thoralf

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2014

Nigel Farage om ISIS och femtekolonnare

Av Thoralf Alfsson - 10 oktober 2014 10:39

 
 
Ingen bild

Göta

10 oktober 2014 11:04

Lite OT men jag måste börja ändå med detta:

"IN MED JIMMIE ÅKESSON I FÖRHANDLINGSRUMMET!" skriver sossen och f.d riksdagsledamoten Widar Andersson, VD, chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen Folkbladet. Han anser klokt nog att (citat): "Stefan Löfven ska släppa den ÄNGSLIGA OCH POLITISKT KORREKTA beröringsskräcken med SD".

Detta anser emellertid inte den enkelriktade Aftonbladet-skribenten Anders Lindberg. När Lindberg med sedvanlig floskelfylld anti-SD-svada bemöter Widar Andersson i dagens P1-Morgon, utbrister han förtrytsamt:
"Ska vi normalisera SD, blir det ju som i Danmark"!

JA, JUST DET Lindberg! Då blir det som i Danmark - och som i Norge - och som i Finland...osv. Det är nämligen SVERIGE, som INTE är normalt i förhållande till övriga Norden och faktiskt också i förhållande till övriga Europa. Det är SVERIGE som har en ONORMAL, OKONTROLLERAD och helt VANSINNIG MASSINVANDRINGSPOLITIK, som i allt snabbare takt är på väg att sänka landet!

Vill någon lyssna på Widar Andersson, sossen som inte har fastnat i det FALSKA RASIST- och VÄRDEGRUNDS-DRAVLET, så finns diskussionen i P1-Morgon här:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5987262&playaudio=5104852


Thoralf! Eftersom SD-riks som vanligt aldrig får tummen ur att till alla landets hushåll skicka ut dina klargörande staplar över Sveriges onormala, okontrollerade och vansinniga massinvandringspolitik jämfört med Danmarks, Norges och Finlands, så tror jag det vore bra att ha en fast bild med ditt stapeldiagram på väl synlig plats i högerkanten på alla dina inlägg. En bild med följande klickbara hänvisning under:
http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/07/12/10784209-invandringsbomben/


 
Ingen bild

Tomas Olsson

10 oktober 2014 11:08

Bland det sämsta jag sett med Farage. I mina ögon tappade han i anseende när han försökte legitimera övervakning. Usch.

 
Ingen bild

Göta

10 oktober 2014 12:05

En översättning av vad Nigel Farage säger i slutet av sitt anförande om ISIS och femtekolonnare:

"Vi pratar nu om människor som lever i vårt land och som, om de ges tillfälle, kommer att döda tusentals av oss. [...] Vi har nu fått in femtekolonnare i vårt land. Vi kan debattera vad som borde göras i Syrien och Irak osv, men självklart måste vi först och främst prioritera att upprätthålla säkerheten för invånarna i vårt eget land. Och jag är ledsen om detta innebär att vi därmed tvingas ge upp några av våra friheter, men detta helt nödvändigt, för om vi inte gör detta nu kan konsekvenserna bli så allvarliga att vi aldrig någonsin kommer att kunna förlåta oss själva."

I det här sammanhanget vill jag samtidigt referera till signaturen Watchtower's kommentar i Thoralfs inlägg den 12 juli:

About Sweden's extremely immoderate immigration policy:
Sweden is like a drug addict who can not get rid of his addiction,
sooner or later will die of overdose.
Översättning:
"Om Sveriges extremt omåttliga immigrationspolitik:
Sverige är som en drogberoende som inte kan bli av med sitt beroende, utan kommer att dö av en överdos förr eller senare."

 
Lassekolja

Lassekolja

10 oktober 2014 13:01

@Göta 11:04, Du verkar vara en osedvanligt förnuftig människa eller konkret uttryckt: Du är Sverigedemokrat! Instämmer verkligen i varje ord som Du skriver! För SD´s = Sveriges bästa måste SD-Riks göra slag i saken, d.v.s minst två "allmänna utskick" per år till samtliga svenska hushåll! Innehåll: Fakta, dels i form av lättbegriplig grafik "á la Thoralf" + redogörelse för vad som händer i Riksdagen, d.v.s berätta vilka motioner som SD lägger och hur 7-klöver´n helt irrationellt röstar ned dessa och kort därefter lägger propositioner med i stort sett samma innehåll, alltså triangulering precis som i sandlådan eller IKEA´s lekrum!
Uppmaning till SD: Avslöja 7-an och visa att kejsaren är naken!

http://www.status.st

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

10 oktober 2014 13:16

Idag fick iaf UKIP ett historiskt genombrott, notera siffrorna, hoppas det inger hopp betr (sd):s framtid röstsiffror:

Clacton byelection: Douglas Carswell wins Ukip's first parliamentary seat

Farage says his party can now reach into both Labour and Tory heartlands after electoral victory in Clacton.

Nigel Farage has delivered a mini-earthquake in British politics with the former Conservative MP Douglas Carswell capturing Ukip’s first parliamentary seat and the party squeezing Labour in its north-west heartland.

The Ukip leader declared early on Friday morning that he now leads the only truly national party after Carswell swept to victory in Clacton following a collapse in the Tory vote. Carswell won with 21,113 votes (59.66%) ahead of the Tory candidate Giles Watling on 8,709 votes, as the Conservative vote fell from the 53% that Carswell won as a Conservative in 2010 to 24.6% The turnout was 51.2%

ref: http://www.theguardian.com/politics/2014/oct/10/ukip-wins-clacton-first-parliamentary-seat-douglas-carswell

http://adarkomdenja.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

10 oktober 2014 14:45

Det kommer många olika uppgifter om ISIS och det förvirrar många som inte är tillräckligt insatta. Nu har USA:s Vice President Joe Biden erkänt att det är USA:s allierade Saudi Arabien och Qatar som ligger bakom ISIS framfart och att USA INTE HAR KONTROLL längre på dem. USA har ju skickat vapen, pengar och tränat ISIS (men att de trodde!!! att de var moderata jihadister, och nu det visat sig att de inte alls var det...).
Och vad är målet för ISIS och VAD var USA:s mål att stödja jihadisterna i Syrien? Svar: att avsätta Assad och balkanisera hela området för att komma åt oljan och bli ännu rikare än de nu är. Och varför just Assad? Jo Assad tillhör folkgruppen Alawiter med en religion som Iran har accepterat som en del av Shiamuslimer. När Assad har fallit då vänder sig sunnimuslimerna till Iran och vill ha deras områden med smaskigt mycket olja.
En kommentator hörde jag säga: det är det 1500 år gamla kriget mellan sunni o shia som nu fortsätter. Iran hette tidigare Persien (och perser är inte araber) vilket är en nagel i ögat på Iraks o övriga länder i mellanöstern där alla är araber och sunnimuslimer.

Och vad mera är, Assad är sekulär, stabil och tolerant ledare. Hans far var ökänd som mycket hårdför diktator men inte sonen som öppnat upp en del för en mjukare linje. Lyssna också på en Amerikansk CIA agent som var stationerad i Irak från 1996 fram till 2001.

https://www.youtube.com/watch?v=AoQO81hKC3A#t=467
http://www.redicecreations.com/radio/2014/10/RIR-141003.php

 
Ingen bild

Lena

10 oktober 2014 14:56

Vad mera är om USA är att de hade tänkt sig att utnyttja den gamla konfliken mellan shia o sunni för att sedan komma åt oljan i Syrien. Men nu verkar det som om de fått kalla fötter för det går inte riktigt deras väg. Utan istället är det ISIS som nu utnyttjar läget och tagit kontroll, bl.a över oljefälten och är mycket rika. De har råd att fortsätta detta krig i årtionden. Men som sagt USA och västländerna är oroliga att de ska ta sig in i västvärlden och halshugga folk i våra länder. Det kommer onekligen att få många att dra öronen åt sig för invandring därifrån.

 
Ingen bild

World Traveller

10 oktober 2014 15:08

Thoralf och ni andra här, titta gärna på Skynews om ni kan. Etablissemanget är nu livrädda att UKIP ska vinna stort i nästa val. De hade precis ett lokalval i Clacton och UKIP fick 59,7% av rösterna.
Det är likadant i Frankrike med Front National, vilket gör mig ännu mer säker på att det är ett omfattande valfusk i Sverige. Jag tror att SD skulle haft runt 17-19%.

 
Ingen bild

Maja Dacke

10 oktober 2014 16:31

Stort TACK; Göta, för båda dina inledande kommentarer!!!

Den första ingav hopp i denna deprimerade tid och jag gillar ditt förslag till Thoralf.

Den andra ... Min favoritpolitiker i EU är Farage som jag många gånger önskat att vi haft i Sverige, men brittisk humor och svensk (särskilt som den blivit de senaste 20 åren) kan inte jämföras, är inte på samma nivå.

Tänk att det svenska folket är så mjäkigt - har det alltid varit så? Då förstår jag att drottning Désirée vände i dörren, dvs inte stod ut med Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 oktober 2014 16:39

Annat ämne.
Handlade idag i en affär, inget konstigt med det, men kassörskan utmärkte sig. En ung konvertit, alt. från det forna Juogoslavien.
Väl packeterad med alla hårstrån gömda från alla "hungriga och farliga" blickar från alla män. Långärmad tröja, tom. med armbandsklockan utanpå tröjärmen.

Vad gör våra feminister, varför lyfter de inte dessa unga kvinnors öde...??
Gäller den feministiska kampen inte dem?

 
Ingen bild

Maja Dacke

10 oktober 2014 16:55

Göta, jag kan inte låta bli att tänka på det där talesättet med rent mjöl i påsen ... Den som alltid levt och lever med rent mjöl ska inte ha något att frukta från överheten. Men idag i den omvända värld vi lever i verkar det som om just dessa personer är o/e kan bli de mest utsatta. Vi ser ju hur etablissemanget betraktar och behandlar SD.

Från 2012 har mycket uppdagats som vi aldrig trodde kunde ske i vårt land -tja, tidigare också. Men nu kommer det störtande över oss - upplysningar som gör att raggen reser sig på oss ... hm, på dem som har ragg. Ofattbara saker sägs och görs, och jag tycker det verkar som om djävulen själv är lös.

En fråga som egentligen inte kräver svar: Vem släppte lös djävulen? Den onda jinnin ur flaskan? Följdfråga: Varför är så många så förförda av rikedom och jordiskt välbefinnande?

(Som alltid: Nej, jag är inte religiös men andlig ...)

 
Ingen bild

Gute

10 oktober 2014 17:23

Peter "Nalle" Lundgren (SD) morskar upp sig ordentligt mot EU-topparna och deklarerar den bedrövliga situationen inom åkeribranschen.

Precis så här ska det gå till för att politiken ska fungera och vanligt folk ska få förtroende för politikerna igen.

Här har vi Nalle som har ett helt yrkesliv i ryggen som kastar av sig blåstället och åker ner till Bryssel utan att ha genomgått någon charmkurs och förklarar läget för de styrande utan krusiduller!

https://www.youtube.com/watch?v=lf4exM4-rQo&feature=share

 
Ingen bild

World Traveller

10 oktober 2014 17:50

Danska nyheter idag. Europas asylsystem taet på sammenbrud.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

10 oktober 2014 18:53

World Traveller: Riktigt så lågt har nog inte ens svenska PK-iter sjunkit att de sysslar med valfusk - om än de leker med tanken!

SD ligger efter Front National och UKIP i utvecklingen bara, så enkelt är det. Men nästa val...

 
Ingen bild

Andreas

10 oktober 2014 19:16

Detta med IS som femtekolonnare i Sverige,det är klart att ha stora grupper som stöder IS både militärt och moraliskt i Sverige, medans vi skicka andra soldater till utlandet för att motverka dessa grupper,detta kommer givetvis resultera i allvarliga orostider inrikes i det framtida Sverige.

 
Ingen bild

LSW14

10 oktober 2014 19:39

@Lena (14:45, 14:56)
En mycket bra beskrivning av sakernas tillstånd, jag instämmer helt och fullt!

Utöver det Lena skrivit vill jag även rekommendera en artikel skriven av Anders Romelsjö med rubriken "USA & Co bombar Syrien, och sin ”baby” ISIS."
Länk till artikeln:
http://www.fib.se/debatt/item/4497-usa-co-bombar-syrien-och-sin-baby-isis

@Maja Dacke 16:55
Japp, mycket av det som sker känns overkligt och skrämmande. Du undrar vem som släppte djävulen lös- jag har inte alla svar, men jag kan bidra med några ledtrådar:

Globalism o Invandring (Bilderbergarna och Barbara Lerner Spectre)

http://www.bilderbergmeetings.org/index.html
http://www.fib.se/debatt/item/4236-anders-romelsjo-bilderberggruppen-varldseliten-traffas
http://www.infowars.com/official-bilderberg-2014-membership-list-released/
https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Den som har rent mjöl i påsen må ta sig i akt. Robert Aschberg i Aftonblaskan idag:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/robertaschberg/article19673312.ab

Vid årets Bilderbergsmöte i Köpenhamn var det Stefan Löfvén som var inbjuden- inte Reinfeldt. Just sayin...

 
Svensson

Svensson

10 oktober 2014 20:43

Det är märkligt att man inte går in hårdare mot IS,för inget blir ju bättre av att man väntar och inte gör något.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Kurtan

10 oktober 2014 21:26

I detta klipp kan vi se vuxna människor diskutera ett mycket allvarligt och överhängande problem...

Jämför detta med vår avgående och nuvarande "statsminister" så är kontrasterna mycket tydliga för alla med ögon att se med.

Detta speglar hur vuxenvärlden, utanför "kommunistankdammen" Sverige, dryftar ett mycket allvarligt problem kontra sandlådefasoner tillhörande ett 3-5 årigt barn... (inget ont om barn, men de skall inte styra ett land)...

Sverige är mycket illa ute...

Mitt råd:
Ställ dårarna till svars för vad de gjort och vad de gör!





 
Ingen bild

Kurtan

10 oktober 2014 21:36

@Tomas Olsson,

Ditt citat; Riktigt så lågt har nog inte ens svenska PK-iter sjunkit att de sysslar med valfusk - om än de leker med tanken!

Vad har du för belägg för detta påstående???
MVH




 
Ingen bild

Tomas Olsson

10 oktober 2014 22:36

Kurtan: Nu vet jag inte hur man klistrar in länkar i det här kommentarsfältet. Men sök på 'Valsedlar' på Friatider.se och där kommer du finna en artikel som heter 'Valförättare ville slänga SD-röster'.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

10 oktober 2014 23:21

Inget svar, jo så borde det vara.
Så när du gick från riksdagen och allt du gjorde kunde granskas, kan även göra det nu, eftersom allt sparas. Så gick du tillbaka till den lilla människa du var innan, som sprang och försökte få pöbeln att jaga dina meningsmotståndare men halvsanningar och rena lögner, genom att jaga BARN 16år och ta kort på dom. och när du möter människor som gör slarvsylta av dina argument, så censurerar du dem. Som jag sagt innan jag förstår varför dina gelikar i partiet gjorde sig av med dig, tog längre tid för mig som är något korkad, men jag ser nu, du bedriver precis den form av politik som du är motståndare av, vilket tyder på sjukdom, eller narcissism. Jävligt tråkigt att du inte var större trodde ärligen det, men måste backa på den punkten. Kanske skall rösta SD nästa val ändå, just bara för att om ett helt vansinnigt parti, ändå kan plocka ur den mest ointelligenta personen, borde det finnas hopp. Funderade på att skriva ett öppet brev till någon daxtidning, men du skulle refusera den med frasen, titta hur censurerat och vinklat, lol.

Det till din blogg och din politiska strävan.

Annars hoppas du mår bra, och att du fixar jobb m.m fortsättningsvis.

Thoralf Alfsson

11 oktober 2014 22:46

Ateisten som alltid försvarar islam blir sur när jag inte godkänner hans kommentarer!

 
Ingen bild

Observer

11 oktober 2014 01:12

Udo Ulfkotte, en storjournalist som hoppat av och berättar om västmedias agenda i Russia Today

http://www.youtube.com/watch?v=yp-Wh77wt1o&feature=player_embedded

 
Ingen bild

Blåsippan

11 oktober 2014 02:00

Allas lika värde?! Vad betyder egentligen detta?! Att alla har rätt att komma hit och försörjas av svenska skattebetalare? När skall Jimmie slå hål på detta unkna och urtjatade floskeltrams.

 
Ingen bild

Berry

11 oktober 2014 05:00

På friatider kan man nu även läsa om "höjda skatter för pensionärer för att klara invandringen". Helt sjukt. Som om alla pensionärer har lust att ytterligare vrida och vända på sina låga pensionsslantar för att Sverige ska ha råd att splittra landet? Jajjamen, ös på bara, in med flyktingar. Låt pensionärerna betala. När bostäderna tar slut kör vi ut studenterna (som numera gått från att få 9024 i CSN-bidrag till 9004, vet ej om detta har någon koppling, men man kan ju undra...), och när dessa är slut ja då äre väl lika bra att köra ut samtliga svenskar ur landet när vi ändå håller på, för gott folk, vi måste ju ÖPPNA VÅRA HJÄRTAN.

 
Ingen bild

Trollfar

11 oktober 2014 09:36

@Berry, inte för att det gör någon större skillnad, men det är löneskatten de vill höja. Om du jobbar efter 65 drabbas du. Andra pensionärer drabbas inte ännu.

 
Ingen bild

Berry

11 oktober 2014 11:10

Trollfar: Tja, oavsett hoppas jag svenska folket snart slipper skatta för sin egen undergång. Norge och Danmark har ju i stort sett stopp numera då de inte kan klara av att ta hand om fler. Varför kan inte Sverige lära av sina nordiska länder? Upprepar mer eller mindre tidigare kommentarer, men det tåls att upprepas å andra sidan... Och Storbritannien, de skrattar ju ihjäl sig åt vår larviga politik. Hört att det var såhär på 80-talet också, någon som vill dela med sig sina erfarenheter?

 
Ingen bild

Argus

11 oktober 2014 11:47

Nigel Farage har rätt, har vi släppt lede fi över vindbryggan måste motåtgärder sättas in. Massövervakning är dock inte lösningen, övervakningen måste istället riktas mot dem som antas kan utgöra en fara för landet. Till det krävs dock en politisk ledning med verklighetsanknytning som kan backa upp myndigheterna som ska utföra övervakningen annars går det som i det fullt berättigade så kallade resanderegistret som Skånepolisen hade.

 
Ingen bild

Lärare

11 oktober 2014 11:48

Tack Göta!

Exakt vad jag och många med mig efterlyser!
Stapeldiagrammen måste ut till folket. Att sända ut info från SD-riks två ggr per år är också viktigt, för att hela tiden påminna om vansinnet som pågår och som efter valet cementerats.

Hoppas Thoralf har orken fortsätta kämpa och uppdatera staplarna lite då och då.

Varför har inget skrivits om att SD ökade 2 procent i Ipsos senaste mätning från 1 oktober?
Väntar med spänning på de kommande mätningarna från de övriga instituten.

Nu kommer den s k "ketchupeffekten", sakta men säkert. Efter att ha träffat och diskuterat politik med folk från olika samhällsklasser, känns det positivt kan jag säga!
Speciellt när jag tog upp "staplarna", de flesta hade aldrig hört talas om eller sett några staplar, de blev helt förbluffade över informationen.
Där ser man, "staplarna" påverkar!!!

 
Ingen bild

Onkel Sven

11 oktober 2014 13:31

Ingen ska behöva jobba efter 65 , släpp fram de unga istället !

 
Ingen bild

Berry

11 oktober 2014 13:32

Åh, en LÄRARE som verkar vara SDare, grattis, du är i sådana fall en av få (som jag stött på iaf). Hur fungerar detta på arbetet? Jättemobbad eller endast lite mobbad? Är själv blivande lärare och önskar givetvis att Sverigedemokratsympatierna ökat till det att jag själv kommer ut i yrket. Att torteras varje dag pga politisk hållning är inget jag ser fram emot.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 oktober 2014 19:52

@Onkel Sven.
Om man då vill jobba efter 65-årsdagen? Då är man sällan hemma och vabbar eller annat liknande.
Att (S) nu vill göra det lite dyrare att ha anställda över 65 år är givetvis för att minska arbetslösheten. Att bromsa arbetskraftsinvandringen till låglönejobb, nej det vågar de inte...

 
Ingen bild

Berry

11 oktober 2014 23:42

För att minska arbetslösheten vore väl ändå första steget att inte hålla på att anställa en massa invandrare istället för svenskar. Har själv vart med om detta, jag svensk söker jobb i affär utan överdriven erfarenhet och hoppas på det bästa. En annan, invandrartjej i burka som knappt kan svare sig venska ordentligt eller har erfarenhet av något rörande hur det är att leva i Sverige i allmänhet söker samma jobb. Gissa vem som får det? Jo, HON. Givetvis. Å här snackar man om allas lika värde vilket ju är så motsägelsefullt att jag snart utvecklar tyfus. Det sorgliga här är inte att invandrartjejen värderas högre, utan det sorliga och motsägelsefulla i sammanhanget är att hon faktiskt värderas lägre. Med andra ord: ett offer som ju inget kan, henne måste vi hjälpa. Inte behöver du kämpa för att få jobb inte, för det klarar du ju inte av ändå. Men den svenska människan gör det säkert, så henne kan väl nån annan anställa. Människors lika värde? Håhå, icke, detta är inget annat än ren rasism. Och folk anklagar SD för små järnrörsskandaler? Dags att vakna upp, riktig rasism finner man med största sannolikhet hos "de goda" människorna som röstar på S, V, MP, Fi och övrigt C.O

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards