel med världens ledande stormakts nyvalde president, Donald Trump i USA. Nästa steg från dessa diplomatiska snillen blir väl att förklara Åland svenskt?

Det känns som Peter Springare mfl har gjort att proppen nu äntligen är på väg att gå ur. Skulle inte förvåna mig om det ändrade men inte förbättrade debattklimatet kommer att börja visa sig i opinionsundersökningar heller.

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Gruvmor i Stråssa

25 februari 2017 12:27

Men vänta! Här kan man läsa om en positiv kultursatsning av Alvesta kommun! "Alvesta kommun har fått feeling – satsar på jazzklubb" http://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/alvesta-kommun-har-fatt-feeling-satsar-pa-jazzklubb
Det kan man väl förmedla till Trump? Rejäl och beundransvärd satsning i kommunal kärnverksamhet eller hur?
Njae förresten, klubben går med förlust... Men man kan ju alltid fylla på med skattepengar om det inte skulle börja gå med vinst, så det så.

 
Ingen bild

Tony

25 februari 2017 12:37

Det finns fler som lotsas om att allt är okej i Sverige, han uppmanar Donald Trump att själv resa hit och se.

Då kan kanske Carl Bildt vara ciceron och visa D.T alla 52 utanförskapsområden och alla tusentals utbrända bilvrak och allt annan jävelskap som är kopplad till invandringen.

Och så kan ju Carl Bildt även passa på att tala om för D.T hur
och varför färjan Estonia gick till botten, där orsakerna mörkades både för anhöriga och allmänheten.
Carl Bildt vet ju, han var väl en av dom största lögnarna om
orsakerna till haveriet?

 
Ingen bild

Hacke

25 februari 2017 12:50

”I ett samhälle där vi dränks i dynga letar vi efter några få kanaler som är trovärdiga och har ett bra innehåll”.
Filosofen m m, Alexander Bard, har haft rätt förr och spår mediernas undergång. Intressant läsning om medierna, kommunikation, Trump, och sd.
Verkar föga överraskande som det är människor, bloggar och alternativmedia med integritet, kunskap och styrka i sig själva som har framtiden för sig. Räddhågsna pk-ister och genomfalska msm göre sig icke besvär i morgondagens kommunikation. Med andra ord grattis Thoralf m fl som utrustats med en väl utvecklad ryggrad och sanning och relevans som ledstjärna.
Rekommenderar denna intressanta läsning i senaste Resumé: ”I ett samhälle där vi dränks i dynga letar vi efter några få kanaler som är trovärdiga och har ett bra innehåll”.
Filosofen m m, Alexander Bard, har haft rätt förr och spår mediernas undergång. Intressant läsning om medierna, kommunikation, Trump, och sd.
Verkar föga överraskande som det är människor, bloggar och alternativmedia med integritet, kunskap och styrka i sig själva som har framtiden för sig. Räddhågsna pk-ister och falska msm göre sig icke besvär i morgondagens kommunikation. Med andra ord grattis Thoralf m fl som utrustats med en väl utvecklad ryggrad och sanning och relevans som ledstjärna.
Rekommenderar denna intressanta läsning i senaste Resumé:
https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/02/25/alexander-bards-harda-dom-branschen-ar-dod/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 februari 2017 14:17

@Tony Lördag 25 feb 12:37

Carl Bildt är enormt överskattad viktigpetter, för att inte säga inkompetent och värdelös pajas. Den mannen ligger bakom mycket död och elände. Hur många i Sudan har fått sätta livet till på grund av denne Bilds härjningar? Mörkläggningen av vad som hände med Estonia.Det finns hur mycket skit som helst om Carl Bildt.

Nu ljuger han för full hals i Washington Post också. Tino rättar den lydige globalisten.

https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10154397486993231

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 februari 2017 14:25

På tal om feiknews !

Hur många i "dom trögfattades förening" stog inte och sa :
Nu har svenska skola blivit bättre.
Nu är inte invandringen den viktigaste frågan.

Direkt när jag hörde detta begrep jag att lögnhalsar var i farten !

Denna Anders Lindberg måste vara felvaggad !

 
Ingen bild

Ölandsbonde

25 februari 2017 14:45

Utanför ämnet SVT´s svensk väljaropinion

"Svensk väljaropinion är ett väljar-
index som Novus sammanställer utifrån
resultat från Novus, Sifo och Demoskop. SD 17,5%"

De är noga med vilka institut de tar med. Vanligen har de siffror från fyra. (De fyra med lägst % för SD.) Men nu bara tre.

Novus 18,5%
Sifo 16,7%
Demoskop 17,5%
Att utelämna Novus hade väl varit lite för magstarkt, då det är de som gör sammanställningen efter beställning av SVT.

De tre med högst % för SD utelämnar man (som vanligt).
Sentio 26,9%
YouGov 23,9%
och Inzio 21,5%

Fortsätter det så här fram till valet kommer väldigt många hjärntvättade att bryta samman när resultaten tickar in.
Hur det kan skilja så mycket mellan olika institut krävs väl en Snickisnacki till att förklara.


Thoralf Alfsson

25 februari 2017 15:43

Du har några faktafel. Det är Sifo som sammanställer och det är fyra mätningar som ingår Sifo, Novus, Ipsos och Demoskop.

 
Ingen bild

SD är vår enda räddning 2018.

25 februari 2017 16:14

Tycker att det är väl magstarkt att ge mediabögen Alexander Bard epitetet "filosof" . Nä, han kunde stannat kvar i Amsterdam och fortsatt med sin prostitution!

 
Ingen bild

X

25 februari 2017 16:53

Jag skulle vilja se Carl Bildt i valfri invandrardominerade förort.
Själv.
En sen kväll.
Utan SÄPO och livvakter.
Vad sägs om Rinkeby, Tensta eller Rosengård...?
---
Din Sverigefientliga hycklare.

 
Ingen bild

Veritas

25 februari 2017 22:12

Ett bra tips till Trump är ju att berätta om SVTs "neutrala" och med "avgifter" betalda verksamhet/nyheter. Tyvärr saknar jag själv Facebok, twitter och allt vad dom sajterna heter, men annars hade jag skrivit om detta direkt till Trump!
Tinos bok Massutmaningen borde skickas på engelska till Trump!
Det börjar brinna rejält under fötterna på PK packet!
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Ludvig

26 februari 2017 09:32

Rätt intressant att Trump begriper mer om islamiseringen i Sverige än våra egna politiker.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se