thoralf

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2015

MONA WALTER: FLYTTA TILL SAUDI ARABIEN

Av Thoralf Alfsson - 3 oktober 2015 15:59"Jag är oroad.
Flera gånger i dag under Mona Walter tal hörde jag muslimer säga saker som att, detta är inte Sverige, åk hemma Mona. Du bryter mot lagen. Du borde kastas i fängelse.
Sverige 2015...."


Roger Sahlström 
ANNONS
 
Ingen bild

Kent Agent

3 oktober 2015 16:10

Man får tacka Mona för att hon törs. Rädd att samhället i framtiden kommer att begränsa poliserna i deras arbete för yttrandefriheten pga av penningabrist, man får nog betala sitt skydd själv. En fråga, Har motdemonstranterna tillstånd och om inte varför grips de inte för störande av ordning.

 
Ingen bild

Peter

3 oktober 2015 16:35

ThorAlf, kolla in denna dokumentären om hur agenter från väst, infiltrerar andra länder till lydriken.
Här är det Svriegs roll att göra SydAfrika kommunistisk och genom en målmedveten statskupp genom att finansiera kommunister och rebeller, störta den gamla regimen.

ALLA länder ska bli som Egypten, en balndning av raser, och europerna ska bli av med sina nationer?
Varfifrån kommer detta hat? Vilken annan folkgrupp och eller elit står bakom detta?

Inte undra på att Ryssland inte vill ha västpropaganda eller Soros-finansierade organisationer. Ungern har oxå gjort motstånd.

Sen tror jag du har infiltratörer här i bloggen som bevakar och smutskastar, svartmålar, demoniserar de som har förstått vilka som ligger bakom söndrandet av europeernas nationer.

Hoppas alla kan vakna upp!

http://www.svt.se/dokumentarfilm/palmes-hemliga-agent

 
Lassekolja

Lassekolja

3 oktober 2015 16:50

Mycket bra jobbat Mona!!! Väldigt tufft av henne att säga det hon säger utan att veta exakt vilka stollar, som omger henne! Man undrar onekligen vilka som buade, utöver ett antal "shariaskägg". Var det även utsänt PK-pack från "våra" större tidningar?
Nåja, om jag fattade rätt fick hon fler applåder än burop.
SD borde instifta ett Demokratipris, till vilket de, som värnar de demokratiska friheterna, YTTRANDEFRIHET, TRYCKFRIHET, FÖRSAMLINGS- & FÖRENINGSFRIHET, DEMONSTRATIONSFRIHET, INFORMATIONSFRIHET och RELIGIONSFRIHET(inom lagens ram!). Mona Walter borde självklart toppa den nomineringslistan!!!

http://www.samtiden.se

 
Ingen bild

tant Gul

3 oktober 2015 16:56

Uppretade muslimska demonstranter stormade på lördagen den danska och norska ambassaden i Damaskus och satte dem i brand i vrede över de omtalade Muhammedkarikatyrerna.
Nu är dom här - mordbrännarna - och skall bli nysvenskar på din och min bekostnad. -Allahu Akbhar, som ärkebiskopinnan plägar säga.
-
http://www.dn.se/nyheter/varlden/nordiska-ambassader-i-syrien-sattes-i-brand/

 
Ingen bild

Hans Nilsson

3 oktober 2015 16:57

Det är hög tid för Svenska folket att göra revolt i landet.

 
Ingen bild

Kalle

3 oktober 2015 17:08

ÄN så länge gäller svensk grundlag i Sverige. Med all denna import av muslimska ekonomiska flyktingar så införs nog sharialagar i sverige!!!

Tror knappt att den veliga sosseregeringen orkar hålls stånd och skydda svensk grundlag. Sosseregeringen bryter ju alla valöften. Varför skall de då skydda svensk grundlag???

 
Ingen bild

Göta

3 oktober 2015 17:30

Alice Teodorescu känner sig förvirrad och osäker! Detta skriver hon själv i sin ledare i dagens Göteborgs-Posten, nyligen hemkommen från EU:s Brüssel. Hon skriver också att:
"Som liberal förespråkar jag fri rörlighet men inser att det är oförenligt med dagens utformning av välfärdsstaten."
Ett sensationellt uttalande av Teodorescu anser jag. Kanske ett "uppvaknande"?

Teodorescu är alltså liberal. Liberal = Folkpartist. De flesta i det röriga och mycket invandringspositiva Folkpartiet kan betecknas som social-liberala och dessa domineras som bekant starkt av rabiata SD-hatare och förespråkare för massinvandring, som t.ex Bengt Westerberg, Erik Ullenhag, Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Olsson, Cecilia Malmström, Cecilia Wikström, för att ta några av de värsta.

I Folkpartiet finns dessutom en mycket liten skara som kan betecknas liberal-konserativa, som t.ex Alice Teodorescu, och som enligt min mening inte alls hör hemma i det partiet. Tyvärr gör dessa stor nytta för FP, eftersom de med sin SD-liknande retorik lurar till sig en hel del väljare som inte har fattat att varje röst på FP blir en social-liberal röst för fortsatt, okontrollerad massinvandring.

Den liberal-konservativa politiska redaktören och relativt nya chefen för GP:s ledar- och debattsidor, Alice Teodorescu, har alltså kollat läget i Brüssel, och hemkommen ställer hon i GP frågan:

"Förutsätter respekt för 'människors lika värde' gränslöshet?"

Självklart kräver den felaktigt översatta floskeln "människors lika värde" ALLT av Sverige och svenskarna. Precis ALLT. Värdegrundsfloskeln är på god väg att ersätta den svenska grundlagen.

Här finns ett exempel på vad värdegrundsfloskeln kräver. Den skördar liv.
https://affes.wordpress.com/2015/09/02/julia-caesar-vardegrunden-skordar-liv/

Teodorescu artikel
http://www.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.2852148-alice-teodorescu-total-forvirring-i-flyktingfragan

 
Ingen bild

Pepparholm

3 oktober 2015 17:41

Löfven flänger runt jordklotet. Han och hans utrikesminister är snabba med att uttala sig om och fördöma andra länder.

Alla ska ställa upp. Det ska vara ordning och reda. I Sverige har vi allt under kontroll och vi går före som vägvisare.

Därför undrar jag varför regeringen ånyo måste ha en extra presskonferens en lördagskväll om mottagandet av invällarna.

Anmärkningsvärt är att på sådana presskonferenser som är viktiga för landets framtid och ekonomi så är inte Statsministern med. Han är kanske ånyo utomlands, bryr sig inte, eller törs inte. Det vore skönt med lite journalistiskt grävande om orsaker, men det kan vi ju glömma.

 
Ingen bild

Magnus

3 oktober 2015 18:02

Hej Thoralf,

Jag har precis lyssnat på Morgans och Anders presskonferens från Migrationsverkets lokaler i Malmö. Det är en katastrof det som de beskriver och som de inte har några andra lösningar till än att först med Fps bistånd driva igenom Anvisningslagen som kommer hindra all verksamhet i idrottshallar med mera (fulla med välfärdsimmigranter) för att väl i nästa steg börja med konfiskation av privat egendom. Ingen insikt överhuvudtaget i problemet med inflödet. Ni som är aktiva inom SD måste få till stånd någon form av reaktion på detta vansinne. För egen del är det väl dags att gå från att enbart rösta till att bli medlem.

 
Ingen bild

World Traveller

3 oktober 2015 18:09

Vilken underbar kvinna! Hon har mer mod än de flesta jag känner inklusive mig själv. Hatten av för henne. Om det var såna invandrare som kom så hade vi inte haft något att oroa oss för.

 
Ingen bild

SD 2002-2013

3 oktober 2015 18:11

@ Hans Nilsson,

Jag är med Dig !

 
Ingen bild

IIbbe

3 oktober 2015 18:27

Träffar under dagen en s, k, sjuklövspolitiker från Gbg. Hen berättar att det finns ca. 20 bostadsområden i Gbg där en kvinna inte kan visa sig ute utannonserad.'

Å

Träffade under dagen en. s.k sjuklövspolitiker från Gbg. Hen berättade att det finns ca 20 bostadsområden i staden där kvinnor inte kan vara utomhus utan att bära slöja annars blir de antastade. Min följdfråga var : vad gör ni? Svaret: ingen ägare öppn mun men. Offentligt skulle jag förneka detta sade hen. Bister verklighet sade hen annars åker jag ur partiet. Heja åsiktskorridoren!!! Farväl egenmodet!

 
Ingen bild

PFEP

3 oktober 2015 19:33

Att se en Jihadskäggig bidragstomte i pyjamas prata om lag, är en skymf mot all svensk kultur.

 
Ingen bild

Ibbe

3 oktober 2015 19:37

Sidan fungerar lite som den vill när man skriver. Fler som har samma problem med mobilen ?

 
Ingen bild

Anders

3 oktober 2015 19:45

Mycket bra blogg, läsvärd! Tack

 
Ingen bild

Tony

3 oktober 2015 19:52

Märk väl att skittidningen DN hovsamt talar om
Muslimska Demonstranter, men när någon demonstrerar
mot Islam kallas dom för Extremister? Detta med
anledning av att Norges och Danmarks Ambassader i
Syrien satts i brand!

Mona Walter är Sveriges modigaste kvinna, starkt av
henne att ställa sig upp bland dom pyjamasklädda
herrarna och läsa lusen av denna idiotiska religion!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 oktober 2015 19:55

@Lassekolja. Helt rätt! SD,s demokratipris borde instiftas omgående. Det skulle då delas ut på Nationaldagen och först i raden borde självklart denna Mona Walter vara.
Motsatsen till detta är det mycket märkliga "Leninpriset".
Tokvänsterns uppmuntran till människor med en väldigt skev världsbild....

 
Ingen bild

Lena

3 oktober 2015 20:25

Måste säga att jag beundrar Mona Walter otroligt mycket för det mod hon har. Jag fick faktiskt tårar i ögonen, och jag tror att det hon säger och just att det sägs i Rinkeby kommer att sätta spår framöver. Hoppas många muslimska kvinnor "kommer ut" ur garderoben och åberopar Mona Walters - det vore en fantastisk räddning för Sverige att veta att det finns stora invandrargrupper som faktiskt stöder den svenska "motståndsrörelsen".

@Peter 16.35
"Sen tror jag du har infiltratörer här på bloggen som bevakar, smutskastar, svartmålar och demoniserar de som har förstått..."

Jo det är nog fler som förstått än vad som bloggen visar öppet...

 
Ingen bild

SM811

3 oktober 2015 20:58

Och rapporteringen i svt uteblir. Endast lokal-tv i Stockholm
har visat har jag läst. Inte förvånande alls av PK-svt.

 
Ingen bild

Thomas

4 oktober 2015 00:27

Dem är ju i kufarens land för att breda ut islam i hela Europa och saudi arabia bygger moské överallt.

 
Ingen bild

märta

4 oktober 2015 08:25

Någon som vet vilket parti hon röstar på? Värva omedelbart över henne till SD annars, om hon inte redan tillhör oss!!! Till en topp position självklart! !!
Allt för bra för att inte ha i partiet. Hon borde vara ansiktet utåt för partiet.
sätt igång omedelbart med denna värvning!! Det borde ske igår!!! Sverige är på väg mot avgrunden i 500 knyck, och folket bara " sover"

 
Ingen bild

Ludvig

4 oktober 2015 09:28

Mona Walter vågar stå för sanningen, det har blivit svårt i Sverige nu för tiden.

 
Ingen bild

Mike Waxman

4 oktober 2015 10:49

Högerextrema kristna finns i vårt land precis som det finns extrema muslimer men: Varför hjälper ni då inte till att lösa detta,om det nu är ett problem! När det gäller högerextrema kristna har väl du Thoralf,och SD, aldrig lyft ett finger för att ifrågasätta,kritisera. Istället för att motarbeta dessa grupper i vår demokrati med rasistiska argument så tror jag Sverige skulle vara mer betjänt av om du,och alla dina "vänner",som är såååå engagerade i sitt hat, kunde samlas kring en gemensam kamp för att hjälpa dom som behöver vår hjälp och att tillsammans bekämpa,på ett värdigt sätt som når fram, dom som har missuppfattat vår demokrati.

Thoralf Alfsson

4 oktober 2015 11:30

Mike Waxman

Vilka är de högerextrema kristna? Vad gör dessa högerextrema kristna?

Kan du inte beskriva detta lite mer i detalj så att vi andra förstår det du vill lyfta upp.

Är det biskop Eva Brunne som är högerextrem?

 
Ingen bild

Hm

4 oktober 2015 22:32

Mike Waxmans kommentar förbryllar läsaren. Det verkar faktiskt som om han lanserar någon slags kålsuparteori innefattande tillämpad islam (islamism) med "högerextrema" kristna. Thoralfs fråga är berättigad och vi väntar spänt på Waxmans svar.

 
Mike Waxman

Mike Waxman

5 oktober 2015 12:02

Till Thoralf & dina "vänner"

Du vet mycket väl vad kristen högerextremism innebär,du är ju ledamot av Kalmar kommunfullmäktige så något bör du väl ha lärt dig ?
Nära dig Thoralf så har du 2 stycken kristna företrädare som tillhör den kristna högern och deras åsikter är ju extrema,vilket knappast går att ifrågasätta:Åke Green och Dag Sandahl.
Nyliberaler kan i mångt o mycket kallas för höger men dom högerextrema har ju ofta en nationalistisk,reaktionär,ultrakonservativ hållning i sitt politiska agerande. Typiskt för högerextrema överlag är ju att man inte accepterar den rådande ordningen som finns i vår demokrati utan vill med statens hjälp styra vad folk ska få tycka/tänka. Ett bra exempel på detta är ju ditt eget parti, som gärna vill "förbjuda" vissa journalister,medier på grund av deras åsikter. SD talar hela tiden om att ni representerar en så stor del av folket så att ni indirekt tycker ni måste få vara med och besluta om den samhällsordning vi ska ha i framtiden.

Läser man dina inlägg eller många av dina kommentarer så handlar det ju ofta om att journalister,medier etc. är fega,lögnare,landsförrädare. Överlag är det ju en röd tråd i din och många av dina "vänners" argumentation:Det är fel och BARA fel på den s.k media ni anser tillhör pk. "rörelsen". Jag räknar inte upp alla dom kommentarer du släpper igenom men många är ju väldigt högerextrema och olustiga/obehagliga.

Nu har du ju sen en tid tillbaka hakat upp dig på DN's Peter Wolodarski,tidigare har det ju varit fr. allt Thomas Mattsson och Jan Helin.Kommentarerna om dessa personer precis som många av dina egna kommentarer om Statsminister Löfven är ju inte speciellt trovärdiga:"Den här mannen är farlig för Sverige".


SD har offentligt sagt,att man aldrig kommer att rösta på ett annat parti så länge dom inte "ställer upp på SD's värderingar om invandrarfrågan" !! och man är också beredd att fälla varje regering som inte ställer upp på dom krav som SD har,oavsett om det är en borgerlig regering eller en "röd".

Att SD kräver makt,ingenting annat,visar att man inte accepterar dom demokratiska spelregler vi har i vårt land.Av drygt 7 miljoner röstberättigade så röstade 800.000 på er,men:Nu röstade defacto drygt 6 miljoner INTE på SD vilket ni tydligen inte kan acceptera. Att ni sedan vuxit som parti är ju uppenbart men den makt ni så gärna vill ha,den får ni vänta på. Givetvis är min förhoppning att partiet fräts sönder inifrån till nästa val men vi får se.

Att SD och du,som riksdagens enda parti,aldrig med kraft,tar avstånd,säger ifrån om den nynazism som finns i vårt land och andra länder,ex.vis Jobbik i Ungern,Gyllene Gryning från Grekland,Forza Italia Italien,SNS Slovakien,BNP Storbrittanien,Svoboda Ukraina m.fl, ja detta är ju insy sagt anmärkningsvärt ?
Den offentliga kritiken mot ex.vis dessa partier lyser med sin frånvaro på din bloggsida eller från SD officiellt.

När du sedan raljerar och försvarar svastikan och härleder den,vilket givetvis dina "vänner" hakar på, till dess historiska ursprung så tycker jag att du gör fel.När du godkänner kommentarer som denna så har du ju ett ansvar för det:
"Hacke
Fredag 2 okt 19:50
Vi lever i något som på flera områden är fullt i paritet med den nazism man säger sig förfasas över - mediekratin. Förföljelsen och uthängning av oliktänkande, uteslutningar ur organisationer och yrkesförbud är bara några exempel.
Jag mår lika illa av symboler som Expressens geting som hakkorset."

När du själv sen ifrågasätter om det är rätt att våra ungdomar i skolan "bara" får läsa om koncentrationsläger och nazism,då tycker jag du går för långt!

Hatet mot hbtq rörelsen är ett annat exempel som SD står bakom.

Kan du och dina "vänner" inte se vad dom högerextrema står för och vad dom gör så tycker jag det är beklagligt,men en del av det har jag ju nämnt ovan,annars är det bara att läsa på.

Här finns en länk med några extrema partier,som knappast är ute efter en god dialog med andra ! http://expo.se/2014/partierna-i-skuggan-av-sd_6594.html

PS:För övrigt när det gäller den eviga diskussionen om att flyktingarna "förstör" våra svenska traditioner och högtidsdagar så rekommenderar jag varmt boken "Svenska Traditioner" av den kände svenske kulturhistorikern Jan-Öjvind Swahn.

Att du sedan skriver och hoppas jag ska "självdö" var ju ironiskt för det gör väl dom flesta av oss(förhoppningsvis).
Sen vill jag bara säga att jag tillhör den sorten som tror mer på dialog än konfrontation!

Ha de gott!

http://www.mikewaxman.se

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 12:58

Det som är så ynkligt med dig är att du inte står för att du beskriv dig själv som trotskist i vårt samtal för snart två år sedan.

Intressant att du kallar Dag Sandahl kristen högerextremist.

 
Ingen bild

Hm

5 oktober 2015 13:23

Waxmans senaste kommentar är ett klockrent exempel på projektion!
Jag vilar min väska!

 
Mike Waxman

Mike Waxman

5 oktober 2015 14:32

Kenneth eller vem du nu är(att vara anonym i detta sammanhang är väl en typisk projektion).Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild.

Kenneth! Jag bryr mig om folk,ställer upp för andra,lyssnar på vad andra tycker och tänker och respekterar mina medmänniskor,tvärtemot dig och dina likatänkande, så dina tankegångar om projektion enligt Frued slog lite fel men kom gärna igen när du läst på.

http://www.mikewaxman.se

 
Ingen bild

Hm

5 oktober 2015 18:30

Hehe, där kom projektion nummer 2.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se