thoralf

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET

Av Thoralf Alfsson - 2 januari 2013 00:42

 


Har återigen sett en norsk dokumentär om muslimska brödraskapet. Jag gissar att denna film aldrig kommer visas av SVT. Däremot anser jag att alla skulle se dokumentären.


Ingen kan motsätta sig det som sägs av ledarna för muslimska brödraskapet. Speciellt i den tredje delen kommer sanningar som borde få alla politiska ledare att dra efter andan. Men tyvärr så blundar de!

Kom ihåg att filmen är ifrån 2010. Efter att den gjordes har nu muslimska brödraskapet makten i Egypten och flera andra länder där den arabiska våren dragit fram. Syrien är nästa land som står i tur. Med stor sannolikhet är det muslimska brödraskapet och dess allierade som förser rebellerna i Syrien med vapen och pengar.


Filmen är i tre delar. För den som nu är naiv och tror att detta inte kommer ske i Sverige, bör titta på det fjärde videoklippet från Malmö. Då förstår ni säkert att muslimska brödraskapet redan finns i Ilmar Reepalus Malmö.


Del 1.



Del 2.



Del 3.



Muslimsk demonstration Malmö 2012.

Notera att alla kvinnor och män går skilda från männen. Kvinnor och barn först och sedan kommer männen. Missa heller inte det stora antalet barnvagnar i demonstrationståget.



UPPDATERING!



 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 januari 2013 01:20

Fy fan så bra att du lägger upp detta , man blir faktiskt lite skraj när man ser detta, nationen Sverige är förmodligen med dess naiva politiker riktigt illa ute.

Måtte dom andra bloggarna köra ut detta löpande, alla borde se detta
SD skulle få 70 % av rösterna 2014 snacka och politisk dynamit

Detta skulle klistras på alla dom stora bloggarna, tydligen missar dom årets film politiskt bedrövligt.

Gubben o Gumman har medvetet hållit sej lite vid sidan om muslim/islamdebatten DET ÄR SLUT MED DET NU

Lägg till filmen Verdens gangs artikel om att pensionsräddare tar jaktlicens och är mer intresserade av vapnen än av jakten

 
Ingen bild

World Traveller

2 januari 2013 05:59

Skitbra att du tar upp detta Thoralf. Det kan inte poangteras nog hur farlig denna organisation ar. MB har dessutom stod av hela EU och Obama-administrationen. Det stod i utlandska tidningar for nan manad sen att Obama ar i faerd med att bygga upp en ny underrattelseorganisation som ska bli lika stor som CIA. Man kan verkligen fraga sig varfor. Litar han inte pa all sin personal i CIA? Jag var ute pa ett jobb for 3 ar sen och vi hade en snubbe fran CIA med oss. Nar vi atervande till campen efter ett par dar saa sa han till mig att han hade konverterat till islam. That's the way ahead. Good for you sa jag till honom (arthjarna). Vi har nu tva till pa campen som jag starkt misstaenker ha gjort likadant. Den ene gaar och ber med locals och ar mycket kaervaenlig med vissa afghaner. Vi ar ofta ute tillsammans med dessa tva stolpskott och jag behover vael inte tillagga att ingen av mina kollegor litar pa dom. Troligen ar det vael just sana som Obama rekryterar till denna nya organistaion tillsammans med "demokrati och frihetskaemparna" i Syrien.

 
Svensson

Svensson

2 januari 2013 06:56

Vi måste stoppa detta vansinne, dom skojar inte, dom menar allvar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda

2 januari 2013 08:12

Ja, det är inte bara svininfluensa som hotar oss...
Kan inte förstå att ingen kritiskt granskar Muslimska Brödraskapet och andra liknande organisationer.
Var finns våra "modiga" journalister? Gnälla på Avpixlat och liknande sidor - det går utmärkt.
Men att kritiskt granska odemokratiska och kvinnofientliga organisationer som hotar hela Västvärldens demokrati- nej, för då är man rasist...SUCK.
Eller får man inte för farbror Fredrik och hans kompis, herr Waberi.??

 
Ingen bild

Magentan

2 januari 2013 08:27

För ett halvår sedan skrev jag en kommentar i Avpixlat med ungefär nedanstående innehåll. När Sverige under detta nya år enligt Migrationsverket återigen beräknas slå alla tiders rekord i massinvandring från Afrika och Mellanöstern (ca 20.000 enbart från Syrien, plus ungefär lika många i anhöriginvandring enbart från Somalia) finns det anledning att återigen påminna om följderna av 7-klöverns massinvandringspolitik.

"Upproret i Syrien handlar inte om krav på demokrati" är titeln på en artikel på nätet, skriven av Rima Haro, statsvetare med bakgrund i Syrien. Här är några citat från hennes artikel:

"Svenska medier vill gärna rapportera om upproret i Syrien som en kamp för demokrati. Men konflikten handlar snarare om en MAKTKAMP MELLAN SUNNI OCH SHIA. Upproret representerar inte hela det syriska folket, och många minoriteter som får skydd av nuvarande regim är rädda för vad som ska hända om regimen faller. [...] Problemet är att västvärlden under alla år bara velat se det som passar den när det kommer till Mellanöstern och Nordafrika (MENA), och inte vad som är bäst för denna regions folk, eller vad som är den verkliga bilden. [...] Många av gränserna i MENA drogs med penna och linjal av britter och fransmän, utan hänsyn till något. [...] Demografin visar tydligt på att landet (Syrien) består av olika etniska och religiösa grupper med vitt skilda intressen."
http://debatt.svt.se/2012/06/07/upproret-i-syrien-handlar-inte-om-krav-pa-demokrati/

Läs noga den sista meningen ovan som statsvetaren Rima Haro skriver: "DEMOGRAFIN VISAR TYDLIGT PÅ ATT LANDET BESTÅR AV OLIKA ETNISKA OCH RELIGIÖSA GRUPPER MED VITT SKILDA INTRESSEN". Detta gäller nästan alla MENA-länderna.

Ett annat land som precis som Syrien och övriga konfliktfyllda MENA-länder också numera till stora delar består av "olika etniska och religiösa grupper med vitt skilda intressen" är SVERIGE. Här kallar vi detta för "mångkultur". Den 24 november 2010 bestämde som bekant statsminister Reinfeldt och övriga riksdagsledamöter för de sju Sverigefientliga partierna att beslutet om ett "mångkulturellt Sverige" skrevs in i Sveriges Grundlag. Endast Sverigedemokraterna röstade emot denna förödande grundlagsändring.

Det är alltså ett samhälle likt Syrien och andra krigs- och konfliktfyllda MENA-länder som våra Sverigefientliga 7-klöverpolitiker har bestämt att vi ska ha i Sverige. Med vår okontrollerade och starkt ökande massinvandring sedan några decennier tillbaka importerar vi därför i allt snabbare takt samma oerhört farliga förhållanden som finns i Syrien, Afghanistan, Somalia, Irak och alla andra MENA-länder, där de olika etniska och religiösa grupperna hatar, förföljer och dödar varandra i sprängattentat i stort sett dagligen, alternativt råder det fullt inbördeskrig.

Enligt Migrationsverket kommer vi i år igen att slå alla tidigare rekord i denna typ av massinvandring bestående av olika religiösa grupperingar som hyser ett 1000-årigt gammalt hat mot varandra. Alla naiva svenskar som röstar på 7-klövern inbillar sig tydligen att så fort alla dessa olika människor har passerat gränsen hit till Sverige försvinner detta 1000-åriga hat och förvandlas omedelbart till kärlek och ömsesidig förståelse för varandra (och för alla naiva pursvenskar). Sverige skulle alltså vara det enda landet i världen där alla dessa olika fraktioner skulle leva i största harmoni med varandra i evigheter?
I själva verket bäddas för ett inbördeskrig även här.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 januari 2013 08:54

När man sett olika filmer om muslimska brödraskapet, både dom här visade och alla dom andra som finns på webben. Hur kan man undvika att bli rädd för vad som kan och troligen redan händer även i Sverige.
Bland annat ser jag hur Muslimer tar ett steg i taget här i Växjö, och i dag den 2/1 2013 kl 15.00 Utses Årets Kronobergare .

"RÖSTA FRAM ÅRETS KRONOBERGARE 2012
Finalist nr 1:
Ismail Abuhelal

Ismail Abuhelal är rektor på Växjö Islamiska skola som ägnat en stor del av sitt liv åt integration och samarbete i länet."

Utan att gå händelserna i förväg är det min personliga uppfattning att det även blir nr 1 som vinner.

Troligen på grund av hans arbete för att integrera oss Växjöbor i Islam.

Låt oss se hur det blir i dag Kl 15 på SR
http://sverigesradio.se/kronoberg

Och om det blir som jag tror är det ett bevis i raden av vad Thoralf tar upp och som är på väg att hända

Så här ser den välintegrerade Islamska skolan där könen åtskilda.
Något som accepteras i Sverige 2013, när vi slängt ut Kristendomen och inför Islam

http://avpixlat.info/2012/06/16/beslojande-smaflickor-pa-vaxjo-islamiska-skola-gynnar-integrationen/

 
Ingen bild

World Traveller

2 januari 2013 09:00

Det kan vael vara vaert att namna att Socialdemokratiska Broderskapsrorelsen har ett stort och intimt samarbete med Muslimska Brodraskapet och har aven utsett MB till systerorganisation. Fast Reinfeldt ar vael den som nu ger mest stoed till MB i form av svenska skattepengar.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 januari 2013 09:06

Någon som vet mera om detta.
Är det en vanlig galning eller det "Nya Sverige" som är på väg

Brand i kyrka i Sävsjö
TT INRIKES i dag 07:21 | Uppdaterad i dag 07:39



Foto: Scanpix
Strax efter midnatt, natten till onsdag, greps en man i 20-årsåldern som ska ha startat en brand inne i Stockaryds kyrka i Sävsjö. På onsdagsmorgonen anhölls han misstänkt för mordbrand.
- Det hade inte hunnit brinna så mycket, så det ligger snarare åt försökshållet, säger Bo Gunnarsson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköpings län.
Det blev inte några större skador på stenkyrkan, som stod klar 1907. Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

http://www.smp.se/nyheter/tt_inrikes/brand-i-kyrka-i-savsjo(3588476).gm

 
Ingen bild

biran

2 januari 2013 09:30

Vad betyder islam för Sverige och Europa?
http://www.exponerat.info/sveriges-nya-mangkulturella-berikande-vardag/

 
Ingen bild

Magentan

2 januari 2013 11:22

@ World Traveller
"Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen" ändrade namn 2011 till "Socialdemokrater för Tro och Solidaritet", för att (citat:) "samla svenskar ur alla religioner och trosriktningar, vars övertygelse leder dem till ett politiskt vänsterengagemang."
http://kristenvanster.wordpress.com/2011/06/28/broderskapsrorelsen-blev-socialdemokrater-for-tro-och-solidaritet-2/

 
Ingen bild

Pär Green

2 januari 2013 11:51

Personligen tycker jag alla "svartrockar" i alla skepnader är att betrakta som ett hot!
Påven, vilken tok, förbjuda preventivmedel osv osv !
Ortodoxa judar är ett annat gäng av svartrockar, som kräver att få hemundervisning av sina barn!
I dagens DN:
"Bön 30 gånger om dagen, koshermat och extremt strikta regler!"
Varför gör SVT/SR dagligen reklam för svenska kyrkans svartrockar?

 
Ingen bild

Ludvig

2 januari 2013 11:52

Ja dom vet inte vilket odjur dom släpper loss.

 
Ingen bild

Pär Green

2 januari 2013 12:12

Något för pressen att skriva om!
Frankrike är rasister.........

Frankrike halverar invandrarbidrag
Publicerat den 2 januari 2013 kl 11:13

PARIS. Nivån på bidragen till invandrare i Frankrike kommer att sänkas betydligt från och med mars i år, meddelar den franske inrikesministern Manuel Valls i ett utspel.
Enligt nättidningen Digital Journal ska Frankrike sänka invandrares bidrag med mer än hälften.
Vissa bidrag kommer att sänkas med upp till 83 procent.
De nya reglerna träder i kraft den 1 mars 2013.

 
Ingen bild

Hulda

2 januari 2013 12:21

Sven Dacke...
Att anlägga en brand i en Kyrka, det luktar "mångkultur" lång väg.

Dock eldades en mycket gammal museie-Kyrka i norra Skaraborg av en förvirrad man från Arvika för ett antal år sedan. Anna Lind-Arvika-dagis-mördad-ung-flicka-galningen.
Där fanns ingen Muslimsk förvirring, men med mycket ökande Islaminvandring bör alla misstankar vid angepp på vårt Kristna kulturarv först falla på den gruppen.

 
Ingen bild

Stefan A.

2 januari 2013 13:17

Maken till hyckleri får man leta efter att ha läst dagens ledare i expressen, man ägnar 40 rader åt några få små svenska antisemitiska extrempartier, och blandar naturligtvis in SD, det enda pro-israeliska partiet i riksdagen, och två rader åt den importerade antisemitismen, mer total än så kan beröringsskräcken inte bli, riktigt pinsamt(eller stor humor,beroende på hur man ser det) blir det när man samtidigt anklagar andra för att ducka för problemen...bara två ord fy fn...

 
Ingen bild

??

2 januari 2013 13:34

"Anti-rasist" gör bedömningen att SD begått mutbrott med skattebetalarnas pengar. Undrar om de har kompetens att bedöma det?
http://interasistmen.se/granskning/almqvist-blir-kvar-som-mediekonsult/?utm_campaign=7997&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

 
Ingen bild

Arvid

2 januari 2013 14:12

Håll nu inte på och tramsa om brödraskpen,
varken det muslimska eller det socialdwmokratiska!
Hedervärda, demokratiska och människotillvända
organisationer med FN i ryggen.

Sätt igång att rabbla ert statspåbjudna mantra istället.
(Följ den goda muslimska seden att rabbla alla
Mohammads 95 namn om och om igen.)

Se så, börja nu!

Minst 50 gånger i minuten:

ALLAS LIKA VÄRDE, ALLAS LIKA VÄRDE, ALLAS
LLIKA VÄRDE, ALLAS LIKA VÄRDE, ALLAS LIKA VÄRDE,
(interfoliera med ett RIBBENVIK då och då), ALLAS LIKA VÄRDE, RIBBENVIK (som enväldigt har bestämt sig för att göra 20000 inavlade syrier till äkta svenskar), ALLAS LIKA VÄRDE, ALLAS LIKA VÄRDE, RIBBENVIK, ALLAS LIKA VÄRDE, , ALLAS LIKA VÄRDE, ALLAS LIKA VÄRDE, RIBBENVIK............

Även medan ni sover skall ni kunna rabbla detta för
Nya Sverige betydelsefulla mantra.

Glöm inte heller bort att komma ihåg att ni är precis så
dumma, eller dummare, som makteliten inklusive Ribbenvik anser. ALLAS LIKA VÄRDE gäller blott främlingar.
Pursvenskar är VÄRDELÖSA. Surprise!

ALLAAS LIKA VÄRDE, RIBBENVIK, ALLAS LIKA VÄRDE...
........

 
Ingen bild

Medborgaren

2 januari 2013 14:42

I Indonesien förbjuds nu kvinnor att åka gränsle på motorcykel, allt i enlighet med de strikta sharialagarna som tillämpas!
Bara ett litet exempel så ni vet vad som väntar...............

 
Ingen bild

Karin, SD Orsa

2 januari 2013 14:46

Allas lika värde...jaha, det var den där felöversättningen.......

 
Ingen bild

Pastor Ström

2 januari 2013 15:21

ÄLSKA DIN FRÄMLING SOM DIG SJÄLV

När bjöd du senast hem en syriansk
broder eller en somalisk syster?
Eller en afghansk ensamkomling?

ÄLSKA DIN FRÄMLING SOM DIG SJÄLV

 
Ingen bild

Hulda

2 januari 2013 15:50

Pastor Ström...
Snälla, goa Pastorn. Vad skulle hända den stackars Somaliska syster som ensam besökte en av oss, en i hennes grupp sedda: Otrogna hund?
Hur skulle hon då kunna få ett anständigt liv?

Skulle hon ens få ett liv efter ett sådant besök? Ack, vilket straff som då skulle vederfaras denna stackars kvinna.
Att gå emot sin släkt och religion: I bästa fall förskjuten av sin släkt. Eller om hon vore ogift, ett omedelbart bortgifte med en för henne okänd man.
Men ett fritt fall från en balkong skulle också finnas med som släktens alternativa straff.
Nej, för dessa våra Somaliska systrar väntar bara Islams hårda lagar.
Ty i detta land är det så att femismens kamp gäller icke dessa kvinnor. Men be gärna för henne och hennes systrar.
Sedan bör givetvis goa Pastorn i nästa val rösta på SD och även uppmuntra församlingen till denna välsignade handling....

 
Ingen bild

Rune

2 januari 2013 16:01

Beträffande Syrien så läste jag för tre veckor sedan en mycket intressant bok. Korset och Halvmånen av Ingemar Karlsson.
I avsnittet om Syrien kan man läsa att just precis att detta land är det mest uppsplittrade i hela mellanöstern.
Tio olika kristna kyrkor som ofta i sin tur är uppdelade i sekter på olika folkslag.
Fyra olika muslimska sekter också uppdelat på olika folkslag.
De styrande Alawiterna som diktatorn tillhör är också en sorts muslimer som dock inte har några moskeer. Historiskt har de varit en slags underklass men som har manövrerat till sig styrelsen av landet. Alawiterna anser sig inte heller vara araber.
Det man kan säga är att om något land i världen är mångkulturellt så är det Syrien. Syrien är nog ledande i världen med detta?

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

2 januari 2013 17:29

När det gäller islam ska man inte sticka huvudet i sanden!
http://bergolix.files.wordpress.com/2007/09/autruche.jpg?w=500&h=329

 
Ingen bild

AWSvensson

2 januari 2013 17:54

Inside information.
"Muslimers hjärna vittrar sönder.I tusen år har den inte tänkt alls.För tusen år sedan stängde man dörren till utveckling.Muslimer har varit tvungna att handla utan att tänka.Man har fått imitera som aporna. Vi har blivit imiterande apor i tusen år. Vi får vara tacksamma över att vi fortfarande går på två ben.Vi kunde ha gått på alla fyra idag".
Russinet i kakan.

 
Ingen bild

Lotta

2 januari 2013 18:28

I mina öron är öknamnen svenne och blatte likvärdiga när det gäller att nedvärdera någon annan, båda anser jag är lika rasistiska. I vårt pk-samhälle anses det värre att kalla någon blatte eftersom vi svenskar är i majoritet. Samma förklaringsmodell används för att förklara att svenskar som majoritetsbefolkning inte kan utsättas för rasism av minoritetsgrupper. Kan man då med samma retorik fastslå att den färgade majoritetsbefolkningen i Sydafrika inte blev utsatta för rasism av den vita minoritetsbefolkningen? Zimbabwes president Robert Mugabe har sedan han kom till makten låtit köra bort och döda ett flertal vita landägare från deras egendomar. Mugabe tillhör majoritetsbefolkningen, de vita landägarna tillhör minoriteten, är hans gärningar då att räkna som rasistiska? Är det kanske till syvende och sist hudfärgen som avgör om man är rasist eller inte oavsett om man är i majoritet eller minoritet? Det om något är mycket rasistiskt anser jag.

 
Ingen bild

SDare

2 januari 2013 18:43

Många muslimska män har fötts totalt hjärndöda

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kvinnor-far-inte-aka-grensle-pa-mc_7792432.svd

 
Ingen bild

Magentan

2 januari 2013 19:05

SD-hataren Henrik Arnstad har fått 200.000 kr av Bengt Westerberg från svenska skattepengar.

http://www.friatider.se/henrik-arnstad-fick-skattepengar-av-bengt-westerberg

 
Ingen bild

Stefan Varg

2 januari 2013 23:28

Tack för att du delar med dig av det här. Fler människor skulle behöva se denna dokumentär.
Sverige, vakna!

 
Ingen bild

MakingBacon

3 januari 2013 01:01

islam är ingen religion. Det är en doktrin. Dess utbredning kan stoppas med fredliga medel om det görs NU.

 
Ingen bild

OT

3 januari 2013 02:50

Ja, det är ju i alla fall inte - "Främling vad döljer du för mig?" som Reinfel sjunger: http://www.youtube.com/watch?v=xah_01-wfII

Nej, det är nog snarare - "Jag Ljuger Så Bra": http://www.youtube.com/watch?v=um0hbxYsF-A

 
Ingen bild

UncleBobben

3 januari 2013 09:34

http://youtu.be/8gsV-lpsOqo
Galne Gunnar har gjort en mycket sevärd reklamfilm om Dispatch International. Hjälp till att sprida länken: http://youtu.be/8gsV-lpsOqo

 
Ingen bild

adde

10 april 2014 21:48

jag är föd muslim.hatar brörarskapet och allt vad dom står för.och jag älskar sverige och kosovo. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards