thoralf

Direktlänk till inlägg 12 september 2013

VISST ÄR DET MÄRKLIGT

Av Thoralf Alfsson - 12 september 2013 21:24

 

Ikväll kände jag bara för att komma ut i den tysta naturen med endast lite vågskvalp och en och annan fågel som ville höras. Jag kände ett starkt behov av ensamhet och tystnad i en rofylld miljö. Den politiska och mediala världen är alldeles för smutsig och ohederlig. Politiker och journalister borde försvara yttrandefriheten men så är inte fallet, de försvarar endast det politiskt korrekta och etablissemanget.


Att bli föremål för en massa negativa artiklar i media är inget avundsvärt. Media gör även sitt bästa med sina rubriker och texter som i flera fall varit rent felaktiga. Om det beror på ren illvilja eller upphetsning över att kunna svärta ned en Sverigedemokrat vet jag inte. Det kan ju även vara rent slarv men varför drabbar det i så fall så ofta Sverigedemokrater.


En anmälan skapar rubriker i media även om den inte leder till någon fällande dom. Därmed har redan anmälaren uppnått sitt syfte, en fällande dom är bara en bonus för anmälaren.


Visst är det märkligt att tre olika saker händer just denna vecka! En vecka då slutspurten inför kyrkovalet pågår. Nu är jag ju ingen kandidat men det drabbar säkert ändå SD.


Därför uppmanar jag alla mina läsare att rösta i kyrkovalet!


Barometern började i tisdags med att skriva om att en person som tidigare anmält mig, där jag friades av JK. Nu ville anmälaren att detta ärende skulle överprövas efter en dom i Göta hovrätt.


Igår och idag har det handlat om anmälan av Juridikfronten i Barometern, Östran och Radio Kalmar. Alla har dock felaktigheter i sina artiklar i mer eller mindre omfattning.


Dessutom skriver Östran att Landstinget anser att jag (SD) använt en pressbild utan lov. Vilket jag anser vara ganska löjligt av landstinget då de synade vårt utkast till infoblad om vård av papperslösa redan i juni och då protesterade mot att jag tagit med Kalmar läns landstings logga i infobladet men inget om att jag använt en pressbild i infobladet. Varför sa man inget för tre månader sedan?


Nej, nu i kyrkovalsveckan skickar man uppenbarligen ett brev till mig om detta. Jag har dock inte fått brevet i min hand ännu så jag vet inte mer än vad Östran skriver. Jag återkommer till detta när jag läst brevet.


Mark och Miljööverdomstolen har avslagit överklagan av detaljplanen för Gota Medias mediehus på Kvarnholmen. Beslutet kan inte överklagas. Om jag förstått det rätt är det nu bara Länsstyrelsen som kan stoppa bygget. Eftersom byggplanerna nu skall prövas mot Kulturminneslagen. Det skall bli mycket intressant att se vad Riksantikvarieämbetet har att säga om detta bygge. Riksantikvarieämbetet kan dessutom överklaga länsstyrelsens beslut enligt Kulturminneslagen.


Men med tanke på hur landshövding Stefan Carlsson tidigare agerat mot sina tjänstemän så finns det antagligen bara ja-sägare kvar på Länsstyrelsen. Alla andra har landshövdingen kört över så pass hårt att de valt att säga upp sig vid Länsstyrelsen.


Enda förhoppningen är nog att Gota Media AB avstår från att bygga ett mediehus då hela koncernen blöder. Man har bland annat ”pumpat” in ca 55 miljoner kronor i Östran utan att få någon avkastning. Det är förmodligen inte den enda tidningen som går med förlust inom koncernen.


Barometerns nätartikel om beslutet gick att kommentera men sent igår kväll togs alla kommentarer bort av webbansvarig på Barometern. Kommentarerna vara i alla fall utom ett negativa till beslutet. Men enligt webbansvarig var anledningen följande.


”Ansvarig utgivare ansåg att kommentarerna inte debatterade sakfrågan.”


Eftersom jag läste kommentarerna bara några minuter innan de rensades bort och kommentarsfunktionen stängdes av kan jag säga att detta inte stämmer. Kommentarerna behandlade sakfrågan och den process som pågått i flera år och var i flera fall mycket sakliga och upplysande. Rent bedrövligt av Barometern att radera dessa. Synd att jag inte tog en "printscreen" men jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att man skulle radera kommentarerna.


UPPDATERING!


Som jag skrev i blogginlägget förekom fel hos samtliga lokala medier. Idag rättar Barometern sin artikel men det görs i vanlig ordning så undanskymt man kan tänka sig i tidningen. Ingen fet stil på rubriken precis.


 


SD vägrades hyra lokal i Folkets hus i Emmaboda. Läs artikel i Barometern.

Sverigedemokraterna kommer att finnas på Emmaboda marknad under lördagen. Kom gärna och besök oss då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anders

12 september 2013 21:49

Världen är förvisso märklig I Sverige....här har man gjort gott om man blir nedsvärtad i tidningarna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 september 2013 21:54

Ja, när extremvänstern och landets vänsterjournalister inte kan slå SD med sakliga argument, återstår endast fula knep.

Samma gäller tydligen SD,s annonser inför Kyrkovalet. Ingen tidning vågar sticka ut, utan man pekar på små, små formuleringar som kanske, kanske, möjligen, eventuellt kan tolkas negativt av någon lättkränkt läsare.

Så självklart ska jag göra mitt bästa på söndag för ett bättre Sverige!

 
Ingen bild

Elisabeth

12 september 2013 22:01

Jag förstår att ni som öppet vågar utmana etablissemanget får ta emot en hel del smällar. Jag beundrar er som vågar och orkar. Ta hand om dig Thoralf, din röst behövs!

 
Lotta

Lotta

12 september 2013 22:29

Dum fråga men finns ingen möjlighet att vända sig till EU-domstolen en överklagan? Självklart röstar vi på söndag.

http://avpixlat.info/2013/09/09/media-morkar-garni

 
Lotta

Lotta

12 september 2013 22:31

Med en överklagan skall det vara.

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&sns=em

 
Ingen bild

stockholmarn

12 september 2013 22:41

Kämpa på thoralf du behövs verkligen i kampen för ett bättre sverige. Jag följer bloggen dagligen och gilla,den, bor i Stockholm nu förtiden. Känner mig orolig inför nästa års val. Tror att det kommer bli ett historiskt smutsigt mediakampanj mot sd.

 
Ingen bild

Lärare

12 september 2013 23:03

Thoralf, du har vårt fulla stöd!
Du är en klippa för SD, ger aldrig upp, det är anledningen till att media försöker sätta dit dig på alla sätt. MEN, vad de inte fattat är att efter varje försök att sänka dig, växer du dig allt starkare och SD kommer öka.
Kämpa vidare, vi behöver dig nu mer än någonsin!

 
Ingen bild

Rune

12 september 2013 23:19

En pressbild från Landstinget måste väl ändå vara en offentlig handling, fri att använda.

 
Ingen bild

Kalle

13 september 2013 00:06

Är detta sant???

""Partiledarna Stefan Löfven (S), Jonas Sjöstedt (V) och Jimmie Åkesson (SD) har tackat nej till regeringens jubileumsmiddag för att hylla kungens 40 år som statschef. Åtminstone enligt den gästlista som svd.se har tagit del av.""skriver DN.

Vår partiledare Jimmie Åkesson SverigeDemokraterna är SD:s flaggskepp och som sådant skall/bör han vara med på regeringens jubileumsmiddag på Nordiska Museet. Han har bra lön från partiet och då skall han ställa upp på en sådan middag utan prut.

Det ingår i hans jobb att vara SD:s ansikte utåt i sådan sammanhang.

Kom sedan inte och gnäll för att Åkesson inte blir bjuden på Nobelfesten!!! Han vill ju inte ens gå på regeringens jubileumsmiddag och träffa Kungen ens en gång.

Att Sossarna och vänstern inte vill gå är kanske deras (ideologiska) skäl men Åkesson borde vara den första att gå på jubileumsfesten.

http://www.dn.se/nyheter/politik/partiledare-nobbar-kungen/

 
Lassekolja

Lassekolja

13 september 2013 00:09

Efter så många kloka kommentarer här känner jag mig något överflödig men instämmer med samtliga!
Thoralf, Du är en sanningssägare och "sanningssägare har alltid haft ett helvete" men i Ditt och SD´s fall är jag övertygad att sanningen kommer att segra i slutänden!
Vi får trösta oss med att "dom flesta, nästan alla, svenskar är Sverigedemokrater men endast ca15% har hittills fattat detta"!
(Källa: Hulda mk1!)
SD >20% den 14september 2014!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Lassekolja

Lassekolja

13 september 2013 00:30

Som ständig medlem av Rojalistiska Föreningen (med en annan Åkesson som ordf.) hoppas jag verkligen att våran Jimmie inte tackar NEJ till Regeringens Jubileumsmiddag att fira CarlXVIGustaf´s 40 år som Konung, utan väldigt goda skäl till detta! Om detta stämmer blir jag mer besviken än någonsin tidigare på både SD och Jimmie!
Snälle Thoralf, stämmer verkligen detta? Jag hoppas verkligen att detta bara är en tidningsanka!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
Ingen bild

Rex

13 september 2013 00:45

Hej Thoralf. Jag förstår din frustration. Du och de andra gör ett bra jobb och det känns som om vindarna blåser åt rätt håll just nu. Med anledning av lögnaktiga rubiker som du skriver om så har jag redan tidigare ikväll lämnat en kommentar om detta men det känns som min kommentar även passar in här, ju fler som ser det desto bättre. I detta fallet är det TT(Tidningarnas Telegrambyrå) som sätter en lögnaktig rubrik av "misstag".
Min tidigare kommentar:
Hela anmälan är patetisk och kommer såklart inte att leda till någonting, men den används såklart som ett alibi för andra medier att smutskasta SD ytterligare.
Så här stod det till exempel i Metros pappersupplaga Stockholm torsdagen den 12/9:
Citat:
”SD-man beskriver muslimer som djur”
Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) har polisanmälts för kommentarer som finns på hans blogg, skriver Riksdag & Departement. I kommentarerna beskrivs exempelvis muslimer som djur och homosexuella jämställs med psykopater. Även ett uttalande om araber som Kent Ekeroth själv gör på sin blogg polisanmäls. TT" slutcitat.

På Metros hemsida har de en annan rubrik. Jag ville såklart anmäla den till Pressombudsmannen för förtal (pga rubriken), men det kunde jag tydligen inte göra eftersom det inte var jag som var förtalad. Stå på er Thoralf, Kent, Jimmie mfl,
Vi Sverigevänner stöder er så gott det går!

 
Ingen bild

OT

13 september 2013 01:15

Apropå kommande valet.

"Fader Vår, som är i himmelen
Helgat varde ditt namn.
Tillkomme ditt rike.
Ske din vilja, såsom i himmelen så ock på jorden.
Vårt dagliga bröd giv oss idag,
och förlåt oss våra skulder, såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro,
och inled oss icke i frestelse
utan fräls oss ifrån 7-klövern.
[Ty riket är ditt och makten och härligheten i evighet.]
Amen."

Bry er icke om 7-klöverns valser - "The Apostles' Creed" (Not the Nine O'Clock News): http://www.youtube.com/watch?v=IUQcCvX2MKk

 
Ingen bild

Göran

13 september 2013 02:07

@Kalle,

Kan det vara så enkelt som att Jimmie inte vill äta tillsammans med landsförrädarna Reinfeldt, Björklund, Hägglund, Lööf och Romson. Han har ju inte så mycket gemensamt med dessa om man säger så.

 
Ingen bild

Mikael

13 september 2013 04:02

Kämpa på Thoralf. Trägen den som ger sig. Du tycks göra ett hästjobb. Du är utan tvekan en viktig opinionsbildare inom SD. 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 september 2013 05:39

SD Kalmar län förbjöds att ha ett medlems/upplysningsmöte i Emmaboda Folkets Hus ,hoppas innerligt att Folkets Hus styrelsen får äta upp det nästa år , med råge !

 
Svensson

Svensson

13 september 2013 07:00

Det här visar att vi ska kämpa ännu hårdare,till slut är vi så många,då kan inte svensk massmedia mobba oss längre.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

13 september 2013 07:21

Denna blogg som är enligt mitt tycke Sveriges bästa, läser jag varje dag. Tack Thoralf!

 
Ingen bild

charlotten

13 september 2013 08:09

Jag har redan röstat SD i kyrkovalet. Dessutom har jag övertygat 3 andra om SDs politik och de har också förtidsröstat på SD. Gammelmedia slåss med näbbar och klor för att få behålla sin åsiktsfascism men håller på att självdö. För de ser ju att alternativa medier tar över, steg för steg, för att de skriver sanningen.
Och gemene svensk förstår alltmer hur gammelmedia fungerar, så dessa drev mot dig får bara motsatt effekt.
Politiska anmälningar, som du blivit utsatt för, visar bara behovet av ärliga, sanningsenliga politiker och medier. SD är en sådant ljus i mörkret, här vet man att tala sanning och vara ärlig. Det är det som vinner i längden.

 
Cavatus

Cavatus

13 september 2013 09:34

Thoralf! Det är just en sådan som du som Sverige behöver. En ÄKTA visselblåsare. Media, som sedan länge, tappat sin roll som visselblåsare ser dig enbart som ett hot, då du med ditt visslande kan avslöja hela deras förljugna propaganda. Just därför gör de allt för att eliminera dig. Inse att det är KRIG! Ett mentalt sådant. Och just DÄRFÖR är du livsviktig för oss, för SD och för Sverige.

Instämmer med ovanstående talare: detta är nog den bästa bloggen Sverige har. Läser den varje dag, även om jag inte kommenterar jämt.

Jag kryssade dig i valet och det är jag stolt för. Vi kan stödja Thoralf genom att dela ut allehanda flygblad så att fler inser vad media döljer för dem i och med att de lär sig att hitta till alternativmedia på nätet. Gå till min länk och välj och vraka bland dokument att ladda ned och sprida.

http://www.korta.nu/flbl

 
Ingen bild

Fredde

13 september 2013 09:35

Stå på dig Thoralf! Du är lysande! Trevlig helg!

 
Ingen bild

Calle

13 september 2013 09:52

Thoralf
Cavatus inlägg i sin helhet står för mej också.

 
Ingen bild

Qvinna

13 september 2013 09:53

" Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem som skapats med det gamla sättet att tänka. "
Att media gör allt för att rättfärdiga sitt stenålderstänkande visar på att för vissa tar det längre tid att se möjligheter och lösningar ; )

Efter sept 2014 kommer det att visa sig vart vindarna blåser. Trots medias idoga försök att sänka oss ( SD ) känns det ändå som om vi har god vind i seglet .

" Först ignorerar de dig - sen skrattar de åt dig - sen slår de dig - sen vinner du. "
M Gandhi
Tillsammans är vi starka Thoralf !! Nu blåser vi 7- klövern

 
Ingen bild

K K K ~Kort Koncist Kärnfullt~

13 september 2013 10:25


Mona Sahlins Kulturberikare
Göran Hägglunds Pensionsräddare
Maud Olofssons Nybyggare
Fredrik Reinfeldts Hjältar

 
Ingen bild

K K K *Kort Koncist Kärnfullt*

13 september 2013 10:27


Är Sverigedemokrater en folkgrupp?

 
Ingen bild

Jenny K

13 september 2013 11:42

Du är en tolvtaggare Thoralf! Självklart vill dom fälla dig, men de kommer inte att lyckas.
Ha en skön och vilsam helg och samla krafter, du behövs!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 september 2013 12:00

Det pratas och skrivs mycket om demokratikämpar i andra länder. De stoppas, hotas, fängslas och i vissa fall även dödas.
Det har säkert skrivits spaltmil om Eritrianen Dawit Isak och listan kan säkert göras längre.

Internet stryps och övervakas i bla. Kuba, Iran och Kina. I Kina fängslas nu Twittrare och det blir säkert hårdare och hårdare där.

Men i den Svenska ankdammen stryps annonser från ett Riksdagsparti, deras företrädare okynnesanklagas och all media tar varje tillfälle at baktala dem.
Staten stödjer en organisation (EXPO) som har en enda mission, att "forska", informera skolelever (olaglig politisk påverkan), och på alla sätt smutskasta detta parti.

Så är Sverige ett så bra land som media vill påskina när man rapporterar från tex. Kina..?

 
Ingen bild

Stefan

13 september 2013 12:00

Stå på dig Thoralf! Håller med i dom kloka ord som skrivits i tidigare kommentarer. Att ha en stund för sig själv är aldrig fel, det stärker självkänslan och ger motivationen tillbaka.
Tyvärr kan jag inte gå och rösta för jag gick ur kyrkan för några år sedan. Fick nog efter predikan då SD rackades ner av Brunne och skickade då in begäran om urträde. Det var mitt sätt att visa att det inte är okej att säga som hon gjorde. Tycker dessutom inte att kyrka och politik hör ihop och den dagen då politiskt styrning i kyrkan upphör så kan jag tänka mig att gå med igen.
Ha en bra dag Thoralf och fortsätt skriv, jag är inne varje dag och läser!

 
Ingen bild

Nimbus

13 september 2013 12:30

Har aldrig tidigare röstat i kyrkovalet någonsin, men i år kommer jag och sambon, och mina gamla föräldrar att rösta , och självklart blir det SD. En droppe kan till slut urholka stenen :-)

 
Ingen bild

Peter

13 september 2013 12:59

Hej Thoralf,

Off topic; jag hoppas innerligt, att du kontaktar kommunen och ber dem börja mäta Barium.

Mänga misstänker att Barium ökar i luften, men ingen myndighet mäter rörekomsten av Barium, i a f inte officielt.

Den amerikanske ambassadören i Sverige, hans pappa ZbigniewBrzezinski kom med detta uttalande för många år sedant:

"Technology will make available to the leaders of major nations, techniques for conducting secret warfare, of which only a bare minimum of the security forces need be appraised.....techniques of weather modification could be employed to produce prolonged periods of drought or storm."

Vi är i en tid när detta lär ha slagit in.

Läs mer om Barium http://www.bariumblues.com/index.htm

 
Ingen bild

Stefan 1

13 september 2013 13:20

Hej Thoralf!

Jag hoppas att du orkar kämpa på för du och SD behövs verkligen och du gör ett kanonjobb både i riksdagen och med din blogg.

Själv har jag förtidsröstat i kyrkovalet och då självklart på SD, även i vår lokala kyrkofullmäktige fast inte SD har någon kandidat, jag skrev Sverigedemokraterna på en blank sedel. Den rösten är förmodligen "bortkastad" men jag ville inte rösta på något annat parti även om vi har några lokala partier som verkar ganska vettiga. Om tillräckligt många gör som jag får SD kanske en tom stol vilket är bättre än att någon "multikultidåre" sitter där!

 
Ingen bild

HM

13 september 2013 15:02

Förra valet fick SD 18 röster i Kyrkomötes-valet på Gotland. Blir inte det resultatet bättre nu blir jag negativt överraskad.

Hm... jag vet en i SD som skall ut och övningsköra på söndag med sitt barn som skall köra upp senare i veckan. He he. Ingen röst - ingen övningskörning. Barnet lade helt frivilligt rösten på SD helt överraskande i skolvalet 2010 så helt ofrivilligt är det ju inte. :-)

 
Ingen bild

Micke

13 september 2013 17:05

Japp på söndag ska jag rösta i kyrkovalet. För första gången i mitt liv!!! Men vad jag röstar på är en väl bevarad hemlighet hehe OBS! Missa inte Brandos nya reklamfilm!!! ;-)
http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/

 
Ingen bild

Förundrad

13 september 2013 17:51

Idag ikläder sig Expressens journalist Ingemar Nilsson rollen som sedlighets-polis.En artikel med rubriken nämndemannen ses köpa sex i skogen,där har dom tom riggat upp en kamera och filmar en prostituerad och dess kund under en sex-akt.Man undrar faktiskt hur lågt kan svenska kvällspressen sjunka.Under att ha bevittnat ett antal hockey-vm på plats runt om i Europa har jag sett en hel del svenska journalister som har haft med sig damer upp på rummet och det har inte alla gånger varit deras fruar kan jag lova!Det kliar i fingrarna för att skriva ut några namn men jag avstår.

 
Ingen bild

Stefan Varg

13 september 2013 19:31

ca 650 000kr i månaden kommer Migrationsverket betala Nybro vandrarhem om det blir ett asylboende för runt 80 asylsökande som är nära att bli klart.

http://www.barometern.se/nyheter/nybro/vandrarhem-nara-att-bli-asylboende(3936953).gm

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

13 september 2013 20:31

Rösta på SD i Kyrkovalet på söndag!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

glädjande nyhet

13 september 2013 20:58


Polisen har börjat läsa Thoralf´s blogg tack vare ett tips från "Juridikfronten"

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 september 2013 21:26

Nu har jag sett Åsa Romson debattera med Jimmie Åkesson i Aktuellt.

Om jag så ska krypa till röstlokalen på söndag, så ska jag dit!

Oartigare människa får man leta efter, ingen hänsyn till Jimmie när han talade. Programledaren kom tyvärr på en god andra plats, den proffesionella neutraliteten lyste tyvärr starkt med sin frånvaro...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

13 september 2013 21:34

Såg inte debatten i Aktuellt, men Åsa Romson lär väl fortfarande vara sur för när Jimmie Åkesson gjorde bort henne TOTALT i denna debatt:

http://www.youtube.com/watch?v=rjand84BBKM

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stefan A

13 september 2013 21:38

Strongt av Jimmie att lyckas överrösta åsa-nissan, det kräver verkligen sin man att få ett ord med i laget när den pladdermaskinen får fria tyglar....

 
Ingen bild

K K K *Kort Koncist Kärnfullt*

13 september 2013 22:30


Svensk lag förbjuder hets mot folkgrupp,
inte skämt om folkgrupp

 
Lassekolja

Lassekolja

13 september 2013 23:29

Även jag bevittnade Kyrkovalsdebatten mellan Jimmie och "Pladderåsa". Den här gången kom Jimmie betydligt bättre ut än i Agenda härförleden, trots Pladdermaskinen och "redaktörskan", vilken hade svårt att dölja vem av de båda hon ogillade!

http://www.youtube.com/watch?v=JFAyFBD5u0A

 
joffe

joffe

14 september 2013 08:03

G´day

I långa loppet segrar kunskap sammanflätat med sunt förnuft. Därför kröns SDs politik med framgång.

Det förefaller som att indoktrineringsgiftet som injicerats på svenska folket i årtioenden nu väldigt långsamt förflyktigas. Allt fler ifrågasätter och genomskådar PKs förljugna”murvelpress”och SVTs enögdhet.

Trots att jag bott utomlands i drygt 30 år går ränderna aldrig ur. SDs frispråkiga bloggvärld med den öppna kommentarsmöjligheten ger själsstyrka.

Alfson är en av de bästa bloggarna för han bjuder sanning och vett.

Det gladde mig att höra att Jimmie Åkesson i debatten mot Åsa Romson anammat något av Nigel Farages kurage att tvåla till och ge järnet mot torrskodda ”flumpolitiker”

Den stilen bådar gott inför valkampanjen 2014.

Jag är optimist och tror på SD 30%! – Jomenvisst!

http://abhu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se