thoralf

Direktlänk till inlägg 21 september 2015

BUDGET FÖR ......

Av Thoralf Alfsson - 21 september 2015 12:34

Regeringens budgetproposition är en sorglig läsning. Den blir än mer sorglig när man också betänker Decemberöverenskommelsen. Alliansen kommer nu lägga sig platt för denna budget! Man har till och med i förväg lämnat WO till Löfven och Romson.


Jag förstår att många idag ”hatar” politikerna i 7-klövern!

 

Miljardrullningen fortsätter inom migration och integration! Utgiftsområde 8 och 13 närmar sig nu 40 miljarder kronor. För bara några år sedan (2011) var kostnaden drygt 10 miljarder kronor. Det finns inget utgiftsområde som ökat så okontrollerat under de senaste åren.


 


Men egentligen är det inte okontrollerat. 7-klöverns politiker har genom de beslut som tagits medverkat till att tusentals människor varje månad sökt sig till Sverige med löften om både bostäder och livstidsförsörjning. Dessutom även försörjning till efterkommande anhöriga. För att inte tala om regelverket för ensamkommande barn. Det svek som 7-klöverns politiker begått mot den egna befolkningen som hela tiden fått bekosta detta ”befolkningsutbyte” i storformat är fullständigt obegripligt.


Den här budgeten är sannolikt sista spiken i kistan för Alliansen! Lägger sig Alliansens politiker platt för budgeten har de inget förtroende kvar hos stora delar av det svenska folket. Vänsterjournalisterna inom media jublar säkert på sina redaktioner men kommer sannolikt för syns skull skriva lite kritiskt om budgeten innan de ikväll går hem och korkar upp champagnen!


Jag hoppas att SD har en strategi för den kommande hösten. Hur man skall "hudflänga" Anna Kinberg Batra och göra Moderaterna till ett 10-procents parti. Hur man skall få störst hävstångseffekt på Decemberöverenskommelsen och därmed bli ett 30-procentparti redan under hösten. Om Alliansen sedan väljer att lägga sig platt för Löfvens budget i budgetomröstningen i december skall det inte gå många dagar innan SD lämnar in en misstroendeförklaring mot Löfvens regering och därmed ställer Alliansen inför ett fullständigt fiasko om de väljer att stödja Löfven genom att lägga ned sina röster vid en omröstning.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jan Eriksson

21 september 2015 12:52

Glöm inte bort den retroaktiva föräldrapenningen på minst 100.000 kr för barn som växt upp utomlands. Och det helt skattefria äldreförsörjningsstödet som med råge överstiger en svensk beskattad garantipension.

 
Ingen bild

Observer

21 september 2015 12:56

Ett nyval vore av godo för vårt land.

 
Ingen bild

Hacke

21 september 2015 13:03

Skrämmande, och knappt en stavelse om detta skenande vansinne. Precis som om invasionen vore en naturlag, omöjlig att göra något åt eller skydda sig mot.
Hoppas dina förutsägelser inför höstens riksdagsarbete faller på plats och vi får se en välgörande vind sopa bort dagens DÖ-läge i svensk politik. Den om något har inte Sverige råd med.

 
Ingen bild

Kalle

21 september 2015 14:06

""Regeringen mörkar att 80 procent förlorar på budgeten""

http://www.svd.se/regeringen-morkar-att-80-procent-forlorar-pa-budgeten/om/hostbudgeten-2015

20 procent av invånarna kommer att vara vinnare!!!

Är det 20 procent invandrare/lycksökare/livstidförsörjda som kommer att vara vinnare??? 80 procent av svenska folket förlorar i välfärd och står för notan för invandringen!!!

 
Ingen bild

World Traveller

21 september 2015 14:50

Jag pratade idag med en norrman här i Irak. Det första han sa var: Vad i helvete håller Sverige på med? Ska ni förstöra hela Europa? Hoppas Norge, Finland och Danmark stänger gränsen till Sverige.

Fy fan vad man får skämmas som svensk nu. En fijian frågade varför vi inte genomför en statskupp.

 
Ingen bild

Lena

21 september 2015 16:10

@World Traveller
Det är något jag också tänkt länge - när kommer de andra nordiska länderna att inför visum för svenskar. För de vi tar in, spiller ju även över på andra länder.

 
Ingen bild

Lena

21 september 2015 16:16

Ja dina grafer berättar allt, Thoralf, vilket bedrägeri mot svenska folket detta är. Att många inte reagerar mer aggressivt beror på att en stor del av befolkningen är i trans (lätt trans) där de inte går utanför sina vanliga tankar. De är fixerade där. Dessutom så många förgiftade av kemikalier vilket gör dem oklara i tanken, de får låg självkänsla.

 
Ingen bild

PFEP

21 september 2015 16:27

Där är bara en väg fram och det är tillbaks!
Se till att få stängd alla gränser, helst igår....

 
Ingen bild

Tony

21 september 2015 17:12

Nu gläfser den så kallade oppositionen över
budgeten, jovisst, men vad hjälper det? I
slutändan kommer dessa fega uslingar ändå att
ge regeringen grönt ljus, det har dom ju lovat
ända till 2018. Hyckleri är bara förnamnet!

 
Ingen bild

Harry

21 september 2015 17:57

ÄFS betalas av våra pensionsfonder. Ett beslut av Sveriges bäste statsminister Reinfeldt!!!!! Generöst av honom!
Den lagda budget är redan sprucken.
Kostnaderna för invandringen är beräknad i juni och på en prognos på 70.000 Den håller inte. Redan idag kan vi se att det måste förstärkas med 10 miljarder.
Hela svenska folket väntar på svar från regeringen:
var finns bostäderna och jobben. När skall infrastrukturen förstärkas. Är det landstingen som får ta smällen för
ökade kostnader för invandringen.
Tror aldrig vi får något svar.
Lokala S företrädare jublar över dagens budget.
Undrar när det är dags för dem att stiga upp från ankdammen och se verkligheten?

 
Lassekolja

Lassekolja

21 september 2015 18:20

@Jan Eriksson eller någon annan: Hur är det egentligen med det "retroaktiva" barnbidraget och hur är det egentligen med det s.k "ÄFS"?? Existerar dessa företeelser? Kan någon ge en länk till en trovärdig myndighet eller liknande, så att man själv kan läsa om dessa märkligheter? Låter som skrönor även om ingen längre blir förvånad för någonting!?!
TACK på förhand!!!

http://www.samtiden.nu

Thoralf Alfsson

21 september 2015 22:02

Retroaktiv föräldrapenning, inte barnbidrag.

 
Ingen bild

Lena

21 september 2015 18:36

Johan på Granskning Sverige sopar banan med ljugmedia.

http://youtube.com/watch?v=HO_104pQDCY

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

21 september 2015 18:52

Jag förstår inte varför Alliansen ska "debattera" mot budgeten, när de ändå kommer att lägga ned sina röster i enlighet med den sinnessjuka "Decemberöverenskommelsen". Skönt att fler och fler väljare nu också börjar inse detta och välja det enda oppositionsalternativet.

Härlig dag annars i Karlskrona och SD-flotten med "Inga böneutrop i Karlskrona" som väckt mycket uppmärksamhet. Ligger i handelshamnen vid infarten till Karlskrona och som ingen som kör, cyklar, springer eller går där ens kan undgå att missa!

http://karlskronabloggen.se

 
thojuh

thojuh

21 september 2015 19:05

Om Schengen kollapsar, vilket för övrigt redan har hänt förbehåller sig Finland att vidtaga egna åtgärder.

Så stod det i text.tv idag 21 september. Finland kommer att stänga gränsen mot Sverige. Kan man tolka det som att protesten i Torneå hade verkan?

Sverige blir allt mer utsatt. Alla stänger utan idioterna här hemma. Vi är hemvist för alla kriminella som nu flyr när fängelserna stormats.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Pär Green

21 september 2015 19:09

Efter att ha lyssnat och sett på budgetdebatten blir man minst sagt förvånad!

Finansminister påstår utan att blinka att de slantar som läggs på flyktingar i Sverige inte påverkar budgeten!
Dessa pengar tas ju ifrån biståndet! Men vem i hvete står för detta?

Varför har Sverige fler riksdagsledamöter med ca 10 miljoner invånare än vad Tyskland har?
Hur många bidragstagare sitter och svamlar i EU?
SD gjorde bra ifrån sig, sakligt och lugnt!

 
Ingen bild

Lena

21 september 2015 19:19

Vad är det som orsakar så stora flyktingströmmar till EU?

I ett kongressförhör i veckan i USA kom det fram att Obamas lamslagna politik men oh så stora ord om "Assad has to be taken out" (precis som Saddam Hussein och Gadaffi). Men vad har man uträttat hitintills? Jo för ca 4 miljarder svenska kronor har man utbildat mellan 5 - 9 motståndsmän mot Assads regim! Samtidigt sänder Ryssland stora mängder vapen till Assad utan att Obama reagerar.... Man frågar sig... hm... är det... planlagt??
Dick Erixon hyllar Fox News förmåga att fokusera och hålla hög nivå. Nivån saknas i svensk media helt klart. 9 minuter lång.

http://erixon.com/blogg/2015/09/5-9-motstandsman-i-syrien-utbildade-for-4-miljarder/

 
snoffsan

snoffsan

21 september 2015 19:36

Det här kommer aldrig att sluta väl nu. Varendaste liten krona som nu går att suga ur oss skattebetalare, går på samma räls som SJ just nu. I en rasande fart, att när det slut och över, kommer de övriga att vakna upp och undra vad som hände.

Budgeten skrämmer slag på en, Alliansen skrämmer slag på mig som kommer låta denna gå igenom.
Det enda dessa nu tänker på är sin väl tilltagna lön som trillar in på kontot, makt och lön, är det enda som gäller.

Inte en tanke på folket, som slitit ont för varenda krona, dessa nu tar, som jag anser är den sämsta investering jag i alla fall skådat.

Ingenting åt oss i budgeten, ingenting alls.Bara mindre att få över.

Mitt hopp står till att SD lämnar in en misstroendeförklaring snarast, efter att DÖ lagt sig på rygg i vanlig ordning och sprattlar med ben och armar i vädret.

Utanför Europas gränser utspelar sig rena skräckscenariot, hundratusentals så kallade flyktingar samlas och grupperar sig, vintern i Sverige kanske lugnar dessa något. Men samtidigt växer dessa till miljoner istället framåt våren. Hur skall vi kunna mota dessa om de börjar röra sig framåt, och dessa inte går att hejda?

Får vi inte stopp på detta som pågår, är det nog dags att tänka på exil.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

SM811

21 september 2015 19:38

Regeringens prioritering nummer ett är 40 miljarder för fortsatt massinvasion.

 
Svensson

Svensson

21 september 2015 19:51

Vi svenskar måste vara bland världens mest förtryckta medborgare,när våran egna regering förtrycker och förnedrar oss,vi får hoppas på att andra länder vill avsätta våran regering,så som man gör i andra länder.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Odalbonde

21 september 2015 20:38

Jag vill se 51 % för SD nu!!!

 
Ingen bild

Pensionisten

21 september 2015 20:39

Löjligt att höra Alliansen stå och gnälla om budgeten och sedan släppa igenom den. Hade sparat mycket tid i Riksdagen om dom bara hållit tyst.
Snacka om sandlåda!
Skulle gärna byta ut Sällström eller skicka honom på kurs så man kan höra vad han säger.

 
Ingen bild

Ursus

21 september 2015 21:25

@World Traveller,

Tyvärr är nog svensken allt för fredsskadad för att våga sig på något så våldsamt som en stadskupp. Det eller rädd för att regeringen skickar armén emot dem.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 september 2015 22:06

Jag delar din förhoppning - ..."hoppas SD har en strategi, hudflänga Anna Kinberg Batra"... etc - men har börjat tvivla rejält. SD har blivit allt tystare, anpassningen till ett "stabilt mittenparti" och den makabra uteslutningsordningen från de nervösa SD-topparna utgör fler oroande tecken. Såg en SVT-intervju imorse med en ledande SD-politiker, tillika riksdagsledamot (tillfälligt ersättande en sjuk Oscar Sjöstedt), som gavs chansen att kritisera s/mp:s budgetförslag. Inte ETT ENDA ORD sade han om den katastrofala invandringen, det månghundramiljarders slukhålet, med katastrofala effekter i ekonomin som följd. Om SD gör allt för att tona ned sin kungsfråga, så kommer iaf jag att starkt överväga mitt stöd och röst inför framtiden.

 
Ingen bild

Göran

21 september 2015 23:12

@Ursus,

Vilken arme ? Har Sverige någon sådan ?

 
Lassekolja

Lassekolja

22 september 2015 00:23

Nu börjar jag bli ännu mer oroad, än tidigare, för vad våra syltryggar till politiker håller på att ställa till med. Herre Gud, 1000 utomeuropéer varje dag!?! Hur skall detta sluta? När jag läser om Ungern´s Viktor Orbán blir jag riktigt avundsjuk! Det han gör är verkligen att ta ansvar för sitt folk och deras kultur genom att skydda EU´s yttre gräns! Att vägra ta emot framför allt muslimer, mycket förnuftigt och effektivt mot framtida problem! Våra överbetalda ynkryggar gör mig galen!!!
SD >50% NUUUUUUU ! ! ! Snart är det för sent!!! Kanske redan för sent????? Hjääääääääääääääääälp!!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Systemfel

22 september 2015 04:31

Tack för dina siffror Thoralf!
Finns det några siffror som talar om det egentliga utfallet för de budgeterade siffrorna?

 
Ingen bild

LSW14

22 september 2015 05:15

@Lena 21 sep 19:19
Obama och Syrien

Bombamas planer för Syrien har helt klart gått i stå, mer eller mindre. Det finns naturligtvis flera orsaker till detta, men de 2 viktigaste tror jag är:

1. Ett uttalat motstånd från Pentagon, de är troligtvis rädda för ett nytt Vietnam/Afghanistan. Denna gång handlar det inte om att bomba försvarslösa ökenfolk eller palestinier- nu ser man en risk att Ryssland ev kan bli en militär motpart i konflikten. Inte lika roligt då.

2. Den ursprungliga planen var troligen att Syrien (Assad) skulle besegras genom ett PROXYKRIG där al-Quida/ISIS/osv var tänkta som fronttrupper. Problemet för Obama är väl att det visat sig svårt att kontrollera "legosoldaterna".

Att USA hävdar att man bekämpar ISIS är enbart ett spel för galleriet, enl mig. Det första man borde göra isf är att bomba de viktigaste underhållslederna samt sätta press på Turkiet att stänga gränserna mot Syrien. Det gör man inte.

Sedan kan man fråga sig vad USA har för rätt att störta Assad. Syftet är iofs uppenbart- men som sagt, med vilken rätt? Som jag ser det så är det tack vare Ryssland som Syrien fortfarande inte gått samma öde tillmötes som Libyen. Jag hoppas att det så förblir.


Fox News
Tyvärr har jag svårt att generellt stämma in i Dick Erixons hyllning av Fox News! Dock håller jag med om att de gjort ett bra jobb i fallet med Obama och Syrien.

Fox startade upp en ny kanal i sep -14 med namnet Fox Sverige, där Clara Scherman (tidigare TV4) är kanalchef. Jo, hon är dotter till Jan Scherman! Fox News huvudägare och VD är Rupert Murdoch- en mediamogul med kontakter ända upp i Vita Huset. Just sayin!

Misstänker starkt att det vore betydligt tamare bevakning om sittande president varit republikan.


@Ådärkomdenja
Då är vi iallafall två som börjar vackla betänkligt ang SDs lojaliteter.
Håller med helt och hållet - när man tiger om kungsfrågan så är det fara å färde.

En hudflängning känns nästan som allt för lindrigt mtp brottens karaktär =).

Inför valet -14 bevittnade vi ett antal petningar och nomineringar som var minst sagt märkliga, vilket de flesta känner till. Min omedelbara (och obehagliga) känsla var att partiet blev kuppat, en känsla som jag fortfarande inte blivit av med!

Under det gångna året har vi bevittnat ytterligare ett antal uteslutningar, kontakter med Expo, uttalanden som "SD ska bli ett antirasistiskt mittenparti och alla som motsätter sig den utvecklingen ska bekämpas stenhårt", Jomshof: "jag är extremt Israelvänlig", osv. Lägg därtill de, som du nämner, "makabra" uteslutningarna som skett den senaste tiden- så kan jag säga att jag är inte mindre skeptisk idag.

Nej, jag är ingen judehatare- men varför Israels flagga på SD-podiet på valnatten, dessutom tillsammans med en kippaprydd person som väl knappast blivit invald i SD?! Var det kanske enbart för att visa goyim sin plats i hierarkin... En dalkulla/dalkarl var kanske allt för rasistiskt och stötande. Vem är viktigast för SD, Sverige eller Israel?

SD 2018 - nja då måste partiet både bli demokratiskt samt byta ut toppen exkl JÅ!

För övrigt är det svårt att veta om man ska skratta eller gråta när man ser vilka prioriteringar DÖ gör, de borde om inte annat läsa Helena Edlunds inlägg "Post Festum" på sajten "Det goda samhället". Länk längst ner på sidan.

Länk ang Syrien
http://jinge.se/mediekritik/putin-tvingar-usa-till-samarbete-i-syrien-och-raddar-ater-obama.htm

Länk Dagens Media (Scherman)
http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article3854721.ece

Länk valnatten
https://galnegunnarsblogg.files.wordpress.com/2015/07/avner-ben-yisrael-svenskjudiskdialog-jomshof-sds-valvaka-2014.jpg?w=627

Länk Helena Edlund
http://detgodasamhallet.com/2015/09/20/post-festum/

 
Ingen bild

Zetor

22 september 2015 08:23

Tusen invandrare/asylsökande per dag samtidigt som utlandslånen tickar på med 1000 :- i minuten ! Vart tar det vägen ?Jo åt
h-----e !

 
Ingen bild

Lena

22 september 2015 10:18

@LSW14
Tack för de orden och kompletteringen av mitt resonemang. Du verkar mer insatt än mig. Intressant att höra om Fox News Svenska kanal, den ska jag titta på.

Jag delar också ditt resonemang om den obehagliga känslan som infunnit sig i SD-ledningen, främst Mattis K, som jag tror smittat ner flera. Vad kan vi göra annat än fortsätta och se tiden an. En dag kommer sanningen MK fram och han ryker hoppas jag.

Jag försöker hela tiden se orsaken till det som händer i vår tid. Enligt mitt sätt att se är det viktigt att förstå hela "pusslet", det räcker inte att bara beklaga sig eller på politikerna (som inget gör utan bara tänker på den egna plånboken). Förr i tiden lyssnade politikerna på folket, så är det inte längre därför måste folket ta ytterligare steg för att sätta ner foten. Under hot om avsättning kanske en del gör i alla fall något för "oss". Viktigt också att bli medveten om vad som pågår mentalt och psykologiskt i samhället. Det är dagligen en kamp för många att hålla näsan över vattenytan, det kan ex gälla mobbning om du inte tänker exakt som alla andra.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 september 2015 11:44

@Ådärkomdenja, varje gång jag ser någon som tvekar att rösta på SD blir jag nyfiken på vederbörandes alternativ till SD. Vilket alternativ föreslår Du? Det villjag gärna veta!

@LSW14, hur kan det vara problematiskt att SD är ett Israelvänligt parti? Israel, mellanösterns enda demokrati, står upp för sitt folk, kultur och land, omgärdat av muslimer(med allt vad det innebär). Hade varit väldigt glad om våra politiker hade gjort en bråkdel för oss svenskar av vad Israels ledare gör för de sina!

SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Vakttornet

22 september 2015 12:20


Löfven och Merkel bär ansvaret för migranters död

Migranter dör inte på väg mot Japan
De dör på väg mot Sverige och Tyskland


 
Ingen bild

Göte i Stockholm

22 september 2015 12:39


Merkel är farligare än Hitler

Nazisterna försökte förinta alla judar i Tyskland och på andra håll men det lyckades de inte med.
De som däremot lyckades med att förinta alla judar i sina erövrade kolonier är muslimerna.
Och det är just dessa muslimer som Merkel importerar till Tyskland idag.

 
staffan anderstig

staffan anderstig

22 september 2015 13:57

Tror att SD ligger lågt med att i tid och otid prata om invandring,det gäller att bredda sin politik med andra frågor.Utvecklingen driven av 7 klöverpolitikerna är ett självspelande piano mot kaos i landet,det märker snart den mest tvivlande väljaren.Frågan är om SD ensamt eller i koalition med andra kan vända utvecklingen utan mycket stök och bråk,vad händer om Sverige likt Danmark halverar bidragen till ekonomiska migranter,upplopp och strid eller reser de hem?

http://facebook

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 september 2015 15:41

Johan Westerholm skriver idag om vad han tror händer inom SD. Jag misstänker att dagens text är framtvingad efter Johans våldsamma attacker mot den svenska invandringspolitiken och Socialdemokratin som också illustrerats med teckningar som balanserat på gränsen att vara osmakliga (jag tycker inte det). Dessa har sannolikt inte uppskattats på Sveavägen 68.

Han har haft fel förut. Han påstod att de som slängde ner en afrikan från en bro i Skåne var Sverigedemokrater.

Det var KURDER som misshandlade afrikanen!

http://www.exponerat.net/sinnesforvirrad-s-politiker-ger-sd-skulden-for-hatbrottet-i-malmo-fy-fan/

Jag uppfattar Johan Westerholm som obalanserad och enormt snarstucken.

Ps.
Om Jansson, Ekeroth, Lång och Söder kastas ut ur SD kommer jag garanterat INTE att rösta på SD 2018 eller vid nästa val. Då har jag slutligen tappat tron på att SD är mitt parti och lösningen på Sveriges enorma problem.

Ds.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 september 2015 15:48

Tillägg till min tidigare kommentar:

Anledningen till att jag länkar till exponerat är att Johan Westerholm har tagit bort den bloggpost eller på annat sätt gjort den otillgänglig.

Varför?

Därför att han har insett sitt misstag och inte längre vill kännas vid sitt felaktiga utfall mot SD. Så uppför sig inte en hederlig människa.

Är då Johan Westerholm ohederlig?

 
Svensson

Svensson

22 september 2015 16:18

Det här är en budget som inte gynnar oss svenskar,vi har alltså en regering i vårat egna land,som är emot oss svenskar !!

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

22 september 2015 17:26

Göran @

Ja det får väl bli frälsningsarmen, för någon annan
finns inte att tillgå här, dom spillror som finns
är utkommenderade till avlägsna länder för att rädda
liv där!?

 
Ingen bild

Zetor

22 september 2015 18:31

Ja,ja men, Hitler hade muslimska SS soldater som slogs för Hitler ända till krigsslutet i Berlin .

 
Ingen bild

Jan Eriksson

22 september 2015 19:39

->Lassekolja

om_foraldrapenning
http://www.forsakringskassan.se/privatpers/foralder/barnet_fott/foraldrapenning/

Några andra länkar
http://www.svd.se/foraldrapenning-bromsar-integrationen
läs även följdartiklarna.

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/foraldrapeng-som-kvinnofalla/

http://www.familjeliv.se/forum/thread/70922604-ullenhag-vill-minska-barnledighet-for-nyanlanda

http://www.familjeliv.se/forum/thread/73412253-retroaktiv-foraldrapenning-

asylmagneten-sverige

http://www.migrationsinfo.se/fragor-och-svar/fr-utrikes-fdda-barnbidraget-och-

frldrapenning-retroaktivt/

Summa för en nyanländ svensk med barn:
390 dagar * 225 kr =87.750 kr
90 dagar * 180 kr= 16.200 kr
Summa 103.950 kr per barn.

Om den ena föräldern är i Sverige och får hit sin familj med barn som

anhöriginvandrade gäller:
"Om du inte har haft inkomst eller har en låg inkomst
Om du inte har en inkomst eller har tjänat mindre än 106 000 kronor på ett år får

du 225 kr per dag på sjukpenningnivå."
480 dagar * 225 kr = 108.000 kr.

Äldreförsörjningsstödet kan du själv ta reda på mer om. Jag blir bara förbannad. Förutom att det inte räknas som inkomst och därmed inte beskattas ska du begrunda alla utgifter som är inkomstberäknade. T ex hemtjänst.

 
Ingen bild

Sven

22 september 2015 21:57

Alliansen lägger sig platt i tron om att de ska ta över regeringsmakten 2018. Mycket ansvarsfullt agerat - eller inte! Dessutom får man ju hoppas att de nya moderaterna börjar rasa långt under 20% och att något eller några av de mindre partierna ramlar ur så att Alliansens planer grusas. Förhoppningsvis kastas då de samhällsdestruktiva krafterna ut och mer ansvarsfulla och förnuftiga tar vid...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se