thoralf

Direktlänk till inlägg 25 mars 2015

INGEN KURSÄNDRING I SIKTE

Av Thoralf Alfsson - 25 mars 2015 00:17

Jag har varit på SKL:s valkongress i Stockholm idag. Väldigt trevligt att träffa alla Sverigedemokraterna! Numera är vi 37 sverigedemokrater utav 451 ombud i SKL. Ändå blev utdelningen väldigt mager för SD, vilket mest beror på hur stadgarna utformats.


Statsminister Stefan Löfven höll ett tal som även tog upp invandringen och vilket ”fantastiskt driv” alla asylsökande har, som exempel nämnde Löfven det somaliska bandylaget från Borlänge. Alliansregeringen satsade på etableringsreformen och jobbcoacher, Löfven skall istället satsa på individanpassad SFI och enkla jobb för att lösa integrationen. Det är lätt pinsamt att lyssna på allt önsketänkande.


Matz Dovstrand (SD) fick chansen att ställa en fråga till Löfven och tog upp den stora invandringen och att det behövs 38 000 nya bostäder varje år för täcka upp för en invandring på ca 100 000 personer. Stefan Löfven svarade med de vanliga naiva flosklerna vilket rev ner stora och intensiva applåder från de drygt 410 ombuden som representerade partierna i 7-klövern. Jag fick lite känsla av väckelsemöte över den intensiva uppslutningen för dagens invandringspolitik.


Kom ihåg att det handlar om ledande politiker från landsting och kommuner. Alla lika indoktrinerade! Att dessa politiker skulle byta fot om invandringen finns inte på kartan. Det innebär att SD kommer fortsätta att växa som parti. 
 
Ingen bild

Blåsippan

25 mars 2015 00:36

Pizza (Italiensk), Zlatan (fotbollspelare som bor i France). Är han svensk? Ingen vet. Fråga honom. Ingen har vågat. Somaliska bandylandslaget som finansieras med Svenska välfärdspengar. På vilket sätt är de ett Somaliskt landslag? De är ju svenskar enligt PK. Finansierar Somalia detta spektakel? Vet de ens om det. Knappast. Vad är det positiva i att pk-etablissemanget med stor ansträngning och finansiering av svenska skattemedel lyckats fånga intresset hos en grupp Somalier att spela bandy? Det är så korkat så man kan börja gråta.

 
Ingen bild

Folklig

25 mars 2015 00:43

"Kom ihåg att det handlar om ledande politiker från landsting och kommuner. Alla lika indoktrinerade! Att dessa politiker skulle byta fot om invandringen finns inte på kartan. Det innebär att SD kommer fortsätta att växa som parti."

Förlåt. Jag var tvungen att citera dig. Så där är det. Lokalpolitiker för 7-klövern är synnerligen indoktrinerade. Samhället går under och de dansar runt och känner sig goda på ett mer och mer besynnerligt sätt.

 
Ingen bild

Observer

25 mars 2015 02:48

" ... rev ner stora och intensiva applåder från de drygt 410 ombuden. "

Ja, Det kommer säkerligen att rivas ned ä n n u större applåder i framtiden, När dessa står åtalade o c h döms till återbetalning till sista kronan de nu slösar bort, för TROLÖSHET MOT HUVUDMAN (De Svenska skattebetalarna). Och för att de valt att frångå sitt uppdrag, nämligen att företräda den Svenska befolkningen o samhälle och dess bästa. -Dessa applåderande ledamöter har gjort s i t t val, Nämligen att företräda utomstående istället.
Och det kommer att straffa sig.

 
Ingen bild

Synonymen

25 mars 2015 04:38

"fantastiskt driv” säger Löfven". Vilket driv menar den oduglingen? Det drivet syns definitivt INTE i senaste PISA.


De senaste veckorna har detta driv resulterat i:

1 grov gruppvåldtäkt på Amorella begångna av SOMALIER!
3 mord i Uddevalla
2 mord och flera skadade på Hisingen
1 mord i Malmö

Samt dagliga rån, narkotikaförsäljning, våldsbrott, stölder, bilbränder, bedrägerier och bidragsbrott.

Jag är inte säker på att vår dokumenterat korkade statsminister vet vilket ”driv” svenska folket vill ha:

Det är bråttom för Sverige nu!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 mars 2015 05:52

Massinvandringen hindrar utvecklingen i Sverige p.g.a dess ofantliga kostnader.
Vad skulle vi få för alla dessa hundratals miljarder som sugs upp av detta vansinne. Och vad mycket som förstörs i våra förorter,skolor och mycket mer !
Titta på våra järnvägsspår,vägar t.ex Där skulle vi behöva investera flera hundra miljarder för förbättring.
För att förbättra Göta kanal vid vid E4 i Söderköping för att undvika köer vid broöppning,bara ett exempel på förbättring.
Det finns många exempel på att bygga och förbättra.
Politiker i Sverige satsar istället på invandringen som istället för att bygga Sverige modernare river ner,bränner upp och förstör så att pengarna räcker bara till att återställa.
Det är en destruktiv politik som gör att samhället går bakåt.
Jag anser att dagens ledande politiker kan jämföras med dåligt korplag som spelar bara för att umgås.

 
Ingen bild

Trollfar

25 mars 2015 06:55

SKL=Nord-Korea.

 
Ingen bild

Hej!

25 mars 2015 07:02

Tänk att applådera sitt livsverk, tänk att applådera varje utanförskapsområde, tänk att applådera varje enskild fattigpensionär, tänk att applådera den fruktansvärda sociala oro som skymtas i nästan dagliga skjutningar och våld. Tänk att applådera alla barn som bereds en framtid i detta... 
Ingen bild

Tony

25 mars 2015 07:17

Stefan Löfven hade förstås inget att säga om han
tyckte att det Somaliska Våldtäktslandslaget som
firade triumfer på båten mellan Sverige och Finland
också var en oerhörd tillgång för landet?
Jag har hela tiden tyckt att för att vara statsminister,
verkar han vara ovanligt korkad, och han bekräftar det
gång efter annan.

 
Ingen bild

Argus

25 mars 2015 07:38

Man funderar i sitt stilla sinne vad som egentligen tagit åt lejonparten av våra politiker. Jag tror inte längre att det beror på rädsla att bli kallad rasist det måste vara något mycket värre som jag inte riktigt får kläm på vad det kan vara. Vi vet att de deltar i Bilderberggruppen och World Economic Forum men vad kan rimligen hända där som gör dem totalt vettlösa?

 
Ingen bild

Pepparholm

25 mars 2015 07:54

Vad hade Stefan Löfven för vision om svenska bostads- och arbetslösa? Jag känner flera ungdomar som inte hittar någon fast bostad och många välutbildade 55+ som inte hittar något nytt arbete sedan deras tidigare arbete i stadiga företag flyttat utomlands.

 
Ingen bild

Demokratur

25 mars 2015 07:56

Som vanligt äcklas man av "våra" PK-politiker. Gallsmak i munnen. Men nu är man mer än halvvägs genom livets mörka tunnel och anar ett ljus mot slutet. Och ljuset består av en enkel flygbiljett för bosättning i ett normalt land där man förhoppningsvis slipper höra något om detta absurda land med dess motbjudande företrädare och sin ryggradslösa befolkning.

 
Ingen bild

OH

25 mars 2015 08:23

Från Malmö rapporteras att allt är som vanligt.
En dödsskjutning.

 
elisibeth

elisibeth

25 mars 2015 08:53

Löfven är en synnerligen obehaglig typ. Han ser inte verkligheten
Vi kan inte förvänta oss annat än att han kommer att förstöra
Sverige ända mer än tom Reinfeldt. Utan att vara oförskämd så
har jag inte hört ett vettigt ord från honom. Han är en stor katastrof för Sverige.

http://u921328842

 
Ingen bild

Lärare

25 mars 2015 09:14

SD Stockholm kommer gå fram som en ångvält. Många nya röster att vinna i storstan!
Hoppas att Mattias Karlsson respekterar demokratin!
Att ungdomsförbunden är lite mera "på" hör till. Det är lika i andra ungdomsförbund.
Bara att "tagga i sig" Mattias!

Det behövs lite tuffare tag också i SD!
Välkommen tillbaka Jimmie!

Lycka till William Hahne och hela den nya styrelsen!

 
Ingen bild

Stefan A.

25 mars 2015 09:28

Ja dessa maranataliknade möten har man sett både på nätet och irl. skrämmande...påminner om partikongresser i forna Östeuropa där ingen vågade ha en avvikande åsikt, och detta är bara möjligt i ett land där media sviker och inte ställer de svåra frågorna, mest besviken kan man vara på de "nya" moderaterna som brukade kunna räkna men nu helt vänt kappan efter vinden, SD står ensamma mot en mur av hyckleri, synd att det mesta inte finns på film som man kunde köra ut till allmänheten nu när de ofrånkomliga avgift och skattehöjningarna kommer under applådåskor från sjuklövern.

 
Ingen bild

Hacke

25 mars 2015 09:38

Usch, det låter som en vittnesskildring från ett sektmöte hos gravt hjärntvättade självmordskandidater. Skönt i alla fall att det stadigt blir fler och fler fullt friska "deltagare" på dessa samlingar.

För en gång skull såg jag igår ett upplysande och pedagogiskt utformat inslag i statliga Aktuellt, nästan i klass med Thoralfs granskningar. Dock naturligtvis inte på något tabubelagt område men ändå. Det handlade om den nya snedfördelningen kring räntepolitiken som ger de redan välbeställda medborgarna enorma påslag, i storleksordningen 40 miljarder medan redan svaga i princip blev utan. Sedan visade man grafiskt hur mycket dessa pengar kunde betytt på andra eftersatta områden som exempelvis skolan, järnvägen och de i sammanhanget futtiga 4,5 miljarderna som pensionärerna snuvas på. Inslaget varvades med en skamsen och som vanligt okunnig Magdalena Andersson som reportern t o m fick rätta när hon försökte slingra sig och förvanska ren fakta.
I detta fall var det alltså fullt legalt att ställa grupp mot grupp i statstelevisionen. Tänk om dom hade resonerat likadant kring det mest förbjudna området, invandringskostnaderna, och lekt med dessa astronomiska summor och vad som hade varit möjligt att åstadkomma då. Den granskningen lär vi aldrig få uppleva med dagens traditionella medieutbud och framför allt inte hos public service. Men kanske fanns det en och annan tittare utanför de redan upplysta sd-sympatisörsleden som lät tankarna för en stund göra en utflykt från den kvävande åsiktskorridoren och lägga ihop ett och ett alldeles på egen hand. Man kan ju alltid hoppas.

 
Ingen bild

Lena

25 mars 2015 09:55

@Demokratur
"....en enkel flygbiljett för bosättning i ett normalt land"...
Har du rest i några europeiska länder på senare år? Det är i stort samma sak i England, Frankrike, Italien, Belgien, Holland, Spanien vad jag känner till. Skillnaden är att media inte är lika förljugen som i Sverige, i alla fall får oppositionen uttala sig i public service, o övrig media. Men det står nyinflyttade från MENA överallt på gator o torg. Viss skillnad kan det vara t ex att Spanien inte betalar så mycket i bidrag utan nytillkomna får arbeta ex med vindruvsplockning o liknande yrken, likadant i Italien.

Så här beskriver le Pen situationen för vanliga fransmän t ex hur bostadssituationen är. Jag har sett det med egna ögon, har du ingen miljon eller så sparad är det ruckel du få bo i. Sanningen är att EU är ett gigantiskt fängelse, kanske finns det fortfarande enklaver med välmående, särskilt om du har en slant sparad. Schengenavtalet är ett MÅSTE som ska bort.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/03/marine-le-pen-om-de-kommande.html

Och du, @Demokratur, står du "över" oss andra? Gillar inte tonen och föraktet i dina inlägg. Vi är alla människor, glöm inte det! Det som nu sker är att den stora massan av politiker i Sverige är fega uslingar som inte har mod nog att säga ett sanningens ord. De står och smickrar de s k "ledarna" med applåder för de mest galna utsagorna. Detta gör de för att inte bli sparkade från sina jobb. Media gör sitt till med att lägga dimridåer så att stressade heltidsarbetande svenskar inte orkar följa med i nyhetsflödet och därmed inget förstår av vad som sker. Det är inget att förakta dem för. För att komma någon vart måste man tackla det på ett annat sätt.

 
Ingen bild

Thomas

25 mars 2015 09:58

Sedan Oktober 1969 - då Olof Palme tog över Sossarna - har Sverige förlorat all verklighetsförankring. Man har alltid "upptäckt" något ideal som ingen annan har förstått sig på. På den tiden hade man "insett" att Jugoslavien var det perfekta landet och man gjorde allt för att kopiera detta land. Det skapades löntagarfonder och man gjorde allt för att köpa upp alla företag i Sverige. Att Jugoslavien under tiden föll sönder om människor svalt var man inte intresserad av. Det hela stoppades inte förrän jugoslaverna utövade folkmord på varandra i början på 90-talet.
Man kom av sig några år efter detta bakslag men nu har man igen sett ljuset som ingen annan har sett och klagar på alla som inte kör med att släppa in alla flyktingar i sitt land, dvs hela västvärlden enligt principen "det är svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst". Av smärre bakslag typ "hittills har vi alltid haft fel" låter man sig inte avskräckas.
Och det sovande folket vill ju inte bli kallade för "rasister", dvs man gör inte motstånd. Det hela är mycket tragiskt.

 
Ingen bild

Undrande

25 mars 2015 10:31

Till:
Synonymen och Argus
Den svenska man som först knivskar en busschaufför och sedan fortsatte med att knivskära en äldre kvinna och stjäla hennes bil och handväska, var ingen "vanlig" svensk man utan en somalisk medborgare med 19 tidigare domar mot sig. Utan åklagarkrav på utvisning.
Jag skrev till journalisten som skrev om saken (ja, inte de tidigare domarna förstås) utan om hur lyckat det var med en iPhonespårning.
Hen tyckte inte att nationalitet hade med saken att göra.
Punkt.

Även jag är faktiskt väldigt förbryllad över majoritetens inställning till invandring och zigenarnas framfart.
Är det jag som är dum i huvudet, eller är det de? De är fler än jag, så de borde ha rätt.
Migrationsverket meddelar att de snarast behöver 38.000 lägenheter+14.000 ytterligare.
Bostadsministern låter meddela att för ungdomens skull, och för de mindre bemedlade måste byggandet öka.

Katastrofen är nära nu. Får jag hoppas att konfiskeringen av vinterbonade fritidshus sker före årets sommar. Då får åtminstone några 100.000 känna av vad de i sin djävla självgodhet röstat för.

 
Ingen bild

Onkel Sven

25 mars 2015 10:48

På tal om dessa tiggare som översvämmar Sverige ,jag kommer aldrig betala för att gå in i en affär för att handla !

 
Ingen bild

Pensionisten

25 mars 2015 11:02

Anders Lindberg i Aftonbladet har åsikter som borde ifrågasättas av sina läsare, någon gång, men det är väl för mycket av dom som läser denna propagandablaska!
Henrik Arnstad hade åsikter om Åkessons skäggväxt och partistödet. Jag har kommenterat detta på Twitter: Arnstad kan ha en grov handduk för att ta bort sina fjun och samtidigt använda den för att torka sig bakom öronen!
Som golfintresserad blir det mycket golf på TV:n, men den timme som Åkesson medverkar hos Skavlan, på fredag, kommer det att bli Skavlan och Åkesson.
Vänstermobben och regeringsföreträdare frångår "allas lika värde" och att Sverige är ett "demokratiskt" land, med en Twitterstorm och "Rasist och nazistepitet", som är orsakad av Åkessons medverkan hos Skavlan!
Åkesson kan uppföra sig och inte uppföra sig som exempelvis Löfven gjorde vid sin medverkan, utan, som vanligt, lugnt framföra sina åsikter, utan påhopp på andra.
SD 2018

 
Ingen bild

biran

25 mars 2015 11:26

Vad har araberna och somalierna byggt upp i Sverige?

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 mars 2015 11:59

Nu ska tydligen ROT-avdraget minskas och de pengar som Staten då sparar, satsas på nya lägenheter. Innebär att husägare med både stora och låga inkomster i stad och land, ska tvingas medverka till invandrares hyresrätter i våra storstäder...

 
Ingen bild

Onkel Sven

25 mars 2015 13:01

Ja, och vi pensionärer som fortfarande har hus får väl hyra ut till Migrationsverket , har faktiskt de tankarna ,det är så många som skor sej på invandringen så jag skulle inte skämmas !

 
Ingen bild

Mahmoud

25 mars 2015 13:34

@Onkel Sven
Klart du inte ska. Det gör ingen vettig människa.
En vettig människa förstår att de pengar som ges till tiggare håller dem kvar i tiggeriet.

 
Ingen bild

Lena

25 mars 2015 13:42

Nya SD styrelsen i Stockholm med William Hahne som ordförande har ännu inte fått tillgång till nånting för att kunna sätta igång styrelsearbetet, det har gått tre veckor. Illavarslande! Sprickan är på riktigt. jag som hoppats på en fusion av de två ideologiska skillnaderna. Det skulle ju kunna innebära att man tar de bästa ur de två delarna.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6125093

 
Ingen bild

Stefan A.

25 mars 2015 15:02

Åsa-Nisse socialisterna har verkligen kommit långt, från gröna vågare till storstadssatsningar, ingen pratar längre om överhettning i storstadsområden, politikerna har kapitulerat i sitt samhällsbygge.

 
Ingen bild

Pierre

25 mars 2015 16:35

@Lena Ja det är mycket skit inom SD nu och Mattias Karlsson kör med rena rama diktatorfasonerna, en demokratiskt vald ledning bör inte kunna sparkas så länge allt gått rätt till .
Karlsson för den delen borde anmälas då han nyttjat Expo för att jaga medlemmar.

 
Ingen bild

Trappen

25 mars 2015 16:40

Stumfilm är rätt kul. I morse slog jag på TV-n för att kolla TextTV. Då var det ett program där fyra personer satt i två soffor och pratade. Vad de sa vet jag inte. Jag har aldrig ljud på när SVT är i sändning. Plötsligt blev jag fascinerad av personernas kroppsspråk och tittade mer intensivt. Särskilt de två till höger som nickade i takt tydligen för att instämde.
Då blev det riktigt roligt! Jag började hitta på vad personerna sa, och hade det riktigt gott.
Tyvärr kom en väderrapport så det fick bli sluttittat på SVT.

För övrigt tycker jag att de ska sluta med väderrapporter. Enligt någon undersökning så känner var tredje invånare ångest inför klimatalarmisternas prognoser.

 
Ingen bild

Lärare

25 mars 2015 16:48

Lena!
Vi har nog misstagit oss på Mattias Karlsson, verkar det som. Han har, om man ska tro kvällspressen, varit i kontakt med Expo. Hur i hela h... tänker karln?

Varför inte samarbeta med SDU, Kasselstrand/Hahne, i stället för att försöka utesluta dugligt, skickliga ungdomar. Ta tillvara deras kompetens i stället.

Har bara i dag pratat med många sd:are som är heligt förbannade på hanteringen av SD Stockholm.
Måste väl finnas i toppen av SD, personer som kan styra upp Karlsson och det infekterade läget.
Så här vill vi inte ha det.

Vänta och se innan ni dömer ut den nya ledningen i Stockholm. Ge Hahne omedelbart tillgång till det han behöver för att sätta igång arbetet med den nyvalda styrelsen!!!

 
Ingen bild

Tony

25 mars 2015 17:11

Biran@

Brottsligheten, den har med all säkerhet ökat med ett
par trehundra % i takt med att invasionen av Somalier
och Araber fortsatt med oförminskad hastighet. I det
stora hela bidrar dom mest med problem!

 
Ingen bild

Demokratur

25 mars 2015 17:18

Hej hopp @Lena.
Nej, jag står inte över alla andra, tvärtom... Jag brukar vara duktig på att nedskriva mig själv.
Jag tänker så här: vi hade nyss ett val. 87% röstade för rådande tillstånd. Möjlighet fanns att rösta annorlunda, men nej... Alltså är man nöjd som det är eller är man så fruktansvärt rädd för att tycka fel att man inte ens litar på valhemligheten. Då konstaterar jag att att det ser mörkt ut framöver. Då blir tonen lätt föraktfull. Måhända inte så konstruktivt men när uppgivenheten tar överhand så...
När det gäller framtiden så tänker jag att det ännu finns områden utanför det europeiska fastlandet som är ännu är acceptabla. Dock måste man ju, tyvärr, hålla sig inom EU/EES-området om man ska casha in full pension.
För övrigt kan jag, utan att säga för mycket, säga dig att när räkenskapens dag kommer och vi alla ska stå till svars för vilket ansvar vi tagit i livet så kan jag med gott samvete säga: - Jag gjorde vad jag kunde! Det finns protokollfört i diverse politiska sammanhang... Dock får man agera under pseudonym här om man vill lätta på hjärtat "lite mer"... Frågan är, vad gjorde alla andra? Var det viktigare att vara PK och smyga med sina åsikter.

 
Stefan K

Stefan K

25 mars 2015 17:19

Glöm inte bort att 7-Klöverns representanter måste applådera allt som har med invandring att göra. Vad de i själva verket tycker är nog en sak de bara diskuterar med familjen för att det inte ska läcka ut obehagliga sanningar.

Vad var det Mona Sahlin sa: "Inget är viktigare än att hålla Sverigedemokraterna utanför inflytande". Det är precis det vi ser nu och inte ens landet Sveriges framtid är heligt när patetiska politiker från 7-Klövern håller varandra i hand.
Vad partirepresentanterna i mitt förra parti, Moderaterna, anser om dagens haveri skulle nog reta både Reinfeldt och nuvarande partistyrelse.

Det har redan gått för långt med asylpolitiken och fr.o.m nu kan det bara bli värre och då hjälper inga väl inövade floskler. Detta lär den förre arbetargrabben Löfven förstå när hans traditionella väljargrupper överger honom i valet 2018.

Så Löfven har bytt ut Zlatan mot ett gäng bandyspelande somalier. Menar karln på fullt allvar att det skulle rättfärdiga en asylinvandring som skapat långt fler problem än den löst?

Finns det något annat land i världen som medvetet raserar det som generationer byggt upp och som är villiga att dra på både land och medborgare sådana problem att man hellre prioriterar de som kommer framför de som redan finns här?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Observer

25 mars 2015 17:23

Thoralf!

Om SD och du själv skall ha en framtid så måste William Hahne lyftas fram och Mattias Karlsson tonas ned.

 
Lassekolja

Lassekolja

25 mars 2015 18:00

@biran, "Vad har araberna och somalierna byggt upp i Sverige?"
Jo biran, vet Du inte att det är dom som har byggt hela Välfärdssverige åt oss och dom lata generationerna före oss? Men nu har dom ångrat sig och har bestämt sig för att sabba den igen! Så ligger det till, fråga Barbaren, Svetsarsteffe eller Musse-Mona om Du inte tror mig!
Betr. SKL-kongressen i Stockholm, när Svetsar´n talade om invandrar-driv menar han naturligtvis drivet hos Amorella-svenskarna och skyttarna i förorterna för att inte tala om EU-tiggarna, vår senaste "hjältekategori"!
Jag tycker det är bra att 7-klöver´n blir tillräckligt provocerade av SD´s "tilltagande existens" att dom sitter ohjälpligt fast i sitt dogmatiska hörn, där dom målat in sig med en blandning av färg och klister, som aldrig torkar! Där kan dom sitta och se på när SD tar över!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Pensionisten

25 mars 2015 18:44

Somalia kritiserar Wallströms uttalande om Saudiarabien! Är det inte då dax att dra in stödet för det Somaliska bandylandslaget som gengäld?

 
Ingen bild

alf

25 mars 2015 18:50

@Undrande
Jurnalisten kunde ju lika gärna has skrivit:
"Någon knivskar någon i en stad i ett i land".
Vi hade ändå förstått vad han menade.

 
Svensson

Svensson

25 mars 2015 19:45

Innerst inne förstår dom att det kommer sluta illa,men dom vill vara en i gänget så dom håller masken.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 mars 2015 20:28

Läs genomgången 2015-03-23 på Helena Palenas blogg och bara tänk ...

Detta är nog något att på lämpliga språk förmedla till MENA-länderna. Kan ge en tankeställare till dem som har siktet mot just Sverige - innan de reser. (Djungelmobilerna är snabba att förmedla när de väl kommer igång.)

Och något för alla här att verkligen begrunda. Nej, säg inte att det är ett omöjligt scenario ... Ingenting är omöjligt om det vill sig illa, och med så många illasinnade individer i rörelse just nu är det inte alls otänkbart.

I och med den stora utförsäljningen av vårt land, där svenskar inte är värda att bevara till eftervärlden, vill 'de' säkert slå två flugor med en smäll.

Jag blir så ledsen när jag ser små oskyldiga barn promenera omkring ... ...

https://parnassen.wordpress.com/

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 mars 2015 21:05

Som jag ser det med alla indragningar, försämringar och bristande underhåll av svenska nyttigheter på alla nivåer är det i linje med den brända markens taktik/politik. Ja, allt som försämras i vårt land verkar vara planlagt.

Vi vet att alla ledarpolitiker (särskilt de som ska ta över regimen), näringslivshöjdare och utvalda medieaktörer samlas in till ett genomgångsmöte en gång per år. Jag bara undrar om de utlovats 'reträttplatser' i skyddade miljöer när de fullgjort sina 'plikter'. Och hur många har fått ett sådant löfte?

När hela Sverige lagts i träda och i kaos är marken bränd och är inget att bevara. Tio miljoner människor är en bråkdel av alla som planerats försvinna. Att allt blivit så synligt och uppenbart just nu saknar betydelse, ty ränkmakarna känner sig så säkra på sin makt och sitt slutmål.

Under många år har jag funderat över hur pusselbitarna som jag samlat in hänger ihop. Man behöver tillräckligt många bitar för att se vad pusslet föreställer men inte alla bitar.

Det är ett djävulskt spel som pågår och alltför många har lämnat sina själar som pant. De som drivits av girighet etc får en dag stå sitt kast, och det är faktiskt inget som glädjer mig. Moder Jord darrar ...

Tänk! Reflektera!

 
Ingen bild

Lars

25 mars 2015 21:44

Minns Komek i Malmö i augusti. Båda dignitärerna Malmö och Region Skåne förkunnade för oss i publiken hur "fantastiskt" det var att det talades över 100 språk i Malmö. Min spontana tanke var: Hur ska dessa människor kunna kommunicera med varandra?

 
Ingen bild

pg

25 mars 2015 22:01

Kvällens UG är en chock för naiva i landet!
SD ökar stort efter deras upplysning till alla!

 
Ingen bild

Lena

25 mars 2015 22:25

Flera som reagerat på att William Hahne inte fått nycklar eller annat för att sätta igång styrelsearbetet efter valet i Stockholm.
Låt mig vara tydlig: jag tror inte att jag direkt har något emot Mattias Karlssons ideologi om att "lägga sig i mitten" och att vara ett socialt konservativt parti. William Hahne företräder en mer nationalistiskt perspektiv. Än så länge vet vi inte vad det egentligen innebär för oss vanliga medborgare. Känner bara att han är en ung kille som vill satsa. Vill att han ska få chansen att visa vad han går för i verkligheten. Jag är intresserad av en mer måttlig nationalism. Förr i tiden kunde man högtidligt höja glaset och tycka att vi levde ett bra land, vi älskade landet på ett naturligt sätt, tyvärr blir man idag suspekt om man säger sådant i olika sällskap. Man blir då en fascist, fast det vet jag ju att jag inte är och aldrig har varit. Någon idiot- nationalism där man likt Mussolini överdriver sin egen förträfflighet utan någon som helt självinsikt, det är jag inte intresserad av. Jag är intresserad av måttlighet. Vad tycker kurdiska nationalister? skulle vara intressant att veta.

Det är inte fel med Mattias Karlssons ideologi, men det jag ifrågasätter är om han stoppar andras möjligheter att komma fram. Det bara MÅSTE finnas "fair play" inom SD.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se