thoralf

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2015

SVERIGE DÖR UNDER ÅSIKTSFÖRTRYCKET

Av Thoralf Alfsson - 2 oktober 2015 14:14

Utvecklingen i Sverige tyder på en mycket allvarlig sjukdom. Det mest bekymmersamma är att patienten inte ens har förstått att lyssna på symptomen.


 


Nu sparkas en ordförande i hockeyföreningen Asplöven HC för att han lagt upp en bild på Facebook på ett restaurerat finskt plan med den finska hakkorssymbolen, som deltog i en flyguppvisning. Om det ändå varit ett aprilskämt! Läs artikel.


Tyvärr är det sant. Ansvariga i Asplöven HC borde verkligen skämmas! Men de agerar precis som just asplöv som darrar i den mediala vinden som förtrycker allt i vårt samhälle. Oavsett om det är en struntsak eller bagatell.


Igår tittade jag en liten stund på Debatt i SVT. Ville se vad som sas angående slöjan och HM och Åhlens reklam. Som vanligt hade SVT bjudit in en ensam kvinna Gulan Avic (FP) för att kritisera reklamen men samtidigt hade SVT bjudit in flera muslimska kvinnor som försvarade inte bara slöjan utan även islam och därmed indirekt sharialagar. Det blev i mina ögon fyra mot en i den debatten. Väldigt oseriöst av SVT men säkert helt i linje med den svenska åsiktskorridoren. Fullständigt vansinnigt!


Socialdemokraten Harley Johansson som fick lämna inte bara sina förtroendeposter utan även partiet för att han skrivit om islam har nu fått stort stöd på Facebook och en egen FB-grupp. I veckan valde även hans flickvän att hoppa av från sina politiska uppdrag i protest mot hur socialdemokraterna i Emmaboda behandlade Harley Johansson. Enligt Barometern planerar fler socialdemokrater att av i Emmaboda. Att kritisera islam är som att häda i dagens Sverige. Fullständigt vansinnigt!


Imorgon deltar Mona Walter i en demonstration/manifestation i Rinkeby. Räkna med problem och uppståndelse, i värsta fall kravaller och upplopp från muslimer i Rinkeby. Jag hoppas verkligen att polisen har tillräckligt med resurser i Rinkeby och att de framförallt förstår att deras främsta uppgift är att försvara yttrandefriheten. Inta att böja sig för islam! Jag har dock mina negativa farhågor!


De personer som har mest makt och som borde se som sin viktigaste uppgift att försvara yttrandefriheten är emellertid väldigt tysta. Jag talar givetvis om de tre chefredaktörerna på DN, Expressen och Aftonbladet.

 

Det är dessa tre herrar som har makten över åsiktsförtrycket som råder i Sverige. Om de gick samman skulle de kunna fullständigt smula sönder Asplöven HC:s ledning som sparkar sin ordförande. De skulle kunna göra detsamma med socialdemokraterna i Emmaboda. De skulle även kunna stödja Mona Walters kamp för religionsfrihet och yttrandefrihet!


Men de är helt tysta!


Jag betraktar dem mer och mer som landsförädare i främsta ledet!


 


PS


Fick en kommentar som informerade om att det anrika svenska företaget ASEA, numera ABB använde svastikan på 1920-talet i sin reklam.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Asea


 


 
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

2 oktober 2015 14:59

Det är en skrämmande realitet att alltfler mister sina jobb vid minsta lilla kritik mot invandring eller islam. Även på mitt jobb. Man måste vara mycket försiktig. Om man får yrkesförbud så mister man snart även sitt hus. Det finns tydligen bättre behövande från Mellanöstern tycker våra styrande.

 
Ingen bild

Maria

2 oktober 2015 15:01

Thoralf, kan du inte vara hygglig och fixa klippet med Löfven.

Varje gång man går in på din blogg, så klickar det igång och Löfven hinner hojta: Hello New York, Hello Central Park, I am so very glad to be here osv - innan man hittar klippet och kan stoppa uppspelningen.

Det är enbart klippet med Löfven som går igång - klippet med Rosling beter sig inte så. Det är kanske ngt med inbäddningen som skiljer sig åt?

Thoralf Alfsson

2 oktober 2015 15:18

Det är för att ni skall börja tycka illa om Löfven! ;-)

Jag har försökt att ändra det men det är något i scriptet som gör det. Verkar också ha betydelse vad man öppnar bloggen med för verktyg.

Jag tror jag blir tvungen att plocka bort det helt och hållet om det inte finns något annat klipp på motsvarande.

 
Ingen bild

Per Walhart

2 oktober 2015 15:36

Ja det var väl inte mycket att förfasas över,ASEA hade en liknande logga fram till 1933 https://sv.wikipedia.org/wiki/Asea

Thoralf Alfsson

2 oktober 2015 16:05

Intressant och nytt för mig!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 oktober 2015 16:02

Nu kommer vi snart att få se löpsedlar med rubriken.
SD-Politiker postar hakkors på sin blogg.

Sådan är hysterin och polariseringen av idag.

Thoralf Alfsson

2 oktober 2015 16:06

Någon måste påtala dagens galenskap!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 oktober 2015 16:41

Givetvis måste det påtalas. Men du vet ju hur media är? Lite torr sarkasm från min sida.

Därmed inte sagt att du skall avstå från att påtala det men snarare förbereda dig på att idiotin blir värre innan den blir bättre.

Som när Grotesco anklagades för att vara homofoba när de i själva verket häcklade kristna homofober i sin, "Det är bögarnas fel".

 
Ingen bild

SM811

2 oktober 2015 16:48

Bra Thoralf att du tar fram galenskaperna som dessa tre herrar stöder. Så till annat. Varför fungerar inte tillägget UNVIS på din sida.

 
Ingen bild

Grålle

2 oktober 2015 16:50

Tror den gamle Erich Honecker roterar i sin grav av avund. Inte ens han lyckades dupera och vingklippa sin befolkning som dagens politiker i Sverige gör. T o m i hemmets lugna vrå sänker folk rösten när invällningen kommer på tal. Kanske har man DDRs angiverisystem i åtanke. Det är fullständigt ofattbart att normalbegåvade svenskar finner sig i detta. Vad är det för fel med oss?

 
Ingen bild

Kalle på Spången

2 oktober 2015 16:51

Asplöven historien låter ju verkligen helt overklig. Det känns verkligen som att vi lever i Grisfarmen x 10.

 
Ingen bild

bengha

2 oktober 2015 17:03

Media i sverige är verkligen hemsk. Politikerna verkar mest jamsa med.

 
Ingen bild

Trötter..

2 oktober 2015 17:31

Svastikan som ju är en urgammal solsymbol pryder flera dopfuntar i Bohuslänska kyrkor. I något fall har den bytts ut..

 
Lassekolja

Lassekolja

2 oktober 2015 17:58

Sparkandet av ordförande i Asplöven HC påminner om en idrottsledare i Kungsbacka. Han fick gå direkt när han hävdade sanningen om Alayn Kurdi, "gossen på stranden". Idrottsledarens "brott" var att hävda att familjen Kurdi var "ekonomiska flyktingar", vilket dom ju mycket riktigt var. Inte nog med det, i efterhand framkom t.o.m att pappa Kurdi var flyktingsmugglare. Jag blev så upprörd av denna historien att jag skrev en insändare om fallet men den refuserades, inte alldeles oväntat. Den kunde ju ha sabbat hela snyfthistorien....(suck!).
Både yttrandefriheten och sanningen sitter trångt i PK-Sverige. Den svenska demokratin har bl.a de tre avbildade chefredaktörerna, med benäget bistånd av åtskilliga PK-kolleger, avskaffat sedan länge.
Det är synd om Moder Svea! Hennes enda chans är ett snabbt växande SD!!!

http://www.samtiden.se

 
Ingen bild

Vetlandabonnen

2 oktober 2015 18:03

Minns att motorn till pappas gamla vedkap har svastikaloggan på sig. En härlig gammal trotjänare som driver den gamla träkapen med en bred vävd rem. Och sackar å nästan stannar när stockarna är lite för sega. Detta märkte men av inne i köket för när det gick för segt blinkade lyset. Ska se nästa gång jag är hemma om den finns kvar. Kan ta en bild.

 
Ingen bild

kalle

2 oktober 2015 18:17

läs boken "jag vill förändra Världen" av Percy Barnevik. då förstår man varför västländerna förstörs med flit.

han skriver om hur företag måste gå med extrema vinster. och hur de lade ned 80 industriföretag i tyskland. bara för att maximera kortistiga vinster.

allt är planerat i bilderbergmötena.
makteliten pissar på oss. och vill oss illa. bara cash räknas

han jobbade åt Goldman Sachs

när löven säger att de skall få ned arbetslösheten, är det bara floskler. varför lade de då ner 80 st företag som överlevt 2 världskrig och finanskrisen 1929 och gav vinster.

Percy Barnevik förstörde världen, med miljöförörelsen i låglöneländer och massarbetlöshet i europa.

 
Ingen bild

Observer

2 oktober 2015 18:23

...........När "Bilden" av något blivit viktigare än den faktiska verkligheten, Så, Vet man att vederbörande är s i n n e s s j u k.
-Därför är det viktigt att SD stipulerar för att bygga nya mentalsjukhus efter 2018. Det h a r en viktig funktion!
-Nämligen att "skaffa undan" dessa dårar.
-DE har INTE ute i vårt samhälle att göra!!!!!

 
Ingen bild

Pepparholm

2 oktober 2015 18:28

Historielösheten visar sig nu mer och mer. Ta detta med svastikan eller solkorset.

Det användes bl a i indisk, persisk och armenisk kultur.

Sedan kidnappat av Hitler.

Ska vi därför fördöma alla andra människor och religioner som genom åren dyrkat solen? Eller Finland som försvarade sig mot Stalin med av hävd, före Hitler, en symbol på sina jaktflygplan? Precis som vi hade Tre Kronor.

Den där ordföranden i hockeyklubben kanske på långt håll är släkt med någon som dyrkade solen genom svastikan.

Historielösa personer kan bli särskilt löjliga och även farliga för demokratin.

 
Ingen bild

Observer

2 oktober 2015 18:42

NÅGOT MÅSTE GÖRAS OMGÅENDE!
Vi har en biskop; Brunne, som vill göra kyrkan muslimsk -Vi har ARMEER av olika organisationer som är kåta på en slant i migrationens spår. E.t.c Framförallt har vi en Massmedia som är bestående av kommunister, Ja, eller NÖJESKOMMUNISTER, Sådana som bara för ett område är populärt i media, d r a s dit så att de kan sola sig i glansen. -Hojta om miljö eller allas rätt mm.
....Så har dessa griskultingar ett syfte -Att exploatera sig själv -Så att de kan åka runt o föreläsa & tjäna pengar!!!
VAD GYNNAR DERAS EGET???!!! ...Tycks vara huvudfåran.

KAVIAR - KOMMUNISTER. ...Säger jag!

Och DOM Ä R MÅNGA!!!
Det är många som nu ser sin chans att tjäna pengar på ett sätt "Under skynket" -Med barn & fattiga som förekläden, Som "slagpåsar" ...Bara Kaviar-Kommunisten, Som Boende i en pariservåning a´9.000.000 Kr Och "Nöjeskommunist" får som dem vill.

FY FAN SÅ ÄCKLIGT.

 
thojuh

thojuh

2 oktober 2015 18:49

@Observer
Några bilder ur verkligheten, den faktiska och propagandan i DDR där jag var verksam främst på 1980-talet.

thojuh.se/tysk/tysk.htm

http://thojuh.se/tysk/tysk.htm

 
Ingen bild

bengha

2 oktober 2015 19:17

Jag har funderat mycket på det här under dan. Vad kan man göra?

Grejen är ju att han som blev utesluten postade en bild på ett flygplan. Som råkade ha en svatiska på sig på grund av sitt historiska sammanhang. De som fixerar vid svastikan här är ju de politiskt korrekta, killen som råkade illa ut var bara intresserad av flygplan.

Jag tycker Thoralf gör bra som protesterar mot det. Och sticker ut hakan genom att publicera Finska flygstabens flagga. Alltså, finnarna har visat väldigt stor hänsyn genom att begränsa användandet av en symbol som för dem inte har nåot med nazisterna att göra och som är äldre än den nazistiska svastikan. Men att de har kvar den på vissa ställen, alltså, de kan ju inte utplåna sig själva hur långt som helst för någonting som ju inte har med dem att göra. Men sånt där bryr sig de politiskt korrekta förtryckarna inte om. De vill bara skada och skrämma och terrorisera människor. Jag tror inte ens de bryr sig så mycket om varför eller på vilket sätt, de vill bara jävlas med andra.

 
Ingen bild

Ingela

2 oktober 2015 19:18

Jag undrar verkligen vart vi är på väg.....:-(

 
Ingen bild

Ibbe

2 oktober 2015 19:35

Islam som religion är också en samhällsform exempel är bl. ā. Iran. Denna religion och samhällsform är definitivt inte kompatibel med västerländsk demokrati. Dock, den som i den ytterst smala svenska åsiktskorridoren offentligt framför detta får lämna politiska uppdrag, fack eller jobb. Så fungerar totalitära stater. Vi har tyvärr börjat få liknande inslag i vårt land. Den som offentligt skulle säga att vi har börjat få totalitära inslag i landet får troligen lämna politiska uppdrag, fack eller jobb. Fantastiskt att se hur det rullar på under södermalmadelns hurrarop.

 
Ingen bild

OT

2 oktober 2015 19:47

En ny stjärna på den musikaliska svenska himelen?

"Blippblopporkestern - Tjuvarna": https://www.youtube.com/watch?t=94&v=TzCk-GBLngA

 
Ingen bild

Hacke

2 oktober 2015 19:50

Vi lever i något som på flera områden är fullt i paritet med den nazism man säger sig förfasas över - mediekratin. Förföljelsen och uthängning av oliktänkande, uteslutningar ur organisationer och yrkesförbud är bara några exempel.
Jag mår lika illa av symboler som Expressens geting som hakkorset.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

2 oktober 2015 19:52

->thojuh
Mkt intressante bilder du visar upp.
Man tackar!

Thoralf Alfsson

2 oktober 2015 20:18

Våra ungdomar idag vet inget om detta. Det får endast lära sig om koncentrationsläger och nazismen.

 
Ingen bild

Maja Dacke

2 oktober 2015 19:59

Tack för thojuh.se/tysk/tysk.htm Mycket intressant åter- och inblick i det som varit. Jag bara önskar att vi hade kunnat göra detsamma IDAG när det gäller vårt DDR men ... ...

Tänk så många okunniga människor det finns! Vad har de egentligen ägnat sin fritid åt, kan man undra. Som detta med svastikan - att de inte känner till dess historia. Den svenska skolan började väl sjunka redan tidigt 1960-tal ...

 
Ingen bild

Zetor

2 oktober 2015 20:38

Istället för att titta på kvällens gala så ägnar jag tiden till att laga en äkta dalsländsk kålsoppa med rimmat fläsk ,någon gala tittar jag inte på förrän det kommer en till förmån för de pensionärer som bara får ut 6000:- efter skatt , då ska jag titta hela programtiden ! Ha en skön hösthelg ,imorgon är det Målilla marknad med plöjning med grållar bland annat !

 
Ingen bild

World Traveller

2 oktober 2015 20:40

Om svenska så kallade reportrar beger sig till Sydkorea så kommer de att få en rejäl chock. Där ser man nämligen svastikas på skorstenarna på många fartyg.

 
Ingen bild

Niklas R

2 oktober 2015 21:17

Så blir det när man har med outbildade tölpar att göra. Någon borde slå den där tränarens historielärare på käften för att den misslyckats totalt med sitt uppdrag.
För den som inte vet det så var svastikan så som ni ser den på bilden som de hänvisar till den svenske greve von Rosens lyckosymbol. Och när han vid Finlands frigörande från den ryska ockupationen gav den nyfödda nationen sitt första flygplan till flygvapnet så målade han en blå svastika på en vit bakgrund. Denna symbol blev det finska flygvapnets symbol.
Så symbolen har inget med Tyskland att göra och allt med Sverige att göra.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

2 oktober 2015 21:25

Konstigt att inte PK-maffian krävt rivning av Stockholms olympiastadion som byggdes för OS 1912. Pelarna som håller upp taket över läktarna är ju dekorerade med STORA hakkors. Men det var ju en urgammal symbol för kraft och styrka, tillika ett soltecken och tecknet för Tors hammare. Dessutom, ända fram till 60-talet kunde hitta svastikan som tecken på kartor. Det markerade då ett kraftverk.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 oktober 2015 22:19

Som flygintresserad är denna nationssymbol för finska flygplan inget nytt.
Att de riktiga Nazistsymbolerna väcker känslor är självklart, men man måste hålla isär saker och ting.. Okunskap och feghet..

Men att ha Hammaren och Skäran på en t-shirt i skolan, det är ok. Detta trots att den symbolen står för ännu värre hemskheter genom historien. Sverige är ett sjukt land...

 
Ingen bild

Jakob

2 oktober 2015 22:20

Jaha så din kamp om att återta hakkorset känns relevant och bra?

Visst är det en gammal symbol för sol och kraft men efter Hittler, känns det behagligt i munnen att återanvända nazismens symbolik?

Thoralf Alfsson

2 oktober 2015 23:07

Att de riktiga Nazistsymbolerna väcker känslor är självklart, men man måste hålla isär saker och ting.. Okunskap och feghet..

Men att ha Hammaren och Skäran på en t-shirt i skolan, det är ok. Detta trots att den symbolen står för ännu värre hemskheter genom historien. Sverige är ett sjukt land...

 
Ingen bild

Lena

2 oktober 2015 22:45

@Staffan Sundqvist
Du tar upp alla de viktigaste ursprungsbetydelserna av symbolen Svastikan, tror det finns några till. Den finns i många kulturer, mest känd är den väl inom Hinduismen och då kallas den solkorset. Som sagt symboler är också information och olika folk har laddat olika betydelse i symbolen bl.a som symbol för lycka. Var det därför Hitler tog den symbolen? För honom blev det olycka, men visste ni att Hitler var intresserad av ockultism?

Tänka att så många blivit hjärntvättade i svensk skola att de flesta tror att det "uppfanns" av nazismen. Vi ska väl ha en objektiv skola, och då ska alla fakta fram. Det gäller även åsikter.

@Observer 18.42
Ofta tycker jag sina inlägg är överdrivna, men denna ligger det verkligen en hel del i. Kaviar - kommunister, det har verkligen relevans. Många som inte lever som de lär. Det är bara andra (svenskar, de som i deras ögon är dumma) som ska leva som fattiga. Själva vill de sola sig i glansen. Kommunister har onekligen en underligt relation till materialismen och det "ljuva livet" samtidigt som pratar de om att ädelt att kämpa för ett bättre liv. Men i verkligheten vill de ha "the upper hand" nu direkt, och jag uppfattar det som de kan inte få ihop alla lösa trådar de har som åsikter.

 
Ingen bild

Jakob

2 oktober 2015 23:35

så du menar att hakkorset är en helt ok symbol idag?!

Thoralf Alfsson

3 oktober 2015 00:04

Är du dum?

 
Ingen bild

Nudas Veritas

2 oktober 2015 23:41

Hej!

Med anledning Asplövenhistorian och ordf som fick sparken som verkar helt absurd så måste omgående chefen för flygvapen museum I Linköping få sparken då de har ett helt flygplan med svastikan på se länk nedan (bild 1/4) detsamma gäller även för ansvariga för göteborgs spårvägars museietrafik då dessa har svastikan på elmotorerna för ASEAS gamla logotype som även nämnts här på sidan.

http://digitaltmuseum.se/011022998152?query=Flygplan&pos=8&count=3898

 
Ingen bild

Jakob

3 oktober 2015 00:13

Vad menar du då med ditt blogginlägg?

Thoralf Alfsson

3 oktober 2015 07:03

Du är väl läskunnig!

 
Lassekolja

Lassekolja

3 oktober 2015 00:31

STORT TACK till @thojuh ! Ditt, för mig mycket intressanta "bildreportage" från gamla DDR och BRD, gav mig mycket igenkänning, ortsnamn och annat, eftersom jag tillbragte stor del av mitt 35-åriga liv som långtradarchaufför(1968-2003) inom hela Europa men mestadels till och från Tyskland. Genom DDR, före Murens fall, körde vi enbart transit, för att komma till södra dåvarande Västtyskland (Nürnberg, München, Passau o.s.v.) men efter murens fall, lika mycket lossningar och lastningar i det f.d DDR. Har också haft en del äventyr i vårt södra grannland men tyvärr få bilder.
Nu som KOL-sjuk pensionär åker jag av "nostalgiska skäl" med väninna med personbil varje sommar, tar in på mysig Gasthäusera, där vi äter och dricker gott. På hemvägen fyller jag bilen med tysk öl, vin och tysk Wienerkorv i medhavd kylbox!

http://www.samtiden.se

 
Ingen bild

Morningstar

3 oktober 2015 02:31

@Jakob. Tror du det var nazisterna som uppfann swastikan? Olika varianter på solkorset har funnits i oändligt många kulturer i tusentals år innan det ens fanns några nazister. Tror du månne att hinduer, azteker, kineser, tibetaner, balineser också var nazister bara för nämna några? Denna hakkors-hysteri är fullkomligt barock. Att skilja ett solkors från ett hakkors är inte ens speciellt svårt, då Hitler helt enkelt inverterade det antika solkorset. Alltså vände på det för att förklara det i enklare termer för obegåvade vänsterextremister som inte ens klarar av att måla nazistiska hakkors på moskéer och synagogor. Men det är också anledningen till att det är lätt att genomskåda deras försök till false flag-aktioner som pågått i åratal nu. Hade ni inte varit så förslappade i hjärnkontoret så hade inte varit särskilt svårt att hitta både swastikor och hakkors på internet. Men jag kan ge dig lite hjälp på traven. Lägg även märke till swastikan längst ned till höger. ;)

https://travelingwanderlust.files.wordpress.com/2012/10/swastika_overview_new_2.jpg

 
Ingen bild

Blåsippan

3 oktober 2015 02:40

Jag har en jobbarkompis som är andra generationens finne. Han kallar sig själv för blatte. Han tycker det är helt underbart om hans son (hypotetiskt) skulle operera sig och föda ett barnbarn. Det är ju 2014 som han sa. Han har en (svensk) tjej i Malmö och de brukar hänga i Rosengård. Han är mer rädd i sitt eget lilla samhälle norr om Oskarshamn än han är i nämnda förort. Han är naivt förblindad av sin godhet.. Jag är så jävla trött på han så jag spyr. Han kallade mig för Hitler i fikarummet och jag svarade. Då åkte han hem och sjukskrev sig. Det var så synd om honom. Övriga höll med mig. Det var väl det som sved. De närmsta dagarna satt han inte i fikarummet för det var ju så många rasister där. Cheferna tog mitt parti. För det ledde ju dit. Ville bara berätta denna lilla historia från dagens sjuka Sverige.

 
Ingen bild

Demokrat

3 oktober 2015 07:48

Då har man åter igen förundrat sig över hur mycket dumheter man kan få läsa på en kort stund. Var har ni fått reda på anledningen till att ishockeytränaren fick "sparken" ni menar väl inte att ni helt plötsligt påstår att det är sant det som står i det ni så föraktfullt kallar "fulmedia"

Thoralf Alfsson

3 oktober 2015 08:32

Demokrat

Men så bra. Då kanske vi kan få lite fakta från dig. Glöm inte att ge referenser till dessa fakta.

Vi väntar med spänning på nya uppgifter!

 
Svensson

Svensson

3 oktober 2015 08:05

Massinvandringen är som en sjukdom,den förstör mer än den gör nytta.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Peter Andersson

3 oktober 2015 08:48

Var på besök i bortre Asien i fjol och utanför ett museum fanns ett två meter högt blomsterarrangemang föreställande en svastika ,bild finns , tecknet är dessutom symbol för tempel i Buddhistiska länder.

 
Ingen bild

Stefan A.

3 oktober 2015 09:00

Man skall inte förbjuda vår historia, utan man skall lära av den, och andra världskriget är en del av vår historia vare sig vi vill eller inte, men den Svenska modellen av Khmer Rouge vill införa år noll, och det är nog bäst för dom så många brott mot mänskligheten som den ideologin förorsakat....

 
Ingen bild

bengha

3 oktober 2015 12:30

Fria tider publicerade en artikel om händelsen. Hattidningen Aftonbladet drevar fortfarande mot den här personen, trots att han redan uteslutits och trots att han är oskyldig till det som han anklagas för och trots att det knappast borde föranleda uteslutning även om han hade haft knepiga åsikter, om vi hade haft åsiktsfrihet och demokrati och tolerans för varandra. Det hela verkar drivas av hattidningarnas nazism-fetishism.
http://www.friatider.se/lankade-till-fria-tider-hangs-ut-av-aftonbladet

 
Ingen bild

Göran

5 oktober 2015 19:14

Nästa gång jag hör nån säga att Thoralf inte har nån empati så ska jag hänvisa till detta inlägg och säga att det har han visst. Men det är ju olika vad man ömmar för.
Några har empati med folk i andra länder som svälter eller flyr från krig, andra för svenskar som använder nazi-symboler...
Visst har jag fattat rätt...?

Thoralf Alfsson

5 oktober 2015 19:20

Andra för utsatta grupper i Sverige som t.ex fattigpensionärer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se