thoralf

Direktlänk till inlägg 9 juni 2014

LAKEJER

Av Thoralf Alfsson - 9 juni 2014 10:20

”I överförd betydelse har lakej kommit att innebära en underdånig eller krypande, fjäskande och överdrivet tjänstvillig person, hantlangare. Kan också betyda eftersägare, någon som inte har en egen mening utan hänger på.”

 

När jag har sett och lyssnat till ett antal programledare de senaste veckorna så slog det mig plötsligt att jag spontant ville kalla dem detta ord. När jag googlade ordets betydelse så fanns ovanstående beskrivning på Wikipedia. Jag tyckte att den stämde väldigt bra med mina egna tankar.


Det är i stor utsträckning dessa lakejer som styr agendan i våra medier, inte minst i public service. Något som under speciellt det senaste halvåret blivit väldigt tydligt. I lakejernas ögon har alla människors lika värde en särskild betydelse, ett vi och dem tänkande är dock snarare mer applicerbart på dessa lakejer.


Personer enligt ovanstående beskrivning har en förkärlek till att bosätta sig på Södermalm. Dessa personer har jag sannolikt väldigt lite gemensamt med! Om jag nu har något gemensamt?


När man sedan även ser hur dessa röstar blir man inte ens förvånad. Men de präglas ju av eftersägare och att ligga bra till hos grannarna och umgängeskretsen. Det är ju så mycket bekvämare att vara eftersägare än att försöka stå för egna tankar och idéer.


 


Att se valresultatet för valkretsar på Södermalm skrämmer mig! Drygt 50 procent röstar på kommunistpartier! Det råder ingen tvekan om att V, MP och F! är partier med starka influenser av kommunism!


Frågan är bara hur så många svenskar kan få för sig att rösta på dessa partier. Är de fullständigt historielösa?


 
ANNONS
 
Ingen bild

AWSvensson

9 juni 2014 10:44

Det enda man kan säga till deras försvar är att de inte vet vad dessa ytterlighetspartier står för och att man därför röstat på dem, någon annan förklaring finns inte.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2014 11:03

Dessa siffror visar på den enorma brist som finns i samhället över Kommunismens brott mot mänskligheten.
Nazismens fasor är välkända och det är givetvis bra.
Men att Kommunismen även idag vållar död, lidande och förtryck, det "glöms" bort.
Ett Hakkors på en T-shirt på en skolelev renderar givetvis ett mycket allvarligt samtal med rektor och mycket annat. Kommer en annan elev med Hammaren och Skäran på T-shirten, då uteblir med säkerhet reaktionen från skolledningen.

Där finns grogrunden över dessa partiers framgångar.
Dessa siffror över väljarstödet för ytterlighetspartierna på vänsterkanten är rejält oroväckande. Att det bland dessa siffror finns en stor del mediamänniskor väcker onda aningar..

Folket utanför landets större städer tänker som alltid mer förnuftigt...

 
Ingen bild

Hacke

9 juni 2014 11:10

Södermalm - mediefolkets eget reservat där man älskar olika. Dock inte på hemmaplan och definitivt inte ideologiskt/politiskt.
Missa inte gårdagens krönika av Julia Caesar kring naivisternas och motsägelsernas förlovade kvarter.

http://snaphanen.dk/2014/06/08/sondagskronika-soders-olyckliga-overklass/

 
Ingen bild

Lärare

9 juni 2014 11:23

Vi vet ju hur mediafolket röstar. Inte förvånande, vem bryr sig numera om vad medierna skriver och basunerar ut.
Som tur är har vi andra kanaler där vi kan få reda på vad som verkligen händer i landet.

I övriga Stockholmsområden ser det annorlunda ut. Själv har jag släkt och vänner på Kungsholmen och i Nacka, där har jag bara träffat på Moderater och Sverigedemokrater. Ja, faktiskt har jag märkt att SD ökar starkt i dessa regioner. Hoppas att det sprider sig runt om i Stockholm!

 
Ingen bild

Observer

9 juni 2014 12:18


THE ANIMALFARM.

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 juni 2014 12:19

Nu är det Rumänska Alexandra som håller i Ring p1

I dagens sändning hade hon det svettigt en stund när Kent Andersson ringde
http://goo.gl/1r7wYf

 
Ingen bild

Göta

9 juni 2014 12:30


Vad håller de på med på YouGov nu? Från att ha legat mellan 10-12% sedan december 2012 skulle alltså SD plötsligt ramla ned till 8,2%? Löjligt! Då verkar dagens resultat från Aftonbladets United Minds mer trovärdigt med 11,3% för SD (en tiondels procent över MP).

Ca 10-11% skulle jag tro att SD får i september. Tyvärr blir det nog inte bättre riksdagsresultat för SD i år. Men till nästa val, när de röda Sossarna och MP-kommunisterna med hjälp av V-kommunisterna (samt eventuellt Fi-kommunisterna) plus alla godhetsknarkande kamikazeliberaler från Reinfeldts nuvarande rödlila Alliansgäng har kört Sverige i botten, då först blir det ändring.

Att SD ligger så långt efter våra motsvarande partier i Europa beror helt och hållet på att medierna i dessa länder skildrar verkligheten för sina läsare, till skillnad från de falska, SD-hatande svenska medierna. Eftersom det är totalt omöjligt att få en ärlig bild via våra hjärntvättarmedier blir det till största delen genom de egna PERSONLIGA erfarenheterna som svenska folket till slut brutalt kommer att vakna upp till den bistra verkligheten. Och det tar tid. Vi får hoppas att det då inte är oåterkalleligen för sent att vända utvecklingen.

 
Ingen bild

Observer

9 juni 2014 12:31

Den som tycker att Fi är berättigat i VÄRLDENS MEST JÄMSTÄLLDA LAND tycker jag bör genomgå en mindre sinnesundersökning!

Miljöpartiet röstas det på I VÄRLDENS RENASTE LAND!! -Dom skulle behövas i Sao Paulo eller i Bangladesh.

...Som vi ser så är det knappast några Einstein´s

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 juni 2014 12:45

Är det någon som läst något om när SD webbsatsningen Samtiden är reparerad och igång

Det är märkligt att så många klarar av att hålla privatfinansirerde bloggar igång som exempelvis Thoralf, men inte ett parti

Och SD kuriren är ju mera en tidning för SD medlemmar

 
Ingen bild

Göta

9 juni 2014 13:30


@ Lärare, som skrev 11:23:
"..., vem bryr sig numera om vad medierna skriver och basunerar ut"

Svar: ca 90% av väljarna i Sverige tydligen.

 
Ingen bild

Lena

9 juni 2014 13:30

Denna uppställning över Katarina 18-Nytorget var mycket intressant att se. Tack för den, Thoralf.
Det skulle också vara intressant att veta hur mycket TV-tid F! och MP fick (och givetvis även de andra partierna) veckorna före EU-valet. Eftersom det är en vänstervind som svept in, som många påstår, så har det säkert en ganska stor betydelse för väljare hur mycket de har exponerats i TV, samt HUR de behandlas i TV. Framför allt viktigt för den typen av förhållandevis unga väljare som F! och MP har. De unga går mycket efter trender, och som Thoralf säger så drivs de av att ligga bra till hos vänner, grannar och umgängeskretsen.
En sak som jag håller genderfeministerna för ansvariga för är toaletterna på T-centralen, gemensamma för män o kvinnor. Nu tänker jag svära vilket inte ofta händer men här passar det bra: Fy fan va obehagligt att gå på dessa toaletter!!! Varför ska det vara så bra att män o kvinnor går på samma offentliga toaletter? Kan någon förklara det? För övrigt jag har INGET till övers för F! anser att de är galna, gränslösa och knepiga kvinnor särskilt som de inte kan genomskåda Gudrun Schyman!
Vad MP anbefaller tycker jag det är bra att de stoppat GMO (genmanipulerade) fröer och grödor i EU-parlamentet. Något mer bra vet jag inte om de bidragit med.

 
Ingen bild

elfyma+

9 juni 2014 14:02

Nej du har inget gemensamt med de nya Södermalmsborna, efter att de gamla förvisats eller dött ut.
De har, till skillnad mot dig, ingen aning om hur mervärdet i vårt land skapas. De kan bara omfördela/förbruka vad andra slitit ihop.
Jag känner, eller rättare sagt, jag kände tidigare många på Södermalm som idag har mycket inflytelserika positioner i samhället.
De är sinnebilden av PK-eliten i sin värsta form.
Nej, jag umgås inte med dessa människor längre nu när jobbet inte kräver det.

 
Ingen bild

Annelie

9 juni 2014 14:33

Jag var på socsialkontoret av en anledning. Var det sverige jag var i. Så mycket invandrare. Bar jag som svensk.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2014 15:42

@Anneli.
Det sägs att många invandrare röstar på Socialdemokraterna pga. partiets namn, liknar socialbidrag och socialkontoret.
Sverige, en aldrig sinande mjölkko. Pengar utan att behöva jobba och så mycket i bidrag att även släkten där hemma kan leva gott...

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2014 15:51

Problemet med Stockholms Vänster-media-adel, är att de inte bara vill rapportera om verkligheten. De vill förändra samhället så att det passar deras planer.

Det är i det ljuset vi får se på alla upprepningar av frågor till Jimmie Åkesson, alla inbjudningar till vänsterpolitiker till alla "soffor" och avsaknaden av Sverigedemokrater i dem.
Uttagningen av årets Sommarpratare visar också på denna agenda. Inga politiker men Vänstermänniskor som garanterat kommer att attackera SD.

Har efterlyst svar på hur det ska bli/var med skolavslutningarna runt om i
landet.
Jag har inte sett eller hört något...

 
Ingen bild

Fan vad varmt det är på Getingen idag 30 i skuggan

9 juni 2014 16:42

För att hugga tag i AW Svensson teori så har man även grepp om UHÄ 80% röstar kommunistiskt där.

Dessa har skyndsamt städat undan kommunismens illdåd i läroplanerna
Detta är ju en del av den massiva hjärntvätt som pågår i skolan och pressen.

Fokus ligger på nazism , nästa steg är att klistra detta på tex SD fiffigt va snacka om bra "grundat"
Urfult är bara förnamnet

Korkade journaliststudenter blir lätta mål att "fintvätta" i denna läras tjänst.
Sverige har Europas mest politiskt korkade väljare totalt grundlurade.

60% i totalt skattetryck och massinvandring och Sven E Banan får inte 1+1 till 2 utan rabblar glatt läroplanens mantra "tänk så mycket du får för din skatt" klockan 02.00 mitt i natten om så behövs


Det kan omöjligt sluta fredligt när folk får klart för sej hur blåsta dom är av en relativt liten grupp mytomaner, som lever i en egen lakejvärld.

Någon ursäkt för dom är svårt att se faktiskt

 
Svensson

Svensson

9 juni 2014 16:44

Många svenskar kan inte och vågar inte tänka själva,dom faller för grupptrycket, dom är rädda för att inte tillhöra dom andra som också är fega, så dom säljer hellre sig själva, istället för att säga vad dom egentligen tycker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tommy

9 juni 2014 16:48

@observer
Med den retoriken kan man ju undra hur typ 10 procent kan rösta på SD. Vi som är så rika borde ju kunna strö pengar över invandrare.
Det är klart att det finns förbättringspotential avseende miljö, jämställdhet och invandring.

@Thoralf
Om man slår på trumman och hävdar att de som röstar på de partier du omnämner är historielösa kan man ju med den retoriken prata historia och SD....

Tror personligen att många på Södermalm och liknande områden kan "godhetsrösta". Efter alla jobbskatteavdrag tycker merparten av mina vänner "det räcker nu". Man behöver inte fler skattesänkningar. Man har två bilar(alternativt åker taxi/hyr bil), låg boendekostnad, man åker till Thailand och Sälen med familjen varje år. Man sätter in barnbidraget på aktiesparkonto.
Sedan dövar man samvetet med att köpa Situation Stockholm några gånger per år.
Det är liksom mer trendigt att rösta på FI och MP än S som är fullständigt anti-ideologiska och snarare blivit ett borgerligt parti.
 
Ingen bild

Morningstar

9 juni 2014 16:49

Under JC's krönika finns en kommentar som tydligen har en hel del erfarenhet av de boende på Södermalm. Därför lånar jag den kommentaren rent av. Läs och förfäras av mentaliteten i denna överklass-enklav. Dom verkar inte ha alla indianerna i kanoten. Har dom förläst sig på SCUM-manifestet? Öppna mentalsjukhusen igen!

VoD
Posted: 9 June 2014 - 10:13 - Reply
Lustigt, men Jag har också sedan länge noterat hur alla dessa människor ser sura ut ut på Södermalm, speciellt kvinnorna, som ofta aldrig gör någon ansats att väja det minsta när man går på trottoaren, utan istället, med hat i blicken, går rakt in i en om man inte väjer. Jag har ofta tänkt att detta måste vara de manshatande vulgärfeministerna, som ser som sitt rätt att behandla män som underklass. God ton är att man tittar var man går, och väjer hälften var, om det är trångt på trottoaren. Dessa vulgärfeministers beteende gör att jag numera går rakt in i dem och ger en lika sur blick tillbaka. Tråkigt för stämningen i samhället, men så är det.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 16:50

Svensson
Det ligger i människans natur att göra så, inget konstigare än så, av den orsaken, är olika religioner ett resultat.

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 juni 2014 17:38

Om sossarna i höst stormar fram i valet så försvinner säkert jobbskatteavdraget under valperioden , så det gäller för er som jobbar att tänka efter före ! 7% mindre i skatt är inte fy skam !
Tänk efter före !

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 18:40

Morningstar

Finns en världsberömd kille som har samma syn på kvinnor, Exakt samma kvinnosyn, han heter Elliot Rodger. Bara att lyssna själv på youtube.
Min syn på det andra könet skiljer sig lite från eran. Men ett genomgående tema hos alla er Thoralver måste väl ändå vara, att allt skall dras över en kam, förutom en själv.

 
Ingen bild

Svensk

9 juni 2014 18:47

@Mats (ateist),vilken era då, tidsrymden? Eran=är talspråk och skrivs er. Snacka om outbildade Sverigedemokrater.

 
Ingen bild

SD4Ever

9 juni 2014 18:53

Äntligen lite mera fakta för det svenska folket.
Invandring och mörkläggning II

http://morklaggning.wordpress.com

 
Ingen bild

Dumle

9 juni 2014 19:14

Mats@
Jag anser att just sverigedemokraterär de enda som klarar av att se nyanser. Sjuklöverns politiker, journalister och väljare drar alla invandrare över en kam när de med en dåres envishet hävdar att all invandring berikar landet. Att jämställa analfabeter från Somalia med högutbildade holländare är helt logiskt i deras särskolemässiga analys. Snacka om att dra alla över en kam!
Mvh

 
Ingen bild

SB

9 juni 2014 19:24

När jag ser grafen här ovan, så kan jag inte låta bli att fundera: Vilka är de dryga tre procent som röstar SD i dessa "lakej" stadsdelar? Är det en spillra av den gamla befolkningen, som fanns där innan "lakejerna" flyttade dit, eller finns det "femtekolonnare" bland lakejfolket. Jag vet inte, men det hade varit kul att få veta.

 
Ingen bild

Tjofaderittan i lingonskogen

9 juni 2014 19:30

Dumle : Det blir nog överkurs för Mats(cykelpumpsägare?)

 
Ingen bild

Sven E Banan och hans valsedel

9 juni 2014 19:34

Onkel Sven :=)(=: : Kommunisterna talar ju om att dom skall öka skattetrycket samt massinvandringen .
Vad gör Sven E Banan då jo röstar för fortsatt DDR 2.0
Så handlar Europas mest korkade/hjärntvättade folk
Dom kliver glatt på Titanic 2 och frågar finns det svenskt kaffe ?

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

9 juni 2014 19:35

Att 20% röstar på Fi säger det mesta om deras mentala kapacitet.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 19:52

Svensk
Förlåt så hemskt mycket, skall aldrig upprepas.
Ps. jag är inte Sverigedemokrat, jag har heller inte sagt att dom är obildade.

Om jag svarar på en kommentar, så är svaret specificerat till just den kommentaren.
Citat
Lustigt, men Jag har också sedan länge noterat hur ALLA dessa människor ser sura ut ut på Södermalm, SPECIELLT KVINNORNA, som ofta aldrig gör någon ansats att väja det minsta när man går på trottoaren, utan istället, med HAT i blicken.

Tjofadderitan
Orkar inte kommentera, pga du byter förmodligen "nic" till nästa kommentar. PS ateist betyder, (i princip) ej troende på gudar m.m

 
Ingen bild

Annelie

9 juni 2014 19:54

Hulda det är därför jag röstar på sd.

Socsialkontoret smockfullt med invandrare. Det måste få ett slut.

 
Ingen bild

Svensk

9 juni 2014 20:03

@Mats (ateist), det intressanta i sammanhanget är att en av dina vapendragare gjorde samma misstag. Därmed är det bevisat att ni tillhör en skrivstuga som turas om att tramsa här på bloggen.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 20:15

Svensk
Samma misstag? att jag skrev era istället för er? Konspiratorisk? Jag bad om ursäkt, och du fortsätter med att säga att jag är med i någon skrivstuga, och tramsar, om du låter bli att peta i stavning, så slipper vi en kommentar, Utan ordbehandlings program, tror jag inte att du klarar av att skriva PERFEKT svenska.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 20:23

Annelie/Hulda
Borde det inte vara tvärtom på soss, är det inte försäkringskassan som betalar ut bidrag till invandrare?

En annan sak jag såg när jag googlade bidrag var.
utdrag:
Antalet syrier som ansökt om asyl i Sverige har tidigare varit förhållandevis lågt och under åren 2000-2011 rört sig mellan 400-700 människor per år. Siffrorna har förändrats i takt med att situationen i Syrien förvärrats. Antalet syriska asylsökande under 2012 är mer än 12 gånger så många som 2011. Hittills har cirka 14 700 syrier ansökt om asyl i Sverige 2012 och 2013.

Så med "ER" logik så, av en slump kom assyrierna på att, vi åker till Sverige, där kan vi leva på bidrag, eller var det så att kulorna ven, och man samlade ihop det man hade och stack.

Ni har rätt i sak, att det är mycket människor på en gång, som kommer.

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 juni 2014 20:31

Mycket egendomligt , folk kan flyga till Thailand som ju verkligen är nationalistiskt och vara där veckovis , samma människor är förbannade på dem som är nationalistiska i Sverige ??

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 21:20

Re blogginlägg ang, Irak och incest.

http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuella-fragor/vi-uppmanar-sveriges-regering-att-agera-mot-det-irakiska-lagforslaget-om-barngi/

Jag bara undrar! om nu Irak, lyckas genomföra detta monstrum till lag, tänker SD skicka tillbaka familjer som kommer att fly,( och dom kommer att fly) dom stack ju så lätt vindigt bara för att kulorna haglade.

Med parollen, vi hjälper dom i hemländerna. Då kan vi hjälpa fler för mindre pengar.

När dom fly med sina barn, kommer ni att anta att dom gör det för bidragen i Sverige.

Skall Mannen lämnas hemma som förmodad terrorist/kriminell

Om flickan är 20 år blir hon för gammal för att komma in i Sverige. Får hon försöka klara sig själv i sitt tvångsäktenskap.

 
Ingen bild

Annelie

9 juni 2014 21:36

Kan inte tänka mig att rösta på något annat parti än Sverigedemokraterns. Jag väljer blåsippans väg.

 
Ingen bild

Kurtan

9 juni 2014 21:39

@Mats och övriga "godhetsapostlar" (med våra skattepengar och våra barns framtid),

Du/Ni vet väl att endast cirka 3 procent av de som fått PUT i Sverige de senaste 30 åren har fått asyl som flyktingar enligt FN och/eller Geneva konventionen. De övriga är alltså INTE flykgingar enligt skrivna konventioner!

Du vet väl även att runt 90-95 procent av de som fått PUT i Sverige IN/NiTE har uppvisat något identitetsbevis! Kan du tänka dig varför?!

Svenska myndigheter som Migrationsverket etc står för dessa siffror inte jag!!!

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 juni 2014 22:12

Kurtan

Du får länken så slipper jag sitta och klistra.
Men om du nu läser den, så ser du att förutom Syrien, (finns en anledning till det) så är återvändande Svenskar största gruppen.
http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/


Det var tydligen inte bara. Läs själv.
Du som inte har ett pass från ditt hemland, och helt saknar möjlighet att få ett, kan i vissa fall få ett främlingspass av Migrationsverket.

Och hur faan kunde Thailand komma in på listan,

Ps Är det ingen som svarar på raka frågor här inne, eller är det motfrågor som gäller.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2014 22:48

@Mats (ateist).
Varför skaffar du inte dig ett liv några meter från din dator? Alternativt skriver BETYDLIGT mindre antal inlägg här..?

 
Ingen bild

Kurtan

9 juni 2014 22:48

@Mats,
Wow jag är överbevisad och upplyst... Väldigt konstigt att det finns svenskar som kommer tillbaka till Sverige...

Men som svenskar behöver de verkligen PUT?! Tror det var utdelat runt 112 000 PUT 2013... Men det kanske var bars svenskar?!

Lycka till med ditt självbedrägeri! 
Ingen bild

Calle

9 juni 2014 23:14

Ett ljus i mörkret!
Radio Skaraborg gjorde /beställde en undersökning avseende vilket parti man tyckte hade den bästa invandrings och integrationspolitiken.( presenterades i lokala nyheter 9/6 )
1. SD
Hoppas nu att man även röstar som man tycker.

 
Ingen bild

ZZZzzzzzz

9 juni 2014 23:57

Mats : Folk har nog tröttnat på ditt gider

 
Ingen bild

OT

10 juni 2014 01:00

Thoralfs blogg är alltid först med analyser som senare visar sig bli verklighet...

"SDs enträgna arbete, trots tystnad, skymf, hot och våld har gett resultat. Fler och fler kommer att engagera sig hos SD medans S m.fl kommer att sakta men säkert bli partier ingen svensk längre vill ha med att göra.

Vad är det då som hänt? Jo följande:

1) etablerade partier har inte lyssnat på folket

2) etablerade partier har haft ~25 år på sig att ändra sig, då signalen gavs av folket när Ny demokrati röstades in i riksdagen.

1) och 2) gör att de etablerade partiernas trovärdighet är 0 i vitala frågor. När sedan farhågorna från ~25 år sedan, besannas en efter en, finns det bara en väg för de etablerade partierna och det är att försvinna och bli en historisk notis om hur illa det kan gå om ett folk inte noga bevakar sina demokratiskt valda och sina fri och rättigheter.

Massmedia har ett mycket stort ansvar i detta att folket inte har kunnat bevaka sina valda. För detta bör de straffas mycket hårt, genom att t.ex dra in det massmediala skattestödet och kanske till och med utdöma stora skadestånd för att täcka de enorma ekonimska förluster som vi drabbats av.
2008-07-17"

P.S Ni numera arbetslösa journalister kanske skulle fundera på dessa ord och börja kavla upp ärmarna och börja gräva i dyngan?

 
Ingen bild

Leon

10 juni 2014 06:45

@ OT

Vill ge dig fullkomligt rätt i det pågående och accelererande förfallet bland de s k etablerade "demokratiska" partierna. Väl att märka att de gamla "övervintrade" stalinisterna inom V inte kan och aldrig ens med "bästa vilja" räknas in i skaran av demokrater.

Men jag skulle vilja placera inledningen av "förfallet" betydligt tidigare...till valet 1976 (alltså nära 40 år sen). Då frångick moderaterna under sin ledare Gösta Bohman (för övrigt kanske en av de få respektabla partiledare detta land någonsin haft) sitt partis konservativa politik med landets bästa för ögonen för den politiska makten i "Fälldin I"-regeringen. Ett citat som brukar tillskrivas Fälldin - "Jag kommer aldrig att dagtinga med mitt samvete för att ingå i en regeringen", hade knappast någon relevans för Bohmans moderater som glatt och "samvetslöst" hellre valde "maktens sötma".

För övrigt skulle jag vilja kalla MP för det första "missnöjespartiet" som tillkom efter den förvirrade och demokratiskt förnedrande cirkusen i samband med folkomröstningen 1980. Att denna "politiska diversehandel" (=MP) inte välförtjänt förtvinat in den historiska glömskan är minst sagt anmärkningsvärt. Speciellt som partiets politiska linje är att egentligen inte ha någon egen politik alls att tala om. Snarare ett förvirrande "hopplock" av mycket av det sämsta hos de övriga partierna. En gammal benämning härrörande från 70-talet, då ansedd att beskriva C, skulle onekligen kunna komma till användning om MP - "Åsa Nissemarxister".

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Mats (ateist)

10 juni 2014 08:03

Hulda
Du har nog dubbla mängden, av mina inlägg. Och aldrig svar på en fråga, bara motfrågor. Vilket är lite lustigt.
Kurtan
Det är bara att läsa innantill på länken DU refererade mig till.
ZZZzzzz
ZZZzzzz, Bytt "nic" igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se