thoralf

Direktlänk till inlägg 24 april 2013

PIN(S)AMT

Av Thoralf Alfsson - 24 april 2013 22:05

Omargate fortsätter i media och det är givetvis media som driver på. Nu har man uppenbarligen ett nytt mål. Veronica Palm skall lämna sina uppdrag! Media har även riktat in sig på Therese Lindberg som nästa offer om man skall tolka TV4 nyheterna. Idag har fokus flyttats från orsaken till hela affären, nämligen islamister i socialdemokraternas partistyrelse. Nu jagas istället de som tog besluten. Ny skalper skall plockas av media. En ganska skrämmande utveckling.


Lika skrämmande är att inga ledande socialdemokrater backar upp det utpekade personerna. Enligt min uppfattning är det media med sina mångkulturella journalisterna som gör det omöjligt för Stefam Löfven att ge sitt stöd till de utsatta. Driver media detta fram till nästa vecka och att sedan ingen ledande socialdemokrat ställer upp för Palm och Lindberg så kommer de media vinna.


Uppenbarligen är Palm och kanske Lindberg redan utsedda som ”offer” för det mångkulturella samhället för att blidka de muslimska väljarnas "rättvisa".


Ingen inom socialdemokraterna tycks våga säga sanningen och därmed dra på sig det ”muslimska civilsamhällets” ilska. Det är minst sagt pin(s)amt.


Det varit en het dag i riksdagsdebatten för några av våra ledamöter.


Mattias Karlsson hade en het debatt med socialdemokraten Patrick Björk. Vilket du kan se i slutet av detta klipp från debatten.


David Lång har även debatterat migration och asyl. Jag vill bara rikta en varning för risken av "hjärnblödning" om ni väljar att lyssna på Kristina Höj Larsen (V) eller Maria Ferm (MP)


 
 
Ingen bild

Lärare

24 april 2013 23:12

Vilken fantastisk politiker SD har i David Lång, skarp, vältalig och med en pondus utan like.

Han talar klarspråk på ett sätt som inte kan misstolkas, t ex att det är assimilering som ska gälla och att det ska ges tillfälliga uppehållstillstånd i stället för permanenta det borde vara en självklarhet!

Skickar klippet vidare så många fler får ta del av denne briljante politiker.

Tack David Lång, det var ord och inga visor!

 
Ingen bild

Essendon

24 april 2013 23:13

Omargate verkar bli den värsta krisen i sossarnas historia! Partikamraterna i S har alltid hjälpt varandra i dur och skur, men nu fegar man ur under ledning av en svag ledare, vilken
kunde förhindrat krisen och avvärjt katastrofen!

 
Ingen bild

Stridhsson

24 april 2013 23:27

Blir på bra humör när jag hör David Lång, han kör över sina riksdagskolleger med bravur, är alla politiker så här dumma eller vad är det som hänt, det måste vara hjärnsläpp. Undrar varför det finns så många dumma politiker i dagens samhälle, varför var politikerna lite klokare för 15-20 år sedan, de flesta i varje fall.
Det är faktiskt ett hedersuppdrag att få sitta i riksdagen och företräda sitt svenska folk! Men detta har de tydligen missat!

 
Ingen bild

Waterbug

24 april 2013 23:52

Vad är det för betänkade Björk hänvisar till när han påstår att SD vill förbjuda fackförbund att sluta kollektivavtal?

Sedan konstaterar jag också att det är total intellektuell härdsmälta när det gäller Ferm och Höj-Larsen, det tär verkligen på psyket att lyssna på dessa personers verbala haverier och faktiskt inse att de sitter i sveriges högsta beslutsfattande församling. "Vill du alltså att sjukvårdspersonalen skall agera bödlar?"

 
Ingen bild

Mattias

25 april 2013 00:05

Anförandet av David Lång var det bästa jag hört på länge, rättfram och vältalig. Nästa gång (när det nu blir?) SD blir inbjudna till något tv-program - skicka David Lång för tusan!

Ps. Du är också bra TA :)

 
Ingen bild

Roberth Ström

25 april 2013 00:58

Lång är otroligt bra! Men övriga politiker är de sinnesslöa? Deras resonemang är skrämmande de har ingen fakta bara floskler eller historier om Achmed och blablabla

 
Ingen bild

Sven Dacke

25 april 2013 06:34

Många gånger när jag hört Jimmi Åkesson i debatter har jag önskat lite mera "action" och att ge tillbaka till olika felaktiga påståenden, bland annat från Fredrik Rainfelt.

Precis på samma sätt som Mattias Karlsson gör i sin debatt, så att det även kommer i protokollen.

Det påstås allt för mycket om SD, men som oftast är felaktigt och saknar grund.

Därför skall "fienden" bekämpas i luften, på vattnet och i land med alla befintliga resurser, även i Riksdagen.

Tack Mattias, du visar hur det går till. I klippet om att "ta bort korset i svenska flaggan, skrattade MP deltagarna synligt i bild. Troligen något som redan är på gång.

Låt dom inte utplåna den Svenska identiteten

 
Ingen bild

Stefan A.

25 april 2013 06:55

kristian tyranns efterföljare höj larsen är ett riktigt lågvattenmärke...

 
Ingen bild

Ludvig

25 april 2013 07:14

PK-media är fantastiskt. Nu jagas dom som såg till att få bort en islamist i partistyrelsen. Det vore vettigare att gräva fram hans kvinnosyn mm.

 
Svensson

Svensson

25 april 2013 07:15

Svensk massmedia ska inte styra svensk politik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 april 2013 08:15

Ludvig...
Det är, tycker jag, bra att Sossarna slåss inbördes. Det ger ringar på vattnet och ökar medvetenheten hos allmänheten om Islams infiltrationsförsök i Socialdemokraterna och dess odemokratiska människosyn. Men visst borde huvudfokus vara på Islamisterna.

Hoppas bara att även Moderaterna inser problemet och rensar bort Waberi från valsedlarna inför valet nästa år. De åsikter han framfört i bla. SVT är mer än tillräckligt för att plockas bort...

 
Ingen bild

erik

25 april 2013 08:29

Angåeende debatten mellan david lång och maria ferm samt vänsterpartiet så kommer hjärnblödningen att fortsätta ett långt tag framöver min käre Thoralf. Men detta påvisar bara fler gånger att vi måste ha envishet att fortsätta

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 april 2013 09:08

Nu har Ryska plan återigen varit nära Svenskt luftrum. Ett signalspaningsplan har smitit in mellan Öland och Gotland i en liten remsa av internatienellt luftrum.
På marken invaderas Sverige av Muhammeds soldater, i luften spanar och attackövar Putins soldater mot Sverige. Det Svenska flygvapnet kan inte hålla igång incidentberedskapen alla dagar, dygnet runt.

Vad som händer under Östersjöns vatten och i Sveriges skärgård vet bara de närmast inblandade, men vi anar...

Det ser inte bra ut och åtgärder måste vidtagas. Försvaret har strypts till något som kan liknas vid ett förstärkt Hemvärn...

SD har en ypperlig chans att trycka på i Försvarsfrågan. Ta den!

 
Ingen bild

AWSvensson

25 april 2013 09:10

Man behöver inte lyssna på Kristina Höj Larsen (V) för att riskera hjärnblödning,det räcker att se på henne i sitt arroganta beteende. Människan kan väl inte ta sig själv på allvar,klart är att det är inte de skarpaste knivarna man skickar fram för att rättfärdiga denna minst sagt sinnessjuka asylhantering, de är på förhand dömda att förlora både debatten och den framtida politiska karriären.

 
Ingen bild

erik

25 april 2013 09:20

AWSvensson dessto mer SD växer så kommer 7 klövern liberalisera flykting/invandrings politiken. hoppas SD medlemmerna är beredda på det här. vi gör nytta det är inget snack om den saken och det är därför 7 klövern är så rädda, så det är därför dem liberaliserar flykting politiken/invandrings politiken, för att sen skylla det på oss, att det är vi som gör detta vi sd medlemmar. vilket är väldigt komiskt.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

25 april 2013 09:48

David Lång var verkligen lysande i sitt anförande, men även i replikerna! Klippet med anförandet bör spridas så mycket det går i bloggar och på hemsidor!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

s29

25 april 2013 11:42

Det borde vara KRAV på att alla som skall jobba i regering och riksdag var tvungna att genomgå en omfattande sinnesundersökning. Dessutom skulle man avkräva minst 10 år erfarenhet från arbetslivet.Någon räddning för Sverige finns tyvärr inte längre.Man kan likna förloppet med en tipsvinnare som vunnit 50 miljoner,för att 20 år senare dö utfattig.Fy fan.

 
Ingen bild

AWSvensson

25 april 2013 11:48

Vad är det som gör att glesbygden avfolkas, jo brist på jobb är den främsta orsaken. Hur kommer man då tillrätta med detta genom att placera ut analfabeter som lever på försörjningsstöd på dessa orter.
På vilket sätt skapas då jobb som dessa kan utföra ,då bristen på jobb var orsaken till att folk flyttade.

 
Ingen bild

Svensk demokrat

25 april 2013 12:16

Pinsamt är ansträngningarna att försöka få invandrare och invandring som våra största samhällsproblem. Se er omkring i er vardag. Har ni verkligen inte större problem än den obefogade oron över att Sverige skulle tas över av okända främmande makter? Känner ni inte igen retoriken från 30-talet? Jag är väldigt stolt över mitt toleranta, starka Sverige som är tillräckligt starkt för att orka hjälpa svaga, som inte egoistiskt gnäller utan axlar ansvar på ett sätt som historikt gett och ger oss respekt och beundran i omvärlden.

http://m.youtube.com/watch?v=GPqDQeVdzVg

De flesta av oss Svenskar, dvs en majoritet av Sveriges befolkning, ser fortfarande på Sverige som ett starkt, rikt och beundransvärt land. Den som inte orkar hjälpa en människa i nöd är inte stark. Den som vänder bort blicken från oskyldiga människor som torteras, våldtas och mördas är inte beundransvärd.

Om man ska skilja ut problemgrupper i samhället, är det då inte vi män, mer än muslimer, afrikaner eller andra, som kostar och skapar problem. Vi män står ju för i princip alla våldsbrott... Detta som en poäng för att visa att uppdelning av människor och fördomar inte leder till något konstruktivt utan mest blir lite fånigt.

Mvh

 
Ingen bild

AWSvensson

25 april 2013 12:34

Svensk demokrat ,välkommen i floskelgänget.

 
Ingen bild

Lasse

25 april 2013 12:44

Svensk demokrat
"Känner ni inte igen retoriken från 30-talet?"
Här känner jag igen retoriken från 30-talet
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/04/omar-mustafa-nar-han-ar-sig-sjalv.html

David Lång gjorde mycket bra ifrån sig:-)

 
Ingen bild

Svensk Demokrat

25 april 2013 13:02

AWSvensson; Tack, men jag vill helst inte ansluta mig till ert gäng, Jag vill inte se mig själv och mitt land som ett offer.

Lasse: Jag håller med, Tobbe svensk har retoriskt en hel del likheter med bruna 30-talsretoriker som ville skylla samhällets alla problem på enskilda minoriteter. Det var fel då och det är fel nu.

Är det nåt särskilt med Omars tal?! Han säger ju samma sak som vilka religiösa företrädare som helst. Kolla på SVT 1 kl 17:50 på lördag får ni se samma tal fast i kristen tappning.

Fokusera på riktiga problem i stället.

 
Ingen bild

Thoralf A

25 april 2013 13:08

Svensk Demokrat

Vi fokuserar på riktiga problem men det har uppenbarligen inte gått upp för dig ännu. Men jag lovar att din tid kommer också. Sanningen kommer alltid ifatt förnekaren.

Du får gärna försvara Omar Mustafa. Jag skulle vilja ställa en fråga till Omar. Vill han leva under sharialagar? Tyvärr vågar ingen journalist ställa den frågan!

 
Stefan K

Stefan K

25 april 2013 13:08

Johan Hedin har vi hört floskla förr, men detta om att pimpelfiske ska locka somalier och afghaner att stanna i lilla Rossön med sina 350 invånare måste vara den största av alla floskler.

Nu vet jag inte om förslaget på åtgärder är Johan Hedins egna eller om partiet står bakom. Att lösa problemen med avfolkningsbygder genom att skattebetalarna betalar för att nysvenskar ska bosätta sig i dessa områden måste vara ett av de mest dumma förslag som kommit ur en riksdagspolitikers mun och det säger inte lite som ni vet. Vore man ärlig i sitt uppsåt som landsbygdsparti borde man istället fundera över orsakerna till att människor flyttar från glesbygden och försöka lösa dem först.
Varför ska somalier, syrier och afghaner ha intresse av att bosätta sig i en liten norrländsk landsortsby där inga jobb, inga affärer och ingen service finns?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Kalle

25 april 2013 13:12

En f:d officer skriver på Newsmill angående incidenten under Påsken med skenanfallen mot Sverige:

""Samtidigt som två ryska bombplan eskorterade av fyra jaktplan övade på att slå ut våra luftförsvarscentraler så släckte någon ner de radarstationer som finns på Gotland för att övervaka luftrummet. Ytterligare ett flygplan, en A-50 Mainstay, som kan utföra elektronisk krigsföring, flög bakom huvudstyrkan./.../
Var det bara bombövningar eller fanns det en annan dimension i hur ryssarna agerade? Tyvärr verkar det så, som om det finns en annan tråd att följa upp./.../
släckte någon ner de radarstationer som finns på Gotland för att övervaka luftrummet. Om det var alla eller bara några tvistar källorna om, men minst en drabbades av oförklarliga "driftstörningar". Under 6-8 minuter var det i betydligt svårare för våra radaroperatörer att dra några som helst slutsatser om vad som hände strax norr om Gotska Sandön egentligen./.../
bakom de ryska övande bombplanen också fanns en A-50 Mainstay eskorterad av ännu fler ryska stridsflygplan. A-50 Mainstay är ryssarnas flygande luftförsvarscentral, en flygande radarbas som dessutom kan utrustas för elektronisk krigföring – som att störa ut fiendens radarstationer."" skriver Fredrik Antonsson i sin artikel på Newsmill bland annat.

http://www.newsmill.se/artikel/2013/04/24/sl-ckte-ryssarna-ner-svensk-radar-under-l-ngfredagen

VAD är det som händer på Östersjön som inte det svenska försvaret inte har en aaaning om??? Är det ryssarnas egen gasledningen på östersjöns botten som drar till sig ryssarnas intresse??? Nu senast var det ett signalspaningsplan som flög på det internationella vattnet mellan Gotland och öland för att signalspana på svensk ny stridsledning.

Förr på 60-talet fanns det "ryska trålare" som fullproppade av elektronik spanade på det svenskaförsvaret precis utanför gränsen i havet.

Då fanns även ryska långtradare med signalspaning som parkerade i sverige och spanade på försvarets elektroniska signaler.

Ränderna går alldrig ur ryssarna verkar det som. Vart leder detta nygamla intresse för sverige till???

 
Ingen bild

Arne

25 april 2013 13:50

Thoralf!

...Därför är det så viktigt att, när ni i framtiden får regeringsmakten, ändrar lagarna så att media regleras!

Media har fått en för stor roll i vårt moderna informationssamhälle, En oönskad roll som:

*INKVISATOR
*DIREKTVERKANDE DOMSTOL
*VERKSTÄLLANDE POLITIKER

......För att inte media skall ta dessa roller fodras en reglering.

 
Ingen bild

Kalla krigarn

25 april 2013 13:50

Kalle - jag är också undrande. Det vore intressant att få ett uttalande från Reinfeldts försvarsexpert Waberi, hur han bedömer läget.

 
Ingen bild

Arne

25 april 2013 13:54

Thoralf!

Dessutom, så har dagens situation med media BEVISLIGEN visat att de har antagit och verkat i HELT ANDRA ROLLER än vad som normalt anses att media skall och bör göra -De har plockat makten från de demokratiska makthavarna. Och missbrukar den hejdlöst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 april 2013 14:12

Kalle...
Att den Ryska gasledningen hamnade intill Gotland är inget annat än en blivande katastrof.
Ett fingerat terroristanfall mot ledningen och Ryssen tar över Gotland. Deras förklaring blir då att Sverige inte hade förmågan att lösa situationen...

 
Lassekolja

Lassekolja

25 april 2013 18:04

Här följer min lekmannamässiga SD-valberedning inför nästa Landsdagar: Ordf. Jimmie Åkesson
Vice Ordf. David Lång
2:e vice ordf. Therese Borg

TACK för mig!

http://www.status.st

 
Ingen bild

geeezen

25 april 2013 20:05

SDs nya slogan borde vara

Hjälp till att bygga det nya folkhemmet 2.0 rösta på SD

 
Ingen bild

Lärare

25 april 2013 21:10

Håller med Lassekolja ang hans förslag!

David Lång är en stor tillgång för SD.
Han borde helt klart ha en mer framträdande plats i partiet.

Som en kollega uttryckte sig, efter att lyssnat och sett det senaste klippet: - "När han talar lyssnar folket"!

 
Ingen bild

Thoralf

25 april 2013 21:37

David har en framträdande roll genom sitt ansvar för migrationspolitiken i socialförsäkringsutskottet.

 
Ingen bild

s29

25 april 2013 23:23

Svensk Demokrat@ Ja nog är vi toleranta. Vad sägs om ca 160 våldtäkter per dag (enligt polisens gissning),ca100 skolor om året som eldhärjas i anlagda bränder,1300 bilar som brinner upp i anlagda bränder,samt förståss s,k flyktingförläggningar där 95% av dom intagna saknar flyktingstatus enligt EES avtalet.En sak har vi i alla fall gemensamt,ingen av oss vill vara offer.

 
Ingen bild

Svensk Demokrat

27 april 2013 00:18

s29: Jag tolkar ditt inlägg som att du är ironisk eller sarkastisk när du säger att ni är toleranta. Och i sanning var det länge sen jag snubblade in i ett så intolerant ormbo som detta. "Alla andra har fel" "åsiktsmoståndare borde inte få yttra sig" "media borde regleras (läs censureras) så att de inte framställer SD så negativt" (newsflash - det lyckas ni ypperligt med själva, det konstiga är väl snarare att inte mer av SDs mörka, icke-mediatränade åsikter offentliggörs och debatteras) "Dessa ... personer är landsförrädare"- eftersom de förespråkar att man inte ska döma personer efter hur de ser ut.

Herregud. Och så får ni för er att både påstå att ni inte är fascister men tycker att 93% av Sveriges befolkning är ointelligenta och borde hålla käften. Och att de utan självinsikt (dvs 8 miljoner av Sveriges befolkning som inte delar era åsikter om att det är ok att kalla andra folkgrupper för nedsättande tillmälen som "apor") är ointelligenta men tror att de är smarta och har rätt... Vänd spegeln mot er själva!

Till sist; om du läser vad jag skrev Thoralf, så ser du att jag inte försvarar Omar. Jag bara ifrågasätter vad som var speciellt med hans tal, i relation till våra kristna företrädare. Jag gissar att det var att han pratade på ett sätt som ni inte förstår, och att ni upplevet det mesta som ni inte förstår som otäckt...?

https://m.youtube.com/#/results?gs_l=youtube.3...6043.12153.0.14895.8.7.0.1.1.0.421.2116.2-4j2j1.7.0...0.0...1ac.1.11.youtube.ssG644sN9pQ&search_query=palmemov&oq=palmemov&desktop_uri=%2Fresults%3Fsearch_query%3Dpalmemov%26oq%3Dpalmemov%26gs_l%3Dyoutube.3...6043.12153.0.14895.8.7.0.1.1.0.421.2116.2-4j2j1.7.0...0.0...1ac.1.11.youtube.ssG644sN9pQ

Vi vill alla ha ett bättre Sverige, det kan vi nog enas om. Jag tror vi skapar det genom ökad förståelse (och därigenom minskad rädsla) för att ena i stället för den splittring ni förespråkar.
Mvh

 
Ingen bild

Svensk Demokrat

28 april 2013 14:34

https://m.youtube.com/#/watch?v=RTPR6q8czys

 
Ingen bild

s29

28 april 2013 21:57

Svensk Demokrat@ Ja tanken var att låta ironisk,och jag menade inte att just Sverigedemokraterna är toleranta,jag menade att hela Svenska folket är toleranta.Själv så brukar jag kalla det sossefördummade.Därför att Staten under ca 70 års tid avlastat oss eget ansvar,och även tagit sig ann att förvalta större delen av vår inkomst.Så staten har under ca70 år agerat likt en "God man" Nu är det förvisso säkerligen en och annan som är i behov av liknande.Tycker dock man borde fått valt själv.Sen kan man i dagsläget fråga sig ex,vis hur mycket som finns kvar av våra pensioner? Hade man kunnat förvalta pengarna bättre själv? Beträffande media,vad tycker du själv? Ger den medborgarna en rättvis bild av omvärlden,så dom förstår hur den ser ut? Dessutom verkar du tro att vi som bloggar här är ointellegenta och fascister, jag betraktar oss som realister. Kan för övrigt upplysa dig om att jag själv har umgåtts en hel del med invandrare,och är det något som dom föraktar så är det fega och naiva människor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards