thoralf

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2014

FRAMTIDEN ÄR HÄR

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2014 23:39

I dagens Östran fick vi ett mycket nedslående exempel på hur det svenska välfärdssystemet håller på att krackelera. Jag misstänker att det är samma kvinna som kom till vårt tält under Kalmar marknad och berättade om sin svåra ekonomiska situation efter att hennes make gått bort.

http://ostran.se/NYHETER/Kalmar/Vad-ska-jag-aeta-foer


Hur många fler ensamstående kvinnor lever under liknande ekonomiska förhållanden?


Östran har tagit bort möjligheten att kommentera artikeln. Jag kan gissa varför!


Den massinvandring som pågår till Sverige utan den minsta kontroll eller begränsning kommer sänka Sverige till en väldigt låg nivå och då kommer det verkligen handla om ett klassamhälle. I mer än ett avseende!


I andra länder håller man på att vakna upp men i Sverige går allt i motsatt riktning.


 
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

6 augusti 2014 00:14

EN RÖST FRÅN HJÄRTAT.
Tänk fel om du vill, men tänk själv.
Så stod det på en liten lapp, som en av Kjell Bergqvists döttrar hade på kylskåpsdörren för ett tag sedan.
Detta får honom att rösta på F! säger han.
Jag tror det är något annat.
Han har ju sagt att han gör vad som helst för pengar.

Jag själv skulle önska att alla ni, som överhuvudet taget funderar på att rösta på F! eller nånting ännu värre kanske...
Att ni tog er en liten stund och betraktade Gudrun Schyman och frågade er, vem är hon egentligen?
Vad står hon för här i livet, vad har hon för värderingar? Är hon bara intresserad av att hon själv mår bra?
Och i bästa fall hennes närmaste. Att hon får den lön hon egentligen inte förtjänar.
Visst har jag en gnutta empati över för dem som inte har haft turen att födas i ett välfärdssamhälle och lever ett liv i misär.
I ett helvete många av dem, ett helvete som de själva varit med om att skapa.

Det råder ju många olika meningar om den här organiserade brottsligheten, till exempel.
Men vare sig det är organiserat eller inte, så får vi ju inte glömma att bakom varje framsträckt kniv eller pistol, så finns det
ett människoliv. Men ändock en människa, som inte vill oss väl.
Jag kommer att rösta på SD, för att de tänker själva, och de tänker rätt.
De har en oerhört bra sverigevänlig politik, och det är väl ändå det, som är grunden för att vi ska kunna leva ett drägligt liv tillsammans här i vårt land.
Tänk fel om du vill, men tänk själv.
Edward Ulfertz

https://www.youtube.com/watch?v=eB2MmGqmEi4

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2014 00:45


Invandrarna sjunger: "MONEY FOR NOTHING"

Svenskarna sjunger: "NOTHING FOR MONEY"

Talade igår med en 80-årig gubbe och till min stora glädje & förvåning så skulle han nu rösta SD med frugan. De var så förbannade på hur pensionärerna fått det och han jämförde med invandrarpensionärerna.
DET tycker jag visar på att de här människorna faktiskt har koll och nu tror jag på allvar att sittande politiker mf sitter j ä k l i g t löst, alltså.
Om bara 10 år kommer etablissemanget väldigt troligt att sitta med skratter i halsen. Det är jag övertygad om nu!

 
Svensson

Svensson

6 augusti 2014 06:52

Vi måste välja,vill vi ha massinvandring eller välfärd i Sverige ? För oss vanliga svenskar är frågan enkel.Vi ska ta tillbaka allt det alliansregeringen har stulit från oss svenskar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

6 augusti 2014 07:24

Håller med Svensson fullständigt.Helt genomruttet är ju också att det satsas mer på invandrare än fattiga svenskar.

 
Ingen bild

hans

6 augusti 2014 08:05

Sjukt är bara förnamnet. Hon får ta en tur med ålandsfärjan och sedan söka asyl i Sverige på resan hem. Där verkar det ju finnas hur mycket pengar som helst över.

 
Ingen bild

Trollfar

6 augusti 2014 08:22

Reportern har dessutom sett till att inte lämna sin mejl-adress i artikeln. Annars hade vi kunnat mejla henne och berätta var kvinnans pengar tar vägen.

Hoppas damen förstår att det är framför allt är sjuklövern som satt henne i denna sits.

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 08:48

Sverige har ett pensionssystem som innebär att man får pension efter hur mycket man arbetat. Den här kvinnan har uppenbarligen inte arbetat utan tagit hand om hemmet. Då får man inte mycket pension. Men att skylla på invandringen är alltför magstarkt tycker jag.

Det här är politiska beslut tagna på 1990-talet och på 1950-talet när ATP infördes.

 
Ingen bild

joffe

6 augusti 2014 08:51

Det är härligt och nyttigt för envar att lyssna till Nigel Farages fräscha visdomsord om kulturella värden och vår kristna kyrka.

Farage berömmer Australiens invandringspolitik som fungerar sedan alla år.Jag vet kraven för jag bor här sedan tre decennier.

I Sverige existerar ingen hållbar invandringspolitik. Alla dörrar är vidöppna för VEM SOM HELST at ta del av folkhemmets uppdukade smörgåsbord. Inget annat land bistår med denna flärdfullhet.

Du kan ljuga dig till PUT. Inte ett krav ställs. Indentitetspapper behövs inte. Kriminella kan komma. Inga tester. Ingen kvotering. Ingen ordning..ALLA från Syrien och Eritrea "BARA KOM här blir ni fösörjda för evigt"

Om du trots allt skulle bli avvisad kan du i alla fall stanna och bli sk papperslös och uppbära vissa ekonomiska privilegier som inte ens svenska fattigpensionärer är berättigade till.

Det saknas en REGERING med regler och krav på en kvoterad och kontrollerad invandring. Det saknas "jävlar anamma" och en ryggrad att bevara våra svenska fäders arvegods som nu försnillas på löpande band...

 
Ingen bild

Hacke

6 augusti 2014 08:52

Undrar hur många Margaretor det finns därute som aldrig kommer till tals eller skäms för sin situation? Det ligger i svenskens natur att inte klaga och framförallt inte koppla in samhället och ligga det till last. Det "samhälle" andra har tagit över och utnyttjar in absurdum både på laglig och olaglig väg.
Politik handlar om prioriteringar. I åtta år har Reinfeldt prioriterat bort svensken till förmån för det nya frälset. Inte lär det bli bättre med Löfven och hans rövargäng.
Allt utom en jordskredsframgång för sd är ett nederlag för rättvisan och anständigheten.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2014 09:11

@Johannes.
Är inte det ett arbete att ta hand om hem och barn? Nu för tiden heter det förskolelärare och man får RUT-avdrag för hushållsnära tjänster...

 
Ingen bild

Lotta

6 augusti 2014 09:11

@Johannes
Du skriver iskallt utan tillstymmelse till empati att Margareta får den pension hon förtjänar. Med ditt resonemang borde de som kommer hit som gamla inte få en krona eftersom de inte jobbat en dag i Sverige. Stämmer det?

 
Ingen bild

Trollfar

6 augusti 2014 09:25

@johannes, ni vänstertroll är för härliga. Ni har tydligen inte en aning om vad arbete innebär. Hon har arbetat hårt för att du din skithög skall kunna få en utbildning och sedan sitta på dina höga hästar och vara snorkig. Var tog alla människors lika värde vägen?

För att du skall förstå vad arbete är och innebär så kan jag berätta att den här stackars människan förmodligen arbetade minst 18 timmar om dygnet för att ta hand om sin familj. Dina älskade invandrare som inte arbetat en timme för oss, får mer pengar än vad hon någonsin kommer att få.

SKÄMS.

 
Ingen bild

Lotta

6 augusti 2014 09:28

Det felöversatta allas lika rätt och värde är ett mantra som de goda använder väldigt ofta. För många av godhetsapostlarna tycks "allas rätt" vara synonymt med allas rätt att komma till Sverige och på livstid låta sig försörjas av svenska skattebetalare. Felöversättningen är hämtad ur FN-deklarationen om mänskliga rättigheter vilket innebär att mantrat då bör gälla i samtliga länder som skrivit under deklarationen. Flyktingar borde då kunna fly till vilket annat av dessa länder som helst och där låta sig försörjas av dessa länders skattebetalare men så är det ju inte. Varför? Jo för att den rätta översättningen är att alla föds med samma värdighet vilket är odiskutabelt men det är en helt annan sak än att man har rätt till livstidsförsörjning i Sverige. Låt oss slå fast det en gång för alla.

 
Ingen bild

Mattias

6 augusti 2014 09:32

@Lotta, 09:11
Förstår du inte att det endast handlar om den nuvarande regeringens fördelningspolitik, inte de som flyr. Sverige har råd med pensionärer, flyktingar, vård, skola och omsorg mm, om man bara vill.

Respekt, broderskap och solidaritet kommer man långt med, dock ganska främmande ord inom SD.

 
Ingen bild

Thoralf A

6 augusti 2014 09:34

Johannes

Hur mycket skall en invandrare som kommer till Sverige efter 65 års ålder få från det svenska samhället? En enkel fråga som jag tror att du har ett svar på med din logik!

 
Ingen bild

Thoralf A

6 augusti 2014 09:38

Mattias

Har det undgått dig att statens budget har ett underskott på ca 100 miljarder kronor just nu! Dessutom stiger underskottet i rasande fart! Hur har du tänkt dig att lösa det?

 
Ingen bild

Lotta

6 augusti 2014 09:46

@Mattias
Vad är detta tror du?

http://www.statsskuld.com/

Om vi nu har det så bra ställt i Sverige varför har vi Europas sämsta vägar, järnvägar, avloppssystem osv, osv. Varför dras antal vårdplatser ner till bottennivå om man ser i europeiskt perspektiv? Hur ser det ut inom vård, skola och omsorg? På ett sjukhus hade man inte råd att installera adekvat luftkylningssytem så personal och patienter fick vistas i 30 graders värme, varför om vi är så rika. Sist men inte minst varför tar alliansen pengar från biståndet för att finansiera den väldiga massinvandrigspolitiken? Vet du vad massinvandrigen kostar varje år eftersom du så självsäkert påstår att vi har råd med den?

 
Stefan K

Stefan K

6 augusti 2014 09:52

@Johannes

Ditt inlägg var verkligen ett skott i foten, för att inte säga bägge fötterna.
M.a.o ska de nyanlända som kommer till Sverige och aldrig kommer eller har kommit in på arbetsmarknaden få pension.
För du ser väl inte skillnad på människor och människor?

Vilken pension förväntar du dig då att muslimska kvinnor vars plats är i hemmet ska få?
Vilken pension tror du alla tiotusentals ungdomar som vill men inte får arbeta får?
Självklart har pensionärernas situation att göra med den oerhört kostsamma asylpolitik Sverige bedriver. Det är inte invandrarnas fel, då de tar vad de får. Det är politikernas fel, mycket beroende på att de själva inte drabbas av den politik de förordar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Mattias

6 augusti 2014 09:53

@Thoralf
Det underskottet kan vi tacka alliansen för, har inte varit med och röstat fram dem.

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 09:54

Visst är det ett arbeta att ta hand om en famild. Tyvärr missade tidigare politiker att se det. Därför är hemmaarbete med familj och barn inte pensionsberättigad sysselsättning.

Ni kan kalla mig hjärtlös osv men det är inte jag som hittade på STP systemet. Jag bara refererar till hur verkligheten ser ut.

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 10:06

Så här är det.
Riksdagen beslutade enligt proposition 2000/01:136, att bl. a personer med utländsk bakgrund skall kunna få en behovsprövad pension (ÄFS) vid 65 år eller äldre.
Det finns cirka 15 000 personer i Sverige som har äldreförsörjningsstöd. Antalet personer med äldreförsörjningsstöd är relativt konstant över tid. Stödet kostar sammanlagt cirka 580 miljoner kronor år 2012. Det kan till exempel jämföras med garantipensionen som betalas ut till drygt 800 000 pensionärer och kostar 18 miljarder kronor år 2012.
Äldreförsörjningsstödet består av två delar, dels en skälig levnadsnivå på 5 353 kronor per månad, dels en skälig bostadskostnad på maximalt 6 200 kr (om hyran är så hög). Äldreförsörjningsstödets storlek beror på pensionärens inkomster efter skatt.

Jag tycker det är rimligt att även invandrare har stöd som gör att de inte behöver ansöka om socialbidrag från kommunerna.

 
Ingen bild

Putte

6 augusti 2014 10:11

Johannes, invandrare som kommer hit och är 65+ får pension, finansierad av svenska skattebetalare, utan att dessa invandrade pensionärer har jobbat en sekund i Sverige.

Mattias, Sverige har en statsskuld på 1277 miljarder kronor, just nu, så visst finns det pengar att slänga ut på främlingar!

Många "syrier" som kommer hit nu har inte bott i Syrien på många år. Vad flyr de ifrån? Samma sak var det under Irakkriget. Där har jag personlig erfarenhet av "irakier" som inte bott i hemlandet på 20 år, men som plötsligt kom på att de skulle "fly" till Sverige. I Dalarnas tidningar, var det nyligen ett reportage om tre syrier, som hade tagit sig till Italien, men Italien dög inte att söka asyl i, inte heller de övriga EU-länder de passerade under taxiresan på väg till Sverige. I Aftonbladet fanns det en artikel förra veckan om stackars "svenskar" (läs somalier) som satt fast på flygplatsen i Mogadishu, när flygbolaget de skulle flyga hem till Sverige med efter semestern i hemlandet, hade gått i konkurs. Tror du verkligen att dessa är flyktingar, måste du vara ovanligt dum i huvudet. Det är kanske 5% av de som får PUT, som har flyktingstatus enligt FN. Resten är lycksökare och sådana som "flyr" till naiva och kravlösa Sverige, där man kan få livstids försörjning, utan att någonsin göra ett handtag. Klart som 17 att sådant lockar folk att ta sig runt halva jordklotet för att komma hit.

 
Urvalsförfalskning

Urvalsförfalskning

6 augusti 2014 10:15

ÄFS – generös pension för invandrare över 65 år

Ett annat system som inte ingår i det allmänna pensionssystemet utan ligger direkt under statsbudgeten är ÄFS, det statliga äldreförsörjningsstödet. Det infördes av socialförsäkringsminister Ingela Thalén (s) 2003 för att avlasta kommunernas socialbudgetar från försörjningsstöd till invandrare över 65 år som aldrig har arbetat i Sverige och alltså saknar svensk pension. ÄFS är inkomstprövat men har till skillnad från den allmänna pensionen en garanterad nivå. I år beräknas 15 700 personer ha ÄFS. Antalet ökar ständigt. Både svenskar och invandrare kan få ÄFS, men 80 procent är invandrare som aldrig har arbetat i Sverige. Beloppen var förra året:

• Ogift: 5 137 kronor i månaden.
• Gift: 4 367 kronor i månaden.
• Bidrag till bostad utgår med högst 6 200 kronor i månaden för ogift och 3 100 kronor i månaden för gift person.

ÄFS är skattefritt och räknas inte som inkomst. Den som har ÄFS får därmed hemtjänst gratis. ÄFS-mottagaren har också rätt till upp till 3 000 kronor i månaden i inkomst från sitt gamla hemland och kan bo där tre månader om året (utanför Europa) och hela året (inom Europa) med bibehållet ÄFS. ÄFS kan alltså inklusive bostadsbidrag uppgå till 14 337 kronor i månaden skattefritt. Och ingenting hindrar ju att man hyr ut bostaden när man själv bor utomlands.

För budgetåret 2012 överskreds anslaget till ÄFS med cirka 78 miljoner kronor.

Ovan är ett utdrag från Julia Caesar sida med krönikor -
Spelet om pensionerna.

http://snaphanen.dk/2013/01/26/sondagskronika-spelet-om-pensionerna/



http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar

 
Ingen bild

Putte

6 augusti 2014 10:15

Här uppdateras statsskulden live. Gissa vilka som får betala den!
Inte faan lär det vara våra "flyktingar"

http://www.statsskuld.com/

 
Ingen bild

Thoralf A

6 augusti 2014 10:18

johannes

Är du medveten om att de invandrare som får ÄFS även kan ha inkomster från hemlandet som inte avräknas mot de svenska bidragen. Tycker du att det är ok?

 
Ingen bild

Putte

6 augusti 2014 10:21

Jag glömde en sak. Trotts alliansens skattesänkningar betalar svensken fortfarande västvärldens högsta skatt.

 
Ingen bild

Lotta

6 augusti 2014 10:28

@Mattias
Du skriver att vi kan tacka alliansen för budgetunderskottet, tror du massinvandringspolitiken hade sett annorlunda ut med de rödgröna i regeringsställning? Knappast troligt. Man hör ofta 7-klövern prata om att allt skall finansieras krona för krona utom för ett område, massinvandrigen. Varför skall inte den likt allt annat som tex höjda pensioner finansieras krona för krona? Är inte det "Respekt, broderskap och solidaritet" som du så fint skriver eller gäller bara dina fina ord alla andra utom svenska folket? Det om något ser jag som ren rasism.

 
Ingen bild

vmm

6 augusti 2014 10:36

Jag förstår inte riktigt kvinnan i artikeln. Hon klagar för att hon inte får bidrag ens till existensminimum (som jag har för mig ligger på runt 3600 kr för en ensamstående - alltså efter att alla nödvändiga räkningar betalats) samtidigt som hon säger att hon inte vill gå till socialen. What. Det är ju så man får "socialbidrag"! Klagar man på att det sociala skyddsnätet är för dåligt utan att ens använda det för man tycker det är förnedrande så förstår jag inte riktigt kritiken mot att skyddsnätet är för dåligt. Nä, i det här fallet hjälper det nog inte att ändra samhällets bidragssystem utan hon får nog ändra sig själv först. Dvs hon måste våga gå till socialen och be om hjälp.

 
Ingen bild

Lotta

6 augusti 2014 10:45

@vmm
Jag förstår att damen inte vill vända sig till socialen eftersom det i alla tider varit förknippat med skam att behöva be om pengar. Jag tycker heller inte att man som pensionär i Mattias rika land Sverige skall behöva vända sig till socialen för att kunna överleva. Man skall som pensionär ha det bra anser jag och hoppas verkligen att SD får inflytande nog att göra något åt den orättvisa pensionärsskatten. Man kan börja med att dra in det helt sinnessjuka i att invandrare har rätt till barnbidrag för år de inte ens bott i landet.

 
Ingen bild

Urvalsförfalskning

6 augusti 2014 10:47

Granskning Sverige – Sveriges ”äldsta” person polisanmäld för pensionsbedrägeri

http://www.exponerat.net/sveriges-aldsta-person-polisanmald-for-pensionsbedrageri/

Mycket värt att lyssna på.
Kvinnan var 64 år när hon fick sitt sista barn.
Detta var 1963 - så det var inte frågan om ägg från annan kvinna eller inplanterat embryo - utan naturlig befruktning gällde vid den tiden.

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 augusti 2014 11:50

Som jag sagt så många gånger förut ,enligt Ratlibris personfakta så har det lilla samhället Fågelfors 40 familjer med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital och eftersom dom finns i personfakta så har dom permanent uppehållstillstånd i Sverige ! vem tror Johannes och Mattias betalar för deras leverne ?

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 11:59

Att invandrare och flyktingar har rätt till försörjning utan att ha arbetat beror på att vi har en sociallagstiftning som anger att alla har rätt till en inkomst för att betala det nödvändiga. Vi gör ingen åtskillnad på varifrån man kommer, som tur är.

JAg har inga problem med att vissa(ett fåtal) har inkomster från sitt hemland som inte avräknas som ÅFS.

 
Ingen bild

realisten

6 augusti 2014 12:02

@johannes
Verkligt skönt att läsa att det finns iallafall en vettig människa på den här sajten och som vet hur samhället fungerar och inte bara sprider fördomar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2014 12:11

@johannes + realisten
Ni eller någon nära er, kommer en vacker dag att problem med detta. Men då är det så dags att klaga. Ta rätt valsedel i september.

Vad händer om en miljon flyktingar kommer innan årets slut? Eller fem miljoner? Som ett tankeexpreriment. Snälla, tänk till lite...

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 13:17

Hulda,
Värmen har tagit hårt på dig. Ditt antagande att det ska komma 1 miljon flyktingar innan året är slut är så hypotetisk att det knappt är mödan värt att svara på den.
Den är oreallistiskt för det finns inga lagliga sätt att ta sig in i EU och Sverige. Återstår människosmugglare. Att de ska ha kapacitet att smuggla in 1 miljon människor innan Frontec säger stopp är helt orimlig.

Så, ja jag har tänkt till frågan är om även du har tänkt till.

 
Ingen bild

Lena

6 augusti 2014 14:30

Många oerhört bra och insiktsfulla inlägg, tack alla ni. Jag tänker bidra med en lite film från Almedalen när Svd gjorde en intervju med Joel Dahlberg hur det kommer att gå för hundra tusentals mest kvinnor som FÖRVÄRVSARBETAT ETT HELT LIV, många som sjuksköterskor och lärare: de kommer att få EN PENSION UNDER EU:s fattigdomsgräns.
http://www.svd.se/naringsliv/det-kommer-bli-ett-jakla-liv-nar-de-gar-i-pension_3712322.svd

Har idag beställt boken "Pensionsbluffen" av Joel Dahlberg på Ad Libris 49 kr

Johannes och Realisten på tråden är en tillgång för bloggen, då det visar hur okunniga och snorkiga vänstertrollen är. De har inget att komma med alls. Men alla som reflekterar självständigt och läser bloggen bör verkligen sätta sig in i pensionsfrågan, för när ni blir äldre, kanske sjuka och inte har orken att bråka då är det inte heller kanske möjligt att göra något åt saken. Vi blir då verkligen andra klassens medborgare efter ett helt liv i tjänst för Sverige. Är det tacken? Är det landet Sverige som är SÅ rikt och är SÅ solidariska etc?

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2014 14:42

@Johannes.
Om några politikers våta dröm att man ska kunna söka asyl på en Svensk ambassad utomlands, då kan det komma en miljon...
Jo, värmen tar hårt på mig. Men inte på tankeförmågan.

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 16:29

Hulda,
om det kommer 1 miljon asylsökande tlll svensk ambassad så kommer det inte in enda av den miljonen för det är INTE möjligt att söka asyl på en svensk ambassad.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2014 17:01

@johannes
En förvirrad Folkpartist ville att man skulle kunna söka asyl på svenska ambassader.

 
Ingen bild

johannes

6 augusti 2014 19:50

Hulda,
Du slingar dig som en mask på en krok. Att en folkpartist föreslår något är inte detsamma som att det är genomförbart. Betänk att EU har viss inflyttande på flyktingpolitiken och ett regelverk för att hantera illegala flyktingar in i EU. De facto så finns det bara illegala flyktingar då alla legala vägar är stängda.
Dina kommentarer visar bara på en cynism mot människor i nöd. Om du någon gång skulle hamna i ett livssituation så skulle i alla fall jag inte kasta livbojen till dig.

Tänk efter hur din humanistiska kompass är innan du skriver nästa kommentar. Den avslöjar dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards