thoralf

Direktlänk till inlägg 21 februari 2015

62 300 KRONOR I MÅNADEN TILL MONA SAHLIN

Av Thoralf Alfsson - 21 februari 2015 18:45

 


Den 10 juli 2014 utsåg Birgitta Ohlsson (FP) Mona Sahlin till nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Jag tror att Mona Sahlin missförstod vad uppdraget innebar från första stund. Hennes egen upplevelse var säkert att hon nu skulle kunna utveckla sitt eget uppdrag som styrelseledamot av Expo till att bedriva kampanj mot oliktänkande med stöd av regeringen.


Hennes uttalande i en intervju i DN tyder på det.


”Det finns en naivitet i Sverige där en del tycker att nazister ska få tala i skolorna. Nej, det ska de inte alls”, säger hon till DN.

 

”Det är ett oemotståndligt uppdrag. Alla som följt mitt arbete vet hur jag brinner för att motarbeta hat, hot och våld. Det är mer än en sakfråga, det handlar om hela demokratin. Efter händelserna i Kärrtorp och på Utöya kan ingen säga att man inte måste ta det här på allvar, säger Mona Sahlin till DN.”

 

”Vilka är det som är mest utsatta för extremismen i dag?

– Förut såg man mest hoten som ett problem för de direkt utsatta. Homosexuella eller muslimer till exempel. Det är fortfarande de grupperna som lider mycket men i dag vet vi att det får effekt för hela samhället om hatet får fäste.”

 

”Det finns ingen sammanhållande strategi för att bekämpa extremism och det saknas ofta kunskap om vilka rörelser som finns och vad de gör. Under Almedalsveckan gick det runt folk med nazistiska märken som nästan ingen reagerade på.”

 

”Vi måste hitta svar på frågor som: om Svenskarnas parti kommer in i kommunfullmäktige, hur ska man sköta säkerheten då?”


Vart Mona Sahlin har sin fokus råder det knappast någon tvekan om. Stödet har dessutom knappast blivit mindre från regeringen efter regeringsskiftet i september.

 

Trots den utveckling som pågått sedan juli 2014 med terrordåden i Paris och Köpenhamn i färskt minne uttryckte sig Mona Sahlin på följande sätt i Agenda den 15 februari.


”Högern, är antisemiter per definition.”

 

Var Mona Sahlin har sin fokus när det gäller extremism går inte att missta sig på. Jag tror dock att väldigt få delar hennes snedvridna världsbild. Det största hotet kommer idag utan tvekan från extrema muslimer, jihadister och vänsterextremister.


Jag blir inte förvånad när jag läser i danska medier att 500 "moderata" muslimer "hyllat" terroristen när Omar Abdel Hamid El-Hussein begravdes under fredagen. Enligt Jyllands-Posten döljde många av dessa sina ansikten. Jag frågar mig varför?Det finns säkert också många "moderata" muslimer i Sverige som också "hyllade" Omar Abdel Hamid El-Hussein.  


Mona Sahlin kommer sannolikt inte föreslå några kraftfulla åtgärder utan det blir nog snarare mer dialog från Säpo och mer fritidsgårdar om jag får gissa.


Jag anser att Mona Sahlin inte är lämplig som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.


Jag började fundera på hur mycket Mona Sahlin får i betalt som nationell samordnare av regeringen och skattebetalarna och ställde därför frågan till Kulturdepartementet. Jag fick följande svar.


 


Utöver detta uppdrag är också Mona Sahlin styrelseledamot i statliga Systembolaget AB. För det har hon ett arvode på 100 000 kronor per år enligt årsstämman 2014. Vilket motsvarar ca 10 000 kronor/sammanträde.


Hur många anser att skattebetalarna får valuta för sina skatter?

 
 
Ingen bild

Demokratur

21 februari 2015 19:15

Att nämnda varelse arvoderas med denna summma skattemedel kan sammanfattas med två ord:
1. Kränkande.
2. Äckligt.

Det är en skymf mot skattebetalande svenskar att föremålet i fråga belönas på nämnda sätt. Ofattbart.
Ju förr man lämnar Sverige ju bättre. Känslan när man slipper betala skatt i detta land... Mmmmmmmmmm.

 
Ingen bild

Focke-Wulf

21 februari 2015 19:29

Satir som träffar såsseriet rakt in i den röda hjärteroten,sossarnas Tubleronemona,stolpskottet som trodde att hon dög till statsminister.

 
Ingen bild

svensken

21 februari 2015 19:33

Det blir mycket Toblerone och Ischoklad för 62300 i månaden

 
Ingen bild

St Ulfsten

21 februari 2015 19:34

Helt sjukt. Vad FAN har hon i en bolagsstyrelse att göra? Varför är GP styrelseordförande i Sveaskog? Varför satt Maud i styrelsen i LKAB? Detta måste få ett slut. Rensa ut skiten

Sedan är det skandal att Mona är samordnare för detta med våldsbejakande extremism. Hon är totalt insnöad på nynazism och ignorerar islamisterna även om islamisterna är 1000 ggr fler.

 
Ingen bild

matspp

21 februari 2015 19:48


Hämtat från: http://www.contra.nu/aldre50.html
Nysvenska Rörelsen och Socialdemokratin nästintill identiska idémässigt!
Bland annat redogör man för hur Socialdemokraterna till stor del tog efter Nazisterna i sitt 27 punkter långa efterkrigsprogram 1944. Ledaren Per Engdahl var inspirerad av Benito Mussolini, fascismen och korporativismen. Den ideologiska grunden med en stark statsapparat, statliga förertag och starka korporationer (fackföreningar) fanns kvar. Stora likheter med socialdemokratin alltså! Både Wigforss och senare Palme hade viss kontakt med Engdahl.

 
Ingen bild

modersvea

21 februari 2015 19:50

På tal om höga löner så sades det igår att Swedbanks vd har drygt 1 miljon i månaden. Det är väl ännu värre.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

21 februari 2015 20:00

Nämn något hon har haft framgång i, någon?

 
Ingen bild

KS

21 februari 2015 20:18

Ytterligare lite Off Topic. Var det inte AKB (M) som tyckte att Stockholmarna var smartare (mer intelligenta) än vi landsortsbor? Hon exemplifierar detta utmärkt! Skolundervisningen var tydligen inte så bra i Danderyd eller var hon nu är uppväxt. Men... i hennes ålder så är nog tyvärr så att geografikunskaperna inte är prioriterade. Danderyd förresten. Det ligger inte i Stockholm. Där hade man B på bilarna tidigare. Stockholm hade A. AA och AB.

 
Ingen bild

soseHycklare

21 februari 2015 20:23

In USA we use Guantanamo!

 
Ingen bild

SM811

21 februari 2015 20:39

OT: M-ledarens blunder: Trodde Falun låg i fjällen
http://www.friatider.se/m-ledarens-blunder-trodde-falun-lag-i-fjalle
Fniss..

 
Ingen bild

pg

21 februari 2015 20:51

Är uppenbart att ingen i riksdag och regering tar något som helst ansvar! När kommer förslagit om att halvera antalet personer och löner för dessa översittare?
Ingen sylt till pannkakorna säger allt! Eller konsten att köpa in en penna!
Det är som en Norge-historia att räkna ut hur många handläggare det går åt för att köpa en blyertspenna. Den ofantliga byråkrati som omgärdar varje omvårdnadsminut är ett enormt resursslöseri, skriver Annelie Carlsson, vårdbiträde i hemtjänsten.

Trettio minuter tar det att duscha – vare sig du har ett, två eller inga ben. I alla fall i Stockholms stad. I Skönsmons kommun har man ersatt myndighetskontroll med självbestämmande och tillit. Det är dags att ge även Stockholms äldre- och hemtjänstarbetare det förtroendet.

http://www.dagensarena.se/opinion/annelie-carlsson-byrakratin-i-hemtjansten-har-gatt-for-langt/

 
Ingen bild

pg

21 februari 2015 20:57

Finns en sida som beskriver vad alldeles för många politiker bränner skatter!
Rekommenderar boken för dig med starka nerver!

http://www.sloserimuseet.se/

http://www.sloserimuseet.se/boken-365-stt-att-slsa-med-dina-skattepengar/

 
Ingen bild

Pierre

21 februari 2015 21:13

Att de håller den avdankade sossetanten Sahlin bakom ryggen är föga förvånande med ett sådant obildat stolpskott som statsminister .

Kaplan ska nu se till så alla villaägare får betala för underhålla av gator och vad de ska nyttja dessa pengar till begriper vi alla som inte har huvudet i sanden.

Detta land är kört och tyvärr har jag inte längre någon tro på att det någonsin kommer bli bättre även om SD skulle få majoritet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 februari 2015 21:34

@modersvea. Bank kan man byta, snabbt. Men Mona Sahlin blir vi inte av med...

@St Ulfsten. Göran Persson är en sak, men för en gångs skull gjorde Sossarna något bra när de lyfte ut Maud Olofsson ut LKAB,s styrelse...

@KS. AKB har bittert fått ångra sina ord om lantisar och har bett om ursäkt gång på gång. Hon vet dock att dessa ord alltid kommer att förfölja henne...

Fö. är bilden på Mona och Obama otroligt bra!! Röd handväska och allt!

Mona borde också omedelbart lämna EXPO,s styrelse. Hon bör givetvis lägga all kraft på Islamismen. Inte ens AFA och Resachgruppen hotar Sverige mer än dem...

 
Ingen bild

Blåsippan

21 februari 2015 21:47

Såg just den vackra prisutdelningen vid damernas skiathlon. Bara purnordiskt fagra kvinnor så långt ögat nådde. Svenskatarna måste fått magknip och hjärnsläpp då de inte hittade någon "skidZlatan" runt prispallen hehe. Heja Norden! Vi kan och vi är bäst.

 
Ingen bild

Mattias

21 februari 2015 22:02

Är väl inte märkligare att Mona får lön än en hel massa politiker i riksdagen? Men visst hon som många andra lär ju skratta hela vägen till banken. 70% av riksdagsledarmöternas arvode hade väl räckt kan man tycka.

 
Ingen bild

Mahmoud

21 februari 2015 22:29

Har man desinformation som yrke ska man inte ha en jävla spänn av mina skattepengar i lön.

 
Ingen bild

Göran

21 februari 2015 22:41


Vad Fas3arna har bra betalt nu för tiden.

 
Stefan K

Stefan K

21 februari 2015 22:45

Förutom att Mona Sahlin jobbade som diskare, kontorist och redaktör åren 1976-1978, har hon svansat runt i de politiska korridorerna och mellan olika styrelserum. Vad vet den människan om den verklighet hundratusentals, kanske fler, svenska medborgare brottas med varje dag? Inte ett förb...de dugg kan jag säga.

Tvärtom tar hon varje chans att trycka ned vanliga medborgares oro i skorna och inte sällan kastar hon på oss olika epitet för att slippa ta debatten på ett ärligt sätt.

Mona Sahlin är en ynkedom som åkt på en räkmacka hela vägen upp i societeten och detta utan att någon gång kasta blicken mot den arbetarrörelse hon säger sig representera och som idag är den mest nedprioriterade gruppen av alla.

Jag som arbetare kan ärligt säga att Mona Sahlin inte tillhör de mest populära individerna bland vanligt folk som verkligen jobbar för sin snåla lön. 69 000 i månaden, för att göra vad då? Sitta i TV och kalla oroliga medborgare för rasister och islamofober?

http://petterssonsblogg.se

 
Lassekolja

Lassekolja

21 februari 2015 23:49

Bra rutet Stefan K m.fl här! 69.000 + styrelsearvode + o.s.v....Det skulle förvåna mig om hon inte får från Riksdagen och från partiet också. Enl. mig är enda sättet för Musse-Mona att göra skäl för sin feta lön att hålla klaffen helt och hållet! Vi har tillräckligt med högavlönade landsförrädare utan henne! Till skillnad från många av våra fattigpensionärer, d.v.s de som med flit och hårt arbete byggde Välfärdssverige, lär hon även på ålderns höst ha råd med både två frukostägg, sylt till pannkakorna och t.o.m fler än två potatisar till middagsmaten!
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

S. Allan Komme Netar

22 februari 2015 03:07

Oförskämt och måhända även kränkande, men det måste sägas.

Det är ett oemotståndligt uppdrag. Alla som följt mitt arbete vet hur jag brinner för att motarbeta hat, hot och våld, säger Mona Sahlin. Hon ljuger så klart. För det hon egentligen menar är, att det är ett oemotståndligt uppdrag och alla som följt hennes arbete vet hur hon brinner för att försvara hat, hot och våld. Mig lurar hon inte. Och ingen annan heller bör låta sig luras av hennes skitsnack.


Sådan är den svenska socialdemokratin. Man beundrar terrorister som skär halsen av folk. Man beundrar folk som lurar och bedrar det svenska välfärdssystemet. Man hyser tillsammans med svensk massmedia varma känslor, känner för, identifierar sig med och bryr sig om utländska våldtäktsmän, rånare, koppartjuvar och bidrags- och asylfuskare. Sverige och svenskarna inte bara föraktar man, utan också skiter högakrningsfullt i. Och var det inte en man i Norrland nånstans, som är så inne i detta tänkande, att han offentligt uttalade förhoppningen om att gamla svenskar så snart som möjligt skulle dö bort.


Sådant är tänkandet och resonerandet på massmedias redaktioner, sådant går snacket i maktens korridorer inte bara på Helgeandsholmen och i Rosenbad, utan både här och där i Sveriges större och mindre städer. Anledningen till det, är så klart att man egentligen är likadana själva. Man är moderna nazister helt enkelt. Moderna fascister som beundrar den starkes rätt. Håller nävrätten högre än allt annat. Och sådan är Mona Sahlin. Och sådan är den moderna svenska socialdemokratin tillsammans med moderaterna, folkpartiet, centerpartiet, vänsterpartiet och miljöpartiet. De moderna kristdemokraterna är i princip av samma skrot och korn. Urskuldandet och ursäktandet, överslätandet och förringandet av misshandel, rån och våldtäkter, och terror och tortyr, är slående, tillsammans med hatet och föraktet för Sverige och svenskarna. Och Mona Sahlin är enligt min uppfattning en ypperlig representant för denna moderna svenska elit.


Sällankommenteraren

 
Ingen bild

modersvea

22 februari 2015 04:57

@Hulda mk1
Vad hjälper det att byta bank när de andra bankernas vd har minst lika mycket. Tror du inte att SD skulle få ännu mer röster om man gick emot det verkligt högavlönade etablissemanget?

 
Ingen bild

Skaraborgare

22 februari 2015 07:57

Den avdankade S politikern ,Mona Sahlin har bara en deltidstjänstgöring.Jag kom att tänka på mantrat;
Deltid möjlighet.Heltid rättighet

 
Svensson

Svensson

22 februari 2015 08:40

Mona Sahlin fick inget riktigt arbete,så dom i regeringen ordnade en plats åt henne,det är ju ändå bara skattepengar,det är ju så regeringen tänker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Beundrare

22 februari 2015 09:01

@S. Allan Komme Netar

Väldigt bra skrivet! Precis så tycker jag också.
Skriv oftare.

 
Ingen bild

Onkel Sven

22 februari 2015 09:16

Människan skulle aldrig fått släppa snabbköpskassörsjobbet !

 
Ingen bild

Ludvig

22 februari 2015 09:20

Hennes lön är ju ett hån mot arbetande skötsamma människor.

 
Ingen bild

Tony

22 februari 2015 10:16

Är det något som Sossarna varit duktiga på genom åren,
så är det att ordna fram fina lönevillkor, det är väl
därför dom kallar sig arbetarpartiet. Fast nu är det inte
arbetarna som kan ståta med ordentliga lönelyft, utan det
är till sig själva och fackförnings gubbar och gummor
som kan ståta med miljonlöner. Men så går det till hos
ryggkliare partiet. När det gäller lågavlönade och
pensionärer handlar det om rena skitsummor, som exempel
föreslog sossarna en ökning av pensionerna med 50 kr
i månaden, en löjlig summa som med råge ätits upp av
alla föreslagna avgiftsökningar från samma parti.
Alltså en spottloska i ansiktet på det gamla röstboskap
som stöttat dom genom åren? Har dessa småpåvar någon
gång gett sig själva ökningar på 50 kr? Nej då handlar
det om flera tusen! Man kan aldrig lita på en
sosseregering, som ger en skitsumma med ena handen,
och tar igen mångdubbelt med andra handen, men tyvärr
fungerar egenberikar partiet så.

När det gäller Mona Sahlin förstår jag inte vad den
söder bönan har att tillföra politiken, hon var usel
redan när hon började som politiker, och idag är hon
en parodi på sig själv, och fantasilönen erhåller hon
som belöning för att ha kliat andra på ryggen, till
exempel tillsättandet av EU samordnaren Cecilia Wikström!

 
Ingen bild

SM811

22 februari 2015 10:19

OT: "Migrationsverkets tolkar får inte bära kristna symboler"
Skall muslimer särbehandlas här också?
http://www.friatider.se/migrationsverkets-tolkar-far-inte-bara-kristna-symboler

 
Ingen bild

Tony

22 februari 2015 10:27

Mona Sahlins tjafs om Nynazister börjar att bli lika
tjatigt som stollen Henrik Arnstads. Tror inte att
det finns en Svensk som skulle ta till sig ideer från
någon Nazist, och ifall det finns så hade dom nog
blivit ganska isolerade. Sen dom med ren Nazistisk
retorik finner man bland Islamister, som ju lovordar
Hitler.

 
Ingen bild

Göta

22 februari 2015 11:13

@S. Allan Komme Netar

Håller med din "Beundrare" 09:01 ovan. Skriv oftare!

 
Ingen bild

Göta

22 februari 2015 11:23


Läs dagens söndagskrönika av Julia Caesar, "MONAS JIHAD"!

http://snaphanen.dk/2015/01/24/sondagskronika-monas-jihad/

Citat från krönikan:
"Bland alla dumheter Mona Sahlin har kläckt ur sig är det en som inte slutar ringa i mina öron. Ord kan bilda ärr som aldrig läker.

'Svenskarna måste integreras i det nya Sverige,
det gamla Sverige kommer inte tillbaka'.

Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon. Det är den 17 maj 2001, och hon är olyckligt nog integrationsminister i Sverige. Det är ett uttalande av en politiker som tror sig ha makten att själv bestämma över ett helt folk. Hon ser sig som envåldshärskare. Och hon väntar sig att vi, folket, ska foga oss efter hennes beslut."

 
Ingen bild

Lotta

22 februari 2015 12:15

Läget i landet beror helt och hållet på 7-klövern, gammelmedia och alla andra naiva godhetsapostlars behandling av utlänningar som kommit hit. Det är så synd om de stackars flyktingarna som ju alla flytt från krig och elände. Att då kräva att man kan bevisa vem man är genom att uppvisa pass eller andra identitetshandlingar går ju då rakt inte. Att andra-och kanske även tredjegenerationens invandrare inte behöver stå till svars för sina handlingar utan förklaras med utanförskap och socioekonomiska orsaker är bara en förlängning av samma tycka-synd-ommentalitet. Denna tycka-synd-om-mentalitet har legat som en våt filt över flyktingfrågan genom decennierna som omöjliggjort alla försök att på ett konstruktivt sätt ens diskutera invandringsfrågan och de många gånger stora problem de fört med sig. Alla försök har kategoriskt slagits ner med den stora rasist-och islamofobstämpeln. Inte minst märks det när myndighetspersoner är så rädda för att stämplas som rasister att de hellre låter ett litet barn slås ihjäl än att reagera och ta barnet från vårdnadshavarna. Samma sak gäller för Mona Sahlin. Hon har själv varit med och målat in sig i ett hörn genom att ständigt och jämt skrika rasist, islamofob, nazist, fascist osv när någon ens vågar yppa någon kritik mot den förda mass- och våldsinvandringen. När hon nu försökte sig på att kritisera islamisterna fick hon direkt svar från de "förtryckta stackars" muslimerna som hon själv varit med och fostrat in i rollen som ständiga offer helt utan eget ansvar.

 
Ingen bild

Göta

22 februari 2015 12:15

GANSKA hyfsad ledarartikel av Anna Dahlberg i Expressen igår med titel:
"Hallå, har någon sett till regeringen?"

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/halla-har-nagon-sett-till-regeringen/

Jag funderar på varför det verkar vara så att:
Ju MINDRE sossarna syns och hörs i medierna, desto fler röster får de.
Ju MER sverigedemokraterna syns och hörs i medierna, desto fler röster får de.

 
Ingen bild

Niklas R

22 februari 2015 13:08

@modersvea
Gnälla på privata aktiebolags högavlönade personal är ganska löjligt av den enkla anledningen att du har inte med att göra vad dessa personer tjänar då det är ägarna (aktieägarna) som bestämmer vad de skall tjäna och dessa pengar tas från företagets vinst.
Nu kan man ha åsikter om det, speciellt då kanske banker, men mig veterligen så får inte Swedbank några skattepengar för att hålla sig flytande. De kan inte tvinga någon att betala en viss summa av sin inkomst för att denna VD skall få sin lön. De tar inte pengar på varje transaktion som görs i landet eller på den vinst som andra bolag gör i sin drift.

Politiker och andra offentligt anställda får sina pengar från just detta, skatter och andra pålagor som vi som bor i landet måste betala vare sig vi vill eller inte. Då har man ett helt annat ansvar för dessa pengar än att slänga ut runt 117000 i månaden av dem på en totalt inkompetent person som inte gjort ett skapandes skit i hela sitt liv.
Av samma anledningen så är det väldigt viktigt att folket faktiskt får veta var deras skattemedel går, hur mycket t.ex invandringen kostar Sverige, etc.

Som någon annan sa, gillar du inte banken, byt. Gillar du inte tidningen, köp den inte.
Din ursäkt att "alla bankdirektörer tjänar lika mycket" är just det, bara en ursäkt. De känner av om folk byter bank. Tycker du att de fyra storbankernas chefer tjänar för mycket byt till ICA banken då, eller någon annan liten bank. Det är ditt val.
Samma val har flera hundratusen svenskar gjort när det gäller tidningarna och därför går de i konkurs i tid och minut nu för tiden.

Blanda aldrig ihop privata och offentliga personer vad de tjänar och inte. Vill du påverka ett företag, köp aktier i det, bli en ägare och hävda din åsikt. När det gäller offentliga personer så har du den rätten per definition om du bor och betalar skatt i landet.

 
Ingen bild

pg

22 februari 2015 14:05

Ett nyval före midsommar om inte Sverige skall gå under helt och hållet!

 
Lotta

Lotta

22 februari 2015 14:24

Intressant och viktig intervju om islam på RLM med Bertil Malmberg och Ingrid Carlqvist. Rekommenderas särskilt åt godhetsapostlar men även andra som vill veta mer om islam.

http://youtu.be/GhXqZOA_b30

 
Lassekolja

Lassekolja

22 februari 2015 17:34

F-n va´ bra grejer som skrivs här hos Thoralf!!!
@S. Allan Komme Netar (Söndag22feb03:07) & @Göta & @Lotta sticker ut=extra mitt i prick!
En aktuell händelse, som bekräftar hur PK-etablissemanget vill skydda "nysvenska" kriminella/våldtäktsmän och samtidigt svartmåla svenskar, är gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan. Där fanns visst EN ENDA(!), som åtminstone var svensk medborgare, resten var det inte. Resten utom en, som visst var irakier(alltså ej svensk!) hade somaliskt ursprung! Har någon någonstans i något mediasammanhang sett eller hört en rättelse? Nej, inte jag heller!!! Fy f-n vilka ynkryggar!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

22 februari 2015 17:57

KAVIARVÄNSTERN

 
Ingen bild

OT

22 februari 2015 18:51

Jag mår vara OT men svensk politik slår alla rekord... "The Swedish Immigration Challenge": https://www.youtube.com/watch?v=RxSN-xxlVxY

P.S: Tacka www.snaphanen.dk

 
Lotta

Lotta

22 februari 2015 21:41

Skall regeringen lyckas lika bra med stävjandet av rekryteringen till IS och skyddet av svenska folket som man lyckats med integrationen ligger vi väldigt risigt till. Tänk vilket helvete och vilka kostnader den så omhuldade och fina mångkulturen gett oss. Läste om en libanes som tänker eller har startat ett politiskt parti som skall sträva efter fri invandring till Sverige. Varför åker inte libanesen hem till sitt hemland och inför fri invandring där?

http://youtu.be/GhXqZOA_b30

 
Ingen bild

Pensionisten

22 februari 2015 22:46

Ungdomar som åker omkring med ISIS-flaggor ska undersökas för lagbrott men om samma gäng åkte runt med en Nazi-flagga så är det ett klart lagbrott. Sverige har blivit ett hyckleri-land!

 
Ingen bild

xmaverickx

24 februari 2015 00:37

I morgon bildar muslimer och judar en mänsklig ring runt synagoga i Stockholm.
”Det här gör vi i Raoul Wallenbergs anda.”
Sverige öppnade dörrarna för judarna på 1500-talet, och för muslimerna öppnades dem på vid gavel på 2000-talet. Och nu går dessa folkgrupper från mellanöstern tillsammans för att slänga ut de kristna, även om de naturligtvis inte säger det öppet.
Titta på den här filmen där två svenska "godtemplare" hjälper en invandrare i nöd, vilken visar sig vara en bedragare. "Inga goda gärningar skall gå ostraffade."
https://www.youtube.com/watch?v=8l7wvBXfcTA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se