thoralf

Direktlänk till inlägg 16 april 2013

SOCIALDEMOKRATERNA OCH SVENSKA FOLKET

Av Thoralf Alfsson - 16 april 2013 14:11

 


Ibland blir man förvånad när man läser en artikel och än mer förvånad blir man när man läser något som överensstämmer med mina egna uppfattningar. Att jag sedan läser det i en svensk tidning är än mer förvånande men nu uppfattas säkert Världen idag som en extremisttidning inom vissa kretsar i etablissemanget. På ledarsidan ges Nasrin Sjögren utrymme att kommentera socialdemokraternas affär med Omar Mustafa.


Men även Anna-Lena Lodenius ges faktiskt utrymme i Aftonbladet att ge sin syn på islam och att partier i 7-klövern i sin pk-iver sätter upp "islamister" på sina valsedlar. Läs artikel.


Nasrin Sjögren är dock betydligt vassare och tar upp två viktiga saker, nämligen socialdemokraternas smutsiga byk och svenskarnas okunnighet om islam. Eller vad sägs om följande stycke om socialdemokraterna.


”Det första är att S har stora interna problem med att identifiera och hålla rent från judehat och rasism i de egna leden. Trots skarp internationell kritik mot partiet i flera års tid, fortsätter de att svamla på ett undfallande och relativiserande vis. Som om det någonsin funnes ursäkter eller förmildrande omständigheter för att önska livet ur människor baserat på var de kommer ifrån. Det är tydligt att socialdemokratin fortfarande dras med den mörka människosyn som de har i sin historia, med rasbiologiska institut, tvångssteriliseringar och öppen beundran för nazismen under 1930- och 1940-talet. Något som även går igen i deras politiska iver att ta livet av ofödda människor, både i Sverige och resten av världen.”

 

Efter att hon avfyrat denna kanonad mot socialdemokraterna ger hon sig på det sovande folket, svenskarna!


”Det andra som ställs i öppen dager är hur okunniga svenskar i allmänhet är om vad islam lär. Med sin utgångspunkt i Koranen och hadither (Mohammeds liv och lära) sprider aktade muslimska teologer ett sådant hat mot icke-muslimer i allmänhet och judar i synnerhet, att det skulle rendera i en aldrig sinande ström av fällande domar för hets mot folkgrupp om någon svensk hade sagt detsamma i Sverige. Hitlers bok "Mein Kampf" är en storsäljare som återfinns på många muslimska länders boktopplistor. HBTQ-människor, apostater och kristna förtrycks, fängslas och mördas regelmässigt runtom i den muslimska världen. I Kairodeklarationen slår cirka 60 muslimska länder fast att de avvisar alla mänskliga rättigheter som står i konflikt med Sharia, den muslimska lagen. Det gäller områden som yttrandefrihet, religionsfrihet och kvinnors rättigheter.”

 

”Detta är det officiella islam som återfinns i den stora världen. Det är hög tid för Sverige att vakna till den verkligheten. För det är samma islam som har etablerats och utbreder sig här som där. Det vet vi som har flytt från islams förtryck. Låt inte våra erfarenheter bli era!”


Kan det sägas klarare och bättre än vad Nasrin Sjögren uttrycker det. Synd att inte fler läser Världen idag! Att texten skulle publiceras i någon av kvällstidningarna är en fullständig omöjlighet. I flera avseenden är texten betydligt skarpare än den debattartikel som Jimmie Åkesson skrev och som publicerades i Aftonbladet och väckte sådan uppståndelse bland pk-journalister. Hur många av dessa reagerar på artikeln av Nasrin Sjögren?


Jag hoppas att alla i Sverige skulle läsa artikeln och verkligen förstå innebörden och konsekvenserna i texten Läs hela artikeln.


Sedan vill jag inte undanhålla er dagens interpellationsdebatt om "Kvoteringsivern inom brandkåren" där Kent Ekeroth säger flera sanningar till försvarsministern.Polisen utför under i Hultsfred!


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Skånepåg

16 april 2013 14:41

@ Thoralf

Det är inte utan att man lyfter på ögonbrynen då man läser i Svenska Dagbladet i dag, att 29 Socialdemokrater går direkt emot partiledningen och kräver att denna skall be Omar Mustafa om ursäkt http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/omar-mustafa-fortjanar-en-ursakt_8088778.svd . Tycks vara på gränsen till panik inom partiet?

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 15:16

Thoralf. passa på och bjud Jimmie på Taco med extra stark chilipeppar så han vaknar upp ur slummern och skjuter bollen i öppet mål, nu när han har chansen än en gång.

Valet kommer mycket snart

 
Ingen bild

Wimarg

16 april 2013 15:38

Nasrin är härlig. Jag har läst mycket av det hon skrivit, både artiklar och på Facebook. Hon får en hel del skit men kan verkligen ge svar på tal. En fantastisk kvinna trots att jag inte delar alla hennes åsikter om abort.

Jag tror att Jimmie laddar batterierna, för det kommer att bli en mycket smutsig valrörelse 2014.

(skitkul säkerhetskod, den säger att jag skriver för fort:)

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 15:43

Sverige "blöder pengar"

Dagligen får vi höra att vården måste skäras ner, och det finns varken personal eller pengar att anställa flera.

Samtidigt går 8 st ensamkommande "barn" i Rottne, utanför Växjö och fördriver tiden med att spela spel, se TV och prata i mobiltelefon. Vem man nu kan prata med när man är ensamkommande "barn"

Dessa "barn" passas upp dygnet runt av 11 anställda tjänstehjon som passar upp på dom nya unga friska Svenskarna som kommer för att rädda välfärden enligt politikerna.

Flytta personalen till äldreboenden eller sjukhus och sätt dessa "barn" i riktig syselsättning.

Läs hela artikeln och se bilderna på dessa barn

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/ensamma-asylungdomar-forsoker-hitta-en-vardag-i-rottne(808534).gm

 
Ingen bild

Magentan

16 april 2013 16:04

Detta blir inte lätt för sossepartiet. (S) är ju ett väldigt stort parti, och självklart tycker inte alla dessa människor exakt likadant i allting, långt därifrån. Är man så många, gäller det att jämka sig samman någorlunda, att kompromissa.

Just nu finns det en mycket bred och djup klyfta i (S). På ena sidan om klyftan finns de som har förstått att Islamiska Förbundet, som Omar Mustafa nu är ordförande i (och före honom Moderaternas Abderiza Waberi) är lika med Muslimska Brödraskapet och alltså islamister, vars framtidsvision är en islamisk stat där Sharia råder och ingenting annat! På andra sidan om klyftan finns alla de som inte vill ta in detta faktum, dvs de allra rödaste sossarna långt ut på vänsterkanten. Sedan finns det naturligtvis också sådana som inte bryr sig särskilt mycket om vilken sida de står på, främst pga okunskap.

 
Ingen bild

Magentan

16 april 2013 16:14

@ Wimarg som skrev: (skitkul säkerhetskod, den säger att jag skriver för fort)

Ja, det meddelandet får jag också nu för tiden, undrar varför? Tidigare var det inte så och jag har alltid skrivit med samma hastighet (åtminstone de senaste 50 åren).

 
Ingen bild

Observer

16 april 2013 16:30

Låt oss också konstatera att Omar Mustafas svenska fan(s) liksom Omar själv talar om det "islamska civilsamhället".Tydligare kan det inte sägas.Islam är en religion som i sig är en samhällsform.Detta nämns så gott som aldrig i debatten.Men nu har vi svart på vitt.Inom delar av socialdemokratin finns en acceptans för ett "islamskt civilsamhälle".Infiltrationen av de politiska partierna är delvis framgångsrik,med bl.a moderaterna som ett lysande exempel, från de troende på ett sådant samhälle.När kommer turen till rättssystemet via nämndemännen/kvinnorna och de nya juristerna kan man undra?

 
Svensson

Svensson

16 april 2013 16:39

Det känns osmakligt att Socialdemokraterna försöker fiska röster av islamister, nu när vi såg vad dom gjorde i Boston,Socialdemokraterna tycks gräva sin egna grav.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Stefan K

Stefan K

16 april 2013 18:26

Etablissemanget kallar Avpixlat och liknande sidor för "främlingsfientliga, rasistiska och hatiska".
Hade etablissemanget, i detta fall det socialdemokratiska, besökt Avpixlat och liknande sidor hade de redan för två år sedan kunnat läsa om Omar Mustafas förehavanden och nu sluppit stå där med rodnande kinder.
Förresten har även SvD:s Per Gudmundson skrivit intressanta fakta om Mustafa och hans inbjudna gäster, men han kanske också är "främlingsfientlig och extrem"?

Håller med Sven Dacke.
Nu måste Jimmy Åkesson visa sig lite mer och varför inte uttala sig i frågan om Mustafa och Waberi.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Kalle

16 april 2013 18:36

>Stefan K

Jimmie Åkesson uttalar sig nog inte för han vill varken komma på kant med varken media eller sjuklövern.

 
Ingen bild

Kurtan

16 april 2013 19:11

Beträffande Kent Ekeroths belysande av de medvetet sänkta kraven för brandmän för att inkvotera in bl.a kvinnor så är det mycket skrämmande!

Hur kan en försvarsminister stå där och mala på utan att ta till sig dessa livsfarliga brister som medvetet har genomförts.

Hoppas att många kommer att förstå vansinnet i detta och kräva en förändring...

Mycket troligen förekommer denna sänkning i kraven och inkvotering överallt i samhället som "leker" med människoliv i jämnställdhetens och multikulturens namn!

Men som talesättet lyder;
YOU CAN'T FIX STUPID, BUT YOU CAN VOTE THEM OUT!
MVH

 
Ingen bild

Magentan

16 april 2013 19:41

På Göteborgs-Postens kultursidor kan man läsa följande om "helyllesvensken" Omar Mustafa. Jag citerar:

"Omar Mustafa är så nära man kan komma den idealiske socialdemokraten: grunden för hans politiska engagemang är viljan att förverkliga alla människors jämlikhet. Han är antirasist, avskyr antisemitism, försvarar yttrandefriheten, homosexuellas rättigheter och jämställdhet mellan kvinnor och män."
Jag vet inte om medlemmarna i partistyrelsen har så pass mycket kontakt med sin samtid att de känner till den nya fascismen som håller på att växa fram i Europa och som har gjort muslimer till de nya judarna. [...]
Om en helyllesvensk som Omar Mustafa kan misstänkliggöras som ”fundamentalistisk muslim” med ”konstiga värderingar” trots den konsekventa demokratiska hållning i vad han sagt och gjort under alla år betyder det att det överhuvudtaget inte finns plats för troende muslimer inom socialdemokratin. Och då står vi vid ett historiskt vägval: ska partiet kunna behålla ”demokrati” i sitt partinamn och spela en hedersam roll i den samtid som är vår gäller det att ta strid för muslimernas rätt att verka som fullvärdiga medlemmar i vår politiska gemenskap. Och det nu."
(Slut på citatet.)

Vem har skrivit detta? Om ni går in på nedanstående länk får ni (det ganska självklara) svaret!

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/04/colombiansk-kommunist-hyllar-omar.html

 
Ingen bild

Magentan

16 april 2013 19:47


P.S
Det skulle vara mycket intressant att få lyssna på en TV-debatt mellan Nasrin Sjögren och skribenten av GP-artikeln, eller ännu hellre skribentens berömda make!

 
Ingen bild

Arne

16 april 2013 19:48


VISST ÄR DET KONSTIGT, Vi har aldrig haft tillgång till så mycket information som idag. Samtidigt har medvetenheten aldrig varit på en lägre nivå än dag!

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 april 2013 20:03

Magentan...
GP verkar ha extremt dåligt omdöme med urvalet av skribenter.
Edda Manga, gift med Mattias Gardell, ganska säkert extremkommunist, medverkat på Ship (Shit)to Gaza och redaktör på tidningen Feministiskt perspektiv.
Man tar sig för pannan och suckar.....

Att Edda Manga kallar Omar Mustafa för "helyllesvensk" borde få alla på SÄPO att kolla honom ordentligt minst en gång till...

Alla varningsampor blinkar hos mig.

 
Ingen bild

Stefan A.

16 april 2013 20:56

Farliga personer Sverigedemokratiska riksdagsmän tydligen, man måste vara två för att klara av dom från sjuklöverns sida,inte första gången det händer.Fullt inbördeskrig på slasken, diktatorerna Helin & Linderborg läxar upp Gunne inför öppen ridå.

 
Ingen bild

fd kollega

16 april 2013 22:13

Karin Enström hänvisar till att Polisen har en stor andel kvinnor och att det är problemfritt!
Det är det FALSKT ! ! !
Polismyndigheten har väldeliga problem med för många kvinnliga poliser som inte vill gå tillbaka till yttre tjänst efter att de fått barn. Alla vet om det men det är enligt min källa helt tabu att ens nämna detta!

 
Ingen bild

Rännstensmedia

16 april 2013 22:31

Sydsvenskan lägger ytterligare ett sparpaket.
20-30 tjänster ska bort, skriver Medievärlden.

Hösten 2011 lades ett sparpaket på Sydsvenskan som innebar att cirka 80 medarbetare fick lämna tidningen.

Ett annonstapp under hösten och våren gör nu att tidningen måste dra åt svångremmen ytterligare. Mellan 20 och 30 personer på redaktionen ska sägas upp, enligt Medievärlden.

Enligt uppgifter till Dagens Media är personalen ännu inte informerad om de nya besparingarna.

 
Ingen bild

Bra jobbat Ahonen

16 april 2013 22:51

http://www.alexa.com/siteinfo/ostran.se

 
Ingen bild

fd kollega

16 april 2013 22:59

Kitimbwa Sabuni briljerar igen och det är ju synd att han redan låg på minus, han kan inte koma längre ner i förtroende. Fan vad jag skulle vilja hoa Nyamkos kommentar till detta:
http://www.newsmill.se/artikel/2013/04/16/omar-mustafa-r-en-f-rebild-f-r-alla-svenskar

 
Ingen bild

lennart l

16 april 2013 23:00

Så var det dags igen:

Lokal SD-ordförande utesluts ur partiet.
Bengt Nilsson anser att gruppvåldtäkter har kommit med invandringen: "Det står jag för."

 
Ingen bild

Skånepåg

16 april 2013 23:21

Beträffande Bengt Nilsson.
Nu fattar jag ingenting. Var det inte detta som Oslopolisen gick ut med i fjor beträffande situationen i Oslo? Det måste vara något annat, annars börjar jag bli "mörkrädd" angående vad man håller på med inom partiledningen?

 
Ingen bild

Nu får det jävlar vara nog!

16 april 2013 23:42

SD-ordföranden i Flen utesluts ur partiet
Annons:

Bengt Nilsson, ordförande för Sverigedemokraterna i Flen, har kastats ut ur partiet.

Anledningen är troligtvis ett antal inlägg på Facebook där Bengt Nilsson bland annat har skrivit att "Gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen". Själv är han totalt oförstående till uteslutningen.

– 15 år i partiets tjänst och ingen motivering och inget samtal. Bara ett stelt brev, säger han.

Denna lekstuga som SD håller på att förvandlas till är åt helvete.
Nu får det jävlar vara nog!

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

16 april 2013 23:44

@lennart I

finns det någon länk till detta?

 
Ingen bild

Nu får det jävlar vara nog!

16 april 2013 23:51

SD-ordföranden i Flen utesluts ur partiet

http://www.expressen.se/nyheter/sd-ordforanden-i-flen-utesluts-ur-partiet/

 
Ingen bild

OT

17 april 2013 01:16

Det är inte ofta man finner dem; Miljöpartister som kan tänka!

"Flera demokratiska risker med e-röstning": http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/flera-demokratiska-risker-med-e-rostning_8093110.svd

 
Ingen bild

Magentan

17 april 2013 01:20

Tyvärr får jag länka till nedanstående SD-hatarsida eftersom där finns ett och annat uttalande DIREKT från den uteslutna SD-ordföranden i Flen som visar att det tyvärr finns visst fog för uteslutningen. Vissa av hans uttalanden är klar olämpliga. Man får faktiskt försöka välja sina ord och inte uttrycka sig hur tölpaktigt, grovt och oborstat som helst om man som ordförande ska representera ett seriöst parti. Detta gäller självklart även om man inte har helt fel i själva sakfrågan.

(Det är MIN åsikt. Däremot tycker jag inte att jag ännu har funnit tillräckliga skäl för uteslutningen av Ehn.)

http://interasistmen.se/granskning/sd-ordforande-gruppvaldtakter-och-valdtakter-ar-invandrarnas-fel/

 
Ingen bild

Tobbe S

17 april 2013 01:44

Det finns mycket i samhällsutvecklingen som man påvisa och som följer invandringsfrekvensen, Gruppvåldtäkter, brottlighet mot äldre, ny typ av våld etc etc är sådana avarter. Man kan påtala allt det här utan att blanda in nazism och utseende på förövarna. däremot borde det vara rumsrent att tala om var vi fått den här tilltagande brottsligheten från. Och det utan att bli betraktade som nazister. Jag skall på samtalsintervju som ledamot i SD's valberedning imorgon. Jag har sökt tjänst som ledamot i valnämnden i vår kommun och jag redovisar öppet min ståndpunk. Min FB hjåller jag öppen (offentlig) och hittar ni något som ligger utanföt nolltolleransen skulle jag bli förvånad men jag står upp för mina uppfattningar och jag försvarar dem och jag är inte rädd för hin håle om så skulle vara.

 
Ingen bild

World Traveller

17 april 2013 06:04

Bengt Nilssons uteslutning forstar jag inte alls. Att gruppvaldtaekterna kommit med invandringen ar ju ett faktum. Nan politiskt korrekt journalist graevde i detta for ett tag sen och haevdade att etniska svenskar minsann utforde gruppvaldtaekter de ocksa. Hon hade hittat nat dokument fran 1800-talet dar 3 draengar hade valdtagit en piga. Nu faar SD skaerpa sig och ta tillbaka Bengt Nilsson i partiet tycker jag. Om de fortsatter pa denna linjen saa tror jag att de riskerar forlora alla roester de fatt sen valet. Folk kommer att ga tillbaka till sossarna och sina andra gamla partier och en del kommer att vaelja ND eller SVP.

 
Ingen bild

OH

17 april 2013 06:47

De senaste 10-15 åren har antalet advokater ökat med ca 100%.
Vad kan det vara som är orsaken till denna explosion av denna yrkesgrupp?

 
Ingen bild

Ludvig

17 april 2013 07:46

Tack för att du tar fram så vi får läsa detta. Efter 50 års prenumeration på Östran så lutar jag åt att gå över till Världen i dag. Jag håller Östran långt före Barometern annars men orkar snart inte med allt PK.

 
Ingen bild

Stefan A.

17 april 2013 08:04

Bra Magentan, det finns bara en väg till inflytande och det är genom väljarna, och jag tror inte man vinner väljarnas förtroende genom våldsamma attacker mot invandrare som individer, utan det är politiken man skall angripa, och i vilket fall som helst skall man aldrig ta uppgifter om SD från expo eller fulmedia som sanningar och enbart sanningar, för det mesta är det bara förbannade lögner.

 
Ingen bild

Lärare

17 april 2013 10:25

När ska partierna sluta låta sig styras av Medierna?

Är det verkligen inte så att det ÄR invandrarna som står för de flesta gruppvåldtäkterna i landet? Borde väl finnas ngn statistik över det.

Får inte en SD:are säga sanningen längre?

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 april 2013 10:42

Om Omar Musafa... Mer och mer tror jag att SÄPO har varnat Sossetoppen om den förening han nu är ordförande i. Även några förnuftiga sossar har säkert reagerat (jo, det finns säkert några få).
Avpixlat har säkert också väckt några journalister med sakliga kopplingar till Islamistiska mörkermän.
Men framförallt har svensken vaknat och fått lite mera kunskap om Islam...

 
Ingen bild

Magentan

17 april 2013 11:40


@ Tobbe S

Det blir alldeles säkert jättebra. Stort tack för att du ställer upp!

 
Lassekolja

Lassekolja

17 april 2013 12:07

Våran Kent är underbar! Han får alltid våra motståndare att se ut som fågelholkar! Att dom(våra motståndare/fågelholkarna) klarar sig vidare beror sannolikt på att så få väljare följer Riksdagsdebatterna. Därför borde de läggas ut på så många sajter som möjligt. TACK Thoralf!

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.1549136--skapar-

 
Ingen bild

Argus

17 april 2013 12:39

Att förklara vad islam är till människor som inte är insatta kan vara svårt. Jag brukar ta till liknelsen att om det hade varit möjligt att korsa den ortodoxa kyrkan med kommunismen så hade man fått fram en annan religiös totalitär ideologi.

 
Ingen bild

Eric H

17 april 2013 15:22

A-L Lodenius var nog inte den första person jag skulle kunna tänka mig att skriva nåt sånt som artikeln i SvD??
Men nu har det iaf hänt!
Inte nog med att polisen i Hultsfred utför under, ibland bara händer de!

 
Ingen bild

VargMan

18 april 2013 13:28

Media får en mindre stroke varje gång det är en med invandrarbakgrund som är kritisk till invandrarpolitik och/eller islam. Enligt deras egen definition så har de satt likhetstecken mellan rasism och kritik mot vad invandrare säger/gör, så att kritisera en kritisk muslim/invandrare gör att de själva blir rasister.
Så sjuk är debatten i deras värld idag, så lågt har de sjunkit ner i den korrekta mittenfåran.
För att jämföra.. Ska man tro mer på den djupt troende som försvarar sig själv och sin tro, än den som är kritisk till personen/tro?
Gör man det, då är man inne på djupt vatten. Bland annat så innebär det att man inom polisen och rättsväsendet ska tro mer på en misstänkt brottsling än på de som har bevis mot den misstänkte.
Ett nekande blir mer värt än bevisen som slår sönder nekandet.
Farlig framtid när vi har den typen av personer med makt..

 
Kallle

Kallle

5 oktober 2013 16:08

Tjooo thoralf! KAlle er här

http://www.gp.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se