thoralf

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2015

SD SVARAR LO

Av Thoralf Alfsson - 28 oktober 2015 16:58

 
ANNONS
 
Ingen bild

teekay

28 oktober 2015 17:29

Kanonbra ! Vet du Thoralf var denna reklam kommer att finna

 
Ingen bild

calle

28 oktober 2015 17:52

Instämmer med teekay. Klar och tydlig information, till jag antar ett lågbudgetpris.

 
Asatemplet

Asatemplet

28 oktober 2015 18:06

Alla som läser detta - gå ur LO!

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Nimbus

28 oktober 2015 18:49

Man ska ju inte ställa grupper mot varandra säger ju Johan Persson, då kan man ju undra varför Kalmars pensionärer får kalla matlådor levererade till dyrt pris 2ggr/vecka, när boende för ensamkommande *barn* tyckte att det inte dög till dom, utan nu levereras varm lunch och kvällsmat dagligen, naturligtvis fläsk och laktosfritt! Grrrrrrrr

 
Ingen bild

Demokratur

28 oktober 2015 19:30

Gått ur facket. Känns riktigt bra. Trots att jag egentligen tycker att facket har en viktig roll i samhället. Anti-demokratiska svenska PK-fackföreningar är dock inget att ha.

 
Ingen bild

OT

28 oktober 2015 21:06

Apropå att det talas om att rysk propaganda är orsaken till att kritiken av invandringspolitiken ökar i opinionen (läs SD's ökar)...

Bilda er istället en egen uppfattning - är detta propaganda? "Flyktingkrisen i Europa": http://se.sputniknews.com/trend/migrationskris_i_europa/

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 oktober 2015 21:11

Annat aktuellt. Självklart är det absolut fel att bränna ner asylanläggningar. Det gynnar bara de grupper som vill ha ännu mera invandring och förstör egendom.
Men nu ska polisen hårdsatsa på helikoptrar med värmekameror för bevakning av dessa boenden. Då finns pengar och personal. Tydligen obegränsat..
Dan Eliasson medverkar nu i Aktuellt. (Hoppas bara att han inte spyr i direktsändning..)

 
Ingen bild

OT

28 oktober 2015 21:18

Såsom tidigare en del av Sveriges totalförsvar så funderar jag på hur vi kan försvara oss mot detta! "...För närvarande ligger pensionsåldern i Ryssland vid 55 år för kvinnor och 60 år för män...": http://se.sputniknews.com/naringsliv/20151020/749842/ryssland-pensionsalder.html

Apropå att "Sverige: fler invandrare, högre pensionsålder": http://se.sputniknews.com/norden/20151020/751097/sverige-invandring-pension.html

P.S För de 87% som röstade för nedmonteringen, denna sång är för enbart er - "Little Lies": https://www.youtube.com/watch?v=WKtsSeUe3kU

 
Ingen bild

OT

28 oktober 2015 21:46

Apropå - "Tiotals flyktingar anländer dagligen till järnvägsstationen i Passau i Östra Bayern.": http://se.sputniknews.com/varlden/20151018/744230/tyskland-framlingshatare-flyktingkrisen.html

"You lucky bastard": https://www.youtube.com/watch?v=8EI7p2p1QJI

P.S: "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." - Winston Churchill

 
Ingen bild

Göta

28 oktober 2015 23:30


Johan Westerholms blogg Ledarsidorna är intressant. Mycket SD-positivt där, främst bland kommentarerna, men även i Westerholms egna inlägg (vilket han emellertid själv aldrig skulle erkänna).

En av bloggens kommentatorer, Lars Eriksson, framförde följande information om Löfvens misslyckande på det nu pågående Nordiska Rådets ministermöte, där Löfven tiggde om hjälp från de övriga nordiska länderna att klara det svenska vansinnet som Reinfeldt och han själv har åstadkommit.

Citat från Lars Erikssons kommentar:
"Det ska ha varit en livlig frågestund där alla ville att Löfven skulle förklara Sveriges asylpolitik.
Sannfinländaren Juho Eerola (saf) bad Löfven att förtydliga sitt resonemang.
– Tidigare påstod Sverige att invandringen är en rikedom som stärker ekonomin. Men nu beskriver ni den som en börda som måste fördelas. Jag förstår inte hur någonting samtidigt kan vara en rikedom och en börda?”
Laura Huhtasaari (saf) frågade varför Sverige inte tar gränskontroller i bruk.
Löfven börjar troligen snart bli lite av en driftkucku i sin desperata jakt på att andra länder ska ta "ansvar" för Sveriges huvudlösa asyl- och invandringspolitik. Förstår han inte att det är hans ANSVAR?"

http://ledarsidorna.se/2015/10/kollektiv-epidemisk-lobotomi/

 
Lassekolja

Lassekolja

28 oktober 2015 23:42

Gick ur "Transport" redan 1968 just p.g.a samarbetet med Sossarna!
Blev livstidsmedlem i SD 1999!
Två av mitt livs bästa beslut, som jag aldrig behövt att ångra!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Observer

28 oktober 2015 23:56

Det signifikanta är att PK, Kommunismen & Medierna konstant motsäger sig själva.
Bra Ex är nyhetssändningarna; Där de först kan börja med att tala om hur invandrarna får insatser. I nästa reportage visar de hur Olga på ålderdomshemmet inte får sammarithjälp.
..Eller först ett reportage om hur dåligt respons "erik Karlsson" får från polisen på sitt inbrott samt i nästa inslag visar man att polisen sätter in helikopterunderstöd när invandrare drabbas ...O.s.v.
Är man dumma på riktigt (Jo, Jag tror det, Tyvärr!) eller är detta medvetet?

Problemet vi har idag, Är att de som blir politiker i gemen INTE rekryteras på rätt sätt från rätt källor!
Man lockar lågintelligenta som lockas av en gratis varmkorv, En gratis middag, En gratis vecka med hotell på kurs nånstans, för att slippa jobbet för en vecka O.s.v -Inga eldsjälar där inte! ..Bara korkade nollor som lärt sig babbla för gratis goddies! -Ungefär som en hund som lärt sig sitta för en chokladbit. Mer avancerat är det nog tyvärr inte.

 
Ingen bild

Observer

29 oktober 2015 02:02

EUROPAS POLITIKERS AKILLESHÄLL

...Är följande: Man har valt att jobba med bilden av verkligheten istället för med verkligheten. Det är deras stora problem. Se bara nedan ex:

"EU:s medlemsländer har bestämt att lätta på utsläppskraven för dieselbilar när de testas under verkliga körförhållanden, enligt den Europeiska kommissionen."

..E.t.c


Kejsarens nya kläder eller, Ja, You name it....Vi har fått en massa idioter som t r o r att det räcker med att jobba med u p p f a t t n i n g e n av hur något är.
-Hur blev det så här fel? Det är något framtida politiker måste ta sig en funderare på.
Dumheten har helt enkelt getts ett ansikte. Media ser till att masken ej kan tas av! Att dumheten består.

Tänk om NASA hade gjort likadant!? ..Jobbat mer med b i l d e n av månlandningen istället för att bygga raket & Månlandare!
Lägg till att Amerikansk media hade jobbat på samma linje -Allt en jättefejk. Så var det ju inte. Men hela Europas EU jobbar på det sättet just nu!

 
Svensson

Svensson

29 oktober 2015 06:50

LO stödjer regeringens lönedumpningspolitik,man företräder företagen framför sina egna medlemmar.

http://htpp://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Fredde

29 oktober 2015 07:36

Gick ur facket förra vintern då man delade ut arbsnd med texten - jag älskar mångfald!

 
Ingen bild

Stefan A.

29 oktober 2015 08:00

Man slutar aldrig att förundras över hur mycket dumhet det går att pressa in i en artikel...


http://arbetet.se/2015/10/29/sds-hat-hotar-demokratin/

 
Ingen bild

Hacke

29 oktober 2015 08:27

Etablissemangets agenda för dagen är solklar. Det stora hotet mot demokraturen är yttrandefriheten och då främst naturligvis medborgarnas nya möjligheter att bli informerade på riktigt och uttrycka och förmedla opposition på nätet.
Senaste i raden att upprepa detta mantra var rikspolischefen "Kräkset" Eliasson på Aktuellt igår. Han lindade inte ens in det utan sa ordagrant "yttrandefriheten är det stora problemet". Och här har han ju med sig inte minst de tunga aktörerna inom regimmedia och deras beskyddarorganisationer.
Sverige är på god väg in i nästa fas. Funkar inte det för att knäcka den enda oppositionen sd kommer partiet sannolikt att förbjudas. Inget förvånar mig längre när det gäller utvecklingen i vårt land.

 
Ingen bild

Lena

29 oktober 2015 09:14

Aktuellt igår tog upp ett fall med en blind kvinnlig journalist med eget radioprogram som nu inte längre kommer att få ha kvar sin ledsagare. Kommunen hänvisar till att samhället utvecklats????? Eftersom samhället utvecklats så behövs inte längre ledsagare till vissa blinda människor. Hallå, det här är en ganska känd människa som också jobbar och betalar skatt men hon ska inte få ha kvar det stöd hon behöver för att ha kvar sitt arbete!!!

Det är nog så att kommunen tänker spara in pengar. Men vad ska då hennes ledsagare göra, blir också hon arbetslös?? Hur i hela världen tänker våra s k beslutsfattare? Det är så hårresande att även SVT reagerade.

Alla lånade pengar ska väl nu gå till det "nya inflödet av migranter" som kommunen p g a svetsarn´s politik är tvungna att omprioritera. Nej jag räds verkligen våra beslutsfattare. Undrar om man verkligen törs stanna kvar i landet. Har fortfarande några år kvar till pension. Men var ska man ta vägen? Portugal är väl endast fördelaktigt för de med en mer välsituerad ekonomisk situation?

 
Ingen bild

Lena

29 oktober 2015 09:25

Intressant att se Mattias Karlsson ställa upp i ett program där han ska få möta en ung invandrartjej boende i Angered. Inget dramatiskt hände, MK är lite inåtvänd men ser ut att vara duktig att lyssna. Kanske är lyssnandet bara en manöver för att slippa avslöja sig?
Tjejen var ganska rar faktiskt, kanske lite för forcerad, men genuint öppen och intresserad av möta en uppsatt politiker i SD för att själv försöka "förstå". Det var modigt av henne. I botten vill nog många ungdomar med invandrarbakgrund ha bekräftelse från oss med det svenska ursprunget.
Samtidigt vet jag av egen erfarenhet (efter 29 år i sthlm) att många invandrarungdomar är mycket utåtagerande och oförskämda, vilket försvårar integration. Denna tjej visade i alla fall en sida som är försonande.

Och Mattias? Nja han höll sig på sin kant men var mycket artig, vilket kanske var det rätta om han vill fortsätta sin karriär i SD. Trots allt märkligt att han hade modet att ställa upp på detta.

 
Ingen bild

Stefan A.

29 oktober 2015 09:33

LO har ett kongressbeslut på att "papperslösa" skall ha samma rätt till vård som skattetyngda Svenska arbetare, statsminister Stefan Löfven säger "de skall utvisas", ska inte LO gå till attack nu på sin "rasistiske" statsminister? eller hur ska man ha det? går de i otakt med moderpartiet? nej just.. allt är ju ändå SD,s fel...

 
Ingen bild

Christer

29 oktober 2015 10:23

@ Hacke. Det är en obehaglig tanke och farhåga du för fram, och jag delar den till fullo. Vad denna regering/media/etablissemang kan göra med yttrandefriheten inom en snar framtid är skrämmande. Att med undantagslagar förbjuda SD, samtidigt som man "tillfälligt" skjuter på valet 2018. Orwell´s "1984" har funnits på plats länge redan.
Kommer att tänka på Churchills ord : "framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister". Vi är där nu med såna som rikspolischefen Dan Eliasson.

 
LSW14

LSW14

29 oktober 2015 12:27

@Hacke 08:27, "yttrandefriheten är det stora problemet".

Så sant som det är sagt, men de styrande är på god väg att lösa "problemet", är jag rädd.

Vår försvarsminister anser att "Sverige måste bli bättre på att behandla yttre propagandahot som snirklar sig in i svensk tankekultur." Mind control de luxe med andra ord!

Verktyget för att behandla information via nätet heter NATO STRATCOM, en verksamhet som startades 2014 och har sitt huvudkontor i Riga. NATO STRATCOM:s förlaga är inget mindre än US STRATCOM, som beskriver sin mission bl a såhär; "Ledare i strategisk avskräckning och obestridliga globala krigare i rymden och cyberrymden".

SvD skriver; ”Samarbetet i Natos center för strategisk kommunikation ska, om det blir verklighet, bland annat förbättra Sveriges förmåga att analysera propaganda och osanna kampanjer i sociala medier.”

SR; ”För att bekämpa lögner och propaganda som sprids på nätet och i synnerhet sociala medier så överväger Sverige att gå med i Natos center för strategisk kommunikation”

Läs mer om detta på Newsvoice:
http://newsvoice.se/2015/10/27/forsvarsministern-nato-stratcom-svenskarna-tanka-korrekt/

Storebror väljer formuleringen "behandla information" utan att svara på den stora frågan om vad som är det egentliga syftet med verksamheten. Varför behandla information om inte avsikten är att spåra upp och tysta dem som är i opposition till makteliten. Svaret vet vi.

Förverkligandet av NWO (Den nya världsordningen) tycks gå ganska planenligt, och det är inte ryssarna som håller i trådarna i denna fråga!

Peter Krabbe om NWO:
https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/24/2030-agenda-och-den-nya-varldsordningen-nwo-en-sammanfattning/

F-n, jag mår fysiskt illa när jag läser sånt här, något måste göras- och det omgående...

http://www.koling.nu

 
Ingen bild

Tony

29 oktober 2015 19:39

Sossarna är livrädda för en folkomröstning, för dom
vet att dom hade åkt ut, och fega Borgare vill inte
ta något ansvar, dom är ju själva djupt ansvariga för
det vansinne som pågår med massinvandringen.
Det finns bara ett parti med hedern i behåll, men
dom hindras att delta, för fegisarna håller ihop, trots
att dom vet att dom är ute på djupt vatten!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se