thoralf

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

S-AVHOPPARE BERÄTTAR

Av Thoralf Alfsson - 12 oktober 2015 11:09

 
 
Ingen bild

Observer

12 oktober 2015 11:32

Ja, Det gäller ju att "jobba med bilden av.." istället för verkligheten och sakfrågorna. Det är Socialdemokraternas och för all del även de övriga partiernas tydliga strategi.

...Undra på att det går åt fanders med allt de gör!

Sitta och fantisera utan att verkligen göra något har ju sällan gett nåt resultat.
Däremot har dessa fått se gott resultat i sina lönekuvert.
Sätt stopp för dessa samhällsfarliga figurer!

 
Ingen bild

kalle

12 oktober 2015 11:49

allt beror på globalist-affärsmänns mutpengar på politikerna.

http://www.friatider.se/soros-ligger-bakom-oh-mmad-illegal-invandring

Genom att sätta folkmassor på flykt. sker synergier som dom sedan kan tjäna pengar på.

kanske CIA betalar för projektet ensamkommande barn. som de hoppas skall kunna bli krigare som sedan hjärntvättas i Sverige till att bli Proxy-krigare till att angripa Iran, som blir nästa land av 7 st staterna som George Bush talade om.

hur kan det annars vara så viktig för 7 klöverns kreatur att fjäska så för ensamkommande. nu skall de få bostadsrätter!

http://www.exponerat.net/danderyds-kommun-koper-in-bostadsratter-till-ensamkommande/

medans vanliga asylsökande får nöja sig med tältläger! verkar vara flera hundar begravda i denna totalinvandringspolitik.

 
Stefan K

Stefan K

12 oktober 2015 12:28

Har precis avlyssnat det absurda väckelsemöte Stefan Löfven kallade till idag.

En sak bör vi förmedla till svensk ungdomar utan framtidstro och deras föräldrar som ser sina barn sakta gå ner sig i depression över uteblivna jobb och bostäder.

"Den röd/gröna regeringen ämnar placera er allt längre bak i kön, för att deras havererade asylpolitik inte ska se så illa ut statistisk sett. Vänta er inga jobb eller bostäder under de närmaste åren och kanske längre fram än så. Ni tillhör inte den prioriterade gruppen längre".

Löfvens 100-klubb få nog många att skratta eller gråta. Vilka svenska företag är i behov av att anställa 100 nyanlända inom tre månaders tid? Vilka är ens i behov av att anställa 100 personer?

Vad jag förstår av dagens spektakel är att regeringen inte under några omständigheter tänker dra ned på volymerna eller ens försöka minska på asylströmmarna genom samma signalpolitik som nästan alla europeiska länder infört.

Sverige SKA fortsätta vara den humanitära stormakten som alla ska se upp till och inte minst anlända till. Givetvis kommer svenskar och europeiska invandrare att tvingas stå tillbaks och lika självklart är att skattebetalarna har att se fram mot högre skatter och sämre välfärd.

Varför ett "arbetarparti" och en "arbetargrabb med fackligt förflutet" vill rasera det som hans parti och företrädare så förtjänstfull byggt upp, är och förblir en gåta.

Kanske det har att göra med att Löfven trånar efter att Sverige ska in i FN:s säkerhetsråd och att han smörjer de berörda med ord som "humanitär stormakt" och "föredöme för alla andra".

Eller så är det så att FN utsett Sverige till ett pilotprojekt för en värld utan gränser där de välskötta länderna ska stötta med mindre skötta, genom att medvetet sänka sitt välstånd för att på så sätt närma sig tredje världen från andra hållet, nämligen uppifrån.

Läs vad Agenda 2030 innebär...
https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/10/agenda-2030.pdf
..och ni förstår snart varför lilla Mp har så stort inflytande över både S&M

http://nykping.blogg.se

 
Ingen bild

Tony

12 oktober 2015 13:12

Att dom aldrig kan vinna debatten med SD är väl
en av anledningarna till att Jimmy Åkesson får
den i särklass kortaste tiden tilldelad av det
" neutrala" SVT vid debatterna.
Stasi blir tydligare för var dag.

 
Ingen bild

Tony

12 oktober 2015 13:26

Deras Mobbningsförsök mot SD har knappast gett
Sossarna några lyft i opinionen, snarare tvärtom.
Och det är bra för all slags Mobbing,oavsett om
det sker personer i mellan eller om flera partier
som det är i Sverige försöker att mobba ett annat
parti, så ska det påtalas om hur olämpligt det är.

 
Ingen bild

Mahmoud

12 oktober 2015 13:33

@Stefan K
"100 personer" är vad svenska företag sparkar just nu. Sandvik t.ex Och då är dessa "100 personer" inte direkt outbildade...

 
Ingen bild

Hm

12 oktober 2015 14:03

Vilken kvinna!!! Jag kan inte hjälpa att jag även påverkas av hennes enorma utstrålning enbart genom bilden. Att visa sådant civilkurage med det yrket är något av det tuffaste jag hört talas om. Respekt (om uttrycket tillåts)!

 
Ingen bild

World Traveller

12 oktober 2015 14:25

O.T Det sprids tydligen ett rykte i Irak att i Sverige är det ett jättestort överskott på kvinnor och att svenska kvinnor vill ha irakiska män och att de vill ha sex hela tiden. Flera av våra anställda har nu frågat mig om detta stämmer, senast nu i morse. Och när jag nekar och säger att det är tvärtom så tror de mig inte. Kan det vara svenska Fi som sprider detta rykte tro?

 
Ingen bild

Tobbe S

12 oktober 2015 14:49

Det är hoppfullt när socionomer, utbildade på det extremvänstraste vi har – Socialhögskolan, tar sitt förnuft till fånga och hoppar av idiotspåret till vänster.

 
Ingen bild

Quo vadis

12 oktober 2015 14:51

Skrämmande och obehagligt! Många religiösa sekter agerar på exakt samma sätt som socialdemokraterna i dagens Sverige. Och precis som avhoppare från Livets ord, scientologerna eller Jehovas vittnen, utsätts Nina Drakfors för rena trakasserier från sina forna partikamrater. Och dessa dårar tillåts regera Sverige!!!

 
Ingen bild

ugglan

12 oktober 2015 15:15

Rena rama DDR-metoderna, men jag är inte förvånad över dessa uppgifter.
Sosseriet håller sina medlemmar i herrans tukt och förmaningar.

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2015 15:54

Senaste nytt från Migverket från Merit Wager ... det blir värre och värre ...

https://meritwager.wordpress.com/2015/10/12/migrationsverket-informerar-over-9-300-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna/


 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2015 16:02

Stefan K - agenda 2030 för att utrota fattigdomen. Det bästa sättet är att ta död på så många människor som möjligt så snabbt som möjligt före 2030 - kreti som pleti - överallt.

De som blir kvar är nog tacksamma för det och blir lydiga slavar. Plus dem som utlovats fördelar och löften om att få flyta ovanpå ...

Men är några löften öht att lita på? Många nyttiga idioter örlar omkring i tillvaron och tror på löften, andra håller bara farten i hopp om guld och gröna skogar ... någonstans.

Guds baksida är allt annat än trevlig.

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2015 16:09

World Traveller - Det är väl George Soros som spridit ryktet liksom han satsat på bloggar som sprider både det ena och det andra. För att inte tala om det instruktionshäfte som han låtit trycka upp: Allt du behöver veta för att säkra dig en plats i Sverige.

Soros ser av foton att döma inte helt frisk ut - som man kan läsa ut av ansiktskonstitutionen. (Att han inte är det bakom ansiktet har vi ju redan märkt av - för mycket pengar för att det ska vara hälsosamt.)

Vi ska inte bli överraskade om han snart faller av pinnen. Men som sagt, ont krut (ogräs) förgås inte så lätt ... (Vi vet redan hur Usama Bin Ladin hade det.)

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 oktober 2015 16:14

World Traveller - tala om för dina irakiska kompisar att de mest sexgalna kvinnorna finns i Stockholm och att de är ganska frigida utom när intar medicin/knark. En del har dolda sjukdomar, kan du tillägga ...

I övriga landet är de flesta kvinnor monogama med allt vad som hör därtill.

Berätta!

 
Ingen bild

märta

12 oktober 2015 16:20

Goggla om och ladda ner - alliansens bruna historia. Är gratis. Där kan man med "råge" ge igen för "rasistkortet" som många i alliansen vill kasta i ansiktet på oss SD -are. De är inte några duvungar själva när man gräver i deras historia! Så läs på mina vänner och ha kunskap i ryggen vid behov! Kunskap är makt!

 
Ingen bild

w-son

12 oktober 2015 16:22

@ Stefan K, 12:28:
Läs även vad den ökände FN/EU-politruken tillika Goldman-Sachs/BP/Bilderbergaren Peter Sutherland har att förtälja:
"INSIDER: EU-U.S MUST TAKE MORE REFUGEES, GET RID OF SOVEREIGNTY
“I will ask the governments to cooperate, to recognise that sovereignty is an illusion — that sovereignty is an absolute illusion that has to be put behind us."
http://www.infowars.com/insider-eu-u-s-must-take-more-refugees-get-rid-of-sovereignty/

Märk väl att superglobalisten Sutherland, förutom att han varit djupt involverad i skapelsen av ett gränslöst EU, i GATT och andra handelsavtal, även suttit i styrelsen för Wallenbers investmentbolag Investor AB. Han har även mottagit Nordstjärneorden (delas ut till utländska medborgare som gjort personliga insatser för Sverige eller för svenska intressen) från konungens hand, vilket kan omvandla även en inbiten monarkist till republikan.

Men här kommer själva poängen direkt kopierat från Kungahusets hemsida:
"Peter Sutherland är, i sin nuvarande roll som FN:s generalsekreterares särskilde representant i migrations- och utvecklingsfrågor, ett stort stöd i det av svenska regeringen prioriterade arbetet med att skapa en konstruktiv global dialog i dessa frågor.

Sverige är för närvarande ordförande i det Globala forumet för migration och utveckling (GFMD) och har i det arbetet ett nära samarbete med Peter Sutherland. Inför och under det svenska ordförandeskapet i GFMD har Peter Sutherlands råd och bistånd varit omistligt för att få det globala samfundets stöd för svenska prioriteringar och målsättningar.

Globala forumet för migration och utveckling, GFMD
Den 14-16 maj träffas kring 450 delegater från 140 länder i Stockholm för att diskutera migration och utveckling. Som värdar för mötet står migrationsminister Tobias Billström och biståndsminister Hillevi Engström. Mötets inledningstalare är Kronprinsessan, statsminister Fredrik Reinfeldt och FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon."
http://www.kungahuset.se/kungafamiljen/aktuellahandelser/2014/aktuellt2014/kungengavforetradeforpetersutherlandfnssarskildasandebudformigrationochutveckling.5.65c0ca0a145277e590712fde.html

Fy f*n säger jag, vilket smutsigt byk! Vad jag vill kalla rent landsförräderi går mycket högt upp i samhället. Jag undra även vad dessa människor avser när de talar om "det globala samfundets stöd för svenska prioriteringar och målsättningar".

 
Ingen bild

kalle

12 oktober 2015 17:48

att 7 klöverns kreatur bildat en sekt som angriper vanliga medborgare, grundar sig på att 7 klöverns topp roffar åt sig av skattebetalarnas pengar.

och media har mutats till tystnad genom statliga presstöd.

http://www.friatider.se/karlsson-17-miljarder-till-politikern-rst-ende-v-lf-rdsbolag

 
Ingen bild

Göta

12 oktober 2015 17:56

"TILLITEN FÖRSVINNER NU SNABBT I SVENSKA SAMHÄLLET"...
är rubriken på en viktigt inlägg i Dick Erixons blogg, där han bl.a skriver att (citat):

"... Vi spränger nu alla gränser i utopismens anda utan att någon, allra minst riksdag och regering, vet hur man ska hantera situationen. Det är revolution. Och de borgerliga partierna står på barrikaderna med kommunister och anarkister och skriker 'Mer, mer, mer'.
Den som tar upp att volymen på invandringen är revolutionärt stor blir omedelbart i alla medier stämplad som djävulen själv – rasistisk, främlingsfientlig och nazistisk, redo att öppna gaskamrar."

http://erixon.com/blogg/2015/10/tilliten-forsvinner-nu-snabbt-i-svenska-samhallet/

 
Ingen bild

Blåsippan

12 oktober 2015 19:05

OT@

Här är taltiden från debatten igår. Som väntat alltså:
S 19:12 min
M 12:59
KD 11:27
FP 8:58
V 7:58
C 6:48
SD 5:59

 
Ingen bild

Observer

12 oktober 2015 19:13

Thoralf!
Det här med Agenda2030 som Julia Caesar berättar om med källhänvisningar o allt verkar synnerligen oroväckande.
-Det finns alltså en samling kaviar-kommunister i FN som planerar för att den vägen införa global socialism med sådana som Soros i spetsen.
-Vi har sett hur skickliga de varit att infiltrera massmedia!

Via klimatalarmism och multikulturellt kaos tillskansa sig styrning över huvudet på nationers ordinarie ledare.
Bra av Julia att visa på detta. It makes sence.

Thoralf! Det är viktigt att du talar med dina kollegor om detta o c h inte minst ta upp det med syster och broderpartierna ute i Europa.

 
thojuh

thojuh

12 oktober 2015 19:18

OT
Det hedrar dej Thoralf att du släpper fram en sån
figur som Waxman 8har glömt hans riktiga namn just nu)

Han har en hemsida som helt saknar tema
ena dagen en nunna som dog för ca 70 år sedan
Sedan en "artikel" om Bob Dyland

Ett riktigt råttbo av förvirrade tankar.

Jag tror ingen här skulle sakna om han försvann.

Fast å andra sidan är det ju kul att betrakta galenskapen!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

World Traveller

12 oktober 2015 20:51

På CNN nu: Amerikanskt flyg har släppt 50 ton ammunition (och luftvärnsmissiler?) till ''rebellerna'' som slåss mot Assad.
Börjar Obama bli orolig att IS får på tafsen?

 
Ingen bild

Jan Eriksson

12 oktober 2015 21:11

Dina diagram.
Det får väl anses helt klart nu att bara ca hälften av de "nyanlända svenskarna" söker asyl när de kommit hit. Resten "försvinner". Polisen vet inte varför, vart eller vilka de är.

Så bygg på dina staplar med ett lika högt fält, i t ex kräkgrönt, för de okända aliens som också kommit.

Annars ser situationen mycket bra ut för våra madrassimportörer. Strålande tider, härliga tider.

 
Ingen bild

Stefan A.

12 oktober 2015 21:15

Regeringen och arbetsförmedlingen skall nu ta till krafttag för att pressa ut pursvenskar från arbetsmarknaden, alla resurser skall gå till "nyanlända", alla storföretag erbjuds 100 gratis nyanlända... 100 % komplett desperat galenskap förhärjar numera det arma landet Sverige...

 
Ingen bild

Morningstar

12 oktober 2015 21:59

Jag skulle vilja göra tillägget till Maja Dackes kommentar till WT att berätta för irakierna att dom mest sexgalna kvinnorna i hela Sverige och Stockholm finns i en stadsdel som heter Södermalm.

 
Ingen bild

kalle

12 oktober 2015 22:15

world travellerkl 20.51:

då blir proxykrig. och sedan ww3

usa och eu mot ryssland, iran

 
Ingen bild

World Traveller

12 oktober 2015 22:18

Maja Dacke o Morningstar, jag ska se till att får reda på det. Södermalm vimlar av svenska kvinnor som suktar efter irakiska män :-)

 
Ingen bild

Lena

12 oktober 2015 23:49

@Maja Dacke
Angående sexgalna kvinnor på Södermalm. Jag kände en sån kvinna på 90-talet, de är sexmissbrukare. Det är något mycket ångestladdat med sådana kvinnor, men egentligen söker de något som man inte kan få i tillfälliga och otaliga sexrelationer. De kan bara inte stanna upp och "tänka själva", utan tar till sig allt som är nytt och "häftigt" i samhällsutvecklingen.

Å andra sidan är de inte heller villiga att hitta verktyg för att komma ur sitt beroende. Jag var ganska naiv på den tiden och kunde jag inte förstå hennes beteende. En gång anklagade jag henne för att sakna romantisk ådra. Men i andra samman hang var hon normal. Allt är inte svart eller vit, det finns nyanser däremellan.

Men det är definitivt ett "sjukt" och neurotiskt förhållningssätt. Att inte kunna bygga relationer på ett plan som är seriöst och där man tar in alla aspekter i sin partner.

Men så är sex något som är mycket, mycket utnyttjat i media, och människor är programmerade med en massa idéer om hur det ska vara. Personligen tror jag att det är för att vi ska vara rädda inför varandra, också rädda vad gäller om vi "duger" etc. Det blir ett sätt att försvåra seriösa kontakter och relationer. Det vet "samhällsingengörerna", därför att sex är ett mycket starkt drivmedel och är du en gång fast i missbruk, tar det tid att komma ur det.

 
Ingen bild

Lena

12 oktober 2015 23:58

Måste säga att efter ha lyssnat på s-kvinnan som hoppade över till SD, så blev jag mycket positivt överraskad och imponerad över hur hon resonerade. Hennes öppenhet på jobbet inger respekt, det är inte alla som törs det hon gör.

Kul också att det finns fler på tråden som intresserar sig för vad Agenda 2030 egentligen innehåller och står för. Vi måste fortsätta grävandet. Finns det verkligen inga utbildade journalister som kan skriva om detta och upplysa sin befolkning på ett tillbörligt sätt? Det är förfärligt hur ynkligt allt har blivit i Sverige.
Tack Thoralf att du gräver på ditt håll, verkligen, respekt!

 
Ingen bild

Göta

13 oktober 2015 01:16

NUMERA UNIFORMERADE VÄKTARE PÅ SVENSKA BIBLIOTEK OCH SJUKHUS
På bloggen "Det goda samhället" finns idag ett inlägg av Patrik Engellau
(rubricerat "Ni vet något som jag inte vet") om att uniformerade väktare blir allt vanligare i det svenska samhälle, t.ex på våra bibliotek och på sjukhusens akutintag, men att orsakerna till dessa vaktbehov döljs av våra medier. Här följer ett par citat från Engellaus inlägg:

"...Det hade kommit gäng med invandrarungdomar och fört liv, ställt till ofog, knarkat och bråkat. Ibland uppstod handgemäng och när personalen förmanade ungdomarna fick de motta hätska tillvitelser om rasism. Det slutade med att biblioteket måste ha en stadig, uniformerad ordningsvakt på plats under hela öppettiden..."
[...]
"Svenska Dagbladet rapporterar att man numera måste ha väktare på akutmottagningen på Astrid Lindgrens barnsjukhus. ..." "Jag försöker göra mig begrepp om hur det kan uppstå sådant tumult bland föräldrar med sjuka barn att sjukhuset måste tillkalla väktare." ... "Jag har aldrig upplevt sådant. Jag har väl suttit och suckat över väntetider på akuten, men jag kan inte föreställa mig handgripligheter – annat än just om det kommit in folk från kulturer med annat köbeteende än det normalt svenska."

Och i en av kommentarerna under Engellaus inlägg kan man bl.a läsa hur vårt samhälle har förändrats:
"... Att behöva ha permanent polispatrull utanför t.ex Sahlgrenska sjukhuset p.g.a av alla skottlossningar o deras skadade offer som naturligtvis belastar samhällets resurser enormt hos den redan nedtyngda sjukvården är helt oacceptabelt..."

Finns flera andra intressanta kommentarer!
http://detgodasamhallet.com/2015/10/12/ni-vet-nagot-som-inte-jag-vet/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 19 sept 21:57

Upptäckte sent igår kväll att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri i Kalmar hade skrivit ett Facebookinlägg som är ren och skär lögn. Här nedan kan du läsa inlägget.       Problemet för Jaafar Al-Jabiri är bara att jag lämnade K...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 18 sept 20:16

Jag hoppas att mina läsare har förståelse för lite låg aktivitet på bloggen. Jag försöker gå ner i varv. Tempot var alldeles för högt under valrörelsen och min stressnivå låg på bristningsgränsen och den brast vid något tillfälle och det ber jag om u...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 sept 23:33


Läser i Barometern att jag blev tredje ersättare för SD i Kalmar län till riksdagen enligt valmyndigheten.   Eftersom det slutgiltiga valresultatet nu presenterats och alla personkryss är räknade i riksdagsvalet gjorde jag en liten sammanställnin...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 sept 14:35


    Under valdagen hade jag ansvar för att våra namnvalsedlar fanns i tre vallokaler i centrala Kalmar. Allt fungerade väldigt bra i dessa vallokaler under hela dagen. Jag besökte dock flera andra vallokaler efter att jag fått samtal/sms/mess om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 sept 15:46


    I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 123 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se