thoralf

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2015

PASCALIDOU OCH KF-MÖTE IDAG

Av Thoralf Alfsson - 26 oktober 2015 17:55

 


Den svenska sjukan visar Östra Småland upp i sin fulla blom med dagens mest idiotiska rubrik. Det är ta mig faan helt sjukt.


Migrationsverket begär 29 miljarder extra utöver de 20 miljarder kronor som redan finns i budgeten för 2016 och den största anledningen till denna enorma kostnadsökning som motsvarar byggandet av mer än 100st Guldfågeln arena i Kalmar. Men i Kalmar kostar ensamkommande minderåriga ingenting enligt Östra Småland. Jag kallar det för den svenska sjukan som först och främst drabbar politker inom 7-klövern och journalistemed hål i huvudet och ingen ryggrad. Läs artikel.


Jag förstår att journalisten inte tog med något av det jag sa i kommunfullmäktige. Eller det som fanns i svaret att ensamkommande kostat drygt 40 miljoner kronor under 2015 och man bara fått drygt 20 miljoner i ersättning från Migrationsverket. För mig innebär det en kostnad för Kalmar kommun på ca 20 miljoner kronor. Men uppenbarligen inte för Östrans journalist!


 

Foto Thoralf Alfsson


Lyssnade på Ring P1 med Alexandra Pascalisou som programledare. Ännu en sorglig insats av Pascalidou. Att hon lät kvinnan spy gala över Jimmie Åkesson utan det minsta ifrågasättande var bara för mycket. Om någon ringer in och som kritisera invandringspolitiken så är Pascalisou snabbt på plats för att stoppa och avspisa inringaren så fort som möjligt. Idag satt hon bara tyst och lät kvinnan säga den ena efter den andra vidrigheten.


”Du vill ha mer rasism” var en kommentar till en annan inringare som ansåg att alla som bjuds in till TV-sofforna ofta har samma åsikt. Han ville att båda sidor skulle få komma till tals när det t.ex gäller invandringspolitiken. Svaret från Pascalidou, ”du vill ha mer rasism!”

 

Men det fanns fler exempel som visar på Pascalidous trånga åsiktskorridor!


Börja lyssna efter ca 9:25


 

Idag har vi haft KF-möte i Kalmar. Hade en interpellation och en motion som behandlades. Interpellationen handlade om kostnaderna för ensamkommande minderåriga och motionen om skyddsavstånd vid etablering av vindkraftverk.


Svaret på interpellationen blev som förväntat. Det är en stor flyktingkatastrof i världen och Sverige måsta ta sitt ansvar. Alla kostnader täcks av bidrag från staten (därmed är det gratis). Det blev dock inga direkta personangrepp, förutom det vanliga om empati. Kalmar kommun har tagit emot ca 130 ensamkommande minderåriga och innan året är slut kan det bli 200 personer. Men det kostar ju Kalmar kommun inte en enda krona, utan kommunen tjänar massa pengar på att närmare 100 anställda jobbar med ensamkommande minderåriga som därmed betalar kommunalskatt i kommunen.

En stor vinst för Kalmar kommun och skattebetalarna.


Motionen handlade om att utöka avståndet mellan vindkraftverk och bostäder. Vi vill öka minsta avstånd från 600-750m till 1 500m. Dessutom vill vi all etablering av vindkraftverk öster om väg E22 genom Kalmar kommun inte tillåts. Vi har en väldigt fin kuststräcka mot Kalmarsund och Sverigedemokraterna i Kalmar anser att den skall fredas från vindkraftsetableringar.


Vi fick förstås inte igenom vår motion men vi fick delvis stöd från KD och FP. KD la ett tilläggsyrkande som vi beslutade att stödja när kommunstyrelsen förslag till beslut tagits.


Tyvärr väljer både Barometern och Östra Småland att inte skriva en rad om vår motion och dess innehåll eller den debatt som var i kommunfullmäktige. Allt som kan gynna SD skall tystas ner, speciellt om det är i en annan fråga än invandingspolitik. Sorgligt!


Idag fick jag även bekräftat att vissa partier i kommunfullmäktige tagit beslut om att inte stödja förslag från SD, även om de anser att förslagen är bra. Svart på vitt. 
ANNONS
 
Ingen bild

Ådärkomdenja

26 oktober 2015 18:21

Man får trösta sig med att Sydöstran och Blekinga läns tidning, idag publicerat massavskedanden av PK-journalister.

Samt tyvärr samtidigt vämjas av att en av de största journalist-skitstövlarna som existerar, ex Pressens Niklas Orrenius (Julia Caesars attackerare) idag fick "Torgny Segerstedts frihetspenna" (http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3941275.ece). Man får spykänslor, som Dan Kräkman-Eliasson.

 
Ingen bild

World Traveller

26 oktober 2015 18:23

Thoralf, på dessa KF-möten, diskuterar de vad de ska göra med vinsten som invandringen inbringar? Jag menar, de borde väl planera och investera klokt nu när alla kommuner kommer att gå med vinst. Borde de inte göra ett massutskick till hushållen där man får fylla i önskemål om vad man vill att vinsten ska gå till? Stora sportanläggningar och en olympiska simhallar i varje samhälle. Nya sjukhus med avancerad cancervård och det allra senaste inom forskning. Elektriska Tesla-bilar till alla hushåll för att skydda miljön. Nu går man och fantiserar här om allt kommunerna och landet kommer att fixa. För ''på sikt'' bör väl inträffa när som helst?

 
Ingen bild

Anders

26 oktober 2015 18:32

Så demokratin ska DÖ när ett parti långtomlänge utför väljarnas vilja. Du milde Sverige.

 
Ingen bild

Fredde

26 oktober 2015 18:35

Den kvinnan som ringde in gick över gränsen! Det är mycket allvarliga anklagelser hon framförde. Är det inte åtalbart Thoralf? ( i mina ögon är det åtalbart )

SD behöver sätta ned foten och statuera exempel!

 
Ingen bild

robban

26 oktober 2015 18:38

om ni i SD kalmar inte vill ha vindkraft öster om e22 så ska ni propagera för fulla muggar att det är ett bra ställe att bygga på. eftersom de övriga partierna är 4 år i huvudet så är det garanterat att sträckan blir fredad för all framtid när det gäller vindkraft. pascalidou är helt ointressant som person och vad hon säger och gör skiter jag blankt i faktiskt :)

 
Ingen bild

Christer

26 oktober 2015 18:51

Pascalidou orkar jag bara inte lyssna på. Jag lider fortfarande svårt efter Stefan Löfvens framträdande i Agenda igår. Tänk hur den mannen är funtad, flyktingströmmen till Sverige är ohållbar, säger han. Men på frågan om han vill se "minskade volymer"? så vill han inte svara på det! Hur fan kan man tala på det viset rakt ut till svenska folket? Svaret han gav var att asylrätten tummar vi inte på. Migrationsverkets Anders Danielsson säger att situationen nu är som om Sverige har en öppen, obevakad gräns mot Turkiet! Sverige har ett ansvar för de människor som flyr krig och förföljelse enligt Löfven, men det har vi inte alls. Alla länder har bara ansvar för den egna befolkningen! Men att hjälpa till mot krig och umbäranden efter förmåga skall vi och andra länder göra. Tänk om Portugal skulle ställas ansvariga för det som sker i Argentina? Absurt, men i Sverige är sånt gångbart! Sen kör Löfven med att alla andra i EU måste ta sitt ansvar. Dom skiter väl i att några idioter i norra Europa är marinerade i sin egen godhet och välkomnar en invandring av såna mått. Det står helt klart för många att EU:s yttre gräns måste bevakas, där är Ungern ett föredöme. Vi får nog också se ett nyktrare Polen efter valet i helgen. Skepsisen mot EU växer nu,liksom tveksamheten mot islam, och kanske vi ser ett allt snabbare sönderfall av korthuset EU nu. En återgång till nationsgränser och kontroll av vem som passerar är nog det som behövs.

 
thojuh

thojuh

26 oktober 2015 18:54

" Du vill ha mer rasism" Att en programledare i P 1, "den oberoende
radiokanalen" kan fälla ett sådant yttrande, får vi hoppas får
allt fler att förstå att här gäller det inte att objektivt föra en debatt.

Här gäller det för Pascalidou att ge så mycket utrymme som möjligt
för hennes egna personliga åsikter.

Vidrigt av P 1 att hon får hållas.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

kalle

26 oktober 2015 18:56

när producenterna vill ha önskad PK-inriktning anlitar dom Pascalidou. vill dom ha mer sanningsenlig inriktning är väl Gudmunsson gäst i studion.

undrar hur PK-folket lever. har dom ingen kontakt med anhöriga som lever i verkligheten. handlar dom bara i affärer som rika handlar i. rör dom sig bara i områden som inte berörs av samhällsförändringar. har dom så höga löner så de inte tänker på att allt blir dyrare.

fast när miggverket skulle få flytta från city till rinkeby , då ville inte pk-arbetarna ha mångkultur

 
Ingen bild

Hacke

26 oktober 2015 19:02

Värst av alla värstingar inom fulmedia är Aftonbladet och public service. Deras enda drivkraft tycks vara sd-hatet.
Men nu verkar det som sd-ledningen har fått nog efter Agendas svinaktiga beteende mot Mattias Carlsson igår. Idag hoppade Åkesson av statsradions Studio Ett när dom skulle köra samma fulrace.
Helt rätt att bojkotta agendamedia så länge det enbart ska dansas efter deras pipa. Aldrig politik och sakfrågor, bara smutskastning och skuldbeläggning. Det är uppenbart den nygamla strategin. Bättre då att sd lägger energin på att möta folket direkt. Att hat- och förföljelsemedia någon gång ska bli anständiga i sin arbetsutövning är utsiktslöst.

http://www.journalisten.se/nyheter/akesson-hoppade-av-studio-ett

Thoralf Alfsson

26 oktober 2015 21:57

Jäkligt bra agerande av Åkesson. Mer av sånt vill jag se!

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 oktober 2015 19:06

@Ådärkomdenja. Det vore mer rätt om Julia Caesar fick "Torgny Segerstedts frihetspenna". Hon gör på samma sätt som Segerstedt på sin tid.
Han utmanade makten i Sverige och Nazityskland..
Idag är makten PK-Sverige och den hotfulla utländska makten är Islam.

 
Ingen bild

James

26 oktober 2015 19:07

Märkligt att SR lät henne hålla på så länge och säga så grova saker om Jimmie Åkesson, grovt förtal (vilket förstås inte håller i en rättegång men i alla fall) dessutom extremt tjatigt. Sen resonemanget om att det finns så mycket pengar men att alla problem är bara omfördelning. Hon pratar om bristande bildning men jag tycker hon själv bör börja med att läsa på lite.

Hur som helst kan detta ändå summeras till en seger för SD då det var så extremt överdrivet. Man kan också konstatera att vänsterrörelsen fått SD fullständigt på hjärnan, varför undrar en del? Jo för att extrema vänstern kan inte överleva med en klar fiende och därför har man målat ut SD som extremhöger.

 
Ingen bild

Kalle

26 oktober 2015 19:24

Saknar Julias kröninkor på Söndagarna. Vad har hänt??? Hoppas verkligen att hon inte slutat skriva efter avslöjandet av Nedrige Orrenius skriverier.

Segerstedt har jag förknippat med något fint. Nu föll Segerstedts penna platt till marken.

 
Ingen bild

Demokratur

26 oktober 2015 20:25

Anmäl skiten till radionämnden...
Och, viktigt, sluta OMEDELBART att betala TV-avgift.

 
Ingen bild

Skojet bara värre

26 oktober 2015 21:08

Vad äckligt att höra kommunistens hyckleri; "Alla är välkomna med sina åsikter" Ha,ha Det sa hon uppenbart för att liksom tona ned förtalet, det grova och lögnaktiga förtalet av Jimmie Åkesson

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 oktober 2015 21:29

Pascalidou och Täppas är de två mest PK-programledarna för Ring P1. I programledarens uppdrag ligger säkert att vara mot det som inringaren tycker, för att få till en liten debatt.
Men, inte när det gäller Pascalidou och Täppas om det gäller invandring och Islam. Minsta lilla kritik - luren på..

 
Ingen bild

Hacke

26 oktober 2015 21:38

Värst av alla värstingar inom fulmedia är Aftonbladet och public service. Deras enda drivkraft tycks vara sd-hatet.
Men nu verkar det som sd-ledningen har fått nog efter Agendas svinaktiga beteende mot Mattias Carlsson igår. Idag hoppade Åkesson av statsradions Studio Ett när dom skulle köra samma fulrace.
Helt rätt att bojkotta agendamedia så länge det enbart ska dansas efter deras pipa. Aldrig politik och sakfrågor, bara smutskastning och skuldbeläggning. Det är uppenbart den nygamla strategin. Bättre då att sd lägger energin på att möta folket direkt. Att tro att hat- och förföljelsemedia någon gång ska bli anständiga i sin arbetsutövning är utsiktslöst.

http://www.journalisten.se/nyheter/akesson-hoppade-av-studio-ett

Thoralf Alfsson

26 oktober 2015 22:01

"Helt rätt att bojkotta agendamedia så länge det enbart ska dansas efter deras pipa. Aldrig politik och sakfrågor, bara smutskastning och skuldbeläggning."

Instämmer till 100 procent. Be dem fara åt helvete på ren svenska. Vi kör vår kampanj till svenska folket istället.

 
Ingen bild

Lärare

26 oktober 2015 22:42

Jajamensan de gör vi. Vi kör så det ryker!

Det verkar dock som svensken vaknat och insett mediernas fula taktik att till varje pris, i varje kanal smutskasta sd som de är livrädda för nu.
Jag har de senaste dagarna rest lite runt och träffat på folk som säger ngt i stil med: "F-n de är inte kloka de s k journalisterna och de politiker som styr landet". De menar hela 7 klövern, Batra fick sig också en rejäl käftsmäll!

Om inte sd ligger runt 40 - 50% i opinionen nu, då vet vi att de är manipulerade undersökningar vi får ta del av.

Nu kör vi...!

 
Ingen bild

Skämt åsido

26 oktober 2015 22:48


Invandringen kostar inget, den snarare berikar.
Beviset?
Se bara hur kommuner i landet tävlar med varandra om att ta emot flest invandrare och hur länder i Europa är avundsjuka på Sverige som får merparten av invandrarna.

 
Ingen bild

SD 2002-?

26 oktober 2015 23:20

@Hacke, Thoralf,

Såväl Ted Ekeroth som Mattias Karlsson har i radio och TV upplyst om att Lunds kommun underlåtit att meddela kommuninvånarna om de presumtiva asylboendena, varför SD-Lund ville upplysa de närboende om detta. Det kan vara så att de närboende har synpunkter på detta kommunala förfarande och vill yttra sig.

Det verkar som om fulmedias representanter har väldigt svårt för att fatta, så Jimmie gjorde helt rätt som avstod från deltagande i vänsterdikets etermediabrus.

 
Lassekolja

Lassekolja

26 oktober 2015 23:22

Fantastisk dam där i RingP1. Vi skulle ju kunna ersätta hela vårt rättssystem med henne. Hon kunde och visste ju allt!
Några sådana samtal till så har SD sina >50%!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Inte så farligt

27 oktober 2015 00:14

Kommunisten från Sydamerika var mest patetisk.

 
Ingen bild

Göta

27 oktober 2015 01:34

Aldrig att jag skulle kunna tänka mig att frivilligt lyssna på Pascalidou. Det blev en mycket snabb avstängning av radion i morse, när jag fick höra vem som var veckans programledare i Ring P1.

Svenska mediers eskalerande hysteriska förföljelser och ruttna lögner om SD börjar snart nå samma nivåer som vid valrörelsen 2010. Inte minst när det gäller att genom olika falska vinklingar försöka skuldbelägga SD för Trollhättemordet.

Men jag tror detta taskspeleri kommer att visa sig kontraproduktivt. Verklighetens vansinne blir allt tydligare för allt fler. Tyvärr tror jag det är för sent att vända skutan nu. Det tog för lång tid för folket att vakna. :(


 
Stefan K

Stefan K

27 oktober 2015 06:50

Om alla ringer Ring P1 borde någon komma fram för att tala med AP. Börja nu.

http://petterssonsblogg.se

 
Svensson

Svensson

27 oktober 2015 06:56

Tur att Sverigedemokraterna finns,annars hade vi svenskar inte haft något parti,som vill svenskarnas bästa.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

27 oktober 2015 07:25

Vad gäller kommande asylförläggningar så har Ystad Allehanda informerat om minst 5-6 stycken inom kort kommande och erbjudna förläggningar.
Denna tidning lär vara husorgan på orten för bl.a Birgitta Olsson som agerade som värsta ragata mot SD .

 
Ingen bild

Tony

27 oktober 2015 07:26

STV kör en serie om skolmobbing med Morgan Alling,
och det är bra, mobbing skall motas i grind oavsett
var det förekommer. Men när det gäller SD är det
tydligen tillåtet, där fungerar S/R SVT som Riksmobbare
tillsammans med övrig Media, där är det tillåtet att
med vilka smutsigheter som helst, att demonisera folks
åsikter, för det är faktiskt människor som ligger bakom
SD, som ser detta parti som enda garant för att förnuft
åter ska vara en ledstjärna i vårt lands agerande i olika
situationer. Jag tycker att alla väljare nu i god tid
innan nästa val (om landet finns kvar då )nogsamt noterar
hur företrädare på både kommunal och Riksnivå beter sig
mot väljarna, och välja bort alla skitstövlar som bara
lallar med i alla dumheter som syftar till att Svensken
kommer i andra hand

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 oktober 2015 07:28

->Christer

Där fick du till det.Härliga ordvändningar. Bra!

 
Ingen bild

SM811

27 oktober 2015 07:39

Mycket bra att Jimmie bojkottade statsradions Studio Ett.
HEJA JIMMIE, SD 2018

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 oktober 2015 07:39

I svallvågorna av attentatet mot skolan i Trollhättan sitter nu två unga män i SVT och ställer krav på allt och alla. Främst på media som enligt dem, måste väga varje ord på guldvåg.
En våg, vars kalibrering de själva vill styra.

MEN, en invandrare med Muslimskägg kan aldrig bli svensk. På sin höjd svensk medborgare.

Att göra som vissa, utföra brandattentat mot flyktingboenden eller ännu värre, attentatet i Trollhättan, är helt förkastligt.
Mord och mordbrand är kriminellt och det gynnar helt fel krafter i vårt land..

 
Ingen bild

Tony

27 oktober 2015 07:44

Besparingar på departement, plundring av Svenska
folkets pensionsfonder? Desperationen i regeringen
över dom lavinartade kostnaderna för lyxflyktingar
gör att dom tar till märkliga åtgärder, istället
för att stänga igen gränserna, och meddela att det
är fullt nu!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 oktober 2015 08:28

Människors lika värde , Trollhättemorden kom sej ju av flyktinghysterin , ta inte emot så många så blir det lugnare i Sverige !

 
Ingen bild

Stefan A.

27 oktober 2015 09:03

Folkpartiets partiorgan Helahälsingland publicerar listor på blivande flyktingförläggningar, nu kommer förstås fp-ledaren Jan Björklund att jagas och ställas till svars av mediedomstolen... jaså inte? är det inte adresslista som adresslista? eller beror det på avsändaren om man ställs till svars eller inte.
Håller med Thoralf de kan fara åt helvete...

 
Ingen bild

Christer

27 oktober 2015 09:27

Den attityd Roger Holmberg visar I sitt svar på din fråga i KF är ett prov på kvalificerad arrogans. Svaret är det "kostar ingenting" borde ju inte vara upprörande för endast Thoralf, alla i salen vet hur det ligger till. Alla vet han ljuger rakt upp o ner, och det i en demokratiskt vald församling. Ingen i övrigt protesterar, Sverige i ett nötskal 2015!
Att vara raljant med sina politiska motståndare är legio idag, det gäller samtliga partier, och så skall det få vara. Men den brist på saklighet som SR visar genom att godkänna och föra fram en programledare som Alexandra Pascalidou är inte bara osmakligt, utan borde vara grovt tjänstefel. Den som orkar kan titta på Youtubeinslaget där hon kommenterar SD:s valframgång på valnatten. Det är inte det att hon ogillar SD, det får man göra. Utan det är den bakomliggande synen på valresultatet som är så skrämmande. Ett valresultat i en demokrati som Sverige, borde tas emot med vördnad! Ty det är det yttersta beviset på att folket har talat.
För en sann demokrat borde denna kvinna vara förenlig med ett kvalificerat kräkmedel!

 
Ingen bild

Pensionisten

27 oktober 2015 11:56

I svetsarens ålder borde man känna till att är man stor i käften är det lätt att sätta i halsen! Nu har väl regeringen satt invandringens kostnader i halsen och då bönas det om att alla måste hjälpas åt. Kampanjen från LO är väl att i slutet se till att sd:are ska få sluta sina jobb och ersättas med invandrare.
Gamla å sjuka är ju inget att ha kvar när dom nu ska ersättas av högutbildade från MENA-länderna. Jösses vad pengar landet ska få in.
Jag blir så jä..la trött på media och deras propaganda!
Allas lika värde! Tror inte Nobel godkänt hälften av myglarna som ska sitta å äta rödlistad mat på Nobelfesten.
Det är iaf bra höstväder med första frostnatten här i Blekinge så nu hoppas jag det blir 25 grader kallare så fästingar, mördarsniglar och annat skadligt försvinner.

 
Ingen bild

Lena

27 oktober 2015 13:25

Det är bortkastad att bli upprörd över Pascalidou, men jag känner lite som @Göta att normalt set stänger jag av radion när hon är med eftersom hon är en bromskloss för vidare samtal och information. Det är inte bara hennes gälla, inställsamma röst man vänder sig mot, det är ALLT hon säger, herregud tror hon att lyssnarna är små barn? Och så detta mästrande och översitteri gentemot en person som inte har samma åsikt som hon - och DET tycker SR att det är rätt person som programledare för detta program????

Denna gången gjorde jag ett undantag och lyssnade på hela programmet.

Vill framhålla att ni borde lyssna lite mer noggrant på de två killarna, den ena Kristoffer (som hon tyckte att han ville ha lite mer rasism). Tänk att statsägda SR får mobba hur mycket som helst utan några tillsägelser... Men han klarade resonemanget galant.

Den andra killen Gunnar (ca.kl.20.53)talade om att vår Försvarsminister Hultkvist som ska informera sig om Sverige ska gå med i NATO eller inte. Samtidigt har Tony Blair gått ut och bett om ursäkt för att England gick med i Irak-kriget. Nato är USA-lett och vem är det som har startat flest krig i världen de senaste decenniet? Jo det är Nato, och det är därför vi brottas med alla migranter. Det är s a s resultatet av Natos alla beslut. Varför ska Sverige gå med i Nato? vill vi ha mer av migranter?


 
Ingen bild

Christian Andersson

27 oktober 2015 16:26

Har ni nyttan 100st Guldfågeln arena i Kalmar? I Karlskrona bygger vi till arenan vad den nu heter för minst 75 miljoner lånade pengar för att den ska uppfylla kraven. KHK hänger på gärdsgårn redan och är ute ur leken innan ladan blir komplett och färdig.

 
Ingen bild

Kverulantus

27 oktober 2015 18:57

Pascalidou är kommunist.
Hon lovade att fly Sverige men kom tillbaks.
SR ger henne jobb direkt.
Hon har öppet kritiserat Sverige.
Läskig människa.
Skattebetalarna betalar hennes lön så att hon kan sitta i radion och kasta skit på oss.
Ruggigt

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

27 oktober 2015 19:25

Bra rutet,Thoralf. Det som du redovisar i din blogg är sakförhållanden som skulle kunna ställas i vilken kommun som helst i hela Sveriges land. Det vill säga. Vad kostar dom " ensamkommande barnen" vårt samhälle. Och vilka uppoffringar är vi på grund av detta åtagande tvungna att göra. Svaret är egentligen ganska enkelt och givet. Migrationsvågen kommer att kosta f*n.
SKL (Sveriges kommuner och landsting)gick för någon vecka sedan ut och meddelade att kommunalskatten kan behöva höjas med minst två kronor (procent) i närtid för att i någon mån försöka parera kostmnadsspiralen. Detta är de direkta skatterna. Sedan finns det signaler om att man från regeringskansliet nu återigen börjat "titta på " att norpa pengar ur AP-fonderna för att täcka kostnaderna för migrationen. En gammal socialdemokratisk tradition ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se