thoralf

Direktlänk till inlägg 10 april 2013

JAG MÅR ILLA

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2013 23:41

Miljöpartiets utpressning mot moderaterna har uppenbarligen lyckats och Tobias Billström lägger sig nu platt på marken av undergivenhet för Maria Ferm från Miljöpartiet. Tobias Billström har nog fått ta detta beslut som straff för hans uttalande om ”blonda och blåögda”.


I mitt stilla sinne undrar jag vad Tobias Billström egentligen tycker om den politik han tvingas förra av Fredrik Reinfeldt. Sverige har redan idag en mycket generös syn på så kallade ensamkommande barn. Att göra den än mer generös är minst sagt absurt.


Inom några veckor kommer riksdagen även besluta om gratis sjukvård och tandvård för så kallade papperslösa. Ett minst sagt huvudlöst beslut.


Att en moderatledd regeringen skulle acceptera Miljöpartiets extrema invandringspolitik är minst sagt chockerande men med medias hjälp tycks de mest vansinniga beslut vara möjliga att genomdriva.


Nu väntar jag bara på att Maria Ferm skall tvinga Alliansen att ge alla afghanska tolkar och deras anhöriga asyl i Sverige. Inklusive ett rejält avgångsvederlag från det svenska försvaret, givetvis även någon medalj för lång och trogen tjänst.


Frågan är vem som egentligen är statsminister i Sverige? Det kan knappast vara en moderat.

Som vanligt är det den arbetsamme etniska svensken mitt i livet som får betala hela kalaset via sin skattsedel. Inte de ca 12000 personer som lever av den svarta sektorn i Malmö. Frågan är hur många dessa är i hela Sverige?


Gissa vilket parti i Sveriges riksdag som vinner på detta beslut?

DN,


Något annat som får mig att må illa är när partier som har drivit en viss fråga under flera år väljer att inte driva samma fråga när Sverigedemokraterna lyfter samma fråga och att det till och med ges en möjlighet att vinna i riksdagen och köra över regeringen i frågan. Att det dessutom rör sig om en viktig kvinnofråga gör mig än mer illamående.

I det här fallet tror jag att det helt enkelt rör sig om att socialdemokraterna inte vill ge Sverigedemokraterna någon uppmärksamhet i sjukvårdsfrågor och därför väljer man att svika alla kvinnor i dessa åldersgrupper. En smutsig prioritering av Lena Hallengren och socialdemokraterna.

Jag uppmanar min läsare och "fotsoldater" att sprida det till alla som kan tänkas. Till familjen, vänner, bekanta, arbetskamrater o.s.v



 
 
Ingen bild

Joakim Sjöstrand

11 april 2013 00:22

Tänk om Tboralf Alfsson blev papperslös för en dag och samtidigt behövde besöka vården och blev portad för hans parti har fått inflytande. Det vore en syn det!

 
Cavatus

Cavatus

11 april 2013 00:51

Fast då skulle väl du rycka in, Joakim, du som är så god och solidarisk, eller hur? Du skulle betala ur egen ficka för att verkligen bevisa att du hör till de självutnämnda goda.

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Styrbjörn

11 april 2013 01:36

Ibland undrar jag om det är någon sorts kollektivt självskadebeteende som har drabbat Sverige. Allt tyder på det då man tydligen har åsidosatt sitt lands och sitt folks bästa till förmån för dem som varken har rätt att uppehålla sig här eller som bidrar till samhället. Det kommer krävas många år av hårt slit för att få ordning på den röran som rådande makthavare ställt till med...

 
Ingen bild

Kalle

11 april 2013 01:46

Klockan är redan "fem över rolv"!!!

 
Ingen bild

Putte

11 april 2013 05:19

@Joakim Sjöstrand,
Papperslös???? papperslös är bara ett noanamn och hittepåuttryck för vad som egentligen är ILLEGALA invandrare som till 110% saknar asylskäl.

 
Ingen bild

Morningstar

11 april 2013 05:32

Du Joakim, det är viktigt att inte göra skillnad på vi och dom såjag antar att du öppnar plånboken då? Allas lika värde och allt det där.

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 april 2013 06:47

Någon som vet var Jimmie Åkesson är ? Har han tagit på sig "osynlighetsdräkt"

Undrar hur det går med den annonserade mediasatsningen, snart är det val!

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 april 2013 06:53

Jag hittade Jimmie i Avpixlat, så nu är jag lugn igen

 
Svensson

Svensson

11 april 2013 07:12

Regeringen vill förstöra Sverige, det är det budskapet man får av den här åtgärden.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 april 2013 07:23

Ny ledare i en av Sveriges fn "vassaste" tidningar Smålandsdposten.

Sverige ut ur Pakistan
LEDARE i dag 00:30 | Uppdaterad i går 15:48

Tidningen Dagens Industri granskar i dagens och gårdagens utgåvor SAAB och Ericssons affärsrelationer med Pakistan.
Enligt granskningen har företagen sålt avancerade luftövervakningsflygplan till Pakistan som landet inte haft möjlighet att betala. Svenska staten har då ställt garantier för att köpen skulle kunna genomföras. Sverige har med andra ord lånat Pakistan pengar för att de ska kunna köpa SAAB:s flygplan.


Sådana förändringar och händelser borde ha fått de inblandade svenska intressena att omvärdera ingångna avtal. Visst finns det en intäktssida, Sverige tjänar på vapenexporten. Men staten borde definitivt ha tänkt två gånger innan man lånade ut skattebetalarnas pengar.
Kanske finns det goda skäl för hur man agerat. Men då bör dessa redovisas i den öppna diskussion som alltid bör finnas kring export av försvarsmateriel.

http://www.smp.se/ledare/sverige-ut-ur-pakistan(3726681).gm

 
Ingen bild

Christer Persson

11 april 2013 07:32

Ja du Thoralf, vem vinner på detta, troligtvis SD men jag börjar känna att det är kört för landet Sverige. I stort sett oavsett valframgång kommer de övriga partierna att utestänga SD från inflytande och med ytterligare 4 års vanstyre är det tyvärr kört.
Såg på Uppdrag granskning igår hur Firman Boys infiltrerade AIK, exakt samma upplägg har nu muslimerna i S och troligtvis även V och MP.
Tittar just nu på möjligheten att lämna landet och sälja sina tillgångar innan dom blir värdelösa.

 
Ingen bild

OH

11 april 2013 07:36

Det får ej finnas något vi och dom.
Det betyder att även vi skall ha allt gratis inom sjuk-och tandvård.
Även i övrigt bör vi få samma rättigheter.

 
Ingen bild

Medborgaren

11 april 2013 08:05

Vansinne i kubik!
Endast i nya sverje och med med nya arbetarepartiet moderaterna vid grytorna så ska hårt arbetande medborgarnas stålar användas till att bekosta uppehälle, vård o skolor till illegala invandrare...............
Detta i tider då det inte finns stålar till vård, skolor o övrig samhällsservice till de egna medborgarna!
Jag håller med flera andra, var håller JÅ till och vad hände med den stora mediesatsningen? Det är hög tid att SD syns i alla sammanhang så folk fattar att med nuvarande vanstyre kollapsar snart vårt vackra o en gång så framgångsrika land!
Vi som fattat varthän det barkar gör iallafall vad vi kan för att hjälpa till att ragga väljare till SD!

 
Ingen bild

Observer

11 april 2013 08:15

Skitbra! Hädanefter när jag besöker sjukvården kommer jag att uppge att jag är "Papperslös flykting" och kräva gratis sjukvård. Får jag det inte så kommer jag att bli "kränkt" och anmäla landstinget till DO. För man skall väl inte behöva bli särbehandlad pga. etnicitet eller språkkunskaper?

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 april 2013 08:18

OH...
Klockrent! Gäller det de "papperslösa" ska det självklart gälla oss också!
Men vi vanliga simpla svenskar ska väl vara arbetsbi. Serva bidrottningen Maria Ferm och hennes nya frälse, de "papperslösa"...

Detta och Sossarnas nya partistyrelsemedlem Islamisten Omar Mustafa, kommer att gynna SD. Men blir det tillräckligt med väljarstöd nästa år?
Ett SD på 20% eller mer kommer att ge en M+S-regering, tro mig...

 
Ingen bild

SM811

11 april 2013 09:04

Det är hatet mot SD som Fredrik har. Då kan han ingå vilka beslut som helst även om det svenska folket blir drabbat. Mycket hat och maktbegär finns det i den mannen.

 
Ingen bild

S. Småland

11 april 2013 09:26

Var med hustrun till Nordea banken , hon skulle hämta några tusen av den lilla buffert som hon har där för det behövs en ny spis i stugan , tror nån att hon fick ut några pengar ? Nej då hon var tvungen att skaffa sej ett Visakort vilkt skulle ta ca en vecka att få , jag har i min enfald alltid trott att de eventuella pengar man har på banken är mina pengar som jag ska kunna ta ut precis den stund jag behöver dom ! Börjar fundera på COOP eller ICAbanken där är bla räntan högre !

 
Ingen bild

Hacke

11 april 2013 09:41

Vem kunde ana att extremister som Ferm & co skulle vara de som sitter på leken i riksdagen med Reinfeldt vid rodret?
Men det kan knappast sluta på annat sätt när det visat sig att hans hat mot Sd fullständigt överskuggar hans omsorg om landet.




 
Ingen bild

Måste bli SD

11 april 2013 09:54

AIKs ledning är tydligen infiltrerad av gangstergäng. På samma sätt är Moderaternas och Socialdemokraternas ledning infiltrerad av muslimer och Miljöpartister. Vem än man röstade på i förra valet så är det Miljöpartitet som bestämmer genom utpressning. Enda rakryggade partiet är Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Andreas H

11 april 2013 10:00

Ni har väl sett denna dokumentär om muslimska brödraskapet?
http://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ
Det är bara en tidsfråga innan dom lyckas med sitt uppdrag.
Ni som vill göra skillnad, skriv på den här!
http://www.skrivunder.com/folkomrostning_om_merinvandring

 
Ingen bild

Thoralf i Östran

11 april 2013 10:22

Förtal eller bara satir. Det är frågan. På den antirasistiska hemsidan ”Slutpixlat.se” utmålas riksdagsman Thoralf Alfsson (SD) som storbystad SS-officer.

– Som jag ser på det skulle detta kunna vara förtal. Men jag vill kolla med partiet först, säger Thoralf Alfsson själv om bilden.

Han tycker att fotomontaget påminner om den bild av honom som en socialdemokratisk bloggare lade upp i ett bildmontage, där han utmålades som Hitler.
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Det-kaenns-kraenkande

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 april 2013 10:27

Sverigedemokraterna & Framtiden. Öppet hus med Jimmie Åkesson. Lördagen 13 april i Skövde.
Ska vår och våra efterlevandes framtid bli säker, trygg och demokratisk, gäller det att agera NU.

Mycket av ett partiledaruppdrag sker säkert utanför riksmedias radar. Men man måste också finnas med där, speciellt nu när vi med stormsteg närmar oss nästa års avgörande valrörelse.

 
Ingen bild

J B Doe

11 april 2013 10:47

För en gångs skull håller jag inte med dej, Thoralf. Jag anser att ala tolkar med familj ska få förtur när det gäller asyl i Sverige. Allt annat vore ett svek. De kommer nämligen annars att mördas av talibanerna.

 
Ingen bild

lennart l

11 april 2013 10:57

Håller med J B Doe. Om det är några som har "gjort sig förtjänt" av asyl är det väl tolkarna som tagit ställning mot talibanerna och som därför nu löper stor risk att dödas när den svenska insatsstyrkan drar sig tillbaka. Tolkarna är ju " bara en droppe i havet" av alla de som får asyl i Sverige.

 
Ingen bild

Nalli

11 april 2013 11:20

Det vore bra om vi fick en lista på de Landsting som inte gör mammografi på de unga kvinnorna, för då skulle det vara lättare att bearbeta dessa personer som bor i dessa områden.

 
Ingen bild

Magentan

11 april 2013 11:23

Christer Persson skrev: "Ja du Thoralf, vem vinner på detta, troligtvis SD men jag börjar känna att det är kört för landet Sverige."

Det är inte så säkert att SD vinner särskilt mycket på det här senaste Moderat-Allians-klivet ytterligare uppåt i vansinnigheterna. PK-mediernas ihärdiga hjärntvättande av svenskarna pågår som bekant dygnet runt och jag lyssnade lite på P1 i morse. I varje nyhetssändning (1 gång i halvtimmen) meddelade man den "GLÄDJANDE" nyheten om att massinvandringen i Sverige kommer att öka ännu mer och att varje skattebetalande svensk ska få en ännu högre försörjningsbörda på våra axlar.

Så här lät det i Nyheterna från P1 hela förmiddagen:
"MILJÖPARTIETS OCH REGERINGENS ÖVERENSKOMMELSE OM ASYLSÖKANDE BARN VÄLKOMNAS AV HUMANITÄRA HJÄLPORGANISATIONER. MEN FLERA ÄR OCKSÅ KRITISKA TILL ... " (Oj, tänkte jag, släpper Nyheterna verkligen fram några kritiska röster till detta vansinne också? Men så kom fortsättningen) "KRITISKA TILL ... ATT DET INTE ÄVEN GÄLLER VUXNA".

Det är de humanitära hjälporganisationernas ansvar och arbetsuppgifter att "tigga" pengar och på olika sätt ombesörja hjälp till olika behövande i världen.
MEN
Skyldigheterna och arbetsuppgifterna för ett lands valda regering är däremot att ANSVARA FÖR BEFOLKNINGENS VÄL i det land de regerar.

Våra regeringspartier och övriga PK-riksdagspartier har helt och hållet missuppfattat sina skyldigheter och förpliktelser!

 
Ingen bild

Läckan

11 april 2013 11:27

@Joakim Sjöstrand, varför måste du ta till lögner? Alla har idag rätt till akutvård oavsett vem du är. Din sak är kanske inte är riktigt stark därav lögnerna?

 
Stefan K

Stefan K

11 april 2013 11:32

När nu samtliga fyra regeringspartier kröker rygg för Miljöpartiets krav och ämna låta fler "barn" och deras familjer få stanna, borde man rimligen tillsätta åtgärder för att kolla om dessa "barn" verkligen är barn.
Så sker i andra länder med känt resultat, men inte i Sverige där integriteten är viktigare åldersbestämning.

Personligen tror jag att Tobias Billström mår allt annat än bra idag. Han har innerst inne en syn i invandringsfrågor som inte delas av chefen. Lika säker är jag på att många moderata kommunalråd ute i landet ogillar regeringens lilla kärleksaffär med Mp och säkerligen funderar nog ett antal över om moderaterna verkligen är deras parti.

Tobias Billström kanske mår ännu sämre i vetskapen om att Maria Ferm kanske tar över hans plats som migrationsminister i en kommande regering.

Lite OT
Två islamister har placerats i både Moderaternas och Socialdemokraternas partitoppar. Det pågår ingen islamisering av Sverige hävdas det från olika håll. F'n tro't och efter den artikel som Expressen publicerar idag, så borde ni i SD gå ut hårdare och kräva svar från både Reinfeldt och Löfven. Varför har ni plockat in två islamister i era partitoppar, vad är orsakerna och delar ert parti deras åsikter?
http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-motet-som-s-inte-vill-tala-om/
Kör hårt nu SD, ni behövs mer än någonsin.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Magentan

11 april 2013 11:43

I Florida, USA har en vit kvinna blivit torterad och bränts levande till döds av tre afroamerikaner, två män och en kvinna. De har anhållits och erkänt dådet.

Detta kan man kalla för RASISM i ordets rätta bemärkelse.

Ett typexempel på vad som kallas för rasism i lilla Sverige däremot är glassen Nogger Black. Nogger kommer av chokladsorten nougat, som ursprungsglassen är överdragen med. Tilläggsnamnet Black fick denna Nogger-variant pga att den var fylld med lakritskräm och hade en mörkare färg på nougatöverdraget. Försäljningen av lakritsglassen Nogger Black drogs in redan efter 2 år pga rasismanklagelser från organisationen Centrum Mot Rasism.

Centrum Mot Rasism är en ideell förening med kansli i Stockholm. Föreningen grundades 2003 och är en paraplyorganisation med drygt HUNDRA MEDLEMSORGANISATIONER. Man får en liten aning om vilka enorma massor med s.k "antirasister" som härjar i vårt land. (Den kända MP-politikern Yvonne Ruwaida har tidigare varit ordförande i Centrum Mot Rasism.)

Mer om rasistdådet i Florida finns att läsa på länken:
http://www.friatider.se/kvinna-torterades-och-brandes-levande-i-rasistdad
Flera av kommentarerna under artikeln behöver emellertid rensas bort.

 
Ingen bild

Funtaren

11 april 2013 11:55

Jag tänkte stålsätta mig och lyssna på sossens argument. Men när hon ifrågasätter att man opererar bröstcancer på kvinnor över 80, och menar att de kommer ändå att dö snart så vem bryr sig, så kan jag inte lyssna mer. Jag skulle önska att svenska folket finge se henne ge uttryck för dessa åsikter i Rapport/Aktuellt men det lär väl inte inträffa.

Kunde vara intressant att höra PRO:s reaktion på dessa hennes ord. Finns någon här som kan vidarebefordra budskapet?

 
Ingen bild

Lärare

11 april 2013 13:20


Har M fått solsting redan? Vad tänker Billström på egentligen?
Det som nu hänt kommer ge M stort svinn framöver.
Tala med era M-vänner så får ni höra. De säger NEJ, NEJ OCH ÅTER NEJ, NU FÅR DET VARA NOG!

SD vinner på Alliansens totalkollaps. Det framgår tydligare och tydligare att det är endast SD som har politiken för det svenska folket och i synnerhet för pensionärerna, känner många som tänker rösta på SD nu.

Alliansen vill att vi ska införa "ättestupa" för de äldre. De bryr sig öht inte ett dugg om våra gamla längre.

Hur kan man fixa fram pengar till allt "bidragsinflöde?"
De säger ofta att vi ska vara rädda om skattebetalarnas pengar, de kan de väl inte säga när de slänger ut den ena miljarden efter den andra på invandringen från snart sagt halva världen.

Kämpa på SD, nu åker jag till Sthlm och värvar ngr röster PÅ Kungsholmen!

 
Ingen bild

Urban Jakobson

11 april 2013 13:26

Tycker också att om några ska ha asyl i Sverige så måste det vara tolkarna.När allt annat kreti och pleti får put här varför ska inte de få det,de har ju ändå arbetat för Sverige.

 
Ingen bild

S.Småland

11 april 2013 13:32

Jovisst en irakisk general fick ju put= permanentuppehållstillstånd ,
man kan kanske fundera över hur mycket han hade på sitt samvete !

 
Ingen bild

Lasse

11 april 2013 13:46

Bara 12000 som lever på den svarta sektorn i Malmö?
Det tycker jag låter som en väldigt låg uppskattning.
Det 3- eller 4-dubbla låter mer troligt.

 
Ingen bild

Stefan

11 april 2013 14:26

Helt klart så vinner SD på de övrigas tjuriga sandlådebeteende. Men SD's ökning måste gå fort, jag börjar bli allvarligt orolig för Sverige när regeringen bedriver MP's politik och S och V hejar på... Får vi inte en total kursändring senast efter nästa val så är jag rädd att det är för sent!

 
Ingen bild

Qvinna

11 april 2013 15:36

@Funtaren
Håller med dig om Hallengrens uttalande om kvinnor över 80 år. Jag blev så illa till mods. Trodde först att jag hörde fel. Hur i hela världen kan man uttala sig på det sättet .Hallengren borde skämmas och ställas till svars.
Detta kommer jag att sprida.. Urgh!!!

 
Ingen bild

saida

11 april 2013 18:45

AGENDA 21

 
Ingen bild

Arne

11 april 2013 19:15


PENSIONSÅLDERN FLYTTAS FRAMFÖR OSS.

......Alltefter som. ..Beslut tas strax enl tidningarna.

JAG BLIR SÅ INNI H-VETES FÖRBANNAD!
-Vi kommer a l d r i g att FÅ nån pension
..För det här kommer fortsätta i och med sådana här galna beslut ideligen.

MODERATERNA GÖR UPP MED MILJÖPARTIET (..Och var fan är miljön??) FÖR ATT SÄKRA EN PARTNER INFÖR VALET 2014.

RYSSLAND RUSTAR UPP FÖR SNABBA ATTACKER PÅ GRANNLÄNDER!
......Reinfeldt har avlövat HELA vårt försvar!

NÄR JAG BLIR 61 TROR JAG ATT JAG GÖR ETT BANKRÅN (Jag hade tänkt gå i pension då, nämligen) -Gör jag det så får jag antingen en BRA pension och vila ELLER så får jag fängelse, D.v.s jag får vila, lagad mat och gratis husrum i 3år. En VINN-VINN-SITUATION i det läget alltså i Alliansens framtida Sverige.

 
Ingen bild

Funtaren

11 april 2013 22:12

Qvinna: det var samma attityd som det där stolpskottet som ville döda av alla pensionärer som inte tyckte som han, då skulle Sverige bli ett bättre land. Det finns mycket sk-t inom sjuklövern.

 
Ingen bild

Jimmy

11 april 2013 22:51

Jag ska till tandläkare om ett par veckor, kostar väl runt 1000kr men Jag får väl slarva bort mina papper så blir det gratis

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

13 april 2013 17:47

Lena Hallengren är en landsförrädare som heter duga.

Hon var med i EU:s Framtidskonvent som hjälpte till att ta fram EU konstitutionen (läs Lisabonfördraget).

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards