thoralf

Direktlänk till inlägg 6 januari 2013

ICA-KURIREN OCH RESUMÉ

Av Thoralf Alfsson - 6 januari 2013 16:51

I eftermiddag har jag haft ett längre samtal med Krister Berntsson från Resumé som sökte mig. Samtalet kommer resultera i en artikel som jag fått godkänna innan den publiceras. Givetvis finns det mer att önska men den innehåller i varje fall inga sakfel. Jag har dock framfört önskemål att Resumé ställer ett antal kritiska frågor till Katarina Mazetti angående hennes falska påståenden i sitt mejl.


Jag vill ändå tacka Krister Berntsson för samtalet och att jag fick bemöta anklagelserna från Katarina Mazetti. Läs artikel i Resumé



Stefan Torssell skriver idag på Avpixlat om Mazetti-affären. Jag uppfattar det som han begär att få ett genmäle publicerat i ICA-kuriren, både på nätet och i den tryckta upplagan. Han vill ha en tågordning senast på tisdag från Helena Rönnberg. Läs "Mazettis sura sorti"


Jag stöder till fullo Stefan Torssells önskemål och jag hoppas alla läsare ställer sig bakom detta önskemål. Därmed kan vi sätta press på ICA-kuriren. Om ICA-kuriren sedan vägrar ett genmäle blir det dags att överväga nästa steg!


Jag vill med anledning av detta ge ett gott råd i all välmening till Helena Rönnberg att ge utrymme för detta både på nätet och i ett kommande nummer av ICA-kuriren.


Sedan måste jag också utnämna det nya årets bästa skratt och roligaste "händelse". Läs följande med ett leende ;-)

Snacka om att falla på eget grepp!!!

Tårarna trillar av skratt!

 
 
Ingen bild

matspp

6 januari 2013 17:26

Det här kommer att bli dyrt för ICA om de inte gör Pudel ASAP!

 
Lassekolja

Lassekolja

6 januari 2013 17:36

TACK Thoralf för att Du inte endast "knyter näven i fickan", d.v.s inte bara "släpper" detta utan går vidare! Det är bara nyttigt att fru Mazetti (m.fl.) lär sig att man inte kan haspla ur sig vilka grodor som helst utan att behöva ta ansvar för dessa lögner och fördomar!
Katarina Mazetti har varit "ute och cyklat" förr. Tror det var i valrörelsen 2006 då hon spred lögner och fördomar om SD men fick stå oemotsagd till skillnad från nu.
Även jag har läst Stefan Torssell´s inlägg. Det var klockrent och jag ser fram emot att Stefan får bemöta fru Mazetti i ICA-kuriren. Hur det än är, ICA-kuriren kan inte gärna ha något intresse av att stöta sig med hundratusentals ICA-kunder!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Arne

6 januari 2013 17:44

Apropå "Läs följande med ett leende":

Om man heter Markku Ahonen har man finskt påbrå. Varför inte flytta (tillbaka?) till Finland? Finland präglas av ordning och reda, integritet och stolthet över den finska kulturen. Följaktligen har man bara en bråkdel så stor invandring som Sverige, även justerat för den mindre egna befolkningen.

 
Ingen bild

Hulda

6 januari 2013 17:47

Bra jobbat Thoralf!
Även en Vänsterfanatiker som Mazetti får nu lära sig att vi konsumenter har makt. Det finns flera olika affärer att välja på i Sverige.
I Vänsterns lyckorike finns bara livsmedelsaffären Röda Stjärnan..
Nyttigt också att journalister inser att vi på nätet har MAKT.

Förstår mig inte på Mazetti.
Hennes bok och sedan Kjell Sundvalls film om Grabben i graven bredvid är ju lysande i mina ögon.
Där har hon fångat den Svenska landsbygdssjälen. Kampen med jordbruket och ensamheten för många på landet.
Men nu hånar hon det Svenska totalt. Vad har hänt?

 
Ingen bild

Systemfel

6 januari 2013 18:19

@Hulda

Om uppgifterna stämmer att det var bestämt sen tidigare att Mazetti skulle sluta att skriva som krönikör i Ica-kuriren så är nog hennes sista alster där mer en "jobbansökan" riktad till rännstensmedia

 
Ingen bild

Arne

6 januari 2013 18:23

Hulda:

Rätt! Dessutom är ju filmen fri från multikulti. Inte ett enda utländskt inslag, om jag minns rätt (har sett den ett par gånger). Om hon skulle skriva boken i dag skulle bonden antagligen heta Ahmed och Ahmed skulle gifta sig med svenskan i den lokala moskén.

Låt oss göra rätt.

Lås oss sätta stopp.

Nu.

 
Ingen bild

Sveasrika

6 januari 2013 18:28

Detta är nog första gången sen jag började läsa din blogg som jag inte kan hålla med dig Thoralf.
Hur jag än försöker så kan jag inte ens le åt den urbota korkade ahonens tomma utspel,han är en korkad tråkmåns med en massa hat mot SD som ända bränsle för att driva sin så kallade digitala dynghög.

 
Ingen bild

Magentan

6 januari 2013 18:51

YTTERLIGARE LÖGNER OCH FÖRTAL AV MAZETTI OM SD I RADIONS "P4 EXTRA" IDAG!

"Vad handlade din krönika om som gjorde folk så upprörda"
frågar P4 Extra:s programledare efter att ha välkomnat Katarina Mazetti. Detta svarar Mazetti inte på, utan efter lite inledande prat om annat så följer en dialog mellan Mazetti och programledaren som ni kan läsa större delen av här nedan.

Obs! Jag har skrivit ned den EXAKTA ordalydelsen i programmet.

Mazetti: "Det var en organiserad Flashmobattack, igångsatt av ett par av dom hatsajter och bloggar som finns på nätet va. För där la man ut, det har jag sett sen, noga förvrängda citat ur krönikan, med hatkommentarer och med mejladress och telefonnummer till tidningen och uppmanade folk att höra av sig. Tidningen såg ju att många av mejlen kom från samma IP-nr va."

Programledaren: "Vad tänker du om det?"

Mazetti: "Ja, alltså krönikan handlar om hur man ska definiera svenskhet va. Och det blev ganska tokigt för jag är typiskt svensk, och har spelat svensk folkmusik i många år och har lärt ut svenskt språk och så där. Jag blev plötsligt en galen batikhäxa som hatar Sverige, eh... och snabbt så gled ju dom flesta över till å snacka halalslakt och muslimers fruktsamhet och så där, så det var ingen nolltolerans precis. En del var hotfulla, andra la ut min adress och till och med min deklaration. Men det går ju inte å argumentera mot folk som skriver att 'det där skrev du säkert guppande på en fet n-gerk-k' och så vidare va. Det är ju liksom inte nån diskussion. Flashmobbing är en medveten strategi för att hota och skrämma. Det är egentligen precis densamma som nazisterna använde i början. Det handlar om ganska få personer som har hetsat upp varann på hatsajterna och som tror att alla tycker som dom. Men 9 av 10 svenskar röstar faktiskt inte på Sverigedemokraterna.

Programledaren "Men hur känns det att ha blivit utsatt för det här då?"

Mazetti: "Ja alltså, för de första så vill jag säga det att jag menar inte att alla som uttrycker sympati för Sverigedemokraterna är nazister eller rasister. Jag tror att dom flesta av dom numera är ganska vanliga svenskar, som är oroliga för sin framtid och ekonomi i det här krisande Europa. En del är invandrare för resten, som tycker att det räcker med invandring nu när dom har etablerat sig själv. Det är inte svårt å förstå. Alla är sig själv närmast. Problemet är att eftersom Sverigedemokraterna har intalat folk att allt beror på invandringen, så är det där dom hamnar. Dom andra partierna har mumlat för länge i frågan för att inte uppmuntra till rasism. Men det är väl självklart att integration kan medföra problem. Det är ju inte bara å skicka 20.000 nykommande till en fattig kommun och hoppas att allt ordnar sig. Alla partier borde skärpa sig och börja ta fram planer på hur man praktiskt ska förbättra integrationen. Ta itu med saker när det gnisslar och vara tydliga om framtiden."

Programledaren: "Men din krönika här, nu blev du ju själv drabbad personligen av kränkande kommentarer och hot, och till och med besök vid ditt hem nattetid. Hur känns det .....?"

Efter att Mazetti påpekat att hon inte alls drabbades lika illa som en ung och vacker kvinna som Åsa Moberg osv, så klämmer hon också i med följande observandum:
"Det är inte yttrandefrihet att hota och förtala, det är faktiskt olagligt!"

Efter ytterligare en fråga från programledaren om de där hoten som kom efter krönikan kommer att påverka Mazettis arbete och skrivande framöver, avslutar Mazetti med följande viktiga och skamliga LÖGN och FÖRTAL om Sverigedemokraterna:

"... Jag kommer inte å inte driva det som en enskild fråga. Det är ingenting som en enskild person kan göra. Jag är ingen Jeanne d’Arc liksom. Jag tycker alla ska titta närmare på det här. För annars kan vi råka riktigt illa ut i nästa val MED TANKE PÅ ATT SVERIGEDEMOKRATERNA BARA HAR EN FRÅGA. DET KAN GÅ LITE HUR SOM HELST MED ALLTING. !!!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/138356?programid=2151

Om man orkar besvära sig med att läsa SD:s partiprogram på nätet så framgår Mazettis lögner om SD mycket tydligt.

 
Ingen bild

Skånepåg

6 januari 2013 19:08

@ Sveasrika

Ett försök att vara "lustiger" av Herr Alkhonen och som resulterade i ett totalt misslyckat skämt. Han skriver: ”Som yrkeskår så behöver Sverige alla clowner, komiker och pajasar.” Det är för honom att bara hoppa på tåget och inte tveka en sekund, eftersom han har visat i sin blogg att han besitter synnerliga lämpade kvalifikationer i särskilt ett av facken.

Så vi önskar givetvis ett stort Lycka Till!

 
Ingen bild

^!^!^!^

6 januari 2013 19:31

Exempel på "riktig svensk": Hasan Guven


Kulturberikaren Hasan Guven gillar Allah, Fittja Moské och Snabba Cash!

https://sv-se.facebook.com/hasan.guven.980

http://petterssonsblogg.se/2013/01/05/sk...id-ran-i-sodertalje/

 
Ingen bild

Pär Green

6 januari 2013 19:34

Hur kan det vara möjligt att Tidningen har sett detta?
"Tidningen såg ju att många av mejlen kom från samma IP-nr va."

 
Ingen bild

Sveasrika

6 januari 2013 19:35

@Skånepåg

Jotack pågen visst förstod jag nog men som jag skrev så tycker jag så erbarmeligt illa om ahonen så jag orkade inte le.

 
Ingen bild

SDare

6 januari 2013 19:51

http://www.kulturparlor.se/Huvudbroschyr.pdf

Kultur i Sverige! Eller skojar dom?

 
Ingen bild

Tobias

6 januari 2013 20:10

Det va ett jäkla spammande om denna Hasan Guven och hans fb-sida i varje kommentarsfält på denna sida. Frågan är bara vem fan är det och vem fan bryr sig vad han gillar?

 
Ingen bild

Essendon

6 januari 2013 20:12

All time high på på Thoralfs blogg nu, över 4000 besökare hittills på en dag.
Bäva månne PK-stollarna!

Grattis Thoralf!

 
Ingen bild

?

6 januari 2013 20:14

- Invandrarkriminaliteten ökar.
Regeringens lösning: Fler kriminella invandrare till Sverige!

- Arbetslösheten stiger.
Regeringens lösning: Importera fler arbetslösa till landet!

- Resultaten i skolan sjunker.
Regeringens lösning: Fler analfabeter till Sverige!

 
Ingen bild

Thoralf A

6 januari 2013 20:15

Tobias

Om jag förstår det rätt är det den person som bleb skjuten av polisen i Södertälje.

 
Ingen bild

Hacke

6 januari 2013 20:22

Skulle vara intressant att veta hur många i etablissemanget som har sin utkomst genom sitt sd-hat. Det verkar vara en lukrativ bransch med tanke på hur många som hoppar på det tåget. Men dom kan knappast försörja sig på provision i alla fall med tanke på hur snabbt den sverigevänliga rörelsen växer. Skattepengar som vanligt i slutändan.
Och sd bara ökar... Tack Ahonen, Mazetti och övriga knäppskallar därute.

 
Ingen bild

adfasf

6 januari 2013 20:23

Thoralf A och Tobias:

Ja, det är den person som polisen sköt i Södertälje.

De misstänkta enligt Flashbacks sammanfattning:

https://www.flashback.org/sp41312997

Obs att med Mazettis synsätt är samtliga misstänkta att betrakta som svenskar. Nej - fel! Med Mazettis synsätt är hela världens samtliga människor svenskar, utom svenskarna själva.

 
Ingen bild

Full Koll

6 januari 2013 20:25

@ Tobias m fl

Det är inte första gången det visar sig att en kriminell person har kopplingar till någon moské.
Moskéer fungerar som plantskolor för kriminalitet och terrorverksamhet.

Läs petterssons blogg så får du svar på din fråga:

http://petterssonsblogg.se/2013/01/06/skottlossning-vid-ran-i-sodertalje/comment-page-1/#comment-31720

Eller Ex pressen:

http://www.expressen.se/nyheter/familjen-vakar-over-skjutna-26-aringen-1/

"Under hela kvällen, natten och dagen vakade familjen och ytterligare ett 40-tal svartklädda människor vid sjuksängen på Karolinska universitetssjukhuset där mannen vårdades för livshotande skador"!

 
Ingen bild

Stig

6 januari 2013 20:26

Till ?:

- Invandrarkriminaliteten ökar.
Regeringens lösning: Fler kriminella invandrare till Sverige!

- Arbetslösheten stiger.
Regeringens lösning: Importera fler arbetslösa till landet!

- Resultaten i skolan sjunker.
Regeringens lösning: Fler analfabeter till Sverige!

Jag lägger till:

- Bostadsbristen allt värre.
Regeringens förslag: Fler bostadslösa invandrare till Sverige!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nyanlanda-far-inte-bostader_7800638.svd

Varför skriver inte SvD att svenskar inte "får bostäder"?

 
Ingen bild

Skånepåg

6 januari 2013 20:32

@ Sveasrika

Håller med dig om "illamåendet" men tyckte att när någon lyckas med det fantastiska konststycket att göra ett skämt av ett skämt, så kan åtminstone inte jag låta bli att dra på smilbanden.

 
Ingen bild

Sven Dacke

6 januari 2013 20:34

Om vi lämnar den Svenska ankdammen för en stund.

Varför visar Svensk TV inte vad som händer i Syrien eller Libyen ?
Finns det en dold agenda i vanlig ordning.

Från Bloggen Rädda Sverige
Klart och utrett är att då väst gått in i Libyen tog det bara några timmar innan Al-Qaedas flagga vajade på offentliga byggnader. Folket i Sverige tror att det var dem vi krigade emot – men det var dem vi hjälpte.
Det är lite rörigt… Du får väl fundera på saken.

Obama Gives Al-Qaeda Missiles To Attack America And West!
It’s now official, western governments led by NATO, the US and France are running terror attack s all over the Middle East via al-CIA-da.

http://www.radda-sverige.nu/kommer-inte-pa-tv-38/

 
Ingen bild

Medborgaren

6 januari 2013 20:35

Re ? o Stig.
Jag lägger till;

Sverige saknar pengar till vården, skolorna o drägliga pensioner till våra äldre som hela livet arbetat o betalat skatt i Sverige!

Regeringens lösning: Importera 57.000 nya bidragstagare varje år!

 
Ingen bild

Lars-Inge

6 januari 2013 20:48

@ Full Koll

"Under hela kvällen, natten och dagen vakade familjen och ytterligare ett 40-tal svartklädda människor vid sjuksängen på Karolinska universitetssjukhuset där mannen vårdades för livshotande skador"!"

Han kommer nog f-n att riskera att dö, om inte annat än av syrebrist med hänsyn till denna enorma uppbackning! Det gäller för sjukhuspersonalen och "syster" Gustaf att verkligen vara tuff, och hålla alla klåfingriga specialister i klanen borta från de olika medicinska anslutningar till den skjutne hjälten som man använder!

 
Ingen bild

B-E Johanson

6 januari 2013 21:05

Nej SD behövs inte i ett mångkulturellt samhälle. Det är för att samhället INTE skall bli mångkulturellt som SD behövs

 
Ingen bild

~~~

6 januari 2013 21:06

Undrar om Soran Ismail, Kurdo Baksi och hans syster Nalin Pekgul är också där på KS vid den skjutne kurdens säng?
De har inte synts på TV sedan rånet, i alla fall!

 
Ingen bild

Lars-Inge

6 januari 2013 21:12

@ ~~~

"Undrar om Soran Ismail, Kurdo Baksi och hans syster Nalin Pekgul är också där på KS vid den skjutne kurdens säng?
De har inte synts på TV sedan rånet, i alla fall!

Den var "mitt i prick" (f´låt ett visst understatement).

 
Ingen bild

Essendon

6 januari 2013 21:42

ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg synas här och det hela klarnar lite...

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/01/06/ica-kurirens-chefredaktor-helena-ronnberg-ansvarig-for-pobeltext-i-ica-kuriren/

 
Ingen bild

OT

6 januari 2013 21:49

Här skall du få en mums bit Thoralf.

"Vikings may have invented the pizza

OSLO, Sept 1: Not only did they probably discover America, the Vikings may also have invented the precursor of the modern pizza more than 1,000 years ago, according to findings published by a Norwegian archaeologist.": http://www.indianexpress.com/Storyold/49155/

P.S: Tror ni att Mazetti kan fortsätta äta pizzor efter den vetenskap?

 
Ingen bild

Morningstar

6 januari 2013 21:58

Om inte mitt minne sviker mig så har tant Mazetti även varit med i På spåret en gång. Nu förväntas ju visserligen inte lågutbildade snusande epa-traktorsframförande bonnläppas som oss att titta på dylika tv-program. Men kanske ändå nån här som minns vem som var hens partner på den tiden?

 
Ingen bild

{}

6 januari 2013 22:03

Markku Ahonen är en finne.

 
Ingen bild

Systemfel

6 januari 2013 22:03

Tror det var Stefan Holm

 
Ingen bild

Morningstar

6 januari 2013 22:04

@OT. Enligt muslimerna själva så var det dem som upptäckte Amerika flera århundraden före Columbus. Ergo, var alltså "vikingarna" egentligen araber från norra Europa. Så hen kan med lugnt samvete fortsätta äta pizza framöver. Dom dåvarande araberna hade ju på den tiden ännu inte organiserat sig så mycket att nationen Sverige hunnit bildas. Så det fanns ju inga svenskar på den tiden. Bara arabiska allahdyrkande araber som tyckte om att segla omkring och bedriva "handel". ;)

 
Ingen bild

Ha Ha Ha

6 januari 2013 22:14

Markku Ahonen En finne med inkurabelt mindervärdeskomplex gentemot svenskar!

 
Ingen bild

Sven

6 januari 2013 22:17

OT. Humor att du anger indianexpress som källa?
Här är nog den ursprungliga källan. Intervju med Astri Riddervold.
http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/677188

 
Ingen bild

Coopcoor

6 januari 2013 22:29

Jag skrev till Resumes ansvarige utgivare:

Claes,

Jag tillskriver dig i din egenskap av ansvarig utgivare för tidskriften Resumé.

Anledningen är att jag förundras över att ni i med namn utpekar en person som ledare för en hatattack utan att först ha låtit denna person bemöta anklagelserna. God publicistisk sed påbjuder väl ännu en viss saklighet och objektivitet? Jag vill också minnas att PO flera gånger har påpekat att oskuldspresumtionen ska respekteras.

Jag föreslår att du går in och läser blogginläggen hos Thoralf Alfsson och sedan precisera exakt vad som är hatiskt. Han kommer med saklig kritik mot Mazettis utmålning av Sverige som ett kulturlöst land och dess invånare som inavlade med låg IQ. Byt ordet svensk i hennes argumentation mot somalier eller irakier och fundera sedan på om ni skulle ha fördömt kritik mot hennes krönika även i det omvända fallet. Handen på hjärtat, jag tror att vi båda vet svaret.

Mazettis krönika var helt enkelt undermålig, behäftad med faktafel och ren okunskap samt delvis rasistiska inslag. Det måste vara tillåtet att kunna kritisera sådana undermåliga krönikor utan att för den skull bli uthängd som näthatare. Men visst, ni journalister befinner er ju i ett nytt landskap idag. Nu blir ni granskade av era läsare som dessutom har medel att framföra sin kritik. Kanske uppskattar ni som yrkeskår inte detta? Är det därför ni så osakligt angriper kritiken mot Mazetti som hatisk?

Ni kan förresten gå in på Thoralfs blogg och läsa de kommentarer som fanns på ICA-kurirens hemsida innan denna släcktes ned med påståenden om att det skulle ha framförts allvarliga hot som borde läggas till grund för en polisanmälan. Jag är själv jurist med 20 års erfarenhet av straffrätt. Jag har läst alla kommentarer och inte funnit ett enda hot som skulle kunna komma i närheten av det straffbara området. Fundera då på varför ICA-kuriren ändå framför detta falska påstående. Kan det möjligen vara för att skänka legitimitet åt censuren?

 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2013 22:45

@Coopcoor
Suveränt skrivet. Ser fram emot att få läsa eventuellt svar från den ansvariga utgivaren.

 
Ingen bild

OT

6 januari 2013 22:46

@Sven - "OT. Humor att du anger indianexpress som källa?"

Javisst är det!

Tack för länken till den ursprunliga källan!

P.S: Onekligen börjar man ju undra hur många fler PK-rätter som "importerats"?

 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 00:01

Tydligen har Katarina Mazetti blivit intervjuad i P4 Extra idag. Borde inte i rättvisans namn då Thoralf intervjuas imorgon?
Har nu SR startat bevakningen runt detta, så måste de väl fortsätta..
Det är allvar nu.

 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 00:11

Vad driver Ahonen?
Borde inte ett besök på närmaste vårdcentral vara en bra start på den långa vägen till ett (förhoppningsvis) tillfrisknande..?

 
Ingen bild

Rännstensmedia

7 januari 2013 01:26

"Helena Rönnberg kommer alltså från Bonnier Tidskrifter som äger Resumé. Så det är ingen slump att Katarina Mazetti gråter ut just i Resumé hos dess nye chefredaktör Krister Berntsson. Hela gänget tillhör en maktelit som sitter däruppe och föraktar vanliga människor som har åsikter om invandringspolitik eller annat som Bonnierkoncernen ogillar att det förs diskussioner om. Mazettis frispel och kretsen kring henne inklusive ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg som försvarar galenskaperna säger allt om var i samhället föraktet för vanligt folk finns. Det finns på Resumé, det finns på ICA-Kuriren och det finns i Bonnierkoncernen. Och det kommer från personer som Kristian Berntsson, Helena Rönnberg och Katarina Mazetti."
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/01/06/ica-kurirens-chefredaktor-helena-ronnberg-ansvarig-for-pobeltext-i-ica-kuriren/

 
Ingen bild

Funtaren

7 januari 2013 01:45

Ganska fantastiskt att mme Rönnberg faktiskt gått så långt att hon stängt ned hela forumet för att förhindra att Mazetti får en dos verklighetspiller. "Vi sätter därmed punkt för diskussionen här på icakuriren.se" står det i den tråd som skall inrymma diskussion om Mazetti. Smaka på denna mening. Den stora smakdomaren har talat, inga ytterligare inlägg kan ju vara relevanta efter denna högsta visdom.

 
Ingen bild

TV4s självmål

7 januari 2013 01:46

Sierska jämför SD med Hitler

Den 1 januari hade TV4 bjudit in astrologen Margareta Hedin och sierskan Rosie Björkman, eller “Jolanda den Tredje” som hon kallar sig på sin röriga hemsida, som tagit sig en titt i stjärnorna för att sia om 2013. Vid knappt två minuter in i inslaget jämför Hedin Sverigedemokraternas framgångar med Hitlers och nazisternas, varpå den manlige programledaren – unik i TV4:s historia då han uppvisar en intakt ryggrad – ifrågasätter den osmakliga jämförelsen. Sedan går det snabbt utför då Björkman börjar svamla om “allt för att dölja den egentliga maktelitens agenda”.
http://avpixlat.info/2013/01/07/sierska-jamfor-sd-med-hitler/#disqus_thread

 
Ingen bild

Tobbe S

7 januari 2013 02:00

Jag har gjort en variant av Jantelagen. En lag som är lite bättre anpassad till dagens Sverige. PK-lagen kallar jag den.

PK-Lagen
1.) Du skall fett inte tro att du och din släkt funnits här länge.
2.) Du skall fett inte tro att du och dina föräldrar uträttat något av värde.
3.) Du skall fett inte tro att du dina mor-/farföräldrar uträttade ett storverk när de byggde välståndet.
4.) Du skall inte fett inbilla dig era skolor var bra innan vi kom hit.
5.) Du skall fett inte tro att du vet något om Sveriges historia.
6.) Du skall fett inte tro att du du står för mer än ett skräpland
utan egen kultur.
7.) Du skall fett inte tro att ni har egna traditioner.
8.) Du skall fett inte skratta åt oss för då skär vi halsen av dig din svennegris.
9.) Du skall fett inte tro att någon av dina politiker bryr sig om dig.
10.) Du skall fett fatta att era unga tjejer är horor allesamman.
11.) Du skall fett inte tro att du är svensk.

 
Ingen bild

Kalle

7 januari 2013 02:12

>Tobbe S

Vad kan man säga istället för "fett"??? Eller rättare sagt vad betyder det???

 
Ingen bild

"vi gillar olika"dock inte på vår egen bakgård!

7 januari 2013 04:07

Svenska föräldrar tar ur sina barn från invandrartäta skolor i Katarineholm och sätter dem i friskolor med övervägande svenska elever. Det för att undkomma bråk och mobbning, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Kommunpolitiker oroar sig nu för att utanförskapet ökar när ytterligare flera hundra somalier ska etablera sig i kommunen.

Katrineholm hör till de städer som tagit emot flest somalier de senaste åren. Det beräknas nu bo 800 somalier i staden och inom det närmsta året väntar man ytterligare 400, varav 300 barn. Detta i en stad med endast drygt 20 000 invånare.

Somalier är en mycket utsatt grupp. Medel-IQ i Somalia är 68, enligt modern forskning, vilket motsvarar särskolenivå i Sverige. Det innebär att sannolikheten att en slumpmässig svensk är intelligentare än en slumpmässig somalier är 94 procent.

Somaliernas låga intelligens gör att de har det svårt att avläsa symboler och tolka skyltar. ”Att lära sig klockan är jättekomplicerat”, berättar en SFI-lärare för Sveriges Radio. Statistik visar att bara var femte arbetsför somalier har arbete.

Dessutom har folkgruppen stora problem med kriminalitet. En av fem unga somaliska män i Göteborg är inblandade i minst ett våldsbrott bara under en tvåårsperiod, framkom det i en granskning i Göteborgs-Posten.
http://www.friatider.se/svenskar-flyr-somalierskolor-i-katrineholm

Gillar inte Katrineholmsborna olika?SD fick bara 4,43% i kommunalvalet så min slutsats är att övriga Katrinehomsbor är hycklare.
http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/kommun/04/83/index.html

 
Svensson

Svensson

7 januari 2013 06:56

Ica ångrar nog att dom lekte politiskt korrekta, i helgen valde jag Konsumbutiken istället för Ica, och det fungerade bra.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

7 januari 2013 07:41

I huvudet på Ahonen rör sig bara tråkigheter, det är inte roligt att läsa vad han skriver.

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 januari 2013 07:45

Intressant ledarartikel i Smålandsposten angående Egypten.

Problemet är att ingen har facit än, och det finns många uppfattningar om vad som kommer att bli resultatet av revolutionerna.

LEDARE i dag 00:30 | Uppdaterad i går 22:18

Många är oroliga över Egypten. Muslimska brödraskapet har hamnat vid makten och fått blodad tand. En ny författning har tagits fram som drivs igenom med folkomröstning på kortast möjliga tid. Oppositionen körs över. Tillbaka till diktaturen. Eller?

Läs hela
http://www.smp.se/ledare/demokratins-kompromisser(3593507).gm


PS. Undrar hur redaktionen ser på situationen i Syrien och om domkollar på Russia Today

 
Ingen bild

Ördög

7 januari 2013 07:55

Egentligen borde jag inte skriva så här löjliga inlägg, men jag tycker det är kul att förvränga folks namn, då de har åsikter jag ogillar. Om jag hade en antagonist som hette Ahonen, skulle jag döpa om honom till Mahonen eller Lahonen.

Liten finsk ordlista:
aho - äng på svedjemark
maho - gall, ofruktsam, i synnerhet om kossor
laho - murken

"Esko Aho - se on ihan laho" brukade man säja om vår stackars statsminister åren 1990-1994. "Esko Aho - han är helt murken".

 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 07:55

Sven Dacke..
Så länge som Islam är majoritetsreligion i Egypten, kommer ofriheten att fortsätta. Där är roten till de flesta problem i Egypten (och många andra länder).

 
Ingen bild

Bobben79

7 januari 2013 08:41

Här följer ett svavelosande inlägg från den oförliknelige skribenten "Golonka" på Flashback.
Ämnet är mer aktuellt idag än någonsin efter att Katarina Mazzetti ifrågasatt om det överhuvudtaget finns något som är "svenskt"

http://www.icakuriren.se/Diskutera-Fraga/Katarina-Mazetti/Svart-att-finna-en-riktig-svensk/
Den krönikan förtjänar omdömet "ÅRETS SÄMSTA SKITARTIKEL"

Nåväl, åter till Golonkas artikel:
"Det är så jävla roligt när skitnödiga mångkulturtalibaner och okunniga BL*TTAR tror man sätter upp en svår fråga genom att kläcka ur sig "vad är svensk kultur" och sedan inbilla sig att om man inte kan formulera ett svar på 500 tecken, så finns det helt enkelt ingen svensk kultur. Däremot finns det romsk, kurdisk, samisk, somalisk, arabisk och innuiternas kultur, men SVENSK kultur finns fan icke!

Okunniga jävla drägg! Ryggradslösa pack!

Svensk kultur är Strindberg, Heidenstam, Fröding, Böök. Det är Carl Larsson och Dardel. Det är Stenhammar och Wilhelm Petterson-Berger. Det är skogen om våren, regnet mot markisen om midsommar. Det är lukten av saltvatten på solbränd hud ute i havsbandet på västkusten. Det är ett pass på älgjakten, limpsmörgås med stekt ägg och kaffe i termosen. Det är Bellman och Taube och alla kring bordet sjunger med. Det är sill och potatis, kräftor och falukorv. Det är ett hederligt handslag, ett hållet ord. Det är att ta saker i tur och ordning, att göra rätt för sig. Det är att knulla en gudomligt vacker kvinna på en filt i ljungen och med fåglarnas sång som ackompanjemang. Det är att hjälpa sina grannar och hålla ihop i arbetslaget. Att komma i tid, att göra sitt. Det är att höja ett spetsigt glas, se sin kamrat djupt i ögonen, säga "skål", knycka bak huvudet med en snärt och skicka ner en iskall tapp av OP eller Skåne i halsen. Det är vinterbad och bastu. Det är den där hinnan av svagt grönt på träden just i lövsprickningen. Det är en sväng med ekan på sjön, sätta nät eller pilka torsk. Frösöblomster, Änglamark, Kostervals och Östermalm. Det är Högvakten och Slottet och "Stolta Stad!". Det är en sväng på snöskotern utanför Pajala och en plankstek på Mommas i Kiruna.

Det är Pär Lagerqvist, Sven Stolpe, Elsa Beskow, Herbert Tingsten, Rune Moberg, Carl-Johan Vallgren och Selma Lagerlöf. Det är bandy på uterink och fotbollsmatch på Stadion. Det är Wasaskeppet, Riddarholmen och Gamla Stan där stormaktstidens grundstenar fortfarande syns. Det är en järnåldersgrav i Skåne och dalkarlarnas kyrkorodd. Det är Botaniska Trädgården och Feskekörka och käka gott i Göteborg. Valborgsmässoafton med bål och sång... Jag har säkert glömt tusentals fragment i den väv jag känner som svensk kultur och jag lever och andas den varje dag.

Ni som tvivlar på dess existens kan fara åt helvete! Flytta härifrån med en gång! Detta är SVERIGE och det är stort!!!
__________________

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 januari 2013 09:00

Per Sandberg, chef för förvaltningen för arbete och välfärd i Växjö, och som snart går i graven som en "Svensk" företeelse har problem.

Att få fram plats för familjer på upp till 20 personer.

Föreslår att han pratar med Landshövdingen som har mycket ledig plats i Residentet, eller godhjärtade lokala politiker som bor i stora hus.

Mera på Sveriges Radio

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5399002

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 januari 2013 09:27

Smålandsnytt basunerar ut att det gått bra för Bosnierna på arbetsmarknaden , vilket bara gäller Småland "Småföretagaredistriktet"
Där förvärvsarbetade 86% av alla Bosnier mellan 20-59 år 5 år efter ankomst vilket är mycket bra

I Malmö 32% i arbete i riket totalt 52 % en total katastrof med andra ord sett till helheten vilket gäller.

Den här typen av journalistik är avskyvärd Svenne Banan skall förledas att tro att det är frid och fröjd, lyssna gärna på reportaget kommer mera ikväll.

Att sedan en av författarna till en artikel i DN som är Bosnier tillåts spy galla över Sverigedemokraterna är bedrövligt.
Artikeln var skriven av tacksamhet ?

Nästa utredning kan väl räkna fram nettoKOSTNADEN för Bosnier som kom på 90-talet, till dagens datum

Precis som någon skrev svensk nyhetsförmedling är en regisserad pjäs
Detta inslag i Smålandsnytt är klockrent en katastrof framställs som positiv och sedan odemokratiska utlåtande om SD

Slutsats en fabrik med hel personalstyrka som har en halv produktion blir nedlagd ganska snabbt, det är sanningen men den är inte Smålandsnytt intresserad av , maila gärna till dom och be dom lägga ut tabellen från undersökningen i tv ikväll

Källa: Linnes undersökning om Bosniers andel på arbetsmarknaden

 
Ingen bild

SD påverkar

7 januari 2013 09:28

Expressens Niklas Svensson ägs totalt av Jimmie Åkesson SD.
http://www.youtube.com/watch?v=g-i4xASS0lI

 
Ingen bild

Magentan

7 januari 2013 09:30

@ Golonka på Flashback och Bobben79 som förmedlade härligheten

UNDERBART! En perfekt definition av "svenskt" (med ett litet undantag dock som man kan slopa om man är en straight kvinna).

Nu gäller det bara att lära sig detta utantill, så man snabbt och tydligt kan rabbla dessa visdomsord nästa gång man får den där idiotfrågan: "Vad är svenskt - kan du tala om för mig vad som är svenskt egentligen - kan du det - berätta vad som är svenskt så är du snäll! - vad är det som är svenskt?"

(Ja, så där malande och onödigt ordrikt, och med ett triumferande tonfall, brukar denna idiotfråga faktiskt ställas i TV och radio av våra svenska politiker och journalister.)

 
Ingen bild

SD påverkar

7 januari 2013 09:51

Standardutrustning som alltid ska vara med när SD är på möten,tillställningar,intervjuer osv ska vara någon form av inspelningsapparatur.

Se och hör Jimmie när han ber kungen om ursäkt och läser lusen av Svenska kyrkan och biskop Eva Brunne:
http://www.youtube.com/watch?v=bSrk9p74ldU

 
Ingen bild

azetti uppmanar till brott i DN

7 januari 2013 09:54

– Det här är exakt samma metod med en mobb som hotar och skrämmer folk som nazisterna använde i början. Sådant här orkestreras via hatsajter på nätet, säger Mazetti till DN.

Någon borde hacka dessa sajter och dra fram dessa anonyma nättroll i ljuset.
http://www.dn.se/kultur-noje/icakuriren-tvingas-att-stoppa-hatkommentarer

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 januari 2013 09:58

OT : Bildbranden på Trollbacken går ej att hitta på nätet i lokaltidingarna ?,redaktörena mörkar väl inte en del bilbränder ?.

I år skall vi dem räkna, på 90-talet skrev ortens tidningars 2 miljoner sidor om någon dåre som eldade upp drygt 20 bilar.

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2013 10:16

Det går bra att skriva om gruppvåldtäkter när det sker
i Indien eller USA, i rännstens media, samma media som var
knäpptyst när den vidriga våldtäkten som var utförd av
8 Afghaner mot en Svensk småbarns mamma på en flyktingförläggning
i Småland förra året, då ser dom inget och hör inget

 
Ingen bild

AWSvensson

7 januari 2013 10:19

GoG,exakt min tanke. Det var mycket om och men i den rapporteringen. Många bosnier ,framför allt i Småland ,dessutom som exempel en som var i skolåldern när han kom hit och som hade lyckats. Vore ärligare om man visat på alla dessa som aldrig efter Balkankriget 1992 kom in i arbetslivet utan gick direkt till förtidspension. Dessutom bosnier var en del ,kristna resp muslimer ,men andra grupper passade också på bla kosovoalbaner vilka tydligen tagit med sig en del av balkankriget till bl a Landskrona.Förövrigt borde denne unge man fråga sina föräldrar varför kriget utbröt i Bosnien , då kanske han sett på utvecklingen med andra ögon.

 
Ingen bild

AWSvensson

7 januari 2013 10:44

5000 nya arbetstillfällen inom restaurangbranschen . Den bejublade arbetskraftsreformen har om jag läst rätt bidragit till att 5000 nya okvalificerade fått eller köpt sig arbetstillstånd och tillträde till Sverige välfärd. Hur kan man i så fall skryta med att man bidragit till att importera arbetslöshet till en kostnad av 800000:- per jobb genom att antalet i Sverige boende arbetslösa i den branschen ökat.

 
Ingen bild

s-e karlsson

7 januari 2013 12:04

Åkte förbi Migrationsverkets lyxkontor i Högsby i förmiddags ,som vanligt stod det ca 4 st lyxminibussar och 4 st lyxvolvobilar betalda med våra skattpengar,
på parkeringen !

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 januari 2013 12:35

Regeringen tog upp den här saken redan 2009 och slog fast att det inte är tillåtet att använda religiösa symboler tillsammans med polisuniformen,

Kritikerna, som anser att rättsväsendet ska vara neutralt, får där med medhåll


http://www.smp.se/nyheter/tt_utrikes/norsk-kulturminister-nobbar-hijab(3594265).gm

 
Ingen bild

Bli medlem nu i SD folkrörelsen!

7 januari 2013 12:37

SD:s medlemstal ökar kraftigt

Det är inte bara opinionssiffrorna som ökar för Sverigedemokraterna. Även antalet medlemmar ökar kraftigt.

Sedan i somras har partiet fått närmare 2 500 nya medlemmar, enligt egna
uppgifter. Uppståndelsen i november med rasistiska och kvinnofientliga
uttalanden av en ledande
företrädare avskräckte inte. Nästan 1 000 nya
medlemmar kom bara i november.

Jämfört med utgången av 2011 ökade antalet medlemmar med 48 procent förra året, från 5 343 till 7 890 medlemmar.
Stockholm TT

Bli medlem nu!
Medlemskap, årsvis: 200 kr Medlemskap, ständigt: 1500 kr
https://sverigedemokraterna.se/medlemsansokan/

 
Ingen bild

Media mörkar den bistra sanningen.

7 januari 2013 12:46

Dispatch-International-Med-sanningen-som-ledstjärna English sub
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OMG4fIdYvLw#!

 
Ingen bild

World Traveller

7 januari 2013 12:51

"Nagon borde hacka dessa sajter och dra fram dessa anonyma naettroll i ljuset"
Ja du Mazetti, nagon har vael redan hackat dessa sajter och registrerat namnen pa alla som skriver och kritiserar invandringen och islam, namligen EXPO. Fragan aer vael naer deras register kommer att borja anvaendas pa allvar, och till vad.

@s-e karlsson
Stod det inga BMW pa parkeringen. Nya fraescha BMW brukar ju annars vara mycket populara bland "flyktingar".

 
Ingen bild

johan Thilander

7 januari 2013 13:30

bra poäng... men... järnrör?

 
JS

JS

7 januari 2013 13:36

Hade fått erbjudande från Ica-kuriren(prenumeration) med posten idag :-) Har just varit och postat och klargjorde tydligt mitt avstånd ifrån ica-kuriren och ICA tack vare mazettis krönika. Gör likadant ni med om ni får en sådan. Fritt porto med. Det här ska svida för dom svenskfientliga.

http://undefined

 
Ingen bild

Johan Thilander

7 januari 2013 13:44

@JS : är det för att du tycker de beter sig lite som en babbe just nu?

 
Ingen bild

Carl Sjöberg

7 januari 2013 13:45

Det är rätt betecknande, att den här mångkulturtanten valt att bosätta sig i centrala Lunds exlusivaste och garanterat oberikade kvarter, den s.k Kulturkvadranten, eller ibland skämtsamt benämnda Kulturkomposten. Hennes näpna lilla gula gatuhus ligger drygt fem minuters promenad från Domkyrkan och stadens centrum. Husets exteriör avspeglar en typisk skånsk 1800-tals arkitektur, med en del danska influenser, så en gnutta mångkulturellt är det ju i alla fall. Husen i kvarteret brukar ligga i intervallet fem-tio miljoner kronor i marknadsvärde. Den årliga värdestegringen i området torde med råge överstiga driftskostnaderna.

I denna rara dockhusmiljö, med sina krokiga kullerstensgränder, så långt ifrån de brinnande bilarna i Rosengård, Rinkeby, Södertälje och Norsborg man rimligen kan komma, sitter alltså Kulturtanten i Kulturkvadranten i sin skyddade verkstad och rör ihop sin stinkande häxbrygd av svenskföraktande näthat.

 
Ingen bild

Johan Thilander

7 januari 2013 13:47

@Carl Sjöberg: så tycker du att vi ska "skita i den lilla horan nu"?

 
Ingen bild

Johan Thilander

7 januari 2013 14:01

Förlåt, jag menade inte det jag skrev men jag är så himla avundsjuk på er...

 
Ingen bild

Undrande vanlig svensk

7 januari 2013 14:09

Hej Thoralf!

Värt att kolla kanske, vilka var det som rånade den gamla tanten vid Netto, utgav sig för att vara hjälpsamma. Vi håller på dig både vad det gäller Gota Media och debaclet i ICA-kuriren.

 
Ingen bild

Gud straffar

7 januari 2013 14:15

@Johan Thilander
Din demokratihatande Expo och AFA vänsterextrimist organisation,du företräder har inte här att göra med ditt svenskhat,kverulans,desinformation osv.
Det är bedrövligt att ni vänsterextremister förespråkar en återgång till medeltiden då oliktänkande blev torterade i guds namn,kallad inkvisitionen.
Skäms jävla hycklare då ni hyllar Islam med dess fascisiska budskap att oliktänkande ska utrotas!
Allahu akhbar/Gud är stor,död till dom otrogna hundarna(kristna)!

Må ni muslimer och kommunister brinna i helvetet,det är där ni hör hemma!

@Johan Thilander
Gud ser och jag ser!

 
Ingen bild

Johan Thilander

7 januari 2013 14:24

@Gud Straffar: Jesus, varför så arg? Det är ju inte så som att jag försökte "sno din mobil"! Hade jag försökt det så hade du gärna fått skrika eller putta in mig i en bil, så som sverigedemokratiska toppolitiker gör när de blir ifrågasatta.

FYI, sverigedemokraten som skrivit "Förlåt, jag menade inte det jag skrev men jag är så himla avundsjuk på er..." under mitt namn är som sagt en sverigedemokrat som använder era internet-troll-metoder i vanlig sverigedemokratisk anda.

 
Ingen bild

BSS

7 januari 2013 15:17

Den gamla parollen "Bevara Sverige Svenskt" ter sig allt angelägnare idag när Sveriges och svenskhetens fiender intensifierar sina attackar mot vårt land och vår existens.

 
Ingen bild

AWSvensson

7 januari 2013 15:53

http://www.dn.se/kultur-noje/icakuriren-tvingas-att-stoppa-hatkommentarer
Nu borde hatsajter hackas säger demokratiförespråkaren Mazetti

 
Ingen bild

Stefan A.

7 januari 2013 15:56

Det är bra Carl Sjöberg, då är det som man misstänkte. Mazetti kommer man aldrig att få beskåda trängades med invandrare på AF och konkurrera om de allt färre jobben, för övrigt är det ytterst sällan man ser invandringskramare där, vanligen har man ett yrke som är en skyddad verkstad genom t.ex krav på goda språkkunskaper eller goda kontakter eller pension/sjukskrivna.Mazetti är typen som tack vare alliansen fått 15-20 000 kr i sänkt fastighetsskatt per år, medan jag med mitt hus utslängd på en åker i hälsingland har fått höjd, det svider att man inte tar pengarna till massinvandring från de som vill ha den.

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2013 16:30

Du Johan Thilander, ryck ut bilsom propparna ur
öronen, och ta bort skygglapparna en stund, och
gå in på Petterssons blog, där kan du läsa och
begrunda vilka snövita personer som är politiker
i dom andra partierna,inte minst i ditt eget parti
"Rödingarna" finns det en hel del fula fiskar,som
gör dom uttjatade järnrören till rena
söndagsskolegossar.
Fast du kommer väl att fortsätta att älta som vanligt
förra året var det Brevik,som ni tjatade om, och nu över
vad tre festprissar gjorde en natt innan dom ens satt i
riksdagen.



 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 16:35

"Golonka"...
Vem du än är, var du än är, så ett stort TACK!
Fick ståpäls när jag läste kåseriet. Där finns en litterär kvalitet som Katarina Mazetti borde bli grön av avund över...

Detta bör vara i SD,s valmateriel i nästa valrörelse!
Nu känns det om möjligt ännu bättre att vara Svensk och att kämpa på i vintermörkret!

 
Ingen bild

Martin

7 januari 2013 16:45

Sällar mig till hyllningskören. Det är sådana här saker som SD skall ägna sig åt, både vad avser Mazetti och byggandet i Kalmar. Man behöver inte skarva, överdriva eller fabulera som Sverigedemokrat, det räcker att hålla sig till sanningen.

Mycket bra Thoralf!

 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 16:46

Den Franske skådespelaren Gerard Depardeu har nu blivit Rysk medborgare pga. Franska skattelagar.
Men är han en ryss fom. nu, eller fortfarande en fransman?

 
Ingen bild

rksmrgs

7 januari 2013 16:51

@Stefan A.

Mazetti bor i Lunds allra idylliskaste idyll, så långt från multikulti-inslag du kan tänka dig! Rena Elsa Beskow-miljön. Gårdshus från 17-18-talen med ingång direkt från kullerstensgatan. Priserna börjar kring 7 miljoner, många upp mot 10. Strax intill hela det klassiska snobblund, med domen, AF, Lundagård, Botan, Clemenstorget etc etc. Phiiinare går inte att få för pengar.

 
Ingen bild

rksmrgs

7 januari 2013 16:53

@Hulda

Njä, han måste nog ta en tur med tunnelbanan först.

 
Ingen bild

Hulda

7 januari 2013 17:18

rksmrgs...
Så det räcker inte att ställa ned resväskan..;-)

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2013 17:52

Mazetti tanten har visst förlorat allt omdöme,
om hon nu någonsin haft något, nu uppmanar hon till
rent kriminella metoder för att plocka ut vem som skriver
på sajter som Avpixlat och liknande. Hon uppmanar till att
hacka dessa för att få fram vem som har oförskämdheten att
säga sanningen om hennes omdömeslösa oförskämdheter, där hon
i nedsättande ordalag försöker att ta heder och ära över allt
som är Svenskt.
Sticker hon ut näbben för mycket , såsom hon gör, så ska hon
inte förvåna sig över reaktionerna,SD och dess väljare har
ingen som helst anledning att ta skit vare sig från henne eller
hennes uppblåsta vänner inom kulturmaffian!

 
Ingen bild

Medborgaren

7 januari 2013 18:07

Och SD får ytterligare tusentals nya väljare!
Tackolov lär dom sig aldrig, Mazzettiskandalen är rena valfläsket för SD. Massor av människor som ser hur illa det kan gå med kommunistisk diktatur ála Mazetti!
Det bevisas av de senaste väljarundersökningarna som nu publiceras, där SD naturligtvis växer så det knakar!
Bara att tacka o bocka!

 
Ingen bild

Johan Thilander

7 januari 2013 19:30

@Tony: Jo det är iofs sant... men å andra sidan: järnrör. toppolitiker. babbe. blatte-lover.

 
Ingen bild

Tony

7 januari 2013 20:03

Johan Thilander. Jag förutsätter att du någon gång
också varit på lyset, och sagt både det ena och andra
i berusat tillstånd! Det är inget försvar för deras ordval,
men varför inte för omväxlings skull lägga ut Sossen som sprang
omkring i hotellkorridoren, as berusad och bankade på en kvinnlig
kollegas dörr " Öppna k....a för helvete". Men genom att hela
tiden tjata om vad dessa SD män gjort så vrider du det till
att det bara är folk från SD som uppträder olämpligt.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 januari 2013 01:43

Tony : Deras retorik är lika tunn som argument, SD växer
Detta tjatande är bara kontraproduktivt låt killen tjata vidare
Detta är allt han har att komma med när kvinnor kallas för horor sedan 40 år i Sverige och judarna springer nere i Malmö det säger allt om killen IQ

 
Ingen bild

matspp

8 januari 2013 20:28

@Johan Thilander
Det luktar bränt - kolla proppskåpet!

 
Ingen bild

Pär Green

8 januari 2013 22:39

För att inte behöva hedra en ICA-butik, gjorde jag en koll med posten!
Den lokala ICA-butiken är ombud för Apoteket, Systembolaget och Posten!
Fick detta svar från Posten! (de andra tjänsterna är lättare att komma undan)

Dessvärre dirigeras paket och större brev automatiskt till det postombud som finns förknippat med ens postnummer. Eftersom att det är ens postnummer som uteslutande bestämmer vilket postombud man har, finns heller ingen möjlighet att byta.

Med vänlig hälsning
David Norman
Så ett exempel på den fria marknaden, fungerar den?

 
Ingen bild

UncleBob

8 januari 2013 23:57

Detta är bara ETT exempel på hur Mazzettiskandalen bör hanteras.
http://img28.imageshack.us/img28/8049/p1073988web.jpg
Follow the money!
Funderar även på andra, mer riktade aktioner, som komplement.

 
blessing

blessing

8 maj 2014 05:20

vilken underbar värld vi lever , jag fortfarande tvivlar på detta spell caster hur han gjorde det !
Min mun är full av vittnesmål , Am välsignar min man lämnade hemmet för två år till Sydafrika för en turist , menade han en prostituerad och han förhäxa av flickan min man vägrar att komma hem igen , jag gråta dag och natt ser för vem kan hjälpa mig , jag läste en nyhets papper om en kraftfull spell caster heter Dr okojie och jag kontaktade spell caster för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig , och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar som vi slåss för mig .. han sa till mig i mitten av natten när allt anden är i vila som han kommer att kasta en trollformel för att återförena min älskare tillbaka till mig . och han gjorde på mindre än 3 dagar min man kom tillbaka till mig och började gråta som jag skulle för att förlåta honom , jag , så glad för vad denna spell caster gjorde för
mig och min man .. kontakt på sin e-post drokojiehealinghome@gmail.com är den bästa spell caster i hela vilda världen . han specialiesed i lösningen av andra problem, bland annat följande:
( 1 ) Om du vill att ditt ex tillbaka .
( 2 ) om du alltid har mardrömmar .
( 3 ) Du vill främjas på kontoret.
( 4 ) Du vill att kvinnor / män springa efter dig .
( 5 ) Om du vill ha ett barn .
( 6 ) Om du behöver ekonomiskt stöd .
( 7 ) Om du vill att bota HIV AIDS
kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
problem på Drokojiehealinghome@gmail.com
Tack

http://spell caster

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards