thoralf

Direktlänk till inlägg 20 april 2013

KONSENSUS I KLIMATPOLITIKEN?

Av Thoralf Alfsson - 20 april 2013 19:16

 


Lars Bern har skrivit en mycket bra artikel som jag hittade via The Climate Scam. Jag är övertygad om att det ligger väldigt mycket i Lars Berns tankar. Att denna artikel skulle publiceras på DN-debatt är nog en omöjlighet. Uppfattningar av det här slaget är inte politiskt korrekta och journalisterna som sympatiserar med MP och V hindrar alla andra uppfattningar än det ”politiskt korrekta”. På exakt samma sätt som Richard Jomshof tar upp i gårdagens debatt i riksdagen om REVA.


Här kommer ett kort stycke ur artikeln och en länk till hela artikeln.


”Den vanliga föreställningen bland politiker, forskningsbyråkrater och media om att det råder konsensus i den vetenskapliga världen är fel. Däremot har politiskt styrda starka intressen under något årtionde lyckats hindra forskare med en avvikande uppfattning att komma tilltals.

En siffra som har cirkulerat friskt i den alarmistiska propagandan är den om att 97% av alla klimatforskare skulle vara överens om den alarmerande bilden. Upprinnelsen är en ganska trivial enkät på nätet till 10.257 forskare inom geovetenskaper där bara 3.146 st svarade. Bland dem valde man att särredovisa 77 som ansågs vara klimatforskare. Bland dessa svarade 75 att man trodde att mänskligheten bidrog till klimatförändringar. Vad jag kunnat förstå var frågan så formulerad att alla jag känner som är skeptiska till klimatlarmen även hade svarat ja på den här enkäten. Det uppseendeväckande var att två svarade nej inte att 97% sa ja som frågan var ställd. Det råder säkert konsensus om att dagens samhälle har en inverkan på klimatet, men vi har ingen aning om hur mycket och åt vilket håll. Vi kan bara gissa.


Klimatpolitiken som underblåses av egenintressen inom överstatliga byråkratier som FN och EU har främst slagit rot i västvärlden och innebär ett fullständigt vansinnigt slöseri med ekonomiska resurser, ett slöseri som är en starkt bidragande orsak till västvärldens djupa ekonomiska kris.”


Läs hela artikeln här


 


Ett antal kristdemokrater gick i veckan ute och krävde att subventionerna för vindkraft avskaffas. Vid riksdagens debatt i onsdags om bland annat vindkraft var det dock andra toner från kristdemokraterna och Mats Odell. Inte ett ord om minskade subventioner.


Det är dock väldigt intressant att politiker från Alliansen kritiserar subventionerna för vindkraft enligt samma grunder som jag tidigare beskrivit på bloggen.

Läs hela artikeln.

 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

20 april 2013 19:56

Jag börjar bli trött på att regeringen ska lösa allt med bidrag.Subvemtioner är detsamma som bidrag. Sen kommer privata akötörer och snor våra skattepengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

kalle

20 april 2013 20:42

fast vindkraft kanske blir vår enda elkälla när konsekvenserna av politisk korrekta beslut under 20 års tid slagit igenom helt.

#med ca 3-4-5 miljoner invandrare som behöver försörjningsstöd resten av deras liv, blir inga skattepengar över till att bygga nya kärnkraftverk. och de gamla kärnkraftverk som byggdes på 60-70 talet är snart helt slut och går inte att ha i drift längre.

den elkraft som produceras i älvarna i norrland kommer exporteras ner till södra medlemsstaterna i EU, den elströmmen kommer INTE svenska medborgare få del av. man bygger nu nya elkraftgator för detta. och reglerar eltaxan stegvis nu med regioner för att om 10 år få så dyr elpris så ingen har råd i Sverige att köpa el.

Finland bygger 1st nytt kärnkraftverk och det blir mycket dyrare än beräknat och då har Finland bättre skött land med mer förnuftiga politiker. så tänk på 7 klöverns galna politik, då är det ganska lätt att inse kärnkraft kommer inte fattig Sverige ha råd med.

framtidens elkraft kommer nog produceras med små vindverk och solkraft som fastighetsägare driver själva.

tänke er ett Fattigsverige helt utan industrier och exportinkomster och 6-7 miljoner utlänningar som skall bli försörjda av 4 miljoner dumsvenskar som betalar 100 procent i skatt. det är nog ett mer verklighetsföränkrat utgångsläge att planera energipolitik ifrån.

man får nog studera hur länder som Thahiti , somalia, bedriver samhällsplanering för 7 klövern verkar driva Sverige ner till dessa länders nivå.

samtidigt som alla mäktiga länder roffar åt sig och gör upp om framtiden på G8, G20, bilderbergsmöten. och Sverige drar alltid kortaste strået.
och 7 klöverns politiker avvecklar Sverige i utbyte av personliga löften om karriär i lobbybyråer och mutor.

 
Ingen bild

Thoralf A

20 april 2013 21:06

Olof

Jag vill inte ha några troll på bloggen respektera det!

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:10

Troll? Jag vill bara ha svar på ganska enkla frågor, jag är otroligt förvirrad över den öppna svenskheten det pratas om. Ska jag bara tro på det som folk skriver om SD? Jag frågar hellre än att leva i ovisshet.

 
Ingen bild

Thoralf A

20 april 2013 21:12

Olof

Du använder en dynamisk IP-adress vilket är lika med ett troll!

Kom fram i ljuset själv och var öppen med din identitet!

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:13

Du tog alltså bort mina frågor innan också?

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:16

dynamisk IP-adress? Hur fixar jag det? Jag vill helst inte skriva ut mitt efternamn.

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:18

Varför kan du inte svara på frågorna bara? Några av dina läsare svarade mig igår, varför kan inte du göra det?

Anser du att folk (tex. helt assimilerade svarta gambianer) som bildar familj med sitt eget folk blir svenskar inom ett par generationer?

Eller behöver de assimilera sig och bilda familj med ljusa nordbor för att bli svenskar?

Eller anser du helt enkelt att det inte finns några skillnader mellan tex. svarta afrikaner, nordbor och japaner så länge de anammar språk, kultur och är assimilerade i det svenska samhället?

 
Ingen bild

Thoralf A

20 april 2013 21:18

Olof

Spela inte oförstående och dum

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:21

Det gör jag inte.

Jag har läst din blogg länge och dessa frågorna är inte helt glasklara för mig och hör gärna vad du som representant har för åsik i frågan.

Jag tror inte jag är ensam men mina funderingar.

 
Ingen bild

robban

20 april 2013 21:25

olof, varför frågar du inte dessa gambianer själva vad de är? säger de svenskar så är ju saken biff. etninska svenskar kommer de inte bli hur många generationer de är här. det kan kanske låta konstigt men din frågeställning är baserade på raslära och vad den är vet du ju själv. ta exemplet det motsatta du flyttar till gambia, kommer du dina bara eller barnbarn bli etninska gambianer?

 
Ingen bild

Inge

20 april 2013 21:28

@ Olof

Om du flyttar till Kina, dina barn gifter sig med sitt eget folksslag och så vidare. När tror du att kineserna kommer att betrakta din avkomma som kineser?

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:31

Tack robban, det är precis här jag är kluven själv vad etnicitet och assimilering innebär i praktiken. Därför ställer jag frågor som även jag förstår kan verka konstiga, "öppen svenskhet" kan betyda många saker. Folk tolkar "öppen svenskhet" helt olika på olika hemsidor, därför undrar jag vad Thoralf anser.

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:33

@Inge

Jag har hört helt olika saker av olika SD sympatisörer, jag vill veta vad Thoralf som jag kryssade 2010 anser.

 
Ingen bild

Inge

20 april 2013 21:36

@ Olof

Och jag är intresserad av vad du själv tycker, eftersom du är så intresserad av just detta. Det kan väl inte vara så svårt att ge ett rakt svar på?

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 21:42

@Inge

Jag är som sagt kluven själv, adoptivbarn borde ju räknas som svenskar, men om man då är konsekvent borde även en gambian som är född i Sverige räknas som svensk om denna talar flytande svenska och anammar svensk kultur. Men jag är kluven, det är därför jag frågar Thoralf.

 
Ingen bild

Inge

20 april 2013 21:51

Nalin Pekul (S) blev vid något tillfälle intervjuad i ett radioprogram. Programledaren ställde då frågan, nå Nalin hur trivs du med att vara svensk och Nalin svarade snabbt: ”jag är inte svensk, jag är kurd”. En pinsam tystnad uppstod i studion eftersom programledarens hela koncept föll platt till marken.

Något för den som är kluven att tänka på! De flesta av oss är kluvna över olika saker, men det är sådant man lär sig leva med om man har någon tankeförmåga. För eller senare bör du också inse detta och förresten varför svarar du inte på min fråga?

 
Ingen bild

Olof

20 april 2013 22:00

@Inge

Lördag 20 april 21:42, svarade jag. Om Pekul sagt att hon var svensk hade hon varit svensk det med samma logik. Men en riksdagsman som Thoralf borde ju ha klart för sig vad han anser i frågan. Och det är Thoralf jag frågar.

 
Ingen bild

Högerns Nisse

20 april 2013 22:13

Svensk, Djävla tjat om detta. Var människa känner i sitt hjärta vad man är. Det är inget andra kan sitta och tycka om. Min farsa var svensk medborgare från han var 30 till sin död vid 85. Skulle någon kallat honom svensk hade han blivit skitförbannad.Jag saknar SD i debatten. Tydligen ska SD tigas ihjäl efter att "järnrören" visade sig gynna SD.

Mer aktivitet efterlyses.
Varför inte utlysa ett möte på Sergels torg där Vindkraftsfakta och klimatlarvet kan penetreras?

Reaktionerna från media skulle så klart blir totalt fördömande, men ni är redan klassade som idioter/rasister/mm, så vad gör väl det. Chansen är faktiskt ganska stor att några får upp sina ögon. Det är rätt många som tvivlar.

 
Ingen bild

Inge

20 april 2013 22:23

@ Olof

Det du skriver i kommentaren är definitivt inte ett svar på min fråga och eentligen bara trams. Nu tycker jag att det är färdigtjatat i denna oväsentliga fråga, som på intet sätt påverkar vad som kommer att ske med vårt fosterland framöver genom den nu pågående massinvandringspolitiken, som fullständigt spårat ur.

 
Ingen bild

Lundabo58

20 april 2013 23:47

Varför en så ineffektiv kraftkälla som vindkraft ska subventioneras finner jag helt obegripligt. Däremot anser jag att alla som vill ska få bygga dem (inom rimliga gränser för vad närliggande grannar tycker), dessutom ska dom som förbrukar el från egna vind- eller solkraftverk slippa energiskatt för eget bruk.

 
Ingen bild

Erik

20 april 2013 23:48

@Olof

Hört talas om Google?

Saxat från Sverigedemokraternas hemsida:
"Utgångspunkten måste vara att de som invandrar till Sverige ska anpassa sig till svensk kultur och svenska värderingar. Vi står upp för en öppen svenskhet där invandrare ska kunna bli en del av det svenska samhället. Vad som är viktigt för oss är att det finns en strävan hos de som kommer till Sverige att ta till sig svenska värderingar och bli en del av det svenska samhället."

Så länge du själv tar till dig svenska värderingar och identifierar dig själv som svensk så är du etnisk svensk, inte svårare än så. Rasister som inte begriper det får lov att söka sig någon annanstans, i SD råder nolltolerans mot all typ av rasism.

 
Ingen bild

Malin

21 april 2013 00:15

Erik

Bra skrivet! Skönt att SD insett att de behöver rensa upp i leden. Först när vi blivit av med de tärande rasbiologerna och judehatarna i partiet kan vi börja växa på riktigt. Lite konstigt att Thoralf inte bara svarade på frågorna...

 
Ingen bild

Bertil

21 april 2013 00:44

Bara larvigt att försöka göra en sak av detta, nästan så man tror att medborgarskap och etnisk tillhörighet blandas ihop medvetet?

Av någon anledning blir det väldigt krystat i vårt land medan de i t.ex USA inte har några problem att beskriva någons etniska tillhörighet. På samma sätt som man kan vara amerikan med asiatiskt ursprung kan man vara svensk med asiatiskt ursprung.

Om Olof vill veta exakt i vilket släktled man övergår ifrån en etnicitet till en annan är det nog lämpligare att fråga en biolog, för många av oss andra är det en icke-fråga.

För övrigt är jag övertygad om att det bröjat trollas rätt rejält i detta kommentarsfält. Många nya olika namn som dyker upp men med samma skrivsätt. Thoralf sitter på sanningen med listor på IP-nummer.

 
Ingen bild

Jenny

21 april 2013 00:46

Min 6 årings skolfröken hade sagt till henne att vi är bortskämda i Sverige..

"Vi är bortskämda, sa fröken, i andra länder har människor det mycket sämre"

Tänk att man skall ge en 6 åring skuldkänslor för andra länders problem?

Jag anser inte att svenskar är bortskämda. De flesta jobbar ganska hårt för att få det bra och det ligger i vår kultur.

 
Trolljägarn

Trolljägarn

21 april 2013 01:22

Hudfärg och etnicitet spelar ingen roll inom SD, jobbigt va? Tillbaka till skogen med dig lilla rasisttroll.

http://avpixlat.info

 
Ingen bild

Kalle

21 april 2013 02:32

Pat Condell på engelska i en video där han går hårt åt den svenska journalistiken bland annat.

""Knivskarpe brittiske debattören Pat Condell varnar för dem som kallar sig progressiva. Det är människor för vilka rätt och fel, sanning och lögn och ords verkliga betydelse inte spelar någon roll. För dem är politisk korrekthet det enda som räknas. De är lika antidemokratiska som revolutionärerna med den skillnaden att de vill dyvla på oss det totalitära samhället stegvis – progressivt."" skriver Avpixlat

http://avpixlat.info/2013/04/20/pat-condell-the-truth-is-incorrect/

 
Ingen bild

Waterbug

21 april 2013 06:30

Gode gud vilka dumheter. "En trivial enkät på nätet"?
Det är så tragiskt fel och jag fäller en och annan tår över att en av mina favoritpolitiker okritiskt köper det här dravlet från en lobbyistorganisation.

De 97 procenten kommer från en forskardatabas (Web of science) och inte någon enkät på nätet, det är makalöst hur bedrövligt påläst man kan vara och dra slutsatser från en hemsida som inte har något som helst forskarstöd (theclimatescam) utan endast är en grupp av politiserade lobbyister.

Nu spelar det ingen större roll om världen värms upp av människor eller ej eftersom vi ändå aldrig kommer att uppnå någon form av konsensus. Vi kommer helt enkelt att få leva med en varmare värld och det kommer sannolikt inte innebära några större problem för den delen av mänskligheten som har möjlighet att anpassa sig. Djur och växtlighet kommer även de att anpassa sig, en massa arter kommer dö ut och ersättas av nya men det är så det har fungerat sedan eoner.

Men att som riksdagsledamot hänvisa till sådana här flagranta felaktigheter på en blogg är synnerligen anmärkningsvärt och oroväckande!

 
Ingen bild

Thoralf A

21 april 2013 07:44

Waterbug

Om jag inte minns fel sitter Lars Bern i Kungliga Vetenskapsakademien!

Vad har du själv för referenser?

 
Ingen bild

OH

21 april 2013 07:57

Kärnkraftsexpertisen har räknat ut totalkostnaden för kärnkraftsverken inkl. avvecklingen. Vem kan tro på en sådan uträkning. Dom har ingen aning om när verken skall bort eller tiden för själva rivningen. kostnadsläget vid tidpunkten. Det påminner om Hallandstunneln.Ännu vet ingen slutsumman för Barsebäck.
Vad är 30 milj. i förhållande till denna helt onödiga invandringskarusell.
Kör kärnkraftsverken så länge kunnigt folk anser dom säkra, utan politisk propaganda. Vi har även råd med vindkraftsverken. Subventioner hamnar till största delen hos svenskar vilket kan ge lite skattepengar .

 
Ingen bild

Rune

21 april 2013 08:10

Vi kan ju alla ändå vara eniga om att hos journalistkåren råder en fullständig enighet om att klimatförändringar beror på koldioxidutsläpp.

 
Ingen bild

Lotta

21 april 2013 09:11

Skrev igår under en annan artikel: "Till sist undrar jag vad "pipen" och "Olof" är ute efter med sitt enträgna tjat om svensk etnicitet? Försöker ni få till någon "skandal"? Skulle en sådan fråga ens vara möjlig i ett annat land? När blir man exempelvis etnisk kines?"

 
Ingen bild

biran

21 april 2013 09:12

Vi kan också vara eniga om att vi har klotets mest korkade och politiskt korrumperade mediaanställda. Vilka jag konsekvent vägrar att etikettera som journalister.

 
Ingen bild

Zigge

21 april 2013 09:19

Beträffande etnicitet så är jag svensk sedan 1200-talet, enl.släktforskning, min bror är sedan ett par år kines, då han flyttade till Kina. Tror ni han upplevs som kines av de 1,4 miljarder kineser där borta?
Jag tror inte han kan käka med pinnar inom de närmaste femtio åren ej heller språket lär han behärska trots att han använder tunnelbanan varje dag.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 april 2013 09:19

@ Lotta

Det är väl antagligen detta som dessa ”trögskallar” inte klarar av att förstå?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Etnicitet

Etnicitet, tillhörigheten till viss ethnos, betyder tillhörighet till en grupp av människor som själva anser sig ha gemensamt ursprung och egenskaper. En folkgrupp eller etnisk grupp är biologiskt självreproducerande genom högre eller lägre grad av endogami, det vill säga gifte inom gruppen. Etniska grupper skiljer sig främst genom olika kultur, men de kan även skilja sig genom olika fysiologi. Exempel på folkgrupper är kurder, judar, syrianer, samer och svenskar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 april 2013 09:23

Lotta...
Frågan är också när man blir en etnisk äkta Gambian, enligt innevånarna i Gambia..?
Oj, vad jag saknar Sverige som det var fram till 80-talet...
Oj, vad jag förb....ar de som fördärvade det.

 
Ingen bild

Lotta

21 april 2013 09:54

Tack Sverigevänner. Jag är övertygad om att "Olof" är ett troll. Tjatet om etnicitet och kravet på att just Thoralf själv skulle svara är allt för uppenbart. Thoralf är allt för populär och viktig för Sverigedemokraterna. Tänk vilken fjäder i hatten för "Olof" med flera i fall de kunde vaska fram en "skandal" och sedan ropa nolltolerans för att få Thoralf utesluten ur partiet. Näe du "Olof" du försökte för mycket för att det skall vara trovärdigt.

 
Ingen bild

Göran

21 april 2013 10:02

Etnicitet är en ickefråga. Får vi bara stopp på den hutlösa massinvandringen kommer vi kunna hjälpa fler på deras hemmaplan och börja assimilera de som redan är här på ett värdigt vis. Det många rasisttroll inte begriper är att mångkulturen(getton, kriminella gäng, "ungdomsgäng" och utanförskap) inte är något existerande problem när vi blandas och assimileras. Tillslut är alla svenskar igen. Enda skillnaden är att vi kanske har lite mörkare hudfärg.

 
Ingen bild

Inge

21 april 2013 10:09

@ Göran

Du är ett geni, tänk att det är så enkelt!

 
Ingen bild

alf

21 april 2013 10:13

Om någon vill veta en persons etnicitet så är det bara att kolla med DO. De har järnkoll på vem som ska skadestånd för "krängtningar" och diskriminering.

 
Ingen bild

Skånepåg

21 april 2013 12:13

@ alf

Var det inte Kurt Lundgren som började med "krängta" för att driva med galenskapen?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 april 2013 12:20

Lotta : Helt rätt Boljevikerna har kommit på att Alfsson hotar deras schizofrena låtsas värld på allvar, och ber nu 5 gånger varje dag om att han skall bli utesluten urlöjligt minst sagt.

Olof/Whatever är en av dessa dampclowner som på ett iq befriat sätt gör sina taffliga försök i det ämnet, sannolikt föddes Olof med foliehatt på.

Gubben o Gumman gillar starkt Alfssons krypskytte på Miljöpartiet och dess populistiska miljölögn, helt underbart.

Gubben o Gumman skriver som vanligt som Sverigevänliga journalister utan miljösyndrome ,utan koppling till Alfsson,SD eller Inte rasist men gillar att bestämma vad andra människor skall göra och tycka

 
Ingen bild

Ivar

21 april 2013 13:23

Lars Bern har delvis fel när han påstår att det inte råder konsensus bland klimatforskarna. Det råder konsensus om att koldioxid är en växthusgas, att ökningen av koldioxidhalten i atmosfären beror på användningen av fossila bränslen och att det sammantaget leder till ett varmare klimat. Det är däremot ingen konsensus om hur mycket koldioxiden påverkar klimatet, bara att det blir varmare.

 
Ingen bild

Pär Green

21 april 2013 13:39

#Ivar

Hur många och vilka skall uttala sig för ett konsensus, skall gälla?
"En siffra som har cirkulerat friskt i den alarmistiska propagandan är den om att 97% av alla klimatforskare skulle vara överens om den alarmerande bilden. Upprinnelsen är en ganska trivial enkät på nätet till 10.257 forskare inom geovetenskaper där bara 3.146 st svarade. Bland dem valde man att särredovisa 77 som ansågs vara klimatforskare. Bland dessa svarade 75 att man trodde att mänskligheten bidrog till klimatförändringar. Vad jag kunnat förstå var frågan så formulerad att alla jag känner som är skeptiska till klimatlarmen även hade svarat ja på den här enkäten. Det uppseendeväckande var att två svarade nej inte att 97% sa ja som frågan var ställd. Det råder säkert konsensus om att dagens samhälle har en inverkan på klimatet, men vi har ingen aning om hur mycket och åt vilket håll. Vi kan bara gissa."
Vad har Du för expertkunskaper som kan bedöma?

 
Ingen bild

alf

21 april 2013 13:45

@Skånepåg
På sätt och vis, Kurt citerade en ytlänning som skrivit till, jag tror DO, och klagade på att han blivit krängt.

 
Trolljägarn

Trolljägarn

21 april 2013 13:49

Lotta

"Tänk vilken fjäder i hatten för "Olof" med flera i fall de kunde vaska fram en "skandal" och sedan ropa nolltolerans för att få Thoralf utesluten ur partiet."

Varför skulle ett svar från Thoralf bli en skandal? Och varför skulle någon ropa nolltolerans? Kom inte här och försök ge sken av att Thoralf skulle vara någon rasistisk ulv i fårakläder som gör skillnad på människor pga. deras hudfärg. Om du verkligen vill SD väl så bör du tänka efter innan du matar trollen och kastar godbitar till gamarna.

http://avpixlat.info

 
Ingen bild

World Traveller

21 april 2013 13:55

Jag laeser i DN att Socialakrobaterna har beslutat sig for att starta ett naetverk for att locka muslimer till partiet. Jag trodde de sa att religion spelar ingen roll, alla aer lika mycket vaerda med mera med mera. Tydligen aer vissa (fran mellanostern) mer vaerda i sossarnas ogon.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 april 2013 14:19

Trolljägaren/Olof : Sitt inte och tjura nu ta din medicin och gå ut i det fina vädret med din gode man

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 april 2013 14:40

World Traveller...
För Sossar värderas MAKTEN högst. Med vem och på vilket sätt är ovesäntligt.
De vet nu att de kan tappa hundratusentals röster, så nu är det panik...
Minns också Sossrnas "valskola". Tror den var i Örebro i anslutning til valet 2010.
En Fackklubb lär också haft en kvällsaktivitet där deltagarna uppmanades ta med röstkort. Aktiviteten avslutades med gemensam promenad till vallokalen. Vilket politiskt parti som gynnades och vilket parti som det varnade för,GISSA...(källa sökes).

 
Lassekolja

Lassekolja

21 april 2013 14:58

@Hulda mk1
Självklart gynnade Fackklubben, förutsatt att det handlar om en LO-fackklubb, Sverigedemokraterna samtidigt som det varnades för Socialdemokraterna, eftersom jag har hört att LO månar främst om svenska arbetare!?
Frågor på det???

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fransson

21 april 2013 15:08

Alla muppar som ställer irellevanta idiotfrågor kan läsa här https://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/vara-viktigaste-fragor/ansvarsfull-invandringspolitik/

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 april 2013 15:37

Lassekolja...
Ja tänk vad livet vore bra om Facket gjorde så...

 
Ingen bild

Magentan

21 april 2013 16:10

Eftersom de bägge islamistiska Boston-bombarna från Tjetjenien nu är oskadliggjorda tycker jag att det kan passa bra med följande ironiska kommentar från "Vankelhane" som Veckans Twitter:

"Vankelhane. 1 terrordåd (Breivik) bevisar en internationell högerkonspiration men 20.000 Islamistiska terrordåd är bara individuella misstag."

 
Ingen bild

Magentan

21 april 2013 16:19

Det får bli två Veckans Twitter. Jag vill ha med detta twitterinlägg också, eftersom det visar mina egna funderingar:

"MagnusMalm "Demokratierna orkar ej värja sig mot islamismen - påminner om Europas handfallenhet mot Hitler & nazismen. Ryssland räddar denna gång?"

 
Ingen bild

Lotta

21 april 2013 17:48

@Trolljägarn

Vilket töntigt nick förresten. Hur är det med läsförståelsen? Jag har aldrig påstått att ett svar från Thoralf skulle bli en skandal. Läs vad jag skriver och fundera lite över vad som står, innan du svamlar ihop dina egna slutsatser nästa gång.

 
Ingen bild

kalle

21 april 2013 21:01

på tal om medias och 7 klöverns flumlögner om REVA.
indoktrineringen fortskrider, och politisk korrekta flumfolket blir rika av att roffa åt sig av våra skattepengar.
nu skall maria Sveland har fett arvode för att sprida lögner och indoktrinera på Örebro universitet!
skall verkligen skattefinanserade läroverk hålla på med detta?

http://www.oru.se/Kalendarium/Startsida-Kalendarium/offentliga-forelasningar/Offentliga-forelasningar-Fran-90-talets-feminism-till-dagens-kvinnohat-och-antifeminism--kopplingen-till-framlingsfientlighet-och-rasism/

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 april 2013 21:44

Kan någon förklara vad som skiljer det "Muslimska civilsamhället" från vårt svenska normala samhälle? Det låter inte det minsta trevligt, tom. oroväckande och jag anar det värsta...

 
Ingen bild

kalle

21 april 2013 22:31

hoppas SD ger lite skattemiljoner till vårt kulturarv i form av filmbevarandet.
7 klöverns verkar vilja förinta allt svenskt.
http://www.sfi.se/sv/Nyheter/Nyheter-om-svensk-film/Filmhistorien-tillganglig-for-alla---eller-ingen/

 
Ingen bild

s29

21 april 2013 22:45

Olof@ Etnisk svensk tror jag är en person som bara kan få 4 ersättningsdagar vid sjukdom.Oavsett åkomma.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 april 2013 23:16

s29 : Etnisk svensk är det inte en person som får ha sina vuxna barn boende hemma i det nya generationsboende påkallat av att hyresrätter går till pensionsräddarna, som i sin tur kommer upp i 50 % sysselsättningsgrad ?

 
Ingen bild

Magnus S

22 april 2013 01:22

Etnisk svensk, blond och blåögd är det fulaste och hemskaste man kan vara. Som tur är finns vi ej. Skulle vi finnas äro vi rasister.

 
Ingvar Engelbrecht

Ingvar Engelbrecht

22 april 2013 12:07

De e bra! Stå på dig i klimatfrågan

"The urge to save humanity is always a false front for the urge to rule it."
H.L Mencken

http://ingvare.wordpress.com

 
Ingen bild

obeveklig

24 april 2013 07:32

Jag tycker dock inte att Olofs frågeställning är irrelevant.
I Usa tex kallas man för första gen amerikaner, i Sverige andra gen inv.
Det finns en distinkt skillnad i synen där.
Det handlar ju om hur man inkluderar folk i samhället.
Om man gör skillnad på folk hela tiden så ökar klyftorna mellan dem och med det så föds extremism.
Det behövs inga invandrare för att den ska födas när klyftorna ökar.
Svenska värderingar ska man leva efter och lagar, men hur man sedan lever sitt liv är egalt.
Om man vill fira det persiska el kinesiska nyåret är oviktigt.
Men om man säger att en person som är född i Sverige och uppväxt med två kulturer inte är svensk så är man farligt ute.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se