thoralf

Direktlänk till inlägg 29 juni 2016

FOX INTERVJUAR NIGEL FARAGE

Av Thoralf Alfsson - 29 juni 2016 09:50

Sandlådan Bryssel fortsatte igår. Frågan är om Juncker var nykter? Han såg lite dimmig ut men han kanske alltid ser sån ut. Han kanske har samma problem som landshövdingen för Kalmar län. Det återkommer jag till i ett blogginlägg till kvällen. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Bo

29 juni 2016 12:43

Det var en ojämn kamp, stackars journalist!

Thoralf Alfsson

29 juni 2016 13:02

Jag tror mest att journalisten njöt av svaren hon fick..

 
Ingen bild

Ibbe

29 juni 2016 13:06

Mer passande namn enligt svenskar som träffat Juncker i Bryssel är Klunker.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juni 2016 13:14

Annat ämne. Tittade in på "Feministiskt Perspektivs" Facebooksida i morse. My Vingren med förflutet i Resachgruppen och som omstridd fd. anställd på Sveriges Radio skriver "Övervakad via nätet". En dyster historia om en svartsjuk man med för syftet, tyvärr rätt jobb.
Men vad gäller Vingrens förflutna i Resachgruppen, kastar hon inte sten i glashus..???? "Övervakad via nätet"... jodåsatte...

 
Ingen bild

Fredde

29 juni 2016 13:25

– Alltför många har kommit hit. Ringer man läkaren tar det fyra veckor innan man får tid.
Det är fullt i skolor och på sjukhus. Det går inte att få bostad.

Låter det bekant?

Detta är inte från Sverige, utan från UK. Men, det är lika sant här. Synd bara att inte PK-folket törs tas vid det.

Äntligen en artikel som inte enbart tjatar om vilka som ville stanna:
http://www.dn.se/nyheter/varlden/i-brexits-hjarta-fick-tre-av-fyra-som-de-ville/

 
Ingen bild

Göta

29 juni 2016 14:15

(OT:)
Kommentar till Thoralfs föregående inlägg om den BEKLÄMMANDE UTVECKLINGEN i Kalmar Län - och i hela Sverige för den delen:

Det finns åtminstone EN Sosse som håller med dig om detta Thoralf. Nämligen Johan Westerholm, Ledarsidorna.se. I dagens inlägg, "Ett spadtag till. Och nya maskar", har han gjort en ekonomisk djupdykning i Vimmerby, en ort i de trakter du besökte igår.

Westerholm skriver bland annat att:
"Dygnsersättningen till kommunerna för ensamkommande barn sänks från dagens 1.900 kronor till 1.350 kronor. En neddragning på nästan 30 procent.
Unga vuxna, i åldern 18-21 år sänks från 1.500 kronor enligt den tidigare modellen och ersätts med 750 kronor per dygn. En halvering."
[...]
"För kommungruppen som Vimmerby tillhör, med mellan 10.000 och 20.000 invånare, bedöms skatterna behöva höjas med fem kronor för att bibehålla dagens verksamhet intakt. Denna kommungrupp kännetecknas av låga löner bland de boende. [...] I praktiken kommer det innebära, med den demografiska sammansättningen av de nyanlända, att LÅGINKOMSTTAGARE OCH FATTIGPENSIONÄRER BETALAR FÖR MOTTAGNINGEN AV ARBETSFÖRA UNGA MÄN". !!!

Westerholm påpekar också att kommunernas samlade skuldbörda redan vid utgången av 2014 var ca 500 MILJARDER SEK, d.v.s 500.000.000.000 kr !!!

http://ledarsidorna.se/2016/06/ett-spadtag-till-och-nya-maskar/

 
Ingen bild

@

29 juni 2016 14:21

Ännu inget hörts av bröderna Gardell om terrorattentatet i Orlando där Mathias Gardells muslimska kompisar massakrerade Jonas Gardells HBTtjabos!
Någon som vet var Mehmet (turkiska för Mohammed) Kaplan håller hus idag?
Tant Sahlin?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 juni 2016 15:02

Malins inlägg behöver egentligen inte kommenteras bara läsas :=)(=:
En dag i framtiden kanske Malin står på barrikaderna med ett plakat : Simhallen blev min väckarklocka, förbjud kycklingpizza""

 
Ingen bild

SM811

29 juni 2016 15:15

Hoppas att många länder följer efter.
"Tack gode Gud för en seger. Lämna EU rösterna vann!"
http://goo.gl/SXPlrs

 
Ingen bild

Lena

29 juni 2016 15:34

Nigel Farage är en guds gåva till oss, i 25 år har karl´n envetet kämpat för att få ut England ut ur den totalitära och odemokratiska "klubben" EU. Han har inte bara intelligent och besitter en djup kunskap om samhällets mekanismer, han har en stor portion sunt förnuft, ett mod som saknar gränser och uthållighet, förmåga att tala och förklara sammanhangen på ett enkelt sätt som alla förstår samt inte minst är han en man med integritet och genuin kärlek till sitt land och folk. Det finns inget ände på min beundran för denne man;).

Ditt förra inlägg, Thoralf, som jag inte hann kommentera för du är ibland snabb med byten, i alla fall tyckte jag att den är viktig för det är som sagt "gatubilden" också som påverkar oss så infernaliskt. Vi förlorar hoppet med allt vi ser och dessutom förstår vi att politikerna föraktar oss så till den milda grad att och vill att vi ska känna oss hjälplösa i denna utveckling och att de inte lyssnar på något sätt till VAD VI VILL.

Meningen du skrev: "Jag kan inte med ord beskriva hur illa jag tycker om de som tillåtit att mitt land utvecklats så negativt", skriver jag under på till 100%.

F ö önskar jag att alla läser Lars Berns senate krönika; 2Brexit har blottat etablissemangets totala förakt för folket". Där står allt om sakens läge.

http://anthropocene.live/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juni 2016 15:34

Expressen har tydligen startat någons sorts granskning som de kallar ”utanförskapet inifrån”. Det finns tydligen 53 utanförskapsområden enligt Expressen.

http://www.expressen.se/nyheter/longread/utanforskapet-inifran/den-vaxande-klyftan/

Idag är det 29 juni 2016.

Fråga 1: Var de utanförskapsområden 29 juni 2014?
Fråga 2: Var de utanförskapsområden 29 juni 2010?

Svar: Ja.

Vem eller vilka har gett Expressen tillåtelse att starta denna kampanj just nu? Den framstår som extremt ”rasistisk” i jämförelse med den ofarliga SD-kampanjen i Östermalms tunnelbana som orsakade kravaller och kaos.

Det har aldrig varit tydligare hur genomkorrumperad svensk media är.

Avanmälan Radiotjänst
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juni 2016 16:39

Annat ämne. Vi läser nu om Dan Eliassons senaste påhitt med armband mot grupptafsande invandrade män. Det är bara djupt beklagligt och så otroligt politiskt korrekt...

Hoppas verkligen att Åkesson i sitt Almedalstal kräver Eliassons avgång. Hela Sverige får ju skämmas inför världen med denne pajas till polischef...
(Frågan är om språket är på mer än svenska i kampanjen...?)

 
Ingen bild

Lena

29 juni 2016 16:51

Kan inte låta bli att delge er denna länk med Farage tillbaka på "jobbet" i Bryssel och håller första talet där efter Brexit: "You are not laughing now, are you?"

https://www.youtube.com/watch?v=SJzRa7HWqs

 
Ingen bild

Chrille

29 juni 2016 17:30

Bra av Farage.
Här hemma kan inte dom stora medieaktörerna nog uttrycka sitt förakt för folket.

Dagens Industris PM Nilsson vill nu också sälla till kören att folkstyre är ingenting för folket(?).

http://www.friatider.se/bonnier-vill-stoppa-folkomr-stningar

(Island verkar vara ett land att emigrera till, men dom vill nog inte ha någon från Sverige till sitt land, förutom "Larsus" Lagerbäck).

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juni 2016 17:32

Dan Eliassons senaste idiotkampanj med ett armband med uppmaningen ”tafsa inte” är helt befängd. Om, Sverige vore en demokrati skulle varenda ståuppkomiker eller humorgrupp ha haft riktiga sötebrödsdagar framöver. Det kommer de inte att ha. Ingen kommer att våga skämta om detta.

Det får man inte i Sverige.


Nu väntar vi med spänning på armband med andra uppmaningar.

Våldta inte!
Kasta inte sten på polis!
Bränn inte bilar!
Skjut ingen på öppen gata!
Gör inte inbrott!

Hur länge till skall den korrumperade fåntratten tillåtas vara chef för polisen?

 
Ingen bild

Friholt

29 juni 2016 17:38

@Lena 15,54
Stort tack, nu slapp jag skriva det själv!

 
Ingen bild

Rune

29 juni 2016 18:40

Hulda mk1.
Har My Vingren redan avskedats från Sveriges Radio? Det var ju inte så länge sedan hon anställdes. Har man kommit på att hon är olämplig för att arbeta för Radion där man skall ha opartiskhet som ambition?

 
Ingen bild

Kurtan

29 juni 2016 19:10

Istället för armband från "polischefen" så kommer i framtiden, om inte denna dårskap korrigeras, att behövas för samtliga svenskar en vapenlicens och tillstånd att bära vapen i offentlig miljö...

Detta speciellt för flickor och kvinnor...

Armband?! Den mannen är ju inte frisk i huvudet!

Go Nigel! 
Ingen bild

Stefan A

29 juni 2016 21:00

Förstår varför man aldrig ser Nigel i Svensk tv, en av få som håller huvudet kallt och för en sund dialog, medan byråkraterna och pamparna i Bryssel visar sitt rätta ansikte, i stället för att undersöka varför Engelsmännen vill gå ur kommer man med hotelser och domedagsprofetior och "kasta ut" resonemang, det skall iaf. officiellt vara frivilligt att vara med i EU, man är van vid att fattiga länder står i kö för att komma med i EU, för att de tjänar på det, men att ett rikt vill gå ur är ju nått helt nytt.

 
Ingen bild

Lena

29 juni 2016 22:23

Aktuellt ikväll tog upp utredningen av "våldsbejakande extremism" och vad en utredning kommit fram till. Alice Bah Kunhke intervjuades. DETTA MÅSTE SES.
Vilken smilfink hon är, det finns ingen substans alls, ingen ryggrad, hon bara flyter med för att få behålla jobbet. Anders Holmberg ansatte henne hårt, han undrade varför rapporten var så tunn, varför inga nya tankar fanns med i rapporten, det hade ju ändå tagit TVÅ ÅR. Alice flackade än mer med blicken. När man sen kommer till slutklämmen om varför det betalats ut bidrag till föreningar som inte delar demokratiska värderingar. Då svarar hon: "Ja, och det har fortgått i flera år"!!!! Då säger Anders Holmberg: men det var ju DU själv som var Generaldirektör för detta verk, under flera år, som delade ut bidrag till Ungdomsföreningar. DÅ ska ni se vad ögonen fladdrar på Alice Bah Kunhke. Hennes svar blir att det var inte möjligt att ändra på detta förrän hon blev minister!!!! Ridå!!!!!

Inslaget börjar strax före 9.53

http://www.svt.play.se/9005745/aktuellt/aktuellt-29-juni-21-00

 
Ingen bild

Lena

29 juni 2016 22:39

A propos tråden om "armband" för kvinnor. Är det ifall en kvinna är ute och går och blir attackerade av utländska män? Finns då en alarmknapp?
Så nu ska iv bli VANA MED ATT SÄTTA PÅ ETT LARMARMBAND IFALL DEN SKULL VI SKA GÅ UT??? Hur galet får detta land bli? Polisens sak är att se till att ALLA kan vistas säkert ute, även kvällar.

Uppriktigt sagt så påminner detta om snacket att i slutändan har globalisterna som styr, har önskemål om att "microchippa" hela befolkningar för att kunna kontrollera alla.

Vi lever i DE SMÅ STEGENS TYRANNY, nu ska vi först bli vana med att bära armband så att vi kan acceptera det och tycka ATT DET KÄNNS MYCKET SÄKERT. Sedan när det steget har accepterats, så går man vidare, kanske med MICROCHIPS. Det finns redan folk som har det och som tycker att det känns supersäkert. Används även på husdjur och de flesta ägare tycker det är så bra.

 
Ingen bild

Lena

29 juni 2016 23:19

Det finns hur många vansinnigheter som helst att visa upp, bl.a denna om Anna Lindh -stipendiet.
Det samlades ihop 21 miljoner där flera kända personer suttit som ordföranden för fonden, senast var det Mona Sahlin. Men nu är pengarna slut! Det finns endast 104.000:- kvar och snart måste fonden likvideras. Vart tog pengarna vägen?
Ingen som vet, ingen som vet;) Fy f-n vilket mygelsamhälle vi lever i!

http://www.friatider.se/sl-seri-f-r-miljoner-till-anna-lindhs-minne

 
Ingen bild

genväg

30 juni 2016 02:02

Dan Eliassons genetiska väg är svår att få grepp om. Killen måste ha någon form av allvarlig störning. Skrämmande om han är folkvald. Mycket skrämmande! Kusinumgänge tillbaka i tiden med diverse defekter?!?! Vem vet.

 
Ingen bild

Stefan A

30 juni 2016 05:59

Apropå Anna Lindh stiftelse så var tydligen styrelsearbetet oarvoderat, så den kändisstyrelsen har antagligen aldrig setts till....

 
Ingen bild

dave

30 juni 2016 09:56

Ibbe

Klunker, den åttonde dvärgen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se