thoralf

Direktlänk till inlägg 21 september 2013

TRAGISKT ANNIE ”PAUS” LÖÖF

Av Thoralf Alfsson - 21 september 2013 20:05

 


"Den sverigedemokratiska självgodheten får mig att må illa", sa partiledare Annie Lööf vid sitt invigningstal på Centerstämman i Karlstad. Partiledaren sa att Centern ska vara SD:s främsta motpol.


Se ovanstående klipp och lyssna på en tragisk partiledare, Annie Lööf, som är på väg att fullständigt förlora fotfästet i verkligheten. Annie ”paus” Lööf har lyckats att göra Centerpartiet till ett ickeparti. Man ser dagligen i riksdagen att det inte finns någon glädje hos centerns ledamöter. Jag har full förståelse för deras "depression".


Jag ser istället en bitter och besviken Annie Lööf som i grund och botten inte förstår varför Sverigedemokraterna rusar fram i opinionen medan Centerpartiet är på väg ut från riksdagen. Att i det läget inte vara självkritisk och granska den egna politiken är minst sagt oansvarigt. Istället trampar Annie ”paus” Lööf gasen i botten och driver på enligt vinterns ideprogram.


Förslaget om att det skall vara möjligt att söka asyl på svenska ambassader är fullständigt huvudlöst. Om man nu inte vill öka Sveriges befolkning med ca 1 miljon invånare varje år.


Är folk så dumma på Stureplan?


Om Centerpartiet fortsätter på den inslagna vägen är risken väldigt överhängande att man ramlar ur riksdagen den 14 september 2014. Det är inte bara Centerpartiet som skadas av Annie Lööf, hela Alliansen är på väg att gå upp i rök. Den enda centerpartisten som insett detta tycks vara Staffan Danielsson som nyligen skrev en artikel på SvD.


Ovanstående klipp kommer bli klassiskt och följa med ända till den dag Centerpartiet lämnar riksdagen! Och till den dag Annie Lööf får kasta in handduken som partiledare och minister. Följande citat kommer säkert att upprepas många gånger.


När dom säger ”åk hem” skall vi säga ”kom hit”.


Nu väntar jag bara på att Annie "paus" Lööf också säger.


När rättsväsendet säger ”utvisning” säger centerpartiet ”stanna kvar”!


PS

Hoppas att någon kan fixa ovanstående sekvens till YouTube.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

21 september 2013 20:32

Ja, vilka är det som är självgoda egentligen?

Detta klipp kommer att bli en klassiker bredvid. "-Nu skall vi sjunga: We shall overcome!"

Man har lagt så mycket prestige i det hela att man inte kan backa på något vis.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 september 2013 20:40

Jag skriver återigen: Som uppväxt i "Center-land" är jag fruktansvärt besviken över hur Centern blivit. De stod då upp för landsbygden och alla där. Givetvis också för det land vi alla Svenskar lever i.
Nu däremot är det invandring som gäller. Lite "vid sidan av", drivs näringslivsfrågor.
Centern kommer att må bra av en minst fyra-årig ökenvandring utanför riksdagen. Det är den enda möjligheten verkar det, för att få fason på partiet...

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

21 september 2013 20:48

Ja, Annie Lööf ska nog inte bara göra små pausar. Hon borde ta en rejäl timeout.

 
Ingen bild

Rune

21 september 2013 21:09

Det räcker inte Ulfertz!
Hela centerledningen måste bytas ut om partiet skall räddas.
Partiets inriktning borde vara landsbygdsfrågor för alla boende där. Småsamhällen och småstäder inräknat.

 
Ingen bild

Kalle

21 september 2013 21:54

Testar Thoralfs kommentatorsfält igen. Förra gången funkade inte det!!!

 
Ingen bild

Kalle

21 september 2013 21:58

Länstidningen i Södertälje är en Centertidning. Kan det vara orsaken till att Södertälje håller på att drunkna i kanalen under tyngden av alla invandrare???

Centern har fört sin invandrarvänliga linje under årtionden. Annie Lööf lär inte ändra på det utan fullföljer de centeristiska ideologin.

Nu flyter det upp idagen med sitt hat mot SverigeDemokraterna.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 september 2013 22:12

Försökt med samma kommentar som inte visades:

"Vid illamående och åksjuka finns ett receptfritt läkemedel som heter Postafen. Kanske något som Frk. Lööf borde prova på och som gör att hon förhoppningsvis får en annan och "nyktrare" syn på tillvaron, samt slipper sitt illamående och andra obehagliga symtom som hon uppvisar?"

 
Ingen bild

SM811

21 september 2013 22:18

Självklart att C är motpol till SD. SD bara ökar och ökar och C minskar.

 
Stefan K

Stefan K

21 september 2013 22:33

Genomled ni direktsändningen av Centerpartiets stämma i fredags då Migration och integration diskuterades? Om inte missade ni något, för något så pinsamt är det länge sedan jag hörde. Några av alla rösterna kan ni läsa här och det r nästan tragikomiskt.
http://petterssonsblogg.se/2013/09/20/roster-fran-centerstamman/

Det roliga ska nu bli att höra centerpartister på riksdags- och kommunal nivå förklara hur de tänker lösa sin politik praktiskt. Idag finns varken jobb eller bostäder och välfärden har redan kapitulerat och Annie Lööf företräder ett parti som haft makten i 7 år och ännu inte lyckats lösa dessa problem.
Centerpartiets vision kan innebära ett par hundratusen asylsökande varje år och efter kommer deras familjer, inklusive mor- och farföräldrar.
Hur lösa problemen när ni ännu inte lyckats Annie?

Ja du Thoralf, jag misstänker att ni i SD har flera högtidsstunder framför er när ni kräver centerpartister på relevanta svar. Floskler vinner man inga val på och inte heller att lova något som kommer att sänka svensk välfärd för gott.

Hörde jag någon ropa 4%...?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

K K K

21 september 2013 23:17


"Fråga din fru om råd och gör tvärtom"; Muḥammad ibn ‘Abdullâh, islams grundare (570-632)

 
Lassekolja

Lassekolja

21 september 2013 23:23

Tänk att Annie och jag kan se så olika ut även inuti, SD får mig att göra allt för att leva vidare trots en mycket besvärlig KOL!
I vintras var jag säker på att Federly skulle få gå, eftersom han och hans gelikar bär en stor skuld till Centerns förfall. Nu verkar partiledaren själv vara största "boven i dramat".
Vem vet, vi kanske får se Ursula i nå´t slags avslutningsnummer i morgon eller också väntar hen(!) till valvakan för då kan inte ens Ursula göra saken värre.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Kalleman

22 september 2013 00:33

Det är trist att se ett parti förfalla på detta sätt. Förr var centern ett parti som många Svenskar kunde ansluta sig till men de senaste 10 åren har de helt distanserat sig som ett ytterlighetsparti som endast är till för sina egna medlemmar, dvs klubben för inbördes beundran.

Som tur är finns dom inte kvar efter nästa val!

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

22 september 2013 00:55

Jag började som politisk novis i Centerpartiet 1970. Sändes som delegat till partikongressen. Ordföranden Jur.Dr Gunnar Hedlund talade: "vi vill välfärd men inte föda latmaskar". (Citat ur mitt minne). Sedan kom Fälldin (framgångsrik lantbrukare och uppskattad kapten i Västernorrlands regementes reserv), som gjorde ganska bra insatser. Senan började Centerpartiets kräftgång. Jag lämnade Centerpartiet 1979 eftersom jag tyckte att partiet förlorat sin själ och helt tappat fotfästet.

 
Stefan K

Stefan K

22 september 2013 07:16

Jag har aldrig representerat Centerpartiet, men väl röstat på dem. När C övergav landsbygden och började flumma ut i en allt mer verklighetsfrånvarande politik, så förlorade de en röst. både i riksdag och kommun. Uppenbart är att allt fler följt min väg.

Jag kan se ett ganska komiskt scenario framför mig.
SD går ut med att man stödjer en större flyktingmottagning, under förutsättning att man först ordnar jobb och bostad åt samtliga svenskar som saknar.
Nej, ropar då Centerns representanter som alla vill vara en motpol till SD. Vi kan aldrig låta SD sätta agendan, så vi stödjer ett förslag som istället vill minska de stora flyktingströmmarna.

SD går med på att varje kommun måste ta emot ensamkommande, under förutsättning att privata aktörer står för kostnaden och inte skattebetalarna.
Nej, ropar Centerns representanter som alla vill vara en motpol till SD. Vi vill inte se att kommunerna ska tvingas ta emot de ensamkommande. Vi värnar kommunernas självbestämmande.

Nu lär detta aldrig ske och ter sig helt overkligt, men eftersom Centerns politik ter sig allt mer overklig måste det vara tillåtet att flumma iväg i fantasifulla drömmar. Eller hur Annie Lööf?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Eric H

22 september 2013 07:35

Annie Lööf.. om vi tar allt det positiva först:
Snygg rödhårig tjej, och sen.. tog det slut.
Lööf agerande påminner mig om ett talesätt.
"Det farligaste som finns är en korkad person med makt".
Skillnaden mellan en jordnära Torbjörn Fälldin med stövlarna djupt begravda i den svenska myllan och Annie Lööf med basen på de glassiga krogarna runt Stureplan är enorm! Går inte ens att försöka sig på en jämförelse. Har hon ens sett eller talat med en bonde?
Gamla bondeförbundare måtte idag gråta blod över förvandlingen av (c), och deras barn och barnbarn tvinga växa upp i Det Nya Sverige, där snart klanvälde och -strider börjar.
Tyvärr kan resonemanget ovan, om man byter ut vissa ord och väljarkategorier, överföras på alla, fp, m, kd.
Och medan allt händer är väljarna antingen likgiltiga eller okunniga, vilseledda av media..

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2013 08:15

Centerns problem är att det finns ett stort ingemansland mellan bönderna/landsbygden och Stureplan/Stockholm
Man lever inte i samma värld el har samma synsätt.
Då blir bonden lite tjurig och röstar på dom fiffiga moderaterna.

Givetvis skall en Centerledare komma direkt från ladugården in i Rosenbad bildlikt talat, hålla på med framkvoterade kvinnor funkar nog inte så himla bra, som i tex Miljöpartiet, som har två kvinnliga språkrör.

Hur mycket gemensamt har en spannmålsbonde med Fredrik Federlay ?
Egentligen är det synd om Annie på flera sätt men det skall vi inte skriva om på Alfssons blogg för då får han bara problem.

Gubben och Gumman skriver som fristående journalister utan koppling till Alfsson,SD eller Inte rasist men.... tycker det är besvärande att ingen av dom 200 personerna som såg misshanden på bron vill vittna

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 september 2013 08:29

OT : Artikeln i Barometern som handlar om att icke barnfamiljer tar parkeringsplatser för just barnfamiljer.
Denna artikel slår nu läsarrekord och kommentarsrekord

Häromdagen visade prov på Kalmars avloppsvatten på cannabishalter på 500 % mer än i Gävle.
Sannolikt har Kalmar gott om kreativa importörer av cannabis till stadens ungdomar.
PK förklaringen går ut på Köpenhamnståget med dom värdena så är det nog annat i farten.

Sveriges sämsta polis i uppklaring av brott är lika förvånade.
Fast dom kanske har stängt span/narkotikarotlarna ?
Här kunde ju stadens journalister gräva lite i om vilka som säljer denna skit i staden, och sedan slå upp det på förstasidan.

Vad spelar det för roll om lille Kalle, mamma och pappa får sin speciella parkeringsplats, om Kalle senare dör med en spruta i armvecket.

Knarkelefanten smyger omkring och trampar ihjäl unga liv, då skickar Kalmarpolisen ut sk polisvolontärer ?

 
Ingen bild

tonfisken

22 september 2013 08:45

Hej Thoralf.
Det var en osedvanligt bra artikel och krönika med mycket ironi och självklarheter.
Personligen vet jag faktiskt inte skillnaden mellan Centern och Miljöpartiet i dag....jo nu kom jag på det,det ena partiet har två stolpskott det andra har bara en ribba..;-)

 
Ingen bild

World Traveller

22 september 2013 08:51

Naer SD sager: Minska islamiseringen da sager Centern.....

Sen forstar jag inte deras hat mot oss Sverigedemokrater. Det ar ju rent sjukligt. Vad har vi gjort for ont. Allt vi vill ar att svenska ungdomar ska ges en chans och att vaara gamla ska fa en vaerdig alderdom.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 september 2013 08:51

Ibland blir man förvånad. På SVT Debatt skriver Anna-Lena Lodenius om extremvänstern. HON ÄR KRITISK MOT DEM!
Men vi får säkert räkna med en ordentlig borttagning av "fel" inlägg. SVT 68 har fortfarande makten...

 
Ingen bild

Ludvig

22 september 2013 09:15

Maud har gjort om Centerpartiet till oigenkännlighet och Annie fortsätter på den inslagna tokiga vägen. Har svårt att förstå att det finns någon som vill stödja ett sådant parti.

 
Ingen bild

Tony

22 september 2013 09:17

Annie Lööf får nog njuta av dom applåder hon erhöll
på centerstämman, för efter valet 2014 blir det nog
en betydligt dystrare stämning. Men centerpartiet har
sig själva att skylla, för väljer man en helt
verklighets främmande person till ledare av partiet,
en person som helt saknar arbetslivs erfarenhet, kort sagt
en ledare som inte är torr bakom öronen, så kan ingen
annan hjälpa det. Man undrar ju vad gamle Fälldin tänker
när han ser hur partiet förstörs av verklighetsfrämmande
figurer som Annie Lööf tillsammans med Stureplansmaffian?

 
Ingen bild

Tony

22 september 2013 09:25

Den gravida kvinnan med slöja som blev
misshandlad, var det inte hennes egen man
som var skyldig till det? Fast det har väl
ingen betydelse i Annie Lööfs värld, så länge
hon kan skylla allt på SD!

 
Ingen bild

Fia

22 september 2013 09:34

Det tragiska är att det är många på landsbygden som fortfarande hänger sig fast vid centern. Går man på marknader är det samma gamla gäng som står där. Visst känner jag många som röstat på C som faktiskt ska rösta på SD. Men tyvärr har några missat att det C stått för en gång för 35 årsedan sedan länge är borta.

 
Lennart O

Lennart O

22 september 2013 10:16

Det är ju inte helt obekant att det förekommer mycket alkohol och andra droger i sfären kring Stureplan. Kan detta möjligen på något sätt ha påverkat tankeförmågan hos inflytelserika Centerpartister? De fortfarande friska tankarna inom detta partiet befinner sig dessvärre numera i marginalen.

http://leonardo34.wordpress.com

 
Ingen bild

Lars Rosén SD KALMAR

22 september 2013 11:42

Annie Oakley i " get your gun " gick det bra för. Fick åka med på turne för att hon var en skicklig skytt. Annie L verka inte vara en god skytt, det var länge sedan som hon sköt sig själv i foten.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 september 2013 12:23

@Lars Rosén SD KALMAR,"Annie L verka inte vara en god skytt, det var länge sedan som hon sköt sig själv i foten."
Jag förstår inte riktigt, det gör hon ju hela tiden!?!

Vi Sverigedemokrater har ju minst två "sanningsvittnen" till Centern´s förfall på nära håll, Stellan Bojerud och Mikael Jansson, båda f.d Centerpartister, som båda blivit bättre människor. Själv har jag nog syndat många gånger i min ungdom, fortkörningar, kört med överlast,m.m., men jag har faktiskt aldrig röstat på Centern, däremot på de övriga tre borgerliga partierna.
Som f.d rörläggare på 60-talet vill jag jämföra "nya Centern" med en backventil, som monterats åt fel håll, d.v.s väljarflödet kan endast gå åt "fel" håll.....Äähh, den var dålig måste jag erkänna.......http://www.status.st

 
Ingen bild

Lars K

22 september 2013 12:48

Nu är jag helt övertygad!!!

Jag kommer för första gången rösta på SD i
kommun, landsting, riksdag 2014

tror många många gör som jag

 
Ingen bild

Who

22 september 2013 13:52

Valet 2014 blir det viktigaste valet!
Men räkna med smutskastning och ett påhittat klimathot!

SD behövs!

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 september 2013 14:09

Lyssnade lite på Centerns Ungdomsförbundsordförande i radio idag. Hörde inte ett enda ord om invandring, kanske en liten svag tillnyktring i Centerleden?
För henne står mycket på spel om Centern missar riksdagen nästa år. Kanske en riksdagsplats eller ett välbetalt jobb i MAKTENS korridorer.
Men det troliga är en mörkning av Centers naiva multikulturella drömmar,för att inte skrämma bort ännu flera väljare...

(också jag röstade på Centern, när de var ett rejält och pålitligt parti...)

 
Ingen bild

Lotta

22 september 2013 14:41

OT/
I Sydsvenskan kan man idag läsa om hatbrottet i Malmö där ett gäng av utländsk härkomst gav sig på en svart man och hans barn. Enligt något vittne som såg händelsen var det många som såg vad som hände som även filmade händelsen. Ingen av dessa vågar dock ställa upp och vittna pga rädsla.

Är det ett sådant samhälle Fredrik Reinfeldt och övriga 7-klövernpartier önskar det svenska folket.? Att kriminella invandrare skall tillåtas härja och göra lite som de vill eftersom ingen vågar anmäla dem? Tack för det.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/alla-vill-vittna-men-vagar-inte/

I en annan artikel som hör till händelsen skriver Pia Rehnquist sk journalist de vanliga flosklerna om hatsiter och annat trams. Det jag fastnade för var nedan citat:

"Och den dagen vi med säkerhet vet att de inblandades etnicitet är relevant för att brottet begåtts – då kommer vi att berätta det. Det kan ni vara helt säkra på."

http://www.sydsvenskan.se/sydsvenskan/med-makt-kommer-stort-ansvar/

Det är alltså inte relevant att belysa att grov rasism mellan olika etniska grupper förekommer i vårt land? En rasism som jag tror förekommer i mycket högre grad än den sk svenska rasismen. Om det inte är relevant att ta upp etnicitet vid hatbrott som detta varför är det då relevant att uppge det om gärningsmannen skulle vara svensk? Hatbrott, påhittade eller inte där svenskar är iblandade är det ju oerhört viktigt och relevant att uppge etnicitet. Innan sanningen kom ifatt gammelmedia om att det var invandrade grovt kriminella som låg bakom misshandeln spydde många sin galla över de svenska rasisterna. "Hijabmisshandlen" är ytterligare ett lysande exempel på när media gladeligen påstod att det var en svensk man som gav sig på konvertiten. Att bevis saknas på att händelsen ens ägt rum spelar ingen roll, man kunde återigen trycka ner svenska folket med stämpeln rasist i pannan. Min slutsats av citatet blir att vid hatbrott är etnicitet fullkomligt orelevant så länge den hatande är invandrare men om gärningsmannen är svensk då är etnicitet oerhört viktig. Retoriken haltar betänkligt men det är journalister i ett nötskal. På ren svenska är det rent kvalificerat skitsnack att gammelmedia någonsin kommer uppge etnicitet om det inte rör sig om en pursvensk eller "svensk" som alla upplysta vet 99 gånger av 100 betyder invandrare med svenska medborgarskap.

 
Ingen bild

Annie Paus Lööf

22 september 2013 15:02


Islam får mig att må . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . illa!

 
Stefan K

Stefan K

22 september 2013 15:15

@Lotta
Angående Pia Rehnqvists artikel och hennes ord om att redovisa gärningsmäns etnicitet om det är relevant, lämnar en del frågor.
Är det inte relevant i dessa tider när media och vår 7-klöver frossar i kritik mot rasism och nya miljoner satsas för att bekämpa den?
Är det inte relevant att veta hur personer som valt att flytta till Sverige använder ren rasism som medel för att hota och trakassera?

Pia Rehnqvist ljuger. Tidningen kommer aldrig att beskriva gärningmännens om det har en utländsk bakgrund.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lotta

22 september 2013 17:40

Svårt att få in några inlägg nu. Testar för tredje gången.

@Stefan K
Nej, gammelmedia kommer aldrig uppge etnicitet om den inte är svensk. Kan också konstatera att kommentarsmöjligheten på Thoralfs artikel i Barometern nu är stängd efter 116 inlägg där inget av dem håller med Ahonen. En som kallade sig "web-redaktionen" talade om för oss att han eller hon minsann varen journalist, vad det nu är för något att skryta om? Vederbörande skrev ett något underligt inlägg där journalisten undrade om det var finländare som diskuterades. Han/hon påstod också att finländare var den största gruppen som invandrar till Sverige nu för tiden. Inlägget fick många svar och är nu borttaget.

 
Ingen bild

Kalle

22 september 2013 18:56

Gjorde ett inlägg. Din kommentar är sparad stod det på skärmen. Den var INTE sparad bland kommentarerna. Är det någon mening med att gå in på Thoralfs blogg??? Den verkad hackad eller också hackar bloggleverantören Thoralfs sidor!!??

 
Ingen bild

BirgerZorro

22 september 2013 19:14

JAG mår illa av Annie Lööf.......

 
Ingen bild

Hasse

22 september 2013 19:39

De få kvarvarande center-sympatisörerna lär inte debattera eller öppet deklarera sitt stöd till centern utanför sin sektistiska sfär av naiva ja-sägare. Huga, det måste vara riktigt pinsamt och skämmigt!

 
Lotta

Lotta

22 september 2013 20:02

@Kalle
Jag har börjat skriva mina inlägg i noteringar och kopierar texten jag vill lägga in på bloggen. På så sätt har man inlägget kvar ifall det inte publiceras första gången man lägger in det. Ett annat är att kopiera texten man skrivit i bloggen direkt innan man klickar på skickaknappen. Inte optimalt men så länge problemen kvarstår är det ett tips.

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&sns=em

 
Ingen bild

Kalle

22 september 2013 20:25

Tack Lotta det är nog bra med dessa enkla tips att spara för att få något av värde publicerat på denna blogg som stödjer Sverige Demokraterna.

Såg ni det era hackare Sverige Demokrater skriver jag igen. Hoppas att ni blir kvävda av förtrytelse av Sverige Demokraterna.

Fär att återgå till handlingarna så har det börjat uppträda allt för MYCKET fel på Thoralfs blogg. Vissa länkar fungerar inte. Nu börjar också inläggen att utebli. Hur många kommer att utebli från denna blogg som ah varit Sverige Demokraternas stolthet förut.

Nu är det nog dags att Thoralf gör något åt denna blogg innan alla har försvunnit.

Rösta på Sverige Demokraterna 2014 i bägge valen.

 
Ingen bild

Hacke

22 september 2013 22:00

Bedrövligt att man ska behöva säga att kvällens SVT Agenda gjorde bra reklam för sd. Detta då dom inte gjorde mer än sitt jobb och för en gång skull behandlade partiet sakligt och neutralt. Något vi inte är bortskämda med precis. SR:s inrikespolitiske kommentator, Pontus Matsson, som bjudits in hör också till dom fåtalet public service-journalister som får betecknas som hyfsat vederhäftig och hederlig.
Kul också att se hur man påminde om vänsterns mer än lovligt barnsliga beteende gentemot sd.

 
Lassekolja

Lassekolja

22 september 2013 23:55

"Annie Lööf: SD får mig att må illa....."
Snälla Annie, illamåendet, som SD framkallar hos Dig nu är sannolikt ingenting emot vad valresultatet kommer att göra om ett år! Men vad då, att flytta hem till Maramö igen är väl inte fy skam!? Som f.d långtradarchaufför har jag besökt många mycket trevliga och duktiga företagare i Dina hemtrakter, där den fina Gnosjöandan gäller!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ulrica

23 september 2013 01:14

I brist på egna bra "Produkter" vill de andra partierna STOPPA eller HINDRA Sverigedemokraterna. Det säger de helt öppet.

Men, Tänk om samma sak hänt mellan Volkswagen och Volvo.
-Att Volksvagen skulle göra bilar som gick på vatten.
(Det naturliga är då att Volvo skulle måsta åstadkomma en ännu bättre produkt)
Att då Volvo i det läget istället ger sig ut för att sabotera för Volkswagen!!!
Det är ju precis det som dom andra partierna gör. I brist på egna bra lösningar.

Det är ju därför dom får folk mot sig!

Det är så skrattretande.

 
Ingen bild

Tommy

23 september 2013 07:54

Vad skulle vara syftet med att konsekvent ange brottslingars etnicitet? Ska man ange om mamma är svenska och pappa från Turkiet? Ska pressen benämna som halvturk? Om morfar är grek ska det beskrivas som grekiskt blod( i bästa fall handlar det då om ekonomisk vidlyftighet)?

 
Ingen bild

Ymer

23 september 2013 09:39

Varför "Paus", har jag missat nåt?

 
Ingen bild

Thoralf A

23 september 2013 10:25

Ymer

Uppenbarligen har du inte lyssnat på Annie Lööf!

 
Ingen bild

Undrande

23 september 2013 12:20

Försökte 3 -4 ggr igår gick inte att göra inlägg,fråga varför stämmer inte din besöksstatistik, du har ju minst 2000/dag?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se