thoralf

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2012

JÄV

Av Thoralf Alfsson - 6 oktober 2012 12:02

Södertäljerättegången måste tas om fick vi reda på igår på grund av att en av nämndemännen var jävig. Minst sagt klumpigt men jag misstänker att det var "dollartecken" som förblindade nämndemannen. I rättegång i den storleken ger en nämndeman fina inkomster!


Med tanke på att Hovrätten tolkat detta som jäv kan jag se framtiden ann med tillförsikt när det gäller min överklagan av Gota Media AB, mediehus på Kvarnholmen.


Det är ett solklart fall av jäv.


Att samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Adolfsson (S) samtidigt sitter i en av koncernen Gota Medias tidningsstyrelser tillsammans med Gota Medias ordförande Bennie Ohlsson när detaljplanen för mediehuset handläggs och beslutas är så mycket jäv det kan bli.


När min överklagan går igenom inträffar en ”rolig” situation då ärendet måste tas om i Samhällsbyggnadsnämnden. Även 1:e vice ordförande Jonas Lövgren (M) är jävig. Han sitter i stiftelsen Barometern.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

charlotten

6 oktober 2012 12:11

Det är så glädjande att höra att så många nya är intresserade av SD! Jag tror det har med SD:s stigande opinion att göra. Allt fler vågar tala om att de är SD man röstar på när opinionsinstituten ringer och frågar. Det är viktigt att visa att vi röstar på SD!

 
Ingen bild

Lotta

6 oktober 2012 12:22

Härligt Thoralf. Lika härligt är att läsa demoskops opinionsmätning:
http://www.expressen.se/nyheter/alliansen-nastan-i-kapp-de-rodgrona/ i alla fall när det gäller SD. Kan inte för mitt liv begripa att moderaterna fortfarande kan locka till sig röster?

 
Ingen bild

SM811

6 oktober 2012 12:31

Det blir bara bättre och bättre. Hur skall detta sluta. Blir svårt att fatta beslut framöver med de som nu sitter skall besluta.

 
Ingen bild

vmm

6 oktober 2012 13:06

Om Södertäljemålet: blir ju lite konstigt att fallet tas upp i Södertälje igen. Jag har hört politiker i Södertälje välkomna den fällande domen, och det är nu personer som är utsedda av dessa politiker som ska döma... Klart stor risk för att dessa människor inte är objektiva utan vill se en fällande dom.

 
Ingen bild

fd moderat

6 oktober 2012 14:10

När det står klart för moderata väljare att de tvingas betala stora summor skatt till invandringsindustrin så kommer de att slå tillbaka mot moderaterna. Moderaternas uppgörelse med MP direkt efter valet 2010 var ett stort misstag av moderaterna. Nu har de målat in sig i ett hörn i invandringsfrågan. Om de bryter uppgörelsen med MP och istället minskar invandringen så kommer de att erkänna att SD har rätt. Om de fortsätter sin vansinninga politik kommer de att fortsätta förstöra landet och fortsätta tappa väljare till SD.

Personligen tror jag att moderaterna är det parti SD har störst möjligheter att ta väljare från i nästa val. Moderater har lättare att gå över till ett parti som är för stärkt försvar, hårdare tag mot brottslighet, nationalism, konservatism och minskad invandring. SD:s, KD:s och Moderaternas VÄLJARE står nog varandra närmare än vad man tror i många frågor.

 
Ingen bild

SM811

6 oktober 2012 14:13

OT: Nu skall islamisterna hålla möte i Bromma.
Skicka email till hotellet och uttryck ert missnöje hur de kan hyra ut till islamister som vill motverka demokrati. http://avpixlat.info/2012/10/06/demonstrera-den-14-oktober-i-bromma-mot-hizb-ut-tahrir/
http://www.stockholmbrommahotel.se/

 
Ingen bild

Nalli

6 oktober 2012 14:33

Härliga tider såvitt deras namn inte är Mattias Adolfsson (S) och Bennie Ohlsson, men däremot om man heter Thoralf Alfsson och alla Vi som röstar på SD.

 
Ingen bild

Skånepåg

6 oktober 2012 14:34

Fyller på med lite text till vad SM811 skriver.

Citat från Avpixlat och bör spridas överallt:
“Söndagen den 14/10 kl 13:00 till 18.30 blir en konferens i Stockholm i Bromma på engelska om ummahs aktuella problem. Ardess: HOTEL BEST BEST WESTERN PLUS Ulvsundavägen 193 16867 Bromma, ligger bredvid Bromma Blocks. ALLA ÄR VÄLKOMNA!

Kan Islams system introduceras omgående eller ska islam tillämpas på gradvist och taktiskt sätt? Är det överhuvudtaget praktiskt möjligt att etablera den islamiska samhällsmodellen detta årtionden? Kan muslimerna avvisa Världsbankens riktlinjer och frigöra sig från internationella avtal?

Kan Kalifatet överleva hot om krig och sanktioner? Hur kommer en islamisk stat klara sig i en värld dominerad av västerländska stormakter och deras intressen? Kan den islamiska samhällsmodellen lösa konkreta problem som fattigdom, arbetslöshet och korruption?

Dessa är några av de frågor konferensen kommer att ta upp.”

Svenne banan, för h-e vakna!

 
Ingen bild

Ludvig

6 oktober 2012 14:40

Håller med Lotta, kan inte heller fatta att det finns folk som gillar ett sådant parti

 
Svensson

Svensson

6 oktober 2012 15:59

Kunde inte domstolen kolla upp det innan rättegången, då hade dom ju upptäckt det.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

klle

6 oktober 2012 16:43


hela rättsväsendet är ju en kassako för domstols-folket, skattebetalarna står för notan.
http://www.friatider.se/frias-for-bidragsbrott-eftersom-hon-inte-kan-svenska-efter-18-ar-i-landet

nu har jag listat ut det säkert alla redan vet!

massinvandringsindustrin är skapad av 7 klöverns politiker och deras kompisar för att mjölka ut skattepengar och stoppa i egen ficka.

steg 1: nätverk i utländska länder fixar fram människor som betalar människosmugglare, som skyfflar folk till sverige.

steg 2: höjdare inom svenska myndigheter mutas och fixar så deras personal hjälper till att fixa in smugglade människor.

steg 3: invandrarverket förvandlas till nuvarande migrationsvÄrket, sköter om att fixa svindyra kontakt med godkända kompisar inom 7 klövern som får bedriva flyktingboenden.

steg 4: nu kan man länsa det generationer har betalat in i skatt och byggt upp, ett helt lands ihopsamlade förmögenhet.
allt går åt till att finansera invandringen. klagar nån används mänskliga rättigheter och påståenden om onda makter, mm.

SAMTIDIGT har reifheldt,borg och skillingman skrivit ny versin av sin "min kamp" som heter "det sovande folket". deras agenda är att krossa välfärdsamhället och massinvandring av bidragstagare är bästa sättet att få svenska välfärden att braka ihop, när fler bidragstagare finns än vad det finns folk som betalar in.

 
Ingen bild

kalle

6 oktober 2012 16:56

skånepåg: kan den aggresiva Islam-varianten som nu sprids i väst, vara skapat som ersättning för det kalla kriget?

alltså makteliten behöver alltid få folk att vara rädda för ett hot. förr var det kommunism mot västvärlden. när det föll så etablerades nytt hot nu Islam.

troligen är detta planerat av alla länders ledare på möten som G8,G20. bilderberg mfl.
FN består ju av 192 medlemsländer vara hälften är klassade som sk "diktaturer" av västmedia.

opec-länderna har stor makt och det är oljeländerna (oljeshejkerna) som bestämmer det mesta.
västledarna lyder den som har mest pengar, så är det.
kanske därför sverige befolkas av araber, saudi har nog betalat ett stor summa till 7 klöverns politiker.

och de afrikaner som kommer till sverige är från områden i Afrika där det finns olja och ädelmetallar.

kanske lundin-oil har intresse av detta naturtillgångar. lundin oil som styrs av moderaterna med carl bildt som högsta hönset.

inte konstigt palme och anna lind blev angripna. efter deras bortgång började allt tok i Sverige.

 
Ingen bild

Magentan

6 oktober 2012 17:11

Vi som läser på bloggar som t ex Thoralfs, Avpixlat och Fria Tider, vi får reda på ganska mycket(men inte allt) av det som händer runt om i Sverige, alltså konsekvenserna av vår helt okontrollerade massinvandring. Till exempel om sådana vansinnigheter som kvinnan i Örebro som har bidragsfuskat och lurat försäkringskassan, men som har friats i tingsrätten eftersom hon skyllde på att hon inte kunde svenska - trots att hon har bott i Sverige i 18 år!!!
Detta står i Örebro-tidningarna men hur många av Sveriges befolkning läser denna nyhet i en Örebro-tidning?

Ett annat exempel är nyheten om "Två våldtäkter och ett våldtäktsförsök på 3 dygn" i lilla Boden?
Hur många av Sveriges befolkning läser denna nyhet i en tidning från övre Norrland.

http://na.se/nyheter/orebro/1.1832629-kvinnan-kunde-inte-lasa-sina-a-kassekort-frias
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=7194147

Mycket av detta (men absolut inte allt) som händer runt om i Sverige kan man läsa om på internets Sverigevänliga sajter. Men 90 procent av väljarna läser inte på dessa sajter utan slukar i första hand våra hårt censurerade och vinklade Radio- och TV-nyheter. I andra hand läser man de nästan lika hårt censurerade papperstidningarna. 90 procent av väljarna har alltså en mycket begränsad koll på vad som verkligen händer i vårt avlånga land, mer än det som KANSKE står i vars och ens censurerade lokaltidning.

Det är därför svenska folket har så svårt att vakna och rösta rätt. DE VET INTE VAD SOM VERKLIGEN HÄNDER I SVERIGE, förrän det händer i just den ort de bor i! Då vaknar en och annan till lite och klipper yrvaket med ögonlocken. Men nu är det bråttom. Snart är det för sent.
... Och Reinfeldts Nya Moderater ÖKAR i dagens opinionsmätning!!!???

 
Ingen bild

Rune

6 oktober 2012 18:09

Det ligger nog mycket i det "klle" skriver här ovan.
Helt klart är ju att om man lägger fram pengahögar så utsätter man ju omgivningen för frestelsen att plocka ur dem.

 
Ingen bild

s-e karlsson

6 oktober 2012 18:16

Jahapp, då får man se upp så man inte råkar boka på ett Hotel Best Best Western Plus de få gångerna som man ligger på hotell på året !

 
Ingen bild

Inte-en-till

6 oktober 2012 19:03

Aldrig mer Hotel Best Western!

 
Ingen bild

kalle

6 oktober 2012 19:48

det kommer nog bli en vardag i total Kaoz, om 7 klöverns kreatur får lura till sig makten en mandat period till.

england är lite före oss i avvecklingen, således har de producerat filmteman som Harry Brown.

http://www.youtube.com/watch?v=OVOSfHFNlcI

känns som denna film är verklighet även i Sverige, kunde lika gärna vara en valfilm inför valen 2014!

 
Ingen bild

World Traveller

6 oktober 2012 20:20

Thoralf, har du sett pa nyheterna att Advokatsamfundets ordforande Anne Ramberg vill rensa ut alla Sverigedemokrater fran domstolarna. Detta maste ni ta upp i Riksdagen. Det ar ett allvarligt hot mot samhallet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se