thoralf

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

DUBBLA HJÄRNBLÖDNINGAR I ROSENBAD

Av Thoralf Alfsson - 12 oktober 2015 22:10

 

Oikofoberna i regeringen sitter på rad tillsammans med de svenska ja-sägarna!


Idag skickade Arbetsförmedlingen ut ett pressmeddelande som inleddes med följande meningar.


"I slutet på september var 369 000 personer inskrivna som arbetslösa vid Arbetsförmedlingen. Det innebär att nedgången av arbetslösheten i stort sett har upphört. Minskningen är koncentrerad till inrikes födda, medan allt fler utrikes födda är arbetslösa."

 

Jag tolkar det som att regeringen ger fullständigt fan i de ca 190 000 personer med svensk bakgrund som saknar arbete i Sverige. Arbetsförmedlingen har redan idag deklarerat att man i stort sett bara hjälper personer med utländsk bakgrund till ett jobb. Finns det något land i världen som särbehandlar sin egen befolkning så negativt? Värre ska det uppenbarligen bli! Godheten visar återigen inga gränser när det gäller nyanlända.


Idag kom regeringen med ännu ett hjärnsläpp! 100-klubben. Nu skall företag som tar emot 100 nyanlända belönas med särbehandling hos Arbetsförmedlingen. Men den stora grejen är inte det utan hör och häpna!


Alla kostnader för dessa nyanlända skall ligga på Arbetsförmedlingen, inte företagen. Med andra ord är det skattebetalarna som skall stå även för dessa kostnader. Vilket hjärnsläpp av Löfven och hans regering!

 

Ett skatteuppror borde inte vara svårt att mobilisera!

 

Som om inte detta vore nog idag på regeringens konferens med rubriken ”Sverige tillsammans” så kommer det värsta nu.

 

”Det finns ingen inhemsk svensk kultur”

Sveriges regering 2015-10-12, ledd av Stefan Löfven (S)


 


Jag vet inte vad regeringen drabbats av men i mina ögon handlar det om landsförräderi! Har alla i regeringen fått hjärnblödning?


I regeringsformens 2§ finns följande stycken.


”Den enskildes personliga, ekonomiska och kulturella välfärd ska vara grundläggande mål för den offentliga verksamheten. Särskilt ska det allmänna trygga rätten till arbete, bostad och utbildning samt verka för social omsorg och trygghet och för goda förutsättningar för hälsa.

 

Det allmänna ska främja en hållbar utveckling som leder till en god miljö för nuvarande och kommande generationer.”


Jag anser inte att regeringen främjar en ”hållbar utveckling som leder till god miljö för nuvarande och kommande generationer”. Jag ser miljö som ett väldigt brett begrepp i texten, vilket innefattar rätten till arbete, bostad, utbildning, sjukvård, omsorg och inte minst trygghet.


Regeringen sätter allt detta på spel genom sin invandringspolitik som hotar rasera våra välfärdssystem!


Dessutom anser jag att Alliansen spelar med i denna olustiga fars genom att man inte arbetar för att avsätta regeringen Löfven. Att inte bedriva en opinion som har som första och viktigaste uppgift att ta över makten kan jag inte ens i mina sämsta stunder kalla för opposition!


Jag förväntar mig att Jimmie Åkesson går till hårda angrepp på regeringen angående att vi inte har någon inhemsk svensk kultur och det vansinniga förslaget om ännu mer ”statliga” jobb i den privata sektorn som snedvrider konkurrensen.

 

Låt svenska folket gå till valurnorna så snart som möjligt!

 
 
Cavatus

Cavatus

12 oktober 2015 22:53

Tack för denna info! Jag reagerade nämligen på partiledardebatten när Löfven två gånger sa "de som bor i landet" varpå jag hemma i soffan replikerade "men varför kan han inte kalla oss för svenskar? Vad är problemet?". Nu förstår jag varför han valde att inte kalla oss för svenskar. Han ser oss inte som en homogen grupp med egen kultur. Det är VIDRIGT att se hur propagandan och lögnerna sprids om det svenska folket. Tack för infon, Thoralf!

http://juliacaesar.info

 
Ingen bild

kalle

12 oktober 2015 23:08

skrämmande vad som ske när makteliten tappar kontakt med folket.

skulle det inte finnas nån svensk kultur. fy-fan vad sysslar dom med.

precis som i sista versen av Keops pyramid. tror inte ens vänstern kampsånger vill vara med längre bland 7 klöverns kreatur.

maktens torn är nu högt att det rasar

https://www.youtube.com/watch?v=BPid45l_48c

 
Ingen bild

Observer

12 oktober 2015 23:09

Nu är det dags att kasta ut landsförrädarna! ..Eller rättare sagt i fängelse.

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2015 23:10

Inom vilka yrkesområden är det tänkbart att en arbetsgivare kan anställda 100 nyinkomna? I ett högteknologiskt land? Jag kan inte tänka mig något - saknar jag fantasi och kunskaper? Eller?

Och: Om det nu inte finns någon inhemsk svensk kultur - vart har den tagit vägen? Har den emigrerat? Kanske till ... valfritt land ...

Någon som har förslag som kan upplysa mig?

 
Stefan K

Stefan K

12 oktober 2015 23:17

På din fråga om någon regering världen över behandlar sin egen befolkning så negativt och diskriminerande som svenska regeringar, är svaret <strong>NEJ!</strong>

Det Maranata-möte vi skådade idag, måste vara det mest pinsamma som skådats i detta land och det säger inte lite det.

Hur, och jag frågar hur, ska vi klara detta med jobb, bostäder och finansiering när vi till årsskiftet räknar med att ta emot ytterligare 100 000 asylsökande? Idag kommer 2 000 per dag, men vad händer nästa år? Får vi se 3 000 anlända per dag, kanske 4 000 eller ännu fler?

En jobbarkompis från Polen sade vid dagens matrast följande välbefogade ord: "Vad ska jag säga till min dotter som varken får jobb eller bostad?"

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tobbe S

12 oktober 2015 23:18

Lögn, förnannad dikt och statistik.
För ett och ett halvt år sedan var jag satt i aktivitet av arbetsförmedlingen. Det var ett halvt år innan jag fyllde 65. Då såg det ut så här, när man kollade på AF's datorer: ca 410.000 arbetssökande på 38.000 utannonserade jobb. Sedan dess har vi haft fler nedläggningar och friställningar av personal hos den privata tjänste- och tillverkningssektorn. Så mycket nytt har inte tillkommit, förutom i byggsektorn. Samtidigt har vi haft en invandring av nya arbetssökande på i runda slängar 100.000 personer (på ett och ett halvt år). Man ljuger alltså med statistiken. Hur man ljuger vet jag inte men jag misstänker att människor satta i div aktiviteter inte räknas som arbetslösa och så har man eventuellt skapat ett antal "hittepåjobb".

 
Ingen bild

Assar

12 oktober 2015 23:32

Ja, nu är det bekräftat att landet styrs av dårar. Situationen nu gör att man kan dra liknelser med handlingen i filmen "Undergången" som skildrar tredje rikets fall. Löfven delar ut arbeten och bostäder som inte finns, finansierat med pengar som inte finns. Han åker till New York och lovar toaletter till hela världen för den nätta summan 20 miljarder, groteskt. Situationen skrämmer mig, det känns som om ingenting är omöjligt längre. Kommer staten och tar min bostad för att ge till en invandrare? För en månad sen kändes den frågan orimlig, men inte nu. Om planen är att byta ut oss mot andra människor så undrar jag vad som är poängen med detta? Om planen är att alla som kommer nu ska stanna i landet undrar jag hur det ska gå till? Det tar i genomsnitt 3-10 år innan en bostad kan börja byggas och det byggdes 25000 bostäder 2014. Hur ska detta gå ihop men nuvarande invandringsnivåer? Alliansen har ett stort ansvar i detta svek om dom bara står och tittar på.

 
Ingen bild

Eva

12 oktober 2015 23:38

Tänk om din bank gjorde på det här sättet. Att dela ut dina besparingar till andra?!
Vad skulle hända med bankchefen då tror ni?

 
Ingen bild

Assar

12 oktober 2015 23:38

Hej Tobbe S
Jag tror att dom som inte syns i statistiken inte är arbetssökande helt enkelt. Dom har bidrag som inkomst och kommer aldrig att stå till arbetsmarknadens förfogande. Inte ens hittepåjobb är aktuellt för denna kategori.

 
Ingen bild

Lena

13 oktober 2015 00:09

@Maja Dacke
Jo du kanske saknar fantasi eller också är det så att svetsar´n och Co saknar intelligens och kunskap etc etc. (OBS ironi!) ;);)

Och det där med att vi skulle sakna inhemsk kultur i Sverige är så ofattbart dumt att jag inte annat kan än le åt påståendet. Men jag menar absolut inte att förminska känslan när man känner att man blir undanträngd som svensk i olika sammanhang. Jag hoppas vi kan stå emot sådana oerhörda kränkningar och lugnt svara med "att så är inte fallet", vrid deras provokation ur händerna på dem genom att påstå det motsatta.

 
Ingen bild

Alf

13 oktober 2015 00:31

Alla nationer har en inhemsk kultur så också Sverige. Alla nationer har fått influenser utifrån som genom tider blandas och mals som blir unik för just den nationen, grannlandet har sin egen version som blir det landets kultur. Det finns inget land i världen som inte har en inhemsk kultur, det är en omöjlighet.

 
Ingen bild

Assar

13 oktober 2015 00:53

Detta borde alla läsa så förstår man bättre varför regeringen agerar som dom gör. http://www.missioncouncil.se/2015/09/29/idag-ska-vi-fira-imorgon-borjar-jobbet/ läs dokumentet som det länkas till. I introduktionen, stycke 2 står det så här. On behalf of the peoples we serve, we have adopted a historic decision on a comprehensive, far reaching and people centred set of universal and transformative Goals and targets. Nu börjar jag bli rädd på riktigt. "On behalf of the peoples we serve", skojar ni eller?

 
Ingen bild

Rid i natt

13 oktober 2015 01:11


Detta är FN´s Agenda 2030

https://peterkrabbe.wordpress.com/

Här har ni svaret på varför etablissemangen agerar som dem gör och vad Bilderbergarna talar om på sina möten.

 
Ingen bild

se svt forum här

13 oktober 2015 01:33

http://www.svt.se/nyheter/svtforum/regeringen-sverige-tillsammans-for-flyktingarna-och-pensionsdagen
när de reser sig för att hylla riksfurern Stefan Löfen ser man

tid 01.32.47 Benny Andersson står längst fram. troligen för de sjunger kristina från duvemåla strax efter. att inte han flyttar sin studio rixmixverket, från skeppholmen till ledig lokal i Rinkeby ?

tid 01.54.44 ingrid lomfors-centrum för levande historia. googla och se hon hatar allt som är svenskt

tid 01.53.20 punkt 3. får inte synas i tv kameran. men kan ses här:
https://www.youtube.com/watch?v=eajx2iUWlFQ

tid kl 02.01.24 skryter programledarna om att de vara invandrare och publiken får räcka upp handen om de har invandrarbagrund. dom är svenskar får skämmas för det. blir inte lätt att vara pursvensk i sverige framöver.

tid 02.00.00 får man förklaringen till att hon hatar all svensk kultur. kan vara nån hämnd för oförätter som hennes man upplevt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 oktober 2015 01:34

Blggaren Hans Li Engnell avslutar sin text med dessa rader:

"Ja, jag är orolig för framtiden. Jag sover sämre på nätterna. Jag känner en oro för att något allvarligt är på väg att hända i och med Sverige. Det är faktiskt svårt att se några ljuspunkter i samhällsutvecklingen just nu."

Han är inte ensam om sin oro. Signaler om att folket börjar bli uppgivna och inte ser någon framtid är allvarligt. Lek med tanken om hur Sverige ser ut om fem år om detta skadliga inflöde fortsätter oförminskat.

Det blir katastrof helt enkelt!

http://motpol.blogspot.se/2015/10/ja-jag-ar-orolig.html

 
Ingen bild

Sverigeförnekarna

13 oktober 2015 02:39

När den väletablerade eliten påstår att det inte finns en svensk kultur är det en spottloska, inte bara mot de som de som uppbär denna kultur från barnsben utan främst mot de som gnetat, slitit och kämpat för att ta till sig den svenska kulturen.
http://hejahanif.se/2015/10/12/sverigefornekarna/

 
Ingen bild

Zetor

13 oktober 2015 03:08

Den enda sektor där jobben växer märkbart är ju Migrationsverket ,där anställer man ju regelbundet men vad genererar det för pengar till statskassan ?

 
Ingen bild

moder svea

13 oktober 2015 04:12

Noterade att kungen och drottningen också deltog. Kanske dags att omvärdera monarkin.

 
Ingen bild

Demokratur

13 oktober 2015 06:13

Det anmärkningsvärda är inte att vi har en oikofobisk regering. Det anmärkningsvärda är vilka som har röstat fram dessa till maktställning...

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2015 06:21

Jag såg att Muslimska Brödraskapets representant Mehmet Kaplan satt i främsta raden. Är det hans organisation som styr Sverige bakom kulisserna?

 
Svensson

Svensson

13 oktober 2015 06:49

Vi måste stoppa den här rasismen,före den får fotfäste i vårat land.

http://https://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

SM811

13 oktober 2015 07:15

"Jag vet inte vad regeringen drabbats av men i mina ögon handlar det om landsförräderi! Har alla i regeringen fått hjärnblödning?"
Svar: JA

 
Ingen bild

Pierre

13 oktober 2015 07:42

Sossarna är numera inget annat än hatiska kommunister för det är väl bara dessa som numera är kvar i det skitpartiet efter att de normala flytt till SD.

Att bara komma sig för och säga att Sverige inte har någon kultur borde bara det avsätta dessa kräk från makten med tanke på alla hembygdsföreningar och museum vi har , att arbetarkulturen helt försvunnit då skithögar som Löfven helt förstört facket begriper väl ingen av dessa och att facken stödjer illegala arbetande i landet med de betalande medlemmarnas pengar är horribelt.

Igår pratade jag med en vän som aldrig någonsin uttalat ett ord om invandring men som nu ansåg att måttet var rågat samt att media undanhåller sanningen för folk och detta tack vare att det varit en incident mellan Borgholm och Köpingsvik där tre mörkhyade försökt råna en person på mobiltelefon . SD ökar dag för dag men det är synd man inte hör ett skit om de lokala folkvalda .

 
Ingen bild

OH

13 oktober 2015 08:07

Det vore intressant att få veta hur det känns för Batra & Co att veta att dom är Löfvens och Sjöstets nyttiga idioter.

 
Ingen bild

Hasse

13 oktober 2015 08:08

På 70-talet var bristen på arbetsplatser påtaglig och en flytt till Sverige var ett alternativ. Lyckligtvis blev det inte av. En stor del av svenskarna verkar ha blivit helt från vettet.

 
Ingen bild

Zetor

13 oktober 2015 08:48

Grattis på födelsedagen Thoralf !

 
Ingen bild

Jan Eriksson

13 oktober 2015 09:26

Gratulerar!

https://www.youtube.com/watch?v=2iExbfEheXk

 
Ingen bild

Riffi

13 oktober 2015 09:36

Lustigt. Enligt stefan löfven står vi inför en situation som är så exceptionell att det är den värsta flyktingkris som drabbat världen sedan andra världskriget. Samtidigt säger han att vi skall klara det här, DET HAR VI GJORT FÖRUT.
Antingen är han eller hans väljare eller båda dumma

 
Ingen bild

Grålle

13 oktober 2015 09:47

Om nu den fifflande ministern Shekarabi blir ansvarig för genomförandet av Agenda 2030 i Sverige är det väl rimligt att tro att landsförrädaren Reinfeldt kommer att bli en av förgrundsfigurerna när det gäller implementeringen i Europa totalt ? Framtiden ligger utstakad och vi vanliga medborgare kan inte göra någonting åt det, eller.....

 
Ingen bild

Pensionisten

13 oktober 2015 09:48

Önskar dej Thoralf en bra födelsedag trots att du bor i ett land som styrs av landsförrädare.

 
Ingen bild

Lena

13 oktober 2015 10:07

Enl. Peter Krabbes analys så tror han att Yttrandefrihetslagen från 1992 kommer att skärpas, så att det blir förbjudet att ha negativa åsikter om t ex religion t o m om sharia-lagar.

Vad som väntar är inte bara ett förtryck, det vrids ytterligare ett varv och kommer att likna TYRANNI Och de satsar mest på att förvrida huvudena på barn och unga eftersom det är lättast att hjärntvätta dem. De vet ju inget annat. De tror uppriktigt att kultur är de filmer som kommer från Hollywood och dessa celebriteter samt alla "stjärnor" inom musik, sport etc. Det som är s a s "svenskt" är töntigt.

Så här står det i en text Peter Krabbe skrev den 6 oktober under ""En framtid i mörker och tystnad?". "I Yttrandefrihetslagen från -92 står ALLA SVENSKAR HAR RÄTT ATT UTTRYCKA SINA ÅSIKTER, TANKAR OCH KÄNSLORI I ALLA SORTERS UPPTAGNINGAR". Men det måste ändras p g a: "Bakgrunden är de islamiska staternas i FN önskan om globalt totaltförbud av all kritik av sin religion." Vidare står det: "Man har svårt att hålla sig för skratt när man läser den politiska argumentationen", "frågan är ju redan avgjord av FN och Sverige har genom 2030 Agenda förbundit sig att medverka"...

@Moder Svea
Monarkin har ingen chans att komma undan, de representerar ju Sverige, det är deras jobb. Det jag undrar är vad tänker de inofficiellt?

 
Ingen bild

Lärare

13 oktober 2015 10:07

Tack Thoralf för din information till oss svenskar! Man blir mer än mörkrädd, förtvivlad och undrar hur länge Sverige får förbli det land vi växt upp i. Snart ser vi väl moskéer och minareter lite varstans, man ser allt färre svenskar, städerna upptas nu mer och mer av från fjärran land hitkomna människor.

Som Du säger, nu måste Jimmie och andra höga företrädare för partiet ryta till ordentligt. Vi måste väcka folket! Jag kan inte se det på nåt annat sätt, än att infoblad delas ut överallt i vårt land samtidigt som en höstkampanj, iscensatt av partiet "dundrar igång" med buller och bång!!!

Sverige försvinner mer och mer för var dag. Vad gör SD-topparna, varför åker de inte land och rike runt och håller möten? Hur är det med alla riksdagsledamöter från hela landet, de syns ju knappast heller när de är på hemmaplan!

NU måste SD agera starkt mot det som händer i landet!
SD upp till kamp!

 
Ingen bild

Alf

13 oktober 2015 10:07

Detta påminner om den tyska ledningen som anordnade seminarium där man bjöd in riksorganisationer för att ljuga och förfalska historien i syftet att känslomässigt få representanterna att acceptera och därmed kunna underlätta för den slutgiltiga lösningen. Nu sitter svenska representanter för riksorganisationer inbjudna av regeringen på ett seminarium och lyssnar på lögner och historieförfalskning, som tex att det inte finns en svensk kultur. Syftet är densamma att få deltagarna att bli känslomässigt avtrubbade att acceptera och därmed underlätta för massinvandringen.

 
Ingen bild

Lärare

13 oktober 2015 10:14

Ser att SD fick hälften av talartiden av vad KD fick. Märkligt, KD har ju knappt 4%. Som vanligt fick SD den absoluta lägsta talartiden. Jimmie viftade ett par gånger, men det förbisåg man och gav nån annan tid. Som vanligt alltså.
Jag tycker vi ska maila, ringa till SVT och fråga om detta och varför alltid SD ska marginaliseras i alla debatter.

 
Ingen bild

Christer

13 oktober 2015 10:28

Jag känner som många här bland kommentatorerna en stark olust och oro över vad som sker med vårt land. Detta land och folk som aldrig under de senaste tusen åren har varit ockuperat, eller varit under styrt av utländsk makt. Vi har aldrig varit feodalvälde, utan den frie bonden var normen. Var man var herre i eget hus. Våra lagar, och vårt oberoende rättssystem går tillbaka till 16-hundra talet och Axel Oxenstierna. Ett system som som skapat ett av världens mest sofistikerade länder. Ett land med en underliggande struktur som är så vida överlägsen de länder som numera låter sin befolkning berika oss. Men Sverige som vi känner det finns inte längre, vi är inte längre herrar i vårt eget hus.
Kalmar Tingsrätt släppte igår den jihadist som mordhotat en kristen asylsökande på asylboendet Kosta-Boda. Att tydligt visa att man tänker skära halsen av någon, samtidigt som hans mobiltelefon visade krigshandlingar och avrättningar han deltagit i, var inte bevis nog. Åklagaren hostade inte ens om utvisning.
Såg en video där polisen rensade ett illegalt tältläger utanför Migrationsverket i Malmö. Man blir gråtfärdig när man ser Eliassons dialog-polis försiktigt knuffa och buffa ockupanterna. Som för övrigt hade hjälp av en Riksdagsman från VPK. Hälften av polisstyrkan hade rensat området på en timme om bara viljan och beslutsamheten funnits hos befälet. Det måste också vara sorgligt som polis att tvingas vela runt i ett makabert skådespel signerat "den sanna värdegrunden."
Så du fria medborgare, om det ringer på din dörr och en skara människor vill tvinga sig in för att äta o sova och bo gratis hos dig, har du ingen rätt att stänga dörren längre. Om du försynt påpekar att du inte har vare sig mat, sängar eller madrasser, så säger en myndighetsperson bryskt till dig att KÖPA. Har du inte råd skall du tvingas låna.
Så ser det snart ut i vårt nya Sverige!

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2015 10:56

Är det bara att vänta på den oundvikliga ekonomiska kollapsen nu? Vad är Sverigedemokraternas strategi inför det som sker nu? Varför ska vi inte ha rätten till vårt eget land? Rätten att bestämma själva hur det ska skötas? Varför anordnar inte SD demonstrationer mot vansinnet?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 oktober 2015 11:07

Har tänkt lite: Borde inte efter dessa tokerier SD starta ett eget flyktingboende? Tanken kan först verka absurd, men tanken skulle givetvis främst vara att ge rubriker.
Som extre lockbete till landets alla journalister, skulle det stå i ansökan att man ämnar ge de asylsökande en stor inblick i svensk kultur, historia, demokrati, kvinnosyn och seder.

Tanke 2: Snart om några år är Romsons och Fridolins tid som språkrör ute. Nu kommer det riktigt ruskiga... Vi har en muslimsk miljöpartist som är bostadsminister.
Om han kandiderar, så får han givetvis detta uppdrag. Det andra kvinliga språkröret blir då endast en sidofigur och partiet tas då över (och ökar nog kraftigt) av hans trosfränder.
Det finns också i andra partier muslimer på väg uppåt...

 
Ingen bild

SM811

13 oktober 2015 11:18

Grattis på födelsedagen.

 
Ingen bild

Sanningen?

13 oktober 2015 11:19

@World Traveller, även om inte du kan så hoppas jag att du talar om detta för de du känner.

http://www.folketsdemonstration.se/om-oss-28446548

1 november mellan 12-14 på Sergels Torg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 oktober 2015 11:21

Extra: Nu skriver Expressen om att rättegång inletts mot 15 vänsterextremister för våldsamt upplopp mm. Om detta bör tidningen ha god kännedom, då kompetensen finns i huset. Resachgruppen som tidningen sammarbetar med har ju goda kontakter inom våldsvänstern...

Rapporter om nya våldsdåd når oss nu från Israel. Hatet mot Judar har återigen blossat upp. palestinier/araber skyr inga medel. Civila, barn och kvinnor blir offer för oresonligt hat...
Under tiden kommer säkert ett antal palestinier till Sverige och vad kommer att hända landets Judar och deras lokaler...

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

13 oktober 2015 11:38

7-klövern går alla i världskommunismens ledband. Det är ingen slump att Reinfeldt kunde styra om M till ett kommunistiskt parti, i varje fall det mesta av M:s politik. Hela 7-klövern sitter ju i världskommunismens ledband. Julia Ceasar beskriver detta initierat i sin senaste krönika http://snaphanen.dk/2015/10/11/sondagskronika-belagrat-land/
Alliansens "opposition" förefaller mest utföras "för syns skull". D v s för att invagga ursprungssvenskarna i det längsta att Sverige fortfarande är en demokrati, så att när gemene man upptäcker motsatsen är det för sent.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

13 oktober 2015 12:07

Hulda mk1 ovan har några intressanta tankar!

Detta med MP utveckling där det mycket väl kan bli en muslimsk ledning är intressant. Oavsett om det blir Kaplan eller någon annan, så handlar det om Muslimska Brödraskapet (MB). Tro inget annat. Även många, f ö kanske de flesta, av de muslimer som arbetar inom övriga partier, har sannolikt knytningar till MB.

Man måste veta lite mer om MB för att förstå faran. MB har sina fingrar med i alla muslimska rörelser på jorden. Detta inkluderar Al-Quaida m fl kloner där ISIS är en. Målet är ett muslimskt världsherravälde. Hela jordens befolkning skall vara muslimer. Utåt sett arbetar MB med "demokratiska" medel, men har hemliga verksamheter där de även stödjer rena upprorsrörelser, t ex genom att förmedla (de har inga egna) pengar för finansieringar. Fundera över var avgifterna för halal-certifieringar (idag närmast en inofficiell skatt) tar vägen? MB medlemmar är ytterst väl västerländskt utbildade samt "muslimskt" utbildade.

Där MB verkar, ansluter de sig till alla förekommande NGO:s resp politiska partier. Deras maktställning bygger på att helhjärtat kämpa för den sak rörelsen de anslutit sig till står för. MEN de samarbetar över rörelsegränserna genom informationsutbyten, och får med tiden allt större inflytande när deras rörelse drar nytta av sådan "inside" information. Hela tiden arbetar de på att släppa in fler av MB medlemmar inflytelserika positioner i sin rörelse. Alltså en konstant infiltration av subversiv karaktär. MB strävar också efter att placera sina i hemlighet trogna i centrala statliga förvaltningar.

Se på Egypten. De lyckades infiltrera allt av betydelse i det landet, utom armén. Det misstaget gör de inte om där.

Vänstern i Sverige tror alltså att man skall kunna ta kontroll över islam när "revolutionsstituationen" inträffar, eftersom kommunismen och islam i princip punkt för punkt är identiska ideologiskt. Men där kommer de att gå på pumpen eftersom islam har sitt sharia m fl.

 
Ingen bild

Stefan

13 oktober 2015 12:46

"Sverige tillsammans" - vilket trams! Man får ju halsbränna och högt bodtryck när man ser sådana idioter! Nyttiga idioter förvisso, detta lär ju öka väljarflykten till SD med en väldig fart.

Problemet är ju bara att idioterna lär hinna implementera mycket av sin dårskap och ställa till irreparabel skada innan väljarna får säga sitt nästa gång. Får idioterna hållas ett tag till så kanske det inte blir något val 2018, alternativt så har de förbjudit SD tills dess.

Vi behöver ett nyval omgående men det lär väl knappast hända med nuvarande opinionsläge. Man får väl hoppas på en regeringsombildning utan MP, S måste väl för tusan snart inse att vi inte klarar anstormningen av migranter. Att MP skulle acceptera åtgärder för att minska invandringen tror jag inte även om maktbegär kan driva politiker till nästan vad som helst.

 
LSW14

LSW14

13 oktober 2015 12:54

@World Traveller 10:56
Svaret på din i högsta grad befogade fråga om varför inte SD 'går bananas' mot vansinnet är enl mig; vare sig Bieler, Mattias Karlsson eller Jomshof vill ta i detta. Helt enkelt därför att de är i första hand lojala med de krafter som marknadsför och styr utvecklingen mot den nya världsordningen (NWO). Att då uttryckligen bekämpa nämnda fenomen strider mot deras instinkter. Det man möjligen kan förvänta sig är ett halvhjärtat läpparnas bekännelse!

Är då SD:s väljare/sympatisörer lika grundlurade som Centerns och Moderaternas väljare? Mitt svar är ja, och av samma anledning- båda är kuppade! Få känner igen gamla hederliga Centern eller Moderaterna. Detsamma kan sägas om Sverigedemokraterna.

Jag hoppas att jag har fel, men mtp vad som sker -och inte sker- är jag rädd att så inte är fallet.


@Lena 10:07
Strypningen av yttrandefriheten är ett grundfundament i agendan, så ja; det är vad som kommer att hända. Att så mycket som antyda någon som helst kritik mot 3-enigheten USA/Israel/KSA kommer i framtiden att bestraffas hårt. Det är hög tid att gå ut på gator och torg för att informera 'det sovande folket' om vad som är i görningen!

Apropå Peter Krabbe, läs hans (återigen) lysande inlägg med rubriken "Den krossade välfärden som Reinfeldt planerat det och Löfvén genomför det."
Länk: https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/04/den-krossade-valfarden-som-reinfeldt-planerat-det-och-lofven-genomfor-det/

En annan läsvärd blogg är Jinge.se som drivs av Anders Romelsjö. Ett högaktuellt ämne, som även är en del av NWO, är handelsavtalet TTIP.
"Tippa TTIP – försvaga inte demokratin och ekonomin!"
http://jinge.se/mediekritik/tippa-ttip-radda-demokratin-och-ekonomin.htm

Läs gärna även "Förmögna förmögnare – fattigare flerfaldigas – förvånar föga"
http://jinge.se/bloggosfaren/formogna-formognare-fattigare-flerfaldigas-forvanar-foga.htm

http://www.koling.nu

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2015 12:56

@Sanningen
Det kommer jag definitivt att göra.

@Roland Salomonsson
Just det du skriver är viktigt att sprida. Precis som du säger så ligger MB bakom det mesta som sker just nu, inklusive FN's kampanj att islamisera Birma (Myanmar). De har infiltrerat alla NGO'er och styr nu tydligen del av Göteborgs hamn och centralstation för att underlätta invasionen.

 
Ingen bild

Alf

13 oktober 2015 13:05

De som säger att det inte finns en svensk kultur måste ju då också rimligen säga att det inte finns ett svenskt språk, för språket om något är kultur. På samma sätt som dagens traditioner i alla världens länder har uppstått genom århundraden av olika influenser utifrån som sedan blandas och stöps för att idag vara en unik inhemsk kultur, så har också språken uppstått med influenser utifrån som blandas för att vara ett unikt språk och kultur, som tex Sverige och svenskan. Att som historiker påstå att Sverige inte har en inhemsk kultur är ren och skär medveten lögn. Vi ser nu hur Löfven gång på gång anlitar historieförnekare/förfalskare som Henrik Arnstad och nu Ingrid Lomfors.

 
Ingen bild

Ludvig

13 oktober 2015 13:20

Nu är 26-åringen som hotade att döda frisläppt, så nu kan han fortsätta med sin våldsreligion.

 
Ingen bild

Raset för kvällspress fortsätter

13 oktober 2015 13:25

Kvällspressen tappade 36 procent i september. Hittills i år är tappet 34,6 procent. Även storstadspressen backar kraftigt.

http://www.medievarlden.se/nyheter/2015/10/raset-for-kvallspress-fortsatter

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 oktober 2015 14:14

Susanna Birgersson skriver i GP:

”Det är ju den här politiken som sju av åtta partier under ganska många år tillsammans har baxat igenom och försvarat. Konsekvenserna har bara aldrig tidigare varit så överväldigande.”

Dessa rader skulle ha varit omöjliga att skriva på ledarplats i en av Sveriges största morgontidningar för ett år sedan.

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.2862199-mycket-hjalp-till-fa-eller-lite-till-manga-

 
Ingen bild

Lennart Olsson

13 oktober 2015 14:50

Hur länge skall vansinnet fortgå? Svenska folket måste vakna och resa sig som en man.

 
Ingen bild

Solidus

13 oktober 2015 14:53

Bäste Thoralf, vilka krav ställs på mig som företagare om jag nu från två anställda vill anställa 100 personer? Detta låter ju jättebra för mig för av hundra så är det säkert 10 av dem kan ersätta de anställda jag har idag. Jag ställer upp för Sverige och anställer gärna 100 personer om Ni skattebetalare tycker det är ok?

 
Ingen bild

Göta

13 oktober 2015 14:55

VÄRLDENS LEDANDE IDIOTLAND SVERIGE ska bli FÖRSTA OFFRET för
FN:s vansinnesprojekt Agenda 2030!
Detta är alltså fortsättningen på det som Reinfeldt har påbörjat(
se länken nedan)!
(Citat från Peter Krabbe:) "Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd” (Reinfeldt, 1993). Detta skrev Reinfeldt året efter att FN:s agenda 21 hade undertecknats. Tilltron till ett expertstyre av FN:s modell har tydligen varit stark hos Reinfeldt sedan dess, vilket sannolikt bidragit till att vi idag ställs inför ett genomfört 2030 Agenda."
På denna länk finns mer information om REINFELDTS DEL I DET HELA:
http://korta.nu/Reinfeldt-plan

I "Assars" länk (00:43) om Svenska Missionsrådets HALLELUJA-MÖTE avslöjas kortfattat och lättläst vad det handlar om.
http://www.missioncouncil.se/2015/09/29/idag-ska-vi-fira-imorgon-borjar-jobbet/

Svenska Missionsrådet är en paraplyorganisation för svenska kyrkor och samfund samt bistånds- och missionsorganisationer med kristen grund. Alltså en MYCKET STOR och bred paraplyorganisation som också deltar i detta globala, utopiska samhällsexperiment.
Förutom den tidigare Reinfeldt-Alliansen och nuvarande rödgröna Löfven-regeringen deltar alltså även alla religiösa organisationer, inklusive den alltmer islamfjäskande Svenska Kyrkan (Sveriges största organisation) med ärkebiskop Jackelén i spetsen.

SKRÄMMANDE!!!

 
Svensson

Svensson

13 oktober 2015 15:18

Vi måste stoppa dessa galningar före dom förstör hela vårat land.

http://https://svensonnsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Maja Dacke

13 oktober 2015 16:51

Bättre sent än aldrig:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, THORALF!

(Ett foto på tårtan, tack!)

 
Ingen bild

Zetor

13 oktober 2015 16:52

Ni alla som skriver och läser här på Thoralfs blogg varför gör ni inte som jag dvs sänder efter Ratlibris Personfakta och läser på era postnummer hur galet det är vad gäller asylanterna ,man blir faen imej mörkrädd !

 
Ingen bild

90210

13 oktober 2015 17:08

Socialdemokraterna liknar mer och mer en sekt med stort "S". Sverige styrs inte för sina medborgares väl utan för sina "(s)ektmedlemmar" och håller man inte med blir man kallad ( i bästa fall) främlingsfientlig.

 
Ingen bild

Putte

13 oktober 2015 17:09

Svenskhataren Ingrid Lomfors, som påstår att det inte finns någon svensk kultur är samma person som gnällde om att förbudet mot kosherslakt är ett hot mot hennes judiska kultur. Vilken judisk kultur? Finns det en sådan? Finns det ingen svensk kultur, så finns det väl heller ingen judisk, arabisk, italiensk, grekisk, kinesisk kultur. Slutsats; det finns inga kulturer alls på planeten jorden, eller är damen rasist och menar att det bara är svenskarna som inte har någon kultur?

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2015 17:17

Jag glömde gratta dig Thoralf.

Ett stort grattis på födelsedagen!

 
Asatemplet

Asatemplet

13 oktober 2015 17:41

Blogg om äkta svensk och nordisk kultur:

Asatemplet.wordpress.com

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Elis

15 oktober 2015 13:15

Att en Överintendent för Levande historia och därtill historiker kan framföra en sådan markant oikofobi inför Sveriges grädda och få applåder är oroande. Kungen ska ha all heder; han applåderade inte. Hans jobb är ju bl a att företräda just det hon motsäger skulle finnas: svensk kultur. www.sydsvenskan.se/opinion/med-andra-ord/marklig-historierevisionism-pa-regeringens-konferens

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 19 sept 21:57

Upptäckte sent igår kväll att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri i Kalmar hade skrivit ett Facebookinlägg som är ren och skär lögn. Här nedan kan du läsa inlägget.       Problemet för Jaafar Al-Jabiri är bara att jag lämnade K...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 18 sept 20:16

Jag hoppas att mina läsare har förståelse för lite låg aktivitet på bloggen. Jag försöker gå ner i varv. Tempot var alldeles för högt under valrörelsen och min stressnivå låg på bristningsgränsen och den brast vid något tillfälle och det ber jag om u...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 sept 23:33


Läser i Barometern att jag blev tredje ersättare för SD i Kalmar län till riksdagen enligt valmyndigheten.   Eftersom det slutgiltiga valresultatet nu presenterats och alla personkryss är räknade i riksdagsvalet gjorde jag en liten sammanställnin...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 sept 14:35


    Under valdagen hade jag ansvar för att våra namnvalsedlar fanns i tre vallokaler i centrala Kalmar. Allt fungerade väldigt bra i dessa vallokaler under hela dagen. Jag besökte dock flera andra vallokaler efter att jag fått samtal/sms/mess om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 sept 15:46


    I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 123 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se