thoralf

Direktlänk till inlägg 17 januari 2014

UNGDOMSSTYRELSEN STYRS AV POLITISKT KORREKTA

Av Thoralf Alfsson - 17 januari 2014 13:49

 


Detta är helt sjukt! Sverige är inte bättre än diktaturer! Jag känner en stor avsky mot Ungdomsstyrelsen!


Kort och gott. Ren mobbning!


Hur kan detta rättfärdigas av det så kallade politiskt korrekta samhället som jämnt och ständigt proklamerar "alla människors lika värde".


Jag vill nu se politiker från 7-klövern protestera emot hur Sverigedemokraternas ungdomsförbund behandlas av Ungdomsstyrelsen. Men jag och alla andra vet att dessa politiker kommer inte yttra ett enda ord i detta avseende.


Jag hoppas bara detta mycket odemokratiska beslut sporrar alla medlemmar i SDU att göra en större insatser under det kommande året. Dessutom hoppas jag att riksorganisationen stödjer SDU med resurser men även att de lokala distrikten och kommunföreningarna skall stödja SDU med pengar, marerial och resurser.


Tillsamman är vi starka och inga diktaturfasoner skall hindra oss från att göra två historiska valresultat under 2014.


Jag ger Ungdomsstyrelsen och deras politiskt korrekta nickedockor fingret!


Vem är ansvarig minister/statsråd?


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sdu-aterigen-utan-ungdomsbidrag_8903478.svd 
ANNONS
 
Ingen bild

Karl-Erik

17 januari 2014 14:19

Du har suttit i riksdagen i snart fyra år. Du borde vid det här laget veta att vi inte har ministerstyre i Sverige. Din okunskap äar förvånande rent ut sagt skadlig för demokratiuppfattningen i Sverige.

Läs igenom bestämmelserna för bidrag så kansek du förstår varför SDU inte fick bidragsansökan bevlijad. En ledtråd är att det har att göra med lokalföreningarnas frihet gentemot moderorganisationen SDU.

 
Ingen bild

!

17 januari 2014 14:46


Alla andra stammar får bidrag av Ungdomsstyrelsen utom den svenska!

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 januari 2014 15:25

Karl-Erik...
Kan tokvänstern få bidrag till "grumlig" verksamhet, borde givetvis SDU få medel till sin demokratiska verksamhet.
Detta är inget annat än politisk mobbing.

 
Ingen bild

Rune

17 januari 2014 15:34

Karl-Erik..
SDU har ju stämt av med Ungdomsstyrelsen vilka villkor som gäller. Förmodligen har SDU satt ett komma eller ett kryss i en ruta fel? Och därmed fick Ungdomsstyrelsen formell möjlighet att neka bidraget. SSU till exempel, har fått bidrag under alla år trots grovt fusk med medlemslistor och dylikt.
Ungdomsstyrelsens korrupta agerande blir ju bara ett ytterligare skäl att lägga en röst på SD i årets 4 val.

 
Ingen bild

Gute

17 januari 2014 15:38

Nu är det på sin plats att alla får en väl deklarerad förklaring till varför SDU som enda politiska ungdomsförbund inte får sitt bidrag.

Samtidigt måste det vändas på varje sten vilka som ligger bakom beslutet, det finns säkerligen både jäv och politisk motstånd inom styrelsen för Ungdomsstyrelsen.

 
Ingen bild

Thoralf A

17 januari 2014 15:46

Karl-Erik

Du har inte suttit i riksdagen därför vet du inte hur beslut tas i det här landet. Det har jag fått lära mig. Det nog tyvärr din egen okunskap som din kommentar grundar sig på.

SDU har läst bestämmelserna och gjort allt för att följa dem men det räcker inte då det sannolikt är ett politiskt beslut.

Men det kommer du aldrig att förstå. Eller snarare vill förstå!

 
Ingen bild

Gute

17 januari 2014 15:46

Ungdomsstyrelsen har något som kallar sig för insynsråd istället för en styrelse, och i det rådet sitter det politiker men som påstås inte får fatta beslut, det låter ju väldigt trovärdigt.....

 
Ingen bild

matspp

17 januari 2014 15:47

Karl-Erik
Vem har pratat om ministerstyre?
Tror mer du kopplat ledtråden fel. Felkoppling innebär stor fara och det luktar oftast bränt. Låter som ett fas-fel så kolla genast proppskåpet!
Gustav Kasselstrand, förbundsordförande, kommenterar på partiets hemsida: – Det här är ett politiskt ställningstagande mot SDU inför det viktiga valåret. Det är så uppenbart att detta beslut grundar sig i politisk illvilja. Vi kommer att överklaga beslutet och ta det till domstol.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

17 januari 2014 15:55

Utanför ämnet, men trevligt att du kommer till Karlskrona på söndag Thoralf! Det ska bli mycket intressant att lyssna på vad du har att berätta om riksdagsarbetet mm!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Nyhetspojken

17 januari 2014 16:00

Nästa år kanske SDU kan ta in en konsult som kan hjälpa dem med ansökan. Reglementet är bevisligen allt för svårt att begripa för Gustav & c/o. Inte dåligt jobbat av dem (SDU) att misslyckas med något så simpelt år efter år.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 januari 2014 16:10

@ Nyhetspojken

Men du är ändå ett strå vassare, som praktiskt tagit lyckas missförstå nästan allting och i synnerthet det mest uppenbara!

 
Ingen bild

Skånepåg

17 januari 2014 16:12

Rättelse: "synnerhet"

 
Ingen bild

vmm

17 januari 2014 16:21

Du, Thoralf, sitter i Riksdagen och har faktiskt möjlighet att ändra lagar. Ja, ja, jag vet att en enskild riksdagsledamot har begränsad makt men du kan ju försöka. Jag vet inte exakt hur man gör men kanske kan man ta kontakt med Ungdomsstyrelsen och fråga dom exakt vad det är i lagstiftningen som gör att dom anser sig förhindrade att ge SDU bidrag, och sedan går man hem och filar på en motion om ändrad lagstiftning och vänder sig till Riksdagen och försöker få igenom det. Eller? Är det inte så det går till?

 
Ingen bild

lennart l

17 januari 2014 16:52

SDU blev ju nekade bidrag även förra året. Det beslutet är överklagat och den jurist SDU anlitat var ganska så säker på att SDU skulle få rätt. Någon som vet hur det gått eller när det ska avgöras?

 
Ingen bild

Thoralf A

17 januari 2014 16:56

vmm

Det är givetvis en möjlighet men jag kan tidigast göra något under nästa allmänna motionstid som infaller efter valet. Men samtidigt vet ju både du och jag att alla förslag från SD röstas ner i kammaren.

 
Ingen bild

Gäddan

17 januari 2014 17:17

Just dessa ojustheter får mig att cementera min framtida SD-röst. Idag beslutade jag mig för att bli medlem i SD.

 
Ingen bild

Gute

17 januari 2014 17:20

Thoralf, är verkligen situationen så illa att alla förslag från SD systematiskt röstas ner, är det inget som har fått bifall?

SD har ju kommit med många bra förslag, kan "de andra" rösta ner förslaget och sedan själva lägga fram det som sitt eget förslag?

 
Ingen bild

helge

17 januari 2014 17:21

Jag tillhör de samhällsmedborgare som slitit, arbetat och betalt skatt i hela mitt liv. Nu sitter jag här med det orangea kuvertet som talar om för mig att jag har sjunkit i värde med 753: -/mån. Jag känner mig oerhört kränkt av politikerna som har stulit mina surt förvärvade pensionspengarar för att prioritera bort dem till främmande människor som aldrig har och aldrig kommer att betala en enda krona i skatt och det är inte främlingarnas fel det är ansvariga politiker, kalla mig inte främlingsfientlig kalla mig politikerfientlig!

 
Ingen bild

Annelie

17 januari 2014 17:27

politisk mobbing. Det är bara för att det är sdu alla andra får bidrag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 januari 2014 17:34

Kan galenpannorna från Tokvänstern kryssa i formuläret, kan säkert SDU också det. Detta beslut är garanterat "politiskt motiverat".

 
Ingen bild

matspp

17 januari 2014 17:41

helge
Misströsta inte eftersom alla som t.ex Nyhetspojken och Karl-Erik m.fl som spyr galla över SD tar kostnaderna. Jag antar att de som "vet" hur fel SD har kliver fram och står för kostnaderna! Hur mycket kan du Nyhetspojken avsätta per månad? Karl-Erik vad tänker du bidra med?

 
Ingen bild

Ronny

17 januari 2014 17:47

Är det som jag tror, att SDU inte får bidrag p.g.a politiska skäl, så är ju detta något för JK! Eller? Samtidigt hoppas jag, och gör reklam för fackförbundet, LÖNTAGARNA. Kommer absolut att söka medlemskap där.

 
Lassekolja

Lassekolja

17 januari 2014 17:50

Ungdomsstyrelsen kämpar enträget år efter år för att upprätthålla "Vi och dom"-samhället!!!
Mobbing? Oooh nej.....
Diskriminering? Oooh nej....
"Allas lika rätt och värde"? Oooh ne..jag menar Oooh ja....
Fy f-n för demokraturen DDR/Absurdistan!
Har Erich Honneker återuppstått och blivit Generaldirektör för Ungdomsstyrelsen?
SD 2014!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skånepåg

17 januari 2014 18:14

@ Lassekolja

Man kan med lite fantasi riktigt höra hur det går till hos beslutsfattarna.
- Jaha då har vi kommit till SDU.
- Vi gör väl som vi brukar.
- Ett enhetligt nästan småmysigt ja hörs i rummet, när alla under lätt skrattande former instämmer.
- Stora avslagsstämpeln åker fram.
- Under nytt skratt från de närvarande bankas "avslag" på ansökningsformuläret och man anser sig ha gjort dagens goda gärning och att "där fick minsann rasisterna som de förtjänar".

Sverige år 2014!

 
Ingen bild

"tok-vänstern" :BBB

17 januari 2014 18:28

Är du säker att detta är den enda anledningen bakom avslaget?
"Det innebär att vi gör en fördjupad prövning på lokal nivå. Vi ser om det finns lokalorganisationer med egna stadgar, en egen verksamhet och där ekonomin följer bokföringslagen. Här saknade vi svar på viktiga frågor. SDU fick som andra sökande först en 14 dagars period för att komplettera, sedan ytterligare en vecka." Detta sa Lena Hallberg (Ungdomstyrelsen) förra året, där svaret från era partimedlemmar/sympatisörer var ungefär samma sak.

 
Ingen bild

Stefan A

17 januari 2014 18:31

Att alla övriga 213 organisationer som beviljats bidrag men inte SDU, som enda org. skulle ha prickfria ansökningar är inte trovärdigt, särskilt när man ansökt två gånger tidigare, nog är det politiska orsaker som ligger bakom, blotta misstanken är skäl nog för ansvariga i ungdomsstyrelsen att packa ihop och ta sin välfyllda portfölj och gå, är väl bara riksrevisionsverket som har tillsyn över statliga myndigheter, och den är tandlös, det är egentligen en urusel kontroll över hur våra myndigheter hanterar våra surt ihopsläpade skattepengar, fungerade förr när det var några få myndigheter som delade ut bidrag, nu är det en vildvuxen flora som delar ut bidrag till allt möjligt och omöjligt, behöver bara nämna kulturrådet och deras nära förhållande till EXPO.

 
Ingen bild

"tok-vänstern" :BBB

17 januari 2014 18:37

Personer som verkligen jämför Sverige med diktaturer vet inte hur jävla bra ni har det.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 januari 2014 18:41

@ "tok-vänstern" :BBB

Och vad har detta med maktmissbruk att göra?

 
Ingen bild

matspp

17 januari 2014 18:58

Granskning av Ungdomsstyrelsen:
Nån som tror att man är ute på djupt vatten om man tror att Omar Nur har goda kontakter med Muslimska brödrarskapet mm?

https://www.flashback.org/sp43595558

 
Ingen bild

Micke

17 januari 2014 19:19

Thoralf! nu har sambon bestämt sig hon blir medlem i SD:)

 
Ingen bild

Olandstoken

17 januari 2014 19:41

@ Micke! kalas då får du gratulera henne till ett stort steg framåt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 januari 2014 20:10

Annat ämne...
En liten, liten tillnyktring har skett hos Expressen. Nu skriver de om en häktad Vänsterextremist som misstänkts för knivöverfall på en Högerextremist under den första händelsen i Kärrtorp.
Självklart är han pixlad och inget namn är publicerat. Vem vet, han kanske ingår i Resachgruppen...

 
Ingen bild

OH

17 januari 2014 20:14

En av orsakerna till uteblivna bidrag är troligtvis den att SD vad jag förstår inte är med i det Svenska Korruptionskamratsystemet. En klapp på axeln, en dunk i ryggen , en miljon hit, en miljon dit. Fixat och klart. Nöjda vi vara.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 januari 2014 20:14

@ matspp

Muslimska Brödraskapet har sina tentaklar överallt inom olika organisationer spridda runt om i världen. Du är definitivt inte ute på djupt vatten.

 
Ingen bild

Dumle

17 januari 2014 20:17

"tok-vänstern":BBB

Hur kan man missförstå så grovt som du verkar göra? Hoppas du skojar.
Liknelsen mellan Sverige och en diktatur handlar inte om att ALLA kriterier som kännetecknar en diktatur behöver vara uppfyllda. Men gällande en viktig punkt som "likhet inför lagen" blir likheten med en diktatur slående, där någon utanför "makten" aldrig kan räkna med en rättvis granskning. Sverige har idag så stora likheter med en diktatur på helt fundamentala områden, där yttrandefrihet och mötesfrihetens successiva avskaffande är ett tecken. Omöjligheten att föra en offentlig debatt kring invandringspolitiken är en annan. När makten och den granskande makten (pressen) har blivit ett, är demokraturen ett faktum. Förstår du?

 
Ingen bild

Hej!

17 januari 2014 20:41

...att en stat svarar så här med ett demokratiskt system - får inte jag alla röster så gälls det inte, då använer jag mina egna metoder och går ifrån både samtalet och pennan. Vilka metoder blir då tillåtna?
SD innehåller ett hopp om fortsatt demokrati, tror det är många som vill hänga på dessa kämpar, faktiskt på vår egen mark!

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 januari 2014 21:01

Torleif, försök inte få det till att vi har ministerstyre i Sverige för det har vi inte i Sverige. Om SD vill ändra regleringsbrevet till Ungdomsstyrelsen så motionera om det.

 
Ingen bild

Thoralf A

17 januari 2014 21:23

Karl-Erik

Du måste vara otroligt naiv! Tror du verkligen att det står i detalj regleringsbrevet. Tror du inte ledamöterna i Insynsrådet kan påverka vilka organisationer som skall få bidrag?

 
Ingen bild

Olandstoken

17 januari 2014 21:28

Gällande ministerstyre så kan du ge dig den på att den existerar på de på kommunalt plan och regeringsplan vilket även blivit bevisat flertalet gånger både hos alliansen och de röda och omogna gröna.

Att en person som skriver på en blogg vars ägare heter Thoralf och stolpskottet kallar denne Thorleif tyder på demens eller förvirring samt ett ointresse vilket är vanligt hos just vänsterpack.

Givetvis kommer SDU klara sig utmärkt och få fler medlemmar då ungdomar inte längre tror på demokratin och saker som dessa visar ju på att de har rätt i sina tvivel.

Ju mer SD baktalas och motarbetas ju fler röstar på dem och blir medlemmar , tänk va orättvist det kan vara då man inte kan styra demokratin i den riktning man vill.

 
Ingen bild

grecos

17 januari 2014 21:37

Alldeles korrekt, Thoralf!
Detta är en ren mobbning!
En handfull kommunister av det stalinistiska slaget som heter Grekiska Ungdomsförbundet har fått 1 229 000 kronor trots många anmälningar om dess existens till US. Inte en enda grekisk ungdomsförening finns på lokal nivå och förstås inga stadgar har antagits. Begär alla handlingar sedan september från US angående "Grekiska Ungdomsförbundet" så får ni läsa själva. Ungdomsstyrelsen vill inte att SD ska ha några pengar helt enkelt.

 
Ingen bild

OT

17 januari 2014 21:38

En uppmaning till SDU, lägg ut komplett ansökan med referenser till alla regler på nätet så folk kan bedöma er ansökan utifrån gällande regler. Transparens och öppenhet är nyckelorden och lösningen på Sveriges problem.
"Det är något konstigt med friheten": http://www.youtube.com/watch?v=9gtuACQ9RMs
P.S: Socialism har vi fått nog av, vad vi behöver är information, sunt förnuft och demokrati.

 
Ingen bild

Mogge,Norrköping

17 januari 2014 21:39

Ungdomsstyrelsen är en till anledning att rösta SD.

 
Stefan K

Stefan K

17 januari 2014 22:12

Det är inte mobbning Thoralf, det är en politisk medvetenhet.

Detta är politiskt betingat och frågan är vem eller vilka som trycker på.

Ungdomsstyrelsen skyller på att SDU inte har en tillräckligt demokratisk uppbyggnad. Läs därför namnen på de organisationer som fått pengar och ställ frågan om alla dessa bygger sina organisationer på ett mer demokratiskt sätt.

Pinsamt Ungdomsstyrelsen, eller vilka det nu är som tar de faktiska besluten.

Att Rossana Dinamarca sitter i insynsrådet kan självklart ha en viss betydelse.

Nu vill jag att partiledningen gräver ordentligt i detta och inte lämnar SDU (Sveriges framtida hopp) åt sitt öde.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lärare

17 januari 2014 23:03

Detta odemokratiska beslut måste vi alla hjälpas åt att bekämpa. Vi tolererar inte mer nu.

Hjälp Gustav Kasselstrand och SDU, vi kan alla göra något.
Protestera var helst ni är, insändare mail osv...

Sedan väntar vi oss alla, att Moderpartiet Sverigedemokraterna hjälper till, SDU är ju vår framtid!

Ställ upp alla SD:are runt om i landet. Nu gäller det!

 
Ingen bild

OT

17 januari 2014 23:57

Miljöpartiets valfilm? "Weird" Al Yankovic - Amish Paradise: https://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg

P.S: Lever miljöpartisterna som de lär?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 januari 2014 00:13

@Gäddan,"Just dessa ojustheter får mig att cementera min framtida SD-röst. Idag beslutade jag mig för att bli medlem i SD."
Bra beslut Gäddan! Det är aldrig för sent att bli en bättre människa!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

18 januari 2014 00:35

@Skånepåg, betr. "AVSLAGsstämpeln"; jag tror dom inleder mötet med nå´n slags tävling där 1:a-priset är att få hålla i AVSLAGsstämpeln, när SDU´s ansökan behandlas!?!

@"tok-vänstern": BBB, jodå, vi har det bra i Sverige ÄN SÅ LÄNGE! men jag tar mig rätten att bli förbannad när de, som är satta att upprätthålla och försvara demokratin istället saboterar och manipulerar den! Att vi än så länge har det hyfsat bra i Sverige beror varken på Dig eller mig. Det är tack vare de, som idag varken får duscha eller komma ut och som TACK för flit och pliktkänsla under ett långt liv får kalla matlådor som TACK!

http://www.status.st

 
Ingen bild

boa

18 januari 2014 00:36

Ministerstyre? Som jag har uppfattat det tidigare brukar det vara ganska vanligt att ansvarig minister ställs mot väggen när någon myndighet som lyder under dennes departement klantat sig. Har jag fel om jag påstår att exempelvis Beatrice Ask ofta får uttala sig då det gäller rättsväsendet. Lyder inte ungdomsstyrelsen under Erik Ullenhags departement? Han borde isåfall se till att hans myndigheter får utbildning i demokratiska grundregler.

 
Ingen bild

Magentan

18 januari 2014 01:41

Anledningen till att SDU har nekats bidrag är enligt Fria Tider att DET SAKNAS ETT PARAGRAFTECKEN §)I SDU:s ANSÖKAN!

http://www.friatider.se/ungdomsstyrelsen-nekar-bidrag-till-sdu-en-bokstav-saknas-i-ansokan

 
Ingen bild

Morningstar

18 januari 2014 07:14

Ponera att det hade saknats ett paragraf-tecken i SSU, Grön Ungdoms eller VU:s ansökan. Nån som verkligen tror att dom fått avslag då? Nej, givetvis inte. Dom har ju korrekt värdegrund och allt det där. är anti-rasistiska och så. Då kan man ju alltid släta över med att ett litet misstag kan ju vem som helst göra. Det är ju mänskligt att fela. Skulle tro att dom politiskt korrekta har studerat SDU:s ansökan med lupp bokstavligt talat. Läst den både framlänges och baklänges flera gånger. Vad man har gjort är att hugga på det enda lilla misstag man har kunnat hitta. Sandlåde-beteende som vanligt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 januari 2014 08:33

Behandlingen av SDU bidraget visar hur rädda 7 klövern är inför SD och valet.

Fortsätt så

 
Ingen bild

Pepparholm

18 januari 2014 09:17

Det är ingen bra början för Alice Bah Kuhnke som generaldirektör för Ungdomsstyrelsen. Ansvarig för tillsättningen är tydligen minister Maria Arnholm vilket kan vara en delförklaring till det oförskämda beslutet att mobba SDU.

 
Ingen bild

Frank

18 januari 2014 09:20

Ungdomsstyrelsens beslut är fullständigt absurt. Med tanke på att blufforganisationen Grekiska Ungdomsförbundet trotts många allvarliga anklagelser beviljades i år en och en kvarts miljon i statligt bidrag.
Löjligt att avslå SDU:s ansökan på grund av en formalitet.

 
Ingen bild

Pepparholm

18 januari 2014 09:24

Jag läser också på Ungdomsstyrelsens hemsida, att i Insynsrådet sitter bl.a Birgitta Roos som är mångfaldsstrateg på ICA-gruppen. Även här är ICA inblandat. Minns Mazetti och ICA-kuriren.

 
Ingen bild

Tony

18 januari 2014 09:39

Läser just nu boken Invandring och Mörkläggning, den
boken borde varje Svensk medborgare ta del av, för att
få en uppfattning över hur illa ställt det är med landet
och dess beslutsfattare. För tyvärr är okunnigheten över
hur djupt landet sjunkit ner i dyn otroligt stor bland
medborgarna. Orsaken till detta vilar på den sanslöst
dåliga Media Sverige har, som jobbar mot folket och för
makteliten. Vi står nu inför ett val där många kommer att
byta ut Pest mot Kolera, men inget av detta gagnar landet.
Enda chansen att få en broms på vansinnet är många röster
på SD.

 
Ingen bild

charlotte

18 januari 2014 11:32

Ett politiskt beslut i valår. Från myndighetshåll t.o.m Var är det offentliga ifrågasättandet mot ungdomsstyrelsen? Fega veklingar, ingen vågar vara rakryggad i detta samhälle längre. Min röst till SD, 2014!

 
Ingen bild

SD2014

18 januari 2014 12:34

Varför inte ordna en insamling till SDU?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 januari 2014 16:35

Att SD-haterskan Maria Arnholm är inblandad i tillsättningen av A.Bah-K., förklarar en del. Då är förmodligen ett av anställningsvillkoren att aldrig bevilja en ansökan från SDU!?!
Överdrivet? Numera är jag inte främmande för någonting och värre blir det sannolikt iaf till valet!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Harry

18 januari 2014 17:38


Thoralf !

Jag tycker det är hög tid att ge motstånarna en "benämning" -Dom gillar ju det själva!
Man säger att sd är "antidemokrater" "fhasister" och så vidare.
Dra upp en kampanjlinje där ni betämmer att dessa i alla görliga samanhang skall benämnas, Till exempel:

SVERIGEMOTSTÅNDARNA

..eller

SVERIGES OVÄNNER

..eller

DE SOM JOBBAR EMOT SVERIGE

..eller

DE SVERIGEFIENTLIGA

..eller

SVERIGEHATARNA

Detta är otroligt effektivt eftersom det för gemene Svensson är mycket lätt att välja sida!

 
Ingen bild

Lars

18 januari 2014 23:18

Bra Thoralf. Detta är precis delat bland mina 650 FB vänner...

 
Ingen bild

Kalleman

19 januari 2014 00:04

Rädslan för ett demokratiskt samhälle skrämmer en hel del.
Demokraturen som nu råder i vårt land riskerar att fällas till förmån för att demokratin skall komma tillbaka och då måste SD:s företrädare stoppas så att inte demokratin kommer tillbaka, de skall stoppas med alla medel. Hur sjukt har vårt land blivit egentligen.

 
Ingen bild

rs

20 februari 2014 15:59

Hehe
vill bara lägga till att med ett nazistiskt parti som styr sverige kan det aldrig bli demokratiskt.
Moderaterna får byta namn hur mycket dom vill men i grund och botten är dom fortfarande nazister och mer främlingsfientlig än så kan man knappast bli.
Resten är bara ett spel för galleriet, dom säger precis vad som helst bara det låter bra, sen att dom gör en annan sak, eller saker dom inte ens nämt är bara ett tecken på lögnare och bedragare, har inte hört ett sant ord än från dom och kommer inte att göra det heller för då får dom inga röster alls.
Titta på vad dom gör och lyssna inte på vad dom säger för dom går bara i kappitalets ledband, dvs den % som äger sverige tätt följd av jornalister som redan står på deras avlöningslista, liksom hela riksdagen, undantaget sd än så länge och det har aldrig kommit något gott från dom, skulle inte inte ens nedlåta mig till att kalla dom för människor utan monster i mänsklig skepnad, långt värre än något du kan träffa på i naturen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se