thoralf

Direktlänk till inlägg 25 april 2013

FOSTERLANDSFÖRNEKARNA

Av Thoralf Alfsson - 25 april 2013 23:09

Ikväll vill jag uppmärksamma alla antirasister, de mest goda människorna i vårt land, åtminstone enligt dem själva. De som vet mest och bäst, samtidigt som de ägnar all sin tid åt att förtala sina medmänniskor.

Jag tänker på Daniel Poohl, Alexander Bengtsson, Daniel Vergara , Niclas Nilsson alla från Expo. Jag tänker inte heller glömma bort Henrik Johansson, Anny Berglin och Tobias Lundeqvist som utövar sitt näthat dagligen mot svenskar.


Ej heller tänkte jag glömma David Baas på Expressen eller Anders Lindberg och Åsa Linderborg på Aftonbladet. Jag skall heller inte missa att nämna Henrik Rydström och Katarina Mazetti i detta sammanhang. De kanske skulle känna sig ”krängta” av att inte få vara med i den politiskt korrekta ”gemenskapen”.


Alla dessa och ytterligare ett stort antal som jag inte namngivet (förlåt om jag missade dig) anser jag vara korkade besserwissrar och fosterlandsförnekare och därför tänkte jag att de skulle få lyssna till den mycket kloke Herman Lindqvist.



 
 
Ingen bild

Kung Fy

26 april 2013 00:09

Jadu Thoralf

Man undrar hur långt Fosterlandsförnekarna kan gå, men också vilken inverkan/påverkan dom kan ha.

På mitt jobb med ca 50 anställda har redan 2 st vid samtal om utvecklingen och globaliseringen uttryckt att "vad är det som ger just oss rätt till denna plätt på jorden"?
Underförstått att Sverige är allmängods för all världens folk.

Man undrar om dom öht tänker på sina barn och barnbarn och deras framtid.
Och miljön; vad händer med våra öppna landskap? Skogarna? Hur kommer samhället att fungera, hålla ihop? Demokratin? Hur vi skall kunna leva tillsammans?
Har dom tänkt något alls?

I motsats till vad dessa människor tycks tro, är inte världen alltigenom god och alla människor snälla.

Det är en hård värld därute.

Det kan vara förödande för oss och de våra att släppa in all världens elakhet, ondska och girighet.
När dessa människor en gång blir varse, kanske det är försent. Om det inte redan är försent.

 
Ingen bild

OT

26 april 2013 00:57

Det finns vissa enkla test, s.k lackmus test, såsom:

Den som i dessa klimatologiska tider icke får en rysning längs ryggraden av välbehag av denna skönsång äro icke svensk (oavsett vad Aftonbladet säger) - Den blomstertid nu kommer: http://www.youtube.com/watch?v=i3_GOQ07vSo

Den som icke känner till "Idas sommarvisa" äro icke heller svensk (oavsett om man åkt tunnelbana i Rinkeby T/R): http://www.youtube.com/watch?v=4Bkahcz3E1g

Så jag vill ha ett eget land: "...Jag vill ha ett eget land som jag kan åka till
där jag kan glömma att sossarna lämnat mig
jag kan leva i mitt land
och göra vad jag vill
där stannar jag tills allting ordnat sig...": http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU

P.S jag Åmar mig bara lite grand...

 
Ingen bild

TO

26 april 2013 01:05

OT. Skulle vilja gå ett steg längre. Den som icke säger äro äro icke svensk (oavsett om man åkt spårvagn T/R Brunnsparken Majorna).

Ett svensktest av denna typ skulle behövas.

 
Ingen bild

Magnus S

26 april 2013 01:17

Dessa svenskofober..,

 
Ingen bild

TO

26 april 2013 01:29

Kung Fy. Håller med dig.

 
Ingen bild

Arne

26 april 2013 01:46

Läste i en undersökning att ointelligenta, d.v.s dumma människor har en l ä g r e grad av självinsikt än andra. D.v.s de begriper inte när de har fel, detta gör att de t r o r att de är intelligenta -och vill även "styra" andra människor, som de tror är ointelligenta trots att de är smartare. ....Stämmer ju rätt så bra in på kaviarvänstern och journalisterna!

En paradox är att de är många och att nätet, genom deras ihärdighet gynnar dem!



 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 april 2013 01:46

I Expressens TV ondgör sig Thorvaldsson i samband med Marcus W chat
Chatten kan man säkert ha synpunkter

SD:s rötter kommer från nazismen, den är liksom död och begraven
Undrar om Thorvvaldsson har någon aning om sina ännu verksamma rötter för svenska folket främst via skatteslaveri och massinvandring

Vad är det egentligen för fel på en socialdemokrat, fosterlandsförnekare ?

 
Ingen bild

Arne

26 april 2013 01:49

.....Det är så fel blir "rätt". .....det skapas nya "vedertagna fakta". Detta manifesteras av de unga som inte går på djupet i frågor och har sämre läsförståelse än man hade förr.
Det är en förklsring till att det ser ut som det gör

 
Ingen bild

Magnus S

26 april 2013 02:23

Jag vet inte vad socialkonservativ betyder? Det är som grekiska för mig. Jag är nationalist. Är SD det längre? Eller har "vi" övergivit och glömt bort våra rötter/grundsten?

För övrigt har jag sett flera av de filmer som Wiechel såg för två år sedan. Det är det värsta av mänsklighetens agerande jag i modern tid skådat.

Blir han nu utesluten pga nolltolleransen då kommer jag överväga min medverkan som medlem och gräsrotrörelseaktivist. Då är SD inte partiet jag en gång gav min själ för. Det räckte vid Patrik Ehn. Där blev det fel åt hesefyr.

 
Ingen bild

Filmen MW blev skokstokig av

26 april 2013 02:58

Ses på egen risk:
https://twitter.com/rolandxsweden/status/327513004277121024

Satans jävla aphelveten är ett understatement gällande dessa vildar som kan ses på filmen.
Bränna levande är en vanlig företeelse hos dessa avarter tillhörande familjen homo sapiens.

Modern burnings
However, modern-day burnings still occur. In South Africa for example, extrajudicial execution by burning was done via a method called necklacing where rubber tires filled with kerosene (or gasoline) are placed around the neck of a live individual. The fuel is then ignited, the rubber melts, and the victim is burnt to death.[15][16]

In Rio de Janeiro, burning people standing inside a pile of tires is a common form of murder used by drug dealers to punish those who have supposedly collaborated with the police. This form of burning is called microondas, “the microwave”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Death_by_burning

http://www.google.se/search?q=burned+alive+&btnG=S%C3%B6k&hl=sv&biw=&bih=&gbv=1

Blir man inte upprörd av detta så har man en skruv lös,vilket rännstensmedia och övriga i PK sfären verkar ha,då dom hellre skriker rasist än att fördöma dessa till synes vanligt förekommande illdåd.
Mats B

 
Ingen bild

Lotta

26 april 2013 06:08

OT/Läser i dagens Östran om att Kalmar kommun skall spara 4 miljoner innan årets slut. Beslutet drabbar bl a stadens årliga blomsterplanteringar som antingen blir mindre eller helt uteblir samt blomsterarrangemang vid Dam-EM i fotboll nu i sommar. Återigen undrar jag varför man inte tar pengarna i den bottenlösa invandringskassakistan som tycks outsinlig? Senast var det vägunderhållet som kommunen inte hade råd med, vad blir det nästa gång? Samtidigt vill Johan Persson öka inflödat av "flyktingar" till Kalmar. Hur går det ihop? Har man inte råd med det ena har man inte råd med det andra, (svenskt bondförnuft). Är det ändå så, att SD hade rätt i sin valfilm, att det hela handlar om prioriteringar? Johan Persson lägger hellre kommunens, dvs våra skattepengar på invandring istället för bl.a vägunderhållet?

 
Svensson

Svensson

26 april 2013 06:59

Dessa människor du nämnde i blogginlägget, tycks ha ett hat mot sitt egna land.Och ännu märkligare,är att dom tycks komma undan med det. Att prata illa om sin egna befolkning, det är inte den svenska modellen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Peter Ericson

26 april 2013 07:25

TIll "OT": Och känner man till Idas sommarvisa; ja, då vet man också
att författaren bakom den sången avskydde
allslags fascism och rasism.

 
Ingen bild

S. Småland .

26 april 2013 07:34

Herr HG Strömer skriver följande i sin ilska över SD på sin blogg :
"De flesta vet, att genetisk blandning ger högre intellegens , bättre fysik osv .Att inavel ger genetiska nackdelar torde vara välkänt för alla utom de mest inbitna och förhärdade rasisterna ."
Hur gör vi sedan då när vi inte har fler att beblanda oss med blir det inte inavel då också ? Hans resonemang påminner om SS som avlade barn med speciellt utvalda ariska blonda tyskor under andra världskriget !

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 april 2013 07:52

Peter Ericson... Innebär allslags rasism, även den rasismen som förekommer mot oss äkta svenskar? Ja eller Nej.

 
Ingen bild

Rune

26 april 2013 08:48

För fem minuter sedan fick jag partifrågan från You Gov och jag kryssade som vanligt SD.

 
Ingen bild

Fredde

26 april 2013 08:56

Varför kan jag inte via min iPhone se webbsändningarna som läggs ut här? Länkarna finns inte istället är det bara ett tomrum! Ngn som jan hjälpa mig?

 
Ingen bild

charlotten

26 april 2013 09:00

Håller med, de är verkligen "korkade besserwissrar". Det är tur att den sverigevänliga rörelsen växer sig starkare, vi blir fler som kan bemöta dumheten.

 
Ingen bild

Essendon

26 april 2013 09:12

Märkligt att dessa "besserwissrar och fosterlandsförnekare"
vilka samtliga huserar i Stockholms innerstad, fortfarande har sina skygglappar på sig!
68-generationens studenter med dess hejdukar har snart gått i pension och ersätts med pålästa individer med koll på verkligheten!

 
Ingen bild

babar

26 april 2013 09:23

Nån som lagt märke till att Ahonen packat ihop sin blogg på Östran, Thoralfs största beundrare har tagit sitt pick och pack och dragit, Östran har säkerligen förstått att Ahonen varit en av Sverigedemokraternas största valarbetare och gett honom kicken för gott. Känns lite tråkigt, men denne man kommer säkerligen inte klara av att sluta hata Thoralf och SD så vi lär nog få se honom i en ny blogg ganska snart.

 
Ingen bild

Stefan A.

26 april 2013 09:35

Undrar vad Baas och Mattsson känner själva när de ser filmen med häxbränningen, blir de upprymda, blir de glada, eller vill de döda? eller önskar de kanske att det var Sverigedemokrater under de brinnande grenarna, de gör iaf. vad de kan för att bränna Sverigedemokrater på det mediala bålet. Har själv velat döda flera gånger, bl.a när sanningen om Kambodja kom fram, och under det smutsiga inbördeskriget på Balkan när oskyldiga mejades ned med automatkarbiner av rena gangstergäng, och inte minst under folkmordet i Rwanda när man gick loss med machete på försvarslösa och världen tittade på, blir man inte förbannad när man ser sådant vet jag inte hur man är skapt, har inget med hudfärg eller rasism att göra. Och som vanligt och som har upprepats många gånger köp inget från Bonnierkoncernen, företag som försöker styra Svensk inrikespolitik på annan plats än på ledarplats är en fara för demokratin.

 
Ingen bild

Magentan

26 april 2013 09:38

Som "S Småland" påpekar ovan så verkar det faktiskt som att Herr G Strömer (vem det nu är) liksom övriga multikulti- och massinvandringsivrare har samma avsikter (och förhoppningar) som de mest inbitna och förhärdade nazisterna under WW2 hade, nämligen "planerad folkförädling".

Så besvikna de måste bli då, när det så småningom (förhoppningsvis) går upp för dem att den stora majoritet av de som våra olika regeringar lockat hit i allt större skaror de senaste 15-20 åren endast vill gifta sig och skaffa avkommor med SINA EGNA SLÄKTINGAR INOM DEN EGNA KLANEN.

Den väldiga importen av alla äktenskapskusinerna från MENA-länderna har i statistiken beteckningen ANHÖRIGINVANDRING, men benämns även som "KÄRLEKSINVANDRING" av de mest insnöade multikulti-ivrarna, trots att det handlar om strikta "affärsuppgörelser" föräldrar och släktingar emellan.

 
Ingen bild

Bör läsas

26 april 2013 10:10

Nolltolerans

"Inget politiskt parti som strävar efter att bli en stor folkrörelse klarar nolltolerans oavsett vad det handlar om.

I alla de sammanhang där begreppet använts på ett framgångsrikt sätt så har innebörden varit glasklar. I USA innebar det att den som bröt mot lagen skulle bedömas med noll tolerans. Det fanns inget att tveka om, men när Vägverket införde nolltolerans för dödsolyckor inom vägtrafiken och Vägverket självklart inte kunde uppfylla målet så straffade regeringen Vägverket med att dra in ett par miljarder i anslag. Det sved så fruktansvärt att Vägverket övergick till att använda nolltolerans som en symbolisk vision.

Att ha nolltolerans i språket vet jag som använder språket är en mycket delikat uppgift. Det beror inte på att jag har några grumliga tankar, men att språket i sig självt är mångtydigt. Det blir en hart när omöjlig uppgift.

Det går inte att överlåta åt journalistkåren, kulturvänstern, den stenkastande våldsvänstern eller andra illvilliga att få tolka orden.

De har missförstått innebörden i ordet nolltolerans. De har blandat ihop det med intolerans, vilket är något annat.

Nolltolerans gäller företeelser. Intolerans däremot är riktat mot människor. När vi diskuterar nolltolerans så låt oss diskutera företeelsen, men inte ge efter och diskutera människan.

Jag måste erkänna att jag själv inledningsvis hade en smula svårt att förstå hur alla linjer gick. Men sitter man och pratar med andra och hör hur andra tolkat vad som sagts så tänds förståelsens klara ljus.

Givetvis har vi nolltolerans mot olika företeelser, men blir aldrig intoleranta mot varandra. Ska vi göra ett bra val 2014 är det den enda vägen att gå.

Dessutom ska vi fortsätta att ha nolltolerans mot alla attentat Sverigedemokrater utsätts för."

Stefan Torssell
http://avpixlat.info/2013/04/26/nolltolerans/#more-56240

 
Ingen bild

alf

26 april 2013 10:20

Men, Zlatan är ju i alla fall svensk!!

 
Ingen bild

Lundabo58

26 april 2013 10:29

@Magnus S

Nu ska vi nog inte gå utvecklingen i förväg. Vem som helst skulle nog uttryckt sig i affekt efter att ha sett dessa filmer, det är en klart förmildrande omständighet ...och vad är det som säger att dyngpressens påståenden stämmer?

Så fort detta kommer på tal borde man länka till filmerna, så det hela kommer i sin rätta kontext. För det är nog få som inte uttrycker sig grovt efter den filmupplevelsen.

Själv är jag också i huvudsak främst nationalist, men jag lägger hellre min riksdagsröst på ett socialkonservativt parti som talar klartext om kriminalitet o massinvandring, än lägger min röst på ett promilleparti eller röstar på något av de sju vänsterpartierna.

 
Ingen bild

Stefan A.

26 april 2013 10:31

Märkligt att en person som KG Bergström vill på gammeldagarna skita ned sitt goda namn och rykte genom att medverka i en slasktidning som Expressen, är penningens makt så stor? tydligen är den det, det och kombinationen att bara umgås med den Stockholmska nomenklaturan, där man sedan länge tappat kontakten med verkligheten, kan nog förstöra vem som helst.

 
Ingen bild

Funtaren

26 april 2013 10:45

Väl adresserad hälsning. Jag skulle vilja utsträcka den till i princip hela sjuklövern och 90 % av existerande media.

 
Ingen bild

Ronny

26 april 2013 10:57

Vilket trams av dessa patetiska "skjutjärnsjournalister" . Vilken anständig människa som helst har rätt att uttrycka sig i affekt, mot människor som eldar upp andra. Sedan får dom vara vita,svarta,gula eller va fasen som helst. Men detta visar ännu en gång vilken låg status svensk media har.............

 
Ingen bild

räven

26 april 2013 10:58

Älskar detdär stycket från Herman Lindqvist.

Men det kan alltid roa någon att veta att innebandy och kanelbullen är ett Svenskt påhitt.

 
Ingen bild

Harald Hård

26 april 2013 11:18

Det får vara slut på detta duckande och krypande. Dags att stå upp för vad man tycker. Markus Wiechel borde omedelbart be alla apor som känner sig kränkte om ursäkt. Punkt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 april 2013 11:48

Idag kommer det första böneutropet från Moskeen i Fittja. En svart dag för oss Svenskar.
Hur mycket vårt land kommer att förändras av detta vet ingen, men att det blir förändring är klart.
Tyvärr inte till det bättre...

 
Ingen bild

Skånepåg

26 april 2013 11:52

@ Kung FY

"vad är det som ger just oss rätt till denna plätt på jorden"?

Därför att den av en naturlig överlevnadsinstinkt har skapats av våra förfäder med tanke på kommande generationer.

Om vi går ner i mindre skala. Då jag sätter ett äppelträd, sköter detta enligt alla konstens regler med beskärning, gödning o.s.v Då skall jag enligt dessa 2 personer inte själv få behålla den frukt som jag åstadkommit utan dela den med alla de som så önskar.

En kamrat (nu tyvärr bortgången) hörde för ett antal år sedan på kvällskvisten ett dj-a liv i trädgården. Tittade ut å baksidan och såg ett flertal invandrare från det en bit bort liggande hyreshuset i full färd med att såväl plocka plommon som bryta av grenar för att bättre komma åt frukten. Han undrade vad i h-e de höll på med och fick på bruten svenska till svar: ”vi skall ha plommon och det har vi rätt till". Han skrek försvinn och möttes av hånfullt skratt. In och upp med vapenskåpet, tog dubbelbössan och ut som ett ”skott”. Har hört olika versioner om ett skott i luften eller ej, men personerna försvann illa kvickt och han fick så länge han levde ha både detta och sina andra fruktträd och olika bärbuskar i fred.

Delar helt uppfattning om det andra som du skiver.

 
Lassekolja

Lassekolja

26 april 2013 11:59

Thoralf, att de Du namnger är kränkta "Besserwissrar"(tyskt substantiv=stor bokstav) tillika fosterlandsförnekare, därom råder inget tvivel men att de skulle vara korkade, det tror jag inte och just detta är enl. min mening det anmärkningsvärda, ja, t.o.m skrämmande! Vi får inte heller glömma bort "fejkhistorikern" Henrik Arnstad, som på fullt allvar klassificerar Sverigedemokraterna som ett fascistiskt parti. Han förefaller däremot väldigt korkad, eftersom han uppenbarligen är vilseledd betr. innebörden av ordet "fascism"! (Fascism enl. NE(Nationalencyklopedin)=en antidemokratisk politisk lära, som särskilt betonar ledarprincipen och särskilt bekämpar arbetarrörelsen.) Eftersom SD vill göra mer för den svenske arbetaren än något annat annat Riksdagsparti faller redan där Arnstads beskrivning av SD. Att SD är minst lika demokratiskt som något annat R.-parti behöver väl knappast nämnas!?
Om minsta misstanke om att SD är fascistiskt existerat hade åtminstone jag sedan länge tackat för mig! Tvärtom är jag sedan länge livstidsmedlem, något jag aldrig ångrat. (Den enda mörka fläcken är enl. mig, uteslutningen av några aktiva SD-are, som jag råkar känna som mycket goda SD-are.)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Inge

26 april 2013 12:27

@ Lassekolja

"Den enda mörka fläcken är enl. mig, uteslutningen av några aktiva SD-are, som jag råkar känna som mycket goda SD-are."

Du har helt rätt enligt min mening.

Dags att göra en pudel och erbjuda åtminstone ett par av dessa återinträde. Enligt det lilla jag vet, så borde en varning och samtal med Åkesson att man alltid måste tänka på Sveriges och partiets bästa ha varit tillräckligt och en "sista" chans. Sverigedemokraterna skall och får inte styras av massmedia vad det än månde vara. Det måste givetvis finnas gränser, men i tveksamma fall gäller åtminstone att under en viss "prövotid" hellre fria än fälla. Dessa f-b uteslutningsfrågor är "mumma" för sladderpressen och har jag förstått ger ett väldigt dåligt intryck bland folk i allmänhet.

 
Ingen bild

Freja

26 april 2013 12:51

Läste precis igenom Vårbudgetförslaget, mycket, mycket bra. Nu får vi alla hjälpas åt att sprida partiprogrammet. Trevlig helg önskar jag alla SD sympatisörer.

 
Ingen bild

S.Småland

26 april 2013 13:46

" Magentan" , klicka på H.G Strömer , så får du upp hans blogg och kan läsa "tokigheterna " som han skriver ! Mvh .

 
Ingen bild

Läsare

26 april 2013 14:19

I ett modernt samhälle MÅSTE media REGLERAS!
Media är idag en STATSMAKT u t a n styrning, regler och granskning och det är en mycket farlig utveckling. Medias moderna roll måste utvärderas. En kommission bör tillsättas för ändamålet. Detta vore även bra för media själva -För vem vill ha en media som alltmer liknar KRÖSA-MAJA i Emil i Lönneberga? Därför bör de regleras!

…..Inte åsikter.

Media måste regleras då de annars tar på sig andra roller än den föreskrivna. Om media i n t e regleras så plockar de den demokratiska makten av allt och alla. Redan idag agerar de som:

*Tingsrätt
*Länsrätt
*Hovrätt
*Polis
*Politiker
*Diktator

Att detta är sant kan vi lätt se när t.ex enda chansen för en människa som hamnat i rättsklammer är att ”Kontakta media”
-Då löser sig allt OMEDELBART.

Därför måste medias roll r e g l e r a s i framtiden. De skall straffas mycket hårt om de ägnar sig åt a n n a t än att GRANSKA!
-Då kommer det att bli lugnt.
-Då kommer rättsväsendet och polis mf grupper att å t e r f å ”sina arbetsuppgifter, som sina”.

Detta är väldigt viktigt att det sker.

 
Ingen bild

Lärare

26 april 2013 14:52

Suveränt SD! Vilken kanonbudget!

Speciellt glad är jag att vi ska föra en politik även för landsbygden och utveckla turismen i landet. Hela Sverige ska leva!

Turismen är och kommer ännu mer i framtiden vara, den industri som växer sig starkast. Heja Sverige och SD!

Bravo Sällström, det ska vara en "jämte" till detta!!!

 
Ingen bild

Pär Green

26 april 2013 15:58

En tragisk dag för mänskligheten!
Idag var det minaretutrop i Sverige.

Religion is like a penis

It’s okay to have one

It’s okay to be proud of it

HOWEVER

Do not pull it out in public

Do not push it on children

Do not write laws with it

Do not THINK with it

 
Ingen bild

Kalle

26 april 2013 16:08

NU har det hänt. Islamiseringen tar ett stort kliv till i Sverige.

"" Idag strax före klockan ett hölls det första muslimska böneutropet i Sverige."" skriver nätidningen "Fria Tider"

http://www.friatider.se/forsta-boneutropet-i-sverige-holls-idag

Mosken ligger på gränsen mellan Botkyrka och Huddinge kommuner. Kommer Huddinge kommun göra något för att kolla så inte böneutropen stör de boende på Huddinge sidan. (Tror inte det.)

Samtidigt som mosken börjar med sina böneutrop så lämnar muslimer sossarna i Botkyrka. De har ju nått sitt mål med böneutropen. Nu vill de tydligen gå vidare sedan de fått som de ville i böneutropsfrågan.Eget politiskt muslimskt parti???

""Medlemmar i Socialdemokraterna i Botkyrka lämnar partiet efter fallet med Omar Mustafa. De är kritiska till hur partiet hanterat situationen och menar att det verkar problematiskt att vara muslim och socialdemokrat.""skriver SR Stockholm.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5516230

De som blånekar till islamisfieringen i Sverige skall enbart hålla klaffen!!!

"Klockan är tio minuter över tolv."

 
Ingen bild

Mona

26 april 2013 17:02

Haha! Så bra, Thoralf! Precis vad jag behövde höra just ikväll! Herman är genialisk - en riktig hedersman. Mer svensk än många, skulle man kunna säga. Mycket kunnig om den svenska historien vilken är viktigt om man kallar sig svensk. Tack för den fina länken! Ha de fint.

 
Ingen bild

någon

26 april 2013 18:46

Vi äro (svenska scouter vi) men "den som icke..." - en person alltså, i kombination med "äro" - känner ni inte hur det riktigt skär i öronen?

 
Ingen bild

någon

26 april 2013 22:47

Eller - TO ovan - var du faktiskt ironisk??

 
Ingen bild

Kung Fy

27 april 2013 09:45

@ TO
Tack

@ Skånepåg

Håller med dig helt om denna rätt till fosterjorden.
Ingen har väl uttryckt det bättre än Wilhelm Moberg i "Svensk strävan".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards