thoralf

Alla inlägg den 5 september 2015

Av Thoralf Alfsson - 5 september 2015 08:52

SD slår rekord i opinionsmätningarna. Idag 19,5 i Demoskop.

Media försöker smutskasta partiet och dess företrädare.

Fackförbund utesluter aktiva Sverigedemokrater.

För att inte tala om allt förtal som sker i sociala medier.

SD nekas delta i olika typer av arrangemang.


Den senaste veckan har vi sett flera sorgliga exempel på detta. Den svenskfientliga inställningen hos många journalisterna går inte att ta miste på. Förnekelsen av våra traditioner och kulturella identitet är ett gemensamt drag hos vänstern. Deras svenskfientlighet tillsammans med massinvandringen kommer utan tvekan leda till en katastrofal omdaning av det svenska samhället. Vi har bara sett början på detta idag!


Det bombardemang från media vi sett den senaste veckan är exceptionell. En tragisk död 3-åring och identiteten på Julia Caesar har fått media att fullständigt gå i spinn, trots att allt egentligen är precis som vanligt! Jag påstår att grundorsaken till denna uppmärksamhet inte enbart handlar om katastroferna i Medelhavet utan även om ett försök att minska stödet för Sverigedemokraterna. Det är ett cyniskt agerande av den svenska mediekåren.


På ledarsidan i Östra Småland idag lördag försvarar Joakim Carlsson uteslutningen av Sammy Augustsson. Han använder sig till och med av den döde 3-årigen Aylan Kurdi för att motivera uteslutningen av Sammy ur Transportarbetarförbundet endast på grund av att han är aktiv Sverigedemokrat. Vilket svineri av Joakim Carlsson! Vissa kan tydligen sjunka hur lågt som helst!


Jag funderar starkt på att lämna fackförbundet Unionen. Jag har aldrig haft något problem med Unionen eller det tidigare SIF men jag anser att de borde kritisera de fackförbund som utesluter sina medlemmar med enbart motiveringen att de är aktiva Sverigedemokrater. Jag kommer kontakta Unionen och ställa ett antal frågor till dem. Beroende på hur de sedan svarar och agerar kommer jag ta ett beslut om jag skall vara kvar som medlem.


Att förtala en Sverigedemokrat på sociala medier är idag helt tillåtet. Jag ser dagligen exempel på detta och jag själv drabbas väldigt ofta. Det är oftast väldigt grova anklagelser som får passera förbi utan åtgärd. Under den senaste veckan har det varit än mer vanligt än brukligt. Vi Sverigedemokrater får delvis skylla oss själva genom att vi låtit det fortgå under många år och att vi bara anmäler det riktigt grova fallen av förtal och hot. I dessa fall vinner vi också i tingsrätten och personerna döms för förtal eller olaga hot. Tyvärr har vi blivit så vana vid detta slentrianmässiga förtal på sociala medier att vi ständigt blundar för det.


Jag anser att vi borde skärpa vår syn på var gränserna går för detta förtal. Vi borde öka antalet anmälningar kraftigt. Jag kan lova er att detta skulle ha en god presumtiv effekt. Utan tvekan skulle vi även kunna anmäla ett flertal tidningar och journalister för förtal. Jag anser att det gäller att utnyttja de möjligheter som svensk lagstiftning faktiskt erbjuder.


Sverigedemokraterna skulle faktiskt kunna anställa en person vars enda uppgift skulle vara att stödja personer som vill göra anmälningar om förtal och hot. Jag är övertygad om att den kostnaden skulle vara väl investerade penningar med god utväxling på mer än ett sätt!


Allt skall inte längre vara som vanligt!


PS

Niklas Orrenius publicerar idag en artikel i DN. Han gör allt för att visa vilken god människa han är och vilka goda syften han haft med att spåra upp Julia Caesar. Uppriktigt sagt så tror jag inte en stavelse på detta inte minst på grund av att hans chef är Peter Wolodarski och DN:s ägare är Bonnier.


Att besöka Julia Caesar är inte bara att sätta sig i en bil, det kräver även lite planering. Varför gjorde Niklas Orrenius ett besök en lördag som normalt sett inte är en arbetsdag. Det var dessutom dagen innan valet söndagen den 14 september 2014. Givetvis var planen att avslöja Julia Caesars identitet med smaskiga rubriker i söndagsupplagan av DN, på valdagen!


Tror Niklas Orrenius att läsarna är dumma i huvudet?


Media har också skrivit att Annika Hamrud och Nilkas Orrenius arbetat helt självständigt. Det bekräftar inte Niklas Orrenius i sin artikel utan han kallar Annika Hamrud för sin kollega.


Var det Annika Hamrud som tipsade Niklas Orrenius om Julia Caesars identitet? Annika Hamrud jobbar ju åt Tomas Mattsson och Expressen, som har vänsterextremisterna Researchgruppen i sitt stall.







Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards