thoralf

Direktlänk till inlägg 3 januari 2014

FÖRST LÖRDAGENS FOLK, SEDAN SÖNDAGENS FOLK

Av Thoralf Alfsson - 3 januari 2014 00:12

Sådan graffiti kan hittas i muslimska stadsdelar i Mellanöstern. Lördagens folk är naturligtvis judar, idag nästan helt borta från muslimska länder. Nu är det söndagens folk, de kristna som är i korseld och som mördas i en alarmerande takt men även flyr från de muslimska länderna. Båda religionerna är ovälkomna i många länder med muslimsk majoritetsbefolkning, på grund av den islamistiska ideologideklarationen om jihad eller heligt krig mot de otrogna.


Det är en medveten strategi att vi ser förföljelse av judar och kristna i de muslimska länderna. I Sverige och t.ex Malmö är det fortfarande lördagens folk som förföljs och judarna som flyttar bort från Malmö. Men när detta mål har nåtts är det då söndagens folk som skall fördrivas från Malmö? En process som i praktiken redan börjat då svenska familjer, framförallt barnfamiljer väljer att lämna Malmö i allt större omfattning.


I mina ögen är denna befolkningsförflyttning helt sanslös. När den sedan sker med hjälp av våra svenska skattemedel och med politikernas vetskap blir det helt absurt!


Den arabiska våren må ha tystnat med den islamistiska våren har redan nått till Sverige!

 

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har kort och träffande beskrivit läget i Mellanöstern på detta sätt.


”Om araberna lägger ner vapnen idag, skulle det inte mer finnas något våld. Om judarna lägger ner sina vapen idag, skulle det inte mer finnas något Israel.”

 

Vilken framtid går vi till mötes i Sverige?


Enligt Migrationsverket har under 2013 inte mindre än 54000 personer ansökt om asyl i Sverige. Alla syrianer ges permanenta uppehållstillstånd i vårt land. Jag gissar att minst 90 procent av de asylsökande, kanske ändå fler är muslimer.


”Antalet asylsökande ökade från 44 000 år 2012 till drygt 54 000 föregående år, en ökning med 24 procent. Den stora ökningen beror framförallt på kriget i Syrien och en ökad instabilitet i hela Mellanöstern och Nordafrika.”

 

I sexton av de tjugo länder där kristna utstår den värsta förföljelsen, är islam huvudreligionen. Att påvisa det är inte uttryck för islamofobi, det är fakta.


Det är minst sagt skrämmande att så få i Sverige förstått vilket hot islamisterna utgör i vårt land. Det riktigt obehagliga är att muslimer i vårt land inte kraftfullt tar avstånd från islamisterna. I mina ögon har redan dessa muslimer förlorat sin trovärdighet i och med deras totala tystnad.


Det är hög tid att söndagens folk i Sverige vaknar!


PS


Kom ihåg att rösta i högermarginalen på bloggen!

 
 
Ingen bild

Roger Sahlström

3 januari 2014 00:43

Finns en skrämmande dokumentär. First Comes Saturday, Then Comes Sunday.



http://youtu.be/4l48p80zTeU

 
Ingen bild

UncleBob

3 januari 2014 01:34

Först lite konstruktiv kritik som är avsedd att underlätta för dina besökare att länka och använda verifieringsverktyget/ säkerhetskoden.

#1. När man skall verifiera ett nyskrivet inlägg fungerar inte detta alltid den första gången man fyller i de tecken som visas i en ruta.
Andra gången man skriver in säkerhetskoden brukar det gå bra, men man måste då scrolla ner igen, vilket är väldigt irriterande.

#2 Vissa länkar blir inte "klickbara" investera några tusenlappar för att en expert skall åtgärda detta. Alternativt kan du sända ut en uppmaning/efterlysning sfter kunniga programmerare bland oss Sverigevänner som kan fixa detta eller har en lämplig åtgärd att rekommendera-

För de som fortfarande undrar var kopplingen Mellan Islamister och Hakkorsen som klottrats utanpå moskén vill jag påminna om följande bild:
http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/138/37y2.jpg

Goggla på Stormuftin i Jerusalem, Haj Mohammed Effendi Amin el-Hussei. Mannen som skapade en muslimsk division som stred för Hitler

 
Ingen bild

rksmrgs

3 januari 2014 03:03

Lite mer konstruktiv kritik:

Du måste lära Dig att skilja mellan innevånare i Syrien = syrier, och kristna från Libanon, Syrien, Irak etc. = syrianer. Annars blir det alldeles förvirrande.

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2014 05:42

En kollega till mig jobbade för några år sen åt en organisation som friköpte slavar i Sudan. Kristna slavar som hölls av muslimer. Det han berättat är värre än den värsta skräckfilm. Speciellt vad som hände med barnen. Varför rapporterar inte svensk media om sånt?

 
Lassekolja

Lassekolja

3 januari 2014 06:35

Åter igen ett mycket relevant inlägg av Thoralf! Det där med "lördagens" och "söndagens folk" begriper jag mig inte på. Jag såg nyhetsinslaget om "hakkorsklottret" på moskén i Stockholm och Muhamed Omar och undrade varför aldrig Afa´s klotter uppmärksammas lika "duktigt"?
När jag ibland eller rättare; väldigt ofta, tänker på hur 7:an har förstört Sverige, från 60-talet och framåt, blir jag både ledsen och förbannad. Jag hamnar alltid i frågan: VARFÖR(i h-e)??? Hur menar dom att vi(Sverige) har något att vinna på att "ta hit" en massa muslimer??? Hur tänker dom??? Mina frågor får emellertid ALDRIG nå´t svar, förmodligen helt enkelt därför att det inte finns något (vettigt) svar!?! Har 7:ans politiker inga barn och barnbarn??? Jo, det är klart dom har.... Vaför i h-e fortsätter dom då??? Utan muslimsk massinvandring hade ju livet blivit mycket lättare även för dem.....för att inte tala om den ekonomiska aspekten..... Har 7:ans politiker ingen hushållsekonomi???? Varför tror dom att Staten Sveriges ekonomi fungerar så mycket annorlunda än, ja, t.o.m tvärt om deras egen hushållsekonomi????
Enda lilla trösten är att ingen av mina båda föräldrar, som båda var duktiga egna företagare, Moderater, som jag senare också blev, behövde se dagens elände, eftersom dom gick bort redan på 60-talet! Jag är inte heller särskilt orolig för egen del eller för min dotters, men barnbarnen kommer garanterat att få ett HELVETE fram över och DET GÖR MIG SÅ FÖRBANNAD!!! DÄRFÖR ÄR JAG SEDAN LÄNGE LIVSTIDSMEDLEM I SVERIGEDEMOKRATERNA!!!!!!!!!(Vilket jag aldrig har, eller kommer att ångra!!!)

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

S-E Karlsson

3 januari 2014 06:43

Nu kommer jag nog trampa utanför ämnet men jag har sagt det förut och säger det nu igen ,det parti som lovar att värdesäkra pensionerna och samtidigt jobba för en tydlig skattesänkning för oss pensionärer har många röster att hämta bland oss 1,8 miljoner pensionärer !

 
Lassekolja

Lassekolja

3 januari 2014 06:48

Betr. mitt förra inlägg: Med att 7:an redan på 60-talet inledde destruktionen av mitt fina Sverige, syftade jag på att Palme redan på 60-talet avskaffade både Real- och (den "riktiga") Studentexamen. 1968 togs den sista "riktiga" Studentexamen! Dessförinnan hade Realskolan ersätts med den s.k Enhetsskolan, Palmes skola av DDR-modell! Därmed började omvandlingen av den svenska Kunskapsskolan till att istället bli en "flumskola"! Det ena experimentet efter det andra förstörde den svenska skolan. Det försöker Björklund faktiskt återställa (iaf när han inte "yrar" om Hibo!).

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 08:32

Så det är alla muslimer fel?

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2014 08:36

SD borde ha som krav inför valet att islam förbjuds i Sverige (förutom i hemmen hos anpassade muslimer) eftersom den är jämställd med nazism, fast hundra gånger farligare.
Andra krav borde vara att svenska ungdomar prioriteras till jobb och bostäder framför invandrare.
Att svenska pensionärer, inklusive de med endast garantipension ska ha högre pension än invandrare som aldrig betalat skatt får i äldreförsörjningsstöd.
Att retroaktivt barnbidrag för invandrare omedelbart tas bort.
Totalstopp för asylinvandring med tillhörande anhöringinvandring.
Alla bidrag till muslimska organisationer omedelbart upphör.
Allt tidningsstöd omedelbart upphör.
Alla bidrag till åsiktsregistrering som bl.a EXPO sysslar med omedelbart upphör.
Att värnplikten återinförs.
Att repatriering av invandrare som inte har det minsta intresse av att integrera sig och bidra till vårt samhälle påbörjas.
Att hela rättssystemet kontrolleras och ändras.
Att kriminella i fängelser måste arbeta eller svälta och ej ha tillgång till gym.
Att kvotering till jobb förbjuds.
Att Sverige omedelbart går ur EU.
Att svenska militära insatser utomlands stoppas tills vi har ett försvar som kan skydda vårt eget land.

Detta är vad jag önskar mig. Många har säkert motsatta eller annorlunda åsikter och önskningar, men jag hoppas att SD lyssnar på sina väljare och gör allt de kan för att genomdriva svenbska folkets vilja.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 08:52

Äkta svensk...
Nej, det är Islams fel...
Jämför med Nazismen/Tyskarna. De blev också hjärntvättade och vilseledda.

 
Ingen bild

SM811

3 januari 2014 09:21

@World Traveller
Självklara punkter.

 
Ingen bild

Sven Dacke

3 januari 2014 09:30

Riksrevisor: Avregleringar har kostat miljarder

Avregleringarna av tidigare statliga monopol, såsom järnvägen, elmarknaden och apoteken, har kostat staten miljarder kronor. Det hävdar riksrevisor Claes Norgren, som anser att regeringen borde ha varit bättre på att lära av sina misstag.
Publicerat kl 06:34
DELA
– Det har varit ett väldigt dyrt lärande. Totalt handlar det om flera miljarder kronor, säger Claes Norgren till Dagens Nyheter.
Han tycker bland annat att riskanalyser har saknats och att tillsynen varit för dålig.

TT


Nu vill vi se Jimmie Åkeson i "morgonsoffan" och SD 20% nästa mätning

 
Ingen bild

Olandstoken

3 januari 2014 09:42

@Äkta svensk , om du inte är muslim så finns det absolut inget positivt med Islam.

Den dagen islam blir anpassat till nutiden kommer det säkert likna kristendomen men som det är nu har islam inte kommit längre än då korsriddarna dödade otrogna och brände häxor.

Med en usel utbildning ,en kvinnosyn där mannen är dubbelt värd och präster som predikar död och judar och kristna så är det givet att muslimerna blir indoktrinerade.

De flesta länder där det är krig och terrorism finns även islam , först jagas /dödas judar sedan är det kristnas tur för att till sist bli oroligheter mellan Sunni och Shiamuslimer.

Alla muslimer är givetvis inte onda men så länge de i detta land bara kommer med krav utan att ge något tillbaka så verkar det som den dåliga sidan tar över.

Hur lång tid tror du det tar innan vi kommer få samma stridigheter inom Sveriges gränser där Sunni och Shia slåss då de fördriver judar från Malmö så kommer nog starten bli i den guds förglömda staden.


 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 09:57

Konstigt att inte nazisterna själva känner till hur en svastika skall se ut. Tittar man på bilden är det i två rutor på dörren först ritade tvärtom. Kan det månne vara så att det är någon annan som målat dit dem med syfte att skylla på nazisterna? Vem skulle vinna på det?

 
Ingen bild

SM811

3 januari 2014 10:03

@Äkta svensk
Du gör precis samma fel som Fredrik när man kritiserar invandringspolitiken. Då bräker han ur sig "Då var det invandrarnas fel igen". Att det skall vara så svårt att förstå att det är islamideologin som det beror på.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 10:09

Lotta...
Jo, jag har också tänkt åt det hållet. Med tanke på dessa två ideologiers gemensamma hat mot Judar, får jag inte ihop händelsen.
Något stämmer inte...

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 10:10

En fråga och man är som Reinfeldt... Ni är ju bara så svåra

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2014 10:18

Jag glömde en punkt - att Sveriges samlade massmedia utsätts för en riktig granskning och samtliga tillhörande extremvänstern avskedas och utreds för brottslig verksamhet (åsiktsregistrering, medhjälp till mordbränder, politisk förföljelse m.m.)

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 10:19

Så det är nazismen verk och inte nazister som sprejade hakkorsen på moskén?

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 10:21

Folkpartiets Birgitta Ohlsson EU och demokratiminister skriver på Expressens debatt.
"Ta chansen - rösta bort intoleransen".
Den intolerans hon åsyftar är att väljarna röstar fel. De röstar på Islamkritiska partier. Att Islam innebär problem, stora problem med demokrati och mänskliga rättigheter i Europa, verkar ha undgått henne...

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 10:28

Nazismen inspirerade människor att begå fruktansvärda handlingar under WW2.
Islam inspirerar människor att begå fruktansvärda handlingar även i vår tid.

Vem som sprejade hakkorsen vet vi inte, misstankar finns om andra gärningsmän än de som antyds i artikeln.

 
Ingen bild

Niklas R

3 januari 2014 10:29

@äkta svensk

Nej, det är islams fel då denna religion kräver att dess medlemmar tar upp vapen och dödar eller konverterar alla runt omkring sig.

Hela koranen är en manual till hur muslimer skall bete sig när de är i minoritet (proklamerar sig vara en fredlig religion som bara är förföljd), stark minoritet (låg intensivt krig mot majoritetsbefolkningen) och i majoritet (förföljelse och utrotning av alla andra som inte är muslimer). Detta var vad Mohammed gjorde för 1300 år sedan och vad muslimer gör idag.

Så problemet är islam och dem som väljer att följa dess påbud.
Mohammed visste att det han förespråkade gick mot människans natur så därför införde han regeln att den som vill lämna islam måste dö. Ingen annan storreligion har denna regel! Det står dig fritt, av eget samvete, att lämna både judendomen och kristendomen. Ingen av dem förespråkar att man skall döda dem som lämnar gemenskapen. Men lämnar du islam så skall du dö, enligt dess självutnämnde profet.

En "religion" som måste ha dödstraff för att dess medlemmar inte skall lämna den är ingen religion, det är en sekt.

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 10:43

Och kristendomen? Brände inte dom kvinnor som häxor? All religion är skadlig även kristendomen. Ni den religion som drev ut asatron ur Sverige.

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 10:44

Knutby... En kristen sekt.

 
Ingen bild

Observer

3 januari 2014 10:49

Notera Svenska Kyrkans totala tystnad över vad som händer med kristna i mellanöstern.Problemet tycks inte existera enligt kyrkans ledning.Uppenbarligen instämmer man i att söndagsfolket i dessa länder kan och ska försvinna p.g.a religiösideologiska skäl.Accept för vad som sker där innebär att det kommer att visas accept för fenomenet även här.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 10:53

Äkta svensk 10:43...
Gjorde då, ja. Gör inte nu.
Knutby, ja en sekt. En liten, liten marginaliserad del av Sverige. De bestämmer inte Svenska kvinnors kläder eller övrigt i Sverige.


 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 10:57

Visst är det konstigt att det är så många som "flyr" till Sverige varje år. Rekord på rekord slås i antal som kommer hit. Sverige ett land fullt av nazistfacistislamofobrasister. Ett sådant vidrigt land borde man väl sky som pesten eller hur "Äkta svensk". Vad är det då som drar hit folk till det lilla ogästvänliga landet i norr? Är det månne den många gånger obefintliga kontrollen av vilka som släpps in? Eller är det kanske de frikostiga bidragen man gödslar över "flyktingarna"? Bidrag och bostäder som i flera fall många gånger överstiger den standard man "flytt" ifrån. Är det kanske det bekväma livet där man inte behöver göra ett handtag men ändå bli belönad med socialbidrag? Kanske beror det på att man har rätt till retroaktivt barnbidrag för åren man bott i hemlandet? Är man kvar i landet trots att man helt saknar asylskäl blir man belönad med gratis tand- och sjukvård samt mediciner. Senaste påfundet är att ge socialbidrag till barn som uppehåller sig illegalt i landet. Die dumme schweden är ett uttryck som stämner rätt bra på jordens mest naiva, lättlurade, godtrogna folk. Vilken är din förklaring till att så många kommer hit till rasistlandet Sverige "Äkta svensk"?

 
Ingen bild

SDare

3 januari 2014 11:02

Konstigt att Äkta svensk har tid att skriva här? Hen borde ju vara i närmsta Moské med tanke på att det är fredag.

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 11:05

Lotta...
Sd är inte Sverige. Ni är en liten sekt. Jag ser alltid samma namn här så så många knähundar har inte Thoralfs

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 11:10

@Äkta svensk
Du svarade inte på mina frågor. Glömde du eller kan du inte svara? Vad tror du det beror på att så många söker sig hit?

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 11:14

PARTISYMPATI 201312
Väljarstödet, december 2013
Inhämtningsperiod 2013-12-09 till 2013-12-22
Svar inhämtade via telefon.
Antal respondenter 3429

Moderaterna 24,6%
Folkpartiet 4,0%
Centerpartiet 3,1%
Kristdemokraterna 3,5%

Socialdemokraterna 31,3%
Vänsterpartiet 9,3%
Miljöpartiet 8,4%
Sverigedemokraterna 15,7%

Alliansen 35,3%
Rödgröna 49,0%

Osäkra 14,9%

 
Ingen bild

Niklas R

3 januari 2014 11:19

@äkta svensk

Vet inte om Thoralf vill ha en teologisk diskussion på sitt forum. Men visst, kör i vind. Påvisa för mig var Jesus sa: bränn häxorna, i Bibeln.

Skillnaden mellan kristendomen och islam är att mycket hemskheter har begåtts i kristendomens namn som inte har täckning i Bibeln och Jesu ord och handling. Alla hemskheter som begås i islams namn har täckning i koranen.

Och du vill inte ha kvar asatron, tro mig, det var en väldigt grym och blodig religion. Fast de kom väldigt bra överens med muslimerna då de hade samma syn på väldigt många saker, som t.ex livet efter döden, slavar, våldtäkter, människooffer, etc.

 
Ingen bild

Mahmoud A

3 januari 2014 11:25

@Äkta svensk
Du har gett halmgubberesonemanget och oförmågan att svara på direkta frågor ett ansikte :)
Tack, riktigt underhållande.

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 11:27

Han anklagar en religion i sitt blogginlägg så självklart ska man få skriva om teologi.
Thoralf springer omkring med tors hammare... Menar du att han inte vill hylla asatron med det?.

 
Ingen bild

Thoralf A

3 januari 2014 11:34

Äkta svensk

Svara på de frågor som ställs till dig! I annat fall raderar jag varje kommentar från dig. Om det skall vara en diskussion skall den vara konstruktiv och det innebär att man svarar på de frågor som ställs. Inte endast ställer motfrågor!

 
Ingen bild

OH

3 januari 2014 11:39

Jag håller med Reinfelt när han säger sig vara en typisk hingst.Inom travet är hingstarna till största delen som bäst under sina första 4-5 år.Därefter blir dom ofta egensinniga, har koncentrationssvårigheter, visar ofta ilska mot andra av samma kön, presterar sämre.
Därför kastreras de flesta hingstarna, de blir då lugnare, samarbetsvilligare samt uppnår i de flesta fall ett bättre totalresultat under sin aktiva tid.
Om moderaterna tar till sig denna lärdom får framtiden utvisa, det är inget som jag lägger mig i.

 
Ingen bild

JanErik

3 januari 2014 11:55

Angående nazism, förnekande av förintelsen, och kopplingar till
Islamism.

Författaren Ahmed Rami från Marocko som fick asyl i Sverige 1973.
Vem kommer ihåg närradiokanalen "Radio Islam" ? Hade en del kontroversiella revisotionistiska åsikter(. eller har?)
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Rami

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 12:08

Lotta... Sverige är ett fantastiskt land. Eller? Tycker du inte det? De flyr oxå till Tyskland, Frankrike och Storbritannien etc, etc.

Säkert inget bra svar i egna ögon men Thoralf, hammaren... En av dina knähundar sa ohyggliga saker som var asatron... Varför var det bra med slavar och människooffer i asatron?

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2014 12:15

Äktasvensk, det skulle vara roligt att höra dina synpunkter på mina förslag om ändringar i samhället (inklusive den jag först glömde om media). Vågar du ge din syn punkt för punkt. Jag är givetvis intresserad vad andra tycker och är inte sämre än att jag kan ändra mig om någon kommer med övertygande argument. Jag ska ut och jobba nu och kan inte svara förrän jag är tillbaks på campen vid 11-tiden ikväll (19:30 svensk tid).

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 12:33

@Äkta svensk
Du svarade inte på mina frågor. Varför tror du att så många flyr till just Sverige?

 
Ingen bild

Thoralf A

3 januari 2014 12:35

Oäkta svensk

Du skulle svara på frågorna som finns i kommentarerna

Vem har påstått att det var bra med slavar och människooffer i asatron? Ingen vad jag kan se. Vad som hände för 1000 år sedan är ointressant idag. Tyvärr sker liknande saker i muslimska länder idag. Det är det som är problemet.

 
Lassekolja

Lassekolja

3 januari 2014 12:43

@Äkta svensk 08:32,
Mig veterligen har ingen Sverigedemokrat någonsin, iaf ingen i officiella sammanhang, skyllt det Du kallar "det", på varken några invandrare eller muslimer. Hela ansvaret ligger ALLTID på dem, som fattar (de tokiga) besluten, alltså än en gång, på de politiker i Sveriges Riksdag och Regering, OBS! ingen annan!!! Detta enkla faktum kan SD-Riksdagsledamöterna upprepa vid varenda debatt i Riksdagen, ändå i nästa ordväxling upprepas dessa anklagelser, att "SD skyller allt elände på invandrarna" hela tiden av Reinfeldt och hans kumpaner, ja, faktiskt av hela 7:an !!! Kan inte ha nån annan förklaring än brist på argument!?!

@Äkta svensk 10:10
Ingen har påstått att "Du är som Reinfeldt! Att Du gör samma illvilliga tolkningar som Reinfeldt är fakta, har inget med tyckande att göra!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 12:44

Det var ingen som sa att det var bra. Jag frågade dig om det.

World... Du vill förbjuda islam.. Jag tycker inte dina förslag är demokratiska. Dom är rasistiska.

Lotta förstod du inte? Sverige är ett fantastiskt land. Därför.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 13:07

@Äkta svensk
Men vad är då som gör att Sverige är ett sådant fantastiskt land att det vallfärdar 100000-tals människor hit varje år? Den rena luften?

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 13:12

Lotta... Nu sifferljuger du igen... 57tusen är inte hundra tusentals...

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 13:22

Sverige tar hand om flyktingar på ett bra sätt. Sverige har ett fantastiskt gott rykte. Är det fel? Är det bättre att sätta dom i koncentrationsläger?

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2014 14:03

Aektasvensk
Jag anvaender min mobil nu. Du ar rasist ar inget argument. Kan du punkt for punkt da forklara vad du tycker ar fel i mina onskningar. Om du har bra overtygande argument saa ar jag villig att aendra mig. Lat hoera dina argument nu utan personliga pahopp.

 
Ingen bild

Olandstoken

3 januari 2014 14:34

@äkta svensk ,det märks att skolan totalt misslyckat med vissa individer och du verkar vara en av dem.

Har du svårt att förstå eller vill du inte förstå är den stora frågan,islam och muslimer är och kommer inte bli någon ras därav det heller inte kan kallas rasism att vara kritisk mot dessa.

Vill du veta vad vi anser vara fel med islam så är det bara att läsa koranen och även som jag tidigare skrivit fundera på varför det är krig i nästan alla länder där islam har sitt säte.

En ideologi som lovordar och dyrkar en massmördare , pedofil och våldtäktsman kan då rakt inte höra hemma i ett land som säger sig stå mot alla dessa hatiska saker.

Problemet är att du och de andra som gått i svenska flumskolan fått höra att alla religioner är lika och tror på samma gud, inga direkt bibel/koranstudier precis.

Då koranen är den bok som verkligen skiljer troende mot vad de kallar otrogna och påbjuder muslimer att föra heligt krig mot dessa och fördriva /döda dem så förstår inte jag varför du som okunnig försvara detta.
Hade dina föräldrar bott som kristen i ett muslimskt land och sedan flytt hit så vore det en helt annan ton för då hade du lite kött på benen.

Att argumentera utan insikt eller med låg kunskap om något måste anses som dumt och har du inget vettigare att syssla med så tycker jag synd om dig.

 
Ingen bild

SDare

3 januari 2014 14:36

Äkta svensk!
Du svarar ju inte på frågor.
Jag har frågat dig om var du bor, men du svarar inte.
Då blir det självklara svaret att du inte har något svar och att du förmodligen inte bor i något utav våra storstäders besvärliga områden, eftersom du inte tycks förstå problematiken med massinvandringen.

 
Ingen bild

Äkta svensk

3 januari 2014 15:03

Sorry missade... Jag bor i Stockholm. Alby

 
Ingen bild

Olandstoken

3 januari 2014 15:04

Läste precis på Avpixlat och precis som jag redan visste så har vi stöd hors de vettiga invandrarna eller vad tycker du Äkta svensk?

: Dolby HX-Pro
• för 24 minuter sedan

En landsfader ! Jag kom till Sverige från Chile 1976 och jag ser Jimmie som det enda alternativet till Statsministerposten.

:P

 
Ingen bild

Tony

3 januari 2014 15:16

Äkta Svensk: Du påstår ofta att alla Muslimer inte är
brottsbenägna, nej och det har nog ingen heller påstått.
Men väldigt många grova brott sker i Islams namn,men har
du någon gång sett eller hört Muslimer ta avstånd från
dom grova brott som Islamister gör sig skyldiga till??
Antingen sympatiserar dom med alla Sprängdåd som sker i
Islams namn, eller så vågar man inte av rädsla för
represalier från dårarna, och det är lika illa vilket som!
Jag tycker det är märkligt att du hela tiden förminskar och
försvarar allt som sker i Islams namn,är du möjligen Islamist?

 
Ingen bild

Oäkting

3 januari 2014 15:25

@Äkta svensk, du är inte en äkta svensk enligt egen utsago, varför och om hur mycket annat ljuger du?

 
Ingen bild

SDare

3 januari 2014 15:38

Äkta svensk!
Vad konstigt, där bor jag också. F-n, jag tror du pratar(skriver) skit. För trots ansträngning så syns det inte till någon Äkta svensk i området numera.

 
Ingen bild

Oäkting

3 januari 2014 15:40

@"o"äkta svensk, ursäkten godtages inte. Utan börja skolan igen och lär dig vanligt folkvett. Finns Komvux om du är över arton, vilket jag betvivlar att du är.

 
Ingen bild

Olandstoken

3 januari 2014 15:41

@Äkta svensk Arklöv är väl knappast chilenare samt att han var eller är nazist , legosoldat och polismördare dvs det värsta tänkbara avskummet man kan tänka sig.

Att du ens drar likheter med en vettig Chilensk invandrare och en polismördare är skamligt och gör att jag känner avsky .

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 15:51

@Äkta svensk
Om man räknar alla som fick uppehållstillstånd 2012 och 2013 får man följande siffror:

2012 fick drygt 111000 uppehållstillstånd i Sverige

http://www.migrationsverket.se/info/6627.html

2013 fick 116 500 uppehållstillstånd i Sverige

http://www.migrationsverket.se/download/18.5e83388f141c129ba63135fe/1386061736165/Beviljade+uppehållstillstånd+och+registrerade+uppehållsrätter+2013.pdf

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 16:12

Intressant iaktagelse?

http://www.exponerat.info/afa-bakom-moskeklotter/

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 16:15

Lotta...Ingen rök utan eld. Extremkommunisterna kommer att göra allt för att få SD i dålig dager i år. Så, nej inte omöjligt...

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 16:35

@Hulda mk1
Hittade detta på Twitter: 8m
Anny @AnnyBerglin
Är väldigt fascinerad över att detta inte får mer uppmärksamhet: http://www.interasistmen.se/klavertramp/sd-ordforande-delar-nazikonspiration/#svpol
ReplyRetweetFavorite

Undrar om Anny Berglin blev lika förvånad förra veckan när AFA beskyllde SD för att hänga ut hatiska affischer i Kalmar med AFA:s logga på?

 
Ingen bild

Göran

3 januari 2014 17:51

@ WORLD TRAVELLER, 08,36

Instämmer fullständigt med Dig med tillägget att införa visumtvång !

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 17:58

Lotta...
Märkligt också att Extremvänstern (nu Anny Berglin) försvarar Judar på bloggar, men då endast mot de som de anser vara Nazister.
Aldrig, aldrig att de reagerar på den Muslimska förföljelsen mot Malmös Judar. Aldrig.
Märkligt, nästan komiskt är att de kallar någon som icke "rumsren". Att tillhöra grupper med våld och åsiktsregistrering som metoder, det är VERKLIGEN "icke rumsrent"...

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 18:18

Eftersom representanter för Extremvänstern säkert läser kommentarerna här har jag en fråga:
Hur ställer ni er till de uppgifter som nu förekommer om avrättningen av bla. den utgallrade toppolitikern i Nordkorea? Att naken bli inkastad till 120 vrålhungriga hundar och sliten i stycken inför 300 åskådare, är det ett humant straff?

Det liknar de fruktansvärda vidrigheter som förekom i Hitlers Tyskland på 40-talet.
Då den förste i kommunistmonarkin i Nordkorea var utbildad i Stalins Sovjet undrar jag med fasa om även Stalin gjorde samma med speciellt utvalda meningsmotståndare.
Dödsläger, arbetsläger, tvångsförvisningar, planerad massvält och nackskott har man hört i alla år men kanske även denna metod har sitt ursprung från NKVD,s källarvalv...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 januari 2014 18:18

@Äkta svensk

Ja, jag har ju nedan frågeställningar från tidigare trådar där Äkta Svensk har uttalat sig, men inte nedlåtit sig att svara från sin ofantligt höga häst?

Du bemöter inte frågorna som följer på dina påståenden. Här är de igen från förra tråden. Men du verkar inte vara intresserad av debatt, bara att påstå saker som inte är sanna.

-Varför fortsätter du att argumentera efter en siffra som är fel, förmodligen på grund av skrivfel? Varför svarar du inte på frågan efter det antal som vi är överens om? Lite överenseende får man vara på ett forum där man inte kan rätta fel efter man har postat.

-Hur skall vi ha råd att ta emot 20 miljoner människor och hur skall de passa in i infrastrukturen? Du kan gärna svara på 1 miljon människor om det gör det lättare för dig?

-Vilken typ av åldersbestämning skall man ha för de som uppger sig vara ensamkommande barn? I dagsläget går vi bara på deras egen utsago. Tror du inte vissa kan tänkas ljuga om sin ålder då det är mer fördelaktigt för dem att klassas som barn?

-Vad är det som är rasistiskt i det hela? Att skilja på Medborgare versus Icke Medborgare, eller EU-medborgare versus Icke Medborgare är inte trots vad vissa vill påskina rasistiskt. Eller tillhör alla utanför EU andra raser?

-Du definierar "alla" som, "alla som kommer hit". Men skall vi inte hjälpa all dem som är på flykt i sitt eget land eller i grannländerna? Är det inte då bättre att hjälpa dessa då vi kan hjälpa betydligt fler för varje spenderad krona? Du kanske kommer ihåg att det finns vissa begränsningar i våra gemensamma tillgångar?

-Om det nu är blockpolitik som förs. Vad tjänar det till att vi har olika partier? Fast nu är det ju så att det olika konstellationerna förändras med tiden beroende på den allmänna viljan vid valen. Det var inte länge sedan då ingen Socialdemokrat kunde tänka sig att regera med Vänstern, eller VPK som det hette på den tiden. Samma sak så ville inte högern ha särskilt mycket med KD att göra, på den tiden KDS.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 januari 2014 18:30

Oj, oj, oj. Så mycket felaktigheter från Äkta svensk så man vet inte var man skall börja.

Slavar under Asatron. Eller trälar aka Serfs.
Fanns i hela Europa under den tiden oavsett om det var hedniska, kristna eller muslimska styren. Men det är bara i arabvärlden och viss del av Afrika där det fortfarande finns slaveri.

Häxbränningarna kom till följd av vidskepelse och religion. Sverige var ett av de länder där man först fick upp ögonen för att det snarare var vidskepelse och hysteri. Men man avrättade dem inte för att de lämnat kristendomen utan för att de skadade eller hade skadat andra. Trodde man i alla fall. Det många missar är att många även frikändes från anklagelserna och de som hade anklagat fick böter eller fängelse.

Det man menade med Tyskland och nazism var att alla tyskar inte var eller är nazister.

På vilket sätt har Knutby haft inflytande på det Svenska samhället i övrigt?

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 00:56

@Äkta svensk: "Brände inte dom kvinnor som häxor?"

Svar: Ja, det GJORDE de! Med betoning på gjorde (var väl ca 300 år sedan, i Sverige).

Men vad säger du om det här, som händer i nutid? "...War on Witchcraft": http://www.theatlantic.com/international/archive/2013/08/saudi-arabias-war-on-witchcraft/278701/

P.S "Can I Play with Madness": http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Ingen bild

Äkta svensk

5 januari 2014 15:44

Ot
Jag är emot all våld. Oavsett religion, ideologi och kön.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards