thoralf

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2014

BESÖKSREKORD OCH SOMMARTAL

Av Thoralf Alfsson - 3 augusti 2014 09:17

Det blev även nytt besöksrekord på min blogg med drygt 44 000 unika besökare under juli månad, trots att det är en semestermånad. För mig innebär det någon form av upprättelse efter den petning från riksdagslistan som valberedningen valde att göra med motiveringen att jag kommunicerade partiets politik på ett felaktigt sätt. Uppenbarligen delar väldigt många inte den uppfattningen eftersom jag har en konstant stigande antal besökare på bloggen.


Nu hoppas jag att mina läsare hjälper mig till ett nytt besöksrekord under augusti genom att sprida länken till min blogg till nära och kära. Augusti har redan börjat väldigt bra! Ett nytt besöksrekord i augusti skulle än en gång vissa hur fel valberedningen haft och hur felinformerade de var.


 


För mig blir faktiskt förklaringen om att jag kommunicerat partiets politik på ett felaktigt sätt än mer märkligt efter Jimmie Åkesson framträdande i Almedalen och nu i Sölvesborg.


Efter Almedalen skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”Befriande tal av Jimmie Åkesson”.


”Personligen anser jag att det var ett befriande tal att Jimmie tog upp sin kritik av invandringspolitiken på ett markant och direkt sätt. Något jag efterfrågat vid flera tillfällen tidigare. Den kritik som ett antal så kallade politiska kommentatorer riktat mot talet anser jag vara en ryggmärgsreflex av deras PK-anda. Jag tror de blev lite förvånade över att Jimmie gick till så hårt angrepp mot inte minst Erik Ullenhag.

 

Framförallt Folkpartiets Erik Ullenhag fick klä skott för Åkessons kritik, och kallades till och med ”Sveriges Bagdad Bob” och ”Desinformationsminister”.”


 

I sommartalet i Sölvesborg gick Jimmie Åkesson till hårt angrepp mot islamismen. Ett ämne som jag tagit upp ett otal gånger på min blogg och därför blivit anklagad på sociala medier för att vara islamofob. Ett epitet som jag inte lider av utan snarare anser är något normalt. Den som inte kritiserar islisternas framfart på diverse fronter i Asien och Afrika anser jag vara djupt okunnig. Men det mest obehagliga är att det inte finns någon intern kritik inom islam och bland så kallade moderata muslimer. Det är djupt oroande men innebär samtidigt att frågeställning var gränsen går mellan islam och islamism i allra högsta grad relevant. Hur många islamister finns det i Sverige?


”Islamism är vår tids nazism och kommunism!”

 

Befriande att även höra detta från Jimmie Åkesson!


 Även invandringen fick stor plats i Jimmies sommartal och det med rätta med tanke på den katastrofala utveckling som råder och med en regering som är fullständigt handlingsförlamad. Konsekvenserna kommer att bli stora på landets ekonomi men framförallt för kommunerna som nu kommer tvingas till en gigantisk ökning av mottagning av dessa invandrare, som dessutom uteslutande ges permanenta uppehållstillstånd. Det kommer leda till många omprioriteringar inom den kommunala sektorn.


 


Jag gillade verkligen Jimmie Åkessons tal och citerar därför gärna det parti där han angrepp islams för deras förföljelse av kristna. Något som visar islams fula tryne!


”Ert krig mot de kristna i Irak, er slakt på kristna familjer, det är ett angrepp på den hela kristna västerländska demokratiska civilisationen, Ni kan aldrig döda oss alla, ni kan inte vinna, därför att vi är fler vi är starkare och vi är ,mer övertygade än vad ni tror, vi kommer aldrig att vika i kampen mot er barbariska och omänskliga utopi för samhället och världen. Så är det!

 

Till Sveriges islamister vill jag säga att om vi får inflyttande efter valet i september så kommer vi vara en garant för att ingen vidare anpassning till era människofientliga religiösa dogmer kommer ske i det svenska samhället. Vi kommer se till att all skattefinansierat stöd till era verksamhet dras in.

 

Vi kommer att ge Säpo ökade resurser och befogenheter, för att övervaka er och bekämpa er strid mot demokratin. Vi kommer att verka för att göra det olagligt att bege sig till andra länder för att delta i dödandet av civila eller delta i träning för terrorism. Vi kommer att verka för att dom av er som bryter mot det här förbudet och som har dubbla medborgarskap, skall fråntas era svenska medborgarskap.

 

Och slutligen vill jag säga till dom islamister från Sverige som just nu befinner sig i Irak eller Syrien. Ni kan stanna där! Sverige är inte längre ert hem och bemöda er inte att komma tillbaka till detta land som är byggd på demokrati och tusenårig kristen grund. Gör inte det!”

 

Väl talat av Jimmie Åkesson och något jag väntat länge på.


Men samtidigt blir jag mer och mer förundrad över vad jag har kommunicerat fel av partiets politik?

 
 
Ingen bild

Trollfar

3 augusti 2014 09:57

@Thoralf, just detta är vårt problem, många med mig. Vill egentligen inte rösta på SD p.g.a de övergrepp de gjort mot dig. Samtidigt säger du själv att man måste rösta på SD. Inte undra på att man blir kluven.

Vi måste dock bekämpa den toppstyrning som inte är bra för partiet på demokratisk väg. Säker på att du återfinns på ledande plats till 2018.

Att sedan PK-press inte vill skilja på islam och islamismen är ett annat problem.

 
Ingen bild

Rune

3 augusti 2014 10:01

Du har inte kommunicerat fel!
Troligen har några blivit avundsjuka för att du har direktkontakt med dina väljare och en ständigt pågående dialog.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 augusti 2014 10:20

Det ter sig ganska uppenbart vilket misstag riksdagslistan var utom för dom som skapade den. Inte bara i ditt fall. Fler personer saknades och vissa andra skulle inte ha varit på den eller så pass högt upp.

 
Ingen bild

MVH Andreas

3 augusti 2014 10:24

Jag bugar mig för ditt arbete för Sverige Thoralf,du kan med gott samvete titta i ögonen på dina barn och barnbarn och säga att jag gjorde vad jag kunnat för att dom ska få en bra framtid i Sverige,tyvärr är det allt för många svenskar som inte kan göra det.Den 14 september vet vi vilket Sverige man vill lämna till sina barn och barnbarn.

 
Ingen bild

Fiona1177

3 augusti 2014 10:27

Vad om föranlett valberedningen att inte ta med dig vet nog varken jag eller några andra gräsrötter, men det vi vet är att vi - alla dina anhängare - till valet 2018 kommer att bearbeta valberedningen på alla de sätt vi bara kan! Vi vill ha vår representant tillbaka!

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2014 10:32

Trollfar.

Men vad är alternativen? Dom andra partierna är ju helt
uteslutet att rösta på, dom kör ju samma enfaldiga politik
fast med olika partibeteckning, så SD är enda alternativet.
Sen kommer nog Alfssons förtjänster att omprövas till förmån
för honom, inte minst när dom ser uppslutningen till hans
blogg, och som det verkar, den enda journalisten i Småland
som jobbar för landet, och inte emot landets intressen!
Det var helt enkelt ett feltänk, som partiet sen inte
har velat stå för när Alfsson uteslöts, därför den märkliga
förklaringen " att han kommunicerat partiets politik fel"

 
Ingen bild

Lotta

3 augusti 2014 10:33

Ja man kan verkligen fråga sig var de moderata muslimerna är? De sägs vara mångdubbelt fler än de fanatiska islamisterna ändå hör man aldrig något fördömande från de moderata muslimerna oavsett hur grymma dåd islamisterna än utför. Efter 9/11-dåden såg man jublande människor, varav många var kvinnor på gatorna i mellersta östern. Vilken grupp tillhör dessa? Moderata eller islamister? Vilka är det som kommer hit? Moderata eller islamister? Det finns några modiga personer som tagit avstånd från islam: Ayan Hirsi Ali, Wafa Sultan, Nonnie Darwish och senast Mona Walters men var är alla män och övriga?

 
Ingen bild

SM811

3 augusti 2014 10:35

Grattis!
Thoralf, du har hela tiden kommunicerat RÄTT. Hade vi haft en Thoralf i varje SD förening skulle väljarunderstödet varit mycket högre. Nu blir det att skicka ut lite reklam igen och självklart finns din länk till sidan med.

 
Ingen bild

Waterbug

3 augusti 2014 10:47

Anledningen till att du petats har givetvis inget med kommunikation att göra utan det är bara ett svepskäl, i grund och botten handlar det om att farbror Söder, farbror Karlsson och farbror Bylund är en bunt omogna syltryggar som inte uppskattar konkurrens och som använde (läs manipulerade) valberedningen för sina egna syftes skull.

Jag blir lätt illamående och får hög puls varenda gång det här episka snedsteget kommer på tal.

Åkessons tal går åt helt rätt riktning, precis den riktning som du sedan länge kommunicerat ;)

 
Ingen bild

Hej!

3 augusti 2014 10:52

Du har även rekord i tvåvägskommunikation baserat på vecka:
361st

Varför inte du listas i topp för korrekta mätningar och underlag i bloggportalen vet jag inte, men du är ju klar etta!

 
Ingen bild

Göta

3 augusti 2014 10:53

ÖVER 200 000 INVANDRARE I ÅR!
... Och nästan alla är muslimer. Muslimer av olika grupperingar under shia respektive sunni.
Shiamuslimer kommer hit för att de dödas av sina sunni-fiender i hemlandet.
Sunnimuslimerna kommer hit för att de dödas av sina shia-fiender i hemlandet.

Vad var det nu flyktingmiljonären Bert Karlsson sa när de stora, blodiga bråken bröt ut på en av hans flyktinganläggningar i våras?
"Det här handlar om OLIKA NATIONALITETER OCH RELIGIÖSA MOTSÄTTNINGAR. DE KAN INTE HÅLLA SAMS I SYRIEN ELLER RESTEN AV VÄRLDEN, SÅ VARFÖR SKULLE DE HÅLLA SAMS HÄR? - Den enda lösningen är att Migrationsverket särar på olika kulturer."
Så sa Bert Karlsson.

"SÄRAR PÅ OLIKA KULTURER"! Sug på den karamellen alla mångkulturvurmare i Sverige!

http://www.friatider.se/bert-karlsson-om-storbraket-det-gar-inte-att-blanda-olika-nationaliteter

Prognosen: 202 100 invandrare i år och 191 570 nästa år.
Vad grundas denna mycket märkliga nedåtgående prognos på? Eftersom antingen de socialistiska Rödgröna eller De borgerliga Rödlila vinner valet i år, och eftersom samtliga dessa politiker är stora multikulti- och invandringsvurmare, så blir det självklart återigen rekord och en ökning till ca en kvarts miljon nya invandrare från MENA-länderna nästa år. Med ännu större ökning året därpå, och året därpå... osv. 7-klövern (plus Fi) samt alla våra svenska medier jobbar mycket hårt för att Sverige ska bli ytterligare ett mångkulturellt MENA-land, med åtföljande oundvikliga inbördeskrig.

 
Ingen bild

Göta

3 augusti 2014 10:55

Glömde denna viktiga länk:

http://www.friatider.se/202-100-invandrare-i-r

 
Ingen bild

Hacke

3 augusti 2014 11:11

Beklämmande att konstatera att "mitt" parti kommunicerar så dåligt med sina egna ledamöter.
Jag räknar med/kräver att Thoralf är tillbaka på en framskjuten plats i god till inför valet 2018 - med tillhörande ursäkt.
Utan krafter som Thoralf stannar folkrörelsen.

 
Ingen bild

gigolo

3 augusti 2014 11:12

Du får väl utbilda nya Sverigedemokrater som skall in i kommuner landting och riks,,,,,,Efter valet i sep.
Du skulle vara den BÄSTA läromästaren av alla.....tack

 
Ingen bild

joffe

3 augusti 2014 11:25

Jimmie Åkessons tal var helt LYSANDE och detsamma uttrycks av Thoralf. Många höjdpunkter att applådera! Valet kommer gå mkt bra.
(Hoppas detta tal kan förmedlas till ALLA I SVERIGE!)

Thoralfs blogg MED de krönikor han förmedlar är helt i linje med SD´s partipolitik och inser inte valnämnden detta är det något helt fel i ledningsskiktet inom partiet. Thoralf SKA VARA i Riksdagen.

Jag,utlandsboende i drygt 30 år, har följt Thoralfs kvalitativa blogg i alla år. Hans idiologi överensstämmer med min politiska övertygelse.(Tidigare var jag M men det är inte ens ett PARTI any longer)
Vi är flera i min vänskapskrets som kommer att välja SD i kommande val. Det finns faktiskt inga alternativ om Sverige ska finnas kvar som Nation...

 
Stefan K

Stefan K

3 augusti 2014 11:41

Läs gärna vad den vänstersocialistiska nationalekonomen Robert Rowthorn skriver om den pågående migrationspolitiken i Storbritannien.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2712677/How-mass-migration-hurts-No-s-not-Mail-saying-verdict-Left-wing-economist-Cambridge.html

Om en vänstersocialist varnar för konsekvenserna av den migration som nu pågår i Europa, då är det nog värre än vi trott.

Ha då i åtanke att Sverige bedriver än betydligt mer kravlös, generös och oansvarig migrationspolitik än vad Storbritannien gör. Dessutom tar vi också emot betydligt fler asylsökande och EU-migranter är Storbritannien, både procentuellt och i direkta antal.

http://petterssonsblogg.se

 
Svensson

Svensson

3 augusti 2014 11:55

Det finns bara ett parti att rösta på,för oss svenskar som vill att vårat land ska förbli ett svenskt land. Thoralf din blogg,gör utmärkta inlägg som beskriver hur SD:s politik bedrivs,tack vare din blogg har SD fått en massa mer människor som stödjer SD.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lärare

3 augusti 2014 11:56

Jimmies tal var helt lysande! Äntligen tog han i för "Kung och Fosterland".
Han känner säkert att han har Svenska folket med sig. Vi kan ju helt enkelt inte fortsätta denna vansinniga invandringspolitik längre, det måste ske en förändring nu.

Thoralf, du ligger lite före partiet, detta har du varnat för, och ihärdigt skrivit om på din blogg. Nu är du och partiet i "fas med varandra". Du har således kommunicerat SD:s politik på ett helt rätt och sanningsenligt sätt hela tiden!

Fortsätt i samma stil, träffar på många nya som nu hittat till din blogg!

Nu hjälper vi alla till och delar ut mtrl och pratar med de som ännu inte begripit vart landet är på väg.

 
Ingen bild

Stefan

3 augusti 2014 12:00

Thoralf, du har inte kommunicerat fel. Till skillnad från SD centralt så har du kommunicerat med väljarna. Det kan inte vara fel. Fel var det däremot att peta dig från riksdagslistan. Du har genom ditt journalistiska grävande och din kommunikation med vanligt folk visat att du är värd en central och strategisk roll i SD's ledning, med eller utan riksdagsplats.

En fråga från en okunnig, vad är det för symbol Åkesson har på kavajen?

 
Ingen bild

Lotta

3 augusti 2014 12:07

Idag har de moderata muslimerna i landet verkligen chansen att visa att de är just moderata:

Från Twitter:
"Manifestation till stöd för förföljda kristna i Mellanöstern på torget i Skövde kl 14 idag sönd 3 aug. Välkomna!"

Hur många muslimer kommer dyka upp?

 
Ingen bild

Lotta

3 augusti 2014 12:09

@Stefan
Såg du inte talet? Rekommenderas varmt. Där förklarar Jimmie Åkesson att märket används av muslimer att sätt på kristnas hus, det är ett n som står för Jesus.

 
Ingen bild

Mattias

3 augusti 2014 12:27

@Lotta & Thoralf
Har du koll på vart man kan få tag på sådana pins? En sån vill jag väldigt gärna ha, eller bättre med ett helt gäng, att dela med sig av.

 
Ingen bild

Stefan i Std

3 augusti 2014 12:31

Det var precis min tanke också när jag hört Jimmie Åkessons mycket bra tal igår.

Hur kunde dem skriva detta tal efter att ha petat Thoralf? Om du har så många besökare kan du inte starta en personvalskampanj?

 
Ingen bild

Lotta

3 augusti 2014 12:41

@Mattias
Inte en aning om den finns som pin men det vore en lysande idé för SD att låta tillverka inför valet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2014 13:29

Om man kritiserar Nazismen, då är man inte Nazistofob. Men kritiserar man islam, då är man Islamobob.
Båda dessa ideologier + Kommunismen har tillfogat miljoner människor död och lidande genom historien.
Vad gäller media har de svårt att hantera mer än en, max två stora händelser i världen. Nu gäller Gaza och lite Ebola. Förut var det Ukraina och det nedskjutna passagerarplanet. Men vad händer nu i Syrien och Irak?

Att Åkesson lyfte de kristnas situation var bra, men vad gör media?
Vi ser gripande reportage med skadade och döda Gazabor och deras sörjande anhöriga. Men sörjer inte Israeler??

 
Ingen bild

Svante1

3 augusti 2014 13:59

Hoppas du är tillbaka senast 2018

 
Ingen bild

Pepparholm

3 augusti 2014 14:03

Thoralf har enligt partiledningen kommunicerat fel. Jag öppnade i dag partiledningens officiella sidor. Det är flera månader sedan förra gången. Allt är sig likt. SDs Hemsida är gammal skåpmat. Jag undrade t ex vem som är informationsansvarig och lyckades inte ens hitta detta. SD-Kuriren samma - får ingen lust att läsa. SD Pressmeddelanden samma - senaste är mer än en månad gammalt. Jämför med Thoralfs blogg som varje dag är fräsch och intressant. Men det är klart om man inte kommunicerar så kan ingen i partiledningen anklagas för att göra det fel.

Här har partiledningen gjort ett allvarligt misstag när man uteslöt Thoralf från riksdagslistan. Anställ honom i stället i partikansliet med ansvar för information så att det blir någon stuns i detta. Detta i avvaktan på valet 2018.

 
Lassekolja

Lassekolja

3 augusti 2014 14:17

Jag har inget att tillföra här. Kan bara instämma med nästan samtliga här!
Thoralf, Du ligger ständigt lite före partiet. Det var riktigt roligt att höra Jimmie rensa den ½-islamistiska svenska luften i sitt sommartal igår.
Du, Kasselstrand och Therese Borg borde vara självklara namn på senaste Riksdagslistan!PUNKT!!!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

fem

3 augusti 2014 14:23

@Pepparholm, Paula Bieler naturligtvis. Hon har dock fullt upp med att promota feminism. Har inte tid med sådana banaliteter som att kommunicera med väljare.

 
Daniel

Daniel

3 augusti 2014 14:45

Grattis till besöksrekordet!
Hade själv besöksrekord på min blogg och det är verkligen jätteroligt (även om det är en bit kvar till dina antal besökare haha:)

http://danneking.bloggplatsen.se

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta

3 augusti 2014 14:47

Till och med Snaphanen har upptäckt Thoralfs blogg:

http://snaphanen.dk/2014/08/02/ny-asylrekord-i-juli-9393/

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2014 14:57

På tal om att kommunicera fel, så har jag aldrig sett
att Thoralf här benämna besökarna för bonnläppar, såsom
Linus Bylund gjorde om dem som inte uttryckte sig väl
enligt honom, det om något är väl att kasta sten i
glashus, och han borde kanske vara en svstigningskandidat
nästa gång det förs på tal!

 
Ingen bild

Stefan

3 augusti 2014 15:17

@ Lotta,
Nej, jag har inte sett talet ännu. Har haft mycket att stå i i helgen men ska se det så snart jag får tillfälle.

OK, så muslimer markerar kristnas hus med symbolen ungefär som nazisterna markerade judars hus med en Davidsstjärna?

 
Ingen bild

Pepparholm

3 augusti 2014 15:29

Tony: Anna Kinberg Batra (M) kallade oss för lantisar. Linus Bylund (SD) kallade oss för bonnläppar. Jag har i mitt tidigare liv bott och arbetat i Stockholm med ansvar och dagliga kontakter över hela landet. Aldrig att jag eller mina arbetskamrater skulle ha kunnat skriva eller tänka lantis eller bonnläpp. Det måste vara något nytt i tiden. I varje fall bör sådana personer inte ha några ledande positioner.

 
Ingen bild

Lärare

3 augusti 2014 15:47

Thoralf borde bli partiets egen grävande journalist. Han borde som "Pepparholm" tidigare skrev här, anställas på partikansliet, vilket lyft! Han skulle tillföra partiet en kompetens utan like, vad gäller kommunikationen med medlemmar och övriga.

Han är social och trevlig, har lätt att få kontakt med väljare och sympatisörer.

 
Ingen bild

Fredde

3 augusti 2014 15:59

Thoralf!

Försvann din kommentar i barometern? Finns inte kvar!

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

3 augusti 2014 16:23

Thoralf! Jag har ju på nära håll (vi satt i rummen bredvid varandra i Riksdagen) följt din verksamhet som riksdagsledamot. Få är de, som lagt ner ett så framgångsrikt arbete som du.

Du har verkligen representerat SD i Östergötland på ett föredömligt sätt, men har även gjort det i Kalmar. Din blogg har läsare i nära och fjärran utland.

Att du inte sattes upp för omval gjorde mig ledsen och förbryllad. Min enkla analys är att valberedningen var rädda för gammelmedia. SD lät media påverka partiets nomineringar.

Jag beundrar det arbete för SD som du gör och har gjort. Jag önskar dig största möjliga framgång i Kalmar.

Stellan

 
Ingen bild

Fredde

3 augusti 2014 16:38

Sorry såg fel ang din kommentar.

 
Ingen bild

Göran

3 augusti 2014 16:41

@Lassekolja,

Therese Borg har plats 61 på den ena valsedeln.

 
Ingen bild

Ludvig

3 augusti 2014 16:58

Tack för att jag fick läsa viktiga delar av Jimmie Åkessons tal!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2014 17:05

Radiohjälpen har nu en insamling till Gaza. Visst är det rätt att samla in pengar till drabbade civila och främst till drabbade barn.
Men var finns garantierna att dessa pengar inte hamnar i Islamisternas fickor och går till vapen?
Saknar också insamlingen till drabbade Kristna i Syrien och Irak...

 
Svensson

Svensson

3 augusti 2014 17:43

Thoralf du får klaga lite på spelarna i Kalmar,dom underpresterade mot BP i dag :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Thoralf A

3 augusti 2014 17:51

Svensson

Jag håller helt med dig. En mycket svag insats, tempot saknades.

Men det underpresterades även på läktaren. Jag blev kallad nazist och diverse epitet av en ung kille. Tur att han gick innan jag hann bli riktigt irriterad.

 
Ingen bild

World Traveller

3 augusti 2014 18:12

Hulda, jag skrev ett mail till SVT efter deras artikel om insamlingen till Gaza och frågade om de visste om Radiohjälpen hade nån liknande insamling till de kristna i Irak och Syrien. Räknar inte med något svar.

 
Ingen bild

pelle

3 augusti 2014 18:21

Du är ett hot thoralf, fattar du inte det!
åkesson o co vill inte ha någon som är stark och kan hota ledningen i sd.

själv kommer jag att rösta sd fast jag önskar att dom hade en mycket tuffare politik, tex så skulle dom utlova att dessa landsförädare som ställt till detta helvete i sverige får sitt straff, från topp till gräsrot.

pelle

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2014 21:28

@World Traveller.
Nej, att Irak och Syriens Kristna skulle bli ett insamlingsämne för Vänster-SVT, det tror nog ingen. Man ser också på tiden som dessa utsatta människor ägnas i SVT. Nästan noll.
Samma med sörjande och drabbade Israeler. Noll.

Men visst är det bedrövligt att se alla drabbade civila Gazabor. Det gör ont, speciellt när det är drabbade små barn. Jag är absolut inte hjärtlös. (Men vi vet alla hur palestinsk propaganda och trickfilm kan påverka världsopinionen. Har hänt förut...)

Kanske skickar jag också ett litet skarpt mail.

 
Lassekolja

Lassekolja

3 augusti 2014 22:52

@Göran 16:41, TACK Göran för informationen om Therese Borg! Jag visste att hon kandiderade men fick uppfattningen att hon inte "blev accepterad". Hon borde självklart hamnat bland de 20-25 högst upp på listan, gärna ännu högre för mig! Eftersom jag för längesedan lovade henne mitt kryss kommer jag att kryssa nr 61 på valsedeln! TACK Göran än en gång!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

Blåsippan

3 augusti 2014 23:15

Tråkigt att du Thoralf blev attackerad verbalt och förolämpad på matchen säkerligen inför en massa folk dessutom. Det är lätt att slänga ur sig saker och sedan gå sin väg utan att stå för sina belägg. Du vet att du har rätt och han fel. Det är bara att köra vidare. Heja Thoralf och gamla Sverige!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2014 23:25

Den ljudtekniker som skött ljudet på SVT-plays inspelning av Jimmie Åkessons sommartal, bör antingen gå om sin utbildning eller söka något annat jobb...

Så dåligt blir det säkert inte när de Rödgrönas ledare talar...

 
Ingen bild

Johanna

4 augusti 2014 15:31

Man stödjer inte Thoralf genom att vägra rösta SD i riksdagsvalet.Tvärtom

För kampen på annat sätt. Och kanske allra helst efter valet. Vi behöver stå enade dessa sista sex veckor.

 
Ingen bild

Hm

4 augusti 2014 17:09

För att visa mitt stöd för Thoralf kommer jag i valet att kryssa för den person som presenterade en alternativ lista där Thoralf fanns med. Kryssa alltså nummer 50 på riksdagslistan!

 
Ingen bild

Annelie

4 augusti 2014 20:37

Du har inte gjort något fel för utom att tala
sanning.

 
Ingen bild

Samir Zaya

5 augusti 2014 13:04

Jag är en kristen assyrier ifrån Irak, kom till Sverige 1979
och har svenskmedborgarskap, 1979 träffade jag KD-partiledare i Jönköping och berättade redan då om islamister.
det jag vill säga är: äntligen har Sverige vaknat! tack o lov.
Jag bugar mig för ditt arbete Jimmie Åkesson.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards