thoralf

Direktlänk till inlägg 25 april 2018

ÖZZ NUJEN, VILKEN PAJAS

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 25 april 23:43

 

Vilken ynklig skitstövel Özz Nujen är! Pinsamt att se intervjun i Uppdrag granskning.


https://www.svtplay.se/video/17810519/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-avsnitt-16-2?start=auto


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 23:47

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr Özz Nûjen, men jag gör ett försök.

Özz Nûjen är en vidrig muslimsk orm.

Typiskt muslimskt/arabiskt beteende. Full attack från början med offerkoftan på. Ingen som helst heder i kroppen, ödmjukhet eller självkritik. Ljuger konstant, är kränkt, skyller ifrån sig och utmålar sig som helt oskyldig.

En feg liten ynkrygg.

Den lille oduglige och obehaglige muslimen fattar inte ens att han gör sig till åtlöje. Han visar med all tydlighet hur opålitliga, oärliga och lögnaktiga ALLA muslimer är. Varför i helvete anlitar någon ens denne obegåvade terrorfinansiär, skattesmitare och lögnhals? Varför får han ett endaste uppdrag?

Det som är komiskt mitt i allt elände är att muslimen tror att han gick segrande ur intervjun.

Det gjorde han inte.

Skicka hem fanskapet till Kurdistan

SVT: Özz Nûjen, Akilov och sommarhusen på Gotland

https://tinyurl.com/y8nnt4tf
https://www.svtplay.se/video/17810519/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-avsnitt-16-2?start=auto

 
Ingen bild

En småländska

Torsdag 26 april 00:29

Vi får tacka Janne Josefsson för detta, att det kom ut så stort till slut. Har ju skrivits på alternativa medier om detta en lång tid, han framstår som aggressiv och otrevlig rakt igenom den gode Nujen.

 
Ingen bild

Hacke

Torsdag 26 april 01:21

Hycklaren Özz kände naturligtvis på sig att det kokta fläsket var stekt och hade "garderat" sig genom att filma tillställningen med egen kameraman vilket han lade ut på twitter under rubriken "Så jobbar Josefsson".
Problemet var bara att man på Uppdrag granskning själva lade ut samma material från annan kameravinkel på egna hemsidan. Ridå!
Med detta tilltag trodde naturligtvis den lille dumfräcke kurden att han skulle få klä sig i den väl invanda offerkoftan och vinna sympatier när han i själva verket förlorar på varenda sekund han öppnar sin fula käft och ljuger, vräker ur sig otidigheter och vägrar svara på frågor.

Men frågan är om ens denna praktskandal och episka magplask får kultureliten/media att dra öronen åt sig. Jag ger mig den på att
fa´nskapet istället premieras med en egen talkshow där han kan fortsätta sin politiska vänsterpropaganda förklädd i ”komik” varvat med de sedvanliga skändningarna av Sverige och svenskarna.
Kort och gott, traditionell underhållning á la S(V)T.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

Torsdag 26 april 03:14

Med en kort mening , han är totalt livsfarlig ! Hugaligen !

 
Ingen bild

Erik

Torsdag 26 april 04:32

Varför skriver du ingenting om terrordådet i Toronto?

Thoralf Alfsson

Torsdag 26 april 07:28

Jag brukar hålla mig till det som händer i Sverige och Kalmar med omnejd.

 
Ingen bild

Krister

Torsdag 26 april 05:52

Nu som först uppskattar jag att lyssna på Özz. Har haft svårt att förstå hans humor men här är han lysande. Vilken pajas.

 
Ingen bild

Lasse P

Torsdag 26 april 06:04

Man har inga ord $$$€£££¥*€_=×=^"^ till denna skit stövel. Förstår inte svenska folket vad som är på gång i vårt land, vackra land.

RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

 
Ingen bild

Jag

Torsdag 26 april 06:28

Fy tusan! Massimport av dessa mussar skapar enbart elände.
Tur att du är strävsam och arbetar hårt för vårt land Sverige där sjuklövern fullständigt nonchalerar oss svenskar. De ljuger oss rätt upp i ansiktet utan att skämmas

 
Ingen bild

Friholt

Torsdag 26 april 07:31

Var är Skatteverket?

 
Ingen bild

SM811

Torsdag 26 april 07:56

Vilken ynklig skitstövel Özz Nujen är!
Hans svar är lika tomma som hans hjärna.

 
Ingen bild

jag

Torsdag 26 april 08:02

Ändå roligare att han själv lägger ut det på twitter och tror att han ska få ryggdunkar. Vilket nöje det var att läsa alla kommentarerna där. Så blir det när man lever i sin lilla vänsterbubbla. Och honom betalar svenskar för att lyssna på.......

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 26 april 08:12

Erik : Dådet är inte klassat som terrordåd av POLISEN/MYNDIGHETERNA

P.s Du har sett sista balkongflygningen igår med dödlig utgång va ?
Källa : Expressen

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 26 april 08:17

Josefssson har bara överlämnat clownlicensen i Sveriges televison till Uzz, vad hade ni förväntat er av denna micklare ?
Bekräftar bara fördomar (samlade erfarenheter) inget nytt

 
Ingen bild

S-E Karlsson

Torsdag 26 april 08:33

För mej drogs gardinen ner vad det gäller Özz Nujen när han reste runt på äldreboenden och larvade sej med dementa gamla tanter !

 
Ingen bild

Christer

Torsdag 26 april 09:11

Vem var vinnare och vem var förlorare i Josefssons intervju med Özz Nujen?
Kortsiktigt tror jag att Özz tror att han vunnit, så dum är han nog. Vad som sker med hans rykte i det långa loppet begriper han helt enkelt inte. Att han ljuger och slingrar sig upptäcker vem som helst, t.om hans vapendragare Magnus Betnér måste nog se det pinsamma i Özz sätt att behandla sanningen. Jag tror i likhet med Cosmic Debris att det var inte den underbegåvade Özz som egentligen talade, det var den kränkta muslimen som agerade enligt ett nedärvt mönster. Det kan inte bli bättre än så här med islam i bagaget. Eftertanke, logik och konsekvens finns helt enkelt inte hos en muslim.
Jag tänker på Jimmies ord: "Vårt största hot är islam"! Måtte dessa ord bli huvudtesen i årets valrörelse! Allting av ondo börjar och slutar med islam numera. Vad har islam givit mänskligheten? Säg något bra som kommer från islam? Någon?

 
Ingen bild

x

Torsdag 26 april 09:16

Har någon en länk till Nujens eget twitterinlägg om detta?

 
Ingen bild

jaså

Torsdag 26 april 09:22

"Jag brukar bara hålla mig till det som händer i Sverige och Kalmar" skriver du och det är ju inte sant,det vet du! Sen vill jag gärna citera,på mitt sätt, din rasistiske vän cosmik debris: Du är en vidrig kristen orm som svänger dig som ett karusellhjul!
Ena dagen hoppar du konsekvent på Janne Josefsson och nästa dag nämner du honom inte utan hoppar på den han intervjuar. Har funderat på det tidigare och jag tycker att det är märkligt att du fått sitta i polisstyrelsen med dina utfall,hätska kommentarer både till höger och vänster.

Thoralf Alfsson

Torsdag 26 april 10:03

Du kan väl sätta ihop lite statistik

 
Ingen bild

S

Torsdag 26 april 09:24

Aldrig tyckt om! Och pajas är nog det ordet jag använt också om honom. Finns ingen anledning för mig att ens titta...skulle bara bli förbannad. Och min personliga åsikt...hur fantastiskt ser karln ut!!?? En liten löjlig kropp utan hals och typ en vattenskalle på det. Klarar inte av fula människor som prompt måste va offentliga! Vi andra dödliga ser ut hur vi vill...vi är inte offentliga...vi tvingar oss inte på andra. Provocerande!

 
Ingen bild

Christer

Torsdag 26 april 09:34

Jag tänker fortfarande på intervjun med Özz Nujen. Vilket sagolikt stolpskott den mannen är, att han inte begriper bättre? Tror att Janne Josefsson själv tyckte att detta var det absoluta bottennappet han gjort under sin karriär. Özz pratade sönder varje försök till dialog. Özz ville/kunde inte svara på något, hans svåger och syster förklarade sig ointresserade att deltaga. Ingen ville deltaga, och försökte göra en grej av det. Özz gjorde stor sak över att svågerns barn råkat svara när Josefsson ringde. Hela historien är i grunden så genant för Özz och &, men det begriper dom inte, anfall är bästa försvar är det enda han kommer på.
Hade Özz varit det minsta smart hade han insett att "pudla" hade varit enda vägen ut ur denna bedrövliga soppa. Be om ursäkt för taskiga rutiner, lägga pannan i djupa veck och lova bot och bättring. Sagt sig förstå att misstänkt samröre med en som Akilov är ingen merit etc. Men det inser inte en förment kränkt muslim. Så vad svenska folket fick se på bästa primtime var inte bara en obegåvad muslim, det var en inblick i det medeltida tankevärld som heter islam!

 
Ingen bild

Steve

Torsdag 26 april 09:56

Vad företaget heter fick vi inget svar på. Är det inte anmält till åklagare att de anställt svart arbetskraft, och varför händer inget i den frågan. Är fallet nedlagt som vanligt.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Torsdag 26 april 10:00

Özz Nujen visar på ett fruktansvärt bedrägligt beteende.
Lögnen har inga gränser och sitter i generna.
Tror ni att han skulle ljuga om sin ålder ?
Han skulle åtalas !

 
Ingen bild

Pepparholm

Torsdag 26 april 10:06

Özz Nujen stämmer med Expressens värdegrund som krönikör och med fotbyline i digitala utgåvan. Jag gissar att det är samma i papperstidningen. Så föraktar man läsarna i dagens medievärld.

 
Ingen bild

Tobbe S

Torsdag 26 april 10:16

Ju högre de skriker, desto mindre trovärdighet har de.

 
Ingen bild

S

Torsdag 26 april 10:21

Blir lite feltavningar/ord i mina inlägg...telefonen stavar och jag är lite för snabb att skicka...det svenska ordet fan skulle det stå inte fantastiskt. ..

 
Ingen bild

fete

Torsdag 26 april 10:24

Vilken vidrig man. Vem kan betala för att lyssna på denna dåre....SD2018

 
Ingen bild

Observer

Torsdag 26 april 10:43

Här ser vi hur Nujjen försöker nyttja VÄRDEGRUND till sin födel när han frågar: "Vet dina chefer om det här"!

Han försöker skrämma och tysta med värdegrund.

Förbjud värdegrund.
Det är lag som såklart skall få gälla i Sverige.

 
Ingen bild

Tony

Torsdag 26 april 10:54

Han betraktar sig som komiker, det rätta ordet är att han
är en j---a pajas, han sitter och påstår att han inte har med
det att göra samtidigt som han håller med om att han är
delägare i huset, har man ett delägarskap, så har man också
ett delägaransvar, så det är skitsnack att han inte har med
det att göra? Otroligt, men var finns skattemyndigheterna?

 
Ingen bild

Tony

Torsdag 26 april 11:04

>
Som slutkommentar tar han till att han står för det han skrivit
i Expressen om skattesmitning, men det gäller naturligtvis
inte Özz Nyjen?? Visst passar han bra till att skriva i Expressen,
bara skit från början till slut.

 
Ingen bild

Antabus

Torsdag 26 april 11:04

"Projektledaren" svågern. Vilken ynklig figur.
Vågar inte svara i telefon utan gömmer sej bakom
sina barn.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 26 april 11:19

Fete : Vänstermänniskor som har bestämt att han är kul och har med honom i CCCP- TV osv.
Samma människor som betalar för att skratta åt sej själva i tex Kalmarsalen, utan att förstå det......Die Mongos (Goda)

Killen har nu fått clownlicens av Janne Josefsson och skall bara tigas ihjäl, lägg ingen mera energi på denna micklare tillika Sverigefientliga person

Tig ihjäl Uzz "Akilov" Clown

Kanske går det att skicka hem honom i framtiden

 
Ingen bild

Niklas R

Torsdag 26 april 11:20

Socialister är, per definition, idioter.
Ovanstående videoklipp bevisar detta i sin helhet.

 
Ingen bild

Rödhaken

Torsdag 26 april 11:20

Fackförbundet Unionen har anlitat Özz Nujjen vid många arrangemang. Ska bli intressant om de fortsätter med det efter detta.

 
Ingen bild

Fredrik

Torsdag 26 april 11:27

Kulturellt Mellanösternbeteende med inslag av inavel, kanske är Özz föräldrar syskon?

 
Ingen bild

Stefan A

Torsdag 26 april 12:39

Hen kom inte till gratislandet för att betala skatt,utan just för att det var gratis...

 
Ingen bild

Lena1

Torsdag 26 april 15:33

Chockerande att se Özz avslöja sig så, han lever dessutom i tron att han gjort något bra och att "vunnit" debatten mot Josefsson genom att inte svara på en enda fråga.

Hur kan han inbilla sig att han inte har ansvar när han äger husen och dessutom har han haft god tid på sig att ta reda på vad som hänt, hur terroristen Akilov kunde vara där och svartjobba. Hur det kom sig att ingen skatt är betalt på jobbet? Visst ljuger hela familjen, därför vill svågern inte heller inte svara i telefon, utan han skicka fram barnet. Det använder Özz
till att anklaga Josefsson till att han ringer barnet!!! Hallå var är logiken??

Han fortsätter dessutom att anklaga Josefsson (isf att förklara vad saken gäller) bl a med "vad är det för redaktion du har". Den som är ytterligt pinsam är Özz själv, det är en projektion han uttalar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Torsdag 26 april 15:39

@jasåTorsdag 26 april 09:22

Lev du kvar i din mångkulturella bubbla. Snart kommer även du få svårt att andas. :-)

 
Ingen bild

Lena1

Torsdag 26 april 15:41

Det finns en annan dimension i Özz hela agerande. Har ofta tänkt att media i sin helhet men framförallt svt, tv4, Kvällstidningarna m m ofta gör är att de "lyfter fram" och "bär upp" invandrarprofiler. På engelska kallas det "grooming" betyder ung. trimma, ansa, förbereda, dessa individer möter inget motstånd, de skäms bort, och kelas med. Till slut tror de helt sonika att de är oantastliga. Det är farligt att fostra unga människor på det sättet. Vad blir kvar när de som vuxna lever mentalt kvar i ett barns tankevärld. De tror att det bara är att skrika så mycket det går så ordnar sig allt. De lever i en falsk värld, de blir neurotiska och klarar inte av att hantera på ett normalt och bra sätt skissmer med andra.

 
Ingen bild

fredrik

Torsdag 26 april 16:28

Özz kan inte vara mentalt äldre än typ 15 år.

 
Ingen bild

Ludvig

Torsdag 26 april 17:51

Özz var väl det ynkligaste Janne försökt intervjua.

 
Ingen bild

Tony

Torsdag 26 april 19:05

Ja och inte har han förstånd att va tyst under tiden
frågan ställs?

 
Ingen bild

Lotta_1

Torsdag 26 april 22:15

Pajasen hör väl till de som vill se ett eget land åt Kurderna? Varför har då inte svenska folket samma rätt till vårt land?

 
Ingen bild

BJ

Lördag 28 april 10:43

Är verkligen imponerad av Janne Josefsson. Vilket proffs!!
Att hålla sej så cool och saklig hela tiden.
Vem som helst annan hade hoppat upp och täppt till käften på den där flinande ljugande äcklet.
Ge Janne Josefsson Nobels Fredspris!

 
Ingen bild

Nils

Tisdag 1 maj 12:05

År 2050-2060 kommer muslimer att vara i majoritet i Sverige.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 11 dec 22:54

Talmannen Andreas Norlén överraskade idag med att han kommer föra fram Stefan Löfven som statsministerkandidat redan imorgon och med en omröstning på fredag. Men vad kommer hända sedan?   Kommer Andreas Norlén våga gå på en ny statsministerkandid...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se