thoralf

Direktlänk till inlägg 17 november 2014

BLANDA INTE IHOP ISLAM OCH MUSLIMER

Av Thoralf Alfsson - 17 november 2014 23:33

 


Blanda inte ihop islam och muslimer skriver Wael Ali på dagens insändarsida i Barometern. Det handlar förstås om att islam är den goda och kärleksfulla religionen som värnar alla människor och djur.


”Islams lagar och regler säger att det är förbjudet att skratta och mobba andra. Det är förbjudet att ”störa” andra människor på vägen eller gatan. Islam identifierar en muslim som den som lämnar andra i fred. Muslimen är en som bryr sig om sina grannar och tar hand om dem, respekterar dem och hjälper dem.”

 

Jag kan bara konstatera att då finns det inte många muslimer i världen. Uppenbarligen har koranen inget heller att göra med islam enligt Wael Ali om jag skall tolka ett antal citat som ofta citeras från koranen.


Alla boende på Gaza-remsan kan knappast heller vara några muslimer då de aldrig lämnar israelerna i fred utan ständigt och jämnt skjuter sina raketer från Gaza-remsan mot Israel. Även om svensk media undviker att rapportera om dessa beskjutningar.


Som inte detta vore nog fortsätter Wael Ali med följande i sin insändare.


”Det står i Koranen att vi måste respektera människor och djur. Vi får inte slå kvinnor eller barn, vi får inte argumentera emot andra troende/icke troende människor utan kunskap eller respekt. Vi måste visa vänlighet mot små och hjälpa och respektera äldre. Det står att vi inte får skada djur.”

 

Hur många tror på dessa påståenden? Hur många har inte sett raka motsatsen alltför många gånger i verkliga livet eller via media eller sociala medier. Hundar och grisar kanske inte är djur enligt islam då det är orena av någon anledning.


Ursäkterna för hur muslimer beter sig blir bara värre och värre, dessutom mer och mer osannolika. Islam och muslimer har ett minst sagt allvarligt trovärdighetsproblem idag. Fler och fler människor ser med stor misstänksamhet eller renat av rent förakt mot islam och dessutövare.


”De som gör detta är inte muslimer. De kan vara psykiskt sjuka, frustrerade, besvikna människor som inte kunnat hitta eller fått hjälp från samhället. Många av dem vill hämnas för familjer utsatta för krig, för mannen som blev utsatt för övergrepp i fängelset. De har brist på pengar eller är arbetslösa. De har brist på känslor och/eller de har inte någonting att göra så de är redo att göra allting för pengar.”

 

I Egypten röstade ca 75 procent på muslimska brödraskapet och salafisterna när det var fria val. Dessa väljare var uppenbarligen inga riktiga muslimer enligt insändarskribenten. Man kan ju utan tvekan fundera på om det överhuvudtaget finns några riktiga muslimer i Egypten eller i resten av världen.


----------------------------------------------------------------


Så här kan man också tolka den rapport som polisen nyligen publicerade om utanförskapsområden. Jag skrev om rapporten i ett blogginlägg.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/10/25/10904846-kart-barn-har-manga-namn/


Så här kan den också tolkas. Knappast smickrande för Sverige och turismen.


 
 
Ingen bild

Vikingen

17 november 2014 23:46

Här har vi ett tydligt exempel på en viktig och mycket använd taktik i erövring nämligen, deception, eller på svenska vilseledning!

Man använder ett sanktionerat sätt att ljuga från koranen som heter Taqiyya. Inte bara att de får ljuga, utan att de ska ljuga, för att skydda islam och/eller sig själva så länge som de är i minoritet i dar-al-harb (krigets hus) dvs västvärlden!!!

Det bästa botemedlet mot detta är utbildning i vad islam/koranen egentligen är... Många naiva går på detta, eller rättare sagt vill gå på denna lögn trots att verkligheten visar något helt annat...



 
Ingen bild

Funtaren

18 november 2014 00:07

"Vi får inte slå kvinnor"

Se nedan en f.d muslims tankar om sura 4:34, den är Allah ger mannen tillåtelse att slå sin fru.

https://www.youtube.com/watch?v=xxVHxhDpB4A

Jag citerar:
"I have to give credit to the fundamentalists. I mean - I don't agree with them, I think their view is abhorrent, but - I have to say: they give it to you straight. They, you know, they don't mess about, they don't give you any apologetic nonsense, they say... they stand up for what they beleive and they say it, straight from the hip. Hit you means hit you. You're allowed to hit your wife and that's it."

Denne man är arabisk modersmålstalare, väl inläst på islam, och har, under sin tid som troende muslim, varit lärare på Yusuf Islams (Cat Stevens) skola för muslimska barn i London. En f.d muslim som jag kommit att respektera väldigt mycket.

 
Ingen bild

Observer

18 november 2014 00:51

-Varför skall vi behöva ha nånting med de där länderna att göra?!!
-Va!!!?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 november 2014 01:03

Wael Ali har lika livlig fantasi, som 7-klöverns Riksdagsledamöter! Islam utgör ett mycket stort hot mot Sverige. Däremot är alla muslimer inte med automatik, ett hot mot Sverige. Det gäller att kunna hålla isär begreppen!

"Islam identifierar en muslim som den som lämnar andra i fred. Muslimen är en som bryr sig om sina grannar och tar hand om dem, respekterar dem och hjälper dem.” Javisst är det så, men bara under förutsättning att "de andra" och "grannarna" också är muslimer! Det glömde Wael Ali att påpeka!
SD (senast) 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

18 november 2014 01:26

Tänkte också på det Lassekolja. Men jag tror inte Wael Ali "glömde" det. Taqiyya som sagt.

 
Ingen bild

Sliskarn

18 november 2014 01:31

Är så extremt less på det här snacket om att islam skulle representera fred och tolerans, vilket är ännu mer otänkbart än till och med om det skulle komma från pk-Sverige som inte heller verkar ha förmåga att förstå begreppens sanna innebörd. Skönt att se dig på offensiven Thoralf!

Så, upp till bevis med er "sanna" muslimer och påvisa att ni praktiserar den sanna tron genom att konfrontera de som kidnappat denna "fredliga" ideologi som front för deras illdåd och massmord. Visa att ni menar allvar och ställ dem till svars istället för att få det att framstå som att ni sympatiserar med "kampen" om stor-kalifatet och islamistiskt världsherravälde än något annat.

Siffrorna visar klart och tydligt att denna "misstolkning" som eftersträvar sharia-lagar (för vad osar mer tolerans och fred än påtvingad sharia?) inte handlar om några fjuttiga, obetydliga minoriteter. Tror de ens på vad de själva säger, är det verkligen så?

Finns säkert en hel del kommunister som litar på att grundtanken bakom kommunism är en genomgod sådan, oavsett utförande. Kommunister skulle säkert kunna beskylla kommunismens brutala historia på att det aldrig genomförts av "riktiga" kommunister. Det kanske rent av handlade om en sinnessjuk minoritet som skridit till verket och besudlat konceptet gång på gång? Det är lätt att skylla ifrån sig på en sinnessjuk minoritet när ideologin som helhet lämnar ofantligt mycket utrymme för "misstolkningar" och "missbruk".

 
Ingen bild

Synonymen

18 november 2014 01:45

Islam är inte problemet.

Det är muslimer som är det stora problemet!

Utan muslimer är islam bara några gamla böcker som samlar damm i bokhyllor. Det är först när någon praktiserar mördarideologin och blir muslim det blir mycket farligt.

Förbjud muslimer och inte islam i första skedet. Så skulle man kunna sammanfatta mitt resonemang.

 
Ingen bild

Blåsippan

18 november 2014 02:39

Vad som är viktigt är att de invandrare som verkligen vill att Sverige skall förbli det land de verkligen flytt till och fått en fristad i som är annorlunda tar avstamp från islamism och finner Sverige som en fristad. De från forna Jugoslavien som nöjer sig med att ta avstånd från fläsk och så det är ok. Men det är de som måste sjunga ut. Men de hörs inte. Det är skrämmande då man måste ha en viss färg på sin hud för att kunna yttra sig av fruktan av det rasistiska mediadrevet.

 
Ingen bild

UncleBob

18 november 2014 04:19

Har haft ett oändligt antal otrevliga konfrontationer med muslimer/islamister genom åren.
Kännetecknande för dessa "möten med människor" är det förakt och den hatiska ignorans som blivit resultatet från invandrarens sida.
Nu påstår jag naturligtvis inte att ALLA muslimer saknar impulskontroll, eller uppför sig som ockupanter på plundringståg. Men här är en lista på saker som jag aldrig råkat ut från en icke-muslim:
Spottad i ansiktet, helt omotiverat.
Mordhotad "via ombud": Då jag hade invändningar mot att införa sharialagar och islam för ALLA, fick jag höra att "jag skulle vakta min tunga" eftersom alla muslimer inte var lika fredliga som de som utdelade varningen.
Motorcykeln stulen av tre arabiska ynglingar. De togs av polisen på bar gärning men föräldrarna vägrade att betala skadorna.
Inbrott i kolonistugan. Första gången hittade jag gräsklipparen på Blocket. Säljaren tillhörde en muslimsk familj.

Köpte datakomponenter via Tradera: Minnen +CPU +Hårddiskar.
Säljaren, en ung arab försäkrade att prylarna var "ärliga".
När jag testade grejerna i hans hem såg jag flera stöldmärkta skol-datorer staplade mot väggen. Det är en mentalitet som sitter i uppfostran eller den "kultur" de kommer ifrån.

Sensmoralen är att man inte skall döma alla över en kam.
Men har man upplevt samma sak tillräckligt ofta bildas ett mönster.
Den som sagt något negativt om islam i något kommentarsfält vet precis vilket hat som släpps löst

 
Snaphanen

Snaphanen

18 november 2014 05:50

Jeg har regnet på det: 23 % af verdens befolkning er muslimer, de står for 80 % af de aktuelle krige

A world without islam would be pretty peaceful

http://snaphanen.dk/2014/06/22/krigens-religion/

http://snaphanen.dk/2014/06/22/krigens-religion

 
Svensson

Svensson

18 november 2014 06:56

På samma sätt ska man inte blanda ihop Sverigedemokrater och främlingsfientlighet.Att älska sitt land är inte främlingsfientlighet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

18 november 2014 07:55

Frågan är vad som står överst, lagar som stiftas i demokratisk ordning i Sveriges riksdag eller koranens tusenårigt gamla regler och påbud, Sveriges undergivna slapphet mot religiösa irrläror är ett av grundproblemen.

80 % av de nya väljarna till SD uppger invandring och integration som orsak att man röstar på SD, redovisar SVT nyheter det? nej naturligtvis inte, ur en låååång debattartikel i DN från Timbro och Demoskop plockar man ut att de nya väljarna egentligen tycker sämre om det parti man röstat på än det gamla...suck! allt för att inte "gynna" SD, helt i lilla Saltsjöbadsavtalets anda...

Det här slösar SIDA bort våra skattepengar på..

http://www.dagensopinion.se/aftonbladets-ledarredaktion-till-palestina-%E2%80%93-sida-betalar-resan#comment-18638

 
Ingen bild

Bo

18 november 2014 08:16

Vad det inte Hitler som med hjälp av ett enda stort rike skulle skapa fred i Europa? Det var väl snällt?

 
Ingen bild

Martin Linderoth

18 november 2014 08:32

Människor med bakgrund i mellanöstern/Nordafrika med muslimsk bakgrund saknar generellt sett ofta självkritik och självinsikt, samtidigt som man har en stor offermentalitet. Objektivitet finns inte heller, utan man får lära sig att vara partisk i alla konflikter. Dessa människor väljer alltid den muslimske parten vid konflikter, oavsett vad som har hänt.

Ursäktandet av de som följer IS och al-Qaida tar väl ändå priset. Jag kan tänka mig att denna troende muslim egentligen menar att det är judar som lurar in den stackars muslimen i detta. Han tror säkert även att det är judar som står bakom dessa islamska terrororganisationer. Konspirationsteorier är väldigt vanliga i dessa kretsar.

 
Ingen bild

Sven-Sune

18 november 2014 08:40

Efter järnridåns fall hörde man ofta svenska kommunister säga att Sovjetunionen inte hade varit "riktig kommunism".

På samma sätt får vi nu dagligen höra att en stor del av muslimerna inte är muslimer.

 
Ingen bild

Skånepåg

18 november 2014 08:55


Berättigad varning från israelisk politiker till Sverige och andra ”fria” länder angående islam.

The Suicidal Swedes and the Recognition of "Palestine”.

http://www.israelnationalnews.com/Blogs/Message.aspx/6475#.VGr2tZt0w1l

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

18 november 2014 09:06

Denne 'uttolkare' har inte alla grisarna i kätten eller alla hundarna i kojan. Pinsamt att publicera, minst lika pinsamt att gammelmedia-Barometern publicerar falskt nonsens. En del i den utmejslade påhitte-myen om islamsk 'godhet'.

http://adarkomdenja.blogspot.com

 
Ingen bild

Niklas R

18 november 2014 09:08

Koranen är väldigt klar och tydlig med hur en muslim skall bete sig och vad som gäller.
Den är också tydlig med att det är det senaste påbudet som gäller, om ett senare påbud strider mot ett tidigare så gäller det senare, enkelt.

Så hur många muslimer, av de 1.6 miljarder som finns i världen, anser att koranen är allahs ord på jorden och sharia är allahs lag som skall följas, kvinnor kan förtryckas och "hedersmördas", islamiska terrorgrupper är goda jihadister, oliktänkande kan förtryckas och mördas etc.?

Går vi igenom en lista med länder där dessa frågor har ställts till muslimer så kommer vi fram till att två tredjedelar anser att sharia skall gälla, kvinnor kan hedersmördas, jihadister är goda och civila kan mördas i islams namn.
Dessa länder är Indonesien, Egypten, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Iran, Irak, Turkiet, Marocko, Afghanistan, Jordanien, Gaza, Judeen/ Samarien, Frankrike, Storbritannien och USA.
Av de 942 miljoner muslimer som dessa länder representerar så anser mer än 680 miljoner att sharia skall gälla, med mera.
Det är alltså en övervägande majoritet av muslimerna som tycker detta, vilka Wael Ali då anser inte vara muslimer.
Och jag tror inte att de andra 700 miljonerna som bor i Saudarabien, Qatar, Libyen, Syrien, Libanon, Sudan, etc. är speciellt mycket mer "moderata".

Så gör vi ett överslag så kommer vi fram till att över en miljard muslimer, inte är muslimer, enligt Alis definition.
Vilket skulle vara ganska konstigt.

Så med tanke på siffrorna så tror jag nog att det är Wael Ali som inte är muslim och de över 1000 000 000 andra muslimerna faktiskt är goda, troende, muslimer som gör sitt bästa för att leva enligt koranen, haditherna och sharia.

Eller så jobbar Wael bara på i första steget av jihadkriget, som har en bra förklaring här av David Wood:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ERou_Q5l9Gw

 
Ingen bild

SM811

18 november 2014 09:13

Wael Ali är lika falsk som sju(k)klöverpolitikerna som påstår att vi måste ha massinvandring för att försörja pensionärerna och utveckla landet.

 
Stefan K

Stefan K

18 november 2014 09:55

Hummm....
Om vi nu tar del av alla de konflikter vi läser om i media och alla de konflikter människor flyr från. Var utspelar sig majoriteten av dessa konflikter och från vilka länder är det människor flyr?

Precis, de flyr muslimska länder där majoriteten av världens alla konflikter skapar oro och vilken religion är ledande i dessa länder?

Precis, och muslimers liv styrs i hög utsträckning av islam och det som står i Koranen. Kan man därför inte anta att islam kanske inte är fredens och förståelsens religion?
Vore det så kanske inte Leif GW Persson uttryckt sig så här i förra veckans Veckans Brott: "De är samtliga muslimer och i dessa kulturer är väl inte Pride-festivaler direkt vanliga" och detta angående ett mord där offer och misstänkta var muslimer.

Nej Wael Ali, ni muslimer har mycket att bevisa. Därmed inte sagt att det inte finns muslimer som verkligen tyr sig till de demokratiska samhällsordningar som Västvärlden byggt upp i generationer, för de finns.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hm

18 november 2014 11:10

@Synonymen
Du har alldeles rätt! Det är muslimerna som är problemet. Friska upp minnet med hur muslimerna i Sverige betedde sig efter 9/11. De var ute på gatorna och hoppade och skrek men imamerna insåg ju att det inte var så smart i Sverige så det tvärtystnade efter några timmar. Det finns ett antal undersökningar som visar att en överväldigande majoritet av muslimerna stöder jihad och våld mot kuffar(kristna och andra som inte är muslimer). Kom dessutom ihåg att det inte finns någon 'moderat' islam eller 'sekulär' muslim. Det är kulturmarxistisk eller socialliberal terminologi som i bästa fall är aningslös.

 
Ingen bild

Da Capo

18 november 2014 11:32

Den ene efter den andre!
Efter att Lasse Kolja förlorat min respekt som den naivgoode dumbom han visar sig vara, så står idag Onkel Bob i tur, efter hans självbekännelse 04:19 om sitt snikna och korkade affärsmellanhavande med araber på Tradera och Blocket.
För h****te, bojkotta alla araber!

För varje vecka som går, blir jag alltmera övertygad om att jag inte bor i 'före detta Sverige', ej heller i 'NyaSverige' utan i nya dårhuset 'IdiotSverige' med alla sina frigående patienter: Margot, Morgan, Mona, Stefan, Gustav, Ceciliorna, Åsa, Veronica, Lawena, för att bara namngiva ett fåtal.

 
Ingen bild

BF

18 november 2014 12:42

Thoralf: Grisen är för muslimer orent djur då köttet är likt vårt eget. Vid öppna sår kan man t.ex lägga en köttbit på (t.ex nötkött) så att såret kan "låna" blodkroppar och läka. Lägger man däremot griskött på så ruttnar det. Att äta gris är därför mer eller mindre som att äta människa, och därför "smutsigt" enl muuslimerna.

 
Ingen bild

UncleBob

18 november 2014 12:46

@ Da Capo: Du har missuppfattat mitt inlägg totalt: Även om jag inte som du konsekvent bojkottar ALLA muslimer så har jag för vana att välja bort denna kategori i affärssituationer. "Better safe than sorry"!

Jag skall förklara: Som fd egen företagare i databranschen finns starkt motstånd mot att sälja till en arabmuslim. De börjar alltid med att pruta på priset. Låt oss säga en laptop som kostar 5.000:-
Den vanliga muslimaraben: Fem tysen? Det är dyrt! jag betala tritusen. OK?
Jag: Nej den kostar Femtusen. Du kan få en enklare modell för 4.000
Araben: Det finns dator för tritusen på MediaMarkt...
Jag: Jaha. Och?
Araben: Den var slyt såld i kampanjen.
Araben: Får man inte rabatt här i affären?
Jag: Vi säljer inte rabatter. Prova hos Plantagen.

Sen hör det till saken att en vunnen auktion på Tradera måste slutföras. Inga kännetecken fanns på de inropade objekten. Däremot anmäldes båda de invällare som sålde stöldgods till polisen.
I fallet med min gräsklippare kunde jag dokumentera äganderätten för polisen.
Trots det lades ärendet ner "i brist på bevis"
Så jag har numera som vana att välja bort denna folkgrupp.
Mindre klödd och betydligt trevligare att göra affärer.
Är det någon som skulle köpt en begagnad bil av en arabmuslim?
Är det någon som HAR köpt en begagnad bil av en arabmuslim?
Då vet du precis vad jag menar.

 
Ingen bild

biran

18 november 2014 12:50

Videon = radio på TV, två ansikten som pratar.

 
Ingen bild

Niklas R

18 november 2014 13:08

@BF
Ren gissning och efterkonstruktioner från din sida angående varför muslimer inte får äta griskött.

De har tagit denna tradition från judarna. Judarna har den för att griskött blir lätt skämt i öknen och därför dödligt samt att det måste vara helt genomstekt annars blir folk lätt matförgiftade.
Av exakt samma anledning så tillåter inte heller toran att judar äter skaldjur eller musslor.

Jämförelsevis så kan nöt- och lammkött kan ätas rått.

 
Ingen bild

elfyma+

18 november 2014 13:14

Du blandar ihop muslimer med kamp mot ockupation.
Även den sekulära PLO/Al Fatah bekämpar ockupationen.
Bestod den norska motståndsrörelsen också av muslimer ?

 
Ingen bild

Skånerpåg

18 november 2014 13:24

@ Niklas R

Vi får inte glöma bort att trikiner har nog spelat en avgörande roll i det här sammanhanget.

 
Ingen bild

BF

18 november 2014 13:46

Niklas R: Det där du skrev hade jag inte hört. Dock var det en turk som berättade det jag skrev för mig angående varför grisen var orent djur, så jag antar detta stämmer.

 
Ingen bild

Da Capo

18 november 2014 14:50

Botkyrkamångfald

Kärt barn har mång namn: muslimarab, arabmuslim, svenskmuslim, muslimsvensk , mångfaldsmuslim, afrosvensk, svenskafrikan, afromuslim. muslimafrikan, melaninmuslim, melanommelanin, muslimmelanom ad infinitum. Mmm för mångfald. Cancern växer.
Ptoblemet med nyttiga idioter är att de långt efter att de upphört att vara nyttiga fortfarande är idioter. Sverige överbefolkas av sådana.
Bojkotta gangsterreligionen islams alla anhängare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 november 2014 14:59

@Skånepåg.
Håller med om teorin om trikiner. Ett bra sätt att stoppa stammens medlemmar från att äta griskött, är att påstå att en "Gud" förbjuder det.
Idag hade detta gällt bla. "Spice"...

 
Ingen bild

Niklas R

18 november 2014 16:06

@elfyma+

Vilken ockupation?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 november 2014 16:10

@DaCapo 11:32: "Efter att Lasse Kolja förlorat min respekt som den naivgoode dumbom han visar sig vara bla-bla,o.s.v."
Bäste DaCapo, att bli idiotförklarad av en sådan överintelligent och mogen människa, som Dig, tar jag som en fin komplimang! TACK DaCapo!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tjena

18 november 2014 16:35

Tycker denna video säger en del. Man får dra sina egna slutsatser. Se denna med Ben Shapiro;
htts//www.youtube.com/watch?v=g7TAA3oQvg
















 
Ingen bild

Eric H

19 november 2014 06:54

"Blanda inte ihop islam med muslimer".
Tänk, jag har alltid trott att förekomsten av "muslimer" var en mycket avgörande faktor för att islams existens?
En religion utan några utövare kan väl inte vara mycket att ha?
Vi kanske inte ska kräva så mycken logik av denna kombinerade religion/politiskta system, de har ju knappast tillfört någonting till världssamfundet (jämför antalet Nobelpristagare) de är ju fullt sysselsatta med sin huvuduppgift, att sprida läran, allt annat är underordnat detta..

 
Ingen bild

Håkan

21 november 2014 21:07

Vilka satans idioter till politiker som har styrt Sverige
de senaste 30 åren att ta in denna förbannade ohyra
vad har dom tänkt sig , av dessa ociviliserade löss!

 
Ingen bild

Horungar gå och dö!!!

13 augusti 2015 13:01

MÅR NI FUCKING BRA HÅLL KÄFTEN FITT SVENSKAR SNACKAR NI OM MIN RELIGION SKA JAG BRÄNNA ER JÄVLA KUK JESUS PÅ BÅL OCH JAG SKA RIVA ERAN BIBEL OCH BRÄNNA DEN MITT I SERGELSTORG OCH BRÄNNA NER ALLA ERA QK KYRKOR ER JÄVLA KRISTENDOM ÄR EN HORLÖGN GÅ OCH FKN DÖ NI ÄR JÄVULENS BARN SLAMPOR KNULLA ERA OLÄRDA FÖRÄLDRAR INAVLADE SLYNOR

 
Ingen bild

Memoturken

26 september 2015 19:10

ta emot mer och mer muslimer ,ni ska se vad det kommer att bli ,Sverige kommer att islamiseras och sedan blir det exakt samma sak som sker idag i Syrien Irak etc de kommer att slakta döda och plundra ,detta får de göra enligt Koranen ,om det är en person där ute som vågar skriva att jag ljuger så varsågod till bevis .sura för sura från Koranen kan jag direkt hänvisa till.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards