thoralf

Direktlänk till inlägg 6 november 2015

INGEN HJÄLP FRÅN TYSKLAND

Av Thoralf Alfsson - 6 november 2015 23:01

”Den tyska koalitionsregeringen enades på fredagen om att införa ettåriga uppehållstillstånd som huvudregel för syrier som flyr inbördeskriget i landet. I dag får de flesta syrier treåriga tillstånd. Och det ska inte heller längre vara möjligt för dem med ettåriga tillstånd att få uppehållstillstånd för familjemedlemmar.”

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tyskland-infor-ettariga-uppehallstillstand-for-syrier/

 

Statsminister Stefan Löfven, justitieminister Morgan Johansson och Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson är fortfarande handlingsförlamade och ger alla från Syrien permanenta uppehållstillstånd och därmed också alla anhöriga en möjlighet att ansluta till Sverige. Hur många tror att antalet asylsökande kommer minska från Syrien? Alla kommer väl lämna Tyskland och åka till Sverige.


Vart faan har generaldirektören för MIgrationsverket tagit vägen? Har han gått under jorden?


Angela Merkel har gjort en pudel. Jag är övertygad om att Tyskland inte kommer dra sitt beslut i långbänk som den svenska regeringen beslutat göra.


Miljöpartiet visade idag sin fullständiga verklighetsfrånvaro genom att föreslå att alla som tar emot en migrant i sitt hem skall få 2 000 kronor/månad i ersättning. Grattis alla som bom nu får betalt över att inhysa en släkting eller vän till familjen. Så många svenskar lär inte nappa på det förslaget. Konsekvensen kommer bli än större trångboddhet i utanförskapsområdena och en än mer segregerad utveckling och splittrat samhälle. Inkompetensen inom MP är häpnadsväckande!


Pressen ökar nu än mer på 7-klövern att gå över till SD-politik!


PS


Ägnat stora delar av dagen åt att färdigställa ett utskick till alla sd-medlemmar i Kalmar län. För medlemmar i Kalmar kommun kommer också information om våra Öppethus-möten på måndagar. Givetvis är du även välkommen om du bor i en annan kommun.


 

 
 
Ingen bild

Lewren

6 november 2015 23:43

"Miljöpartiet visade idag sin fullständiga verklighetsfrånvaro genom att föreslå att alla som tar emot en migrant i sitt hem skall få 2 000 kronor/månad i ersättning"

Ok, så då lever de alltså inte i den idyll som allt vänsterpack vill få oss att tro? Dvs, om nu alla vänstermänniskor är så jävla ivriga på att ha in folk på hårt arbetande människors bekostnad för att de själv ska känna sig duktiga, varför tar de inte in dessa i sina egna hem UTAN ersättning? Ska de ha ersättning på ett par tusen kronor per månad är deras försök att ta moraliskt högmark skrattretande och ypperligt patetisk!

 
Lassekolja

Lassekolja

6 november 2015 23:44

Nu vill det till att Löfvén och hans kumpaner Johansson x 2 hänger på illa kvickt att även Sverige inför ettåriga "UT"!
Men det är väl att förvänta sig för mycket av vår förlamade mesregering som förmodligen även i denna fråga hamnat i koma!?!
Om inte Sverige agerar blixtsnabbt nu, ja, då är katastrofen total redan nästa vecka!!!
Nästa Riksdagsdebatt blir synnerligen intressant när SD, inte oväntat, fått rätt i varje fråga. Att se 7-klövern slingra sig som "en skit i en pissepotta" kommer, mitt i allt elände, bli underhållning på högsta nivå!!!
Såg en kommentar häromdagen där Jimmie Åkesson kallades Jimmie "Facit" Åkesson, mycket fyndigt och korrekt tycker jag!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Diskrimineringsombudskvinnan

7 november 2015 00:02


Varför har Vårdguiden telefonservice 1177 på arabiska men inte på thailändska?

 
Ingen bild

SD 2002-?

7 november 2015 00:14

Stefan Löfven har nog delegerat Anders Danielsson till att påbörja bygget av de 60 miljoner skithus som Löfven utlovade i Cenral Park i New York för några veckor sedan.

 
Ingen bild

Martin

7 november 2015 00:34

Det är väl bra om alla MPs medlemmar tar emot "flyktingbarn" hemma hos sig. Jag tror att det skulle kunna verka för att MP byter åsikt i migrationsfrågan.

 
Ingen bild

OT

7 november 2015 00:46

Lite kvällsmusik? Magnus Wegerup - “Traitors, it’s pay back time”: http://snaphanen.dk/2015/11/06/magnus-wegerup-traitors-its-pay-back-time/

P.S: tacka www.snaphanen.dk

 
Ingen bild

pllay

7 november 2015 02:10

Att tro att NÅGOT EUland är villiga att hjälpa Sverige är naivt intill idioti.
ALLA EU-länder jublar av lycka och skadeglädje när nu äntligen Sverige bryter samman.
Den störste avtalsbrytaren och pullfaktorn i Europa får slutligen betala en liten del av det pris vår politik har kostat Europas länder.
Vi, Sverige, är det land som är skyldiga till migrationskatastrofen, inget annat land har så frenetiskt arbetat för att människor ska överge sina hem och sina hemländer för att ge sig ut på en farlig och olaglig resa över hav och genom länder de inte känner för att nå landet som lovar allt och håller inget utom fria pengar, mat, bostad, arbetslöshet och ett meningslöst liv i utanförskap.
Europas länder skulle nog helst kapa förbindelserna med Sverige om de kunde, ingen vill ha en förrädare med på båten.
EU däremot, älskar det kaos Sverige skapar, det ökar EU-byråkraternas makt och möjliggör fullkomligt diktatoriska lagar.

 
Ingen bild

Demokratur

7 november 2015 07:05

Du är unik, Thoralf. Du är bäst. Jag förutsätter att du finns i riksdagen efter nästa val. Och att du fått en ursäkt av SD Riks.
Vad gäller utvecklingen i Sverige så konstaterar jag att nu kör PK-etablissemanget "all-in". Nu ska Sverige sänkas en gång för alla. Stort ansvar för dem men framför allt för folket som skändar det vi ärvde av vår förfäder. Tragiskt.

 
Ingen bild

Senaste Demoskop

7 november 2015 07:27

Tror dom på detta själv?
SD 18,9 (-0,6)
http://www.expressen.se/nyheter/regeringens-krisvandning/

 
Svensson

Svensson

7 november 2015 08:14

Först lurade EU Fredrik Reinfeldt och nu går Stefan Löfven i samma fälla,nej Stefan du kommer inte få något välbetalt arbete inom EU.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

7 november 2015 09:19

T.o.m Malena Ernman ställer sitt, får man förmoda, sommarhus till förfogande för flyktingar, men har en sådan fruktansvärd otur att byråkratin sätter käppar i hjulen, bl.a i ansvarsfrågan, men i ett kollapsat system behöver man inte vänta på myndigheternas tillstånd, det är bara att fylla huset, men det kanske är mera ansvar och kostnader man vill slippa och inte smutsa ned de egna små vita händerna med grovgörat, bättre och lättare att sitta och twittra och facebooka ut godhet i parti och minut.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 november 2015 09:25

Har anmält Barometern/OT till DO för åldersdiskriminering ,har blivit nobbad gång på gång att få in kritiska insändare , avslaget kom snabbt undertecknat med Jamal Nijim Jurist .

 
Ingen bild

SM811

7 november 2015 09:27

@ Senaste Demoskop
Att MP+S skulle öka och SD minska kan inte stämma?
Tycker folket att regeringen gör ett bra jobb kan de inte ha alla sina hästar hemma i stallet.
http://www.demoskop.se/publicerat/demoskops-valjarbarometer-for-november/#text

 
Ingen bild

Lärare

7 november 2015 10:33

Tyskland tvärvänder.
Undrar om Sverige vågar? Vad som behövs nu är ett totalstopp omedelbart ngt annat vore otänkbart i detta läge!
Svammel och åter svammel från 7-klövern, inga konkreta åtgärder som ger omedelbara resultat, vilket behövs! Hur och när ska denna invasion sluta?
Får inte SD vara med i de tv-debatter som gäller flyktingkatastrofen? De är ju det enda parti som har predikat lösningen i flera år nu.
Tycker f ö det är tyst från toppen i ämnet. Ligger de och "ruvar" på ngt stort kanske?

Bra Thoralf att Ni har "öppna måndagsmöten", ngt som resten av landet borde ta efter. Varför åker inte SD-topparna runt i landet? Sverige sträcker sig längre norrut än till Stockholm !!!

 
Ingen bild

Stig Yngve

7 november 2015 11:21

Opinionsmätningar.
Idag har Sverige begåvats med två nya opinionsmätningar. DN/Ipsos visar att motståndet mot "flyktinginvandringen" ökat från 30 till 42%. Samtidigt meddelar Demoskop/Expressen att S och MP ökat med 2% (1,5 resp. 0,5%). SD skulle här minska med 0,6 %. Detta är mycket diskutabelt och förmodligen helt missvisande. Det måste rimligen finnas ett samband mellan dessa undersökningar även om det är olika institute som gjort mätningarna. Är desperationen så påtaglig att man manipulerar opinionsundersökningar. Är Sverige på väg mot anarki? Polisen har börjat tröttnat på våra beslutsfattare. Hur länge orkar de? Vem vet, om det man ringer 112 och får ett meddelande att abonnemanget upphört.

 
Ingen bild

Sverige bekymrar resten av Europa

7 november 2015 11:56

Ett polariserat land på ruinens brant.
Det är en bild av Sverige som nu sprids i kölvattnet av flyktingkrisen.
http://unvis.it/http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Futrikes%2Farticle21709576.ab

 
Ingen bild

Kurtan

7 november 2015 12:38

Ett märkligt tankefel som jag anser många gör är att betrakta denna massinvandring som något som inte går att korrigera dvs oåterkalleligt.

Men är det inte så att kan vi ta in cirka 10 000 i veckan så skulle vi även kunna repatriera cirka 10 000 i veckan när folket till slut ger politiker mandat för detta eller?!

Även ett utfärdat medborgarskap eller PUT kan och ska återkallas om det ligger bedrägeri bakom osv. Lagar är ju inte skrivna i sten utan kan ändras...

PUT för samtliga Syrier som en tjänsteman på immigrationsverket har hittat på, har ingen legal grund och folklig förankring dvs är olaglig och regelvidrig. Håller med om att det kommer att bli kraftiga friktioner, men det är något som kan övervinnas... Eller?!

Dessutom vad är det för "gudomlig" regel som säger att vi skattebetalare skall stå för kostnaderna?!

 
Ingen bild

Tompa

7 november 2015 12:45

Skrämmande reportage från Ungern där upphittade mobiltelefoner från de som "flyr" till Sverige och Tyskland innehåller tortyr och mord scener.

Förmodligen i en stadsdel nära dig redan nu.
https://www.youtube.com/watch?v=7NSKjY4QsKQ&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Lotta

7 november 2015 13:03

Hoppas att dina stapeldiagram finns med i utskicket?

Thoralf Alfsson

7 november 2015 14:03

Lotta

Jag önskar att så vore fallet!

Uppenbarlige uppskattas inte min statistik och grafik på vissa håll internt. Fråga mig inte varför!

Har mina egna tankar om hur jag skulle kunna förbättra diagrammen. Får se om jag hinner under helgen. Det kanske kommer på bloggen under söndagen.

 
Ingen bild

Lotta

7 november 2015 13:10

Hårresande historia om hur det kan gå till på en svensk skola idag.

http://www.friatider.se/rektorn-bortf-rklarade-tafsningarna-pojkar-r-pojkar-sen-v-ldtog-ali-sin-klasskamrat-p-skolg-rden

 
Ingen bild

Lena

7 november 2015 13:59

SM811 09.27
Jag tror också att siffrorna är "frisserade", dels för att det är Demoskop (Expressens beställning) och många tänker nog där på SKRÄMSELFAKTORN, som jag, vill inte ha någon från tidningen eller Reseachgruppen som ringer på min dörr och hotar mig p g a jag tänker rösta SD. Andra uppger andra partier för de är rädda att förlora arbetet etc.

Men trots att siffrorna visar endast (?) 18.9% för SD och 26.8% för S, så skiljer det bara 7.8% vilket är oerhört nära. Tänk på all demonisering som pågått i media samt att SD inte får vara med i överläggningar eller i SVT särskilt ofta (bara om det är problem). Vem som helst som kan tänka VET att siffrorna inte ar PK s a s.

Men en liten tillbakagång kan det kanske vara p g a SD-elitens odemokratiska fasoner på senare tid. Men det är inte läge för SD-väljare att "tjafsa" och bråka om det som idag faktiskt räknas som småsaker, om man jämför med vad som hela Sverige står inför.

Och som sagt SD-eliten ska inte känna sig alltför säkra på sin plats inför framtiden. Ledare kommer och går. Men tjafsa inte om detta nu, vi behöver verkligen samlas inför de hot vi står inför.

 
Ingen bild

Nils Dacke

7 november 2015 14:24

När det gäller senaste demoskop/expressen undersökning så ligger väl alla förändringar inom statistiska felmarginalen och därför kan man egentligen inte läsa ut något av det. Demoskop brukar väl har SD väldigt lågt jmf valresultat så man kan nog räkna med att SD idag skulle hamnar på mellan 20-25% vilket jnf med valet 2014 är en enorm ökning. När medelsvensson börjar märka av systemkollapsen så blir det ytterligare ett uppåt. Tyvärr verkar ju ett val ligga långt borta om in alliansen inser att något måste göras.

 
Ingen bild

Göta

7 november 2015 14:33

Enligt Demoskop är samtliga förändringar i dagens publicerade undersökning så små jämfört med föregående månad att inga av förändringarna är statistiskt säkra.

Tittar man närmare på undersökningen blir det så här:
S- och MP-regeringen ÖKAR med sammanlagt 2 procentenheter (S +1,5, MP +0,5).
V och Fi MINSKAR med sammanlagt 1,6 procentenheter (V -1,2, Fi -0,4).
Nästan hela den rödgröna regeringens ökning har alltså kommit från V och Fi.
Lite ommöbleringar bland vänstertomtarna med andra ord.

Demoskop är en telefonundersökning. Denna pågick tiden 27/10-4/11. Skolmorden i Trollhättan skedde den 22 oktober. Demoskop började alltså ringa fem dagar efteråt. Med tanke på alla svenska mediernas våldsamma beskyllningar på SD för morden, hade jag väntat mig en mycket större nedgång än denna halva procentenhet.

Dessutom pågick telefonundersökning under samma vecka som mediernas hata-SD-kampanj ökade ytterligare i intensitet med en mängd ogrundade beskyllningar och demonisering på grund av bränder i asylanläggningar (som enligt polisen i regel orsakats av de boende själva, inte någon gång har de påvisats att någon SD-are skulle vara misstänkt).

Efter alla mediernas intensiva anti-SD-kampanjer borde skrämselfaktorn för att våga svara SD till en okänd telefonröst definitivt vara avsevärt högre än en halv procentenhet.

 
Ingen bild

Observer

7 november 2015 14:34

Tråkiga nyheter;

Kriminalvården, Swedbank, Luftfartsverket, ICA:s distributionssystem och Transportstyrelsen. Har utsatts för vad som högst troligt är samordnade It-Attacker. På sina håll är färskvarudiskar tomma hos en del ICA-butiker.

DESSUTOM; Nyss; Ett förarlöst fartyg med sprängämnen har hittats invid Nordstream-pipelinen, samtidigt som Sverige håller en beredskapsövning på Gotland. (Skulle den gå av skulle teoretiskt Putin kunna ha det som anledning till ett angrepp på Sverige!)

...Samtidigt står Löven´och sluddrar ut att det aldrig kan bli någon folkomröstning om invandringen enär det krävs ett riksdagsbeslut. Tyvärr har karln´rätt! -Vilket annat parti tror SD skulle stödja dem i det??

.......Ingen intern sammanhållning i Sverige s a m t i d i g t pågår uppenbarligen fullskalig planering från främmande makt när de stresstestar våra samällskritiska system i något som ser ut som en slutfas.

Läget är oerhört bekymmersamt.

Och det är absolut ingen överdrift att uppmana alla läsare att redan nu i helgen börja se över ert förråd av torrvaror. Se till att ni ha mat, vatten mm för minst 4 dar!

 
Ingen bild

Alltid sevärd

7 november 2015 14:40

"Som ett skämt, vilket land ska ta emot flyktingar från Sverige?"

Marcus Oscarsson pratar i dag om regeringens försök att hantera flyktingströmmen och svarar på tittarfrågor.
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/som-ett-sk%C3%A4mt-vilket-land-ska-ta-emot-flyktingar-fr%C3%A5n-sverige-3219321

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 november 2015 15:14

@OT Lördag 7 nov 00:46
Magnus Wegerup - “Traitors, it’s pay back time”


Magnus Wegerup som uppenbarligen sjunger nationalistiska sånger bör vara släkt med Jennifer Wegerup som är journalist på Aftonbladet. Det finns endast sju Wegerup i landet.

Hur skall detta sluta? :-)

Tolererar Lena Melon verkligen detta enligt "guilt by association"?

 
Ingen bild

Jan Eriksson

7 november 2015 15:48

Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Och stora stjärtar må vi ha.
40.000 lämnar Kabul varje dygn.
2.000.000 afghaner på uppehållstillstånd i Iran. Dessa håller nu på att gå ut. Valet är då att åka hem, eller "fly" någon annanstans.
Vart då?
Tyskland skickar hem afghaner i 10.000 tal. Ej asylskäl. Hmm. Kanske till Sverige?

Irakier och Somalier får inga generella uppehållstillstånd längre i Finland. Vart ska de krigströtta då ta vägen, tro?

Tyskland gör jättesatsning på att skicka ut alla som kommer från Balkan. Säkert ca 300.000 människor.
Vart ska de ta vägen?
Sverige är snälla mottagare. Här har vi 6.000 flyktingar från Albanien t ex. Inte kan de skickas tillbaka. I alla fall inte utan en ordentlig utredning (till dess de rotat sig och barnen har så snälla skolkamrater att de får stanna av humanitära skäl).

Sedan har vi alla som vi inte vet ett dugg om. De kommer hit, men söker inte asyl. Hur många? Ingen vet. De har i alla fall rätt till 50:kronors vård och rätt till försörjningsstöd. Samt så klart fria resor. (Fast inte hem. Dit vill de inte). Detsamma gäller de som av domstol beordrats lämna landet. T ex IKEA mördaren, som t o m kunde bo på en asylinrättning!

Slutsats: Det kommer flera.. Och lika bra är det, så attalla självgoda svennar och deras hulda makar får känna på lite mångkultur och nya friska sjukdomar.

Glöm för all del inte bort att allt är SD´s fel. Hade de inte funnits så hade Sverige fortsatt varit en drömland.

 
Ingen bild

Lars Åhlin

7 november 2015 17:02

Överenskommelsen mellan Merkel, Gabriel och Seehofer i torsdags är mycket mer långtgående än vad DN rapporterar (såvitt jag förstår med mina rostiga kunskaper i tyska). Die Welt skrev samma kväll att man kommit överens om ankomstcentraler dit (om jag fattar rätt) alla icke EU-medborgare som vill resa in över gränsen skall föras. Asylansökningar från personer från säkra länder samt bl a dem utan giltiga id-handlingar skall behandlas snabbt (mål två veckor) och direktavvisas från ankomstcentralen vid nekad asyl. Önskar att någon verifierar/rättar detta, mina språkkunskaper är lite skraltiga.

 
Ingen bild

Demokratur

7 november 2015 20:53

Miljöfanatikern Maria Ferm mörkade varningssignaler om migrantkaoset,står det... Det är alltså en kokainist som administerar Sveriges sönderfall... Den normala delen av världen måste häpna.

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

7 november 2015 21:24

Förstår inte varför människor är så negativa till MP:s utspel. Bara reformen innehåller relevanta urvalskriterier ser jag inga stora problem, mest fördelar. Kriterier som ska uppfyllas för betalningen kan t.ex vara att "värden" är etablerad på svensk arbetsmarknad, (ex. deklarerad inkomst över 300 000 kr) och tillräcklig boyta. Sedan skall givetvis även boendet kontrolleras för att undvika svartkontrakt, målvakter etc.

Kopplar vi dessutom människors vilja att ta emot till landets totala mottagning får vi en naturlig storlek på asylinvandringen. Är det bara en som erbjuder sig som värd kommer vi endast acceptera en asylsökande, är det 100 000 som kan tänka sig att ha en inneboende så erbjuder vi så många platser.

Thoralf Alfsson

7 november 2015 22:06

Håkan Rohdin

Hur många medlemmar har Miljöpartiet med en deklarerad inkomst över 300 000 kronor?

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

8 november 2015 08:29

Räknar vi på inkomster på över 248 000 kr/år (i.e. 21 000/månad) så handlar det om 15 procent av MP:s väljare, eller i runda slängar 80 000-90 000 människor. Tar vi istället avstamp i summan 325 000 kr/år (27 000/månad) så handlar det istället om cirka 32 000 personer.

Observera dock att jag inte talar om medlemmar till Miljöpartiet utan dess väljare. Hur det ser ut för medlemmarna finns vad jag vet tyvärr ingen statistik över.

Men förstår inte varför vi ska begränsa oss till just Miljöpartiets medlemmar, om nu ~20 procent av svenskarna vill se ökat flyktingmottagande så handlar det om 1,6 miljoner människor. Rent statistiskt kommer drygt 320 000 av dessa ha en inkomst över 350 000/år. Låt denna grupp bestämma vår mottagningskapacitet. Även du lär väl inse att detta är en bättre lösning än att alla som önskar svenskt uppehållstillstånd ges denna möjlighet oavsett hur det svenska folket ser på frågan.

Thoralf Alfsson

8 november 2015 08:42

Av dessa 320 000 tror jag dock att det bara är en bråkdel som skulle kunna tänka sig en migrant i sitt eget hem.

Då får du/ni locka med betydligt högre belopp än 2 000 kronor/månad.

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

8 november 2015 10:06

Det är klart att det handlar om en bråkdel som önskar en migrant i sitt hem. Men det förändrar inte mitt resonemang, nämligen att mottagningen skall kopplas till mottagningsviljan hos en väletablerad del av befolkningen. Personlig tror jag att (allt annat lika som idag) Sverige har en långsiktig mottagningskapacitet på 2000-3000 asylsökande per år.

Det kanske kan låta lite men skulle vi globalt ha samma förhållande, i.e 0,2-0,3 promille av befolkningen per år och räknar på en befolkning på fem miljarder i länder med mottagningskapacitet så innebär det att ~10 miljoner flyktingar per år ges bättre livsförhållanden. Eller att samtliga av världens 60 miljoner flyende skulle kunna få ett nytt tryggt land inom ett årtionde.

I övrigt måste jag erkänna mitt tidigare misstag, det är givetvis inte 320 000 svenskar med en årsinkomst över 325 000 som önskar se ökat flyktingmottagande, detta eftersom den grupp som näst efter SD är mest negativ till detta också är kraftigt överrepresenterad bland höginkomsttagare. Talar här givetvis om Moderaternas sympatisörer. Men orkar just nu inte räkna om totalsumman, men säg ~100 000 istället för 320 000, räknat mellan tummen och armbågen.

 
Ingen bild

Christian Andersson

8 november 2015 10:07

Jag såg på 'Så ska det låta igår'. Ett tillhåll för svärjepartister verkar det som

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards