thoralf

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2014

MISSAD STRAFFSPARK PÅ BAROMETERN

Av Thoralf Alfsson - 1 augusti 2014 11:09

Blogginlägget om Kifah Qasem Mohammad som vill avskaffa svenska traditioner för att förbättra integrationen blev väldigt mycket läst. Jag hade över 6 000 besökare under torsdagen.


Barometerns ledarredaktion uppmärksammar också debattartikeln. Barometern är en borgerlig tidning! Ändå undviker tidningens ledarredaktion att nämna det faktum att Kifah Qasem Mohammad är vänsterpartist och kandiderar både till kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige. En riktig straffspark som man missar grovt på Barometerns ledarredaktion.


Jag har ställt frågan tidigare! Vänster eller höger på Barometern?


På sin facebooksida anger Kifah Qasem Mohammad dessutom att han jobbar som kulturassistent på Kalmar kommuns kulturförvaltning. Jag gissar att svensk kultur inte står högt på dagordningen. Det bara att syna hans facebooksida så förstår man att han inte brinner för svensk kultur.


Imorgon börjar valrörelsen på allvar med Jimmie Åkessons sommartal. För första gången kommer jag inte närvara i Sölvesborg. Har besök av min dotter med sambo över helgen och det får gå före. Saker och ting har ju förändrats en del under detta året för min del.


Jag har nu lagt vår stora beställning av valmanifest till tryckeriet. I slutet av månaden kommer detta delas ut till alla drygt 32 000 hushåll inom Kalmar kommun. Känns skönt att vi även på det lokala planet går framåt och utvecklas som parti. Vi har även en annan trycksak på gång som jag hoppas kommer väcka en del uppmärksamhet när vi delar ut den.Den som följt bloggen vet vad jag syftar på gällande kostnader för invandringen på kommunal nivå.


Antalet läsare på min blogg fortsätter att vara högt. Under juni 2013 hade jag ca 22 000 unika besökare men under juni 2014 hade det ökat till hela 43 000 unika besökare. En ökning på närmare 100 procent. Antalet besökare i juli ser ut att hamna på ungefär samma nivå. Fantastiskt roligt och helt i linje med den målsättning som jag haft. Nu hoppas jag på ett nytt rekord under augusti!


Hade jag varit en politiker inom ett politiskt korrekt parti hade media uppmärksammat mitt bloggande och mina blogginlägg. Men som Sverigedemokrat är det fullständigt tabubelagt att ens nämna min blogg i positiva ordalag i de lokala tidningarna. Att jag nu har ca 40 000 unika läsare varje månad är säkert en nagel i ögat på media. Inte minst Barometern och Östran.


Jag kommer fortsätta att dela ut ”mina egna” flygblad som innehåller reklam för bloggen. Det finns fortfarande pengar kvar i den ”fond” som mina läsare kunde skänka pengar till under våren. Jag kan trycka upp ytterligare ca 10 000 foldrar de närmaste veckorna, för utdelning fram till valet den 14 september.

 
 
Ingen bild

Sven-Sune

1 augusti 2014 11:16

@Thoralf

Kan man även nu bidra till fonden? Hur gör man?

 
Ingen bild

Thoralf A

1 augusti 2014 11:28

Sven-Sune

Om du läser följande blogginlägg så ser du hur du skall göra om du vill lämna ett bidrag.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/02/28/10572254-sverigedemokraternas-riksdagsvalsedel/

 
Ingen bild

Verkligheten

1 augusti 2014 11:33

Bra Thoralf, försäkra dig bara om att du följer den av SD-ledningen påbjudna kommunikationsplanen. ;-)

 
Ingen bild

Thoralf A

1 augusti 2014 11:37

Verkligheten

Det är inte bara jag som är inblandad i de lokala informationsbladen. Det är hela vår styrelse i Calmar kommunförening.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2014 11:44

Det kan inte vara lätt att vara sjuklöver-kommunpolitiker eller journalist i Kalmar ;-)
Är det någon kommun där SD har chansen att få sitt första kommunalråd så är det Kalmar!
Kulturassistent och hata svensk kultur, är det lämpligt? Blir jobbet utfört på ett bra sätt????

 
Ingen bild

Göta

1 augusti 2014 12:09

USCH! De båda mångkulturfrälsta Folkpartist-Ceciliorna (Malmström och Wikström) får tydligen fortsätta sina propageranden i EU för öppna gränser och fortsatt utökning av den okontrollerade vansinnesinvandringen till EU och Sverige.

EU-kommissionen är ju EU:s regering och varje EU-land får ha en representant där. I februari 2010 gav Reinfeldt Cecilia Malmström (Fp) posten som Sveriges EU-kommissionär. Hon har där ansvarat för flyktingfrågor och om hur EU-ländernas poliser kan samarbeta för att stoppa brottslingar. Igår gav alltså Reinfeldt och hans alliansregering fortsatt mandat för folkpartisten Malmström att vara kvar som Sveriges representant i EU-Kommissionen. Huruvida hon också ska få fortsätta sitt okontrollerade massinvandringsvansinne eller tilldelas något annat ansvarsområde i EU-Kommissionen vet vi inte säkert förrän till hösten, men det är nog tyvärr troligast att det blir så.

Den andra mångkulturfrälsta Fp-Cecilian, med efternamnet Wikström, omvaldes som bekant till EU-parlamentet tillsammans med Marit Paulsen i EU-valet i maj, där Fp med sina 10 procent fick två mandat.

Trots att Fp:s valresultat inte räckte till fler än två EU-representanter finns det alltså inte mindre än fyra mångkulturfrälsta, Sverigeraserande Fp-damer som har sina tentakler utbredda och klorna krafsande i EU-grytan: Marit Paulsen, Cecilia Wikström, Cecilia Malmström och dessutom den liberalfeministiska folkpartisten Birgitta-”Avskaffa-Sverige”-Ohlsson, som Reinfeldt utsåg till Sveriges EU-minister 2010, då hennes företrädare Cecilia Malmström blev EU-kommissionär.

Reinfeldt tycks verkligen ha en speciell svaghet för Fp-kvinnor av någon anledning.

 
Ingen bild

Gute

1 augusti 2014 12:23

Thoralf du skriver att dina bloggbesökare har fördubblats, det mesta har ju fördubblats för Sverigedemokraterna och det är en liten fingervisning inför valresultatet.

Det gäller att synas och höras inför ett val, och det är inte alltid det behöver vara i positiva ordalag utan det gäller att få väljarna att vakna till och agera, och där är du en viktig kugge Thoralf.

Ha en trevlig helg!

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 augusti 2014 13:18

@Gute
Ja, vi minns EU-valvakan och chocken som drabbade de närvarande när SD,s siffror kom. Den chocken vill jag uppleva en gång till i höst!

 
Ingen bild

Hacke

1 augusti 2014 13:22

Roligt med dina växande besökssiffror Thoralf. Dock knappast förvånande då ditt idoga grävande och rapporterande i regionen är så intressant att det blir en angelägenhet och en bra värdemätare för sjukdomstillståndet över hela landet.
Barometern och Östran är mig fullständigt likgiltiga liksom övrig traditionell media i Sverige. Deras krumbukter för att undvika en sanningsenlig informationsförmedling är så förutsägbara att man numera inte ens orkar leta efter de enstaka undantag som fortfarande kan glimta till även hos fulmedia.
Nej, det är bloggar som din Thoralf och övriga fria nyhetssajter som har framtiden för sig. Snart vet vi alla att för att få den fulla versionen och hela sanningen kring saker och ting får vi gå till de fria sajterna på nätet. Gammelmedia är bara intressanta som studieobjekt och skrämmande exempel på den fria världens sämsta journalistkår.

 
Svensson

Svensson

1 augusti 2014 13:30

En bra blogg får mycket besökare, det bevisar Du Thoralf med din blogg,grattis till framgångarna,jag är inne ett par gånger varje dag,så jag inte missar något. Mvh svensson

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Sonny

Sonny

1 augusti 2014 15:31

jag länkar så mycket jag kan

http://bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kurt i byn

1 augusti 2014 15:46

Kifah Qasem Mohammad är en verkligt modig man. Bara att tänka sig att någon vågar yrka på traditioners upphörande för att gynna integrationen. Och detta precis när Ramadam går in i sin slutspurt för att avslutas med el aid-fitr.

Är han inte rädd för att få en fatwa på sig? Jag hoppas att polisen verkligen ser till att skydda denna integrationsförkämpe mot hatiska attacker.
O.T
Tänk om...
Tänk om fler av SD´s riksdagsledamöter kunde producera lika bra som Thoralf.

Zigenare:
Dan Park dömdes till dryga böter och tre månaders fängelse för att han skrivit "Zigenarbrott är något gott".
Jag har skrivit till justitiedepartementet och fråga om det är OK att skriva "Zigenarbrott är inte gott". Inget svar än så länge.
Det gäller ju att vara uppdaterad, numera.
Vet ni att glassen "88" från GB fortfarande säljs trots att den är så uppenbart nazistisk?
Får man skriva "Håll Sverige rent"?
"Somalia åt somalierna"?

Kan inte regeringen komma ut med en lathund vad som är tillåtet och inte tillåtet. Det känns inte bra att inte veta vad som gäller.




 
Ingen bild

tant Gul

1 augusti 2014 16:14

I anslutning till Götas kommentar 12:09:

"USCH! De båda mångkulturfrälsta Folkpartist-Ceciliorna (Malmström och Wikström) får tydligen fortsätta sina propageranden i EU för öppna gränser och fortsatt utökning av den okontrollerade vansinnesinvandringen till EU och Sverige.",

vill jag rikta läsarnas uppmärksamhet mot en artkel av Mogens Camre, dansk politiker, om "Överbefolkning, fattigdom och krig" som han idag publicerar i Jyllandspsten.
http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6903027/overbefolkning-fattigdom-krig/

Beträffande överbefolkningen utgår han från FN:s prognoser och redovisningar, som till dels återgives nedan.

• Irak
1950 5 miljoner
2010 31 miljoner
2100 (145 miljoner)

• Saudi-Arabien
1950 3 miljoner
2010 27 miljoner
2100 (42 miljoner)

• Pakistan
1950 37 miljoner
2010 173 miljoner
2100 (261 miljoner)

• Egypten
1926 14 miljoner
1950 20 miljoner
2007 79 miljoner
2011 84 miljoner
2100 (123 miljoner)

• Nigeria,
1950 37 miljoner
2010 158 miljoner
2100 (779 miljoner)

• För hela Afrikas befolkning gäller enligt FN:
2013 1,1 miljarder
som beräknas tillväxa till
2100 (4,2 miljarder) -- en tillväxt med 3,1 miljarder eller 280 %.

Som bekant har en känd socialdemokrat och f.d finansminister vid namn Nuder för vana att angiva befolkningsmängd i enheten KÖTTBERG. Han formulerade sig en gång sålunda:

"Detta köttberg av 40-talister som vi 60-talister ska föda - det är en realitet att försörjningskvoten riskerar att bli ett problem." .

Det kan undras om de folkpartistiska Ceciliorna föreställer sig att också detta afrikanska KÖTTBERG, 3,1 miljarder stort, skall importeras tll EU, inte minst till Nya Sverige, och här omhändertas och födas?

Som en kuriositet kan nämnas att detta afrikanska KÖTTBERG i nedmalet skick torde vara minst 150 meter högt och ha en basyta av en kvadratkilometer (- om jag har räknat rätt!).


 
Ingen bild

Edward Ulfertz

1 augusti 2014 16:39

http://www.barometern.se/ledare/drommar-om-revolt(4377211).gm
Under artikeln finns en lista med 6 blogginlägg som länkar till artikeln.
Thoralf, du är med!!!

 
Ingen bild

Folklig

1 augusti 2014 16:50

Thoralf för evigt! Vilken godhjärtad och ansvarsfull konservativ person du är. Du har min och alla upplysta svenskars respekt.

 
Ingen bild

LaJoh

1 augusti 2014 18:43

Thoralf !

En av de bästa riksdagsmännen för SD, Du skall ha ett stort tack för alla Dina insatser för SD. Ett stort grattis för en framgångsrik blogg, som jag haft förmånen, att flera gånger dagligen under hela mandatperioden ta del av. Jag vill instämma i insändaren "Folklig" ovan. Önskar lycka till med valrörelsen i Kalmar och en trevligt veckoslut !

 
Ingen bild

hsl

1 augusti 2014 19:08

Barometern höger eller vänster? Är det inte allmänt känt att Barometern är alltid för den som bestämmer och har makten. Hur annars förklarar man att de smörar upp JP som de gör?

 
Stefan K

Stefan K

1 augusti 2014 19:19

Fortsätt att vara nageln i ögat på media. Vi blir allt fler.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

OT

1 augusti 2014 19:40

Det är inte utan att man blir lite så där lagom svenskt religiös...

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): https://www.youtube.com/watch?v=3u6_fmHAi9A

Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Reinfeldts hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan bli rik.
Genom skattepengar har han frälst mig
och bevarat mig som sin.

Han har öppnat pärleporten...

 
Ingen bild

OT

1 augusti 2014 19:45

Vad de flesta i Sverige inte förstått är att vi fått en ny statsreligion som kräver betydligt mer än sitt tionde och vars trosbekännelse är följande.

"Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft,
-himlens och jordens skapare.
-Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre,
-som blev till som människa i Solna,
-föddes av lön från Rödakorset,
-led under Sverigedemokraterna,
-korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes,
-steg ner till det mediala dödsriket,
-uppstod från de politiskt döda på tredje dagen,
-steg upp till chef för en utredning om ”främlingsfientlighet och rasism”,
-sitter på Multikultis, den allsmäktiges, högra sida
-och skall komma därifrån för att döma levande och döda.
-Vi tror på den heliga invandringen,
-det heliga, urvattnade flyktingbegreppet,
-de heliga flyktingbarnen,
-brottens tillåtelse,
-kroppens alla öppningar och det eviga nedtryckandet av svensken."

The Apostles' Creed (Not the Nine O'Clock News): http://www.youtube.com/watch?v=IUQcCvX2MKk

 
Ingen bild

OT

1 augusti 2014 21:09

Förstår överhuvudtaget inte varför SD:s tv-reklambudget är 300 procent högre...

Det enda som behövs är att SD recyclar som det populärt heter - "Sverigedemokraternas valfilm 2010": https://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

Inte nog med att det 'r sanningen, det är också kontinutet i meddelandet.

 
Ingen bild

Lärare

1 augusti 2014 21:25

Grattis Thoralf, till din ständigt ökande läsarkrets. Fler och fler hittar hit.

I morgon talar Jimmie Åkesson. Vi får väl hoppas att
talet nu sänds över nätet. Hur är det egentligen med SD webb-tv? Funkar den, förra året var det väl lite si och så med den saken, dåligt ljud om jag inte minns fel.

 
Ingen bild

Dagens PK Jippo

1 augusti 2014 22:36


Imam viger lesbiskt par
UNDER POLISBEVAKNING
förstås

Imamen har de hämtat från....
Sydafrika

Så vilseleder statstelevisionen SVT det aningslösa svenska folket om vad islam egentligen är och hur det verkligen fungerar i den muslimska världen. I inslaget som sändes på SVT Aktuellt ikväll sades förstås ingenting om de homosexuellas situation i Saudiarabien, islams förlovade land, eller i någon annan muslimsk koloni.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

1 augusti 2014 23:32

Ett mycket bra resultat för en mycket bra blogg,du har en stor fanclub Alfsson,att du blivit sparkad från riksdagen är för att använda en känd SD politiker helt bizart.
Hur resultatet av detta fega beslut ev kommer att utvecklas behåller vi för oss själva:=)(=:

Du har helt enkelt blivit för stark för ledningen i SD. Kommunikationstjafset är bara ett löjlig anledning
Ordern från Åkesson att sparka dej präglas av feghet och inkompetens

Som tack för sparkningen kommer en hel del att personkryssa Robert Stenkvist på plats 50 på riksdagskistan ,killen som försökte ändra på detta.
Vilket i praktiken gör att en SD:are missar riksdagen

Förmodligen kommer ett stort antal att "terrorrösta" i riksdagsvalet utan att beröra aktuellt parti närmare

Du jobbar helt rätt med blogg och information i brevlådorna, vilket kommer att visa sej på kommunalt plan.

Barometern bemannas av kommunister på redaktionen i stort sett,att dom skulle sparka på sin kompis är inte troligt.
Senaste försöket att prata politik med en anställd på en stor tidning i Kalmar avbröts ganska omgående efter : "Allt skall vara statligt i Sverige"

Försök om möjligt att berätta för folk löpande i brevlådorna om falskheten på denna tidning så slutar folk köpa den.

Vem glömmer för övrigt journalisten på Östran som sprang runt och letade motdemonstranter vid senaste SD mötet i Kalmar, med Kristina Winberg, satt på första parkett och hörde detta personligen.

Kommunistkompisen som iklädd stålmannendräkt, som på en åkgräsklippare körde runt scenen omskrevs ej heller, samma kille kom även på mc med störande högtalare, samt senare på en gammal traktor för att störa demokratin vid mötet
Givetvis greps inte killen av Kalmarpolisen för mötesstörning och omskrevs inte ty han tillhörde dom goda

"Aldrig aldrig ger vi upp...."

 
Ingen bild

Lena

1 augusti 2014 23:47

@OT 19.45
Du är halvgalen:):);), kul att se din text o länken, det ligger nå´t i det...

 
Ingen bild

!

1 augusti 2014 23:48



Varför hämtar de en imam från Sydafrika (inte från Mecka) för att viga ett lesbiskt par i Sverige?

Fanns det ingen imam i sunnimoskén vid Björns trädgård på Södermalm som kunde ställa upp?!

 
Ingen bild

Blåsippan

1 augusti 2014 23:48

Ne, aldrig ger vi upp trots att det ser mörkt ut i samhällsutvecklingen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2014 06:24

En liten sökning på Stockholm Prides hemsida med ord som "Islam", "Moske", "Imam", mm. ger inte mycket till den intresserade.
Det är mycket förvånande då Muslimska organisationer alltid annars vill nästla sig in i allt i Sverige.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 augusti 2014 07:56

Moderat toppolitiker underkänner polisens arbete

Kanske han skulle ringt det Moderata parti kansliet och frågat efter "Bettan" i stället.

Från bloggen http://goo.gl/M3axT1

Brottsanmälan igen - inget resultat
Fattar nu varför brottsligheten kommer att minska kraftigt framöver. Det går inte att komma fram till polisen för att anmäla brott. När de sa att det var 61 samtal före och 19 minuters kö, så knappade jag in återuppringngningen. Fick bekräftat att jag skulle bli uppringd på det nummer jag angav. Ännu har ingen ringt, efter 7 timmar. Och de sa att de ringer bara två gånger. Skall bli intressant att se hur lång tid det tar.

 
Ingen bild

Lotta

2 augusti 2014 08:15

Sanningen om "världssensationen" med det första giftermålet mellan två homosexuella muslimer välsignat av en imam:

http://avpixlat.info/2014/08/02/imam-fick-flygas-in-fran-andra-sidan-jorden-for-att-valsigna-lesbiskt-par/#more-119266

 
Ingen bild

Stefan A

2 augusti 2014 08:49

Nu börjar bärsäsongen, bäst svetsa fast allt som är löst, många blir ofrivilliga hyresvärdar, men just ja...brottsligheten minskar ju påstås det så det finns knappt någon kvar...eller också är det utbildningen till statistiker o kriminologer som fallerar...

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 10:44

Stefan A -Ja, är det inte lustigt, Att alla dessa som påstås komma från tredje världen hit (Där ju 95% är bönder på torra jordar) kommer hit till tusenfallt bördigare jordar -Inte en jävel blir bonde här!!? Det borde ju vara en mycket enkel sak om man varit bonde i utlandet att här driva ett familjejordbruk och försörja sig själva med mat!!
-Jag tycker det säger p r e c i s A L L T !

 
Ingen bild

Observer

2 augusti 2014 10:52

Jaaa, Nu börjar bärsäsongen, månne med betoning på "Bär" som i ordet "bära" (iväg) med saker.
Rapporter om utländska minibussar som kuskar runt ramlar nu in överallt. Inbrottsvåger sveper över landet som aldrig förr.
HÖRDE PÅ RADION att TULLEN just NU saknar nödvändig personal.
..Nämmen så passande!!?
Skattebetalarna står lämnade UTAN HJÄLP.

.....Vad leder det till?

 
Ingen bild

Onkel Sven

2 augusti 2014 17:03

Har idag tillsammans med hustrun besökt Motorns Dag i Mållla , mycket sevärt och trevligt , totalt invandrarfritt så när som på importerade små Thailändskor som kommit hit för att bli svenska fruar , öppet i morgon också från 10.00-16.00 , för 100:- får man en upplevelse garanterat !

 
Ingen bild

Verkligheten

2 augusti 2014 23:43

Det är vad allmänheten TROR som är det helt avgörande.

Det är denna insikt som styr de flesta politiska partier, inklusive SD.

I ärlighetens namn så har nog 99% aldrig läst ett partiprogram och inte heller på djupet satt sig in i frågorna. Det är känslorna som styr.

Då är det lätt att vinna röster genom att alltid framstå som godhjärtad och "den gode". Det får oss att må bra. Vi kan hjälpa till. Vi har råd. Det finns inga problem.

Den som motsätter sig blir då den sure partyförstöraren. Den som säger att nu är festen slut och vi kommer må illa imorgon om vi fortsätter med denna politik.

Du har en förmåga att föra fram ett bra budskap som är kritiskt men som ändå inte ger den där negativa känslan. Där har du en gåva som jag tror också gör dig populär. Den som är kritisk riskerar alltid att själv behäftas med det negativa. Budbäraren....

Därför är du så viktig för SD.

 
Ingen bild

tom

4 augusti 2014 23:14

Vad menar du med bärsäsongen din dumma fitta? Vem fan vill plocka bär? Dina Somalier? Eller kanske Svenskar som väljer heller att åka till
Oslo! Jämför inte bär plockare med zigenare!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards