thoralf

Direktlänk till inlägg 4 april 2013

GOTA MEDIA SPRIDER FALSKA UPPGIFTER

Av Thoralf Alfsson - 4 april 2013 20:34

Gota Media utnyttjar sin ställning med monopol på tidningar i Kalmar. Man äger både Barometer/OT och Östran/Nyheterna och det använder man för att sprida falska uppgifter om mediehuset. Att Östran gör det är ju inte förvånande då Samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Adolfson även sitter i Östrans styrelse.


Igår publicerades följande artikel i Östran.


 


Jag blev minst sagt förvånad när jag läste artikeln och tänkt om det var vår nye ”pragmatiske” landshövding Stefan Carlsson varit framme och kört över sina tjänstemän ännu en gång. Därför kontaktade jag Länsstyrelsen för att få ut det aktuella beslutet. Jag fick svar i eftermiddag från Länsstyrelsen.


Kommentaren är ganska tuff från Länsstyrelsen där man bland annat skriver följande.


”Östran har inte läst beslutet riktigt alt valt att inte redogöra för vad beslutet gäller.”


Jag lutar åt det senare då jag tror att journalister och medarbetare på en tidningsredaktion är läskunniga.


Vad beslutet handlar om är att konsultföretaget WSP fått tillåtelse att göra skruvprovtagning ner till 5m djup, med en borrdiameter på 10cm på fastigheten där mediehuset är planerat.


Motivering till beslutet


”I detta fall gör Länsstyrelsen bedömningen att arbetsföretaget inte kommer att inverka negativt på fornlämningen. Markingreppet är av ringa omfattning. ”


Jag förstår varför ingen tagit på sig ansvaret (ingen underskrift) för artikeln i Östran, vilket annars är brukligt. Att sprida falska uppgifter vill uppenbarligen inte ens någon på Östran stå för.


Frågan är om Länsstyrelsen även kontaktat redaktionen på Östran och begärt att man rättar sina uppgifter. Om inte så vet vi ju att Östrans journalister läser min blogg och då får de en möjlighet att istället skriva fakta.


Om jag var ansvarig på detta beslut som Östran ”skrivit om” till fördel för Gota Media skulle jag kräva en rättelse i tidningen. Vi får se om den kommer.


 


Lord Monckton intervjuas i New Zeeland


 
 
Ingen bild

Glada nyheter

4 april 2013 21:13

Nu står det klart att 72 journalister lämnar Mittmedia. Ledningen för medieföretaget varnar för att det under 2014 kan komma nya sparkrav.

Intresset bland de anställda för Mittmedias erbjudande om avgångsvederlag har varit stort och närmare 100 medarbetare kommer att lämna företaget under detta år, 72 av dem är journalister.

Dalarnas Tidningar: 17 journalister lämnar.
Hälsingetidningar: 15
Gävletidningar: 16 (Gävle Dagblad och Arbetarbladet)
Sundsvalls Tidning: 8
Östersunds-Posten/Länstidningen Östersund: 12
Tidningen Ångermanland/ Örnsköldsviks Allehanda: 4

 
Ingen bild

Hacke

4 april 2013 22:31

Det verkar som "journalisterna" inte riktigt fattat - eller väljer att inte fatta - att deras lögner och manipulationer obönhörligt avslöjas av de fria sajterna på nätet dit självklart fler och fler hämtar sin information
Att man självmant medverkar till att svärta ner sitt eget redan solkiga rykte övergår mitt förstånd. Inte ens tidningsdöden tycks få dom att ändra sitt självskadebeteende. Som skrämt och paralyserat vilt stirrar dom rakt in i sanningens strålkastarsken innan det oundvikliga når dom i ett lika smärtsamt som oundvikligt slut.

 
Ingen bild

Essendon

4 april 2013 23:22

Nu väntar vi bara på att dom stora lögnarna som ex. Göteborgs-Posten, Aftonbladet och Expressen kastar in handduken!

 
Ingen bild

Lärare

4 april 2013 23:25

Undrar vad SD ligger och lurar på? Kommer de snart ut med tidning och webb-tv?

Att det är så tyst tyder på att ngt är på gång, åtminstone känns det som så. Bara det inte blir fler uteslutningar, vi är väl fortfarande ett nationalistiskt parti och alla ska med, släng inte ut fler nu, SNÄLLA, då går det utför med partiet det ska vara högt i tak i ett demokratiskt parti. Lyssna på medlemmarna!

Saknar de tuffa och raka debatterna SD förde tidigare, tycker det blivit så tamt och lamt nu, som ett menlöst mittenparti och det vill vi väl inte ha.

Vi får se vad som kommer, ska väl inte klaga för mycket i förväg, de kanske kommer med stormsteg framöver.

Vi är många som vill se ett betydligt vassare SD!!! NU!!!

Var är Åkesson, någon som vet?

 
Ingen bild

OT

4 april 2013 23:57

Lyckönskar alla journaliser som nu blir arbetslösa. Här är en liten sång från alla dem som betalt era löner med sina skatt - Metallica - The Unforgiven: http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA

 
Ingen bild

Stefan Månsson

5 april 2013 00:35

Det är skandalöst att en tidning som Östran försöker ljuga för sina läsare. Det står helt klart att deras motiv är att lura allmänheten så att ingen skall motsätta sig byggnationen på området som har stort antikvariskt intresse.

Det är rentav vidrigt hur tidningen vid upprepade tillfällen far med osanning för att driva genom sitt skrytbygge. Heder åt Thoralf för hans rakryggade och nödvändiga kamp för att avslöja och stoppa detta maktmissbruk. Detta är ett flagrant brott mot demokratiska spelregler och är snarare ett bevis på Östrans maktfullkomlighet. Det luktar öststatsfasoner lång väg i detta ärende.

 
Ingen bild

Funtaren

5 april 2013 00:42

Jag kan tyvärr inte påstå att jag håller det för helt omöjligt att de sk journalisterna helt enkelt inte är tillräckligt bra på läsförståelse. Det kanske trots allt inte finns någon medveten illvilja bakom artikeln.

Om jag är snäll eller elak mot Östran med detta inlägg vete 17.

 
Ingen bild

Högländare

5 april 2013 01:10

Lamor ska skydda fåren från vargen.

http://www.jaktojagare.se/notiser/lamor-ska-skydda-skanska-far

Nu tänker Länsstyrelsen i Skåne ha lekstuga och införa LAMOR på prov i fårhagarna efter erfarenheter från usa som skydd mot rovdjur. I usa ska lamor tydligen haft en avskräckande effekt på
coyotes och den mindre prärievargen. Man vill därför utröna vilken effekt lamor skulle ha i Sverige på den betydligt större skogsvargen. Förmodligen ingen alls!

Oavsett om laman skulle ha en viss inverkan så kvarstår vargens skadebeteende. Man flyttar bara problemet någon annanstans. Förresten borde väl vargens närvaro i skogarna ses som ett allvarligt ingrepp i allemansrätten? För vem i h-e vill ge sig ut i skogen för att promenera, för att plocka bär eller svamp och låta barn följa med, om man vet att man går i ett vargrevir!

Vad som är minst lika upprörande i sammanhanget är att en del av alla vargkramare återfinns som aktiva i de nationella leden. Alltså personer som stödjer ideologier som uttryckligen säger sig värna om säkerhet, barnens rätt, djurskydd, jordbruksnäringen, decentralisering, glesbygdsboende. Dessa finnns det en del av i SD, men deras procentandel är större i partier som ND och SvP. Det verkar som de inte begriper fullt ut att vargen är ett farligt djur, som blir allt farligare ju fler de blir. Flera dödsfall inträffar varje år runt om i världen som resultat av vargangrepp. Vargen är långt ifrån heller någon utrotningshotad art.

Och då ni skriker högt varje gång någon blivit rånmördad av ett invandrargäng på gatan. Var i ligger skillnaden gentemot att gå i skogen och bli dödad av en flock vargar? Jag får inte ihop hur ni tänker. Man får kärringvibbar av ett sådant resonemang eftersom resonemanget saknar logik. Och en av de viktiga hörnstenarna som nationalismen bygger är just LOGIK.



 
Ingen bild

VargMan

5 april 2013 02:09

@ Högländare..
Ditt resonemang innebär att vi ska ta bort alla getingar, bin och huggormar också antar jag? Tänk alla som är överkänsliga mot dessa djur och som kan dö om de blir stungna/bitna! Att de, likt vargen, är ett naturligt djur har noll relevans så klart..
Vad är det, omkring 100 personer på 400 år som blivit dödade av varg? Ungefär 2 pers dör varje år av bi- eller getingstick, vilket blir 800 på 400 år, alltså betydligt värre. Ett självklart argument för total utrotning?
När vi ändå är igång, ska vi inte förbjuda bilar, bussar osv? Att ta dödstalet för trafiken i diskussionen gör ju dock bara att argumentet som vargmotståndare har om rädslan för att eventuellt, möjligen kanske bli attackerad, blir väldigt löjligt.
Att lamor skulle vara till hjälp vet jag inte, och det låter som en larvig idé. Att vargen river får är ett bekymmer, absolut, men finns det andra knep att ta till som bättre inhängnad mm kanske? Ersättning får ju ägaren oavsett, så där betalar vi alla för att kunna ha en naturlig natur.
"Enligt Linnell & Bjerke (2003) skall det ha förekommit 1548 väldokumenterade dödsfall i Västeuropa under perioden 1700-2000, och mer än 22 människor skall ha dödats av varg i Västeuropa under 1900-talet"
Jämför det med din extremt dumma jämförelse om rånmord. Antalet mord, bara i Sverige, är omkring 100 per år, vilket på 300 år innebär 30 000 mord... Så bara i lilla, lilla Sverige har det varit 20 ggr fler dödsfall pga mord än vad det varit pga vargen i hela Västeuropa.
Logik var det ja. Relevans och aningens förnuft är också bra att ha.

Ska vi prata kärringvibbar, så är det de som tror att de ska behöva vara rädda för att gå ut å plocka svamp för att det kommer en vargflock och sliter alla i stycken, som besitter dessa vibbar allra mest. Ska man vara rädd för något som kan döda, så är det bi, getingar och huggormar. Men, som sagt, dessa ska vi väl också utrota. De finns ju i andra länder, så de blir ju inte utrotningshotade....

 
Svensson

Svensson

5 april 2013 06:49

Vad ska vi göra med alla dessa journalister och politiker i regeringen, när dom förlorar nästa val ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

5 april 2013 07:08

VargMan
Du tycker säkert jag har fel, men jag är av den åsikten att det måste finnas varg i området för att kunna bli dödad av en sådan . Utrota vargen i Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 april 2013 07:58

Vargman...
Att det dödades få av varg på 1900-talet berodde självklart på att det bla. i Norge och Sverige inte fanns några vargar.
Ingen dödades tex. av bilar på 1600-talet...
Köpa in lamor för vilka pengar då? Egna, eller statens dom behövs till viktigare saker?
Nej, det naiva i att plantera in en Rysk vargstam måste stoppas.
Dyrt, onödigt och framförallt ger det stora problem och kostnader för oss på landsbygden.

Varg finns i bla. Kolmårdens djurpark. De som absolut vill se en varg kan åka dit.

 
Ingen bild

Stefan A.

5 april 2013 08:55

Inte behöver du gå tillbaka till 1700-talet för att hitta vargdödade,Vargman, räcker med förra året i kolmården, visserligen bortförklarat av div. orsaker, utom det uppenbara och självklara att vargen är ett rovdjur tillräckligt stort för att ge sig på människor, såg en film från gränstrakterna mellan Ryssland och Finland där vargarna jagade bort björnar, den bör länsstyrelsen skåne titta på innan de drar igång något dyrbart experiment med lamor.

 
Ingen bild

Magentan

5 april 2013 09:22

@ "Svensson", som undrar: Vad ska vi göra med alla dessa journalister och politiker i regeringen, när dom förlorar nästa val?"

Journalisterna kan väl hoppa över till den vinnande rödgröna regeringen istället? De stora hjärtefrågorna för svenska journalister är ju följande:
1) att öka massinvandringen ännu mer och dela ut våra skattepengar till ALLA som kommer hit, även de som varken har asylskäl eller ID-papper.
2) att trakassera och sprida så många fula lögner som möjligt om SD.

Det är exakt samma hjärtefrågor som den rödgröna regeringen kommer att ha, så det behöver väl inte bli några problem?

 
Ingen bild

Nalli

5 april 2013 10:13

Denna Nyhetstidning läser jag varje morgon och kväll (Thoralf Alfssons blogg) den är oslagbar. (Jag bor i Halmstad)
Bra Thoralf Alfsson du får min röst i riksdagsvalet 2014.

 
Ingen bild

Etolog

5 april 2013 11:03

Stefan A
Vargarna i i ryska gränstrakterna har inte mycket att göra med de svenska gråvargarna. De är oftast varghybrider utsläppta och i princip skapade av människan.

 
Ingen bild

Magentan

5 april 2013 12:36

Här kommer lite lite fakta och ett par kloka kommentarer från Jan Milds blogg:

- 50% av utomeuropeiska invandrare förvärvsarbetar inte
- 60% av socialbidragskostnaderna går till utrikes födda
[...]
Tar du en försäkring i ett privat försäkringsbolag, då gäller denna försäkring bara dem som betalt in försäkringspremien. Motsvarande ska rimligen gälla på nationell nivå!
Att vi i Sverige valt att betala försäkringspremien via skatterna bör inte ändra på principen om rättigheter, tycker jag.
[...]
Varje dag pågår stora resursöverföringar från svenskar till invandrare. Ett färskt exempel är amorteringsfria lån, där vi skattebetalare får stå för notan. Ett annat exempel är gratis körkort till invandrare. Innebörden blir dubbel: dränerad välfärd och orättvisor.
[...]
http://janmilld.wordpress.com/

 
Ingen bild

HM

5 april 2013 13:40

Utanför ämnet:

Här på Gotland har en gotländsk moderat riksdagsman lämnat motion till sin partistämma (? kongress?) om att det skall undersökas om vår sjukvård och kollektivtrafik skall slås ihop med stockholms läns. Partistyrelsen bifaller denna.

Jag har idag sänt insändare till våra tidningar angående detta förslag och den finns även att läsa på min blogg redan nu: mulleriklinte.bloggplatsen.se

Där tar jag bland annat upp närheten till Kalmar län.

 
Ingen bild

Högländare

5 april 2013 14:14

@VargMan

Bra att du tog fram lite statistik om vargens farlighet. Bara uppgiften att 22 människor i västeuropa fått sätta livet till under 1900-talet i västeuropa, då vargen var i princip utrotad från detta område, visar väl klart och tydligt vargens farlighet för människan. Vi behöver bara gå tillbaka till 1800-talet för att finna denna makabra händelse, se länk!

http://brittnyman.wordpress.com/2012/02/02/vargen-tuggade-i-sig-22-barn/

En stor majoritet svenskar vill inte ha varg i sverige. Vargen är ett rovdjur som tävlar med människan om att vara överst i matkedjan. Och där finns bara plats för en. I Sverige fanns på 1800-talet en stor enighet för att skjuta bort vargen på grund av dess farlighet och skadeverkningar. Svenska jägare har sedan dess skött den biologiska balansen i skogarna själva på ett utmärkt sätt. Därför anser jag att varje person som kallar sig nationalist och säger sig vill värna om svenskarna ska tänka till en gång till och ta historiken i beaktning.

http://www.vargfakta.se/tag/manniskor-angripna-av-varg/

 
Ingen bild

dille

5 april 2013 16:30

http://www.dn.se/nyheter/sverige/rekordsent-datum-for-isutbredning
Verkligheten dementerar PK:s klimathypotes. Och därför är det locket på från mp och andra tokar.

 
HM

HM

5 april 2013 16:54

Varför vet jag inte men länk kom inte med i mitt föregående utanför ämnet inlägg.

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

http://mulleriklinte.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Kalle på Spången

5 april 2013 17:03

Det är galet roligt att läsa om de lokala frågorna som du driver Thoralf, även för en som inte bor i området. På denna punkt är du verkligen ett föredöme.

 
Ingen bild

VargMan

5 april 2013 17:27

@ OH
Det måste finnas bin och getingar för att dö av dem med, utrota dem.
Det måste finnas nötter för att dö av nötallergi, utrota nötterna.
Det måste finnas människor för att bli dödad av en människa, utrota människan..
Antar du inser det dumma i din argumentation, eller?

@ Hulda mk1
Västeuropa är väl ändå mer än Norge och Sverige? Kika här om du inte tror mig: http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4steuropa
Visst fanns det varg i både Norge och Sverige under 1900-talet, men inte många.
Tyckte att lamadjur var en larvig idé, men om den skulle visa sig vara ett utmärkt sätt att skydda andra djur så är det väl ägaren som ska bekosta dem eftersom ett lamadjur inte bara är kostnader utan renderar avkastning som vilket annat boskapsdjur som helst (kött, avel, ull).
Visst får du tycka att vi ska utrota allt som inte passar in i en "mall", men vart drar du gränsen? Varg idag, lodjur imorgon, och sen..?

Stefan A.
Dra upp vad som händer i en djurpark, ok.. Ska vi utrota alla tigrar, björnar och apor också, för de har dödat folk i djurparker? Trodde vi pratade om hur det är i naturen, inte hur det är i ett onaturligt tillstånd. Jag har sett film där gnuer attackerat en tiger, utrota alla gnuer då eller?

@ Högländare
En stor majoritet mot vargen? Finner den totala motsatsen iofs:
http://www.naturskyddsforeningen.se/sites/default/files/dokument-media/brev-och-underlag/omnibusundersokning_vecka_44_2012_jakt_varg.pdf
"I princip utrotad" är ju, som du vet, inte sanningen. Om argumenten för att utrota ett djur är så svaga så det måste tas till vinklingar/osanningar så tyder det på att argumenten inte håller, och därmed är vi mer inne i olika känsloargument.
Att vargen kan vara farlig säger jag inte mot, men att stödja sig mot det som argument är att gå tillbaka till 1800-talslogik. Då var det MYCKET fler vargar, andelen människor som bodde på landet var mycket större än idag mm mm. Det är inte ens i närheten jämförbart. Ska vi utrota alla farliga djur, ja då är vi återigen inne på vad mer vi ska ta bort som i verkligheten tar livet av betydligt fler människor än vargen. Vi kan börja med alla hundar till exempel, som dödar lååååångt fler människor än vargen.

 
Ingen bild

Per

5 april 2013 18:28

Något för dig Thoralf. Hur varmare klimat kan skapa kallare väder.

http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2013-03-28/global-warming/38098705_1_sea-ice-arctic-summer-ice

/Per

 
Ingen bild

kallt

5 april 2013 18:38

@Per, trams, ni är avslöjade.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 april 2013 19:29

VargMan...
Nu förstår jag iof. inte vad en utdragen debatt med en naiv vargkramare har här att göra, men..
Ja, lamadjur är helt onödigt om vi återgår till den vargstam som fanns för 30 år sedan.
Nu rivs (dödas och skadas) främst får, renar och hundar av våra husdjur. Vad händer när hästar blir attackerade, eller bara skenar av skräck? Med barn på?
Naj, tänk liite längre och ta rejält med tid på dig. Sedan är du välkommen att diskutera om ännu viktigare ämnen här.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 april 2013 19:39

Ett allmänt upprop:
Snart blir det Nationaldag med div. firande. Planering inför detta börjar säkert snart på många platser i landet.
Vi har under de senare åren sett skräckexempel på företeelser som definitivt inte hör hemma på ett traditionellt Nationaldagsfirande.
Afrikansk dans mm mm.
Rapportera gärna här, pågående planering, så att det upmärksammas i god tid före. Då kan förhoppningsvis lite påtryckning leda till en korrigering av programmet...

 
Ingen bild

Andreas H

5 april 2013 20:25

Glada nyheter! "I Sjöstadsbladets webbundersökning får Sverigedemokraterna hela 19% om det vore riksdagsval idag."
https://stockholmsstad.sverigedemokraterna.se/sd-far-hela-19-i-hammarby-sjostad-i-undersokning/
Skål på er och trevlig helg!!!

 
Ingen bild

OH

5 april 2013 20:48

VargMan: De jag umgås med och som dagligen vistas i och har vårt levebröd i samklang med naturen vill absolut ej se några vargar.
Om vi skall ha vargar föreslår jag att vi inplanterar dom i de större städerna, börja med Stockholm och Göteborg.

 
Ingen bild

OH

5 april 2013 21:26

Sossarna har en plan mot arbetslöshet. Dom ska bygga höghastighetsbanan Stockholm-Göteborg, deras beräknade byggtid minst 50 år, därefter skall bygget fortsätta mot Malmö.Dom lär ha använt sig av tidsstudier från von Platens bygge.

 
Ingen bild

PFEP

5 april 2013 22:20

GOTA MEDIA SPRIDER FALSKA UPPGIFTER....
Kom igen Thoralf, det är jo Gota medias "bread and butter"...
Det är sannerligen en ynkdom att se hur illa Gota Media har förfallit under åren.
Jag har varit med en del år och kan utan blusel konstatera att Gota Media idag inte ens borde klassa i den fållan var tidningar finns.
Pressstödet är väl vad som håller denna koncern under vingarna idag.

 
Ingen bild

Magnus S

5 april 2013 22:51

OT@

Här snackas det varg så då är det väl inte fel att jag sticker in med detta aktuella som pågår inom partiet;

http://www.youtube.com/watch?v=Av-9QFRlMvw&NR=1&feature=endscreen

Och vidare detta komiska inslag om dagens SD;

http://www.youtube.com/watch?v=bk_GBXNkcHc

Ärligt talat. Detta känns inte lika bra som förut att vara en del av SD.

 
Ingen bild

OT

5 april 2013 23:55

@Magnus S

Gilla Läget, var positiv: http://www.youtube.com/watch?v=KukSyTpAegc

 
Ingen bild

Skånepåg

6 april 2013 00:17

Hade kontakt i eftermiddags med en god vän (f.d. moderat nu Sd) vars bror tidigare varit i den absoluta toppen inom Moderaterna. Frågade lite diskret om vad hans bror hade för uppfattning om Reinfeldt och hans för Sverige totalt destruktiva politik. Fick till svar att vad han hade hört, så talade man över huvud taget inte om Reinfeldt. Kan tolkas på flera sätt, men enligt min mening innebär detta att Reinfeldt ligger mycket pyrt till inom partiet och att något dramatiskt kommer att hända innan valet 2014. Men som man säger, den som lever får se!

Delar f.ö Magnus S uppfattning, att nu räcker det med såväl offentliga uteslutningar som illa genomtänkta och formulerade pressreleaser som inte kan missförstås. Inte mer ”mumma” till skvallerpressen om jag får be. Nu gäller det f-n i mig verkligen att ta tag i den strategiska biten, och innan man gör något som kommer i offentlighetens ljus verkligen analyserar noga vilka de olika konsekvenserna kan bli. Här är utan tvekan Thoralf en enorm tillgång genom sin pragmatiska läggning och uppfattningsförmåga, och som jag hoppas att partiledningen verkligen inser och drar nytta av på bästa sätt.

 
Ingen bild

Skånepåg

6 april 2013 00:21

Rättelse:
"Delar f.ö Magnus S uppfattning, att nu räcker det med såväl offentliga uteslutningar som illa genomtänkta och formulerade pressreleaser som inte kan missförstås."
Tag bort "inte" så blir andemeningen korrekt. Klockan är sen och hjärnan seg så här på nattkröken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards