thoralf

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2015

WOLODARSKI ERKÄNNER SIN AGENDA

Av Thoralf Alfsson - 4 oktober 2015 20:54

 


Beskriver chefredaktör Peter Wolodarski sin egen verksamhet på ledarsidan i DN?


”Propagandan är subtil. Den skriker sällan, men i val av vinklar och fakta märks avsikten. Syftet är inte att försöka beskriva verkligheten så korrekt som möjligt, vilket är journalistikens kärna, utan att förmedla en regimvänlig världsbild. Stundtals kan man tro att det handlar om journalistik, därför att presentationen är så pass sofistikerad, men vid en närmare granskning faller ridån.”

 

Min egen uppfattning är att det mest sofistikerade och avancerade kriget mot Sverige det står Peter Wolodarski och hans kollegor Jan Helin och Tomas Mattsson för!


I helgen har jag tagit det lugnt! Skulle egentligen kört möbler under lördagen från mitt föräldrahem som skall säljas men min syster blev akut sjuk så det fick ställas in och skjutas på framtiden. Under lördagen blev det istället avkoppling i naturen med kameran. Idag var det Kalmar FF på Guldfågeln arena. Tyvärr en mycket svag insats av KFF, ännu en gång.


KFF förtjänar inte en ny borgen på 26 miljoner kronor från skattebetalarna!

 

Jag måste säga att spelarna i laget är så fruktansvärt fega! Flera vågar inte utmana sin motståndare i offensiv position. Ynkligt! Blev förlust med 0-3. Djurgårdsklacken skanderade under flera minuter i slutet av första halvleken ”Hela Stockholm, hatar polisen.” Anna Kinberg Batra sa att Stockholmare är smartare än lantisar. Nu vet vi att Batra även hade fel om detta!! Djurgårdare är dummare än lantisar!


Enligt bondepraktikan blir det en kall vinter om det blir mycket rönnbär! Är det mycket eller bara normalt?


 


Stararna har också börjat samla sig inför flytten söderut. Ett jäkla kvittrande när det samlas i grupp.


 


I förra veckan gick den stora flytten för tranorna. Jag gissar att det passerade många tusen tranor över Öland under helgen.


 

Igår hade jag besök av flera trollsändor vid min lilla damm. Försökte fånga en i flykten och efter en hel del tålamod fick jag en bra bild.


 


PS

För något år sedan gjorde jag en undersökning över varifrån mina läsare kommer och det vore intressant att se hur detta utvecklats under det senaste året. Så det vore intressant om du/ni även svarade (klickade i) ert alternativ i högermarginalen på bloggen vid rubriken "Omröstning".



 
 
Ingen bild

Andreas

4 oktober 2015 22:03

Sådana vackra bilder. Du har aldrig funderat på att göra din hobby till ett yrke, Thoralf?

 
Ingen bild

Hacke

4 oktober 2015 22:15

Det är direkt osmakligt när agendajournalistikens frontfigur nu går ut med detta desperata inlägg. Tidningen som har gett den sverigefientliga fejkjournalistiken ett ansikte genom exempelvis Sandvikenrapporten och Räddningstjänsten i Boden.
Skräcken för den snabbt annalkande tidningsdöden lyser igenom alltmer hos fulmedia när man ständigt avslöjas av alternativmedia med sin humbugjournalistik och granskning av folket istället för makten.
DN:s forna ställning som rikslikriktare håller definitivt på att sjunka till nivåer i paritet med hatblaskorna Expressen och AB under Wolodarskis ledning. Den är numera bara att betrakta som en Södermalms Kamratposten.

 
Ingen bild

...

4 oktober 2015 23:36



Nordlig storm
Det är i den tid när rönnbärsklasar mognar
Vaken hör man stjärnbilderna stampa i sina spiltor
högt över trädet

Tomas Tranströmer

 
Ingen bild

Odalbonde

4 oktober 2015 23:43

DN är en ond drake. Och den lede draken känner att drakdödaren närmar sig. Tiden är kort. Sankt Göran eller Sigurd Fafnesbane kan man kalla Verkligheten som får draken på fall. Om folket själva hade fått välja utan agendajournalistik så skulle drakens fall redan ha varit här för länge sedan. Men draken har tillsammans med sina pk-yngel lagt ut dimridåer. Drakens lögn är så stor att ingen först tror det draken viskar - ge bort det land du ärvde. Nu växer insikten hos svenska folket alltmer: Den man alltid trodde talade sanning har i själva verket hela tiden försåtligt ljugit. Draken är avslöjad. Säg upp prenumerationen.

 
Ingen bild

lars cornell

5 oktober 2015 01:28

Det är ett normalt rönnbärsår. Men hos mig är de redan slut, uppätna. Mycket förvånad blev jag i förrgår när en spllkråka försökte snappa rönnbär. Det är en tung fågel så det blev mycket flaxande.

 
Ingen bild

Blåsippan

5 oktober 2015 01:34

Pågår inget krig mot Sverige. Däremot ett krig mot SD/sanningen från sju fronter. De håller ihop hur fel de än har.

 
Ingen bild

Tips till ditt arkiv

5 oktober 2015 02:58

- Syrere har lavere utdanningsnivå enn forventet

Flere av de syriske flyktningene som har ankommet Norge har lavere utdanningsnivå enn forventet, viser nye tall fra SSB.

30 prosent av de syriske flyktningene som ble bosatt i Norge i 2014 har fullført grunnskole, melder NRK.

Av disse har 15 prosent fullført videregående skole, og 12,4 prosent har inntil fire års utdanning.

5,8 prosent har høyere utdanning på mer enn fire år, mens rundt 35 prosent av de spurte oppgir et uvisst antall utdanningsår.

– Hvis disse tallene skulle være representativt for dem som kommer til Norge nå, vil det føre til større utfordringer med integrering i arbeidslivet enn hvis de hadde hatt lengre og bedre kompetanse, sier forsker Oddbjørn Raaum ved Frischsenteret til NRK.

Raaum sier det kan se ut til at syrerne har lavere utdanning enn mange flyktninggrupper som har kommet til Norge tidligere. (©NTB)

 
Ingen bild

World Traveller

5 oktober 2015 05:04

Wolodarskis text är ju en exakt beskrivning av svensk medias metoder och agenda mot svenska folket. Jag skrev igår på Exponerat att det var rent komiskt. En norrman replikerade 'Nej, det er tragiskt. Mannen er helt gal'.

 
Svensson

Svensson

5 oktober 2015 06:34

Kvällstidningarna borde nog lägga ner mer energi på att överleva,istället för att försöka provocera oss svenskar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

5 oktober 2015 06:59

Mycket fina naturbilder Thoralf och bilden på trollsländan är helt magnifik! När det gäller Wolodarski fick jag precis samma känsla när jag läste vad han skrev. Han beskrev sig själv och gammelmediernas agenda helt perfekt!

http://karlskronabloggen.se

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 07:39

Det tragiska är att han inte förstår det själv!

 
Ingen bild

World Traveller

5 oktober 2015 07:04

'Behörden rechnen oppenbar mit 1,5 Miliionen fluchtlingen'

En hemlig tysk rapport beräknar antalet migranter som kommer till Tyskland i år till 1,5 miljon.
Vilka underbara nyheter för Sverige eftersom Sverige tillsammans med Tyskland är de två länderna de allra flesta ''flyktingar'' vill till. Vi får troligen uppemot en halv miljon nya svenskar bara i år och kanske det dubbla eller tredubbla nästa år.
Fram med champagnen nu grabbar och tjejer! Våra pensioner är räddade och bristen på läkare och ingenjörer är snart över.
Vår barbariska kultur är till ända och vi får ta del av Mellanösterns traditioner och kultur.
Ärkebiskop Antje Jackelen hördes precis utropa: Allahu Akhbar!

 
Ingen bild

Ludvig

5 oktober 2015 07:15

Tack för de fina bilderna!

 
Ingen bild

Stefan

5 oktober 2015 07:40

Fina bilder. Jag har också noterat att det är gott om rönnbär även här på Sveriges framsida. Bondepraktikan i all ära men jag tror inte mängden rönnbär har något samband med hur vinterns väder ska bli, det har nog mer att göra med hur vårens och sommarens väder varit. Bondepraktikan känns i detta fall ungefär lika vetenskaplig som klimatalarmisternas förutsägelser om temperaturökningar och stigande havsnivåer...

Vi har ju mer akuta problem än både vinterns väder och framtida klimat.

 
Ingen bild

Tiketike

5 oktober 2015 08:04

Det är intressant att läsa somligas desperata utspel, ofta fulla av verbala självmål och total avsaknad av förståelse för andra människors värderingar.
"Hatet är överallt och tillåts vara det på ett obehagligt normaliserat sätt. Det omringar alla som berör kvinnokamp, mänskliga fri- och rättigheter, antifascism och antirasism. Det förpestar livet för rasifierade och kvinnor. Syftet är att tysta. Det kan inte betraktas som något annat än en attack mot det öppna samhället och mot vår demokrati."
Varför ska svenskar alltid anpassa sig? Här ska vi tvingas acceptera personal som använder slöja på arbetsplatsen. Prova att vara kvinna och gå med bara axlar nere i arabländerna så får vi se hur det är med frihet och kvinnosyn...

http://www.metro.se/metro-debatt/jenny-bengtsson-det-rasistiska-nathatet-ar-sverigedemokraternas-fel/EVHoci!XSanNG2bkFsYQ/

 
Ingen bild

Rune

5 oktober 2015 08:24

Måste tipsa om att Peter Harold har intressanta uppgifter i dag om hur den sk flykting-tsunamisen är organiserad.
https://peterharold.wordpress.com/

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2015 08:25

@Odalbonde 23.43
"Drakens lögn är så stor att ingen inte först tror det draken viskar - ge bort ditt land. Den man alltid trodde talade sanning har i själva verket hela tiden försåtligt ljugit." Mycket bra sammanfattat, och själva grunde till varför vi skriver här på bloggen och reagerar som vi gör. Vår reaktion är naturlig och sund.

Att det finns vissa troll här på bloggen som försöker inbilla oss att vi ska vara så nöjda med allt, inte klaga (utan under devisen "glad, kåt och tacksam ska vi leva) Inte komma med någon kritik, inte ha några idéer om någonting. Och framför allt ska vi BETALA för allt trolltyg som kommer in. OM VI BARA VILL. Men vi VILL INTE BETALA MATTIAS! Be din kompis Soros som är mångmiljadär och som spekulerade mot svenska kronan på 90-talet att han betalar för alla bidrag. Han gör nu allt för att slussa in så många som migranter som möjligt. Dessa söker under falskt flagg som "flyktingar" för att få ut bidrag, vilket kommer att få välfärdssystemet att krascha. Någon kanske undrar varför gör han detta då? Jo för att skapa KAOS. Någon kanske frågar varför det då? Jo därför under kaos kan det ske saker som ingen uppmärksammar för de har fullt upp med att tänka på att överleva. Det är DÅ som de kommer in med en plan för RÄDDA landet, men som i sitt försåt innebär att de plötsligt ÄGER alla i landet, och marken i landet.

Och detta kallar @Mattias för konspirationsteorier, vilket det faktiskt också är de ÄR KONSPIRATION mot ett land, (som de nyligen gjorde med Grekland och säljer ut öar och flygplatser etc).

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2015 08:28

Glömde säga att fulmedia är medaktör och "viskar" i vårt öra att vi ska ge upp vårt arv, precis som @Mattias viskar i vårt öra att det finns inget att oroa sig för, detta kan vi, om vi vill...

Mycket bra inlägg Thoralf och vackra bilder. Dina fågelbilder är suveränt fina, gillar sländan också ;).

 
Ingen bild

Mahmoud

5 oktober 2015 10:04

@Tiketike
"Prova att vara kvinna och gå med bara axlar nere i arabländerna så får vi se hur det är med frihet och kvinnosyn…"

Du behöver inte vara i ett arabiskt land för det.
Åk till Tensta eller Rinkeby, det räcker.
Min svenska fru kunde aldrig gå hem ensam från t-banan utan att jag mötte och eskorterade henne. Hot, stenkastning, knuffar m.m annars eftersom hon var svenska med svensk klädkod. Både min fru och jag är icke troende och vi vägrade anpassa oss efter sharīʾa. Det här var tidigt 90-tal och det är knappast bättre nu.

 
Ingen bild

Christer

5 oktober 2015 10:54

Wolodarski skriver om kittet mellan medborgarna som är grunden till vår sociala tillit. Om tillit skulle man kunna skriva mycket, b.la om bristen på tillit som är grundstenen i ett mångkulturellt samhälle. I alla klan och stamstyrda samhällen är oro, splittring och brist på tilltro det fundamentala, alltså grunden i vardagen. Detta försöker Wolodarski skyla över genom att låtsas som att han med en judisk bakgrund trots allt kan ges tilltro av en ständigt växande muslimsk befolkning i Sverige. Han kommer kanske en dag få se bevis på vad den uppskattningen kan bestå av. Vilka hotar den judiska befolkningen i Sverige?
För övrigt vill jag tacka för bilderna i denna blogg, särskilt trollsländan var magnifik!

 
Mike Waxman

Mike Waxman

5 oktober 2015 12:25

Dom 26 miljonerna i borgen som Kalmar FF vill ha tycker jag kommunen ska lägga på flyktingarna och integrationen i Kalmar kommun.

För övrigt så tycker jag,som jag sagt tidigare innan du stängde av mig från din blogg,att du ska satsa på ditt fotograferande,det passar dig bättre än politik.

60.000 besökare på din blogg är ju bra(om ingen sökmotor står bakom?) men jag tycker du har fel i mångt o mycket.

Heja Gefle IF

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 12:55

Nu är det ju inte kommunens pengar utan Kalmar FF:s.

Kalmar kommun tar ut en borgensavgift om 0,4 procent. Vilket ger en inkomst på ca 100 000 kronor för kommunen.

 
Ingen bild

johannes

5 oktober 2015 12:37

Ne, Wolodarski beskrivet inte sin egen verksamhet i söndagens ledare. Han beskirver det nya subtila propagandakrig som Ryssland bedriver mot Sverige och EU.

Du borde kanske läsa artikeln en gång till innan du skriver din skruvade kommentar.

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 12:52

Hahaha

johannes, att du inte begriper att jag driver med DN och Peter Wolodarski är riktigt roande!

 
Ingen bild

World Traveller

5 oktober 2015 13:35

Johannes, den nye Eistein.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 oktober 2015 14:39

Marie Demker är nog den vämjeligaste desinformatören av alla. Hon dyker upp likt "gumman i lådan" och beskriver en verklighet som ingen känner igen sig i.

Det vänder sig i magen på mig varje gång den människan öppnar truten och skall berätta vad, hur och varför.

Marie Demker: För många myter i debatten
http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.2853672-marie-demker-for-manga-myter-i-debatten

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2015 16:35

Apropå rönnbär, så hoppas jag det blir en sjujäkla kall vinter i år så att alla migranter får smaka på Sveriges klimat. Här är ca 30% som lämnade asylboende pga det är långtifrån en stad och vädret var inte bra. En pojke tyckte att det inte var "färdigfixat". Så det är det de kommer för, för att sätta sig ner vid dukat bord? Att själva "fixa" lite det ankommer inte på dem, va?

http://avpixlat.info/2015/04/flyktingar-lamnade-asylboende-var-missnojda-med-laget-och-vadret

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 oktober 2015 16:43

Danmark gör det ENDA rätta. Man höjer kraven rejält för att bli dansk medborgare.Det kommer att visa sig vara ett utmärkt verktyg att använda när situationen blir fullständigt ohanterbar.

Då har man skapat en möjlighet att ge välfärd till den som har rätt till välfärd. Att det är så politikerna tänkt är givetvis självklart. Detta är ett strategiskt fulländat drag av den danska regeringen. Dessutom underlättar beslutet återvändande.

Vilket självklart de kloka danskarna också vet!


”På måndagen kom den danska minoritetsregeringen överens med de Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti och Socialdemokraterne om att höja kraven för att bli dansk medborgare.”

http://unvis.it/www.svd.se/danmark-hojer-krav-pa-medborgarskap-lyfter-ribban/om/varlden

 
Ingen bild

thojuh

5 oktober 2015 17:52

@Waxman

Ser att du har en (1) gilla markering på din översta artikel
och två (2) på din näst översta.

Kan det bero på att ingen tar dej på allvar?

 
Ingen bild

Tony

5 oktober 2015 19:51

Vem är göken Mike Waxman? Han verkar till att lira
i samma division som Henrik Arnstad?

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 21:29

Trotskist från Kalmar som byter partitillhörighet rätt ofta.

 
Mike Waxman

Mike Waxman

5 oktober 2015 21:52

Uppenbarligen tillåter du inte lika fräna kommentarer som du själv ger för då blir man säkert blockerad,detta om något är ynkligt av dig !
Andra har försökt få dig att förstå att även du kan höra fel(kommer med åldern)dessutom har det aldrig funnits något som har tilltalat mig hos dom extrema till vänster lika lite som jag skulle kunna rösta på dom extrema till höger,ex.vis SD.
Däremot så kan vissa må bra av att byta ståndpunkter ibland om politiken och vad man ser,det kommer också med åldern.
Pröva när det är dags och du känner dig mogen Thoralf !

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 22:43

En gång kommunist alltid kommunist! Du sa ju inte bara att du var trotskist i förbigående du motiverade ju också varför och dina bevekelsegrunder.

 
Ingen bild

eva

6 oktober 2015 13:08

Så indoktrinerat är det svenska folket att de inte fattar att Wolodarski skriver om sin egen agenda, utan tror att han menar SD. Wolodarski är inte dummare än att han satsar för att se hur detta går hem. Nu när opinionen håller på att svänga när verkligheten snart kör över hans diktande på DN. Han kan alltid säga efteråt att han skrev ju sanningen. Och ingen reagerade.

 
Mike Waxman

Mike Waxman

6 oktober 2015 14:12

Du vänder och vrider på sanningen när det gäller dina motståndare,för att den ska passa din agenda och det är bara att beklaga! Skulle du tala sanning och bara sanning och ingenting annat än sanning så vet du att dina argument skulle falla som ett korthus.
Sen tycker jag att det är ganska komiskt att det enda du kan framföra ,det är uttryck som "hoppas du självdör","du är ynklig","du ljuger" etc.
Säg någonting som är sant,något som inte går att ifrågasätta överhuvudtagligen,oavsett vilken sida man hör till,så tar vi det som en utgångspunkt för en vidare diskussion.
Att dina kommentatorer använder ord som kommunistsvin,fulmedia,göken,flyktingar under falskt,flagg,Wolodarski är galen,ironiserande över ärkebiskop Antje Jackelen,det pågår ett krig mot SD-sanningen,F. Reinfeldt folkförrädare, djuren lider av den här massinvandringen, delar av PK-patrasket betraktar dig Thoralf som "en mycket farlig person"? I så fall hoppas jag att Du blir ännu "farligare, det sker ett folkutbyte,svenskheten suddas ut,invandrare är analfabeter, invandrare för in Ebola i Sverige, hycklare, rutten människa, Mona Sahlin är falsk,en hycklare,en ynkrygg, narcissister, galenpannor, sängvätare, idioter.

Listan på alla dom invektiv som finns i dina kommentarer från dina "vänner" kan göras hur lång som helst. Givetvis har du ett ansvar för det,du ska ju visa vägen för vad som är tillåtet eller inte på din blogg.
Står du för allt som skrivs,kommenteras på din blogg ?
Tycker du det är okay med alla dessa invektiv(och dom är vääääldigt många) ?

Det som är motsägelsefullt hos dig Thoralf och ditt parti är ju att SD "kräver" respekt och att man lyssnar/samtalar med SD. Hur ska man kunna samtala/diskutera med en motpart som ständigt och konsekvent förnedrar,kränker och i vissa fall implicit nästan hotar människor med sina uttalanden,kommentarer? Vill SD,du inte ha ett öppet samtal om politik så är det upp till er,då visar det kanske bara det som många vill göra gällande: Att ni inte är ett värdigt demokratiskt parti som vill ta ansvar! En del av ansvarstagandet innebär också att man ger och tar,att man lyssnar,men med Mattias Karlssons utsaga om att man kommer rösta ner samtliga regeringar som inte gör som SD vill!!!! Ja,det säger kanske en del om hur SD tänker.

Det är ju alltid lättare att kritisera när man står utanför,eller hur !

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

7 oktober 2015 07:42

Jag tillåter en öppen debatt i kommentarsfälten till min blogg. Jag tillåter till och med att man kritiserar mig. Men det innebär inte att jag delar den uppfattning som skrivs i kommentarsfälten.

För min del är det ok att kalla t.ex Reinfeldt eller Löfven för förrädare eller att det pågår ett folkutbyte. Det handlar om yttrandefrihet!

Däremot så stoppar jag vissa kommentarer som innehåller rasism eller sådant som skulle kunna vara hets mot folkgrupp enligt min uppfattning.

Sedan förstår jag egentligen inte din uppräkning med tanke på vilka värdeord och epitet du själv brukar i dina omdömen om mig eller andra Sverigedemokrater.

 
Mike Waxman

Mike Waxman

6 oktober 2015 15:58

Noterar att du inte vill lägga in det jag skrivit.Censur är väl något som du inte tycker om,eller ?
Tänker bara på alla dom gånger du beklagat dig över att dagstidningarna inte vill ta in det du skriver!
Hur är det med din trovärdighet ?

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

6 oktober 2015 17:37

Precis som jag inte kan kräva att något skall publiceras i media. Kan inte du kräva att jag skall publicera vilka påhopp som helst.

Dina kränkande påhopp med diverse epitet får du ägna dig åt på din egen sida eller andra vänsterforum.

Att du inte vågar stå för att du kallade dig trotskist är ynkligt!! Undrar vem du är så rädd för skall få reda om din bakgrund. Har du fått ett arbete?

 
Mike Waxman

Mike Waxman

6 oktober 2015 19:37

Kalla mig gärna för ynklig, det bjuder jag på! Hur var det nu med dina påståenden om kränkande påhopp ???

Dom som känner mig vet vem jag är och det räcker.
När det gäller jobb så har jag haft en dödlig sjukdom i 5 år och är tyvärr inte helt friskförklarad men givetvis hoppas jag att få ett jobb som du och alla andra när jag blivit friskförklarad. Kanske hinner jag självdö innan som du skrev vi får se.
Jag har ingenting att dölja så du behöver inte oroa dig.

Tack för en trevlig konversation :-) och ett trevligt bemötande.

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

7 oktober 2015 07:43

Jag förstår att du inte förstår de kränkande påhoppen, då de ingår i vänsterns normaliserade språkbruk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards