thoralf

Direktlänk till inlägg 4 september 2018

STOPPA BYGGPLANERNA PÅ FREDRIKSSKANS

Av Thoralf Alfsson - 4 september 2018 21:43

SD Calmar presenterade idag ett vallöfte att vi tänker stoppa byggplanerna på Fredriksskansområdet om vi får väljarnas förtroende. SD skickade ut nedanstående pressmeddelande idag.


SD vill stoppa byggplanerna på Fredriksskans

 

Sverigedemokraterna kommer stoppa byggplanerna på Fredriksskans om väljarna ger oss sitt förtroende den 9 september. SD kommer inte förlänga de markreservationer som finns när de går ut den 31 december 2018. Vi kommer därmed bespara Kalmar kommun kostnader på ca 30-40 miljoner kronor för marksanering av hela området.

 

Sverigedemokraterna anser att det är helt fel att bygga på varje grön yta i de centrala delarna av staden. Det måste vara möjligt att spara en större yta som den vid Fredriksskansområdet för framtida generationer.


Sverigedemokraterna anser att idrottsområdena på Fredriksskans med flera fotbollsplaner är absolut nödvändiga för att alla centrala skolor skall ha idrottsytor för skolverksamheten. Inte minst när Linnéuniversitet flyttar in till de centrala delarna av staden. Dessutom finns det ett stort behov av dessa fotbollsplaner i centrala Kalmar även för föreningsverksamheten. Det är inte minst viktigt ur ett folkhälsoperspektiv.


Ytorna är också viktiga för att Kalmar skall kunna arrangera vissa typer av event i centrala Kalmar.


Sverigedemokraterna vill istället utveckla Fredriksskansområdet för att göra det mer trivsamt och inbjudande. Men även för rekreation genom att gångstråket längs med Malmfjärden utvecklas betydligt mer än vad som gjorts hittills.


För ytterligare frågor kontakta Thoralf Alfsson på 072-5179099


Vi har fått väldigt bra feedback på vårt vallöfte. Dessutom har media skrivit flera bra artiklar.


http://www.ostrasmaland.se/kalmar/sd-lovar-stoppa-bygge-pa-fredriksskans/


http://www.barometern.se/kalmar/vi-vill-behalla-fredriksskans-som-det-ar/

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bättre att återförenas hemma i Syrien

4 september 2018 22:05

Asmaa Azzouz kämpar för att få sina döttrar till Sverige från det krigsdrabbade Syrien.

Hennes döttrar bor just nu i Syrien i en lägenhet tillsammans med sin mormor, en äldre bror och hans familj. Deras pappa har en annan familj och ska ha skrivit under papper där han avsäger sig rätten att komma till Sverige och ha kontakt med barnen.
– Just nu är det min mamma som tar hand om mina döttrar, men hon är gammal och orkar snart inte, säger Asmaa och fortsätter:
– Mina döttrar frågar mig "När får vi komma till dig mamma"? Det är jobbigt aldrig kunna ge dem ett svar. Det är farligt att bo där. Jag är jätteorolig att någonting allvarligt ska hända dem.
https://www.expressen.se/gt/asmaa-saknar-a-kassa-kan-inte-aterforenas-med-sina-barn-/

 
Ingen bild

Ölandsbonde nu kan du rösta SD igen!

4 september 2018 22:11

SD-ledamoten drar tillbaka kandidaturen

Riksdagsledamoten Stefan Jakobsson (SD) drar tillbaka sin riksdagskandidatur efter att han avslöjats om att åkt privata resor för skattebetalarnas pengar.
– Det har hela tiden varit min vilja att göra rätt för mig och när det blivit fel har jag begärt att få rätta till det, säger han i en kommentar i ett pressmeddelande.
https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sd-ledamoten-drar-tillbaka-kandidaturen/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 september 2018 22:29

Det här är fanimej stor humor 😊

"Aftonbladet skriver att det varit fyra män som skjutit mot uteserveringen. Gäster ska ha sökt skydd under borden innan männen försvann på två mopeder."

"Gäster ska ha sökt skydd under borden"

Är jag skadeglad? Japp!😊 Sveriges politiker har skapat en situation som de aldrig kommer att kunna lösa.

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-en-person-skadad-i-skottlossning-i-helsingborg/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 september 2018 23:24

Man kan tycka vad fan man vill om Göran Persson.

Han har varit feg. Men Göran Persson hade aldrig försatt Sverige i en liknade mardrömssituation som landsförrädarna Löfven och Reinfeldt. Aldrig!

Göran Persson slipper Finspång.

 
Ingen bild

tonton

4 september 2018 23:42

OT. Läste nyss att Stefan Jakobsson drar tillbaka sin riksdagskandidater, dvs han är inte längre valbar. Innebär detta att Du flyttas upp ett snäpp på listan?

Thoralf Alfsson

4 september 2018 23:59

Nej

 
Ingen bild

Observer

5 september 2018 00:21

....En sluddrig röst hörs från vadagsrummet. -Det är Löven´s valfilm!

"...Vi skall inte ha sänkt skatt för de rika"
"...Jag vill ha pensioner som det går att leva på"

Ja! Om vi hade haft 25% total skatt i Sverige istället för +51% så hade en vanlig pensionär kunnat ha 13 Miljoner kronor sparat på banken!!! (Om han lagt undan de övriga 26%:en)
Och DET kan man leva betydligt bättre på än att behöva tigga allmosor av Löven´. Denne pensionär kunde då dessutom få känna sig vuxen att handha sina egna injobbade pengar samt inte behöva ha socialismens regim som god man.
Notera att man i exemplet fortfarande betalar in 25% skatt vilket mer än väl täcker för dem som råkar illa ut i samhället. Dessutom skulle man ha råd att gå till t.ex tandläkaren mm.

Socialismen har lyckats att skrämma merparten av befolkningen att de kan bli uteliggare om de inte ger bort halva sin livsinkomst till dem. Å nu vill de ha ÄNNU MER.
De kan t.o.m gå till val på det budskapet.
ATT SKRÄMMA TILL SIG FOLK, ATT SKRÄMMA AV DEM PENGAR går igen hos socialismen och vi ser det således även i miljöpolitiken. ATT SKRÄMMAS MED MILJÖN. ATT SKRÄMMAS MED VÄRDEGRUND som de fyndigt hittat på själva, Därför att socialism aldrig någonsin fungerar på frivillig väg! -Så enkelt är det. Det är ett faktum.
Men folken har börjat att vakna upp. Kan hålla sig bättre upplysta om sin omvärld.
Från det som i själva verket är det mest skrämmande: SOCIALISMEN som har lyckats att halvtidsförslava hela det Svenska folket. Och jag hoppas att folk frigör sig än mera från detta den 9 September 2018 genom att rösta på Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Roger Jonsson

5 september 2018 00:44

LÅT INTE LÖVEN´KOMMA DRAGANDE MED NÅGON DECEMBERÖVERENSKOMMELSE 2.0
Sveriges valuta har tappat >25% under innevarande mandatperiod. (10 års löneökningar har gått förlorat för Svenskarna)
OMVÄRLDEN KRÄVER ATT SD FÅR INFLYTANDE FÖR ATT UPPNÅ POLITISK BALANS OCH DÄRMED FÅ OMVÄRLDENS FÖRTROENDE FÖR EN STABILISERING AV VÅR VALUTA.
Tillåts den nuvarande galna regeringsformen få fortgå riskerar vi tappa ytterligare 25%.
FRÅGA SVENSKEN OM HAN/HON VILL FÅ LÖNER AV 90-TALS NIVÅ? SÅ ATT EN NY BIL PLÖTSLIGT BLIR CA 200.000:- DYRARE.
Därför krävs att SD agerar kraftfullt för att få ett nyval om en ny sk "Decemberöverenskommelse" kommer på tal efter valet.

 
Ingen bild

En småländska

5 september 2018 00:57

Väldigt bra vallöfte, att ta dylika grönytor som inte kan ersättas av andra, med det centrala läget är idiotiskt. Dessa grönytor tar också upp nederbörd, många städer har problem när allt asfalteras.

 
Ingen bild

Buffert

5 september 2018 01:41

Johan Perssons mål är att bygga sönder Kalmar så fler från mellanöstern kan komma hit!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 september 2018 02:20

Annie Lööf är Sveriges farligaste politiker. Hon är fullständigt livsfarlig. Annie Lööfs hybris tycks nu vara bortom all kontroll. Media har dessutom stor skuld till hennes sinnestillstånd. Media har pumpat upp hennes ego och därigenom förvärrat tillståndet. Hon ljuger, tycker, anser och påstår saker utan att ha en aning om faktiska förhållanden, lagar och regelverk. Trots att hon är ”jurist”? En person som av allt att döma lider av narcissistisk personlighetsstörning ska absolut inte vara inblandad i beslut som rör Sverige framtid. Då går det åt helvete.

Alla är plågsamt medvetna om hur Sverige mår efter Fredrik Reinfeldts härjningar som statsminister.

Merit Wager: Val 2018. Inte många rätt i de här uttalandena… Asylhanteringen ska inte bygga på vad partiledare tycker är rimligt eller orimligt.

https://tinyurl.com/yad5n58b
http://meritwager.nu/allmant/val-2018-inte-manga-ratt-i-de-har-uttalandena-asylhanteringen-ska-inte-bygga-pa-vad-partiledare-tycker-ar-rimligt-eller-orimligt/

Wikipedia om narcissistisk personlighetsstörning:

"Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning vars kännetecken är överdriven självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattad självbild, ett stort behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati."

Allt. Precis allt, stämmer in på Annie Lööf

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 september 2018 02:28

Den globala genomsnittstemperaturen fortsätter och falla.

University of Alabama, Huntsville (UAH):
"Den globale temperaturen er dermed nede på det samme nivået som i 2001-2002, dvs 0,19 grader over gjennomsnittet for perioden 1981 til 2010. Samlet har den globale temperaturen nå falt med 0,66 grader siden toppen i februar 2016."

https://resett.no/2018/09/02/den-globale-gjennomsnittstemperaturen-fortsetter-a-falle/

Nu kan folk på Södermalm kanske få användning för sina löjliga elcyklar.

Det blir till att trampa om ni ska hålla värmen. 😊

 
Ingen bild

Undrande

5 september 2018 08:24

Thoralf

Skulle hellre se ett vallöfte om att få bort fusket bland politiker gällande flygresor, taxiresor, traktamenten etc
Vad vill du göra för att minska på den sortens ”korruption” finns nog en hel del pengar att spara för staten och kommunerna där. Varför ska en grupp människor som är sååååå priviligierade (höga löner och bra förmåner) roffa åt sig mer.

 
Ingen bild

Hacke

5 september 2018 09:11

OT
Så har jag då gjort min medborgerliga, och efter sd:s entré fjäderlätta plikt och varit och röstat.
Allt o k i röstlokalen med de bristfälliga förutsättningar som nu råder i demokraturen Sverige.
Därför hade jag med mig färdiga röstsedlar som partiet tillsammans med övrigt valmaterial skickat ut i god tid i förslutet kuvert. Bara ett parti förutom sd har skött detta lika bra i mitt område. Vad övriga håller på med kan man fråga sig. Jag har fått lite spridda skurar med foldrar om fagra löften men inga valsedlar. Vissa i 7-partikartellen har faktiskt uteblivit helt med material vilka jag härmed vill framföra ett särskilt tack till. Ingen nämnd och alla glömda.
Hur som helst, snyggt jobbat sd också på detta område.

Bra också hur partiet agerat kring svikaren av folkrörelsen och klanten Stefan Jakobsson. Om övriga partier skulle sköta sig lika bra i dessa sammanhang skulle de rentav kunna få lite av min respekt. Men jag lovar aldrig, aldrig någonsin min röst.

 
Ingen bild

SM811

5 september 2018 09:26

Den största och grövsta av Stefan Löfvéns förnekelser och lögner.
http://soldatmamma.blogspot.com/2018/09/den-storsta-och-grovsta-av-stefan.html

 
Ingen bild

Viveka

5 september 2018 09:35

Annat ämne;
Tycker att det är olyckligt att inför val föra en onyanserad debatt om så etiska frågor som abort. Detta är inte en helt lätt fråga. Det handlar om etik, rätten till liv, kvinnans hälsa etc. Det gäller ju fall så långt som in i graviditetens 18:e vecka, när gränsen tillliv för fostret närmar sig, kanske kan det räddas om det får gå ytterligare ett par veckor. Forskningen går hela tiden framåt. Låt det inte bli ett slagträ i debatten. Läs vidare;
https://www.babyhjalp.se/gravid-vecka-for-vecka/gravid-vecka-18/

Sen begriper jag inte varför folk som kommer upp sig (politiker ) så fullständigt tappar uppfattning om vad de anser sig ha rätt till i förmåner (gäller debatten om riksdagsmän och kvinnor som skor sig på bidrag för resor, logi och annat för privat bruk).


https://www.babyhjalp.se/gravid-vecka-for-vecka/gravid-vecka-18/

 
Ingen bild

SM811

5 september 2018 09:35

Våldet kryper ner i åldrarna. Vad är orsaken till det?
Två elever knivskurna på mångkulturell mellanstadieskola
https://petterssonsblogg.se/2018/09/05/tva-elever-knivskurna-pa-mellanstadieskola/#more-263707

 
Ingen bild

Stefan A

5 september 2018 10:10

Återigen får Annie Lööf sitta i svt och upprepa sitt ständiga
mantra "lära sig svenska" "komma i arbete", det torde vara lika
svårt för araben och lära sig svenska som för annie lööf lära
sig arabiska, till på köpet är det helt olika skrift och
räknespråk, det svenska alfabetet lär vara samma galematias för
araben som deras är för oss, det blir till att börja i årskurs
ett i den svenska grundskolan, mao. det är ingen quick fix
som det låter på centerledaren, inte heller stämmer bilden med
den unge välkammade mannen som på stapplig svenska vill bli
läkare eller ingenjör som fulmedia älskar att visa upp med den
genomsnittliga invandraren.

Fulmedias hets mot Sverigedemokrater börjar bära frukt,
ungsvenskarnas representanter grovt misshandlade
i falun, fan ta er ni vet vilka ni är....

Helt obegripligt att personer med 65000 + i månaden inte
hellre lägger ut några tusen av egna pengar än att riskera
utsättas för drev och misstankar, känner fritidspolitiker
med några hundra i månaden i ersättning som sitter och
räknar kilometer för att inte få för mycket i bilersättning.

 
Ingen bild

LN

5 september 2018 11:11

Ja, på ”svt nyheter” lyder rubriken: ”Säpo varnar för att andra stater kan försöka blanda sig i riksdagsvalet” och sedan låter man president Macron, direkt efter SVT:s Utfrågningen, attackera och förtala Jimmie Åkesson!
Tala om utländsk påverkan! PK-media talar som vanligt med kluvna tungor!

 
Ingen bild

Kalle

5 september 2018 11:22

Ännu en "stor" sosse som har svängt om migrationspolitiken, den förre sossestatsministern Göran Persson.
När kommer Kalmars store sosse också att svänga vilket de flesta gamla politikerna gör förr eller senare.

""Göran Persson (S): Migrationspolitiken har misslyckats""

https://samtiden.nu/2018/09/goran-persson-s-migrationspolitiken-har-misslyckats/

 
Ingen bild

Halleluja!

5 september 2018 11:50

Sent omsider. Göran Persson har vaknat.
Det tar tid för somliga att fatta!

I en intervju med Expressen säger Göran Persson den gamle sossebuffeln att massinvandringen är "skrämmande".
Kommer han nu mot bakgrund av den nyvunna insikten att rösta på SD, månntro?

 
Ingen bild

Thomas

5 september 2018 13:02

Ska du gå på AfS möte i Kalmar idag Thoralf?

Thoralf Alfsson

5 september 2018 13:23

Nej, visste inte ens att är ett sådant möte.

 
Ingen bild

SM811

5 september 2018 13:06

24 175 kronor per månad till invandrare.
https://nyheteridag.se/metro-rattar-felaktiga-uppgifter-som-blivit-virala-invandrare-far-annu-mer-pengar-i-bidrag/
Det ni pensionärer som har arbetat hela livet och betalat skatt.
Sossarnas och alliansens värdegrund.
Något att fundera över nu till valet.
SD 2018

 
Ingen bild

SM811

5 september 2018 13:12

Smet från trafikolycka och ljög sig till lägre böter – sen blev Haxhimustafa, 32, Löfvens nya taleskvinna i trafiksäkerhetsfrågor
http://www.friatider.se/smet-fr-n-trafikolycka-och-lj-g-sig-till-l-gre-b-ter-sen-blev-haxhimustafa-32-l-fvens-nya

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 september 2018 13:15

Så Göran Perssons trut är igång igen. Vill väl bättra på sitt dåliga eftermäle, kan man tänka.
Det var han som, skolminister, lockade låg- och mellanstadielärararna att rösta för kommunalisering av skolan. Detta genom att sänka antalet timmar (USK) de måste undervisa i veckan till samma som ämenslärare och adjunkter. Lönen höjdes även den rejält. "Mer btalt för mindre arbete". Då lärarna inom SL var fler än inom LR så fick han en majoritet för kommunalt huvudmannaskap. Och hur bra blev det?

Vidare var han väl finansminister när staten räddade Nordbanken. Av många kallad Mordbanken för de liv den ödeladde. Till denna bank sköt stten till över 60 miljarder och där utöver tog man över dåkiga lån och osäkra fordringar. Pengarna har alddrig kommit tillbaka. Aktieägarna i Nordbanken tycker nämligen inte det.

Som statsminister lånade han över 260 miljarder ur våra pensionsfonder. Dessa skulle betalas tillbaka krona för krona. Det har inte kommit tillbaka en enda krona.

Nu vill han väl bli hågkommen för att ha kläckt ur sig något när klockan står på 23:59!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 september 2018 13:18

Expressens krigsreporter har, med livet som insats, gett sig ut i ett av alla Stockholms muslimska slumområden. Där har den modige reportern, på plats, intervjuat barn på en särskilt utsatt förskola. Frågor ställdes om det stundande valet. Reportern beskriver också hur skottsalvor hördes från skolgården under intervjun med barnen.

Trodde ni på det? Såklart reportern inte åkte ut till något muslimskt och afrikanskt slumområde. Nej, Förskolan Vågen på Kungsholmen med alla artiga och snälla etniskt svenska lintottar fick räcka.

https://www.expressen.se/tv/politik/smattingarna-sager-sanningen-om-partiledarna/

Expressen är en löjlig och feg publikation.

 
Ingen bild

pampfasoner

5 september 2018 13:34

Johan Perssons byggmani är skrämmande!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 september 2018 14:53

Svenska skattebetalares pengar i arbete.

Läget i Malmö är helt horribelt (Film)
https://tinyurl.com/yc8zh9bx
http://snaphanen.dk/2018/09/05/laget-i-malmo-ar-helt-horribelt/

Detta är precis vad Annie Lööf vill ha mer av. Den som påstår något annat, ljuger.

Vill vi ha mer av Annie Lööfs politik?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 september 2018 15:30

Ursäkta alla felstavningar. Satt illa till.

 
Ingen bild

C Andersson

5 september 2018 16:01

I dag har varit på City-Gross och handlat. Jag passade på att stanna till vid ’röstninglokalen’ för att dokumentera lokaliteterna. Upprörda valförättade som inte ville bli fotograferade. Och tillkallad personal som hotade mig. ”tar du en bild till så slänger jag dig och kameran i golvet” Men då hade jag plåtat färdigt och satt och pratade med polarna i fiket vägg i vägg med ’röstningslokalen’.

 
Ingen bild

Demoskop 30 augusti – 4 september 2018

5 september 2018 17:00

S: 25,5 procent (24,5)
M: 17,8 procent (17,1)
SD: 18,2 procent (19,8)
V: 9,4 procent (9,5)
C: 8,9 procent (9,5)
L: 6,2 procent (6,8)
KD: 5,9 procent (4,8)
MP: 4,8 procent (5,1)

(Resultatet för perioden 23-30 augusti i parentes)

Målgrupp: Den röstberättigade allmänheten

Fråga: Vilket parti skulle du rösta på om det var riksdagsval i dag? (Om ej svar ställs även de uppföljande frågorna: Vilket parti lutar det mest mot för dig?/ Vilket parti tycker du är minst dåligt?)

Undersökningsperiod: 30 augusti – 4 september 2018.

Metod och urval: Telefonintervjuer utifrån befolkningsurval baserat på telefonnummer samt webbintervjuer i en panel som rekryteras bland besökare på drygt 400 socioekonomiskt stratifierade webbplatser. Att på eget initiativ anmäla sig till webbpanelen, s.k självrekrytering, är inte möjligt.

Antal genomförda intervjuer: 1 612 intervjuer varav 1000 per telefon och 612 via webb.

 
Ingen bild

Ich

5 september 2018 17:47

Är det verkligen högmod som är problemet med sjukövern? Högmod innebär ju att man faktiskt inser att kraschen kommer, men ändå fortsätter trycka gasen i botten, trots att man egentligen skulle vilja panikbromsa. Tycker inte den psykologiska profilen stämmer riktigt. Jag påstår att det egentligen bara finns två typer av sjuklöver-politiker: Arkitekter (10%) och Idioter (90%).

Arkitekterna förstår vad som händer och vill att det ska hända. Här hittar vi kultur-marxister och fascistiska globalister som hatar den västerländska demokratin och dess frihet för individen. De applåderar massinvandringen eftersom det är så effektivt för att förstöra samhället. Marxisterna drömmer om ett nytt CCCP. De fascistiska globalisterna drömmer om en gränslös och maktlös människomassa som ostört kan exploateras av globala företag och organisationer. I båda fallen måste de existerande strukturerna slås sönder för att målen nås. Ministern och kommunisten Ylva Johansson, Kristersson, Reinfeldt och den vettlösa skatan i Liberalerna är exempel.

Den stora massan av politiker är dock idioter. De förstår inte vad som händer. De tänker inte eftersom de inte kan tänka. I takt med att yrket lakats ur så har erfarna och intelligenta politiker ersatts av intellektuella krymplingar som lider av Dunning-Kruger-effekten, dvs de är så dumma att de själva inte fattar hur dumma de är. Inget är så farligt som en idiot med sjävförtroende. Idioten tror han kan allt och har därför inga spärrar. Hela Sveriges socialdemokrati är exempel på detta. Finns ju inte någon i det partiet som är normal.

 
Ingen bild

onkel sven

5 september 2018 18:29

Göran Persson skulle ha vänt kappan innan han snodde AP-fonden !

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 september 2018 19:19

Viveka. Om abort. Detta tycker jag är olustigt.
"108 SVT Text Måndag 03 sep 2018
INRIKES PUBLICERAD 3 SEPTEMBER

Foster ska inte återupplivas

Inga försök till livsuppehållande
åtgärder på sent aborterade foster
ska göras.

Det har föreningarna för barnmorskor,
neonatalläkare, gynekologer och
förlossningsläkare enats om i ett
konsensusdokument, som förtydligar
hur kvinnor och foster omhändertas
vid sena aborter.

-Vi förtydligar bl.a att aborten ska
handläggas skyndsamt och att en barn-
läkare aldrig tillkallas vid en abort
utan en gynekolog om personalen behöv-
er stöd, säger Helena Kopp vid Svensk
förening för obstetrik och gynekologi."

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 september 2018 21:31

Ich,ja.

 
Ingen bild

Stefan A

5 september 2018 21:33

Har laddat ner nättrollet kjell bergqvist lista med
några avdankade sk. kändisar, en del miljonärer med
egna bolag för att slippa betala så mycket skatt som
de kan göra. De liksom sjuklövern är som måsarna svävar
högt i det blå och skiter på vanligt folk, ska ta fram
listan på söndag kväll för att ha nått att skratta åt.

 
Ingen bild

LO

5 september 2018 21:38

Känns ju som en stabil allians när L och KD står och bråkar i Aktuellt om en ministerpost och vilket parti som ör mest feministiskt.

 
Ingen bild

Lena1

6 september 2018 00:37

@Ich Bra skrivet o sammanfattat.

 
Ingen bild

Wille

6 september 2018 14:57

Lars Adaktussons stabchef går till SD några dagar innan valet. Vilken god och matig soppa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se