thoralf

Direktlänk till inlägg 4 februari 2015

NEGATIV SÄRBEHANDLING OCH HÖG PULS

Av Thoralf Alfsson - 4 februari 2015 23:48

Idag fick jag ett väldigt tråkigt besked. Det är dock inget personligt, så ingen behöver vara orolig för det. Beskedet är ett tydligt tecken på att vårt samhälle håller på att förlora de grundläggande värderingarna och att samhället inte står upp för de demokratiska krafterna utan böjer sig för extremister som använder olagliga metoder och våld för att påverka. Uppenbarligen har de lyckats.


Vissa skulle säkert kalla det för diskriminering. Jag nöjer mig med att säga att det handlar om negativ särbehandling. Någon gång senare kanske jag skriver i klarspråk om vad som hänt men idag avvaktar jag för att inte försämra våra framtid möjligheter.


 



Att lyssna på Studio Ett i P1 är minst sagt hälsofarligt. Det är inte svårt att få ”puls” när man lyssnar på företrädare för myndigheter eller naiva politiker. Idag lyssnade jag på ett inslag om tiggare och att regeringen utsett en samordnare som skall hjälpa kommunerna med tiggarna. Enligt samordnaren Martin Valfridsson skall han hitta ”goda exempel” på hur man skall hjälpa dessa organiserade tiggare med både mat och husrum. Läs artikel.


Det är beklämmande att lyssna på Martin Valfridsson och kommunalrådet Eva Lindh från Linköping. Det tycks således anse att det är Sveriges ansvar att lösa de rumänska tiggarnas livssituation i Rumänien. Deras naiva syn på det organiserade tiggeriet hotar att skapa en situation som innebär att Sverige kommer översvämmas med tusentals nya tiggare. Med tanke på att tiggare numera dyker på allt mindre orter så undrar jag hur många tiggare det finns i Sverige idag. I maj fanns det ca 2 000 tiggare i Sverige enligt SKL:s uppskattning, sedan har antalet ökat kraftigt.



Om Sveriges myndigheter inte säger ifrån utan istället ordnar boende och mat och dessutom börjar betala ut socialbidrag till tiggarna kommer det bli en fullständig invasion av tiggare inom den närmaste tiden. Till sommaren kan det utvecklas till rena katastrofen med miljardkostnader på årsbasis för Sveriges skattebetalare när vi invaderas av 10 000-tals nya tiggare.


Lyssna på inslaget.


Jag förespråkar ett förbud mot tiggeri som enda verkningsfulla åtgärden. I Norge har man förstått det men i Sverige tror jag inte att en majoritet av politikerna kommer komma fram till den slutsatsen.


Igår hörde jag dessutom ett inslag om hur personer som är grova brottslingar och därmed vägras inresa till EU-länderna istället söker asyl i Sverige. Bara i Skåne har under 2014 har 33 personer som är stoppade från inresa till EU sökt asyl i Sverige. De går dessutom omkring på gator och torg på diverse orter i hela Sverige. De borde givetvis vara inlåsta under hela asylprocessen och avvisas till det land de kom ifrån omgående. Men i det naiva landet Sverige finns det uppenbarligen inte en enda myndighetsperson med lite ryggrad! Läs artikel och lyssna på inslag.



Nog kan man få hög puls för mindre.


 
 
Lassekolja

Lassekolja

5 februari 2015 00:39

Jag håller vekligen med Dig Thoralf! Jag hörde också inslaget i Studio 1. Hörde även om förbrytarna med "Schengen-förbud", som kringgår detta genom att istället söka asyl. Att våra "politiker" är totalt ryggradslösa visste vi redan. Nu bekräftar dom åter att dom även är 120% korkade! Man kan inte bli annat än förtvivlad med tanke på barn och barnbarns framtid. Fattar dom verkligen inte att dom ökar på "Pull-effekten" helt i onödan genom att "spela god" på svenska skattebetalares bekostnad. Sverigedemokraten Thord Brynielsson gjorde en mycket god insats mot en miljöflumpartist och en V-kommunist under gårdagskvällens kommunfullmäktigemöte i Kungsbacka, när tiggerifrågan kom upp. Han sa bl.a att "generationer före oss lyckades genom hårt arbete avskaffa tggeriet i Sverige och att tiggeri inte är värdigt en modern välfärdssat att återinföra det utifrån" och att "det inte är Sveriges utan Rumäniens ansvar m.h.a EU-pengar att avhjälpa fattigdom i Rumänien!"
Själv vill jag tllägga att när Frälsningsarmén försöker "hålla grytan kokande" är en helt annan sak!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

5 februari 2015 03:17

Det är naturligt att man blir uppgiven i sinnet, när man åskådar den poliskt/mediala vansinneskarusellen i Sverige. Dårskapen tycks inpräntad inom politikeradeln (7k), och 87% hjärntvättade medelsvenssons tycks acceptera sitt lands förfall och undergång. Jag flyttade utomlands för ett antal år sedan, men gör något kortare besök årligen. Och vämjes av vad jag ser. Redan när man äntrar flyget, i mitt fall oftast från Turkiet, undrar man om det är rätt terminal. Minst 90% av resenärerna är muskingar, dvs araber, negrer, tattare, hucklekärringar och diverse slödder av obestämd härstamning. Man tror sig vara i färd att flyga till Baghdad, Kabul eller Mogadishu, inte Arlanda/Landvetter. Jag undviker svenska gammelmedia, inte bra för hälsotillståndet. Men som flitig nätdebattör blir man givetvis involverad, det är priset man får betala, om man vill debattera och upplysa andra, som man hoppas skall vakna upp, rösta SD, som jag gjort de senaste två riksdagsvalen, dessutom som partimedlem, för att hjälpa till och markera sin uppfattning.

 
Ingen bild

Göta

5 februari 2015 03:18

KONSEKVENSANALYS!
Jag återkommer till gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan för jag måste rekommendera en bra och MYCKET VIKTIG kommentar under Lars Berns inlägg om denna senaste mediala skandalhistoria.

Läs KOMMENTAR NR 26 AV CLAS PERSSON, som starkt belyser något som jag själv tänkt mycket på och även tidigare kommenterat, nämligen den enorma skillnaden mellan verksamheterna inom å ena sidan alla seriösa företag och branscher ute i verkligheten och å andra sidan den vansinniga, verklighetsfrämmande flumvärld som våra politiker och mediafolk tillhör, med total avsaknad av den så betydelsefulla konsekvensanalysen inför alla viktiga förändringar.

Här citeras alltså några rader från kommentar nr 26 av Clas Persson (med mina versaler):

"I den bransch där jag verkat hela livet (ca 50 år), i bygg- och fastighetssektorn, görs konsekvensutredningar till förbannelse, från den enklaste markinfiltration till anläggande av nya superanläggningar. NÄR DET GÄLLER ATT ÄNDRA ETT HELT LANDS BEFOLKNINGSSTRUKTUR OCH KULTUR DÄREMOT FINNS INTE TILLSTYMMELSE TILL KONSEKVENSANALYS. DET FINNS INTE HELLER NÅGON REDOVISNING AV FACIT, SNARARE TYCKS DET VARA TVÄRTOM. Av den anledningen så sammanställde jag för mer än ett år sedan nedanstående frågor. Dessa har jag skickat till insändar- och debattredaktioner, till ledarskribenter och andra journalister, men aldrig, aldrig någonsin har jag fått tillstymmelse till reaktion, inte ens en bekräftelse på mottagandet av frågorna.

Länk till Lars Berns blogginlägg, under vilket ni kan hitta kommentaren:

http://antropocene.se/2015/february/svenska-man-valdtar.html



 
Ingen bild

Sven Dacke

5 februari 2015 06:57

Smålandsposten Växjö i dag

"Nu är alla Bo Frank
Regeringen måste lyssna när kommunerna säger att välfärden inte fungerar."

Om jag vore ledarskribent hade jag skrivit
"Nu är alla Jimmie"

Läs hela artikeln , tror att den går att kommentera
http://goo.gl/vsJm21

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2015 07:14

Cesilia Wikström sade idag på 7-nyheterna.
"Vi måste säga sanningen på något sätt"
"Invandringen till EU fungerar inte längre"
"Dublinkonventionen måste förhandlas om."
Vad sägs om det ?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2015 07:29

I Sverige har dom mest inkompetenta människorna fått maktpositioner.
Det missbrukas å det grövsta som hörs här !
Sverige är förstört !
Jag upprepar !
Vi lever i dårarnas paradis !

 
Svensson

Svensson

5 februari 2015 07:34

Andra länder förbjuder tiggeri,i Sverige ska tiggeri bli ett låglönearbete.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

modersvea

5 februari 2015 08:08

FNs flyktingkommissarie var i Sverige för någon dag sedan och han berömde Sveriges flyktingmottande.

 
pappasven

pappasven

5 februari 2015 08:33

modersvea MEN detta är inte en nyhet i MSM, eller hur?

http://http:/pappasven.wordpress.com

 
Ingen bild

SM811

5 februari 2015 08:39

@modersvea
FNs flyktingkommissarie gjorde heller ingen konsekvensanalys. Då hade han kommit fram till att Sveriges massinvandring förstör hela nationen.

 
Ingen bild

Tony

5 februari 2015 09:00

Eftersom Svenska myndigheter abdikerat från
verkligheten, så kommer det nog att bli så att
våra grannländer kommer att sätta upp kontroll-
stationer mot Sverige. För i annat fall kan ju
Sveriges idioti drabba även våra grannländer, där
man har en mer nykter syn på det mesta.
Norge har redan aviserat den möjligheten, och
Danmark kommer säkert inte vara sena att följa
efter!
Bland alla länder i Europa ses Sverige som EU s
byfåne, det tas inga vettiga beslut längre på
något område, bara flum och åter mer flum

 
Ingen bild

tjolahopp

5 februari 2015 09:03

Dessutom borde ni skilja på flyktingar och asylinvandrare. Varför skriver ni flyktingar när de inte är det?

 
Ingen bild

Peter Jacobsson

5 februari 2015 09:06

Jag har funderat på en sak angående tiggarnas placering. Om en butik vill placera en trottoarpratare utanför butiken finns regler för hur dessa ska placeras för att inte utgöra ett hinder för t.ex synskadade. Borde inte samma regler gälla tiggarna också? Dom sitter ofta så till att de utgör ett hinder att komma in i butiken, biblioteket, apoteket osv osv.

 
Ingen bild

Pepparholm

5 februari 2015 09:42

När något av FNs många organ för människorätt, barnrättigheter o s v kritiserar Sverige så blir Public Service glad och tar upp flera gånger på bästa sändningstid. Det borde vara en skyldighet att då också tala om vilka ledamöter och vilka länder de representerar som uttalat förkastelsedomen mot oss.

 
Stefan K

Stefan K

5 februari 2015 09:55

Det mesta har väl havererat i dagens Sverige och allt verkar numera gå ut på att prioritera andra länders medborgare framför våra egna. Här har ni i SD något att spinna vidare på. Ilskan ute i landet är nog större än vi tror.

Idag kan vi läsa i Corren att en tandläkare på Folktandvården i Linköping tvingas sluta ge gratis tandvård till tiggare efter allmänhetens starka reaktioner. Mer sånt.

Idag kan vi också höra hur Cecilia Wikström och en rad tunga EU-parlamentariker kräver att Dublinförordningen följs och att människor som söker asyl SKA göra det i det första EU-land man kommer till.
När t.o.m Wikström erkänner ett misslyckande, då är det illa.

SD har påtalat detta haveri under många år, men mötts av glåpord, bl.a från Wikström själv.
SD har alltså haft rätt hela tiden och nu återstår att Migrationsverket granskas närmare. Kanske något för Janne Josefsson och Uppdrag Granskning?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Onkel Sven

5 februari 2015 10:02

Läste i går om flera kommunalråds uttalande om invandringen de flesta sa att deras kommuner inte orkade med fler asylsökande men samtidigt kom flosklerna att andra kommuner måste ta sitt ansvar , det tycker jag dom redan har gjort i och med att dom tänkt efter före !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2015 10:03

@ Peter Jacobsson
Rätt resonerat !
jag har tidigare skrivit om min förvåning över att affärsägaren inte bestämmer över entren till butiken.
Idag är det "tiggarnas manager" som arrenderar området utanför affärerna för att hyra ut till tiggarna.
Jag ser att idag sitter det ibland två vid samma ingång och en del sitter innanför entredörren.
Vad säger PK-maffian ?
Vart ligger taket för hur många som får sitta utanför entren ?

 
Ingen bild

Hacke

5 februari 2015 11:10

Numera måste man sålla i nyhetsflödet för att inte riskera hälsan. Att följa exempelvis statsradions Studio Ett och systerprogrammet P1 Morgon regelbundet borde varje ansvarskännande läkare med minsta demokratiska sinnelag och kunskap om blodtryck bestämt avråda från.
Allt oftare tror jag att Sverige är räddningslöst förlorat. Från invällningen av tiggare som ges allt större möjligheter och befogenheter i vårt land samtidigt som andra länder med självbervarelsedriften i behåll stramar åt. Till de maffiastrukturer ´a la Södertälje som infiltrerat och nu genomsyrar hela samhällsektorn. Plus att vi fyller på eländet i en aldrig tidigare skådad omfattning! Detta kan aldrig sluta väl.
I mina ögon är det vi nu ser inte Sverige längre och även om sd skulle få egen majoritet skulle det ta generationer att få någorlunda rätsida på vårt gamla föregångsland igen.
Ibland önskar jag att förfallet gick ännu snabbare. För det är väl först ur det verkliga kaoset något nytt kan skapas. Vad det då blir? Vågar man tänka tanken ut?

 
Ingen bild

Folke-wulf

5 februari 2015 11:53

Hacke,förfallet kommer att gå fort som attan.
Politikerna,SD undantagna,lever i fablernas värld.
Dessutom har dom retat upp ryssarna.
Ryssland ar bland få länder i Europa som har gränskontroller.
Dom släpper inte in tiggande ziggisar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2015 12:06

Råkade slå på min tv för en stund sedan. Där på SVT Forum satt Mona Sahlin och pratade om extremism. Jag orkade 1 minut...

 
Ingen bild

Konfunderad

5 februari 2015 12:41

Det var väl just problematiken kring dessa forna öststatsländer som fick Cameron i Storbritannien och att hota med att lämna EU? Han befarade att de inte skulle klara av anstormningen från dessa länders medborgare.

I Sverige agerar man tvärtom och anser sig tydligen ha råd?

Vilken tur att vi är rika som troll och inte alls tycker att skattemedel ska återföras till befolkningen i form av bra vård, skola och omsorg.

Ett starkt försvar har vi också och eftersom vår infrastruktur är i tip-top skick med tåg som går i tid och aldrig spårar ur samt superfina vägbanor kan vi givetvis agera socialkontor åt andra EU-länders medborgare. Polisen löser dessutom merparten av alla brott och har därför inget behov av mer resurser.

Kort sagt, vi badar i pengar som vi inte själva behöver. Kanske vi skulle ta och hjälpa Norge på traven nu när oljepriset gått ned, vi har ju råd med vad fasiken som helst.

Eller var det tvärtom?
Var inte ladorna tomma alldeles nyss eller har finansministern en svångrem i stretchmaterial?

 
Ingen bild

Gajo

5 februari 2015 13:50

22 Zigenare åkte båt till Visby. Röda Korset informerade dem om att "Gotland var fullt", och bjöd på mat och återresa.

Jag har för mig att tiggeri, eller inte, är en kommunal fråga. Likt den att förtära alkohol offentligt. Alltså kan en kommun besluta om införande av ett förbud i den kommunala ordningsstadgan. Behövs inget riksdagsbeslut för det. Rätta mig om jag har fel.

Utanför ÖB i Skogsby på Öland satt en zigenerska och tiggde. Hon försvann efter några timmar. Uppenbart felplacerad. Det fanns inget att få där. Rätt fantastiskt hur hon, på egen hand, lyckats ta sig från Rumänien till Skogsby på Öland. Och så säger alla, utom Polisen och SD, att tiggeriet inte är organiserat.

Jag har funderat på de "svenska män" som begick våldtäkter på Finslandsfärjan. Inget sägs om offrets nationalitet. Är inte det ytterst sexistisk, förtryckande och ett osynliggörande av kvinnans nationalitet? Vad säger hatfeministerna om det? Vad säger Fridolin?
(På texttv igår var det inte längre svenska män, utan bara män. Vilket man gott kunde skrivit från början. Men då hade man missat tillfället att utmåla svenska män som grova våldtäktsmän. Och det ville man förstås inte.

 
Ingen bild

Don´t worry, be happy

5 februari 2015 13:55

"Nu kommer det mera"

"43 rumäner i bil på väg till Sverige
Publicerad 5 februari 2015 kl 12.25
UTRIKES.En rutinkontroll vid den polska gränsen visade sig bli en rejäl överraskning för gränsvakterna. I en minibuss, med plats för nio personer och siktet inställt på Sverige, hade nämligen 43 rumänska medborgare lyckats tränga in sig."

http://www.friatider.se/43-rum-ner-i-bil-p-v-g-till-sverige

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2015 14:00

Enligt en del förståsigpåare försvinner människoers ursprung så fort dom byter land.
Det finns inga svenskbyggder i andra länder.
Det finns inga svenskar boende utomlands.
Det finns inga hemvändande svenskar.
Enligt Åsa Råmsson räcker det med att åka tunnelbana i Fjollträsk för att vara svensk.

 
Ingen bild

Observer

5 februari 2015 14:30

Till Thoralf & Sverigedemokraterna:

Jag vill att man listar de som ger bort våra pengar:

..." således anse att det är Sveriges ansvar att lösa de rumänska tiggarnas livssituation i Rumänien. Deras naiva syn på det organiserade tiggeriet hotar att skapa en situation som innebär att Sverige kommer översvämmas med tusentals nya tiggare. Slut citat"

Ovan har ni anledningen till detta.
I FRAMTIDEN MÅSTE DE STÄLLAS TILL ANSVAR FÖR VAD DE GJORT. -Precis som med krigsförbrytare. Vi kan inte göra något nu. -Men sedan skall de få gå i svaromål för sina handlingar. Och betala tillbaka i någon form. Kanske i form av ett straff.

-Varför?

1. För att sona sina brott.
2. För att markera att sådant inte är ok.

 
Ingen bild

Observer

5 februari 2015 14:34

"Gränspolisen varnar: Migrationsverket låter kriminella tränga in olagligt i Sverige"

http://www.friatider.se/gr-nspolisen-varnar-migrationsverket-l-ter-kriminella-tr-nga-olagligt-i-sverige

Notera de ansvariga!!!

 
Ingen bild

tjolahopp

5 februari 2015 14:41

Läs gärna detta och förstå hur lurade ni är.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/05/etableringsersattning-och-andra-bidrag/

 
Ingen bild

DecemberKartellen

5 februari 2015 17:24

http://blog.zaramis.se/2015/02/04/bedrageri-mot-arbetsformedlingen-kopplat-till-syrisk-ortodoxa-kyrkan/

Ang bedrägeriet mot Arbetsförmedlingen

Så var det SVENSKAR som var framme igen

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2015 19:40

Annat intressant. Tittar nu på SVT Rapport. Nu ett inslag om en "svensk" som åkt till Syrien och IS. Noterbart: Han kallades "Ali" och hans pappa för "Hassan".
Ett litet, litet knappt märkbart steg åt rätt håll.

Thoralf Alfsson

5 februari 2015 19:42

Jag noterade samma sak men det hade varit märkligt om sonen kallats för Kalle när pappan intervjuades.

 
thojuh

thojuh

5 februari 2015 20:24

Ja det är sannerligen ett dystert land vi beskriver 5 februari 2015, ett land vars invånare var utomordentligt välkomna i nästan hela världen som rejäla, hedervärda människor. Kända för sin ärlighet, arbetsvilja, ett folk som välkomnades i Amerika eller Australien. Nu har ridån fallit och en "svensk" blir betraktad (med all rätt) som en fara eller odefinierat UFU i övriga världen.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2015 20:31

@Thoralf. Håller fullständigt med dig. Men sådana tokerier har förekommit. Alltför ofta...

 
Ingen bild

KS

5 februari 2015 20:59

Tillägg: Hur kan svensk media kalla somaliska medborgare för Svenskar? Den ende som mycket eventuellt skulle kunna kallas för något som närmar sig svensk är väl i så fall Irakiern! Men det är mycket tveksamt!

 
”Det ska kosta att säga nej tack till flyktingar”

”Det ska kosta att säga nej tack till flyktingar”

5 februari 2015 21:42



Nu ökar pressen på Stefan Löfven och regeringen att tvinga kommuner att ta ansvar för flyktingar.

SSU vill att det ska svida i kassan där man säger nej.

– Regeringen måste se över utjämningssystemet. Tar man inte emot flyktingar ska det kosta skjortan, säger Ellinor Eriksson, ordförande.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article20271600.

 
Ingen bild

HM Gotland

5 februari 2015 21:53

Gajo

22 personer anlände förra tisdagen till Gotland för att tigga. När de började tigga uppstod hotfull situation med den klan på då 26 personer som betraktar ön som sitt område. Hjälpgruppen (en grupp som hjälper denna grupp) förde ned de nyanlända från centrumet och bjöd dem på mat. För att inte en stor konflikt skulle uppstå, det har enligt en rödakorsrepresentant på ön varit mindre konflikter tidigare där den klan som är här hävdat sitt revir, där 22 skulle stå mot 26 erbjöd regionen biljettkostnader, röda korset fulltankade bilar och hjälpgruppen en mängd förnödenheter (mat, kläder mm) om den nyhitkommna gruppen lämnade ön vilket den gjode. Det var en kombination av hot från den klan som är här och mutor från tiggarvännerna som fick dem att ge sig av.

Röda Korset och Hjälp EU-migranter gruppen anser att det är en familj/klan som har rätt att vara på ön - andra försöker de få bort härifrån så fort som möjligt. Regionen har anslagit 100.000 till hjälp EU-migrantergruppen förutom att de ordnar tand och sjukvård. Kyrkan har öppnat ett härbärge för EU-migranter samtidigt som man säger sig fundera på att lägga ned det tidigare härbärget för öns egna hemlösa.

 
Ingen bild

tjolahopp

5 februari 2015 22:03

@KS, finns en väldigt enkel förklaring. Skribentnissarna trodde naturligtvis att det var svenskar som utfört våldtäkten. Det hade inte i sin sinnesvärld att "flyktingar" åkte Finlandsbåten.

När sedan sanningen uppdagades försvann det fort från löpet och resten av tidningarna. Betänk om det varit lintottar som våldtagit en somalisk dam. Då hade du fått se fackeltåg och folk i TV-sofforna i veckor.

Så den stora frågan är naturligtvis, var i hel-ete är Gudrun Schyman och hennes FI:sar??????

 
Ingen bild

Eric H

6 februari 2015 08:42

@Pretty Boy Floyd
Sök på "Peters Princip".
http://sv.wikipedia.org/wiki/Peters_princip
Ett ttdrag:Innebörden av Peters princip är att alla framgångsrika medarbetare i en hierarkisk struktur kommer att befordras till sin högsta kompetensnivå eftersom de har visat sig vara bra på det de gör. Efter detta kommer de att befordras till sin inkompetensnivå

Finns representerad i mängd inom svensk politik, helt naturligt främst på regeringsnivå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards