thoralf

Direktlänk till inlägg 2 september 2018

SÖNDAGSSUMMERING

Av Thoralf Alfsson - 2 september 2018 22:57

Förra veckan innehöll många stresspåslag för min del. Både förväntade och oväntade. Jag har varit uppe i högvarv för att inte missa något och kanske inte varit den mest sympatiska i alla lägen. Det ber jag om ursäkt förr om jag varit alltför irriterad vid något tillfälle eller flera tillfällen.


Avslutningen på veckan med Jimmie Åkessons besök i Kalmar blev väldigt lyckad, trots regn och rusk. Jag har fått mycket positiv feedback idag från många olika håll 😉Dock saknar jag feedback från ett viktigt håll.


Idag har jag dock ägnat mig mer åt administrationsarbete som kassör för distriktet och förberedande av de sista publiceringarna i stadsbussarna och på LED-skärmar i stan. Planering för kommande vecka och vad som måste göras. Det ser ut som veckan blir lite lugnare när det gäller intervjuer och debatter.


Ikväll tog jag mig faktiskt också tid att köra en liten joggingrunda med ett avslutande bad i havet. Vattnet var förvånansvärt varmt, för att inte säga riktigt skönt.


Har kollat på utfrågning av Jimmie Åkesson och sin vana trogen så ägnade SVT återigen mycket tid på andra frågor än politik. Det måste vara tråkigt för Jimmie att gång på gång ägna sig åt att svara på dessa frågor. Jag tror faktiskt att det är en planerad taktik från SVT för att ”slippa” prata politik med Jimmie Åkesson. Om Jimmie fick prata och förklara vår politik så vet SVT att SD skulle tjäna på det.


Nu skall jag skriva ett blogginlägg tills imorgon, som jag hoppas blir uppmärksammat.

 
 
Ingen bild

Observer

2 september 2018 23:05

ÅKESSON SOPADE BANAN DAGEN LÅNG IDAG! 10-0 till Jimmie.

 
Ingen bild

Sverigevän

2 september 2018 23:23


Frankrike försöker påverka det svenska valet!

Tvärtemot vad makt- och medieetablissemanget hävdar så är det inte den ryska presidenten Putin som försöker påverka det svenska valet utan Frankrikes president Macron.
I ett långt tal på bästa sändningstid i den statliga svenska televisionen ägnar sig denne Macron helt skamlöst åt att smutskasta det enda Sverigevänliga parti vi har i riksdagen, nämligen SD.

PS Tidigare har vi blivit varse om att även Turkiets president Erdogan försöker påverka det svenska valet genom turkiska infiltratörer i svenska partier, bl a Centerpartiet.

 
Ingen bild

Hacke

2 september 2018 23:27

Jag är rädd för att två av mina absoluta favoriter Jimmie Åkesson och Thoralf Alfsson bränner ut sig i sin självuppoffrande kamp för landet.
Var rädda om er är min önskan. Främst för er egen skull förstås men också för att ni är närmast oumbärliga i den Sverigevänliga folkrörelsen.
Inte för att jag är expert på något sätt men jag tyckte faktiskt Åkesson visade tecken på viss utmattning i utfrågningen i SVT.
Desto mer glädjande då att han var lysande i duellen mot Bildt (och Macron som statstelevisionen klippt in som extra understöd för deras gemensamma agenda mot sd/Åkesson). Var det inspelat tidigare kanske?
Sedan fick han direkt ta sig till Karlavagnen där programledaren påpekade att han såg trött ut vilket han också medgav. Undra på det. Man frågar sig onekligen var all avlastning är som det pratades så mycket om efter hans utbrändhet. Det är väldigt tunt med framträdanden från Jomshof, Karlsson, Bieler och andra duktiga i ledningen i offentligheten tycker jag.

 
Ingen bild

Observer

3 september 2018 00:02

LÜGENPRESSE-eran är över!
VI HÖLL NÄSTAN PÅ ATT FÅ KOMMUNISTDIKTATUR I EUROPA.
VI SKALL ALDRIG GLÖMMA DET!
DET FÅR ALDRIG HÄNDA IGEN!

NU VET VI ATT FÖRNUFTET SEGRAR I EUROPA. SENAST 2023 KOMMER VÅRT LAND ATT VARA BEFRIAT FRÅN KOMMUNISMENS HOT.
2025 ÄR HELA EUROPA SANNORLIKT FRITT FRÅN ELÄNDET FÖR GOTT.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 00:21

Hysteriska och bortskämda småtjejer stör Afs:s torgmöte. Dessa skitungar verkar befinna sig i någon sorts trans eller trams. Stå och gapa hysteriskt vågar skitungarna. Att gå hem ensam efter bio eller arbetet vågar de inte.

Eller som Alice Teodorescu uttryckte det.

"Jag som kvinna då som är genuint orolig för att bli överfallen. När jag ser dom här liksom gängen av män som står överallt och bara gör ingenting - så blir jag rädd"

Video i länken.
https://petterssonsblogg.se/2018/09/02/video-motdemonstranterna-som-svt-aldrig-visar/

 
Ingen bild

Laglydig

3 september 2018 01:26

Thoralf!

Kör in i kaklat nu! Det tänker jag göra!

Kan ta privat lite lokala observationer, men det kan vi ta efter valet.

Imorgon är det valstugan som gäller och sen hoppas jag att jag kommer loss så att jag kan åka upp till Jönköping på eftermiddagen för att bistå SD Jönköping vid mötet med Jimmie.

På tisdag är det samma sak, fast i omvänd ordning. Jimmie i Vetlanda, valstuga i annan kommun på eftermiddagen.

Resten av veckan blir valstugan. Sen full spurt!

Det är skönt att ta en öl eller två efter avslutad dag!

På söndag kväll blir det fler när Thoralf Alfsson är Riksdagsman och SD är Sveriges största parti!

Får SD + M + KD mer än 175 mandat? Jag tror det! Sen får vi se...

@Cosmik Debris
Det finns en till som skall vara med som minister i ditt regeringsförslag. Har glömt namnet just nu. Får återkomma med det. För upptagen...

 
Ingen bild

onkel sven

3 september 2018 02:19

Kvartoft är inte den snällaste i intervjuer ,iskall som en retad ödla i ögonen ,usch,busch !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 september 2018 02:33

Landet som sprack från kant till kant.

Under tiden bortskämda småtjejer gapar och skriker hysteriskt vid Afs torgmöten, pågår i Pettersberg i Västerås verksamhet som hotar vår demokrati. Muslimerna i Pettersberg är fiender och ska ut ur landet. Med våld om så behövs.

"Daniel Lindström vid polisens underrättelsetjänst i Västerås bekräftar för tidningen att det pågår religiös extremism. – Moskén på Pettersberg ser vi som ett stort orosmoln.[...] Han berättar att det även finns barn som säger att ”du är en hora för du är kristen[...] I många år hade man kontakter med den våldsbejakande islamismen i Sverige. Både polisen och ordförande för moskén har också bekräftat att det finns radikaliserade ungdomar som har velat åka och strida för IS."


Polisen oroad efter mängder av uppgifter om salafistisk extremism på Pettersberg i Västerås
https://tinyurl.com/y9bzk5sg
https://soundcloud.com/nyhetsbubbla/polisen-oroad-efter-maengder?in=nyhetsbubbla/sets/rb-2018-09-02

Polisen oroad över radikaliseringen i Västerås
https://tinyurl.com/yb4re9ph
https://www.epochtimes.se/Polisen-oroad-over-radikaliseringen-i-Vasteras

 
Ingen bild

Gustaf

3 september 2018 09:30

Intressant men lite märkligt se Carl Bildts medverkan i Agenda.
Varför?
En person som man kan läsa om på Wikipedia.
Hoppas Jimmie Åkesson håller veckan ut för sedan börjar förmodligen det verkliga kaoset.

 
Ingen bild

Sören

3 september 2018 15:45

Jimmie Åkesson verkade trött igår och på gränsen till sammanbrott. Hade ingen koll på Ödeshög och landskapen, folkomröstningar, samer eller siffror. Svettades kraftigt och var ganska förvirrad. Hoppas han håller ut.

 
Ingen bild

Lena1

3 september 2018 16:09

@onkel sven Kvarntoft satt med ögon som pistolskott, hon måtte hata Jimmie och SD.

 
Ingen bild

Lena1

3 september 2018 16:18

Programledaren på Agenda var tvungen att ta Bildt till hjälp för att trycka ner Jimmie i debatten om EU. Den gamla översittaren tyckte hon dög i detta sammanhang!

 
Ingen bild

PK

4 september 2018 00:57

Sedär! Ulf Kristersson vill höja matmomsen för vanligt folk!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards