thoralf

Direktlänk till inlägg 12 juli 2014

INVANDRINGSBOMBEN

Av Thoralf Alfsson - 12 juli 2014 21:06

 

Antalet asylsökande till de nordiska länderna under årets första sex månader 2014. 


Den svenska invandringsbomben tickar på utan att 7-klöverns politiker tycks reagera. Innerst inne tror jag många lokala politiker både tänker och pratar om den nalkande ekonomiska katastrofen som kommer allt närmare. Men de vågar inte höja rösten inom partiet, i varje fall inte före den 14 september då det skulle kunna gynna Sverigedemokraterna under valrörelsen.


7-klöverns politiker kan väl inte vara både blinda och döva?


Har idag kontrollerat statistiken över antalet asylsökande till Norden under det första halvåret 2014. Det kan inte annat än beskrivas som en ren katastrof för det svenska välfärdssamhället och den svenska ekonomin. Den som skall bilda en regering efter valet kommer att få det minst sagt besvärligt med hur alla vallöften skall finansieras om invandringen skall fortsätta på samma nivå.


Grafiken talar sitt eget språk.


 


I juni kom över 8000 asylsökande till Sverige! Det kan jämföras med 259 asylsökande till Finland under juni månad. Under tre enskilda dagar juni kom fler asylsökande till Sverige än vad det kom till Finland under årets första sex månader.


Det finska Migrationsverket skriver följande i ett pressmeddealande.


”Verksamheten vid två förläggningar läggs ned helt och hållet: förläggningen i Punkalaidun läggs ned den 1 september 2014 och Ruukki förläggning läggs ned den 1 november 2014.

Dessutom minskas antalet inkvarteringsplatser vid Esbo grupphem vid behov med 7 platser, dvs. en avdelning, den 1 juli. I grupphemmet inkvarteras minderåriga asylsökande som kommit till Finland utan vårdnadshavare.

När det fattas beslut om att minska inkvarteringsplatser, beaktas bland annat förläggningens läge i förhållande till andra förläggningar samt de områden där asylsökande reser in i landet. Dessutom bedöms fastighetens skick och enhetens kostnader.”

 

I Finland lägger man ner flyktingförläggningar medan man i Sverige öppnar nya förläggningar mer eller mindre varje dag. Privata aktörer skor sig på skattebetalarnas bekostnad. I Finland tar man stort ansvar för sin egen befolkning. I Sverige skiter 7-klöverns politiker fullständigt i detta!

 

Anders Borg åker till Finland för att träffa deras finansminster och se hur Finlands bolånemarknad fungerar enligt Dagens Industri. Jag anser att han istället borde studera deras invandringspolitik!


Jag börjar allvarligt fundera på hur allmäntillståndet är hos landets politiker. Om de inte förstår vad som håller på att hända i vårt land.


Tidningen Östran har gjort en granskning över var Kalmars kommunpolitiker bor. I de områden som betecknas som mångkulturella, invandringstäta och i vissa fall som utanförskapsområden bor inga politiker, inte ens från de rödgröna. Istället återfinns flera politiker bland de rödgröna i de mest attraktiva och dyra kvarteren. T.ex vänsterpartiets Bertil Dahl som har sin fastighet i gamla stan alldeles invid Kalmar slott. Läs artikel.


En sak är i varje fall säker alla dessa politiker inom 7-klövern skall hållas ansvariga när massinvandringens konsekvenser släpps lös på riktigt!

 
 
Ingen bild

Watchtower

12 juli 2014 21:20


About Sweden's extremely immoderate immigration policy

Sweden is like a drug addict who can not get rid of his addiction,
sooner or later will die of overdose.

 
Ingen bild

Annelie

12 juli 2014 21:23

Det är skrämmande.

 
Ingen bild

Lärare

12 juli 2014 21:39

Tack Thoralf!

Det var det värsta, trodde aldrig skillnaden var så stor mln de nordiska länderna. Sverige skämmer ut sig som vanligt vad gäller invandringspolitiken. Skrämmande!

Kan man skriva ut detta eller fixar Thoralf det i ngt häfte som kommer ut till alla svenskar, tillsammans med övrig skräckinformation?
Detta vore ngt att stoppa under näsan för PK-folket och speciellt politikerna, kanske en och annan vaknar och byter parti inför valet.

Jag undrar vad säger SD-topparna om denna info? Ta tillvara den info som Thoralf levererar. Ngt för SD lokalt att omedelbart föra ut till svenska folket!

Vi måste agera NU! Alla SD:are landet runt, dela ut, dela ut! Tipsa alla ni träffar om bloggen!

Det här var riktig "mumma"!
Om svenskarna är läskunniga och förstår innebörden vad detta leder till kommer SD få minst 25%, ja, t o m mer...


 
Ingen bild

Hulda mk1

12 juli 2014 21:45

Jag har träffat en hel del folk den senaste tiden. I sommarstugor, i mjuka trädgårdsmöbler och i inglasade uterum.
Så fort tiggare kommer upp i diskussionen blir diskussionen enkelspårig. Alla blir irriterade och det kommer vittnesmål om minibussar som transporterar ut dem varje morgon.
Invandringen är mer laddad, men att SD kommer över 10%, det märks tydligt.
Ingen har tagit upp Finland än, men det kommer säkert....

 
Ingen bild

Hacke

12 juli 2014 21:47

Invandringsbomben var en träffande benämning på det som inte kan sluta i annat än katastrof. För alla inom 7-klövern har vad jag förstår surrat fast sig vid rodret med oförändrad kurs mot isberget efter valet.
Och som alltid blir det vanligt folk som får ta smällen medan de ansvariga går skadelösa. Bara att hoppas att skadorna på vårt forna homogena välfärdsland inte är irreparabla för all framtid.

 
Ingen bild

Kalleman

12 juli 2014 21:54

Detta är bara en myt säger Ullenhag och "svenne tittar vidare på såpoperor" vill inget veta eller ta ställning det blir för jobbigt!
Jag har definitivt tröttnat på dessa välbärgade Svenskar som inte inser allvaret med den invandringspolitik som nu förs av 7-klövern och som på sikt kommer att dränera vårt land fullständigt. Den sk vinstlotten med invandring som alla tidigare talade om kommer att bli en nitlott som drabbar alla Svenska skattebetalare kommande år.
Efter valet kommer säkert PK-politikerna runt köttgrytan att få problem med hur allt skall gå ihop, hur kunde det bli så här?

 
Ingen bild

Hej!

12 juli 2014 22:20

...man har ju hört och skrattat efter en hel del norgehistorier om hur korkade våra grannar är, men jag får nog omvärdera det en del efter dessa grafer.

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

12 juli 2014 23:08

Tack Toralf för du tar fram sanningen om INVANDRINGEN.

VI MÅSTE BLI FLER SOM RÖSTAR PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA VALDAGEN!

Pensioner, sjukvård, vägunderhåll och våra gamla kommer få det svårt då det skall sparas.

Tänk på att alla blir vi gamla om vi inte dör i förtid.

Vi har bara ETT LIV, DET SKALL INTE SJUKLÖVERNS POLITIK KROSSA.

http://Lennart J

 
Ingen bild

hans

12 juli 2014 23:13

Inte ens om vi slår ihop Danmark, Finland och Norge till en stapel kommer de i närheten av oss, de är tillsammans inte ens 1/3 av vår.

Visst vårt land är betydligt större än deras, vår population ungefär den dubbla men vårt mottagande kan inte beskrivas som annat än extremt i jämförelse med deras. Något måste ju ske, detta funkar inte i längden. Hur kan man inte fatta detta?

 
Ingen bild

jonte bergström

13 juli 2014 00:11

Vedervärdigt. Absolut vedervärdigt. Hoppas som sagt ansvariga får stå till svars.

 
Ingen bild

^^^

13 juli 2014 00:31
Diagrammet visar att svenskar är godare än både danskar, finnar och norrbaggar tillsammans.


PS Vägen till helvetet är stenlagd med goda föresatser.

 
Ingen bild

Göran

13 juli 2014 01:18

Vad har man tänkt att dessa förskräckliga mängder med människor ska ta sig för i Sverige ? För något har man (7-klövern) väl tänkt ? Inte det ? Trodde inte det heller.

För vid pass ett halvt sekel sedan behövde varvs, sko och TK-
industrin en hel del personal. T ex, till Algots i Borås kom vid ett enda tillfälle 4000 finskor. Hur det sedan har gått för dessa nämnda industrigrenar känner vi ju till. Inte ens lantbruket behöver någon personal. Grevar och baroner har inte några anställda längre. De sitter själva på monstertraktorn och utför det som behöver göras.

Finns det någon meningsfull sysselsättning för MENA-folket som väller in i landet i oräkneliga mängder ? Det enda de kan göra är ju att gå på Willys eller Hemköp för sina dagliga inköp. Att Axfood och Antonia Axon Johnsson vill ha kunder till sina butiker är väl inte så svårt att förstå, men kan inte denna framgångsrika affärskvinna göra som Ingvar Kamprad och Stefan Persson, bygga varuhus och butiker där kunderna finns ? Det kan väl inte vara nödvändigt att ta in alla här ? De handlar ju bara upp våra skattepengar !

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

13 juli 2014 01:46

Danskar, finnar och norrmän tar hand om sina ungdomar och sina äldre. De håller samman och värnar sina nationer och dessas flaggor.

Vi i Sverige drabbas nu att vi var neutrala under andra världskriget. Vi fick inte lära oss värdet av ett eget land och ett enigt folk. Det svenska blod som sparades 1939-1945 kommer vi att få utgjuta i nutid p g a våra politikers okunskap och oförmåga.

Jag föddes i ett fattigt Sverige 1944. Började folkskolan 1951. Soldat 20 september 1959. 52 tjänsteår i svenska armén. Till vad nytta?

Åsa Romson (MP) anser att jag som medelåldrig (nåväl överårig)heterosexuell vit man är ett svin. Mehmet Kaplan (MP) hånar de svenska frivilliga i Finlands vinterkrig 1939-1940, genom att anse att de är likvärdiga med jihadisterna i Syrien.

Kurdo Baksi (MP) hetsar mot riksdagsledamoten Hanif Bali(M).
Jag har själv varit ledamot av Sveriges Riksdag. Hanif Bali har aldrig uppträtt opassande när jag varit närvarande.
Abdrisak Waberi (M) är ett annat kapitel. Han förespråkar månggifte och mannens rätt att vid behov misshandla sina hustrur.

OBSERVERA ATT GENOM ATT SÄNDA WABERI TILL SVERIGES RIKSDAG HAR MODERATA SAMLINGSPARTIET SOM PROGRAM ANTAGIT BIGAMI OCH ACCEPTERAT HUSTRUMISSHANDEL!

Så en helt annan sak. Historikern och pansarplutonchefen Henrik Arnstad har kommit ut som antisemit.

Mitt framåtsträvande Sverige - vart tog du vägen?

Och tack Thoralf för din fina blogg och ditt arbete i Sveriges Riksdag.

Hälsar vännen

Stellan

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 04:26

På dessa sidor talas jämt och ständigt att en ekonomisk katastrof närmar sig men studerar man siffrorna så ser man att Sveriges BNP stiger i stort sett varje år.

 
Ingen bild

Waterbug

13 juli 2014 05:17

Självskadebeteende verkar vara inprogramerat i svenskens genetiska kod

 
Ingen bild

Jag

13 juli 2014 06:42

Det är så här 90% av Sveriges befolkning vill ha det!

 
Stefan K

Stefan K

13 juli 2014 07:12

Om man leker med tanken på att Sveriges migrationspolitik är nödvändig för vår framtida välfärd (minns ni Ullenhags ord när han debatterade med Jimmie i Almedalen)...
https://petterssonorg.files.wordpress.com/2014/07/ullengah-flyktingar.mp3
...och att vi ständigt berikas och belönas av denna, så förundras jag över att inga andra regeringar i Europa har insett det som svenska politiker gjort?

Samtidigt tror inte jag att någon europeisk regering prioriterar andra länders arbetslösa, socialt utsatta, bostadslösa, pensionärer och andra, före sin egen skattebetalande befolkning...jo förlåt, i Sverige gör våra folkvalda detta.

Man kan också fundera över lönsamheten när landet med världens högsta skatter måste höja dem ytterligare för att klara välfärden och varför landets finansminister tvingas att låna 240 miljoner om dagen för att finansiera det som våra höga skatter borde göra. Som ni vet måste ett lån betalas tillbaks förr eller senare och är det våra barnbarn som får ta smällen?

Givetvis får man sig en funderare över relevansen att rösta på en politiker som misslyckats så kapitalt, som erkänner misslyckandet och utmaningarna efter detta, men som samtidigt fortsätter att predika över ett fortsatt lika högt asylmottagande.

Om nu Sveriges regering och svenska eu-parlamentariker försöker påverka den europeiska opinionen till att anamma svensk asylpolitik, borde de först rätta till problemen som uppstått i kölvattnet av denna. Ty även utomlands har man medier som inte sällan rapporterar om tillståndet i vårt land på ett mer verklighetsnära sätt än våra egna medier.

bara en sådan sak att man vädjar till övriga Europa visar att man innerst inne vet om problemen. "Man kan inte hindra människor från att söka asyl", hävdas ofta i debatten. Möjligt det är så, men man kan definitivt följa de fördrag som finns och som Sverige skrivit under. Då hade merparten av alla dessa som flyt just hit, befunnit sig i andra länder.
Man kan också sluta skapa ständigt nya incitament för människor att söka sig just hit och man kan ta hårdare på regelverken och se till att människor som befinner sig i landet illegalt förpassas härifrån istället för att de möts med nya förmåner som fri vård och bostad.

När ni ser Thoralfs utmärkta diagram ovan ska ni ha i åtanke att Mp, V och FI anser att Sverige inte är tillräckligt generösa i sin asylmottagning, utan vill se en fördubbling av asylsökande...minst.
Ett eller flera av dessa partier lär sitta i regeringsställning de kommande fyra åren. Minns det!

http://petterssonsblogg.se

 
Stefan K

Stefan K

13 juli 2014 07:20

Ett tillägg till kommentaren ovan.
Om ni lyssnar på det korta ljudklippet med Ullenhag från Almedalen, kanske ni också reagerar över orden (tyvärr får ni klistra in det med Ctrl c + Ctrl v).
Karln står alltså i en direktsänd debatt och hävdar att Sverige är beroende av människor som flyr krig och annat elände.
Har karln ingen hjärta?
Hur kan man som svensk minister stå i TV och hävda nödvändigheten i krig, trakasserier, förföljelse och andra oroligheter, så att svensk välfärd kan tryggas?
Har karln inget hjärta.
Varför inte fråga vid nästa tillfälle?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Argus

13 juli 2014 07:21

@Stellan Bojerud, Söndag 13 juli 01:46: Jag tror också att frånvaron av umbäranden har gjort vissa av svenskarna mindre patriotiska. Sedan är svenskar mindre konservativa och provar på nya saker. Tyvärr också den kulturmarxistiska Frankfurtskolan som närde 68-vänstern och som i princip är roten till allt ont de senaste 40 åren och som vi ser resultatet av nu.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 07:24

De som saknar hjärta är väl de som menar att man skall skicka tillbaka människor till krigsområden.

 
Svensson

Svensson

13 juli 2014 08:05

Herre gud,det här visar att Sverige kommer gå under,ingen kan bedriva en så hög invandring,och dela ut gerösa bidrag som det vore godis.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Onkel Sven s

13 juli 2014 08:08

SD+ , vi behöver inte skicka tillbaka några människor till något krigsområde , så fort dom erhållit PUT , permanent uppehållstillstånd så åker dom utan påverkan !

 
Ingen bild

Tony

13 juli 2014 08:49

Hur kan skillnaden mella två länders styrande vara så
avgrundsdjup som den är mellan Sverige och Finland,
när det gäller flyktingpolitiken. För antingen saknar
Finland hjärta eller så saknar Svenska makthavare förstånd,
och jag tror definitivt på det senare. Att som Sverige
fösa problemen framför sig löser inte upp situationen.
Att hjälpa människor i deras närområde är flera gånger
effektivare än det som Sverige håller på med!
Detta diagram visar också tydligt på att media för
Svenska folket bakom ljuset genom att undanhålla hur
verkligt illa det ser ut. Att privatpersoner ska behöva
göra det jobb som borde vara journalisters självklara
uppgifter, visar också på vilka menlösa krakar som den
Svenska journalistkåren består av. Alla dom nyheter som
undanhålls fylls ut med menlösa articklar och nonsens-
nyheter som helt saknar värde för läsarna, därför sjunker
upplagorna som en sten, och det är rätt åt dem.
Snart kan väl Thoralf benämna sig som En av ett fåtal
Svenska journalister, och dom andra som desinformatörer!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juli 2014 09:17

@SD+
Vad är bäst? Att ta emot en liten rännil från infernot i Syrien och även nu Irak, eller att hjälpa desto fler i de enorma flyktinglägren i grannländerna?

Jag såg TV-reklamen från UNHCR igår och de utsatta barnen som drabbats av krig och elände runt om i världen. Ge UNHCR medel istället till medicin, mat och boende för barnen och deras föräldrar.
Se till att alla i flyktinglägren har friskt vatten, mat och fungerande toaletter.
Utbilda barnens föräldrar i hygien och renlighet.
Att inte använda toaletter, utan att uträtta sina behov lite varstans sprider smittor som drabbar främst barn och äldre.

Och SD+, när striderna i Mellanöstern tar slut kan lägren tömmas och de boende kan snabbt återvända för att bygga upp sina länder.

Hjälpa en familj i Sverige eller hundra i närområdet, vad väljer du?

 
Ingen bild

Hej!

13 juli 2014 09:28

@ SD+

Ang. BNP


Det finns många sätt att mäta, många sätt kan vara ärliga men kan sakna variabler/konstanter för att visa ett tillstånd. Att som väljare vara kritiskt förstående så finns det mycket variabler och konstanter som vi möts dagligen i vår vardag vissa har inte upptäckt dessa, vissa vill inte vara sin egen ära förnär och sin egen övertygelse, för andra kan det vara ren råhet och vinst(,mm).

Konstanter för mig är te.x att stänga akutintag, ej tillräckligt med IVA platser(intensivvård) för allvarligt skadade utan att dessa prioriteras med stort inslag av "tur eller otur" och att nämna, så är barn inga undantag.

Jag är väl medveten om att vi är en nation som är högst skattebelastade i världen och genererar mycket pengar men vad får jag tillbaka?

Pengar är det enda den fattige har.
...detta kanske stämmer väl så bra?@ Thoralf
En solig sommarhälsning från mej, Hej!

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 09:30

@Hulda mk1
Sverige är det land i EU som ger mest per capita till UNHCR, så det går utmärkt att göra båda delarna. De som hävdar att man bara skall hjälpa på plats är de som egentligen inte vill hjälpa alls utan har det att skylla på.

 
Ingen bild

Valle

13 juli 2014 09:34

SD+.

1. BNP stiger, men inte BNP per capita.

2. Jo jag och många med mig kan det. Det står inte i konflikt med att vara en moralisk god människa. Det är istället du som vill få det till att invandringspolitiken är "den enda vägenes politik". Djupt bedräglig inställning. Antingen förstår du inte de både kort- och långsiktiga konsekvenserna av dagens politik, eller så förstår du och accepterar dessa. I båda fall är det en fruktansvärd inställning. Du vill ta mitt land och kultur ifrån mig och mina efterlevande. Du vill brandskatta min plånbok för att finansiera rövandet av mitt eget land. Du borde skämmas.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 09:40

@Valle
Enligt Wikipedia har Sveriges BNP per capita i dollar stiget från 31396 år 2004 btill 40394 år 2011.

 
Ingen bild

Farbror Fredde

13 juli 2014 09:42

Till Tyskland kommer också en hel del asylsökande, varav en del just nu ockuperar en myndighet i Nürnberg och en skola i Berlin för att få sin "rätt". I München är mottagningsområdet i en f d kasern alldeles full och det beror på att alla som kommer till Bayern måste gå igenom detta nålsöga för bl a hälsokontroller innan de kan skickas ut i landet på andra förläggningar. En del måste sova i lastbilsgarage. Som jämförelse.

 
Ingen bild

Ludvig

13 juli 2014 09:44

Det var mycket intressant. Vi får se när katastrofen inträffar. Vem som helst måste väl fatta att inte enbart Sverige ska ta emot alla, grannländerna borde väl kunna ställa upp lite mer. Och det bästa vore ju om människor sluppe fly sina länder.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 09:53

@Ludvig
Att enbart Sverige tar emot alla är ren lögn, de allrqa flesta är i grannländerna till krigsområdena.

 
Ingen bild

MN

13 juli 2014 10:04

Migrationsverket satt prognos 270.000 asyl 2014-2018 Varför vågar SD INTE lägga upp detta?

Mellan 2006-2018 kan uppemot 500.000 sökt asyl!

http://helahalsingland.se/soderhamn/1.5660611-tio-ar-med-flyktingar

2006: 24.322
2007: 36.207
2008: 24.353
2009: 24.194
2010: 31.819
2911: 29.648
2012: 43.887

2014-2018: Asylprövning i första instans 267.000 (sid 23)

http://www.migrationsverket.se/download/18.220d99db144da03853b5597/1398351637692/Verksamhets-+och+kostnadsprognos+2014-04-24.pdf

2013: 54.264
2014: 61.600
2015: 60.700
2016: 53.800
2017: 47.400
2018: 43.700

 
Ingen bild

Undrande

13 juli 2014 10:04

Hej Thoralf. Såna här bilder skulle passa väldigt bra som valaffischer nu inför det stundande valet. Föreställ dig denna i Stockholms tunnelbana med en enkel kommentar som "är detta en ansvarsfull invandring?" eller "våra grannländer klarar en ansvarsfull invandring". Du borde ta upp detta i partiet, tycker tyvärr er marknadsföring lämnar mycket att önska. Man borde mer presentera den galna fakta som faktiskt finns tillgänglig och låta människor bilda sig en egen uppfattning. Internationella jämförelser är ett otroligt kraftigt verktyg. Tack för en bra blogg

 
Lotta

Lotta

13 juli 2014 10:11

@SD+
Du har skrivit en del inlägg idag men inte med en bokstav har du kommenterat diagrammet som visar 7-klöverns sinnessjuka massinvandring, varför? När tycker du att vi tagit emot tillräckligt många? Ser du ingen som helst fara i att den förda massinvandringspolitiken på inte allt för lång sikt kommer leda till total kollaps av den svenska välfärden samt att svenska folket kommer hamna i minoritet i vårt eget land? Malmö där svenskarna redan nu är i minoritet är bara början tro inget annat.

http://youtu.be/pC2fDIUjPmI

 
Ingen bild

AKA humbug.

13 juli 2014 10:17

@SD+, någonstans har Expo-kursen fallerat. Siffrorna på denna sajt talar för sig själva. Behövs inga bortblandningar, utan bara studera grafen och med en någorlunda intelligens förstår man att problemet kommer att explodera i ansiktet på svenska folket, bokstavligen. Igår i Göteborg, 40 personer slåss och beskjuter varandra, ingen infödd svensk deltog.

Ditt ständiga tramsande är inte trovärdigt vad för nick du än använder.

Förstår inte att Thoralf tillåter detta ständiga Expo-trollande.

Var snälla och sluta mata trollen.

 
Ingen bild

Thoralf A

13 juli 2014 10:20

Undrande

De styrande inom SD lyssnar inte på en "bonnläpp" fråm Småland!

 
Ingen bild

hejhopp

13 juli 2014 10:21

@Undrande, problemet är bara att de flesta inom SD bekymrar inte sig om sådana petitesser som att använda tillgänglig information. Har du överhuvudtaget sett en annons från SD på sistone? Man undrar var dessa 50 miljoner tagit vägen?

Som vanligt är Thoralf undantagen, å andra sidan är han utsparkad.

 
Ingen bild

Valle

13 juli 2014 10:23

SD+: Men hur ser det ut från 2007? Du är bara en i mängden bedräglig verklighetsförnekare. Befolkningsutvecklingen är absurd sedan år 2000 trots att födelsetalen understiger 2 barn/kvinna. Vi trycker in människor. Det saknar motstycke internationellt i världen liksom i vårt land historiskt. Det är ett gigantiskt etnosocialt experiment som vi får betala dyrt för. Jag menar, samma politiker som förespråkar invandringspolitik som leder till +50 000 asylanter per år, har en bostadspolitik som ger 10 000 hyresrätter per år, i bästa fall. Samma människor som tycker invandringspolitiken är bra, saknar helt kunskap om den ekonomiska realiteten. Du skrämmer mig. Är du ens medveten om att asylinvandringen kommer att ta tvärstopp inom två år p.g.a extrem bostadsbrist? Du är en struts!
Vi lider av en politiskt beslutad befolkningsökning. Till denna måste produceras inte bara bostäder, utan skola, kollektivtrafik, vattenrening, barnomsorg, sjukvård, ... Det finns ingen plan för detta. Vi går från välfärdssamhälle till en enda lång utförsbacke. Vakna!

Om Vilhelm Moberg levat idag hade hans tankar och gärning klassats som rasism. Hans bok Rid i natt känns mer aktuell än någonsin.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 10:23

@Lotta
Det är bara att ändra rubriken över diagrammet till"Vilket land visar mest medmänsklighet".

 
Ingen bild

hejhopp

13 juli 2014 10:23

@Undrande, Thoralf sade det bäst själv.

 
Ingen bild

Valle

13 juli 2014 10:28

SD+

Du hade blivit en god politisk officer.

 
Lotta

Lotta

13 juli 2014 10:41

@SD+
Var går då din gräns för medmänsklighet? När tycker du att vi tagit emot tillräckligt många? Var går gränsen för din godhet på svenska skattebetalares bekostnad?

http://youtu.be/pC2fDIUjPmI

 
Ingen bild

Göta

13 juli 2014 10:45

LARM IGEN från handläggare på Migrationsverket!

'Migga X' twittrar:
"Fortsatt högt tryck. Tredje (eller rent av fjärde?)
veckan i rad med över 2000 asylsökande. Bara igår kom
472 asylansökningar in.
Detta, ingenting annat, är det största hotet mot landets säkerhet!
Vakna statsministern!"
--------------------------------------------

Statsministern och resten av 7-klöverpolitikerna bryr sig inte,
men ca 10 procent av svenskarna har vaknat.
NÄR SKA RESTEN AV FOLKET VAKNA?

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 11:00

@Lotta
Sverige har i alla tider tagit emot flyktingar och det kommer vi att fortsätta med vad än fascisterna tycker!

 
Ingen bild

Göta

13 juli 2014 11:10

@ Thoralf
Mycket värdefull grafik! Detta säger allt och skulle bli en stor sensation i dina utskick.

Kan du inte göra ett enskilt blad med endast bild 2 i liggande tvärformat och lägga in detta löst i de färdiga utskicken?

Jag tycker bild nr 2 säger mest eftersom man tydligt ser att detta pågår månad efter månad med allt vansinnigare svenska stolpar. Rubriken "Invandringsbomben" är bra och den neutrala, torra upplysningen "Antalet asylsökande till de nordiska länderna under årets första sex månader 2014" som bildtext under är utmärkt.

 
Lotta

Lotta

13 juli 2014 11:10

@SD+
Du svarade inte på mina frågor. Var går din gräns?

http://youtu.be/pC2fDIUjPmI

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 11:13

@Lotta
Menar du att efter en viss gräns skall alla skickas till en säker död?

 
Ingen bild

Thoralf A

13 juli 2014 11:26

SD+

Syftar du på muslimska terrorister?

 
Lotta

Lotta

13 juli 2014 11:28

@SD+
Skrev jag det? Jag frågade när du tycker att vi tagit emot tillräckligt många? När anser du att gränsen är nådd? Är det när vi tagit emot ett visst antal? Är det när den svenska välfärden totalt har kollapsat? Är det när svenska folket är i minoritet i vårt eget land? Var går din godhetsgräns?

http://youtu.be/pC2fDIUjPmI

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 11:30

@Lotta
Du svarade inte på frågan.

 
Lotta

Lotta

13 juli 2014 11:36

Vilken fråga?

http://youtu.be/pC2fDIUjPmI

 
Ingen bild

Harry

13 juli 2014 11:40

Jag sitter i kommunstyrelsen. Bakom stängda dörrar har denna 7-klöver exakt samma synpunkter som SD. Det måste bli ett stopp på detta vansinne! När Migrationsverket skall komma på besök skall ansvarig politiker "Be MV dra åt helvete": Alla kommunpolitiker tycker i stort sett likadant men ingen vågar öppna munnen offentligt. Alla är rädda om sitt skinn!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juli 2014 11:42

@SD+
Du är ett naivt och Vänsterextremt troll som troligen fiskar efter något smaskigt att citera på någon väldigt tveksam blogg.
Att skriva "fascister" som du gjorde 11.00 i ett av dina mediokra inlägg avslöjade dig rejält. När du kallar oss här för fascister så visar det på att du står så låångt till vänster att då nästan når cirkeln runt och närmar dig extremhögern från andra hållet...
Jag måste uppmana alla att inte mata detta troll för mycket.

Tyvärr kommer troll liknande SD+ att öka sina försök här under valrörelsen. Sagans troll sprack om de fick solljus på sig.
Dagens internettroll spricker under valvakan när SD,s valresultat skjuter i höjden..!

 
Ingen bild

Thoralf A

13 juli 2014 11:56

Hulda mk1

Bloggen Inte rasist men har troll som försöker provocera fram olämpliga kommentarer på min blogg!

 
Ingen bild

AKA humbug.

13 juli 2014 12:03

@Thoralf, ett bättre namn på den slaskbloggen är internrasismen.

 
Ingen bild

curt haglund

13 juli 2014 12:14

2009 gjordes en vetenskaplig beräkning av invandringens kostnad år 2006. Den landade på 45-60 miljarder. Om man utgår från detta och beaktar ökningen av asylinvandringen (2014 80 000) så skulle kostnaden för 2014 landa på 88-132 miljarder. Observera att kostnaden för kriminalvård är INTE inkluderad. Tänk så mycket bra som skulle kunna göras inom sjukvård, åldringsvård, skola, järnväg mm om bara asylinvandringen halverades. Och med en halvering skulle vi ÄNDÅ ligga i topp k EU. Politiker OCH media verkar vara rädda för autonoma vänstern, Revolutionära Fronten mm.
Befolkningen engagerar sig inte/vet inte/vill inte veta hur det ser ut. Det är det värsta. Jag har själv en högskoleutbildad son på 35 år som är fullständigt ointresserad av dessa frågor.
Men 25 % av de röstberättigade är pensionärer. Dels bör många, många av dessa skrämmas av alltfler invandrare, dels skulle nog väldigt många i denna grupp välja bättre pensioner före ökad invandring. De måste övertygas att rösta på SD. Men hur? Saklig inte populistisk information. "du har ett val gällande din framtid ". Ett jättestort problem är att det fortfarande är "fult" att sympatisera med SD. Lycka till nu alla ni som jobbar i SD!

 
Ingen bild

tant Gul

13 juli 2014 12:23

Stellan Bojerud, nu är det kört.

Du skriver:
"Danskar, finnar och norrmän tar hand om sina ungdomar och sina äldre. De håller samman och värnar sina nationer och dessas flaggor."

Alldeles självmant har Du givit uttryck för ungefefär samma nationalegoistiska, allmänt föraktliga, främlingsfientliga och rasistiska åsikt, som den en hitrest, stolt, godhetspraktiserande kurdisk kulturberikare lyckades få Röda Korsets i Falun gratisarbetande, sedan fredlösförklarade och därav avlidna volontär, Barbro Feldt (1942-2014) att avslöja.

I NyaSverige har äntligen åsikts- och tankefrihet framgångsrikt avskaffats.
Sådana brott, som Du, Barbro Feldt, Dan Park och andra omdömeslösa individer förfaller till, straffas, om inte omedelbart med döden eller med häktning och fängelsevistelse, så med att ni för resten av livet kommer att vara berövade ära och heder samt att av den godhetsutövande majoriteten av den nysvenska befolkningen betraktas som varande fredlösa. Bland andra kommer 'Big Sister' Mona Muslim att verka härför.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juli 2014 12:25

@Thoralf 11.56
Jo, jag vet. Du varnar för det ibland och det behövs.Det är så lätt att någons fingrar slinter och VIPS har trollen på IRM och andra, något smaskigt att sk-ta ner dig och partiet med.
Att med skrapa ord balansera på knivseggen är nödvändigt för att uttrycka sina tankar men utan att mata trollen.

 
Ingen bild

Göta

13 juli 2014 12:29

Med dessa gigantiska och oavbrutet ökande massor som väller in till Sverige har Migrationsverkets handläggare INGEN SOM HELST KONTROLL över vilka personerna är och om de över huvud taget kommer från de egentliga stridszonerna. Endast ca 5 procent har numera giltiga identitetshandlingar.

Men 'SD+' är fullständigt övertygad om att "alla som återvänder dör en säker död".

Hur kan det då vara så enormt många som alldeles frivilligt besöker sina hemländer så fort de har fått sitt svenska PERMANENTA uppehållstillstånd (PUT) med åtföljande garantier för livstids försörjning från svenska skattepengar? Flera reguljära direktlinjer flyger i skytteltrafik många gånger i veckan FULLBOKADE med "PUT-svenskar" som "semestrar" i hemländerna.

Om vi stänger gränserna och meddelar att Sverige är fullbelagt så behöver vi inte skicka tillbaka några, för då väljer de istället länderna med de små, korta vita, röda och blå staplarna i Thoralfs diagram - eller några av de länder i EU som hittills inte har några staplar alls.

 
Ingen bild

Lena

13 juli 2014 12:30

Många bra inlägg idag. En tråd som jag vill ta upp är varför svenskar inte kan se sambandet/inte vill ta till sig info om landets rådande situation (och det oproportionella intag av flyktigmottagande enl graferna ovan). 1) Konsensuskulturen i Sverige har del av detta, 2)Många är extremt beroende av att behålla jobbet (och törs därmed inte gå i dispyt med det allmänt rådande opinionen) p g a stora BOSTADSLÅN. 3)Många svenskar befinner sig i en "bubbla" eller snarare TRANS av "godhetsknarkande och "ömhetsneuroser" där de med "fina" åsikter, får en falsk självbild om att de är rika/fina människor.
De som har råd får gärna öppna sin plånbok/sitt hem för gratis boende till behövande, MEN TVINGA aldrig andra att anta din livsstil. Skatter ska vara måttliga anser jag så att alla kategorier av grupper kan leva utan de spänningar som nu är.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 12:51

@Lena
Om man som jag är tvingad att bidraga till kungahuset och militären, hur skall jag göra.

 
Ingen bild

Pepparholm

13 juli 2014 12:54

Jag håller med Undrande, att dessa staplar är enkla aha-upplevelser
som förstås även av bonnläppar och det är ju vi som är röstunderlaget.

De säger mer än timmars ordbajseri i talarstolar och i TV-soffor och kan inte motsägas med floskler.

Satsa valkampanjen på att sprida dem i det offentliga rummet.

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 13:01

@SD+
Hur blir det med svar på mina frågor? Var går din gräns?

 
Ingen bild

Mahmoud

13 juli 2014 13:13

@SD+

Läs, så kanske du lär dig nåt:

http://svenska.yle.fi/artikel/2014/07/11/muhis-azizi-finland-ska-inte-ta-emot-fler-flyktingar

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 13:23

@Lotta
Medmänsklighet har ingen gräns eller var är din gräns.

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 13:34

@SD+
Det innebär alltså att du fullständigt struntar inom den svenska välfärden fullständigt rasar ihop. Men hur skall du kunna ta emot och hjälpa ännu fler när pengarna är slut?

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 13:38

@Lotta
Sveriges BNP växer för varje år och då vore det väl konstigt om vi inte har råd med medmänsklighet. Du svarade inte var din gräns går.

 
Ingen bild

fd Undrande

13 juli 2014 13:43

Har nog haft alias Undrande här på bloggen i över ett år men nu har en ny dykt upp på sistone, så jag byter! Skrivet av kvinna i 50-årsåldern m 3 barn som till slut kunde tänka själv ang invandringspolitiken!

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 13:43

@SD+
Här kan du se statsskulden öka i realtid, vem skall betala den?
http://www.statsskuld.com/

Du undrar var min gräns går? Den är nådd för länge sedan. Skitsnacket du förde i ett tidigare inlägg "Menar du att efter en viss gräns skall alla skickas till en säker död?" Är så löjligt att man tar sig för pannan.

 
Ingen bild

Trollfar

13 juli 2014 13:44

Mata inte trollen.Svara inte trollen utan låt de självdö.

 
Ingen bild

SD+

13 juli 2014 13:51

@Lotta
Du erkänner med andra ord att för dig är en bra invandrare en död invandrare. Med det sätter jag punkt vad gäller dig.

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 14:06

@Sd+
Då menar du på fullt allvar att våra övriga nordiska grannar skickar tillbaka människor i döden eftersom de kan föra en flyktingpolitik som ligger på bra mycket lägre nivå än Sverige. Är det så du menar?

 
Ingen bild

Trollfar

13 juli 2014 14:08

@Lotta, mata inte trollen.

 
Ingen bild

Lärare

13 juli 2014 14:28

Nu ser jag och många andra här på bloggen, fram emot att få se affischer med dessa klargörande staplar.
Har redan visat för ngr nyinflyttade grannar, som blev minst sagt chockade, de läser inte bloggen ej heller Avpixlat el ngr andra sanningssägande sajter. De har inte röstat på SD, men nu ska jag "bombardera" dom med fakta, så har vi ngr röster till.

Nu ska det bli ändring!
Om varje SD:are fixar 4 röster var, så får vi runt 24%, det är väl inte omöjligt, inte särskilt svårt heller, vi har ju hur mkt som helst att visa upp, eller hur? Bara att berätta för alla ni träffar på!

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 14:32

Dagens Granskning Sverige rekommenderas. Handlar bl.a om Dan Park.

http://www.youtube.com/watch?v=VBFRpa5sXsc&sns=em

 
Ingen bild

Lotta

13 juli 2014 14:36

Så ser svensk åldringsvård ut idag. Undrar om SD+ medmänsklighet gäller även dessa människor? I artikeln står att man inte har råd att anställa fler, hur kan det komma sig när vi har så hög BNP?

http://www.helahalsingland.se/halsingland/soderhamn/ville-inte-stora-personalen-slog-sig-bla-i-hela-ansiktet

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

13 juli 2014 16:32

Och värre kommer det att bli när Sossarna kommer till makten.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

seson

13 juli 2014 17:09

Krim.vården kostade Sverige 7.500 miljoner under 2013. 20131031
var 32% av de intagna invandrare.Detta innebär att 2.400 miljoner belastas denna grupp.

 
Ingen bild

Lena

13 juli 2014 17:17

@SD+ 12.51
Du får fundera på svaret helt på egen hand. Jag har inget ansvar för hur du tänker. Jag har sagt min åsikt, om du vill TVINGA mig att ha samma åsikt som dig - då är du verkligen ute och cyklar. Du har inte ens en egen beskrivning på vad du vill. Jag tror faktiskt att du själv inte vet det - det enda som lockar dig är att bråka och smutskasta andras åsikter. Akta dig så att du inte fastnar!

 
Ingen bild

tant Gul

13 juli 2014 17:49

Svenska Folk, skåden här ytterligare två demonstrationer på svensk mark för främmande makt - under medverkan av er 'folkvalda' demokratiminister. Smaklig spis!

http://youtu.be/m3932lVdc6o

http://youtu.be/RWez2izT4ls

 
Ingen bild

Hej!

13 juli 2014 20:00

@ Hulda mk1 (i god ton)

"Hjälpa en familj i Sverige eller hundra i närområdet, vad väljer du?"

Hulda mk1, ursäkta mej men jag måste säga att jag slåss för att hjälpa min egen dotter på vår egen mark i första hand och skrika till henne de knappa resurser som finns att tillgå här, och jag kan mer än väl tillägga att det handlar om överlevnad!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juli 2014 21:22

@Hej.
Förtydligande: Vad jag menar är att det är bättre att hjälpa hundra flyktingfamiljer till en dräglig tillvaro i ett läger, än att en enda flyktingfamilj kommer hit och kostar samma peng... Eller troligen mer..

Självklart ska du främst kämpa för din dotter. Alla tänkande människor sätter sina nära och kära främst.

 
Ingen bild

MN

13 juli 2014 22:33

Den frågan vi bör ställa oss, hur slinker 10000 illegala igenom Danmark till Sverige? Varför gör danskarna inte sitt jobb avvisar de till hemlandet?

 
viola

viola

13 juli 2014 22:46

Jag var nyss inne på regeringens hemsida och hittade inget ställe där jag hade möjlighet till att ha synpunkter på den förda politiken. Sverige är idag ett ofritt land , värre än flera av de nationer som vi bekämpar.

http://Sverige

 
Ingen bild

Blåsippan

13 juli 2014 23:43

I Somalia ska det bo somalier, i Afghanistan ska det bo afghaner, i Japan ska det bo japaner, i Sverige ska det bo svenskar. Är konflikter bättre än gemenskap?

 
Ingen bild

Blåsippan

13 juli 2014 23:56

Är gemenskap=nazism? Är kulturkrockar och motsättningar=godhet?

 
Ingen bild

Blåsippan

14 juli 2014 00:00

Är det godhet att vara korkad?

 
Ingen bild

Blåsippan

14 juli 2014 00:06

Grattis Tyskland!!!

 
Ingen bild

Blåsippan

14 juli 2014 00:47

Det finns de som anser att man är nazist om man hejar på Tyskland...

 
Ingen bild

Per Föreläsare

14 juli 2014 07:47

Kunskapen om Sverige och det svenska folkets kultur och historia är liten bland icke svenskar. Det är egentligen inte konstigt eftersom väldigt få svenskar fram till 1990-talet begav sig i exil. Numera, som en effekt av den pågående fördumnings- och folkutbytesprocessen i Sverige, börjar det svenska folket spridas över hela världen och i Sverige blir det kvar allt färre svenskar av svenskt ursprung.

Precis som alla människor är svenskar så klart individer. Men jag tror att det finns ett värde i att känna till det specifika i den svenska kulturen särskilt för alla dem som på olika sätt möter svenskar som ganska nyligen lämnat sitt land för ett helt nytt. Den kulturella ryggsäcken kastar man inte av sig för att man förflyttat sig geografiskt. Man är formad av den värld man är uppväxt i. De nyemigrerade kommer därför att möta en värld som markant skiljer sig från den man lämnat. Sverige har under endast en relativt kort period haft en landsförrädisk centralmakt, det svenska folket har haft ett övergeneröst välfärdssamhälle som avvikit från alla andra samhällen i världen,

http://www.brinkemo.se/Per_Brinkemos_lecture_topics.html

 
Ingen bild

Tony

14 juli 2014 08:02

SD+.
Vems Militär bidrar du till? Sverige har ju inget
militärt försvar,åtminstone inte i Sverige, men du
stöttar kanske Hamas eller Isis, för det är väl till
detta folkslag som du visar din så kallade medmänsklighet!

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 juli 2014 10:25

Hur tänker du rösta i Riksdagsvalet

http://goo.gl/AA6Z5R

 
Ingen bild

Stig

14 juli 2014 13:10

Troende muslimer är religiöst förblindade superegoister som har noll förmåga att se på en konflikt ur två synvinklar om de har den minsta lilla lojalitet med den ena sidan. Lika outvecklad är förmågan och viljan till att anpassa sig till de samhällen de invaderar i Europa. Deras hucklen och övriga klädedräkt är inte något slags arabiskt mode utan en sorts ideologisk uniform, på samma sätt som extremvänstern går in för att klä sig som trashankar, pierca sig in absurdum och färga håret i regnbågens alla färger. Nynazisterna har sin "uniform" med kängor och är svartklädda från topp till tå. Klädstilen säger nästan allt om var en person eller grupp står ideologiskt och religiöst och är ett fullt medvetet valt politiskt/religiöst budskap.

Muslimerna har också insett att i de europeiska länderna och i synnerhet i Sverige, finns det så många särintressen som förhindrar en sammanhållen och sund invandringspolitik och ett klarsynt motstånd mot islamiseringen. Alliansen och svenskt näringsliv vill ha massinvandring pga den ofrånkomliga lönedumpningseffekten, de rödgröna vill ha massinvandring pga att det ger dem fler röster och flyktingindustrin sysselsätter hundratusentals människor, av vilka Bert Karlsson är det tydligaste exemplet på att det är väldigt lönsamt för vissa "entreprenörer" och desto kostsammare för skattebetalarna.

Sedan har vi LO, Hyresgästföreningen, ABF och alla andra organisationer som har en luddig och diffus övertygelse om att de har något att vinna på massinvandringen. De har lärt sig att rabbla det meningslösa mantrat om "alla människors lika värde" och de har en "värdegrund", dvs att helt okritiskt släppa in vad för slags folk som helst, oavsett om det är analfabeter, jihadister, fundamentalister, organiserade tiggare och kriminella.

Som grädde på moset har vi sedan de röstberättigade medborgarnas särintressen, vilka yttrar sig i att man röstar med plånboken, låter sig mutas av skattesänkningar från ena hållet eller fler och större bidrag från det andra hållet. Bättre barnomsorg, vård och bostäder är också viktiga för plånboksröstarna, men hur man ska kunna satsa på dessa saker i kombination med den svindyra flykting- och invandringspolitiken funderar inte Svenne Kålrot över.

Det tråkigaste som finns för kanske 75 % av befolkningen är nationalekonomi och många klarar inte ens av att hantera sin privata ekonomi - alla SMS-lånen är bara ett av flera skrämmande exempel härpå. Den allmänna och politiska analfabetismen, den ekonomiska ansvarslösheten och alla partiers, organisationers, flyktingindustrins och alla företags egenintressen kommer sakta och ofrånkomligt att leda till ekonomisk, politisk och etnisk katastrof för Sverige. En irreversibel och oreparabel katastrof. Adjö Sverige! Kanske redan 2025 finns du ej mera.

 
Ingen bild

Stig

14 juli 2014 14:41

Marianne Bernadotte - fastor till kungen - skall imorgon vara sommarvärd i SR P1 - hom skall tala om framtiden, avslöjar hon idag.

Marianne Bernadotte, du som vet, tala om Sverige 2025.
Vi undersåtar vill så gärna veta!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

14 juli 2014 16:18

Stig

Vart skall man börja, Jag tar det från toppen.

Du kommer med en massa konstiga påståenden, kan du svara på dessa själv?

Troende muslimer är religiöst förblindade superegoister. "Kristna är likadana" Kanske inte Svensk kristendom.

Vem skall avgöra vad som folk skall ha för kläder på sig?
(gissning. Tror inte nassarna hade svarta kläder, Kan tänka mig att typ 1 promille hade det.)

Analfabet och tiggare är inget man väljer, (lite dumt att välja att vara fattig) jihadist är en yttring av fundamentalist, och hur ser man om någon är kriminell eller har en avvikande åsikt? Det är dock ett val.

Grädde på moset. Det kallas för Demokrati, på gott och ont, Vad är alternativet.

Mycket du uttrycker här, är kontroll av folkets tankar och val, Det brukade kallas för stalinism, och det är inget att sträva efter, förmodligen inte din avsikt, men resultatet av åtgärderna för att lösa problemen du beskriver, blir precis det.

 
Lennart Johansson

Lennart Johansson

14 juli 2014 16:49

TORALF, DETTA ÄR LÄTTÖVERSKÅDLIG FAKTA

lÅT DET STÅ HELA VECKAN. DU BEHÖVER INTE SKRIVA MER.

ALLA BEHÖVER LÄSA DETTA OCH BEGRUNDA.

http://Lennart J

 
Ingen bild

Lars P

14 juli 2014 16:54

Varför ska Sverige hålla på så här, Det går inte. Jag orkar inte längre att se på detta vansinne...

 
Ingen bild

Stig

14 juli 2014 17:34

Proffstrollet!
Bry dig inte om att märka ord!
Det är inte demokrati att alla får pissa i samma pöl.
Efter att ha bevittnat ditt tramsiga härjande här på bloggen den senaste tiden, finner jag att jag närmast vill beskriva dig som en
Dror Feiler-typ. Gå någon annanstans och tuta i vuvuzela!

 
Ingen bild

johannes

14 juli 2014 18:58

Det är synd att ni misstror Mats Proffstrollet för han är en positiv motvikt till alla andra konspiratationsteoretiker här.

Kämpa på Mats, även om vi inte skriver ofta så gillar många dina tappra försök att argumentera mot bättre vetande.

 
Ingen bild

Annelie

14 juli 2014 19:06

Många svenskar sticker huvudet i sanden vill inte se verkligheten.

 
Lotta

Lotta

14 juli 2014 19:07

Sommar med en sann hjälte: Ingrid Carlqvist.

http://shar.es/NdZla

 
Ingen bild

Stig

14 juli 2014 19:50

Bravo!

"Kämpa på Mats Proffstroll...många gillar dina tappra försök att argumentera mot bättre vetande."

Fram med vuvuzelan - tuta i luren!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

14 juli 2014 20:24

Stig

Är det så här du diskuterar?

Och var har jag märkt ord?
Pissa i samma pöl! tänkte skriva ett svar, men påståendet är så infantilt att jag låter bli. Kanske Thoralf kan fixa någon utmärkelse för mest korkade påståendet denna månad.


Kläm inte ur dig en massa åsikter, som du inte ens själv har (åtminstone ett hypotetiskt) svar på. Då blir det floskler.

Måste säga att det blir en stor motsägelse om du i din kommentar är upprörd, över den bristande politiska kunskapen, ( Den allmänna och politiska analfabetismen) och när du får mothugg på en politiskblogg. Då är ditt svar blås i vuvuzelan.

Johannes
Tack, sådana som Stig, får mig att framstå som ett geni.

 
Ingen bild

Göran

14 juli 2014 20:39

Ja Du Mats Proffstroll, Du är säkert ett geni så som Du kämpar mot bättre vetande.

 
Ingen bild

Dra till Norge

14 juli 2014 20:47

Några år till med dessa diagram så kan ingen rädda Sverige, inte ens SD med egen majoritet.

 
Ingen bild

Stundtahl

14 juli 2014 20:52

Att Thoralf godkänner egotrippade troll på sin blogg är nog att ge alla sina tusende och åter tusende läsare en vidare insyn.
-Ansikten av ett politiskt förvirrat fåtal som, dyker upp och oftast försvinner, iaf skänker en bild av dumhet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 juli 2014 20:52

@Mats(ateist)
Eftersom du titulerar dig som ett "proffstroll", var då så vänlig och beskriv dig KORTFATTAT. Politisk hemvist, synen på Israel - Hamaskonflikten, ISIS framfart, Islams ökning i Sverige, jämställdheten bland Muslimer i Sverige och övriga världen.
Ett proffs kan garanterat KORTFATTAT och sakligt med några få ord ge oss den kunskap vi saknar...

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

14 juli 2014 21:39

Hulda

Humanist, skulle kunna tänka mig teknokrati,( om man skulle kunna få den att fungera) Går inte in längre än så.
Idag är jag egenföretagande sosse/ obestämd.

Israel- Hamas, religiöst skit som jag inte har mycket över för.
Dom sitter och väntar på messias, då går jorden under, dom har väntat i 2000år. Senaste är att han kommer 2050.

ISIS,Buku dom är terrorister, typ usa,s Blackwater.( privat kristen arme) som skjuter precis vem dom vill, och gör det också.
Det finns inget bra med fundamentalister. Tycker att frågan är besvarad med mitt nic Ateist.

Sitter i skrivandets stund och lyssnar på en dokumentär om isis, och vem hör jag, George Bush, en av modern tid största mördare.
Dennes regering hade på fullt allvar, tankar på att kärnvapen bomba länder, i självförsvar, ( tänker inte visa referens ) TYT har den på youtube. Gillar inte Nordkorea heller.

Islams ökning, den kommer att avta med tiden, I ett sekulärt samhälle. Tom pigmenten på huden kommer att vattnas ur med tiden.
Jämställdheten bland muslimer, du menar man-kvinna? Jag tror inte den blir mindre om dom bor i indoktrinerade samhällen, så är du orolig över det, motsäger du dig själv.

Förövrigt kan jag upplysa bloggen om att, allt som "fungerar" är "sant" idag, är på grund av att olika människor har ifråga satt och motbevisat, teorier och påståenden, om och om igen.
Jag har inte någonsin sagt att jag har rätt. men om era argument inte klarar motsägelse och motbevisning, ( och speciellt från en lekman som jag) är dom inte sanna heller.

Ni skall om något vara glada för att jag petar i era påståenden, bara så kan ni få reda på om dom bär vatten. Jag ser många som bara sväljer allt, bara för att dom tror på auktoriteten som påstått dem. Och andra som presenterar önskedrömmar och tro som fakta.

Vart inte kortfattad, Det kanske var genetalisk jag var. men jag har all besticklar i lådan i jalla fall

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 juli 2014 10:13

@Mats(ateist).
Egen företagare och Sosse. Bara där inser jag att besticken ligger på golvet...
Fö. märkliga tankar...

 
Ingen bild

johannes

15 juli 2014 11:09

Kan inte låta bli att kommentera den här diskussionen fast jag vet att det kommer åter något negativt invektiv. Mats försöker argumentera för en uppfattning som är i motsats till majoriteten här. De svar han får är både konstiga och underliga. Men det mest flagranta är att när era argument för er uppfattning inte håller då börjar personliga påhopp om Mats karaktär och sinnesförmåga. Och det, mina läsare är dålig argumentationsteknik. Det är samma som att erkänna att ni har fel och Mats har rätt. Rannsaka er själva och slipa era argument. Så kanske diskussionen blir än mer intressant.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

15 juli 2014 14:12

Hulda

Det folk missbedömer med moderat politik, vilket jag borde vara ekonomiskt och inte socialt, är att man måste ligga i lönetoppen för att få någon ekonomisk fördel, de som röstar M och har 2 millar på banken är tvär lurade. Så då anser jag att det är bättre att medelklassen blir köpstark, det gynnar alla.
Sedan är M inte ens bra på den politik dom för.
8 år och dom har inte åstadkommit ett skit, jo just ja, järnvägen den vart i alla fall skit.

Vi har gått om usa i inkomstklyftor, det vill säga att Sverige är mycket rikt, men ytterst få har pengarna, detta har jag påtalat många gånger.

Tom, en del miljardärer i usa, har börjat inse, att utan en köpstark medelklass, kommer även dom att backa i längden.

Så var det med dom besticklarna.

 
Ingen bild

Martin

15 juli 2014 15:16

Hur långt kommer detta vansinne att fortgår innan det hjärntvättade svenska folket vaknar?

 
Ingen bild

robin

19 juli 2014 23:18

SVP 2014

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2014 23:24

@robin.
Ska du verkligen kasta bort din enda röst på ett parti som inte kommer in i riksdagen? Som inte kommer att ha någon påverkan på samhällets alla problem?

 
Ingen bild

robin

19 juli 2014 23:28

lite dumt att säga så @hulda med tanke på att SD också hade lite röster en gång i tiden.. var det också en bortkastad röst då?

Men jag är nationalist så där är inget annat alternativ

 
Ingen bild

Markus

20 juli 2014 10:33

Källor för graferna?

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juli 2014 10:38

@robin.
Självklart får du rösta på vad du vill. Men likväl är en röst på SVP bortkastad nu i höst.

 
Ingen bild

Vivika

17 augusti 2014 12:59

Hat aldrig röstat på SD förut, men detta går inte längre. Vi måste ändra kurs och det snabbt.

 
Ingen bild

Magnus501

30 december 2014 01:10

Jag har röstad på SD och det kommer jag alltid göra.
Begränsa invandringen med 100%
Skicka alla kriminella invandrare till deras hemländer.
Heja Jimmie Åkesson.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se