thoralf

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2015

SKATTEUPPROR! AVDRAG I DEKLARATIONEN FÖR MASSINVANDRINGEN

Av Thoralf Alfsson - 19 oktober 2015 23:22

Det är många som är upprörda över den invandringspolitik som bedrivs av nuvarande regering och Stefan Löfven men som även den tidigare regeringen under Fredrik Reinfeldt bedrev. De flesta inser nog att kostnaderna för migration och integration är enorma och kommer bli minst sagt gigantiska de närmaste åren om inte regeringen agerar för att minska volymerna av asylsökande.


Att det kommer skattehöjningar är inte en fråga om, utan när! Flera kommuner aviserar redan idag att man tänker höja kommunalskatten kraftigt till 2016. T.ex Oskarshamns kommun som föreslår en kraftig höjning med 75 öre.


Det har höjts röster för att man skall kunna sätta ett kryss i deklarationen om man vill betala för massinvandringen. Lite som kyrkoskatten. Att denna kryssruta skulle införas i deklarationen är nog bara en dröm.


Jag har istället funderat på något som skulle kunna liknas vid ett litet skatteuppror!

 

Det handlar om att markera sitt missnöje med att en så stor andel av våra gemensamma skattemedel går till migration och integration, istället för till skola, vård och omsorg. Mitt förslag är att man i inkomstdeklarationen yrkar ett avdrag för fördyrande kostnader med anledning av massinvandringen. Dessa kostnader kan vara t.ex inbrottslarm, andra resvägar eller färdmedel, extra sjukvårdsförsäkring och högre försäkringspremier för bil och bostad, beroende på alla bränder.


Har man tur kan avdraget gå igenom men i annat fall måste Skatteverket granska deklarationen manuellt och avslå yrkandet. Tänk om tusentals människor yrkar på ett sådant avdrag. Generaldirektören Ingemar Hansson skulle inte bli glad och det skulle säkert få medial uppmärksamhet.


Genom att göra ett så kallat öppet yrkande med ett rimligt belopp. Om man inte har andra avdrag kan 13 500 kronor vara ett lämpligt belopp. Se nedanstående exempel.


 


Om avdraget görs rätt kan du heller inte drabbas av något skattetillägg vilket jag kollat med Skatteverket. Det enda negativa är troligen att om du skall få tillbaka pengar på skatten kan du få vänta på utbetalningen från Skatteverket till augusti/september, istället för till midsommar.


 


Genom att göra ett öppet yrkande startar Skatteverkets utredningsskyldighet och därmed också tar bort förutsättningar för att skattetillägg skall kunna påföras  Du har således i yrkandet redovisat fakta avseende ditt yrkande men felaktigt bedömt rätten till avdrag. Det är således inte fråga om någon oriktig uppgift utan om ett öppet, om än oriktigt, yrkande.


Vidare genom att använda beloppet 13 500 kr så undviker man också skattetillägg då undanhållen skatt anses ringa (skattetillägg påförs av praxis inte om skatten understiger 10% av ett pbb) dvs ca 4 500 kr. 


Har du tur kanske ditt avdrag även går igenom och du får några extra kronor tillbaka på skatten ;-)


Hur många tror att ett skatteuppror med ovanstående upplägg skulle kunna få stor spridning?

 
ANNONS
 
Ingen bild

anette

19 oktober 2015 23:54

Jättebra förslag som jag tror skulle få stor spridning Anette

 
Ingen bild

Jimmy

19 oktober 2015 23:58

Ett sådant avdrag har jag funderat på i flera år, nu kommer jag att göra det!

 
Ingen bild

Niklas R

20 oktober 2015 00:00

Ska försöka komma ihåg detta i april nästa år när deklarationen skall skrivas.

 
Ingen bild

Orvar

20 oktober 2015 00:16

13500 tycker jag låter lågt. Det kanske kan ses som ett allmänt och generellt avdrag för psykiskt lidande när man ser om skiten på tv. Har man drabbats mer direkt av zigenare/araber/blattar/negrer mm kan det nog bli fråga om betydligt högre belopp. T.ex.som i mitt fall inbrott och stöld.

 
Ingen bild

Rebecka

20 oktober 2015 00:25

Lysande förslag av dig Thoralf!

 
Cavatus

Cavatus

20 oktober 2015 00:42

En toppenbra idé! Alla borde göra detta som ett slags protest, en civil olydnadsaktion, för att visa att det mullrar i leden.

MEN! Nuförtiden när folk godkänner deklarationen med ett SMS innebär detta att man måste gå tillbaka till gamla pappersblanketten. På så sätt blir det jobbigt och svårt. Myndigheterna har verkligen gjort det bekvämt för oss, så till den grad att vi vingklipps alltmer i våra möjligheter att försöka ta ut svängarna. För hur många är villiga att åter ta till pappersblanketten och frankera och skicka in den i tid?

Jo jag vet, vi bör göra det, och vi ska, men hur många orkar??

http://www.korta.nu/jc

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:08

Cavatus

Skatteverket bygger hela sin verksamhet på att "kunden" gör jobbet som t.ex bankerna. Om tusentals skulle börja skicka in pappersblanketten skulle det ställa till stor "oreda" hos Skatteverket.

Det är det som är lite av poängen också.

Alla får ju den förtryckta hem så det är bara att fylla i avdraget med text och lägga på lådan. Klarar man inte det så är man uppenbarligen nöjd och tillfreds med massinvandringen.

 
Ingen bild

Johan

20 oktober 2015 01:28

Även om det inte är kriminellt är väl detta lite olämpligt? Inte skattestrejkar vänstern när moderaterna är vid makten? Inte skattestrejkar sossarna när moderaterna är vid makten? Det känns mest som att denna typ av sabotage enbart kommer kosta ÄNNU mer pengar och inte leda någonvart.

>>Orvar
Om tjuvarna grepps fick du väl skadestånd?

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:13

Johan

Det är ingen strejk! Det handlar endast om att yrka på ett avdrag.

Svenska folket har inte fått säga sitt om massinvandringen i t.ex en folkomröstning.

 
Ingen bild

kalle

20 oktober 2015 02:45

bra ide, alla bör motarbeta med alla passiva metoder. har man inte folket med sig blir det svårt att styra ett land. i alla fall om det inte skall syras med diktatur i Sverige.kaoz i tältlägren i Tyskland.

https://meritwager.wordpress.com/

när det blir 15-20 grader kallt kommer kanske asylbluffarna att tvinga sig in i hemmen hos folk och bosätta sig med våld.. och polisen kan inget göra.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

20 oktober 2015 04:19

Utmärkt förslag. Dock bör inte beloppet avrundas med två nollor, utan t ex 13 485:-. Vilket ger intrycket att man inte höftat till, utan de facto verkligen räknat på sina kostnader p g a massinvällningen.

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:14

Där har du en poäng!

 
Ingen bild

Demokratur

20 oktober 2015 05:57

Ha, ha, ha. Fullständigt lysande. Detta gör att man klarar en dag till i DDR 2.0

 
Ingen bild

Putte

20 oktober 2015 06:23

Jag trodde inte mina ögon idag när jag läste Marteus ledare i Expressen. Det verkar som hon möjligen har börjat vakna. Ännu mer vaken verkar hennes kollega Anna Dahlberg vara. Här är ett citat från Marteus ledare.

""statens första skyldighet är mot medborgarna. Allt annat är frivillighet och välgörenhet."

Det är en minst sagt kontroversiell hållning i dagens Sverige. Mänskliga rättigheter tolkas av många som att alla människor som kommer till Sverige - inte bara asylsökande, nödvändigtvis, utan även EU-migranter och papperslösa - egentligen har samma rätt till svensk välfärd som en medborgare/skattebetalare.

Men hur hållbar är en sådan modell i längden?"

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:17

Putte

Nu är det ett citat från en debatt i Studio Ett under förra veckan men ändå är det anmärkningsvärt att hon faktiskt vågar citera något som är så självklart ;-)

 
Svensson

Svensson

20 oktober 2015 06:38

Låt dom som vill ha massinvandring få betala för den,och vi som är emot massinvandringen slipper betala för massinvandringens alla kostnader.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

World Traveller

20 oktober 2015 07:26

Ett utmärkt förslag Thoralf. Jag har mycket jag kan göra avdrag för.

 
Ingen bild

Stefan A.

20 oktober 2015 07:44

Så kan man göra nu när sjuklövern har brutit "samhällskontraktet", svensken har accepterat världens högsta skatt vid leverans av välfärd, skatten fortsätter att vara världens högsta, och i ökande, men välfärden uteblir, märks särskilt väl utanför storstäderna, pensioner sänks och åldern för pension höjs, primärvårdens läkare är numera att anses som dörrväktare för att komma åt den riktiga vården, mao. vården är bra men svår att komma åt, skolorna havererar, högre utbildning är ett kravlöst skämt, statsskulden 1989 600 miljarder, statsskuld 2015 närmare 1400 miljarder trots världens högsta skatt, man vältrar över betalningsansvaret på kommande generationer, kommunal/landstingsskatt bara ökar, invandringens kostnader är ett djupt svart hål, så här kan man hålla att räkna upp länge, men får räcka för tillfället.

 
Ingen bild

OH

20 oktober 2015 08:12

En annan sak som jag tycker illa om. Exponerat har en bild där dom jämför Matsson på hatblaskan Expressen med en gris. En gris är betydligt klokare och har bidragit till landets välfärd i hundratals år.Vad har Matsson bidragit med?

 
Ingen bild

realisten

20 oktober 2015 08:16

Man kan se valet 2014 som en folkomröstning eftersom bara ett parti ville stoppa invandringen.

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:20

Lite sömn hjälpte uppenbarligen inte!

 
Ingen bild

Quo vadis

20 oktober 2015 08:19

Mycket bra initiativ Thoralf! Jag tror tom att det kan bli ännu bättre om vi kallar det där avdraget för olika saker (beroende på personliga förhållanden) så att inte myndigheten slentrianmässigt kan avskriva dessa!!! T.ex avdrag på grund av otrygghet, samhällsutvecklingen, försämrad välfärd, våldet i samhället...etc. etc. så att myndigheten verkligen måste utreda vartenda avdrag in i minsta detalj!

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 08:21

Sant! Det går ju att utforma texten i ett antal varianter som kan användas.

 
Ingen bild

Pär Green

20 oktober 2015 08:29

Och nu skall det lånas mer slantar!


Budgetsmällen som kommer till följd av de betydligt fler asylärendena i flyktingkrisens spår kan hanteras med ökad upplåning. Det behövs ingen tilläggsbudget, enligt finansminister Magdalena Andersson (S).

"Anslagen kan ju variera utan att regeringen behöver gå till riksdagen. Regeringen har sådana befogenheter" säger hon i samband med en konferens om Sveriges ekonomiska utmaningar i Stockholm.

Denna flexibilitet gäller statens kostnader för exempelvis migration, barnbidrag och sjukförsäkringar, där kostnaderna drivs på av mängden ärenden

http://statsskuld.se/

 
Ingen bild

SM811

20 oktober 2015 08:33

Helt suveränt förslag. Kommer skriva ut och spara. Skall tipsa alla jag känner. Om nu alla Sverigevänner tar möjligheten och gör detta kommer många att få en extra slant.

 
Ingen bild

Pär Green

20 oktober 2015 08:39

Vad har gjort bostäder dyra?

Skatter och allt mer destruktiv byråkrati för utom enstaka områden som blivit avsevärt mer attraktiva än de tidigare var (typ strandtomt på Djurgården i Stockholm).

http://gunnarlittmarck.blogspot.se/2015/10/for-lander-som-sverige-kan-enbart.html

Vad har gjort energi dyr?

Skatter, avgifter och fördyrande byråkrati.

Vad har gjort bilar dyrare?

Skatter, avgifter och fördyrande byråkrati.

Vad har gjort mat dyrare?

Skatter, avgifter och fördyrande byråkrati.

Men all byråkrati kommer digitaliseras och underställas folkviljan, förr eller senare.

Skatter kan inte öka i all oändlighet i en öppen värld.

Snacka om deflation då byråkratin strömlinjeformas och skatter harmoniseras samt avgifter måste godkännas av väljarna.

Det enda som går (Japan har prövat) är att öka penningmängden genom att öka medborgarnas köpkraft utan att höja löner eller skatter.

Det behöver inte öka ett budgetunderskott (som USA, Japan och en hoper till) då det bara är riksbanken som ökar penningmängden.

Missas ett inflationsmål med 1% så är det bara att öka penningmängden vid årets slut och dela ut en julbonus från riskbanken.

Tyvärr tror de flesta skattefinansierade ekonomer och en hel del till att vi kan skapa konsumtionsdriven resurstillväxt, trots att allt mindre utvecklas, produceras, säljs eller levereras med inblandning av mänskligt yrkesarbete, men inom tio år lär de flesta se de tekniker sett i årtionden.
Upplagt kl. 1 week ago av Gunnar Littmarck

 
Ingen bild

Jan Eriksson

20 oktober 2015 08:42

Man kan hänvisa till en bilaga där man specificerar de invandrarrelaterade kostnader man haft. T ex att man inte längre kan åka buss p g a utvecklad fobi och därför måste ta bilen till jobbet.

 
Ingen bild

Rättvis

20 oktober 2015 09:22

Se då till att skriva för hand, att skriva långt och att hänvisa till bilagor. Det gör det mycket svårare att granska och därmed ökas möjligheten för att avdraget slinker igenom!
Dessutom kan man begära anstånd så att deklarationen granskas sent. Det är då alla svåra deklarationer gås igenom och därför är tidspressen stor innebärande att belastningen maximeras.

Allt för debatten!

 
Ingen bild

Ingela

20 oktober 2015 09:26

Tror du att man som pensionär också kan yrka på detta? Mycket bra förslag!

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 09:55

Absolut, det skall inte vara någon skillnad för pensionärer.

 
Ingen bild

@rostaratt

20 oktober 2015 10:00

Otroligt rättvist och bra förslag.

 
Ingen bild

Emil Boethius

20 oktober 2015 10:31

Jag tycker att du är ett géni Thoralf. Detta förslag är helt underbart i all sin enkelhet, hoppas verkligen det får stor spridning!

 
Ingen bild

Svenne

20 oktober 2015 10:38

För att ytterligare idka civil olydnad kunde man yrka att få betala extra skatt som skall gå till rättsväsendet för att även småbrott ska kunna beivras samt utvisning av personer som vistas illegalt i landet. Beloppet skall naturligtvis lägre än avdraget.

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

20 oktober 2015 11:09

Detta kommer jag att göra helt klart..Tur vi har dej Thoralf :) som sjukpensionär har jag inte många kronor att leva på, och detta med denna totalinvandring gör att jag är i sämre läge än många andra i samhället. Ska jag ex till läkaren så är det en stor utgift för mej..

 
Ingen bild

Arne

20 oktober 2015 11:37

Hoppas någon sätter ut det här i tidningar å alla andra medier i april så svenska folket kommer ihåg

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 11:41

Arne

Jag kommer givetvis återkomma med detta förslag när det närmar sig deklarationstider. Både på bloggen och på Facebook. Kommer starta en Facebookgrupp för detta "skatteuppror".

 
Ingen bild

Svante1

20 oktober 2015 11:44

Tack för att du finns Thoralf ! Kommer att sätta in larm och extra 9-tillhållarlås när jag som pensionär åker ner till värmen någon månad i vinter.Gör avdrag för dessa kostnader i deklarationen till våren

 
Ingen bild

Elfyma

20 oktober 2015 11:51

Bra förslag.
Ersätt ROT,RUT och Ränteavdrag med Invandringsavdrag.
Vi som fått asylhotell inpå knutarna ska givetvis inte betala någon skatt alls. Det får Bert Karlsson&Co göra i stället. Mer om detta på Varjagerbloggen.


 
Ingen bild

World Traveller

20 oktober 2015 12:06

Från Dagens Industri idag: Rykten om intimt samarbete mellan S och M.
En socialdemokrat pratar om att införa en VÄRNSKATT för att kunne ta emot fler muslimer. Något han tror alla svenskar kommer att stödja.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

20 oktober 2015 12:06

Har du kollat om detta kan genomföras av pensionärer? Eller av sådana som får a-kassa/bidrag (av något slag)?

Thoralf Alfsson

20 oktober 2015 12:18

Alla som har beskattningsbar inkomst.

 
Ingen bild

Göta

20 oktober 2015 12:08

@Putte [06:23) Om citatet från Marteus ledare i dagens Aftonbladet att "statens första skyldighet är mot medborgarna. Allt annat är frivillighet och välgörenhet".

Detta var verkligen mycket intressant! Det är ju exakt samma sak som jag skrev om igår (11:56) under Thoralfs förra inlägg. Alltså professor Lars Trädgårdhs MYCKET VIKTIGA, sensationella uttalande i Studio-Ett den 13 oktober, som jag har lyssnat igenom och citerade i min kommentar här igår. Det är mycket bra att detta uttalande sprids (finns ju fortfarande en del som läser Aftonblaskan).

Till och med Aftonblaskans Marteus har alltså börjat vakna upp och fatta att det är ett CITAT ur "Mänskliga-Rättighets"-fördraget som används som DIKTAT FÖR VÅR NATIONELLA POLITIK av alla våra 7-klöverpolitiker, ivrigt påhejade av medierna och hela kulturetablissemanget!!!

Jag hoppas verkligen att SD-ledningen också har upptäckt vikten av professor Lars Trädgårdhs välformulerade uttalande och använder sig av detta för att väcka resten av den sovande befolkningen till sans, och få dem att förstå vad hela det här svenska vansinnet och plundringen av vårt land egentligen handlar om.

http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/nationalstaten-som-vi-glomde/


 
Ingen bild

Tony

20 oktober 2015 13:08

Ann-Charlotte Marteus måste ha fått någon slags
stroke? Inte vanligt att sådana som hon tar till
sig vettiga argument från andra?

 
Ingen bild

Anna Sarnes Magnusson

20 oktober 2015 14:21

Skatteuppror?
Ja,tack.

 
Ingen bild

kalle

20 oktober 2015 14:40

bankerna protesterar lite också. tar ut avgift på 250 kr för att kontrollera asylbluffare med erhållit ny-påhittad Svenskt ID, som vill öppna bankonto.

http://na.se/nyheter/orebro/1.3209921-250-kronor-for-att-fa-oppna-bankkonto

förstå vilken ekonomisk brottslighet som växer fram, När personer från hela världen kan uppge vilken ursprung som helst. och kan genom svenska myndigheter, få en ny uppdiktad ID i Sverige.

det har visats sig att många med utländsk härkomst har fått flera olika Svenska ID.

 
Ingen bild

Christer

20 oktober 2015 15:26

Brand på asylboende - igen!
I alla tider, och i alla samhällen har människor talat förbi varandra. Det som är upprörande för den ena, tar den andre med en klackspark. Även om det i grunden handlar om samma sak.
Det brinner i ett asylboende! Om elden startat på utsidan får det vår statsminister att bli bestört. Om den startat på insidan är det tyst.
Om skolan i min kommun som är omvandlat till ett B&B och nu till ett asylboende skulle tändas på av "Svenne Banan" skulle jag bli bedrövad, det är en byggnad av värde för många i bygden, den vill vi inte mista. Brann den skulle etablissemanget bli bestört.
Men om skolor, bilar och garagelängor brinner i våra förorter är det få politiker som står och fördömer orsaken. Det är skillnad på motivet förstår ni gott folk.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 oktober 2015 15:36

LÄS!

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/stockholmspoliser-larmar-till-dan-eliasson-19330

Dan Eliasson är helt oduglig som polischef. Han är placerad på sin post för sin lydighet. Det är skrämmande när ett land tillsätter en sådan inkompetent människa på en så viktig post.

Jag är oerhört provocerad av det faktum att denne Dan Eliasson är polischef. Han sluter inte upp bakom sina anställda utan behagar endast de som tillsatt honom. Det vi ser nu är sannolikt ett uppror bland Sveriges poliser. Han uppvisar också med jämna mellanrum antidemokratiska tendenser.

Den mannen utgör en direkt fara för Sverige.

 
morvega@live.se

morvega@live.se

20 oktober 2015 16:40

jag är med!

http://gugge

 
Ingen bild

Marcus Friberg

20 oktober 2015 16:46

Självklart vill jag ha skatteuppror. Tänker inte va med o betala

 
Ingen bild

Kalle på Spången

20 oktober 2015 16:52

Grymt bra förslag. Påminn igen via bloggen nästa år när det är deklarationsdags.

 
Ingen bild

Per

20 oktober 2015 17:03

Nu minimerar vi skatteintäkterna för staten på alla sätt vi kan. Jag har levt enligt den devisen sedan en tid tillbaka och det fick mig dessutom att sluta röka efter 8 år.

Jag har MYCKET goda erfarenhet av detta och det har fått mig att må oerhört mycket bättre i alla avseenden.

1. Nollkonsumtion av tobak
2. Nollkonsumtion av alkohol
3. Konsumera så lite som möjligt. Köp bara sånt du verkligen behöver. Konsumtionshetsen syftar bara till att berika stat och kapital.
4. Ät aldrig ute, laga egen mat och använd mycket rotfrukter m.m
5. Koka eget kaffe istället för att köpa ute.
6. Det du behöver köpa: Handla begagnat på Blocket eller Ebay.
7. Köp i utländska nätbutiker istället för i svenska.
8. Cykla istället för att köra bil då bilkörande är förenat med mycket stora skattebetalningar. Om du har möjlighet: Ställ av bilen eller sälj den helt och hållet.
9. Kasta ut TVn. TVn är dels ett propagandamedie man mår bra av att vara utan. Men det är också en stor skatteinbetalning till stats-televisionen.

Sköt hälsa och tandhälsa. Motionera regelbundet - promenader eller joggingturer vad du orkar med. Det kommer att vara mycket viktigt att vara frisk när hela systemet snart kollapsar.

Det är en riktigt HÄRLIG KICK man får av att inte betala skattepengar till staten. Faktum är att det ger mig en större kick av att INTE konsumera än att konsumera.

Konsekvenserna av denna nya livsstil som jag har anammat är att man mår mycket bättre och man har väldigt mycket mer kvar på kontot i slutet av månaden. Pengarna som blir över spenderar jag på sånt jag tror kommer att hålla värdet under en samhällskollaps (köps skattefritt på blocket)

 
Ingen bild

Lotta

20 oktober 2015 17:10

Den man kan misstänka allt annat än friske hatsiteskribenten Anders Lindberg anser att Jimmie Åkesson skall ta avstånd från vad hatsiteskribenten påstår är terrorbrott med ett antal brunna byggnader som skulle inhyst en mindre del av de lyxmigranter som nu väller in i landet. Men samma logik borde då 7-klövern och hatesitesskribenterna på skräpmedia ta avstånd från alla bilbränder, skolbränder, gruppvåldtäkter, rån, misshandelsfall, mord osv, osv som verkligen är ett resultat av deras sinnessjuka massinvandringspolitik. Skillnaden mellan mina exempel och Lindbergs fria spekulationer är att det finns statistik på att utlänningar är överrepresenterade vid grova brott medan Lindberg inte har några som helst belägg för vilka spm ligger bakom bränderna. Det kan lika gärna vara lyxmigranter som är besvikna på boendet.

 
snoffsan

snoffsan

20 oktober 2015 17:54

Tack Thoralf för detta tips. Du är en pärla. Skall sätta mig ner och skriva en mycket lång lista, på vad denna massinvandring har kostat vårt hushåll så här långt.

Bara i höjda försäkringar, för både hem och bilen kommer vi över 15 000 kr lätt här. Med nytt larm, höjd förbrukning av el, då nattlamporna ständigt går på efter mörkrets inbrott, något man inte hade för något år sedan.

Blir en del extra pengar tillbaka hoppas, om inte, massor av merjobb för berörda myndighet.

Har ännu inte hunnit med att läsa alla tokerier ännu, men det lilla man hunnit med ger bara mina magsår en påminnelse om att kvällen blir en pina igen.

Undrar om magsårsmedicin är avdragsgillt också? Har aldrig behövt detta innan.

Men ormen i paradiset har nu fått ett ansikte ser jag i alla fall, Batra visade tydligen inget missnöje med misstroendet mot Magda.

Skall visa denna blankett till så många jag kan, hoppas nu att fler följer ditt lilla exempel här.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

Observer

20 oktober 2015 18:12

Thoralf! Det kommer nu in en mindre Svensk stad -per vecka! till Sverige.
På bara 3 år blir detta 153 st nya städer att försörja.
Dessa nya "städer" kommer att rösta på sittande regeringsalternativ!

Vad händer när pengarna i systemet tar slut till dessa 153 st städer fulla med karlar från "ej ishockeyspelande länder/kulturer"
Dagens problem med kringkuskande inbrottsligor kommer te sig som en mild västanfläkt!
Det är DÅ inbördeskriget kommer igång.

7-Klövern driver Sverige rakt in i ett inbördeskrig eftersom de är totalt oförmögna att göra nödvändiga begränsningar i inflödet och låter oss betala. Moderaterna lade sig ånyo idag ned inför Socialdemokraterna o MP. -Vad tänker den moderate väljaren idag?

Skulle det ske en statskupp idag vore det sannolikt en mindre skada och skulle förhindra ett kommande inbördeskrig när pengarna tar slut.

Det enda tillbuds stående alternativet för att slippa vapenmakt är således att få till stånd ett nyval pronto, något som jag innerligt hoppas.

Men se bara på hur demokratiska metoder beaktas av etablissemanget nu i Frankrike! -Marine Le Pen åtalas för ett "Hittepåbrott" i sista minuten när de inser att hon kan vinna valet och kommer mera säkert att slängas i fängelse innan valet.

Etablissemangen i Europa rycker undan demokratin för folken och kör länderna rätt ut i inbördeskrig samma dag som pengarna snart tar slut.

 
Ingen bild

kalle

20 oktober 2015 19:30

per 17:03

staten lånar bara mer pengar för att få råd att hit ännu fler. 7 klöverns kreatur vet nog redan att Svenskarna inte har råd med nånting snart.

orsaken till totalinvandringen, kan vara att utlänningarna måste köpa allt. och då får kinafabrikerna jobba för högtryck, Maersk får frakta hit varor. Ullared och köpcentrum får sälja.
halva Ikea vinst är nog invandrare som köper nya hem.

se denna video och få en tankeställare. folkförflyttning till västländer gör att de får sälja mer saker som tillverkas i låglöneländer. säkert planerat på g8,g20, bilderbermöten.

https://www.youtube.com/watch?v=ffWnm3jL7Bc

så "att ta ansvar" för flyktingar är bara business.

 
Ingen bild

kalle

20 oktober 2015 19:39

är det nån som läst boken "jag vill förändra Världen" av Percy Barnevik. finns på alla bibliotek.

där står det ju att nedläggningen av all tillverkning i väst och dom vet att det kommer drabba befolkningen illa.

han skev i boken om bildergmöten och sitt uppdrag åt Goldman Sachs.

nils åsbring som införde novemberrevolutionen i Sverige jobbar åt Goldman Sachs. hans toksambo ministern Ylva johansson kämpar för sin totalinvandring.
https://www.youtube.com/watch?v=Dco58M6z1uM

jag tror 7 klövern jobbar åt globallist bankerna och struntar i svenska befolkningen.
karriär och att få vara i de fina salongerna lockar mer.

 
Ingen bild

märta

20 oktober 2015 20:29

Fler avdrag- magsårsmedicin, sömntabletter, överfallslarm, " peppar" ( färg /pray) mm till alla i familjen. Kyskhets bälte till döttrar mm. Skottsäker väst. Mm

 
Ingen bild

jeppe

20 oktober 2015 21:50

gjorde likvärdigt, sänkte taxerings värdet på huset. pga av invandrare bott i det när jag köpte det, och det gick igenon

 
Ingen bild

Lars

20 oktober 2015 22:25

Utmärkt idé. Givetvis kör vi på detta i vår =)
Mvh

 
Ingen bild

Anders

20 oktober 2015 23:58

Jävla skitinlägg utan empati och avsaknad på vad spm sker och vad som behövs, att komma på idén om skatteavdrag för detta vittnar om idioti

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 00:02

Du kanske kan berätta lite vad som sker och vad som behövs och hur mycket det kommer att kosta skattebetalarna. Berätta gärna också hur det skall finansieras!

 
Ingen bild

Johan

21 oktober 2015 00:16

>Thoralf Alfsson
Du har rätt i det du säger, det är ju ingen strejk. Men är inte risken att detta enbart leder till enorma (onödiga?) kostnader för skatteverket?

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 07:34

Försumbart i förhållande till massinvandringens kostnader eller vad vänsterextremisternas motdemonstrationer kostar polisväsendet. Det har du aldrig oroat dig för!

 
Ingen bild

World Traveller

21 oktober 2015 04:00

Anders, ge oss en enda anledning till varför vi ska försörja vuxna arabiska, afghanska, pakistanska, marockanska och senegalesiska män, män varav en del deltagit i IS mordorgier. Ge oss en anledning!

 
Ingen bild

Demokratur

21 oktober 2015 07:29

@Anders
80% skatt på din lön och dina tillgångar skulle väl visa på stor empati från din sida... Och lugn, vi är snart där.

 
Ingen bild

jossan

21 oktober 2015 08:05

Okunskapen och egoismen i dessa kommentarer gör mig rädd! Jag är väldigt intresserad av hur ni tänker. Vad ger er egenrätt till Sverige? Varför vill ni inte hjälpa till att skydda människor? Hur kan ni tycka illa om människor ni inte ens mött? Alla får tycka olika, jag bara undrar hur ni resonerar?

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 08:11

Din kommentar präglas av okunskap och naivitet.

Vad tycker anser du om detta "barn"? Skall han få kosta svenska skattebetalare 1 miljon kronor/år?

http://avpixlat.info/2015/10/20/ensambluff-i-nytt-land/


 
Ingen bild

Ragnar Klarin

21 oktober 2015 11:06

Hela idén är gammal när jag vill störa eller markera mot en kommun använder man grundlagarna. Offentlighetsprincipen och begär alla möjliga handlingar. Men man måste bara veta exakt hur man ska sköta proceduren. Jag har t om Skatteverket deklarera åt mig.

 
Ingen bild

Hans

21 oktober 2015 11:07

Hur mycket tycker vi då att SD-politikers idioti skall få kosta svenska befolkningen. Misstroendeomröstningar som inte leder till någonting. Folkomröstningar man kräver som inte kommer leda till någonting. Det om något är väl naivt. Man pratar om kostnad och gör att vad man kan för att undvika prata om möjligheter. Flyktingar blir problem istället när fokus bör göras för att lösa integration och jobb. Min erfarenhet att ingen vill bli integrerad där man inte kännar sig välkommen. Jag har inga barn men det betyder inte att jag inte är villig att betala för andras barn. Jag röker inte det betyder inte att jag inte kan betala för folk som åsamkar kostnader i vården. Samma gäller alkoholskador. Och faktiskt även betala bidrag de som inte brukade allvar i skolan som idag är arbetslösa med låg framtidstro. Men jag som är 42 och aldrig varit arbetslös alltid betalat skatt och sällan varit sjuk skulle aldrig få för mig att plocka russinen i kakan och välja bort den skatt jag inte tycker känns rätt för mig det är allt eller inget. Jag betalar också gärna skatt till alla missnöjda SD röstare. De är också människor. Politiker som du gör mig kräkfärdig. Om du har problem med kostnaderna, lägg 110% av din energi på att se till att de orimliga kostnaderna för en plats för en ensamkommande krymper från de omotiverade 80.000 till det som är rimligt. Säkerställ att processen om asylbeslut kan göras kortare och därmed minska kostnaden. Saker som ger mening för att kunna vara humana men ändå kostnadsmedvetna. Men också intäktsmedvetna på hur vi skall få igång dessa människor att arbeta, tjäna pengar. Och det är naivt att tro att dessa människor är "apor" som inte har någon intelligens. Många har dessutom haft råd att spendera 100.000 tals kronor på att fly en situation som de nu anser är ohållbar. Det visar att man faktiskt hade ett produktivt liv innan man flydde. Man har med sig iphone, dator och faktiskt tro det eller ej hjärna och kropp som fungerar. Det betyder inte att man inte kan ha asylskäl. Det skall prövas.

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 13:03

Kom in i verkligheten Hans! Vad får du 80 000 kronor ifrån?

 
Ingen bild

kalle

21 oktober 2015 12:50

Och vad är en skattehöjning på 75 öre....det är väl ingenting
det har varit så många skattesänkningar under alliansens år och som har förstört Sverige totalt.
Jag har pension och har full tillit för Löfven & co
Dom löser nog frågan om det mesta bara dom får lite tid.

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 13:06

Grattis! Du bor inte i Oskarshamns kommun förstår jag.

 
Ingen bild

Sussi

21 oktober 2015 13:49

Grymt förslag!

 
Ingen bild

Hans

21 oktober 2015 14:15

Hej Thoralf,

Jag avser den månadskostnad som varit omskriven för ensamkommande. Jag tror vi båda är överens om att den är på tok för hög. Jag ser fram emot att ni gör allt vad ni kan för att minska denna. Jag har inte kompetens att avgöra vad rimligt är då jag förstått att personal och liknande ingår i denna kostnad. Och ja, jag finns i verkligheten.

 
Ingen bild

Tobbe

21 oktober 2015 14:34

https://www.facebook.com/ahmet.aykac.129/posts/1183927084967043?hc_location=ufi

 
Ingen bild

Herregud thoralf (lol)

21 oktober 2015 14:57

Av allt det Hans skrev till dig, så fick du bara med dig summan 80.000? Eller behärskar du inte att läsa/svara på resten? Politiker dessutom, säger en del om vad som krävs för att knipa en post inom SD.

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 15:25

Jag har suttit i möte hela dagen med samhällsbyggnadsnämnden.

 
Ingen bild

Sofia

21 oktober 2015 15:57

Jag vill inte betala för kriminella, långtidssjukskrivna, socialbidragstagare, alkohlistvård. Ska jag dra det med på skatten? Kan ju sluta med att man får straff skatt istället. Vad har man då vunnit? Man kan inte välja vad skatten ska gå till! Fruktansvärt cyniskt.

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 17:52

Du är fri att yrka på avdrag!

 
Ingen bild

Johan

21 oktober 2015 17:25

>Thoralf
Det har jag gjort. Jag förstår helt enkelt inte din logik bara... Något jag inte gillar kostar pengar, därför ska jag göra så att vi förlorar ännu mer pengar! Istället för att komma med lösningar skapar du ju enbart mer problem. Innebär detta förresten att jag kan få avdrag i skatten om jag inte skulle vilja finansiera SD;s partistöd eller för den delen alla presstöd till tidningar som jag inte gillar/läser?

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 19:01

Johan

Vadå, förlorar ännu mer pengar?

Jag vet inte hur du uppfattar det men du borde förstå att det handlar om en form av laglig civil olydnad för att uppmärksamma 7-klöverns politiker om att man inte accepterar de kostnader som dagens invandringspolitik innebär.

Det trodde jag faktiskt att du förstod! Om du vill driva en odemokratisk kampanj för att du vill betala partistöd till sju av riksdagens partier men inte det åttonde så har du givit vis din fulla rätt att göra det. Det är bara att köra igång.

 
Ingen bild

Lotta

21 oktober 2015 17:31

Flera nya godhetsapostlar som skriver här idag. @Anders, Jossan, Hans, Herregud Thoralf (lol) bjuder på lite läslektyr åt er idag. Svara sedan gärna på frågorna i slutet av inlägget. Är intresserad av vad det är som gör er så blinda, döva och fullständigt verklighetsfrånvända.

Läs den tårdrypande berättelsen om det ensamkommande "flyktingbarnet" Zabi vars berättelse i GP inte lämnar ett öga torrt.

http://m.gp.se/nyheter/reportage/1.2866002-ensam-i-nytt-land?utm_source=avpixlat.info&utm_medium=referral&utm_campaign=redirect


Läs sedan sanningen om den brådmogne 16-åringen som redan som 8-åring gick med i en datingsite för vuxna 2008.

http://avpixlat.info/2015/10/20/ensambluff-i-nytt-land/

Hur många liknande fall finns det i landet? Hur känns det för er godhetsapostlar när det går upp för er att ni blivit grundlurade? Börjar tankarna gå om att ni kanske blivit lurade innan?

 
Ingen bild

Hans

21 oktober 2015 20:43

Till Lotta,

Är inte alls verklighetsfrånvänd, blind, döv eller dum. Jag har bara en helt annan åsikt än dig och är fullt fungerande jobbar, har bra lön och betalar massvis av skatt. Du börjar med att kalla ett antal av oss godhetsapostlar men det hoppas jag att vi som blev utpekade tar det som något positivt. Jag betalar faktiskt gärna skatt även om jag politiskt röstar moderat. Även till förmåner till dig och dina barn med mindre din egen inbetalade skatt täcker för allt. I SD kretsar så är det också vanligt att kalla oss godhetsapostlar för "landsförrädare" och en massa annat trams. Om godhet är negativt så kommer du från en annan planet än jag gör. Tyvärr är det väl därför jag inte gillar SD för jag tycker det sprider mörker, negativitet, hat. Jag tror inte på att det leder till någonting som helst.

Du måste utgå från att de som vill få sitt asylskäl prövat skall få lov att få det. Det är oavsett vad du kanske tror en skyldighet vi har. Oavsett hur bra de har det, om de har guldklocka, guldfyllningar, iPhones, iPads. Det är inte diskvalificerande för att få lov att söka asyl. Världen förändrar sig fort, vi får ofta uppmålat en bild att den övriga världen lever i små skjul utan några moderniteter. Det stämmer inte. Många i Syrien var välmående innan krigen startade. Hade bra utbildningar, hem hus bil sen började kriget. Många kanske till och med hade det bättre än dig - tro det eller ej. När de nu förlorat hem, drivits på flykt och stått ut med detta en period, och inte ser någon ljusning i snar framtid så ser de bara en lösning; de vill ha framtidstro igen. Det är inget konstigt. Jag tror faktiskt jag hade gjort samma sak och jag hade hoppats någon hade tagit emot mig med öppna armar. Jag hade kommit med samma moderniteter som min MacBook, iPhone och Android telefon (ja jag har 2!!! telefoner). Och i många länder skulle jag kunna ha varit produktiv från dag 1 om jag bara fått den möjligheten. Men så fungerar inte det svenska systemet tyvärr. Det kanske man politiskt skulle kunna ändra på? Skapa ekonomi istället för att passivisera.

Därför säger mig dina artiklar som du länkade till ingenting för jag är säker att för varje länk du har så finns det många andra öden som är mycket värre men de länkarna hittar du och andra SD:are inte till. Inte för att man inte kan utan för att man inte vill. Det är enklare med demonisering och generalisering.

 
Ingen bild

U Blomberg

21 oktober 2015 21:39

Så jädrans bra ska försöka kopiera och lägga i minnet denna är ju så bra då kanske jag kan få igen ett antal kronor.

 
Ingen bild

Johan

21 oktober 2015 21:58

>Thoralf
Du förstår att alla deklarationer i ditt föreslagna uppror kommer granskas extra och för hand. Detta kommer leda till ökade kostnader för skatteverket. Hur menar du att min ovilja att finansiera något jag inte gillar skiljer sig från din ovilja att finansiera något du ogillar?

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 22:45

Johan

Det är ju det som är mening! Jag hoppas att Skatteverket klagar och att det blir rubriker i media. Om 100 000 personer gjorde ett avdrag enligt mitt förslag vore det väldigt bra!

Under tisdagen kom det nästan 500 ensamkommande minderåriga som sökte asyl. Kostnaden för Skatteverket kommer bara motsvara kostnaden för några ensamkommande minderåriga.

Hur vill du minska antalet ensamkommande minderåriga?

 
Ingen bild

Lotta

21 oktober 2015 22:34

Men Hans så bra. Då tycker jag att du skall sälja allt du äger, skänka pengarna till UNCHR och ge dig av till något flyktingläger som volontär. Där kan du vara hur god du vill men inte på bekostnad av andra. Det du beskriver är ekonomiska migranter och vad jag vet är det ännu inte asylgrundande.

Jo just det, det "ensamkommande barnet" har nu sedan han avslöjats börja sopa igen spåren för att ingen skall komma på bluffen genom att radera bilder och avsluta kontot han öppnade på datingsiten som 8-åring. Du får ursäkta mig men storlögnare som försöker mygla sig in i landet ger jag inte mycket för. Jag vill hellre att mina skattepengar skall gå till våra gamla och sjuka, skolan osv dvs det som den svenska välfärden är till för att gå till.

http://avpixlat.info/2015/10/21/ensamkommande-zabi-sopar-igen-sparen-efter-avpixlats-granskning/#more-158207


 
Ingen bild

E

21 oktober 2015 22:44

Fan ni måste ju vara efterblivna på riktigt!

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 22:48

E

Du har väl knappast uppnått den åldern då du skall börja betala inkomstskatt. Du vet när man har ett arbete!

 
Ingen bild

Johan

21 oktober 2015 23:38

>Thoralf
Gör som alla andra partier: kom med lagförslag, bilda opinion och använd de demokratiska vägar som finns. Jag förstår inte vad denna protest skall leda till, förutom stora och onödiga kostnader för skatteverket (vilket kommer leda till ännu mer skatt). Det är ju inte precis så att folk inte känner till att SD (och dess väljare) inte gillar dagens invandringspolitik.

Thoralf Alfsson

21 oktober 2015 23:42

Du måste vara väldigt okunnig. Vad tror du Sverigedemokraternas riksdagsgrupp gjort sedan 2010?

Om du kallar detta för stora kostnaderna vad kallar du då kostnaderna för invandringen?

SD blir ju inte ens inbjudna när invandringspolitiken och det kaos som råder i landet skall diskuteras?

Fortsätt med dina frågor till 7-klövern!

 
Ingen bild

Johan

22 oktober 2015 01:28

Nej jag frågar dig. Vad är det du vill uppnå med aktionen? Är det enbart uppmärksamhet?

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 07:30

Har du ingen läsförståelse? Svara själv för en gångs skull på en fråga!

 
Ingen bild

@rostaratt

22 oktober 2015 11:11

Ett mkt väl initiativ, se nu till att även lägga till twitter i delningsfunktionen.

 
Ingen bild

Mig

22 oktober 2015 13:09

Men... Ju fler avdrag som görs, desto mer skatt behöver tas ut för att täcka den förlorade skatteintäkten. Som att kasta bensin på elden alltså. Eller har jag fel? Den lösning jag kan se är att bara inte betala. Men hur det ska gå till praktiskt vet jag ej. Skatten dras ju i arbetsgivarledet.

 
Ingen bild

Mattias

22 oktober 2015 13:30

Oj vad rasistiskt. Dom flesta negativa kommentarerna är säker raderade. Du förutsätter att alla invandrare kommer att göra brott, trångsynt!

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 14:26

I detta blogginlägg tror jag inte att jag behövt radera en enda kommentar.

 
Ingen bild

Johan

22 oktober 2015 14:45

>Thoralf
Okej här är svar på din senaste fråga: kostnaderna som kan komma av detta skatteuppror är med största sannolikhet minimala i jämförelse med den årliga kostnaden för invandringen till Sverige. Nöjd?

Kan du nu svara på min fråga? Vad är det du vill uppnå med aktionen? Är det enbart uppmärksamhet?

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 14:55

Har du inte förstått att det handlar om att skapa opinion mot de enorma kostnaderna för den förda invandringspolitiken. Skall det vara så svårt att begripa!

 
Ingen bild

Johan

22 oktober 2015 18:07

>Thoralf
Så du menar att det finns folk i Sverige som inte vet att SD är emot invandring? Och att du tänker skapa opinion genom att kosta samhället pengar? Jag förstår att du vill skapa opinion men är detta verkligen det bästa sättet? Vad du än säger så kommer detta kosta en hel del... Ändamålen helgar inte medlen.

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 20:47

Det är rörande att du är så orolig för att det kan kosta samhället en del pengar.

Tänk om du vore lika orolig över alla ensamkommande minderåriga som ljuger om sin ålder och därmed kostar samhället minst 1 miljon kronor varje år.

 
Ingen bild

Johan

22 oktober 2015 20:51

>Thoralf
Nu när jag var så snäll och svara på din fråga kan väl du svara på min? Är det svårt?

Jag är orolig över detta och hoppas att alla individer som fuskar till sig asyl eller andra bidrag straffas. Görs inte detta riskerar hela systemet att kollapsa.

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 21:07

Jag tror att en majoritet har tagit till sig den bild som media målat upp av SD. Men den är tyvärr inte sann!

Det skatteuppror jag föreslår skulle säkert få framförallt vissa politiker och tjänstemän inom 7-klövern att vakna och förstå att saker och ting inte accepteras av många skattebetalare.

Jag har haft över 40 000 unika besökare de senaste tre dagarna så jag tror att det skulle kunna bli en riktigt verkningsfullt skatteuppror.

Jag förstår att det bekymrar dig!

 
Ingen bild

Erik

23 oktober 2015 12:27

Mycket bra Thoralf.
Behöver man inte skicka in några kvitton alls på knivskyddsvästar och allt annat som man köpt?

 
Ingen bild

Ullis

26 oktober 2015 16:04

Jag kopierar länken och skickar till min egna mail så kommer jag ihåg vad hur jag ska skriva. Skriver även in en det i almanackan på mobilen så den plingar och påminner mej om mailet.
Självklart kommer jag att göra detta

 
Ingen bild

Lisa

26 oktober 2015 16:06

Jag kommer att göra avdrag för överfallslarm samt spray som jag köpt till mej och mina familjemedlemmar. Ingen går trygg längre.

 
Ingen bild

Martin-linköping

27 oktober 2015 00:13

Mycket bra initiativ, gäller bara att komma ihåg det när det är dags att deklarera.
Summan bör dock vara högre, tex, TV-avgiften, hemlarm, försäkringar, självförsvarssprej, skjuts till barnen osv.

 
Ingen bild

Jony

28 oktober 2015 21:40

Mycket finurligt!

Det jag gillar bäst är när en svensk inte förstår problematiken när det kommer såhär mycket människor. Landet lagom klarar inte detta. Förstår ni inte. Vi har ingenting att ge dem, logi, arbete trygghet saknas.
Det finns inte en enda ärlig och uppriktigt plan eller lösning på detta.
Det enda partiet hittills som verkar ha förstått detta, ja dom vill ni inte lyssna på.

Exempel: På kalles skola gå det 500 personer. Om kalle har 10 äpplen och alla i hans skola måste få var sitt, hur många äpplen blir det då?

Det är ju bättre i så fall att EU går ihop och köper loss städer i kina dom bygger ju jätte stora städer som står tomma, för befolkningen inte har råd att flytta in. Snacka om en nystart!

Sen är jag skeptisk till dem som kommer hit utan sitt pass men har mobilen med sig, det är ju inte så att det plötsligt blev krig, det har ju varit oroligt ganska länge.

Men att se landet man bor i total kollapsa är inget man normalt brukar få se, Vi har en hård framtid framför oss om inte vi får hjälp med detta, Jag vågar påstå att det kommer bli krig. hur säger dom Skrattar bäst som skrattar sist, den som lever får se ;)

 
Ingen bild

Jo

17 november 2015 02:08

SKATTEBOJKOTT del 2!
Alla företag har rätt att rulla delar av sina vinster och därmed skjuta på beskattningen. Detta kan man göra tills dess att verksamheten läggs ned. På så vis undanhåller man 25-30% av företagens skatt helt inom lagens råmärken! Dessutom får man ju mer kvar i plånboken :-) Man kan också avsätta pengar till privat pensionsförsäkring och trygga behovet av framtida sjukvård. Även detta ger viss skattelättnad. Men jag ger absolut TUMMEN UPP även för lite lagom civil olydnad för att markera missnöje mot dagens kollektiva galenskap. Alldeles särskilt som media effektivt blockerar varje yttring av kritik eller missnöje!

 
Ingen bild

Göran Ihleberh

30 januari 2016 13:21

All beskattning i Sverige är egentligen olaglig eftersom hela landet egentligen upphört att vara en fri nagion när landet gick i nationell konkurs 1850. Sedan dess drivs landet som ett privatägt företag, Sweden, inc. registrerat på Londonbörsen. Sveriges riksbank ägs av privata banker under Rothchilds ledning. Så det är helt ok att skattestrejka!

 
Ulrica

Ulrica

31 januari 2016 08:12

Vilken jävla idiotisk idé! ..kommer självklart att skapa merarbete för oss som jobbar på skatten men effekten blir: Ingemar Hansson bryr sig INTE för det är bara patetiskt och dessutom inget nytt. Folk har gjort avdrag för frisk luft i alla år. Effekt nr två blir att vi får lägga tid och resurser på något som är verkningslöst istället för att jaga slattesmitare av rang. Sist men inte minst förlorar staten, alltså VI, pengar till vår kassa eftersom vi inte kan lägga resurser där det behövs. Snacka om att leva i det blå!! Skrämmande att läsa hur många som gått på denna blåsning. Ditt förslag på 13500 kr gör att var och en får tillbaka SKATTEN på 8500 eftersom det bara är allt över 5000 kr som har någon effekt. Dessutom kan de som gör avdrag för det här få vänta tills december på pengarna, inte augusti-september. Så ditt förslag har i mina ögon motsatt effekt, Thorall. Det drabbar nåde den enskilda och staten (vi) och är helt verkningslöst!

http://Favebook

Thoralf Alfsson

31 januari 2016 10:04

Verkningslöst? Du är ju ett strålande exempel på att det inte är verkningslöst! Snarare tvärtom, precis den effekt som förväntas att uppnås.

Det handlar om en protest mot hur våra skattemedel används av politikerna inom 7-klövern.

Sedan handlar det inte om någon får tillbaka 4000 kronor eller 6000 kronor, utan det är en markering mot samhället.

Ja, de som jobbar på Skatteverket kommer få mer att göra. Men det kommer inte kosta mer. Ni får flytta om resurserna.

Jag upplyser även om effekten att den som gör avdraget kan få vänta på pengarna till december om man nu inte har restskatt ;-)

 
Ingen bild

Kristina

31 januari 2016 10:32

Så din logik är alltså att du ni ska öka kostnaderna för samhället ännu mer och tvinga skatteverket att granska era skitavdrag istället för att granska det som verkligen behöver granskas som grov ekonomisk brottslighet mm? Ni ska alltså sno pengar från ett själva? Eller tror du att staten är nån annan än du själv? Du har dessutom inte tänkt tillräckligt långt vare sig det gäller avdrag eller skattetillägg. Ulrica har helt rätt när det gäller avdragsrätten och har du yrkat avdrag för en kostnad du inte haft, spelar det ingen roll hur öppet du yrkar avdraget. Skattetillägg eller åtal i värsta fall. Det kanske du skulle upplysa dina läsare om. Det är du som för stå för detta sen.

Så laga det hål du har i huvvet och sätt dig och räkna. Det finns maskiner till det, om du tycker det är svårt.

Thoralf Alfsson

31 januari 2016 11:05

Läs på lite bättre Kristina!

Varför är du så hatisk?

 
Ingen bild

Kristina

1 februari 2016 13:33

Jag har läst svaret från Skatteverket, ja. Och det är ett helt riktigt svar OM MAN HAFT KOSTNADEN!!!! Och om du läser mitt första inlägg igen, så ser du att jag skriver att man måste HAFT kostnaden, vilket du själv inte är så tydlig med. Alltså, om du yrkar avdrag för skyddsvästar och annat bara för att du vill ha ett avdrag, men aldrig köpt i någon, så spelar det ingen roll om du yrkat avdraget öppet eller inte. Du skriver ju tom med vilket belopp folk ska yrka avdrag!! Alltså uppmanar du dom att yrka avdrag för en kostnad som inte haft, vilket ALDRIG är tillåtet oavsett om dom gör det öppet eller inte. Man är aldrig helt fri att yrka avdrag, som du skriver. En oriktig uppgift är grund för skattetillägg. Så enkelt är det.

Så, för att avsluta kan jag berätta för dig att jag själv arbetar med detta dagligen och därmed är bättre påläst än du är. Man kan läsa Skatterätt och ta reda på vad som gäller innan man skriver inlägg av den typen du gör.

Nu spelar detta mindre roll, eftersom ditt lilla uppror inte kommer leda till något. Ett slag i luften. Men jag reagerar när du uppmanar folk mot bättre vetande och står faktiskt för att jag tycker du är korkad i detta sammanhanget.

Thoralf Alfsson

1 februari 2016 16:15

Både rätt och fel,,,, man anser sig haft kostnaden för tex fördyrande resor, larm etc dock så väcks skatteverkets utredningsskyldighet och därmed undanröjs skattetillägg, som det står i skatteupproret.


"Genom att göra ett öppet yrkande startar Skatteverkets utredningsskyldighet och därmed också tar bort förutsättningar för att skattetillägg skall kunna påföras Du har således i yrkandet redovisat fakta avseende ditt yrkande men felaktigt bedömt rätten till avdrag. Det är således inte fråga om någon oriktig uppgift utan om ett öppet, om än oriktigt, yrkande."

Vidare är beloppet i mitt exempel ett "maxbelopp" med både hängslen o livrem, beloppet 13 500kr. Om jag förstått det rätt blir det heller inget skattetillägg om den avdragna skatten är mindre än 10 procent av ett prisbasbelopp.

Skattetillägg kan inte påföras då skv:s utredninskyldighet väckts och att du öppet yrkat avdrag, då är det skv som skall bevisa att man INTE haft kostnaden! Skv kan bara konstatera via yrkandet att detta ej är avdragsgillt,,,

 
Ingen bild

Kristina

1 februari 2016 16:45

Det är så mycket felaktigheter i det du skriver. Du är du som ska visa att du haft kostnaden genom att styrka den med kvitto tex. Inte skatteverket. Och har du inte haft kostnaden, kan du inte heller uppvisa kvitto. Eller hur. Man kan inte anse sig ha en kostnad man inte har.


"Genom att göra ett öppet yrkande startar Skatteverkets utredningsskyldighet och därmed också tar bort förutsättningar för att skattetillägg skall kunna påföras Du har således i yrkandet redovisat fakta avseende ditt yrkande men felaktigt bedömt rätten till avdrag. Det är således inte fråga om någon oriktig uppgift utan om ett öppet, om än oriktigt, yrkande." 

Jättebra skrivet, men fortfarande gäller att man ska ha haft kostnaden!!! Inte ansett sig haft. En avgörande betydelse.

Av inläggen, och dina svar, framgår det med all önskvärd tydlighet att du och andra inte förstått det alls. Såhär skriver du :"Genom att göra ett så kallat öppet yrkande med ett rimligt belopp. Om man inte har andra avdrag kan 13 500 kronor vara ett lämpligt belopp."

Ingenstans skriver du att man måste haft en utgift. Tvärtom. Du hittar på ett lämpligt avdrag.

Har inte min poäng gått fram nu, gör den det aldrig. Och du skulle väl inte kunna erkänna att din tanke var fel från början, så jag avslutar här.


 
Ingen bild

Tuffsan

1 februari 2016 17:08

Kristinas svar får mig att le..."BÄTTRE PÅLÄST" :

Självklart skall vi försöka göra ett avdrag som Thoralf Alfsson skriver om. Resor med egen bil har kostat mer, än när flyktingströmmen startade och urartade med våld i "ensamkommande barn" Vi vågar inte åka kommunalt, då man blir hotad av "dessa" idioter rent ut sagt. Våra skolor omvandlas till asylboende och det skall byggas mer bostäder för flyktingar!!! Våra skolor bränns ner och det är väl inte så konstigt....?! Vem ska betala detta kalaset Kristina? Kanske du, Kristina?, GÖR ETT AVDRAG I SKATTEKONTOT och dela ut till oss skattebetalare.
Jag tänker dra av för höga resekostnader, bostadslarm och överfallslarm och även dyra färgade sprayer i samband med vad som idag pågår. Har liksom många sparat alla kostnader!!!
HEJA PÅ THORALF ALFSSON (y) Kanonbra inlägg och svar på tal till den PÅLÄSTE Kristina!!!

 
Ingen bild

Civil olydnad

1 februari 2016 19:37

Kristina,,, snälla du som är så påläst,,, kan du inte förklara i enlighet med ovan nämnda förlag hur Skatteverket skulle kunna påföra skattetillägg,,, ärligt snälla en sista förklaring från dig hur det skulle gå till och med vilken motivering,,, Ärligt du kommer inte kunna det.
Det enda Skatteverket kan juridiskt är att avslå ovan nämnda yrkande och fråga om skattetillägg är inte ens på tal. Det du jiddrar om handlar bara att få igenom avdraget eller ej.

 
Ingen bild

hået

3 februari 2016 09:52

Kul idé, men om det skulle fungera kan man ju säga att regeringen köper sig ur problemet. Dvs man har fått betalt och därmed inte har något att säga till om! Och så fortsätter vansinnet!
Nja...tycker det är bättre att försöka ställa sig upp mot dom här outbildade politikerna. Detta är helt åt h-vete, å det måste dom själva få höra från befolkningen. Vi kan ju börja med att välja bort dom 2018...

Thoralf Alfsson

3 februari 2016 10:54

Det ena hindrar ju inte det andra!

 
Sven Tveskägg

Sven Tveskägg

21 februari 2016 21:13

Sprid detta, det är ju genialt!

särskilt med tanke på dessa hutlösa summor som betalas ut för goda män;
http://www.expressen.se/nyheter/goda-man--for-98-750-kronor-i-manaden/

http://www.expressen.se/nyheter/goda-man--for-98-7

 
Ingen bild

alex

23 mars 2016 17:12

hittar inte avdrag 10.4 någonstans, tänkte göra detta!

 
Ingen bild

stella

28 mars 2016 10:26

Bra initiativ! Och tillsammans skulle vi kunna utveckla detta till perfektion!

Min kritik riktar sig till Kristina som inger ett otrevligt och aggressivt intryck och istället för att medverka med sin påstådda expertis klagar och förnedrar hon /Du bara.
Har Du - Kristina inte syfte att bidra till ökad förståelse är dina ord ingen hjälp bara stjälp.

Detta visar endast tydligt att Du är hårdprogrammerad och inte förstår att DU försvarar din egna pöbel i detta förtryckarsamhälle dvs med andra ord är Du en perfekt liten lydig kollektivist!

Jag har genom mina egna processer under årens förlopp träffat på flera av dessa pålästa experter som arbetar på Skatteverket och de serverar rena lögner många gånger utan någon som helst förankring till författningarna. De gör det ofta inte medvetet, men de som arbetar i rättsavdelningen är medvetna om detta och de vågar inte gå emot en när bristerna i rättssäkerheten påvisas. Detta har jag svart på vitt via mejl och postade skrivelser.

Jag ber därför Experten Kristina att tänka till, Vem är du? Vad är du? I vilket förhållande står du till stat och dina medmänniskor? Tvivlar starkt på att Du har denna kunskap och kan redovisa detta på ett sanningshaltigt sätt.

Jag är stöder detta förslag till fullo!

Härligt med det sanna folkets initiativ!

En;
allmänt kallad
stella

 
Ingen bild

ROLAND

29 mars 2016 17:54

Sjuk idé bränn ännu mer skattepengar helt i onödan😠

 
Ingen bild

Michaela

30 mars 2016 01:40

Bör man skriva som exemplet eller hitta på en egen text? Och ska jag då skriva den summan? Eller hitta på lite själv... Förövrigt tycker jag detta är en mycket bra idé som jag vill va med på!

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 09:16

Hitta gärna på en egen text och anpassa summan till något som passar dig.

 
Ingen bild

Robert

31 mars 2016 23:22

Sådär! Nu har jag gjort det via nätet på Skatteverkets hemsida :). Jag betalar för säkerhets skull in skatten jag är skyldig men har man tur så kanske man får tillbaka 13 500 kr :)

Jag hade först problem att hitta textrutan med Övriga upplysningar där meddelandet ska skrivas in men hittade den till slut.

 
Ingen bild

Robin

7 april 2016 20:02

Man kan göra det via webbsidan om man loggar in via bankid klicka på ändra sedan övriga upplysningar gjort det precis.

 
Ingen bild

Tomas

12 april 2016 17:51

Hur skall man kunna styrka utan kvitton avdragen ?

Thoralf Alfsson

12 april 2016 19:02

Egentligen är ju inte förhoppningen att avdragen skall gå igenom utan att det skall vara en protest mot massinvandringen. Det skall ställa till det för Skatteverket med merarbete som förhoppningsvis får genomslag i media.

Om de frågar efter kvitto får du säga att det är en uppskattning av dina utökade kostnader. Om du nu inte t.ex har installerat inbrottslarm eller liknande som du kan visa kvitto på.

 
Ingen bild

Stefan

12 april 2016 21:51

Strålande Thoralf!
Hakar på direkt

 
Janne

Janne

13 april 2016 08:10

Om man inte fyller i "Övriga upplysningar", blir det inte lite jobbigare för skatteverket då? De måste ju ställa en fråga. Eller måste man fylla i "övriga upplysningar" när man gjort ett övrigt avdrag?

http://zekezypt.com

 
Ingen bild

Johnny Landberg

13 april 2016 18:06

Tyvärr så fick jag inte reda på detta för än efter att jag skickat in min deklaration tyvärr, men det hela låter som ett utmärkt förslag för att försöka få folkets röster hörda som annars brukar bli helt ignonerade.

 
Ingen bild

Larte Karlsson

13 april 2016 20:20

Då borde jag få dra av för allt lidande jag får utstå pga av SD-anhängare i Enköping har sådan förbannat usel handstil att det är en plåga att lista sig till vad set står i hatbreven.

Annars är det otroligt barnsligt av dig Thoralf, men att du är barnslig visste jag ju innan.
Sedan skulle ditt förslag om alla SD-anhängare gjorde detta och få igenom det minska skatteintäkterna. Men det kanske är det du vill?
Eller kanske avdragen är till för anförskaffande av tändstickor när tvilling Ekeroth lägger ut en ny lista med eventuellt framtida asylboenden?

Thoralf Alfsson

14 april 2016 07:22

Ännu en verklighetsfrånvänd vänstertomte som uppenbarligen läser min blogg.

Lars Larte Karlsson

https://www.facebook.com/lars.karlsson.3304

 
Ingen bild

M

13 april 2016 20:22

Så nu gjorde jag det med. Kom på att jag kanske skulle tagit lite mindre summa. En utgift är ju olika självförsvarskurser man måste gå. Ganska kostsamma kostnader för privata konsultationer med tränare och terapi timmar!

 
Ingen bild

Pappa

14 april 2016 14:42

Jag är personligen EMOT denna enorma idiotiska och kontraproduktiva tillvägagångssättet man hanterar invandringen på i Sverige! Bor själv på en jätteliten ort i Småland med endast ca. 1200 invånare MEN där de styrande förbannade politikerna i kommunen har upptäckt hur lukrativ branchen med att ta emot alla tänkbara nationaliteter är då de får enorma skattekronor i integrationsbidrag och flyktingbidrag ifrån staten för varje jävla invandrare man tar emot... Detta har då föranlett att våra lilla ort med ursprungligen ca. 1200 småländska invånare de senaste TVÅ ÅREN ökat sin befolkning med totalt 110 procent (%) till totalt 2600 invånare med följande statistiskt säkerställda fördelning av ursprunglig härkomst:
1. Svenskt ursprung: 1000 Pers.
2. Nordiskt ursprung: 200 Pers.
3. Amerika & Kanada: 10 Pers.
4. Ryskt/polskt ursp. 40 Pers.
5. Asiatiskt ursprung: 40 Pers.
6. Afrikanskt ursprung: 10 Pers.
7. Arabiskt ursprung: 500 Pers.
8. Somaliska ursprung: 800 Pers.
SUMMA NORDISKT URSPRUNG: 1200 PERS.
SUMMA ARABER & SOMALER: 1300 PERS.
SUMMA ÖVRIGT URSPRUNG: 100 PERS.

Hur många skattekronor tror ni inte våra lilla jävla ort drar in på denna 110% befolkningsökning på våra lilla ort men trots denna ENORMA massinvandring med den ofantliga ökning av skattekronor tro fanns inte de sossestyrda vänsterpolitikerna har skjutit till mer pengar till varken skolan eller äldreomsorgen som dessa bägge kravlar sig fram på blodiga armbågar p.g.a urkass ekonomi där både elever och våra gamla blir oerhört lidande pga den urkassa ekonomin detta TROTS alla "guldägg" i form av skattepengar dom håvar in i div. Flyktingpengar som de inkassera för varje nyanländ invandrare!!! MEN trots detta får man INTE förväxla äpplen och päron då det inte är flyktingarnas fel att vi har korkade jävla politiker utan allt handlar om hur du och jag och alla andra röstberättigade lägger våra demokratiska röstsedel på! Och där har verkligen vänstern bevisat att dom TOTALT MISSLYCKATS med sin flyktingpolitik och hur man skall hantera den!!! Men nu anser jag ABSOLUT INTE att de där förbannade nazistpartiet SD (Sverigedemokraterna) med Jimmy "Adolf H" Åkesson är det rätta partiet att leda vårat land med tanke på deras grundsyn på alla som INTE har 100% ariskt blod i ådrorna!

Nej jag anser att Fredrik Reinfeldt bör återinföras till Alliansen och att dessa får makten vid nästa val... Sedan bör man stänga Sveriges gränser och inte ta emot flera flyktingar för att sedan beta av och ta hand om alla som redan packas ihop som sillar på alla flyktingförläggningar och inhyrda jourfastigheter som migrationsverket hyr av privata aktörer för SKYHÖGA jävla arvoden som överstiger fastigheternas marknadsvärde med råge!!! Sedan tycker jag att vi självklart skall hjälpa nödställda flyktingar som flyr från krig Men det får dan vara någon jävla rim och reson i hur många Sverige skall ta emot då vi inte kan agera som Europas Socialbyrå när andra EU länder säger nej! Men då får kanske dessa flyktingar söka sig till närbelägna grannländer till sina hemländer där det INTE är krig och förföljelse! Tack för ordet!

Thoralf Alfsson

14 april 2016 17:26

Uppenbarligen finns det smålänningar som inte har mycket bakom pannbenet!

Det är ju Fredrik Reinfeldt som lagt grunden till det kaos och den ekonomiska katastrofen vi ser just nu.

Du vet uppenbarligen ingenting om Sverigedemokraterna. Har du förväxlat Sverigedemokraterna med det nedlagda Svenskarnas parti.

Läs på och be sedan om ursäkt!

 
Ingen bild

Magnus

17 april 2016 12:24

Nu har jag också gjort avdrag, men min beräkning skiljer sig lite från ovanstående.
Kostnad för invandringen = 500 miljarder per år.
4 miljoner skattebetalare.
=> 125000 ko per skattebetalare

För att få tillbaks 125000 på skatten så måste jag göra avdrag med ca 375 000 kr.

 
Ingen bild

Adam K

28 april 2016 00:53

Det bör stå någon motivering i texten, om man inte bifogar kvitton. T ex "eftersom ingen folkomröstning genomförs trots att en majoritet varit mot ökas invandring, så måste jag yrka på avdrag för de ökade kostnader som invandringen orsakat mig".
"Jag har fått köpa larm, och välja annan väg till jobbet pga ökad risk för rån och våldsbrott, eftersom brottlighet ökat där jag bor. (källa: BRÅ)"

 
Ingen bild

Håkan

28 april 2016 13:01

Otroligt dumt, du har ju ingen grund för avdraget utan det är ju endast dina egna inskränkta fördomar som ligger till grund för ett påhittat avdrag. Rent brottsligt med andra ord.

Thoralf Alfsson

28 april 2016 14:04

Håkan, du är bara pinsam! Du behöver uppenbarligen läsa på både när det gäller kostnader och vad det gäller ett öppet yrkande i deklarationen.

"Rekordstora kostnadsökningar väntar för kommunerna framöver. Bland annat på grund av asyl- och flyktinginvandringen. Det skriver Sveriges Kommuner och landsting i sin ekonomirapport som presenterades i dag."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6421271

 
Ingen bild

håkan

28 april 2016 20:37

och hur ska du och andra kunna dra av för kommunens ökade kostnader för det är det du hänvisar till i ditt svar nu. Självklart ökar kostnaderna för kommunerna det är väl ingen nyhet. precis som jag skrev så har du inga faktiska personliga kostnader utan du hittar på dom vilket är en oriktig uppgift som du yrkar för. du kan personligen inte styrka din uppgifter på något sätt, det är här dina fördomar spelar dig ett spratt. och nästa fråga, varför ska du på ett barnsligt sätt också försöka öka statens kostnad genom fejk avdrag och fuska.

Thoralf Alfsson

28 april 2016 20:59

Kommunerna kommer kräva högre statsbidrag från staten som kompensation för invandringen. Du inbillar dig väl inte att kommunerna kommer finna sig i att höja kommunalskatten 2 kronor.

Vem får ta kostnaderna om inte skattebetalarna gör det? Det kan du svara på först! 
Ingen bild

håkan

28 april 2016 21:38

så nu ska du dra av en kostnad för skatt, jämte påhittade kostnader för resor, larm och försäkring. märkligt tänk. samtidigt bidrar du med att öka skattekostnaden genom att uppmana personer att göra falska avdrag. ska dessa personer då även yrka för ditt tänk för det blir ju en ökad kostnad för staten som inte är rimlig för någon.

Thoralf Alfsson

28 april 2016 21:49

Du svarade inte på min fråga?

Vi lever i ett fritt land och lagen tillåter att man yrkar på ett avdrag i deklarationen för kostnaderna som man anser sig haft. Sedan är det upp till Skattemyndigheten att bedöma om det skall avslås eller inte. Anser du att den möjligheten skall tas bort för skattebetalarna?

 
Ingen bild

håkan

28 april 2016 22:09

men det är väl självklart att skattebetalarna får ta kostnaden,hur mycket har jag ingen aning om, det har jag ju redan skrivit, det är så för alla ökade kostnader i samhället. det är ju bara tråkigt att du uppmanar till att öka dessa kostnader genom ditt upprop och som du själv får betala för i längden pga fusk. sedan har du rätt att yrka för kostnader som du har haft och kan redogöra för och styrka, dessvärre kan du inte det för du hittar på dina kostnader pga av din inställning och inskränkta tänkande.

Thoralf Alfsson

28 april 2016 23:05

Jag hittar inte på några kostnader. Vem tror du får betala för tusentals bilar som brinner varje år? Kan du med ditt "kreativa" tänkande räkna ut det?

 
Ingen bild

Håkan

29 april 2016 06:58

Jag förstår din enkla syn att det är invandringens och invandrarnas fel, du gör det enkelt för dig och du är inskränkt. Men jag förstår inte hur du kan uppvigla till att öka kostnaderna för staten genom ditt upprop, kan du svara på det. Med ditt uppförande så förstör du lika mycket som de som bränner bilar. Hur motiverar du det.

Thoralf Alfsson

29 april 2016 09:51

"Med ditt uppförande så förstör du lika mycket som de som bränner bilar."

Det borde du förklara lite mer. Om Skatteverket sköter sitt jobb kommer knappast något av avdragen gå igenom. Därmed har det inte kostat något annat än lite arbete på Skatteverket.

 
Ingen bild

Emma

1 maj 2016 20:57

Om jag endast vill göra avdrag för inköp av larm till bostaden, ska det skrivas under 10.4 eller ska det vara någon annanstans eftersom det egentligen inte handlar om något som har med mitt arbete att göra?

 
Ingen bild

Andy

11 juni 2016 08:59

Funkade jättebra! :) Tack för det!! :)

 
Ingen bild

Tony

21 mars 2017 08:27

Hur gick det egentligen förra året. Finns det någon mer än Andy som lyckades få igenom detta i sin deklaration?

Thoralf Alfsson

21 mars 2017 08:44

Jag fick många mejl om att de fått igenom avdraget. Jag tror dock att många inte skrev något under "Övriga upplysningar" och då ökar chansen men då tolkar jag det också som att det inte är ett öppet yrkande och det därmed kan bli ett skattetillägg om avdraget överstiger 10 procent av ett prisbasbelopp.

 
Ingen bild

Tony

21 mars 2017 10:23

Ett prisbasbelopp är alltså 44300 kr för år 2016. 10% av det blir 4430 kr. Alltså bör detta vara den säkraste summan att göra avdrag för för att inte få skattetillägg?

 
Ingen bild

Markus Persson

4 juli 2017 19:20

Jag provade detta avdrag i år 2017 för 2016 års deklaration och fick avslag.
"Skatteverket beslutar att inte ge dig avdrag för kostnader hänförliga till massinvandringen på 13500 kr.
MOTIVERING
Du saknar avdragsrätt eftersom det inte är en fråga om kostnader du själv haft, utan en fördelning av skattemedel.
Ville bara meddela hur det gick för mitt försök...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se